3 Millors RSS absoluts per publicar complements de WordPress i què podeu fer amb cadascun

El RSS és mort, RSS de llarga vida!


Per descomptat, la gent no s’ha entusiasmat amb el RSS des de fa temps. La tecnologia és, sens dubte, una de les seves novetats a la vista del públic, però encara es fa servir darrere de les cortines. A més, encara podeu aconseguir coses fantàstiques amb el vostre lloc de WordPress.

La captura? Per a que això sigui necessari, necessiteu un bon complement. Depenent del que sigui exactament el que voleu fer, alguns complements seran millors que altres, i un cop comptabilitzem el preu en la combinació … bé, torna a ser una història ben diferent.

Així, avui, estem analitzant el tema del RSS per publicar complements de WordPress i analitzem algunes coses creatives que podeu fer amb ells.

Nota; es tracta de RSS per publicar específicament els complements de WordPress, és a dir, que estem buscant plugins que puguin importar contingut de fonts RSS i afegir-lo com a publicació de bloc al costat del vostre altre contingut. Si això és el que necessita, segueix llegint!
Millor RSS per publicar complements de WordPress

Si teniu pressa i voleu que algú us indiqui en la direcció correcta, podeu consultar el resum de les nostres conclusions al quadre següent:

En comparació dels millors enllaços de WordPress per a publicar complements de WordPress

WP RSS Agregador
Feed RSS RSS
CyberSyn

RSS per publicarIII
Filtratge de paraules clauIII
Arxius adjunts de suportsIII
RSS de text completIII
Qualificació de WordPress.org4,4 / 54,7 / 54,1 / 5
PREU80 $ – 150 $ / any per 1 lloc149 dòlars anuals per 3 llocsgratuït (lite) o $ 99,95 (professional)
Obteniu-ho aquí Obteniu-ho aquí Obteniu-ho aquí

Millors RSS per publicar complements de WordPress:

1. Feed RSS RSS

Feed RSS RSS
Feedzy és tan complet com exclusiu "RSS per publicar" Plugin de WordPress. Això vol dir que no necessiteu cap complement per obtenir el conjunt complet de funcions, com de vegades passa amb altres complements. En segon lloc, s’incorpora filtratge de paraules clau també i la capacitat de controlar com es veu el contingut importat (fet mitjançant etiquetes especials en afegir el feed i mitjançant) tres plantilles de disseny). A la versió més recent, també podeu fer-ho ara importa fonts RSS de text complet, automàticament buscar preus dels productes, i extreu diversos elements d’etiquetes de feeds personalitzats.

A part d’això, el connector us permet tenir fonts il limitades, comprovar si hi ha contingut duplicat Integració WordAI (l’eina també reescriu els textos en un estil no robotitzat) i afegeix etiquetes de seguiment.

Una interessant característica afegida de Feedzy és que admet enllaços d’afiliació. Podeu configurar-lo per afegir automàticament el vostre número de derivació / afiliació als enllaços del feed. Eliminació de l’etiqueta “dofollow” dels enllaços importats també és una opció.

A més, per tal de fer un seguiment de les tendències de WordPress, el complement és totalment compatible amb Elementor i el nou editor de blocs de WordPress (cosa que significa que podeu afegir i personalitzar els feeds directament al front-end).

Personalització Feedzy Elementor

Finalment, però no menys important, la importació de massa publicacions externes al vostre lloc no afectarà els temps de càrrega del vostre lloc web perquè Feedzy ofereix alimentar la memòria cau.

Només hi ha tres passos fàcils a l’hora de configurar la publicació de RSS mitjançant Feedzy:

 1. Afegiu un feed vàlid.
 2. Definiu el filtratge en funció de les paraules clau (incloure o excloure contingut que tingui una paraula clau determinada).
 3. Assigna el contingut a a tipus de publicació específic, categoria, i modifiqueu l’aspecte del contingut mitjançant etiquetes. A més, també podeu afegir camps personalitzats en cas que vulgueu fer una mica més avançat amb el feed.

Filtratge de paraules clau adequat

Configuració de la importació de feeds

Ara, sobre els preus. La versió del connector que us proporciona el RSS per publicar habilitats és de 149 dòlars / any. Tanmateix, podeu utilitzar-lo en tres llocs en lloc d’un. Això la converteix en una alternativa assequible per a aquells que necessiten RSS per publicar complements de WordPress que funcionen en diversos projectes. Si necessiteu l’eina per a més de tres llocs web, podeu canviar a llicència de l’Agència, que costa 299 dòlars l’any.

Exemple d’ús genial

Qui hauria de tenir Feedzy

Si voleu començar a utilitzar el RSS per publicar la funcionalitat de manera ràpida, per a diversos feeds i, a més, podeu filtrar el contingut que s’està important (a més dels ginys que podeu utilitzar i el codi curt) principal, haureu de gaudir de Feedzy molt. molt. Per últim, però no per això menys important, amb el preu de 149 dòlars per 3 llocs, és molt més assequible si teniu diversos projectes en marxa.

2. WP RSS Agregador + complements

Agregador de WP RSS
M’agrada aquest complement, he de reconèixer. Compta bàsicament amb totes les funcionalitats relacionades amb RSS i, alhora, segueix sent fàcil de captar i molt personalitzable.

WP RSS Aggregator és en realitat una eina de múltiples complements. Primer, necessiteu el nucli principal WP RSS Aggregator: aquest és gratuït. A continuació, podeu obtenir qualsevol nombre de complements per tal d’ampliar la funcionalitat o ampliar les habilitats del tot d’una altra manera (més configuració, etc.).

L’únic inconvenient d’aquest complement, però, és que la majoria de les seves millors funcions provenen efectivament de complements de pagament.

Breu història, si voleu publicar la funcionalitat de RSS bàsica, us costarà 80 dòlars / any per a un sol lloc. Per a una configuració lleugerament més avançada – amb RSS per publicar, fonts de text complet de text i filtratge de paraules clau (importar contingut específic basat en les paraules clau que hi apareixen) – el preu puja fins a 150 dòlars / any.

El connector bàsic per si mateix només proporciona l’opció de fer un seguiment de qualsevol nombre de canals RSS i, a continuació, mostrar els enllaços a articles d’alimentació individual – articles – mitjançant un codi curt.

Dit això, he de donar-li a WP RSS Aggregator, han tingut molta cura per proporcionar funcions d’administració molt bones. Per exemple, podeu importar i exportar la vostra configuració i canalització, elements de la llista negra, configurar els intervals de processament del feed i fins i tot entrar al mode de depuració en cas que hi hagi algun problema amb els vostres feeds..

Torna al RSS del connector per publicar habilitats … Per tant, la millor manera d’obtenir aquesta funcionalitat és comprar el WP RSS Aggregator "Paquet de fonts avançades." Com a part, obteniu tres complements: Feed for Post, Feeds RSS de text complet, filtratge de paraules clau.

Junts, aquests tres + el complement principal us permeten afegir un feed RSS, comprovar com s’hauria d’importar i què hauria de passar amb el contingut un cop importats, processar les imatges, assignar un compte d’autor al contingut importat, afegir text personalitzat abans i després del contingut, i molt més.

En general, hi ha moltes coses, però al mateix temps, només pot fer servir la configuració predeterminada i les publicacions no importaran cap problema..

Una cosa que cal tenir en compte, quan rebeu el paquet de complements, assegureu-vos d’anar a la configuració del complement → la pestanya Feed for Post → selecciona "Servei de text complet Premium" al costat de "Servei de text complet de RSS" etiqueta Això us permetrà importar contingut actualitzat.
Configuració de l'agregador de WP RSS

Exemple d’ús genial

Feu clic per ampliarLa RSS per publicar la funció a WP RSS Aggregator es pot utilitzar per a moltes coses. Però el que més m’agrada és utilitzar-lo per importar contingut d’un altre CMS al vostre nou lloc de WordPress.

Si la migració d’un lloc de WordPress a un altre no va ser prou estressant, imagineu haver de canviar també els CMS durant la marxa, per exemple, passant de Joomla a WordPress o de Drupal. I, tot i que sé que hi ha mètodes per fer aquest tipus de coses correctament, els RSS directes per publicar les importacions són molt més ràpids.

El que feu aquí és assegurar-vos que el vostre feed RSS de l’altra CMS inclogui totes les publicacions publicades i, a continuació, afegiu aquest feed al WP RSS Aggregator. Tens compte, això pot trigar una estona.

I sé què estàs pensant … amb tota honestedat, aquest mètode pot fallar, i qui sap, per què, probablement múltiples motius. Però aquesta senzillesa només des del punt de vista de l’usuari, val la pena provar-la. Tot i que falla, que no ho hauria de fer, encara no perdreu prou temps.

Qui ha d’obtenir WP RSS Aggregator

Veient totes les funcions i complements del complement, diria que és una solució excel·lent per als llocs web que es basen molt en fonts RSS externes i que poden importar-los sense problemes. Els agregadors de contingut vénen al cap, llocs web interns (dins d’un negoci) o publicacions comissariades, etc. I, per descomptat, heu d’estar a punt per gastar 150 dòlars / any..

3. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Autor (a): CyberSEO.net

Versió actual: 6.18

Darrera actualització: 30 d’abril de 2020

cybersyn.zip


84% de valoració


10.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

CyberSyn és un dels pocs RSS sensibles per publicar complements de WordPress al mercat que ofereixen de forma gratuïta el nucli de la seva funcionalitat. Dit això, hi ha algunes limitacions.

En primer lloc, CyberSyn sembla que faci tot el que podríeu esperar. Podeu afegir fonts RSS per importar-les i personalitzar la manera de gestionar aquestes importacions.

Podeu assignar les publicacions importades a categories específiques, definir la freqüència amb què s’ha de fer la importació, què fer amb els fitxers adjunts i els suports i, fins i tot, com processar qualsevol vídeo que pogués haver estat inclòs a la publicació, etc..

cibersínia

Tanmateix, pel que fa a la paraulació, he tingut problemes quan intentava importar feeds sencers juntament amb els suports (mentre creava també imatges destacades). A més, el desenvolupador recomana mantenir el nombre de publicacions que es sindiquen de cada canal alhora a valors baixos per reduir el temps d’execució..

No obstant això, obteniu la funció RSS per publicar funcions i fulls de text de forma gratuïta, de manera que és difícil queixar-vos.

Dit això, també hi ha una versió premium del complement disponible, anomenada CyberSEO. Amplia el ventall de tipus de fluxos disponibles i us ofereix encara més opcions de configuració. A més, podeu posar qualsevol contingut que importeu a través d’un rotació de text servei.

La versió premium costa 99,95 dòlars.

Exemple d’ús genial

Feu clic per ampliarCyberSyn que és una bona eina per submergir els dits dels peus en la importació de RSS i veure com funciona tot això. Per exemple, quan es tracta d’alguns usos més bàsics, podeu començar a curar contingut amb l’ajuda d’aquest complement. Simplement, podeu importar de diverses fonts, desar-ho tot com a Esborrany i, a continuació, revisar manualment i decidir què voleu publicar.

Tanmateix, si obteniu la versió premium del complement, podeu començar a fer experiències de SEO força interessants o de màrqueting amb el contingut que importeu.

Per exemple, el connector funciona amb diversos serveis de filatura de text. Això vol dir que podeu importar un contingut, incloure’l i, després, tornar-lo a publicar.

Nota; per descomptat, això no s’hauria de fer amb el contingut d’altres persones – on el prengueu sense demanar-ho -, però no deixa de ser una possibilitat interessant d’explorar amb el vostre propi contingut.

Qui hauria d’aconseguir CyberSyn

Aquest complement està orientat a persones que importen contingut RSS amb finalitats de SEO, com per exemple, poblar un lloc web amb contingut d’altres fonts. A més, hauria de funcionar bé si només voleu provar tot el RSS per publicar la idea sense invertir en una solució premium.

La teva elecció?

Què penses? Heu provat algun dels RSS més populars per publicar complements de WordPress? O potser teniu un cas d’ús realment interessant amb RSS que voleu compartir? Parleu als comentaris que hi ha a continuació.

Aquí hi ha una altra taula de comparació:

WP RSS Agregador
Feed RSS RSS
CyberSyn

RSS per publicarIII
Filtratge de paraules clauIII
Arxius adjunts de suportsIII
RSS de text completIII
Qualificació de WordPress.org4,4 / 54,7 / 54,1 / 5
PREU80 $ – 150 $ / any per 1 lloc149 dòlars anuals per 3 llocsgratuït (lite) o $ 99,95 (professional)
Obteniu-ho aquí Obteniu-ho aquí Obteniu-ho aquí

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map