Hogyan reklámozhatod blogod: Tudja meg, milyen ténylegesen tehet sikeres blogokat a blogforgalom elérése érdekében

Hogyan reklámozhatod blogod: Tudja meg, milyen ténylegesen tehet sikeres blogokat a blogforgalom elérése érdekében

Hogyan reklámozhatod blogod: Tudja meg, milyen ténylegesen tehet sikeres blogokat a blogforgalom elérése érdekében
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Először is, készítsünk előre egy (szerencsétlen) dologról, amikor a blogod népszerűsítését kell megtanulnod …


Scratch, hogy… ez messze túlmutat a blogokon. Nagyjából ugyanaz működik, ha valójában bármi mást hirdet.

Ez az:

Ahhoz, hogy bármilyen promóció valóban működjön, két forrásra van szüksége: ⏲️… ��

(Ez idő és pénz, abban az esetben, ha a hangulatjelek le vannak tiltva.)
Ez 10. fejezet egy nagyobb útmutató hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot.

Nincsenek ezüstgolyók, amikor a blogod népszerűsítését kell megtanulni, vagy inkább nagyon ritkán fordul elő.

Például mikor Közepes először elindult a földről, sok ember megkapta az expozíciót azáltal, hogy cikkeiket áthelyezték az új platformra, majd összekapcsoltak az eredeti blogokkal.

A taktika elvileg egyszerű volt – ez nagyon közel volt ahhoz, amit ezüstgolyónak nevezhetnénk.

De az ilyen lehetőségek nem fordulnak elő gyakran, és amikor ezek megtörténnek, akkor csak egy rövid ideig tudják kihasználni őket.
közepes

Szóval mit tegyek inkább? Mint mondtam, két dolog vagy mindkettő:

 • ⏲ ​​időt tölteni rendszeresen reklámozza blogját néhány módszerrel, minden alkalommal tökéletesítve a megközelítést,
 • �� pénzt költeni azonnali blogforgalmat szerezhet, és remélem, hogy elegendő lesz ahhoz, hogy a labda gördüljön.

Egyik sem tökéletes. Egyik sem jobb. Mindkettőnek megvan a saját helye, és mindkettőt fel lehet használni, amikor megtanulják, hogyan reklámozzák blogját.

Szóval, mit javasolunk kifejezetten – mint ahogyan az, mit kell tenni az új blog hatékony promóciója érdekében?

Ez a folyamat működik:

Hogyan reklámozhatod blogod?

1. A tartalommal kezdődik

Az útmutató nagy részét arra költöttük, hogy megvitassák, hogyan kell eldönteni, hogy mit kell blogozni, valamint azt, hogy miként hozhat létre konkrét tartalmi ötleteket. Azért tettük, mert az Ön a tartalom a legfontosabb eszköz a blogodban.

Más szóval, soha nem számít a promóciónak, ha maga a tartalom nem csúcsminőségű.

Vagy még egy másik módon is mondhatjuk, csak a legjobb tartalmat érdemes reklámozni.

Alapvetően, ha olyan típusú tartalmat reklámoz, amely az adott témában nem a legjobb, akkor csak időt és / vagy pénzt veszít, mivel ez a dolog soha nem fog feljebb kerülni. Mindig jobb lesz valaki, jobb cikkel / tanulmánnyal / videóval / semmikel.

Tehát újra, gondoljon először a tartalomra. Ha tényleg a legjobbakat adta, és valóban félelmetes tartalom van a kezedben, akkor erről reklámozza!

CodeinWP képernyő

Íme egy példa, amelyet korábban említettem – a WordPress rendszergazdai felületének egyszerűsítésére vonatkozó bejegyzésünk. Mint láthatja, nem óriási, és nem feltűnő vagy semmi, de egy olyan témával foglalkozott, amelyről senki sem tudta, hogy valami dolog, mégis igazán érdekes az emberek számára, hogy építkezzenek webhelyeket. Más, hasonló témákat tartalmazó hozzászólásokat nem a felület egyszerűsítésének szemszögéből írtak, hanem inkább közvetlen útmutatást jelentettek az egyes eszközökön. A hozzászólásunk más irányba mutatott, és így jobban képes volt rezonálni az olvasókkal.

scott bolinger képernyő

Egy másik példa arra, hogyan reklámozhatja blogját egy másik bloggertől.

Ez a poszt sok vitát és figyelmet keltett a WordPress résében, annak ellenére, hogy a webhely viszonylag kicsi és nem olyan népszerű. Érdekes véleményt adott be, a megfelelő időben és a megfelelő embereknek adták ki.

2. ABN – Mindig legyen hálózatépítő

Ez a szabály ugyanolyan igaz, amikor egy blog népszerűsítésére vonatkozik, mint minden üzleti területen – akit ismersz, ugyanolyan fontos, mint amit tudsz.

Ismerve a megfelelő embereket, elviheti blogbejegyzését az interneten csak egy másik oldalról a hét egyik trendjebb érzékszervére, és itt nem túlozom meg..

Vegyük példaként ezt a posztunkat, ez egy közvetlen csata / összehasonlítás a fa fõ mega-témáinak – Divi, Avada és X – között. Az egyik fõ dolog, amit promóciónkban tettünk, megosztotta az egyes témák közösségi csoportjával. Facebookon. Ismertünk néhány embert ott. Korábban megosztottuk a tartalmukat, kapcsolatba léptek velük. Tehát amikor nekünk volt valami megosztani, vágyakoztak rajta, hogy ellenőrizzék.

felad az fb avada-on
felad az fb x-en

Manapság a hálózatépítés könnyebbé és könnyebbé válik. Szinte minden elképzelhető témakörhöz Facebook csoportok vannak, vannak fórumok, részhitelek és így tovább. A hasonló emberekkel való találkozás valójában nem nehéz.

Ezért, amit először meg kell tennie, amikor elsajátítja blogod hirdetését, csatlakoznia kell minden olyan Facebook csoporthoz, amely releváns az Ön niche szempontjából.

 • �� Kezdjen behallgatással. Vigyázzon a folyó beszélgetésekre, lépjen kapcsolatba az emberekkel, kezdje el nekik segíteni mindenben, amellyel segíthet..
 • ��️ Időről időre tedd fel a saját kérdéseidet. De nem hamisak. Néhány valódi dologról beszélek, amelyek iránt érdeklődik a rést / blog témáját illetően.

Az idő múlásával ismertté válhat a csoportban, és az emberek természetesen odafigyelnek arra, amit meg akar mutatni nekik.
hallgatás

Egy másik dolog, amit megtehetsz, csatlakozhatsz egy online kurzushoz, amely vagy a saját niche-hez kapcsolódik, vagy általános üzleti témákban. Számos online tanfolyamhoz közösségi elem tartozik, általában egy online fórum formájában. Hasonló módon lépjen kapcsolatba az ott élő emberekkel.

Idővel a hálózat növekedni fog olyan pontra, ahol képes lesz a "kifizetési" időnként azzal, hogy felkéri az embereket, hogy vessenek egy pillantást és előmozdítsanak valamit, amit írt.

3. Tegyen meg egy dolgot ismételten

Hálózata hasznos lesz, ha új darabot szeretne népszerűsíteni "sarokköves tartalom" – valami nagyot, amelyet csak időnként tesz közzé, és olyasmit, amit igazán szeretne, hogy az emberek láthassanak.

Ugyanakkor nem kérheti az embereket, hogy osszák meg tartalmát minden alkalommal, amikor valami újat közzétesz. Ez nagyon bosszantotta őket nagyon gyorsan.

Tehát a rendszeres promóció érdekében jó felépíteni a saját folyamatát, amelyet minden alkalommal megbízhatóan végre lehet hajtani egy új üzenet közzétételekor.

Hogyan reklámozhatod blogod: indítópult módszer
Az ötlet az, hogy ezt a folyamatot indítópadként használjuk. Íme:

 1. Először minden tartalom darabját azonos módon reklámozza.
 2. Vigyázzon a korai eredményekre.
 3. Ha valami elkezdi hozni, mondjuk, a szokásos eredmények tízszeresét (több megosztás, további megjegyzés), akkor növelje meg promóciós erőfeszítéseit, ha megosztja a hálózatával, vagy több pénzt fektet be a fizetett promócióba..

Jól hangzik, igaz, de hogyan lehet pontosan reklámozni a blogját – mit kell pontosan csinálni? Hogyan lehet felépíteni ezt a promóciós folyamatot??

Két fő módszer létezik: az ingyenes út vagy a fizetett út.

�� Ingyenes út magában foglalja a saját tartalom megosztását a különféle közösségi média csatornák és könyvjelző oldalak között. Gondoljon olyan dolgokra, mint a Reddit, de az Ön saját résére.

Keresse meg a régiben a legnépszerűbb ilyen platformokat – vagy közvetlenül a tiéd fölött található rést (ha túl kicsi) -, és kezdje el profiljának felépítését ott. Kezdje a tartalom megosztását, valamint olvassa el és szavazzon más emberek tartalmára.
�� A fizetett útvonal még egyszerűbb. Minden amire szükséged van 5 dollár / nap, hogy hirdethessék a Facebook-on közzétett bejegyzéseidet.

Ne mutassuk be, hogyan lehet ezt a legjobban megtenni itt, mivel ez egy elég nagy téma (nyugodtan nézze meg ez az útmutató), de az elv egyszerű:

Vizsgálja meg, hogy mi az ideális közönség demográfiai adatai → közvetlenül megcélozza őket a Facebookon.

Mutassa meg tartalmát, és különös figyelmet fordítson az elért eredményekre.

A helyzet az, hogy soha nem tudjuk, mi válik végül népszerű poszttá. Csak nem tudja megjósolni ezeket a dolgokat.

Ezért kell mindent egyformán népszerűsítsen majd figyeljen arra, mi működik.

Az ingyenes út és a fizetett út pontja az, hogy még a legcsekélyebb expozícióval is megkapja a hozzászólásait.

4. Fontos: Duplázza fel, mi működik!

Ez a legfontosabb lépés mindegyikükben, amikor megtanulják, hogyan kell népszerűsíteni a blogod.

Miután napi szintű promóciót hajt végre, tökéletesítette módszereit és megtanulta a folyamatot, elkerülhetetlenül lesz olyan hozzászólása, amely sokkal jobban teljesít, mint mások. Akkor kezd el valami tízszeresére megosztani vagy megjegyzéseket szerezni.

duplázás
Itt az ideje, hogy megduplázza erőfeszítéseit.

 • Több költségvetést fordítson a bejegyzés Facebook promóciójára (vagy először kezdje el hirdetni, ha eddig csak ingyenes promóciót végzett).
 • Nyissa meg a hálózatát, és mutassa meg nekik a hozzászólást.
 • Nyújtsa be a hozzászólást több közösségi hálózati / könyvjelző-csatornába, ha még nem tette meg.

Például, amit szeretnénk csinálni azokkal az üzenetekkel, amelyek elkezdenek felvenni a gőzt, az az, hogy népszerűsítsük őket Sidebar.io (az egyik legjobb tech hírlevél) WPMail.me (WordPress dolgokhoz).

A cél az, hogy a poszt olyan maradjon "vírusos" ahogy tudjuk. Ha elegendő ember látja, elkerülhetetlenül eljuthat néhány befolyásolóhoz is, mely szakaszban tovább osztható.

A vírusos hozzászólások további linkekhez vezetnek az Ön webhelyére, és így több ember követi ezeket a linkeket, hogy ellenőrizze.

Amit végül keres, nagy nyereményekkel jár. Ha valamelyik bejegyzést a közönség legtöbbször figyelmen kívül hagyja, akkor ne próbálja meg ismételten lerázni a torkát, bármi is legyen. Nem így reklámozza a blogját. Csak lépjen a következő üzenetre.

Ezt követően az a te dolgod, hogy ezeket az embereket a webhelyen tartsa, ami a következőkre hozza:

5. Tartsa az embereket elkötelezetten

40,5% – ez az átlagos visszafordulási arány szerző: Mercury.one. A visszafordulási arány azt jelenti, hogy hány ember látogatja meg webhelyét egy pillanatra, és alapvetően azonnal távozik érkezéskor.

Az emberek felkeresése mindössze a csata fele …

Azt is meg akarja tartani őket a webhelyén, hogy még több tartalmat fogyaszthassanak. Ennek két fő módja van:

a) Tartalmának szoros összekapcsolása ��

A jó belső összekötő struktúra rendkívül alulértékelt dolog.

Jó belső linkek nélkül az emberek nem fognak többet fogyasztani az Ön tartalmát, mint az az oldal, amelyet eredetileg láttak.

Célja, hogy legalább egy belső link szerepeljen a blogbejegyzés tartalmának 250 szójában.

Meg fog lepődni, mennyire hatékony ez, ha megtanulja, hogyan kell népszerűsíteni blogját.

b) Hírlevél indítása ✉️

Egy professzionális (vagy félig profi, de pénzszerző) blognak hírlevelekre van szüksége.

Az ötlet az, hogy amint meggyőzi webhelyének látogatóit a hírlevél feliratkozásáról, értesítenie kell őket minden új közzétett postáról. Nagyszerű a blog növekedéséhez.

A nehéz rész meggyőző.

Ennek különféle módjai vannak. Ők vezetője némi ingyenes forrást kínál az embereknek feliratkozás ellenében.

Egy teljes, két részből álló esettanulmányt tettünk közzé arról, hogy miként készítjük hírlevelek listáját ebben a blogban. Nézze meg itt: első és második.

 • Egy másik ötlet, a tartalom frissítése. Tudjon meg többet erről itt.

Maga a hírlevél futtatásához használhat olyan platformokat, mint a SendinBlue, MailChimp, Sendy vagy a MailPoet. A beállítás meglehetősen egyszerű, és egy órán belül megtehető. A hírlevél kivonatos stílusú üzenet lehet, amelyet rendszeresen elküld az e-mail előfizetőinek.

A promóciós puzzle – madártávlatból

A fentiek figyelembevételével erről szól a blog promóciója:

 • �� Készítsen reklámozásra érdemes tartalmat.
 • �� Mindig hálózatépítsen – aktívan vegyen részt a vonatkozó Facebook csoportokban.
 • ⚙️ Készítsen promóciós folyamatot, amelyet minden új üzenet közzétételekor megbízhatóan végrehajthat. Támaszkodjon ingyenes és / vagy fizetett módszerekre.
 • Duplázza fel, hogy mi működik! Ez azt jelenti, hogy fordítson több forrást az olyan tartalom reklámozására, amely 10x-rel több kezdeti eredményt hoz, mint az átlagos hozzászólás.
 • �� Tartsa be az embereket a webhelyén. Ehhez a tartalmat jól összekapcsolja. Indítson el egy hírlevelet.

Mint láthatja, a blog reklámozásának megtanulása, és valójában az a képesség, hogy el tudja húzni, nem túl szexi. Elsősorban az, hogy újra és újra ugyanazokat a dolgokat csináljuk, és minden alkalommal, amikor 0 választ kapunk, nem szabad lelkesebben. Azok, akiknek sikerül ragaszkodniuk azokhoz, akik nyernek.

Szóval, mi történhet, ha megteszed "győzelem"? A következő fejezetről szól ez:

11. fejezet: Hogyan lehet pénzt keresni egy blogban

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector