4 dels millors complements de feed RSS de WordPress el 2020

"Per què fins i tot hauríeu de mirar els millors complements de font RSS de WordPress ?! Pensava que RSS estava mort!" – estàs pensant.


Bé, sí i no.

Sí, ja no és un mecanisme tan popular que utilitza la gent per mantenir-se al dia amb els seus llocs preferits … la majoria van desaparèixer amb la desaparició de Google Reader.

Els millors complements de fonts RSS de WordPress

I no, perquè no deixa de ser una tecnologia activa, cosa que significa que podem utilitzar-la per a moltes coses interessants que passin entre bastidors als nostres llocs de WordPress..

Avui, estem analitzant el tema 4 millors plugins RSS de WordPress:

Millors complements de fonts RSS de WordPress el 2020: RESUM CONNECTAR
PUNTUACIÓ
INSTAL·LACIONS ACTIVES
Agradable94%40.000+
RSSImport94%10.000+
RSS específics per categories98%8.000+
WP RSS Agregador88%60.000+

Els millors plugins RSS de detalls per a WordPress

1. Feed RSS de FEEDZY


RSS Agregador de Feedzy - Autoblogging de WP potent i Agregador de notícies RSS Agregador de Feedzy – Autoblogging de WP potent i Agregador de notícies

Autor (a): Tema

Versió actual: 3.4.0

Darrera actualització: 28 de maig de 2020

feedzy-rss-feeds.zip


94% de valoració


40.000 + instal·lacions


WP 3.7 + Requereix

Agradable és el més complet dels millors complements de canals RSS que hi ha. I no ho diem només perquè és part de la família. Podeu esbrinar-lo vosaltres mateixos després de valorar les seves característiques i avantatges.

Agradable funciona mitjançant dreceres, cosa que significa que podeu afegir diversos fluxos allà on vulgueu (publicacions, pàgines, tipus de contingut personalitzat), directament a la pantalla de l’editor de WordPress. A la versió premium, el complement fa tot el treball que altrament faríeu manualment: pot ser programat per importar automàticament diversos fluxos de diverses fonts a la mateixa pàgina / publicació mitjançant l’assistent d’instal·lació d’importació.

A més, podeu agrupar les fonts en categories (per tornar-les a utilitzar al lloc web en qualsevol moment) i extreure elements d’una etiqueta de feed personalitzada (disponible només per a feeds únics).

Plugins RSS de WordPress: Feedzy

Un cop activeu un canal o categoria, el complement comença a importar-se publicant-les directament o bé desant-les en pendent.

La manera com es presenten els articles importats al front-end és totalment útil: podeu decidir sobre les imatges, extractes, estat de la publicació i tipus, quantitat, longitud del text, maquetació – Feedzy proporciona tres plantilles triar.

Si Feedzy identifica imatges HTTP mentre importeu els feeds, us permetrà decidir com gestionar-les: mostrar-les amb l’enllaç HTTP, forçar HTTPS o simplement importar la imatge tal com és..

configuració de l'assistent

Una altra cosa agradable sobre aquest dels millors complements de fonts RSS per a WordPress és que podeu fer-ho filtrar articles per paraules clau, de manera que podeu triar només la visualització que compleixi els vostres criteris exactament. O fins i tot podeu agrupar diversos feeds junts. A més, Feedzy automàticament afegeix els vostres ID d’afiliació / referència als enllaços del feed, de manera que podreu guanyar diners si la gent fa clic a les publicacions.

Parlant d’enllaços, el complement us ofereix l’opció de fer-ho traieu l’etiqueta “dofollow” de totes les publicacions del canal.

Si voleu evitar publicar contingut duplicat al vostre lloc, apareixerà Feedzy Pro integrat amb WordAI i SpinnerChief que pot reescriure els articles originals en un estil humà no robotitzat. Les eines us serviran d’ajuda a vosaltres importa un article complet de fonts externes, cosa que també és possible amb Feedzy. No us limitareu a fragments, podeu obtenir el text complet de qualsevol feed, inclosos els preus dels productes si teniu una empresa de comerç electrònic..

Però les funcions no s’acaben aquí. El complement segueix el ritme de les darreres tendències de WordPress: així ho és integrat amb Elementor i Gutenberg, cosa que significa que podeu afegir feeds a través de les seves interfícies de creador sense problemes.

feedzy mitjançant elementor

Per últim, però no per això menys important, importar un nombre important de publicacions externes no suposarà una càrrega perquè el connector té alimentar la memòria cau, cosa que significa que la velocitat de càrrega del vostre lloc no es veurà afectada en absolut.

Tu pots també publiqueu els vostres feeds RSS com a ginys – aneu a Aparença / Ginys i arrossegueu el widget “RSS” a qualsevol àrea de widgets.

Aquest és un exemple de com es veuran els vostres feeds importats a la portada (faig servir vint-i-set temes):

front-end nutritiu

�� Obtenir aquest complement de feed RSS si necessiteu un importador de RSS amb funcions potents però interfície lleugera. Si bé Feedzy pot ser una bona opció per a assumptes personals, el recomanem sobretot als propietaris d’empreses que tenen com a objectiu fer créixer / monetitzar els seus llocs web i automatitzar la seva feina. És probable que aquesta combinació faci que Feedzy sigui la selecció completa entre els millors additius RSS.

2. RSSImport


RSSImport

Autor (a): Frank Bültge, presa77

Versió actual: 4.6.1

Darrera actualització: 25 de desembre de 2019

rss-import.4.6.1.zip


94% de valoració


10.000 + instal·lacions


WP 1,5 + Requereix

RSSImport és una solució lleugera i senzilla entre els millors complements de canals RSS. Només cal instal·lar-lo i utilitzar un codi curt, un giny o una funció PHP per a que funcioni. No hi ha cap clics ni cap problema. Aquest és un exemple de com ser senzill i eficient alhora.

Per utilitzar-lo com a widget, aneu a Aparença / Ginys, arrossegueu i deixeu anar el botó RSSImport a qualsevol àrea de widgets i empleneu els camps buits. Feu clic a "Desa" i és bo anar-hi:

Demostració de widget de rssimport

Per afegir un feed a una publicació o pàgina, copieu i enganxeu el codi curt on voleu que es mostri. Exemple de codi curt:

[RSSImport display ="5" feedurl ="http://www.codeinwp.com/blog/feed" use_simplepie ="cert"]

Demostració de codi curt de rssimport

�� Obteniu aquest complement de feed RSS de WordPress si voleu poder importar fonts RSS de forma ràpida i personalitzar-ho tot mitjançant l’edició de codi curt sobre la marxa, més que no pas mitjançant una interfície gràfica d’algun tipus. El connector utilitza molts paràmetres dins de l’estructura del codi curt, cosa que el fa molt flexible.

3. Subscripció al canal RSS específica de la categoria


Subscripció al feed RSS específic de la categoria Subscripció al feed RSS específic de la categoria

Autor (a): Consells i trucs del quarter general, Ruhul Amin

Versió actual: v2.1

Darrera actualització: 31 de maig de 2019

categoria-specific-rss-feed-menu.zip


98% Valoracions


8.000 + instal·lacions


WP 3.0 + Requereix

Aquest complement és completament diferent i aquí a diferència. Si bé els altres tracten d’importar coses, es tracta d’oferir als vostres lectors l’opció de subscriure’s a fonts RSS específiques de la categoria al vostre bloc.

(Nota. Hi ha un truc que podeu utilitzar per obtenir aquest complement RSS de WordPress per visualitzar també fonts externes. Més sobre això en un minut.)

Digueu que publiqueu diversos continguts i que la vostra audiència no podria estar interessada en tot això. Per exemple, teniu un "menjar" categoria i a "viatjar" categoria. Doncs bé, amb aquest complement, podeu permetre que les persones se subscriguin a cadascuna d’aquestes categories per separat.

Després d’instal·lar el connector, aneu a la secció Configuració del wp-admin i, a continuació, a RSS específica de la categoria. Veureu una llista de les categories per a les quals podeu crear un feed.

categories de categoria

Com podeu veure, també he utilitzat la secció per a categories personalitzades i les he apuntat a fonts externes, que és el truc que he esmentat anteriorment. Dit això, els fluxos RSS externs no s’importen ni res, són només enllaços apuntats a un altre lloc.

Ara, teniu tres opcions a l’hora de mostrar els vostres enllaços de feeds personalitzats: widget, codi curt o una línia de codi PHP:

ús de la categoria

He utilitzat el codi curt. Aquí es mostra com apareix el meu llistat de publicacions en un exemple de pàgina:

demostració de poage de categoria

�� Obteniu aquest complement de feed RSS de WordPress si publiqueu diversos tipus de contingut i voleu oferir a la vostra audiència l’opció de subscriure-s’hi només allò que els interessi. També és útil per mostrar enllaços a fonts externes al costat del vostre compte.

4. Agregador de WP RSS


WP RSS Aggregator - Agregació i curació automàtica i de contingut potent WP RSS Aggregator – Agregació i curació automàtica i de contingut potent

Autor (a): RebelCode

Versió actual: 4.17.5

Darrera actualització: 23 d’abril de 2020

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% de valoracions


60.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

Ho he de donar a aquest entre els nostres millors plugins de RSS; és força amable i intuïtiu. Instal·leu-lo, aneu a la seva secció a l’administrador wp i us guiarà a través de la configuració.

Per afegir un feed, només cal que feu clic a "Afegir nou," configura les teves preferències i publica-les.

wp rss aggregator afegeix una nova finestra

Està bé, així que vaig crear un feed per al nostre blog, CodeinWP, per provar-ho. L’he configurat perquè continuï actiu, de manera que es pot actualitzar automàticament cada vegada que hi hagi contingut nou.

fonts d’alimentació de wp rss

Després d’afegir el feed RSS, podeu fer clic a "Veure els articles" per veure els articles que hi ha actualment.

WP RSS Aggregator també inclou un "Llista negra" de manera que podeu deixar que aparegui contingut específic. A més, també hi ha alguns complements excel·lents (de pagament).

D’acord, el següent pas després de crear un canal RSS és afegir-lo a les teves publicacions o pàgines. Podeu dirigir-vos a l’editor de text d’una publicació concreta i veureu una icona etiquetada "Codi curt d’agregador WPRSS" allà. Després de fer-hi clic, podeu seleccionar un feed determinat i afegir-lo com a codi curt:

wp rss agg afegir codi curt

Aquí teniu el aspecte que teniu en desar la pàgina:

demostració de feed de wp rss

�� Obteniu aquest complement de feed RSS de WordPress si treballareu amb diversos feeds alhora. El complement és intuïtiu i proporciona una bona gestió per a cada canal.

�� Per llegir més:

  • Consulteu aquests complements essencials de què poden beneficiar-se tots els llocs de WordPress.
  • Voleu importar contingut directament des de RSS a una publicació de WordPress? Consulteu qualsevol d’aquests elements "RSS per publicar" plugins.

Quin és el vostre plugin més important de WordPress?

Feu servir algun d’aquests millors complements de canals RSS per a WordPress? Informem-nos si hi ha alguna cosa que trobem a faltar.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map