Mérlegelni kell a 43 szakértő bloggert: mi a legerősebb közösségi média marketingstratégiája 2020-ra

A mai digitális gazdaságban a gyakorlati üzleti ismeretek több mint hatalmasak. Alapvető fontosságú a túléléshez és elengedhetetlen a virágzáshoz! És semmi különbség, ha 2020-ra szóló közösségi média marketingstratégiát keres.


Engedheti meg magának, hogy heteket és hónapokat töltsön arra, hogy kitalálja a "titok" A Pinterest, a Facebook vagy a Twitter sikeréhez egyedül kell jönnie?

Nem hiszem, hogy …

Ezért javaslom, hogy találkozzon a szakértőkkel, és tanuljon azoktól. És akkor ellophatja a legjobb szociális média marketingstratégiáját 2020-ra.

Ha azt szeretné tudni, hogy mi működik a digitális médiában 2020-ig (és azon túl), akkor alapvető fontosságú, hogy tanuljon azon bloggerektől, akik esznek, élnek és lélegeznek közösségi média marketing. Lehet, hogy hallottál már róluk néhányról.

Örültem, hogy interjút készítettem ezekről a híres digitális marketing bloggerekről, és ez a cikk, amelyet most olvasol, tartalmazza a legjobbakat "titkos receptek" a rendelkezésre álló legjobb közösségi médiastratégiáról, platformokról és eszközökről.

Erőteljes közösségi média marketingstratégia

Bónusz információ: Tudta, hogy kevés erőfeszítéssel felgyorsíthatja a WordPress-t 50–80% -kal? Kattintson ide néhány egyszerű javításért, amelyeket ma megtehet.

43 Szakértő Bloggerek

Mindannyian ugyanazon a szociális média marketing kérdésre kell válaszolniuk:

Mi a legerősebb közösségi média marketingstratégiája, és hogyan kapcsolja össze ezzel a WordPress blogját?

Élvezze a betekintést, ne habozzon kapcsolatba lépni ezekkel a bloggerekkel, és ossza meg a hozzászólást is barátaival és munkatársaival. Köszönöm!

Zac Johnson

Zac Johnson

Társult vállalkozó, internetes marketing és blogger
ZacJohnson.com
@twitter

A legerősebb közösségi média marketingstratégiám a podcastom létrehozása volt, A vállalkozó növekedése. Közel 100 epizódja van a könyvekben, nagyszerű látni, hogyan nőtt a show és az idő múlásával új közönséghez jutott el.

15 kedvenc epizódom látható itt. (ne feledje, ha más szakértőkkel és márkákkal társítja magát, az új közönséget és expozíciót is hozhat önmagához)

A közösségi média játékként néhány különféle módon működik. Az első az, hogy minden epizód elérhető a következőn keresztül iTunes és a blogomat is.

Amikor egy új epizód elindul, azt elküldik az összes szociális médiapultomnak, miközben a blogban közzéteszik, bárki meghallgathatja. Itt ismét működik nekem kétféle tartalmi forma – hang és szöveg (blogbejegyzés).

Amellett, hogy én előmozdítom a show-t, az egyes epizódok vendégei általában megteszik a saját promócióikat is. Ha rendelkeznek a megfelelő szerszámokkal, akkor használhat olyan eszközöket, mint a MeetEdgar csatlakoztassa az összes blogbejegyzést (vagy bármilyen tartalmat), és ütemezze őket idővel az ismételt közösségi megosztás céljából.

Ennek során bele kell foglalnia a megkérdezett személy szociális számláját is. Ez megnöveli annak valószínűségét, hogy még több közösségi megosztás és retweet még hetekkel vagy hónapokkal az első tartalom / podcast megjelenése után.

Jon Dykstra

Jon Dykstra

A FAT vállalkozó vállalkozó
FatStacksBlog.com
@twitter

Ez a webhelytől függ, de a válaszomat csak a legnagyobb forgalmú webhelyemre korlátozom, amely szintén a legtöbb közösségi média forgalmat érinti.

Hosszú ideje Facebook volt a legjobb közösségi média csatorna, de 2016 elején a Pinterest lett a legjobb közösségi média forgalmi forrás, amely több mint 84 000 havi látogatót generált (ingyenes forgalom).

Még túl 2 évig tart, hogy elérje ezt a szintet Pinterest forgalom, a kulcs számomra 2 dolog volt.

 1. SumoMe Image Sharer

Csak azért, hogy tudd, a kérdéses webhely olyan webhely, amely jól működik a Pinterestben, és képközpontú.

A SumoMe Image Sharer plugin megkönnyíti a látogatók számára az egyes képek megosztását a Pinterest, a Facebook és / vagy a Twitter webhelyen. Ahogy el tudja képzelni, a legtöbb megosztás a Pinterest jelképe.

Itt van egy nemrégiben készült képernyőkép a Image Sharer statisztikájáról:

Jon Dykstra 1

 1.  Gazdag csapok beállítása

A Rich Pins telepítése a webhelyemre égette a Pinterest forgalmat. Ingyenes és könnyen elvégezhető.

A Pinterest végigvezeti Önt a https://developers.pinterest.com/docs/rich-pins/overview/

Néhány héten belül a Rich Pins megháromszorozta a Pinterest forgalmat, amellyel naponta több mint 400 ad vagy vesz fel a Pinterest forgalmat.

3 hónapon belül a Rich Pins megnövelte a Pinterest forgalmat 1200 napi látogatóról több mint 3500 napi látogatóra.

Jon Dykstra 2

Jon Dykstra 3

Ha a Pinterest számára barátságos rést lát, és rengeteg kép van a webhelyén, a Rich Pins beállítása nagyon jó forgalmi lépés.

Olvassa el a Pinterest teljes bejegyzését itt: http://fatstacksblog.com/pinterest-traffic/.

Matthew Barby

Matthew Barby

A növekedés globális vezetője & SEO @HubSpot, díjnyertes blogger, iparági előadó és előadó
MatthewBarby.com
@twitter

Írtam egy hatalmas esettanulmányt, amely felvázolja az egészet szociális média stratégia hogy hatalmas növekedést vezettem a WordPress webhelyemre.

Ezt megnézheti, de itt van néhány tanács, amit adok:

 1. Próbáljon arra összpontosítani, hogy a közösségi média növekedjen, azáltal, hogy csatornákat csap magába a szociális hálózatokon kívül.
 2. Gondoljon arra, hogyan építhet be egy mechanizmust a webhelyére, hogy ösztönözze a közösségi média-fiókokba való bekapcsolódást – például exkluzív tartalmat kínálhat azoknak a felhasználóknak, akik megosztják az Ön tartalmát a közösségi médiában..
 3. Egy másik módszer lehet az e-mail előfizetői listájának felhasználása a társadalmi elkötelezettség fokozására.

Íme, hogyan tudom mélyebben megkötni a közösségi oldalakat a WordPress-webhelyeimhez … szociális lábnyom WordPress plugin ami segít nekem átváltani a tartalom társadalmi virális mutatóit.

Neil Patel

Neil Patel

Alapító, vállalkozó, befektető & influencer. A Forbes, Inc. vállalkozójának, a Huffington Post kolumnistája
NeilPatel.com
@twitter

A legerősebb közösségi médiastratégia, amelyet láttam kapcsolatba lépni azokkal az emberekkel, akik blogbejegyzéseket osztanak meg az Ön térében. Például a Twitter keresésével megnézem, ki osztja meg a versengő cikkeket, majd hálózatba léptem ezekkel az egyénekkel, és felkérem őket, hogy osszák meg a tartalmamat.

Nagyon sok ember figyelmen kívül hagyja az Ön e-mailjét, de legalább 10% megosztja az Ön tartalmát. Ez egyszerű módja annak, hogy vonzódjon a blogodhoz.

Adam Connell

Adam Connell

Segít a vállalkozóknak több ember online elérésében. A BloggingWizard alapítója, valamint a Firefly és a kínai elvihető rajongók
BloggingWizard.com
@twitter

Ez eleinte intuitívnak tűnhet, de itt maradjon velem.

Lehet, hogy beállít egy weboldalt, vagy létrehozhat valakit. És azonnal próbálja ösztönözni az embereket, hogy nézzék meg tweeteidet, például a Facebook oldalát, és nézd meg a fotódat az Instagramon.

A társadalmi profilokra mutató linkek valószínűleg nagyon jól látható helyeken jelennek meg az alkalmi közösségi widgettel – talán tweetek megjelenítésével stb.

És bár ennek eredményeként növekszik az Ön követőképessége, valószínű, hogy egyesek a Facebookra kerülnek, és ahelyett, hogy megnézték volna az Ön oldalát – macskás videókat néznének maguknak..

Akkor ott van a tény, hogy bérelt földön épít. Amikor a Facebook először megváltoztatta algoritmusát, néhány blogger elvesztette forgalmának 90% -át egy éjszakán keresztül. Úgy tűnhet, hogy azt mondom, hogy a társadalmi idő pazarlás. De ez messze van az igazságtól.

Amit ezt mondok:

1-2 különböző platformon támaszkodva növekszik vállalkozásunk, más megközelítést kell alkalmaznunk, amely csökkenti a lehetséges kockázatokat.

Szóval mit tehetsz helyette??

Először készítse el az e-mail listáját, majd használja az e-mail listát az alábbiak létrehozásához a prioritást élvező közösségi hálózatokon. Még mindig tegye elérhetővé a szociális profiljait, de tegye prioritássá az e-mail lista létrehozását. Készítsen egy erős ajánlatot, amely arra készteti az embereket, hogy iratkozzanak fel a listájára..

Ezután ösztönözze az előfizetőket, hogy lépjenek kapcsolatba veled a közösségi hálózatokon a megerősítő oldalukon és az automatikus válaszadók sorozatának több pontján.

Utána:

 • Nagyobb e-mailek listája, amely a tied – semmilyen hírcsatorna-változás nem vonhatja el.
 • Az a képesség, hogy visszavonja a forgalmat a tartalomhoz (ha ez az ön dolga) – a legtöbb e-mail közvetítés több kattintást eredményez.
 • Egy elkötelezettebb társadalmi követés – valószínűleg nem fogsz annyi követőt szerezni, de azok, akiket kapsz, sokkal elkötelezettebbek lesznek, és ez a fontos?!

Műszaki beállítás a WordPress használatával:

Először szüksége van egy e-mail szolgáltatóra, például a MailChimp vagy az ActiveCampaign.

Ezen eszközök mindegyike hozzáférési űrlapokat biztosít, de a funkcionalitás szempontjából nagyon alapvető, és nem tűnik túl jól.

Használhat egy olyan eszközt, mint a Thrive Leads vagy a SumoMe, hogy megjelenítse az opt-in űrlapokat a WordPress webhelyén. A SumoMe bármilyen HTML webhellyel működhet, ha nem használja a WordPress-t. Fedeztem fel néhány más lehetőséget itt: ez a bejegyzés a plug-inek építési listáján található.

Ezután létre kell hoznia egy egyedi visszaigazoló oldalt, amelyre az előfizetők az előfizetésük megerősítése után mennek.

Ha van ólommágnesed, ez jó hely, ha azt felteszi, de fel kell tüntetnie a cselekvési felhívásokat is, hogy az emberek kapcsolatba léphessenek veled a fő társadalmi profilodon..

Akkor megtehet hasonlót az automatikus válaszadó sorozatán belül. Csak annyit kell tennie, hogy felkérje előfizetőit, hogy lépjenek kapcsolatba veled, adjanak hivatkozásokat a szociális profilodhoz, és magyarázzák meg az alapvető előnyöket, amelyeket az összekapcsolásból kap.

Andrea Loubier

Andrea Loubier

Mailbird vezérigazgató. Bort szerető és produktív e-mailes majom, aki szeret utazni
GetMailBird.com 
@twitter

A közösségi média számára minden csatornához külön tartalmat kell létrehoznia. A követőkhöz kapcsolódó igények és érdekek eltérőek lesznek, mint a Facebook vagy a Twitter rajongói és követői.

A blog tartalmának népszerűsítése a közösségi médián keresztül.

Ugyanazt a tartalmat különböző kivonatokkal reklámozhatja. Ezeket a kivonatokat ezután különböző közönségnek célozzák meg, és meg lehet osztani különböző közösségi média csatornákon és csoportokon.

A Mailbird blog közvetlen kérdezését kérjük, sokszor felkérjük az embereket, hogy ossza meg gondolataikat a blogunk kommentárjában, majd ossza meg a Facebook gombbal.

Ellenkező esetben blog feliratkozókkal is rendelkezünk, így bármikor közzéteszünk egy új bejegyzést.

A közösségi médiával azonban az egyik legjobb csapás az összes társadalmi csatornán való elkötelezettség növelésére az volt, hogy a Lóversenyfogadás esemény, amely arra ösztönzi az embereket, hogy csatlakozzanak hozzánk és kövessenek minket a Mailbird összes közösségi csatornáján, ideértve a LinkedIn, a Google+, a Facebook, a Twitter, a YouTube és egyebeket.

Miután összekapcsolódtak, gyorsan nyomon követjük velük a kérdést, hogy mi lesz a Mailbird használatával a konvoj elindításához.

Szeretünk sok olyan szórakoztató vagy inspiráló képet megosztani, amely az e-mailekhez / a termelékenységhez kapcsolódik, és gyakran megkapja őket. Ezeken a csatornákon belül kapcsolódunk a releváns csoportokhoz, az akkori tartalmi szög függvényében.

Andrew-BrandBuilders

Andrew James

A Márkaépítők társalapítója és marketingszakértő
BrandBuilders.io

Mi itt vagyunk Márkaépítők az FB-t használjuk elsődleges közösségi forgalmi forrásunkként.

Mindenekelőtt FB retargeting pixelt kell telepíteni a webhelyére (az egész webhelyre). Ez lehetővé teszi a közönség szegmentálását az általuk meglátogatott oldalak szerint, amely segít meghatározni, hogy átalakultak-e vagy sem.

Tegyük fel, hogy elad "A termék" amelynek értéke 199 USD.

 • Mehet előre, és létrehozhat egy vezetőmágnest, amely kapcsolódik a célközönséghez (segít nekik egy adott probléma megoldásában), majd beállíthat egy céloldalt egyértelmű CTA-val.
 • Hozzon létre egy "köszönöm" oldal, ahol a látogató letöltheti / megnézheti az ólommágnesét.
 • Telepítse a konverziós pixelt a "köszönöm" oldal.
 • Ezután mehet előre, és létrehozhat egy szilánkot a fő termékéről.
 • Ha online SEO tanfolyamot árusít; szétszakíthatja, ha leválasztja a tanfolyam egyik modulját, és önálló ajánlatként nyújthatja be, mondjuk "Hogyan írhatunk átalakító címsorokat"
 • Miután készen áll a szilánkjajánlatra, árazzuk bárhol 7–29 USD között (ebben a példában 9 dollárba kerül).
 • Ezt a szilánkot felhasználhatja Tripwire ajánlatára.
 • Azok az emberek, akik megvásárolják az Ön tripwire-ajánlatát, nagyobb valószínűséggel (!) Vásárolják meg az alapvető ajánlatát – A terméket.
 • Hozzon létre egy "köszönöm" oldal és telepítse a második konvertáló pixelt.
 • Végül állítson be egy leszállást + "köszönöm" oldal az alapvető ajánlatához – A termék, és győződjön meg róla telepítse a konvertáló pixelt a "köszönöm" oldal.

Most kezdődik a móka. Mivel telepített egy retargeting pixelt a webhelyére, könnyen megfigyelheti és megcélozhatja azokat az embereket, akik meglátogatták (vagy nem jártak meg) bizonyos oldalakat (köszönő oldalak), és kiszolgálhatják őket a hirdetéseikkel.

A tisztázás érdekében – Ha egy olyan személy, aki az Ön oldalára, blogbejegyzésére stb. Került, nem látta a Vezető Mágnes köszönő oldalát, az azt jelenti, hogy érdekli a széles téma, de talán még nem vették észre az Ön vezető mágnesét, telepített felbukkanó blokkoló, vagy valami hasonló.

Mehet tovább, és felállíthat egy Facebook-hirdetést, amely megcélozza ezeket a konkrét látogatókat (telepítettük a retargeting pixelt, emlékszel?).

Létrehozunk egyéni közönséget és tartalmazza az összes embert, aki meglátogatta a blogját / webhelyét, és kizárja azokat az embereket, akik meglátogatták a Lead Magnet köszönő oldalát. Ilyen módon hirdetéseit CSAK azoknak a látogatóknak fogja megjeleníteni, akik még mindig nem konvertáltak potenciális ügyfelekké.

A következő lépés annak ellenőrzése, hogy CSAK azoknak az embereknek mutatjuk be a Tripwire-ajánlatunkat, akik átváltottak a Lead Magnet kezdőlapján. Vagy elküldhet egy e-mailt a TW linkkel, vagy automatikusan átirányíthatja őket a TW ajánlatára, mihelyt feliratkoznak a Vezető mágnesre – teljesen rajtad múlik.

Tapasztalataink szerint – A Lead Magnet nyitóoldalának látogatóinak 50% -a átvált ügyfelekre, és ezen ügyfelek kb. 10% -a konvertál ügyfelekre a Tripwire ajánlat megvásárlásával..

Amint ez megtörtént, továbbléphet és beállíthatja a második egyedi közönséget.

Ebben csak CSAK mi leszünk célozza meg azokat az embereket, akik meglátogatták a Lead Magnet köszönőoldalát (vezetéseit), és kizárja az embereket, akik meglátogatták a tripwire köszönő oldalát (ügyfelek).

Be kell állítania egy hirdetést, amely felkéri őket, hogy térjenek vissza a TW értékesítési oldalra (legyen kreatív), és mindent megtesznek annak érdekében, hogy ügyfelekké alakítsák őket..

Az utolsó lépés azonos. Ön egyéni közönséget hoz létre beleértve azokat a vásárlókat, akik meglátogatták a Tripwire köszönő oldalát, és kizárjuk azokat az embereket, akik ellátogatták az A termék köszönő oldalára. Mutassa meg őket hirdetésekkel, és próbálja meggyőzni őket az alapvető ajánlat megvásárlásáról.

Így néz ki a valódi értékesítési csatorna, amelyet a közösségi média stratégiája erősített. Folyamatosan hirdetéseit jeleníti meg a megcélzott embereknek, és mozgatja őket a csatornán egészen addig, amíg el nem érik az alapvető ajánlatának köszönő oldalát = $.

Ha helyesen hajtják végre, akkor az egész közösségi kampánynak nem kerülhet tímárba (a tripwire-ajánlat valószínűleg fedezi a hirdetési költségeket). Hogy-hogy? Nézzünk össze néhány számot.

Tegyük fel, hogy 1000 kattintással érkezik az LM céloldalához, 40 dollár kattintással, és az 1000 látogató közül 50% -ot választ. Ez 500 új vezető 400 dollár költséggel.

Tehát 500 vezeték jutott el a Tripwire ajánlatához, és 10% -uk úgy dönt, hogy megvásárolja. Tehát 50 vevő 9 dollárral egyenként 450 dollár bevételt jelent.

Mit? 500 új leadot és 50 azonnali ügyfelet szereztél magadnak, és ennek eredményeként 50 dolláros nyereséget kaptál? Ez őrültség. Nem, ez teljesen elérhető.

Ezt követően rajtad múlik, és a marketing készségeidön múlik, amennyit csak tudsz, és ismételjétek meg ezt a folyamatot. Ez csak a jéghegy csúcsa.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

Az Orbit Media webstratégiája és társalapítója. Előadó, tartalommarketing, környezetvédő és szerző
OrbitMedia.com
@twitter

A közösségi média valóban igazságos megkönnyített szájról. A cél az összes súrlódás csökkentése a tartalom és a megosztás cselekedete között. A közösségi megosztás gombok hozzáadása a tartalomhoz a kulcs a megosztás indításához. Ezt mindenki tudja. Minden blog ezt megteszi.

Hogyan sok webhely hibázza meg? 

Könnyen hozzáadhat megosztási gombokat a WordPress bővítményekkel. Néhány kattintáson belül ezek az édesség színű ikonok közvetlenül a blogodban jelennek meg. De a közösségi média integrációja nem olyan egyszerű. Lehet, hogy ezek a közösségi megosztási eszközök reklámozzák magukat, amíg az olvasók megosztják a tartalmukat.

Andy-Crestodina-1

Nézze meg, hogy a gomb hogyan adja hozzá a plugin készítő márkáját a tweethez? Ez nem segít neked, sem az olvasóinak. Ez megkönnyíti a szóbeszédet nekik!

Ha nem bízol a pluginokban, vagy pontosabb irányítást szeretne, létrehozhat egyéni közösségi megosztási gombokat. Mindegyik közösségi hálózaton külön kell megtennie. Itt találja az utasításokat:

Igen, vannak olyan bővítmények, amelyek mindent meg tudnak csinálni az Ön számára, de minden jó WordPress fejlesztőnek tudnia kell, hogyan működnek ezek, és hogyan lehet őket elkészíteni.

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

Lenyűgöző webhelyek létrehozása, barátságos SEO, Content és WordPress
MadLemmings.com
@twitter

A legjobb közösségi média marketingstratégiám valójában nagyon egyszerű. Fogd el a Pinterest-et.

Kár, hogy több ember nem használja többé a Pinterest-et, mert számomra ez az egyik alulbecsültebb közösségi médiaplatform, a legnagyobb forgalmi potenciállal.

Miért?

Mert ha valami más közösségi médiahálózatba felvesz valamit, akkor a legjobb, ha percekig vagy napokig tart. A Pinterest azonban olyan, mint a jó SEO. A forgalom csak jön. És sok esetben, ha a csapok népszerűek, a forgalom is növekedni fog!

Tehát még akkor is, ha úgy gondolja, hogy nincs esélye a Pinterest számára, nézzen meg, és nézzen meg mindenki tartalmat az Ön résében, mielőtt elhagyná azt lehetőségként.

Akkor foglalkozzon a létrehozással fantasztikus képek a Canva segítségével, ügyelve arra, hogy megfelelő képet adjon a képhez. Amint a postai képek elkészültek, megoszthatja azokat a saját és csoportos táblákon.

Profi tipp: A csoportos tanácsok a növekedés felgyorsításának titka.

Persze egy kicsit időbe telik az eredmények megtekintése, és egy kicsit a kitartás, de az előnyök elképesztőek.

Brian Jackson

Brian Jackson

Bejövő marketingszakértő, aki szereti a SEO-t, a blogolást, a tartalommarketingt, a SaaS-ot, a #webperf-et, a WordPress-t & növekedés hackelés
WoorkUp.com
@twitter

Az én hozzászólásom erős szociális média marketing stratégia Jelenleg kihasználja a blokk újabb eszközeit, mint például a SmarterQueue, a Narrow és a Content Marketer. Ezek elősegítik a termelékenység növelését, így több időt tölthetek tartalom előállítására.

 • SmarterQueue lehetővé teszi számomra az örökzöld tartalmaim sorba állítását, és folytathatom a ciklusokat a Twitterre, a Facebookra stb.

Ez több szemgolyót tesz lehetővé az összes tartalomra, mint valaha.

 • Keskeny egy csodálatos eszköz Twitter-növekedéshez egy adott rést követve. Csodálkozom a követők gyors növekedése és minősége miatt.

Ez az eszköz csodálatos beszélgetéseket váltott ki, amelyek vezetőkké és ügyfelekké váltak.

 • Amikor roundup hozzászólásokat írok, Tartalommarketing lehetővé teszi számomra, hogy csak néhány kattintással elérje az összes résztvevőt, és kérjen megosztásokat a közösségi oldalakon.

Ez felgyorsította a Twitter iránti elkötelezettségemet, és rengeteg időt takarított meg.

A fenti stratégiák mindegyike a telepítés után szinte semmilyen erőfeszítést nem igényel. Drámai módon megnövekedett a közösségi média forgalma a blogjaimba.

Chris Makara

Chris Makara

Interaktív marketing & Digitális stratégia. SEO, közösségi média & Interaktív marketingszakértő és foci, Bacon & Ambidextrous Bowler szerető
ChrisMakara.com
@twitter

A legerősebb közösségi média marketingstratégiám a folyamatos promóció örökzöld blogtartalmaimból.

A legtöbb blogtartalom, amelyet én készítek, örökzöld jellegű, ami azt jelenti, hogy nincs oka annak, hogy abba kellene hagynom a társadalmi hirdetést, csak azért, mert több mint egy éve írtam..

Ha az információ továbbra is rendkívül releváns és hasznos, akkor érdemes újra és újra megosztani.

Szeretem azonosítani az örökzöld tartalmamat a WordPress webhelyemen. Ezután készítsen egy Excel táblázatot, ahol különféle közösségi médiafrissítéseket készíthetek minden blogbejegyzéshez.

Néha ez csak a bejegyzés címe, mások statisztikák a bejegyzésből, és egyes frissítések idézik a bejegyzésben tett nyilatkozatokat..

Noha ezeknek a közösségi médiafrissítéseknek a létrehozása kezdetben eltarthat egy ideig, újra és újra felhasználhatja őket.

Mivel mindent megtalálok egy Excel fájlban, az importálása nem sok igénybe vesz Bulkly amely automatikusan elküldi ezeket a frissítéseket a puffer-fiókomhoz.

Ha nincs időm ezeket a frissítéseket manuálisan létrehozni, van néhány beépülő modul a WordPress számára, amely újból elküldi a bejegyzéseidet a Twitter-re. Az egyik ilyen bővítmény Tweetily.

Annak ellenére, hogy évek óta nem frissítették, számomra is működik. Van néhány testreszabási lehetőség, amelyet elvégezhet, de ez még korlátozottabb, mint ha létrehozná a sajátját, és importálná őket a Tömegesen.

Függetlenül attól, hogy melyik úton haladsz, ennek a megközelítésnek a segítségével a közösségi média profiljait teljes egészében megőrizheti webhelye folyamatos örökzöld tartalmával..

Daniel Thompson

Daniel Thompson

SEO, fizetett média szakember. Marketing rajongó. Különösen jártas a helyi vállalkozások nyereséges forgalom irányításában
MyLocalSEO.ca
@twitter

A közösségi platform, amelyet jelenleg legjobban kihasználok, az Instagram. Amit szeretek, az az, hogy szándékosan megpróbálták lecsiszolni az automatizálást.

Két projekt, melyben jelenleg dolgozom: férfi divatoldal és egy e-kereskedelmi áruház. ~ 30 ezer Instagram követőm van kettőjük között, akik minden nap növekednek.

Ezenkívül naponta 20-30 látogatót vonzanak vissza a webhelyemre, anélkül, hogy az Instagram által nyújtott linkön kívül esnek promóciók. Ezek a számlák csak négy hónaposak.

Tehát – az eredeti kérdés, hogyan kapcsolhatom össze a WordPress bloghoz. Jelenleg egyirányú utca. A forgalom Instagram-ról weboldalainkra folyik. Jelenleg folyamatban van az ajánlatok összeállítása mindkét webhely számára, hogy elindítsuk a forgalmat, hogy felvegyük e-mail listáinkba.

Jelenleg azon dolgozom, hogy eredeti képeket hozzunk létre sajátunk számára férfi divatblog hozzászólások. Az alábbiakban felsorolt ​​képek alatt felhívom a tevékenységeket, hogy javítsam az IG követőinek számát.

Úgy gondolom, hogy a legnagyobb tévhit az, hogy a tökéletes iparágban kell lennie, hogy IG-fiókot hozzon létre. Az Foundr kiváló példa egy nem-hagyományos IG-résre, amely összetörik.

Ha biodegradálódó kagylót árusít, akkor kutyád is van. Ha autóalkatrészeket árul, akkor klasszikus autók vannak. A legtöbb fogyasztási cikk módon vagy módon kölcsönhatásba léphet az IG-vel.

Dave & Deb Travel

Dave & első bálozó

Díjnyertes utazási pár
ThePlanetD.com
@twitter

A legerősebb közösségi média marketingstratégiánk az, hogy egynél többben erős jelenléttel rendelkezzünk. Az összes tojást nem tesszük egy kosárba.

Márkánk erős a Pinterest, a Twitter, a Facebook, a Google+ és a StumbleUpon között.

Megkönnyítjük weboldalunk tartalmának egy kattintással történő megosztását, de azt is ügyeljük, hogy rendszeresen megosszuk egymással. Nem csak egyszer osztjuk meg.

Ha egy olyan stratégiával rendelkezik, amely magában foglalja a társadalmi csatornák teljes spektrumát, lehetővé teszi, hogy a különböző fogyasztókat különböző platformon célozza meg.

Megállapítottuk, hogy minden közösségi média platform a blogunk forgalmát irányítja, ahol a Pinterest a legtapadóbb forgalom. Úgy érezzük, hogy a közösségi média annyira nagy forgalmat generál a blogunkba, mert az a szociális média.

Nem használjuk hangos beszélõként, beszélünk követõinkkel. Amikor megosztunk valamit, hajlamosak elolvasni, mert úgy érzik, hogy ismernek minket. A számok fontosak, de valójában számukra fontos a kapcsolat a közönséggel.

Gondoskodunk arról, hogy következetes maradjunk, és állandó jelenléttel rendelkezzünk a közösségi médiában. Van egy olyan csapatunk, amely segít nekünk tartalom közzétételében a közösségi médiában, miközben mi továbbra is az igazi hang és csak azok vagyunk, akikkel követőink beszélnek.

Dave Schneider

Dave Schneider

A NinjaOutreach blogger információs szoftver társalapítója. Az üzleti, marketing és utazási megszállottja
NinjaOutreach.com
@twitter
UPDATE: Dave már nem üzemelteti ezeket a webhelyeket, de megtalálható a következő oldalon daveschneider.me

Nagyon sok sikert találtunk a nagy gyártással, végső link fordulóban úgymint ezt.

Ezután tájékoztatja a bennük szereplő személyeket, és arra készteti őket, hogy megosszák a közösségi médiában.

Májusban megjelent, ez küldött minket Tavaly 7500 látogatás és száz részvényt kapott. Ez 21 próba regisztrációt és még több tucat előfizetőt jelent.

Úgy éreztük, hogy nagyon sikeres lehet, mert rengeteg befolyásolót vontak be, és egy közzétételi kampányt hajtottunk végre a tartalom körül a közzététel után, hogy mindenki előtt eljuttassuk az emlékezetbe..

Végül a Google rangsorolása és számos weboldalon való megjelenés lett, ami szintén hozzájárult a tekintélyének erősítéséhez.

A teljes és a végső folyamat hatékonyan zajlott:

 • Összeállítva a cél kulcsszavak listájával, amelyek relevánsak voltak a termékünk szempontjából, és amelyekre úgy éreztük, hogy vonzást szerezhetünk, ebben az esetben a Traffic Generation esettanulmányait.
 • Több mint 100 befolyásos epikus tartalom előállítása
 • A tartalom népszerűsítése az érintettek számára
 • Hivatkozás erre a tartalomra fontos vendég poszterekben, amelyeket például utólag írtunk, com / forgalom-hack /
 • Optimalizálja a feliratkozáshoz (a Sumo Me üdvözlő matát használjuk ezen az oldalon)

Ez a stratégia számunkra nagyon hatékony volt, és más cikkekben megismételjük, bár ez volt a legnépszerűbb.

Ezek a hozzászólások szinte mindig több száz részvényt kapnak, és segítenek a közösségi média felépítésében.

Dom Wells

Dom Wells

Tanítja az embereket, hogy miként lehet sikereket elérni a régóta működő webhelyekkel
HumanProofDesigns.com
@twitter

A legsikeresebb közösségi médiastratégiám nem arról szól, hogy forgalom generálására használom, hanem inkább a hálózatépítésre. Bizonyos résekben a vonzás megszerzésének legjobb módja az, ha barátságosak vagyunk az iparág többi befolyásolójával.

A Twitter és az FB csoportok nagyszerű módja ennek. Természetesen ez függ a réstől és attól, hogy a befolyásosok hol lógnak.

A 2014-es és a 2015-ös év nagy részének hálózati kapcsolatokkal való elköltésével és a rést megismertetéssel képesek voltam az áttételes forgalomról az első számú forgalmi forrást átalakítani, és most az emberek mindig.

Azt hiszem, sikerült megemelnöm magam influencer szintre. Közösségi média nélkül ez nem lenne olyan egyszerű.

Erik Emanuelli

Erik Emanuelli

Vállalkozó, blogger, utazó, szabadúszó író, közösségi média rabja, extrém sportok szerelmese és tanúsított ejtőernyős
NoPassiveIncome.com
@twitter

A telepítés az egyik legegyszerűbb dolog, amit valaha megtettem a tartalom közösségi médián keresztül történő forgalmazására Újjáéled a régi posztot plugin a WordPress bloghoz.

Alapvetően automatikusan megosztja a régi cikkeket a közösségi média fiókjain keresztül!

Néhány perces munkával ingyenesen frissítem a közösségi csatornáimat, rámutatva a régi tartalmakra. Két madár egy kővel.

Francisco Perez

Francisco Perez

Online üzleti vállalkozó, üzleti & SEO tanácsadó
IBlogZone.com 
@twitter

Az egyetlen közösségi médiastratégia, amelyet használtam, hogy működik, hogy rendszeresen közzétegye cikkeim (régi és új) egy meghatározott időtartamon keresztül..

Megállapítottam, hogy a Twitterben, a Pinterestben, a Facebookon és a G + -ben ismételten felteszem magam, és ez végül felhívja a figyelmet, amit keresek, és forgalmat vonz a blogomba..

Minél újabb a bejegyzés, annál nagyobb figyelmet szentelök neki elején.

Az idősebbeknél alkalmanként megváltoztatom a "címei" tesztelni, hogy melyik címsor vonzza a legtöbb figyelmet. Az általuk használt eszközök "újraéleszteni a régi posztot", egy WordPress bővítmény és a Hootsuite.

Nyilvánvalóan, hogy e stratégiával összefüggésben, rendszeresen kölcsönhatásba léptem a társadalmi csatornáimban, válaszolva kérdésekre, megköszönve azoknak, akik megosztották a hozzászólásaimat, és megosztva más népek dolgait is..

Itt van a link a pluginhez, amelyet használok.

Gael Breton

Gael Breton

Építési tanácsadó
AuthorityHacker.com
@twitter

Őszintén szólva, a legalapvetőbb számomra, amelyet sok ember figyelmen kívül hagy, az ügyeljen arra, hogy minden társadalmi oldalán legyen szociális gombja. Ha lehetséges, a felhasználóval lefelé gördülő gombok, így mindig a képernyőn vannak.

És ami a legfontosabb: azok a gombok, amelyek minden eszközön láthatóak, mint forgalom tonnája, manapság mobilok.

Itt található a bontás az egyik webhelyünkön

Gael-Breton-1

Nyilvánvaló, hogy a mobil megosztás optimalizálása rendkívül fontos, és sok B2C webhely forgalmának megoszlása ​​egyre inkább így néz ki.

Szerencsére a SumoMe lehetővé teszi, hogy mindezt nagyon egyszerűen megtegye. Az összes fizetett szociális plugin közül, amelyeket kipróbáltam. A SumoMe veri őket minden tekintetben, és ingyenes.

A bővítménnyel való játék közben észrevettem a társadalmi hálózat emelkedését, amelyet sok ember figyelmen kívül hagy: az e-maileket.

Íme a részvények megoszlása ​​hálózatonként (a SumoMe elemzésének köszönhetően)

Gael-Breton-2

Szürke = e-mail megosztás. Ez a napoktól függően a 2. vagy 3. legnépszerűbb módszer a tartalom megosztására. A Twitter minden nap túlmutat.

Aztán elkezdtük gombok hozzáadását a képeinkhez, miközben kibővítettük a Pinterest tevékenységünket, és észrevettük, hogy a legtöbb Pinterest megosztás így történt, tehát ha a hálózatot használja, akkor kapcsolja be a képmegosztót.

Gael-Breton-3

Ezeknek a megosztásgomboknak a keverése és más, a cikkhez kapcsolódó infographics újbóli elküldése (és hozzárendelésük megadása) nagymértékben fellendítette a közösségi forgalmat az autopilóton.

Ha a legtöbbet szeretné kihozni ezekről a megosztásokról, ellenőrizze a SCHEMA szociális adatait, és használja a Kozchedule fejlécelemző hogy társadalmilag vonzó címeket írjon a CTR növelése érdekében.

Ennyi, csak hajtsa végre ezeket az egyszerű dolgokat, és minél többet kellene kihoznia a WordPress webhelyről, amikor szinte az összes autopilóton megjelenő közösségi média jelenik meg.!

Gerald Weber

Gerald Weber

Internetes vállalkozó, a Viral Content Buzz társalapítója és SEO fickó
HoustoniPhoneScreenRepair.com
@twitter

A legerősebb közösségi média marketingstratégiám (különösen egy újabb weboldal, blog vagy üzleti vállalkozás számára) a platformon alapszik Vírusos tartalom-zümmögés a blogbejegyzések népszerűsítése a vírusos fellebbezéssel. (Teljes tájékoztatás: a Viral Content Buzz társalapítója vagyok).

Ennek ellenére tényleg működik. Valójában nagyon jól működik, ha a tartalma egy népszerű niche-ben van, és vírusos vonzerővel rendelkezik.

Például a feleségem és én kezdtünk egy új üzlet 2013 augusztusában, és csak a VCB platformon keresztül népszerűsítette a blogot.

Ennek oka az, hogy annyira hatékony, hogy egy viszonylag egyszerű módja annak a marketingszakembereknek / bloggereknek, akiknek nincs nagy követője, hogy REAL közösségi média megosztásokat generálnak REAL emberekből és REAL közösségi média-fiókokból..

Nincsenek bábszámlák és hamis részvények. Automatizálom ezt a folyamatot azáltal, hogy hozzáadjuk blogunk RSS-hírcsatornáját. Amint azt a VCB moderátorok jóváhagyják, minden bejegyzés automatikusan elküldésre kerül megosztásra.

Vegye figyelembe, hogy a blogbejegyzéseket továbbra is a moderátoroknak kell jóváhagyniuk.

adam steele

Adam Steele

Vancouver internetes vállalkozó. Működő munkamániás. @MagistrateInc, @LoganixDotNet és @PBNlocal
Magistrateinc.com
@twitter

Stratégiánk valóban belsőleg kezdődik – mindent dokumentálunk, amit csinálunk, a lehető legtöbb folyamatunkat. Biztosak vagyunk benne, hogy megosztjuk tapasztalatainkat elsősorban az általunk használt eszközökkel (nagyok vagyunk Trello, például).

Gyakran akkor vedd fel a történetünket és ossza meg úgy, mintha esettanulmány lenne termékük felhasználásáról. Kapunk egy linket, néhány szemgolyót, és mindenki nyer.

Természetesen ez kapcsolódik a bloghoz, mert a mi történetünk megosztására szolgáló médiumunk jelenleg a mi blogunk. De ha őszinte vagy, és valóban dokumentáljuk a mindennapi hétköznapi dokumentumokat, nagyszerű esettanulmány, és a platformokat természetesen érdekli.

Henneke Duistermaat

Henneke Duistermaat

Tiszteletlen író egy küldetésen, hogy kitalálja a gobbledygook-ot. Rendszeres közreműködő a Copybloggernél
EnchantingMarketing.com
@twitter

Kedvenc közösségi médiastratégiám használata SlideShare mert kiváló módszer a népszerű tartalmak újbóli megtervezésére és az e-mail listájának bővítésére (még a SlideShare követő nélkül is!).

A következőképpen hozhat létre SlideShare prezentációt:

 • Keressen egy népszerű blogbejegyzést vagy vendégbejegyzését, amelyet írt
 • A bejegyzés csak a kulcspontok megosztásával SlideShare bemutatóvá válhat
 • Győződjön meg arról, hogy az olvasók úgy érzik, hogy értékes tippeket kapnak
 • Adja meg a SlideShare-nek egy figyelemfelkeltő címsort
 • Ügyeljen arra, hogy a nyitó csúszda vonzó legyen
 • Adjon hozzá egy belépési bónuszt az utolsó diára, és arra buzdítsa az embereket, hogy kattinthassanak egy céloldalra, és elküldjék e-mail címüket

A legjobb prezentációk megjelennek a SlideShare honlapján, és így fedezheti fel új blogját (főleg B2B) a közönség számára.

A SlideShare-ről a copywritekről van és nem, például a mai napig 494 e-mail előfizetőt generált (és még mindig számol).

Istiak Rayhan

Istiak Rayhan

Marketing Blogger, SEO, közösségi média és a WordPress rajongó
RoadToBlogging.com 
@twitter

A közösségi média megkönnyíti, hogy valaki kapcsolatba léphessen a blogommal egy már használt platformon keresztül. Segít elérni a célközönséget és összekapcsolni a hasonló gondolkodású embereket.

Számomra a legerősebb közösségi média marketing stratégia retargeting, más néven remarketing.

Nagyon sok ember látogatja meg a blogomat minden nap, de nagyon kevés ember követ engem a közösségi médiában, és megosztja a tartalmamat. a retargeting segít nekem kapcsolatba lépni ezekkel a látogatókkal, és növeli a közösségi médiámat, valamint a közösségi megosztást.

A legnépszerűbb hozzászólásaimat a blogközönségnek továbbadom. Nagyon jól működik, mert ezeket az embereket már érdekli a blogom.

A továbbcélzás mellett biztosítom, hogy az emberek könnyebben megosszák tartalmamat és kövessenek a közösségi médiában.

Íme néhány WordPress-bővítmény, amelyeket a blogom bővítéséhez és a megosztás ösztönzéséhez használtam.

 • Követőkód-kezelő – Segít az összes követőkód és a konverziós képpontok egyetlen oldalról történő kezelésében. Könnyedén tudom kezelni a Facebook egyedi közönséget & A Facebook továbbfejlesztése ezzel a bővítménnyel.
 • Uralkodó – Ez egy társadalmi megosztás-bővítmény, amely elkáprázatosan megkönnyíti a közösségi megosztást. A beépülő modul segítségével különféle módon adhat hozzá megosztási gombokat. Arra is felveheti a közösségi média nyomógombjait.
 • Jetpack – A Jetpack valójában egy plugin-csomag. Rengeteg funkcióval rendelkezik. Az egyik szolgáltatás lehetővé teszi számomra, hogy automatikusan megosszam blogbejegyzésem a közösségi megosztási csatornán. Kompatibilis a Facebook, a Twitter, a LinkedIn, a Tumblr, a Path és a Google rendszerrel+.
 • Kattintson a Tweet-re – Ezt a bővítményt a kedvenc hozzászólásaimra adom hozzá "Kattintson a Tweet-re" doboz. Nagyon jól működik nekem.
 • OnePress Social Locker – Ez a bővítmény valóban segít nekem a társadalmi megosztásom növelésében. Az ötlet az, hogy egy bejegyzés egy részét elrejtsük egy társadalmi gomb mögött, és arra kérjük a látogatókat, hogy osszák meg a tartalmamat, hogy megtekintsék a rejtett részt. Ezt a trükköt elsősorban hosszú üzeneteken használom.

Devesh

Devesh Sharma

21 éves blogger, internetes marketingszakember, WordPress fanatikus és a WPKube.com 
@twitter

Ugyanazt a hozzászólást megosztanák különböző időpontokban, vagy újrahasznosítanák a régi üzeneteket. Könnyen megtehető a via segítségével Régi üzenetek újjáéledése vagy a MeetEdgar.

A régi bejegyzések megosztása elősegíti a forgalom és a követők növelését, an kísérletet Tom Tunguz készített kiderült, hogy minden egyes tweet 75% -kal annyi tweetet szerezhet, mint az előző retweetek száma.

Jacob Cass

Jacob Cass

Grafikus, logó és webdesigner, Blogger, Szabadúszó és World Traveler
JustCreative.com
@twitter

A hozzászólások megoszthatóságának maximalizálása érdekében menetrend ezeket az olvasóim számára optimalizált időpontokban. A Google Analytics használatával láthatja, hogy mikor és honnan származik a forgalom, valamint megnézheti e-mail hírlevél-adatbázisát.

Ezután a WordPress használatával ütemezem a hozzászólásokat, amikor valószínűleg online vannak & ütköző.

Példaként egy bejegyzés ütemezését fogom elküldeni a blogomban 9-kor 9-kor, majd 10-ig azt az AWeberbe (az e-mail szolgáltatómba) importálom, majd beütemezem az e-mail hírlevelet, hogy azt körülbelül 13 órakor küldje el, amikor a közönség nagy része körül van. a világ online.

Azt is ütemezem, hogy a hozzászólásokat megosszam a közösségi média platformon a Bufferrel, biztosítva, hogy a képek a kattintások maximalizálása érdekében szerepeljenek benne.

Jon Haver

Jon Haver

"Miután 3 év alatt 23,5 ezer dollárt fizettem ki diákhitelt, inspiráltam, hogy másoknak segítsem megtéríteni adósságaikat"
AuthorityWebSiteIncome.com
@twitter

A WordPress webhelyemmel összekötő legerősebb közösségi média marketingstratégia az, hogy a Facebook-on újracélozza webhelyem látogatóit olyan bejelentkezési bónuszokkal, amely a látogatókat előfizetővé teszi..

Azáltal, hogy újra megcélozhatom a korábbi webhely látogatóit, képesek vagyok olyan látogatókat átalakítani, akik soha nem térhetnek vissza a webhelyemre, néhány legérzékenyebb rajongómá, ha felveszem őket az e-mail listámra.

Kevin_Indig

Kevin Indig

SEO BU Tulajdonos @dailymotion a Szilícium-völgyben, volt @Searchmetrics @uniquedigitalDE @thereachgroup
DailyMotion.com
@twitter

Az egyik dolog, amit időről időre újra elfelejtetteknek és alábecsülteknek látok: Facebook Csoportok! Ezek nagyon erőteljes forgalomforrást jelentenek, ha sikerül jól megközelíteni őket.

Látja ezeket a képernyőképeket az általános forgalomban? Ezek egy új blogbejegyzés előmozdításáról származnak a Facebook csoportokban!

Kevin Indig 1

De hogyan csinálod jól? Itt van, amit figyelembe kell vennie:

1. A Facebook keresési funkciójával keresse meg a megosztani kívánt blogja vagy cikke megfelelő csoportjait. Minél konkrétabb a csoport, annál jobb. Például: míg a „fitnesz” témája nagyon tág, a „zsírégetés” konkrétabb és megfelelőbb lenne egy, a zsírtartalomról szóló blogbejegyzéshez..

2. A második változó, amelyet figyelembe szeretne venni, a csoport mérete. Az Ön céljának tökéletes csoport a specifikusság és a méret legjobb kombinációja.

Kevin Indig 2

3. A következő lépésben 5-10 csoporthoz szeretne csatlakozni. Nem adhat hozzá rajongói oldalt csoportban, ezért privát profilt kell használnia. Ez azt jelenti, hogy ez a profil hirtelen a blog arcává válik.

Nagyon fontos, hogy ez a profil mennyire megbízható, ezért keressen jó megjelenésű profilképet, és kedves módon lépjen kapcsolatba az emberekkel, akik kommentálják a megosztott bejegyzést.

Képzelje el, hogy sétálsz egy bár mellett, és egy vázlatos kinézetű srác kéri, hogy lépjen be durva hangon – menne? Ugyanez a helyzet a közösségi médiában! Vegye figyelembe azt is, hogy sok nagy csoport jól moderálva van, ezért figyelmesen olvassa el a csoportszabályokat, és tartsa be azokat.

*** Oszd meg blogcikkedet egyszerre 3-5 csoportban. Készítsen néhány tesztet a csoportba való bejegyzés legmegfelelőbb idejéről. Keresse megosztását ebéd körül (12-100 óráig) vagy munka után (6-9:00), az alábbiak szerint infographic.

Ne feledje, hogy ne áradjon el csoportokat a hozzászólásaival, különben a felhasználók bosszantják őket. Jó tapasztalatokat szereztem azzal, hogy hetente egyszer megosztottam egy csoportot, de ez maga a csoporttól is függ. A saját anyag megosztásán kívüli csoportba való bekapcsolódás révén még nagyobb megbízhatóságot építhet fel!

Amikor megosztja, rendkívül fontos, hogy írjon egy gyors leírást a blogcikkről, amely felébreszti a felhasználókat a kattintásra. Minél individualizáltabb a csoport felé, annál jobb. Ezért vagy belefoglalhatja a csoport nevét a leírásba, vagy csatlakozhat a csoport témájához.

Kevin Indig 3

Miért olyan hatékony a Facebook csoport? Nem csak egy olyan közönséggel beszél, aki már potenciálisan érdeklődik a témája iránt, hanem arra is ösztönözheti a Facebook közösséget, hogy átalakítsa azt a sajátjává. Blogod ismétlődő referenciává válhat a csoportban, és végül egyre több csoporttag látogatja rendszeresen az Ön webhelyét.

És itt már a második haszon vagyunk: növekvő bázist építesz a visszatérő látogatók és hűséges olvasók számára. Két mellékhatás jár együtt: konvertálhatja őket e-mail előfizetőkké, ez még hatékonyabb módszer a velük való kapcsolattartáshoz és a márkájának öleléséhez..

Javítja a márka észlelését az organikus keresési eredményekben: több ember kattint az eredményére, ha felismeri a márkát. Ez cserébe pozitív hatással van SEO teljesítményére!

A Facebook-csoportok társadalmi médiastratégiájában történő kiaknázásának harmadik előnye a csoport tagjaival való interakció. Nem csak arról fogják tudni, hogy mi hiányzik a cikkből, hanem arról is, hogy milyen kérdéseik vannak a témával kapcsolatban, és milyen egyéb témákban érdekli őket..

Ezekre a kérdésekre a cikkben kell válaszolnia. Kérjük, ne habozzon szerkeszteni azt a közzététel után. Finomítsa az idő múlásával! A megjegyzés inspirációt is adhat a jövőbeli cikkekhez, amelyeket akkor ismét megoszthat a csoportban, amelyben megvitatták, és utalhat azokra az emberekre, akikkel beszélgettél. Így állíthat fel egy erős felhasználói bázist!

Kulwant Nagi

Kulwant Nagi

Internetes vállalkozó, blogger, író, álmodozó
BloggingCage.com
@twitter

A közösségi média legerősebb stratégiája embereknek segíteni különböző csoportokban (FB), közösségekben (G +) és hashtagek (twitter).

Különböző csoportokat, közösségeket és hashtagokat találhat az iparágában, és ellenőrizheti, hogy milyen problémákkal néznek szembe az emberek. Segítsen nekik tapasztalataik szerint, hogy felépítsen hatalmat ezen a helyen.

Miután nagyon aktív vagy ilyen helyeken, a csoportok / közösségek tagjai észrevesznek téged.

Tehát van fülbemászó ütemterv borító, G + borító vagy twitter borító, amelyen megtalálható a webhely URL-je és szakértelme.

Tehát itt nyeri a játékot. ��

Vedd fel őket a webhelyedre, és konvertáld előfizetőikké, ha díjmentesen adsz valamit (eBook, videó, tanfolyam, plugin).

Larry Kim

Larry Kim

Alapító @WordStream. Legjobb oszloplista @Inc magazin. Vállalkozás, induló vállalkozások, AdWords, Facebook hirdetések
Mobil majom 
@twitter

Sokat csinálunk közösségi média reklám.

Tartalom hirdetése a felhasználói listák (egyedi közönségek) és a remarketing (a közelmúltban a webhelyünket látogató emberek) listáján.

Megállapítottuk, hogy az Ön márkáját ismerő emberek háromszor nagyobb valószínűséggel vesznek részt a hirdetett közösségi médiahirdetésekben, és kétszer nagyobb valószínűséggel válnak át potenciális ügyfeleknek vagy eladásoknak, amikor az Ön webhelyére kattintanak..

Luke Kling

Luke Kling

Partnerkezelő, Blogger és Webfejlesztő
LukePeerFly.com 
@twitter

A legerősebb közösségi médiastratégiám három lépésből áll:

1) Olyan tartalom megtalálása, amelyről tudom, hogy a közönség élvezni fogja, és vele szeretne vele foglalkozni. A társadalmi média (különösen a Facebook oldalak) kulcsa kulcsfontosságú.

Minél több elkötelezettséget kapsz, annál több elkötelezettséget fogsz kapni a jövőben. Adjon értéket következetesen az idő múlásával.

2) A következetes feladás a legegyszerűbb módszer az általános elkötelezettség javítására. Ha véletlenszerűen tesz közzé egész hónapban, akkor kevésbé valószínű, hogy tartalma megjelenik.

Van Facebook-oldalam és Twitter-fiókom, amelyeket naponta háromszor, minden nap elküldtem az elmúlt 3 év során. A tartalom iránti elkötelezettség fenomenális, mert állandó értéket adok a hallgatóságom számára.

Ez jobb bekapcsolódást eredményez a kevésbé… elkötelező hozzászólásokban (blogbejegyzések vagy szponzorált bejegyzés).

3) A tartalomtípusokat minden csatornán összekeverjük. Egy nap 2 képet (nagy elkötelezettséget eredményez) és 1 blogbejegyzést teszek közzé. Másnap elküldöm 1 YouTube-videót és 2 képet.

Tartsa friss tartalmát, és a felhasználó kitalálja, mit fog adni nekik legközelebb. Az összes tartalmat ütemezem, és frissítem az összes csatornámon FPTraffic.com.

Az FPTraffic lehetővé teszi számomra, hogy automatikusan sorba állítsam az új blogbejegyzéseket a WordPress blogjaimból, és keverjem össze őket a többi tartalommal. Ez drasztikusan növeli az általános elkötelezettségemet.

A szociális média stratégiámmal hetente több mint 5 000 000 emberhez érzem el, így tudom, hogy működik. Csak időt, erőfeszítést és a megfelelő eszközöket igényel. Sok szerencsét!

Marcus Taylor

Marcus Taylor

"Építek és kísérletezem a webhelyeket. A @VentureHarbour alapítója"
VentureHarbour.com
@twitter

Az egyik legjobb stratégia, amellyel találkoztam, a cikkben szereplő közvélemény-kutatások, eszközök vagy felmérések felhasználása a forgalom jobb megértése érdekében, majd az ezen felmérésekből származó betekintések felhasználása a tartalom finomhangolására – relevánsabbá és kiterjesztésükkel megoszthatóbbá téve..

Például két évvel ezelőtt közzétettük ez a cikk a legjobb webtárhely megtalálásáról. Eredetileg szakembereknek született (összehasonlítottuk és rangsoroltuk a csúcskategóriás web hosting megoldásokat).

Miután hozzáadott egy eszközt, amely megkérdezte a felhasználót, hogy mit keresnek, kiderült, hogy a cikket látogató forgalom nagy része kezdők, akik a legjobb olcsó tárhely szolgáltatót keresik.

Miután felfedeztük ezt a betekintést, újraírtuk a tartalmat, amelynek célja a kezdők. Azóta a tartalom elkötelezettségének mutatói és megoszthatósága jelentősen megnőtt.

Noha az ilyen formák és felmérések elkészítése eltarthat egy ideig, ez egy remek stratégia annak érdekében, hogy a nagy forgalmú tartalmak még keményebben működjenek, amikor növekszik a társadalmi részvétel..

Marko Saric

Marko Saric

"Tanácsadó és blogger a HowToMakeMyBlog.com oldalon. Írok a tartalommarketingről, a közösségi médiáról és a blogolásról"
HowToMakeMyBlog.com
@twitter

A … val szem előtt tartva a csökkenő organikus elérhetőséget, a legerősebb közösségi média stratégiám nagyszerű tartalom létrehozása, amelyet az emberek olvasni és megosztani akarnak.

Amit a blogomban teszek közzé, az ellenőrizhető.

Sajnos nem tudom ellenőrizni, hogy hány oldalán szereti a Facebook, ahova a Facebook megmutatja a hozzászólásaimat. Tehát a minőségi tartalom közzétételére koncentrálok …

 • ez érdekes a közönség számára
 • ami valami újat tanít az embereknek
 • amely új perspektívát kínál a témában
 • hogy szórakoztat
 • és ez jobb és könnyebben érthető, mint a témában már elérhető tartalom.

Teljes részleteim vannak a tartalom létrehozásának folyamatáról itt. Ez a legjobb módja annak, hogy több embert érjek el, mivel elegendő értéket adok ahhoz, hogy az emberek meg akarják osztani és elterjesztik a szót a közösségi médiában..

McKinzie Brocail

McKinzie Brocail

Szabadúszó író, digitális kommunikációs szakember
McKinzieWrites.com

Ez egyedülálló és érdekes összecsapás lehet STDcheck.com, országos szintű STD tesztelő szolgáltató, a közösségi média területén.

Mint várható, nem egyszerű feladat az, hogy az embereket egy olyan márkával vonzza, amely STD teszteket kínál, ami nagyon magán jellegű, a rendkívül nyilvános közösségi médiában..

Gyakran arra kell provokálnunk az embereket a közösségi médiában, hogy olvassa el és ossza meg blogtartalmunkat, mert a szexuális úton terjedő betegségek általában olyan dolgok, amelyeket az emberek hallgatni akarnak.

Mint a legtöbb cég, megosztjuk blogbejegyzésünket a közösségi média platformjain, és a WordPress blogunkban engedélyezve vannak a megosztási eszközök, amelyek megkönnyítik a látogatók számára ezt is.

Mindkettő információs adagoló lehet, de a blogok elsősorban az információk továbbadásáról szólnak, míg a közösségi média inkább a nyilvánosság elkötelezettségéről és interakciójáról szól..

Megpróbálunk áttérni az egyik kommunikációs platformról a másikra a szórakoztató, érdekes, vonzó, szórakoztató vagy okos tartalom megosztásával..

A blog és a közösségi média összekapcsolása hihetetlenül fontos az STDcheck számára. Nem csak releváns és érdekes tartalmat és másolatot szolgáltat nekünk, hogy megosszuk követőinkkel, hanem olyan közönséget hoz fel a blogunkon, amely valószínűleg nem találta volna meg, vagy egyedül nem kereste volna rá..

Valójában a múltban a blogbejegyzések, amelyeket soha nem osztottak meg a közösségi média-fiókjainkon, nagyon kevés forgalommal bírtak.

Miután megosztottuk őket az általunk használt platformon, nagyon gyorsan drámai növekedést tapasztalhattunk meg (akár 100-szor is nagyobb forgalom egyes esetekben!) a nézeteikben, amikor az egyének rákattintanak, majd megosztják a hozzászólásokat.

Az átmenetet zökkenőmentessé tesszük abban, hogy nemcsak a Facebook linkjére másoljuk és illesztjük be az automatikusan kitöltött szöveget, hanem a hozzászólásokat úgy testre szabjuk, hogy vonzóbbá és vonzóbbá tegyük a közösségi média közönségét, hogy az egyének elterjesszék őket. barátaikhoz és követőikhöz … hasonlóan az STD-khez, amelyekre hivatkozunk a blogjainkban.

Monica Stott

Monica Stott

Utazási blogger, szerelmes stílusos kalandokra és hétvégi szünetekre. A tíz legjobb brit utazási blog
TheTravelHack.com
@twitter

A legerősebb közösségi média stratégiám a Pinterest számára barátságos képeket helyeztem el a blogomba.

A Pinterest a számomra a közösségi média forgalmának legnagyobb mozgatórugója, ezért igyekszem ösztönözni az embereket, hogy minél több képet rögzítsen a webhelyemből, amennyit csak tudok.

Néhány hónapot igénybe vehet, amíg a csap elkezdi a forgalom nagy forgalmát, de ha egyszer megteszi, továbbra is a forgalmat irányítja, tehát eltérően más, rövid időtartamú csatornáktól.

Nate Shivar

Nate Shivar

"SEO és Web Analytics elemzésen dolgozom, és Atlantaban éltem"
ShivarWeb.com
@twitter

A közösségi média stratégiám az, hogy automatizáljam a közösségi média mechanikáját, hogy az időmet arra összpontosítsam, ami valójában számít – az emberi beszélgetés és a kapcsolatok.

Ez egy stratégia, amelyet részletesen ismertettem hogyan lehet egy évig automatizálni a Twitter-et posta.

Nem minden dolgot kell automatizálni, de rendszereket kell felállítania, és lehetőségeket kell keresnie a közösségi média stratégiájának egyes részeinek automatizálására, hogy felszabadítsa az értékes időt.

Például – egy középkategóriás elem a közösségi média tanácsáról "tegye közzé új tartalmát minden hálózatába." Ez hasznos lehet néhány ember számára. De még ha igen is – nem feltétlenül fizikailag küld minden hálózatra.

Még akkor is, ha ez a feladat eltart "csak 10 perc" – 10 perc alatt kevesebb olyan dolgot kell tennie, amit csak tehet meg – írjon személyes e-mailt, válaszoljon a DM-re, körvonalazzon új tartalmat, merüljön az elemzésbe, stb..

Ezek azok a dolgok, amelyek valóban ösztönzik a webhely hosszú távú fenntartható növekedését. És általában a gépek fárasztóbb feladatokat tudnak jobban elvégezni, mint te, ha időt vesz igénybe a megfelelő beállításhoz.

Ha a WordPress szolgáltatást használja, akkor megvan az alapja a minőség-automatizálás megvalósításához. Van néhány titkos automatizálási fegyver a WordPress használatával.

Először is, automatikusan generálja a minőségi RSS-hírcsatornákat, nem csak az Ön webhelyére, hanem a kategóriák, címkék és az egyedi taxonómiák számára is. Ez azt jelenti, hogy strukturált és géppel olvasható tartalommal rendelkezik.

Másodszor, a WordPress más szolgáltatások mellett jól integrálódik az automatizálási eszközökkel, mint például az IFTTT és a Zapier. És még ha nem is – ezek a minőségi RSS-hírcsatornák fognak.

Nézze meg a közösségi média munkafolyamatait. Nézze meg a hatékony feladatokat. Nézze meg azokat a feladatokat, amelyeket csak Ön végezhet el – és mely feladatok egyszerűen unalmasak. Keresse meg a meglévő IFTTT recepteket és a Zapier zaps oldalakat.

Nézze meg, hogy valaki létrehozott-e már valamit, amelyet használhat.

Ha nem, bontja le a folyamatot, és készítse el sajátját. Például, ahelyett, hogy "emlékezve Pin-re" az összes fotóposta létrehozásához hozzon létre egy IFTTT-t, amely a Photos címkéjű RSS-hírcsatornából származik.

Mondja meg, hogy automatikusan elküldje a Pinterestbe a cím és a sablonleírás felhasználásával. Nagyon sok függ a webhelyétől, a tartalomtól, a közönségétől és a képzeletétől. A WordPress használata azonban megalapozza az automatizálás helyét.

Nick Loper

Nick Loper

A Side Hustle Nation vezérkari főnök. Marketing, síelő, szerző, üzleti majom és podcaster
SideHustleNation.com
@twitter

Az elmúlt 60 napban, A Pinterest forgalma meghaladja a 2000% -ot. (Az igazságosság kedvéért nagyon kevés számmal osztható meg, de azt kell mondanom, hogy néhány hónappal ezelőtt semmit sem tudtam a Pinterestről.)

Az alapstratégia – és a hitel, ahol esedékes a hitel, mindent, amiről tudom, ma származik Rosemarie Groner nál nél Foglalt költségvető – az, hogy rögzítse a legjobb tartalmat az érintett csoporttáblákhoz.

Kevesebb, mint 100 Pinterest követőm volt, amikor elkezdtem, de ha csatlakoztam ezekhez a csoportos táblákhoz, felrobbant a névleges "elérés" több mint 80 000 embernek néhány hét alatt.

A Pinterest előnye, hogy egyedülálló közösségi platform; ez az egyetlen, ahol az emberek aktívan keresnek hasznos vagy jó blogcikkeket. Bárhol másutt szórakoztathat vagy felzárkózhat a barátaival.

Ha tartalma a nőket vonzza, ez nagyszerű módja az expozíció elérésének és a forgalom növelésének, és a remek dolog az, hogy az autopiloton fut, a Board Booster nevű szuper megfizethető eszköznek köszönhetően (ingyenes próbaverzió, akkor $ 5 / hónap)..

Keresse meg a legjobb hozzászólásait, készítsen nekik függőleges képeket (1000 × 1500), kérjen egy marék releváns csoporttábla csatlakozását és menjen a városba.

Rob Cubbon

Rob Cubbon

Vállalkozó, az Amazon legnépszerűbb szerzője, online tanár és grafikus
RobCubbon.com
@twitter

Saját Facebook oldalom A követők száma néhány hónap alatt 1000-ről 17000-re csökkent. 4 évbe telt, hogy korábban 0-tól 1000-ig tegyek.

Mi történt? Facebook kép idézetek.

A Facebooknak tetszik az elkötelező oldalak – azaz olyan oldalak, amelyek sok embernek tetszik, hozzászólnak, megosztanak vagy kattintanak.

Kép idézetekkel szeretsz kedveléseket, megjegyzéseket, megosztásokat és kattintásokat. A blogbejegyzések nem lesznek. A Facebookon senki nem törődik a blogbejegyzéseivel. De tízszer nagyobb valószínűséggel kedvelik, kommentálják, megosztják vagy akár rákattintanak egy idézetre.

Ezenkívül kapcsolatokat alakítottam ki más Facebook oldal-tulajdonosokkal, és megosztottam egymással kép-idézeteket, és ez egyre több és többet tetszik.

Mit jelent ez az egész? Forgalom!

Annak ellenére, hogy a Facebook nem feltétlenül jeleníti meg a blogbejegyzéseket, mint a képi idézetekben, ha őrült nagyszámú Like-ot mutat, és ami még fontosabb, hogy elkötelezett az oldalon, forgalmat fogsz kapni.

Sharon Gourlay

Sharon Gourlay

Blogger és utazási rajongó
WheresSharon.com
@twitter

A legerősebb közösségi média marketingstratégiám az pinterest a blogbejegyzéseim hirdetésére. Úgy gondolom, hogy csak körülbelül 5 percbe telik, hogy elkészítsen egy lenyűgöző pin-et, amely az embereket összekapcsolja és átkattintja a hozzászólásaimhoz.

Két módon teszem ezt – azáltal, hogy nagyszerű képet képem a blogbejegyzésemben és a WordPress bővítményt, hogy az emberek megkönnyítsék a kép egyenes rögzítését a Pinterestbe..

Azt is hozzákapcsolom a képet körülöttem a Pinterestbe a népszerű csoportos táblákhoz, ahol valószínűleg újbóli újratelepítésre kerülnek.

A Pinterest számára a legjobban az a körülmény, hogy körülbelül tíz perc működik, és az elkövetkező években találatokat tud nyújtani. Senki más szociális média csatorna nem ad nekem közel azonos összegű jutalmat ilyen kevés erőfeszítésért.

Sue Anne Dunlevie

Sue Anne Dunlevie

Segít a kezdő bloggereknek az online sikerben. Kövessen engem egy ingyenes e-könyvről, amely arról szól, hogyan vonzhat 1000 előfizetőt 30 nap alatt
SuccessfulBlogging.com
@twitter

pinterest jelenleg a kedvenc közösségi média csatornám. Ez egy nagyszerű eszköz a blogod forgalmának növelésére – különösen, ha a táblákat a blogod kategóriái szerint rendezi.

Például vannak olyan Pinterest tábláim, amelyek megfelelnek a témámnak, amelyről blogozok, mint például "Pénzt keresni a blogoddal", "Blogforgalmi ötletek", és "Blogolás 101".

Én is elkezdtem egy csoport testület a blogolással kapcsolatban és kevesebb, mint 6 hónap alatt az igazgatóság több mint 8000 követővel rendelkezik. (Engedje meg, és kérje meg, hogy adjunk hozzá közreműködőt).

A Tailwind alkalmazással ütemtervezem a csapokat, hogy folyamatos forgalmat kapjak a Pinterestből. Sokkal könnyebb, mint naponta többször, minden nap!

Egy másik trükk az, ha van "tűzd ki" gombot a WordPress blogján, hogy az olvasók könnyen rögzíthessék a bejegyzéseidet. Itt van a gyors útmutatások hogyan lehet létrehozni a gombot.

Syed Naimath

Syed Naimath

PlugMatter.com

Az egyik legerősebb közösségi médiastratégia, amelyet a leghosszabb időkben átfogottunk, egyszerűen szerzői hitelt nyújt a megosztott tartalomhoz.

Annak ellenére, hogy kismértékű gesztusnak tűnik, lehetővé teszi számunkra számos ismeretlen bloggerrel és számos befolyásolóval való kapcsolattartást, akiknek a tartalmát olvastam és megosztottuk.

Időnként valódi megjegyzést fűzhet a tweetbe, amely a szerzőt célozza meg; példa a tweetre:

Gratulálok @ hackinglife7. Jó vételnek hangzik! "11. átláthatósági jelentés – A CodeinWP által megszerzett egyszerű tartalomtípusok" bit.ly/1NL3yLz

VAGY

Nagyszerű körút @Adelina_Tuca. A gyors összefoglalók mindig hasznosak. "A WordPress 6 legnépszerűbb egyedi postai típusa-bővítmény" – http://bit.ly/2021iqh

Továbbá, ha blogger-tartalmakat valódi elismeréssel osztanak meg, sokan visszaadják a szívességet az Ön tartalmának megosztásával is. Tehát mindkét fél számára előnyös.

A szociális média sikerének kulcsa az, hogy valódi interakcióba lépjen másokkal. Az elkötelezettség, függetlenül a céljától, csak akkor lesz eredményes, ha valódi, és gondosan és elismeréssel történik a többiek számára.

Thomas Smale

Thomas Smale

Az FE International társalapítója, segítve az online üzlettulajdonosokat a cég eladásában. Osztályozó az Entrepreneur.com oldalon
FeInternational.com
@twitter

Bejegyzés növelése a Facebookon az elkötelezettség javítása érdekében. Ez különösen akkor erőteljes, ha késlelteti webhelye közönségét. Ezek az emberek nemrégiben meglátogatták az Ön webhelyét, így valószínűleg szeretnék megosztani tartalmukat a Facebookon.

Ez a legjobban működött nekünk a blogbejegyzések használatával – a WordPress ezt különösen megkönnyíti, és mindenkinek (még a kisvállalkozásnak is) rendszeresen blogolnia kell, és fontolóra kell vennie a kis fizetett kampányokat a Facebookon, hogy elérhetőségüket javítsák..

Tim Bourquin

Tim Bourquin

Vállalkozó és angyalok baseball rajongója
AfterOffers.com
@twitter

Amikor a legtöbb ember arról beszél, hogy a közösségi médiát használja a forgalom megszerzéséhez, akkor arról beszél, hogy megpróbálja elérni a szabad forgalmat azáltal, hogy felépít egy következő oldalt a Twitterbe vagy a Facebookba, majd összekapcsolja ezeket a szolgáltatásokat a blogjával, és abban a reményben, hogy a követők rákattintanak a linkre.

A blogolási napjaim elején rájöttem, hogy csak nem volt fenntartható. Csakúgy, mint a Facebook megváltoztatta a szabályokat, és kevesebb embernek kezdte megjeleníteni a hozzászólásokat "tetszett" az Ön oldalán, minden közösségi média hálózat felismeri, hogy pénzkereséshez az embereknek hirdetésre van szükségük.

Nem tudják fenntartani saját vállalkozásukat, ha semmit sem csinálnak, csak megengedik az embereknek, hogy ingyenesen forgalmat küldjenek a saját webhelyükre.

A jó hír az hirdetés a Facebookon hihetetlenül hatékony, és nem kell, hogy drága legyen, ha a hirdetéseit megfelelően célozza.

Két évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy minden forgalom, amelyet ingyen kaptam a közösségi hálózatokon, az lenne "jegesedés a tortán" és hogy a forgalom nagy része fizetett forgalom legyen.

Szükségem volt rá, hogy jó beruházást érhess el a beruházás révén, akár hirdetéseket jeleníthetek meg a saját webhelyemön, akár fizetett terméket értékesíthetek egy e-mail automatikus válaszadó tölcséren keresztül..

Manapság a közösségi média marketingstratégiám a Facebook hirdetések középpontjában áll. Persze, örülök, amikor megkapom a blogom Twitter-hírcsatornáját "retweets" és kattintások, vagy amikor blogom Facebook oldalán szereti a megjegyzéseket és megosztja azokat, de nem számítok erre.

Ha blogod vállalkozással kezeli, azt jelenti, hogy hajlandó fizetni, hogy potenciális ügyfelek elé kerüljön.

Tehát itt dolgozom mind az ingyenes, mind a fizetett oldalon, hogy a forgalmat a Facebook-ról a blogomba irányítsam, ahol ösztönözhetem a látogatót, hogy iratkozzon fel az e-mail hírlevelemre..

De először a legfontosabb dolog az, hogy a Facebook marketing pixeljét a blogod minden oldalára tedd. Így mindenkit, aki meglátogatja az Ön blogját, újra megcélozhatjuk a hirdetésekkel, amikor visszatérnek a Facebook-ba.

MINDEN, amit teszek, az az, hogy növekedjek az e-mail hírlevelem, mert miután felvettem őket a listámon, az elérésük egyetlen költsége a GetResponse-számlám havi díja..

Ingyenes forgalomért:

 • Minden blogbejegyzés bejegyzésként kerül a blog Facebook oldalára. Az ezekből a hozzászólásokból származó bármilyen kattintás félelmetes, de nem számít a vállalkozásom nagy rendszerében.

Fizetett forgalom:

 • Minden (egy blogbejegyzés) Facebook-bejegyzés 5 dollárral növekszik. Ennek nélkül a valószínűleg a legjobb néhány száz embert fogja elérni. Ha csak 5 dollárt költ egy postának, ez a szám néhány ezerre esik.
 • Amint valaki visszatér a Facebook-ba, újra megcélozom őket (mert most már voltak "pixeled" amikor eltalálják a blogbejegyzésem oldalamat) egy olyan hirdetéssel, amely elküldi őket az e-mail hírlevélre feliratkozás céloldalára.
 • Ha rákattintanak egy Facebook hirdetésre, és eljutnak arra a céloldalra, de NEM regisztrálnak, akkor egy másik hirdetéssel célozom meg őket, és ez arra ösztönzi őket, hogy iratkozzanak fel hírlevelükre..

Alsó sor: Ha csak most kezdődik, egyszerűen költsön 5 dollárt az egyes Facebook-hozzászólások növelésére, és elkezdheti építeni az összes olyan fontos egyéni közönséget, akik meglátogatták a blogbejegyzéseidet..

Ezt követően méretezheti ezt a rendszeres Facebook hirdetést, amely arra ösztönzi az embereket, hogy csatlakozzanak az e-mail listájához.

Manapság hetente mintegy 1000 dollárt költök a Facebook hirdetésekre – sok pénz, de még mindig mogyoró, összehasonlítva azzal, amit a sikeres egyes webhelyek tulajdonosai költenek.

De biztosítja az e-mail hírlevél folyamatos növekedését, és mivel van egy automatikus válaszrendszer, amely a látogatókat arra irányítja, hogy termékeik fizető vásárlójává váljanak, pénzt keresek erre a kiadásra.

Célom az, hogy 1000 dollárt költhessenek a Facebook hirdetésekre, és 2000 dollárt térítsenek rá arra a ráfordításra, a befektetés 100% -os megtérülése érdekében.

Ha csak a közösségi médiára gondol, mint a szabad forgalom elérésének módjára, akkor hagyja abba. Bármi, amit ingyen kapsz, az "szaft." Kezelje blogját vállalkozásként, és ez azt jelenti, hogy fizetni kell, hogy a potenciális ügyfelek elé kerüljön.

Venchito Tampon.

Venchito Tampon

A SharpRocket vezérigazgatója és társalapítója
DigitalPhilippines.net
@twitter

Közönség újracímkézése a Facebook hirdetések segítségével

Amikor mások megpróbálják a Facebook hirdetéseket olyan stratégiával nem működni, van néhány stratégiai módszer, amelyek működnek a SharpRocket. Néhány dollárt (kevesebb, mint 10 USD. 47PHP = 1 USD) fektetettünk be annak érdekében, hogy tartalmi eszközöket a célközönségnek reklámozzuk..

Bár határozottan könnyű egyéni hirdetéseket testreszabni azon közönség számára, akiknek érdeke lehet, hogy cselekedjenek az Ön érdekében – megosszák, például kattintásokat tegyenek közzé, vagy mindig garantálják, hogy a megtérülés megtérüljön a Facebook újracélzási erőfeszítéseivel..

Itt van egy lépésről lépésre, amely megtanítja, hogyan lehet a közönséget a Facebook hirdetéseinek felhasználásával retargetni.

Néhány fontos szempont, amelyet itt figyelembe kell venni:

 • Ha több célközönséggel rendelkezik, akkor feltétlenül el kell különíteni azokat az embercsoportokat, akikre csak a megfelelő hozzászólással kíván megcélozni..
 • Próbálkozzon A / B teszteléssel a képen, másoláson, leíráson, valamint a nyitóoldalon, és nézze meg, hogy melyik típusú hirdetés hozza a legjobb eredményt.

Peter Nilsson

WordPress rajongó
WPDailyThemes.com
@twitter

Rengeteg különféle közösségi média marketingstratégia létezik, de melyik a leghatékonyabb a résedhez vagy márkádhoz? Nem a legegyszerűbb feladat ezt megtudni.

Azt javaslom, hogy próbáljon ki különféle stratégiákat, és vizsgálja meg, melyek a leginkább előnyösek az Ön webhelyén.

A WordPress és a közösségi média minden bizonnyal összeolvadtak, és a túlnyomó többség, akik a WordPress-t kiadói platformonként használják, és a CMS széles körben használják a közösségi médiát, hogy több forgalmat szerezzenek, kapcsolatokat építsenek ki, és több értékesítést generálnak..

Gyakran használom a közösségi média hirdetését annak érdekében, hogy növeljem a webhelyeim forgalmát. A nagyobb forgalom általában több eladást és új üzleti és személyes kapcsolatokat eredményez.

Nem kell, hogy bonyolultabb legyen (elméleti). A gyakorlatban kissé nehezebb, de el akarom magyarázni a legerősebb (valójában kettő) közösségi média marketing stratégiámat, és különféle eredményekkel biztosan megpróbáltam magam..

1. Facebook. Nem mintha azt mondanám, hogy a Facebook bármilyen módon a legjobb megoldás. Egyáltalán nem, de a Facebook-on tett hirdetéseim valóban meghaladták a várakozásokat.

Nem eleinte, de a finomhangolást és a megfelelő embereket célozza meg, érdeklődés, életkor, hely stb. Alapján, így hirdetései relevánsabbak lehetnek a megcélzott közönség számára. A megfelelő csoport elérése nagyobb értéket és eredményt nyújt a költött pénzért.

2. giveaways. Ki nem szereti az ingyenes cuccokat? A webhelyen található ajándéktárgyak tárolása valóban feltöltheti a webhely forgalmát. Azok a látogatók, akik ajándékokat osztanak meg a közösségi médiában a követőknek, barátoknak és ismerősöknek, hogy díjakat nyerjenek.

Ez pedig felkeresi a webhelyet, és megosztja az ajándékokat. Az eljárást megismételjük újra és újra, és mindez nulla reklámköltséggel jár, nada, semmi. csak szeretem.

Következtetés

Whew… köszönöm, hogy elérted ilyen messzire… ezen a ponton vagyunk a 10 000 szó jelnél!

A 2020-as közösségi média marketing minden bizonnyal könnyebb, ha együtt jár a legfontosabb bloggerekkel, és megteszi, amit csinálnak. Csak egy kérdés: mi a kedvenc tanácsa itt?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map