31 millors complements de suports socials per a WordPress (primera part)

Per què els millors connectors de xarxes socials? Bé, tenir un bloc a WordPress sol requerir més feina que simplement escriure. La promoció també hauria de ser un element essencial. Tot i això, mai no serà suficient si sou l’única persona que compartiu el vostre contingut. Només compta quan també ho fan altres persones.


Com es pot aconseguir que tothom difongui la paraula sobre el contingut? Primer de tot, publicant només publicacions de gran qualitat i, després, convidant els vostres visitants a reaccionar i compartir-los als seus canals. Aquí estan 30+ dels millors complements de xarxes socials per WordPress això us ajudarà a fer-ho:

Millors complements de mitjans socials per a WordPress:

1. Reviu el missatge antic

Millors complements de xarxes socials per a WordPress: reviu la publicació antiga

Revive Old Post ha estat un punt principal en el mercat dels complements de xarxes socials. És una manera fantàstica de fer que el contingut anterior es comparteixi a les xarxes socials de forma regular i en pilotes automàtiques.

En resum, tot el que feu és activar el connector, establir els intervals de temps, les xarxes a les quals hauria de publicar i ja ho heu fet. A partir d’aquest moment, el complement funciona automàticament.

(Algunes de les coses que podeu ajustar: què fa que un article sigui elegible per compartir, els intervals entre publicacions, publicacions que no s’han de compartir, quantes vegades s’ha de publicar un article, formats, programació personalitzada, registres, etc.)

2. Monarca

Millors complements de xarxes socials: monarca

Compartir botons … compartir botons a tot arreu! Amb Monarch, la segona entrada de la nostra llista de millors complements de xarxes socials per a WordPress, podeu afegir icones socials a qualsevol lloc del vostre lloc i en qualsevol forma: barres flotants, contingut per sobre o / o per sota, en imatges i vídeos, aparells emergents automàtics. , fly-ins automàtics i molt més.

Podeu mostrar-los cadascun d’ells de diverses maneres espectaculars i definir el moment exacte quan voleu que apareguin. S’assembla a les finestres emergents de subscripció, però amb botons de xarxes socials.

3. Super socialitzador


Plugin per compartir contingut social, connexió social i comentaris socials - Super socialitzador Plugin per compartir contingut social, connexió social i comentaris socials – Super socialitzador

Autor (a): Equip escalfador

Versió actual: 7.12.42

Darrera actualització: 28 de maig de 2020

super-socializer.zip


96% de valoracions


60.000 + instal·lacions


2.5.0 Requereix

Amb aquest complement, podeu integrar el vostre lloc amb les xarxes socials de diverses maneres úniques. Per citar-ne alguns: podeu afegir accés social, comentaris socials, menús socials personalitzats i botons com ara.

Per cert, aquest complement també et proporciona totes les icones de xarxes socials del món (per a totes les xarxes imaginables).

4. SocialFans

fans socials

Un complement que mostra els vostres fans, subscriptors i seguidors. Funciona amb 30 xarxes socials, el més important: Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, a més de 26 canals més.

5. Kiwi


Complement de compartició social - Kiwi Complement de compartició social – Kiwi

Autor (a): WPKube

Versió actual: 2.0.16

Darrera actualització: 19 de juliol de 2019

kiwi-social-share.2.0.16.zip


82% de valoracions


20.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

Un complement gratuït de WordPress que ajuda a compartir els vostres articles i pàgines a les xarxes socials: Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit, Pinterest, Google+ i correu electrònic. És fàcil de gestionar per tot tipus d’usuaris.

Kiwi afegeix icones socials després o abans del contingut (o les dues coses alhora) i inclou quatre pells diferents. El complement és molt lleuger i es carrega molt ràpid. Estigueu atents a la versió del widget!

6. Icones socials d’Accessió

accesspress

Les icones socials AccessPress us ofereixen moltes icones socials diferents per a cada xarxa, a més de bones possibilitats de personalització, de manera que tot s’adapta perfectament a l’estil del vostre lloc web..

Per exemple, podeu triar entre diverses icones de Facebook que tinguin dissenys diferents, algunes amb aspectes senzills i elegants, alguns divertits i vistosos, i altres com vintage.

7. Botons de participació social & Analytics de GetSocial


Botons de compartició social de WordPress i complement d’analítica - GetSocial.io Botons de compartició social de WordPress & Plugin d’Analytics – GetSocial.io

Autor (a): Getsocial, S.A.

Versió actual: 4.3.3

Darrera actualització: 1 d’abril de 2020

wp-share-buttons-analytics-by-getsocial.4.3.3.zip


90% de valoració


10.000 + instal·lacions


WP 3.0 + Requereix

Aquest complement de xarxes socials inclou eines de 18 caixes que fan diferents coses per al trànsit social del vostre lloc. Alguns d’ells són gratuïts, d’altres de pagament.

Aquí hi ha moltíssimes coses, així que permeteu-me centrar-me en les coses més interessants. Hi ha: barres compartides flotants, barres de compartir i seguir mòbils, finestres emergents intel·ligents, barres de benvinguda, seguiment de les accions, integració de Google Analytics i molt més.

8. Mashshare


Botons per compartir xarxes socials | MashShare Botons per compartir xarxes socials | MashShare

Autor (a): René Hermenau

Versió actual: 3.7.5

Darrera actualització: 25 d’abril de 2020

mashsharer.3.7.5.zip


96% de valoracions


50.000 + instal·lacions


WP 3.6 + Requereix

Un gran complement que ofereix un parell de coses útils per al vostre lloc, com ara les icones de xarxes socials, els botons de compartir, "quota total" comptadors i botons de subscripció.

El complement també inclou complements gratuïts i de pagament per a: botons addicionals, pop-up compartit de vídeo de YouTube, barres compartides enganxoses, Google Analytics, optimització de compartició social i molt més. Per què el nom? Doncs s’assembla molt al mòdul de xarxes socials que podeu trobar a Mashable.

9. Buzz Social

brunzit social

Un interessant complement que us proporciona un gràfic social, similar al que fa servir Mashable. Il·lustra el nombre de persones que comparteixen un contingut particular al vostre bloc. A part d’això, també obteniu un conjunt estàndard de botons de xarxes socials.

La idea és ajudar-vos a conduir més trànsit presentant com es fan els vostres articles en aquest moment (el que fa més calor).

Això conclou la 1a part d’aquesta llista.

D’acord, sé que 9 probablement ja són massa plugins de xarxes socials per tenir en un sol lloc. Un bon plantejament aquí seria no tractar això com un sopar de 9 plats. Però en canvi, un bufet. Per tant, seleccioneu només els complements que més us semblin. Deixeu els altres.

Però espera, n’hi ha més! En realitat ho tenim 2ª part d’aquesta publicació publicada al nostre nou bloc: Revive.Social (és on podeu trobar les entrades 10-31). Hem creat el lloc per proporcionar als nostres suports socials plugins una mica més de respiració al web i establir-los una marca completament nova. Comprova-ho:

32 millors complements de suports socials per a WordPress (2a part)

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map