Hogyan lehet korlátlan, biztosan működő Blogbejegyzési Ötleteket nem nyilvánvaló módon elérni (Spoiler Alert: Beszélgetni kell a közönséggel)

Hogyan lehet korlátlan, biztosan működő Blogbejegyzési Ötleteket nem nyilvánvaló módon elérni (Spoiler Alert: Beszélgetni kell a közönséggel)

Hogyan lehet korlátlan, biztosan működő Blogbejegyzési Ötleteket nem nyilvánvaló módon elérni (Spoiler Alert: Beszélgetni kell a közönséggel)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A sikeres blogolás legnagyobb kihívása a következetes érdekes blogbejegyzési ötletekkel áll elő amit az olvasók fognak tulajdonképpen Élvezd. Az elején egyszerűen mindent felírunk, amit általában kíváncsiaknak mondunk. Néhány hónapig egyszerűnek tűnik. De aztán…


Megszülettük az összes kezdeti ötletünket, és történik két dolog egyike: rájönünk, hogy cikkeink nem rezonálnak a közönséggel, vagy teljesen elfogynak az ötletek. Időnként mindkettő megtörténik, és a növekedés hiánya, az eredeti ötleteink végével kombinálva, motivációnkat vonzza le.

Ezen a ponton sok üzlettulajdonos egyszerűen hagyja, hogy blogjai meghaljanak. Mindannyian láttuk őket – a hat vagy tizenkét, vagy akár húsz hozzászólással ellátott blogok, mind 2014-től kezdve. Kísérletezik az internetet, arra várva, hogy valaki újra belélegezzen rájuk..

A legjobb esetben ezek a halott blogok elvesztegetett lehetőségek vannak az interakcióra és az elkötelezettségre. A legrosszabb esetben ezek kiemelkedően fontos szerepet játszanak, és a weboldal – és ezért a cég – professzionálisnak tűnik.

Mindez azért van, mert ezeket a kezdeti üzeneteket kreatív vákuumban írták. Visszajelzés vagy részvétel nélkül a cikkekkel kapcsolatos ötletek megtalálása időpocsékolásnak tűnik. Írásuk még nagyobb hulladéknak tűnik. De nem feltétlenül így kell lennie.
Hogyan lehet blogbejegyzési ötleteket szerezni

Készíthet egy végtelen folyamot a blogbejegyzésből, amelyet a közönség lelkesen fog olvasni, vele kapcsolatba lépni és megosztani. Megtanulhatja, hogyan szerkesztheti a címsorokat és cikkeket, hogy vonzza a Google jelentős olvasóközönségét, növelve a blogját és vállalkozását. Csak annyit kell tennie, hogy kilép a kreatív vákuumból, és elkezdi beszélgetni a közönséggel.

Az ötletek közvetlenül a közönségtől való megszerzése lehetővé teszi a már keresett tartalom létrehozását. Még jobb, ha tudod tanulja meg a nyelvet, amelyet az adott tartalom kereséséhez használ. Akkor használhatja ezeket a pontos szavakat a cikk címsorában, segítve ezzel a rangsorolást a keresőmotorokban, és felkelteni a célközönség figyelmét.

Ez az útmutató bemutatja a célközönséggel való kommunikáció számos különféle módját, még akkor is, ha még nem szerepel a webhelyén.

Hogyan beszéljünk a közönséggel

Ennek többféle módja van, de a felmérések gyakran a leghatékonyabbak, tehát elsősorban ezekre fogunk összpontosítani. Megmutatjuk azt is, hogyan kommunikálhat a célközönséggel, ha jelenlegi közönsége kicsi (vagy egyáltalán nem létezik).

1. módszer: Vizsgálja meg e-mail listáját a blogbejegyzés ötleteiről

A legjobb kezdő hely mindig az e-mail listája. Ezek az emberek már ismernek és kedvelnek téged, így hajlandók választ adni a kérdéseire. Ha jól hajtotta végre a marketingjét, akkor a célközönség tagjai is lesznek, így betekintést nyújthatnak a szélesebb közönség számára.

A meglévő közönség felmérése segít elmélyíteni a kapcsolatokat. Az emberek szeretik, amikor a vállalkozások meghallgatják őket. Szeretik, ha közvetlen hatással van az Ön vállalkozására, és úgy érzik, hogy a véleményük számít. És amikor elkezdenek tartalmakat elképzeléseik alapján készíteni, akkor tudni fogják, hogy figyeltek.

A kérdéseket a közönséghez szabhatja, de van néhány alapvető kérdés, amelyet minden vállalkozás használhat (töltse ki a kitöltéseket valami releváns vállalkozással):

 • "Mi kapcsolódik a legnagyobb kihívásodhoz (üres)?"
 • "Mi a legégetőbb kérdése? (Üres)?"
 • "Hol lát hiányosságokat a vállalatok által nyújtott szolgáltatásokban (üres)?"
 • "Hogyan szeretné látni, ha a vállalatok kitöltik ezeket a hiányosságokat / milyen termékeket szeretne látni nekik létrehozni??"

Ne feledje, hogy a közönségnek korlátozott ideje van, tehát minél kevesebb kérdést tesz fel, a valószínűbb, hogy az emberek kitöltsék a kérdőívet. Az emberek hajlamosak hosszabb felmérésekkel rohanni. Alapján a SurveyMonkey által végzett kutatás, az emberek átlagosan:

 • 75 másodperc egy kérdéses felmérésben,
 • 40 másodperc minden kérdésre egy két kérdéses felmérésben,
 • Kérdésenként 30 másodperc, ha 3-10 van.

És csak akkor romlik, ha hosszabbítja a felmérést.

Ezek a rohanó válaszok lehetnek bizonyos dolgok, de nem fogják adni a legjobb blogbejegyzés ötleteket. Ha valódi drágaköveket szeretne, tartsa lefelé egy vagy két kérdést. Általánosabb ötletek esetén továbbra is azt szeretné, ha a kérdőív 10 kérdésnél nem hosszabb.

Miután elkészítette a kérdések listáját, néhány különféle módon elérhetővé teheti azokat az emberei számára:

Használat TypeForm vagy SurveyMonkey
Mindkét eszköz kiválóan alkalmas felmérések készítésére. A CodeinWP kedvence a TypeForm. Az eredeti WordPress tárhely-felméréshez használtuk. Egyszerűen elkészíthet egy felmérést, majd elküldhet egy linket ehhez a hírlevél feliratkozóinak.

Küldjön kérdéseket nyersen
Alternatív megoldás az, ha kérdéseit egyszerűen elküldi normál e-mail formájában, majd várja meg a válaszok beérkezését. A hátrány az, hogy az ilyen típusú felmérésből kapott válaszok kategorizálása nehezebb..

Beágyazzon egy felmérést a WordPress webhelyére
Készíthet egy egyszerű felmérést egy praktikus WordPress plugin segítségével, majd beágyazhatja egy standard oldalba. Így teheti meg ezt.

typeform

2. módszer: Az előugró felmérések megjelenítése az összes látogató számára

A közönségtől való információszerzés másik nagyszerű módja egy felugró felmérés létrehozása, amelyet minden látogató lát, amikor belép, vagy elhagyja az Ön webhelyét. Ezek a felmérések hatékonyak, mivel lehetővé teszik, hogy szélesebb közönséget érjen el, de rövidebbeknek kell lenniük, mint az e-mail felméréseknek. A látogatók élvezhetik a webhelyet, és szeretnének segíteni annak javításában, ám ők még nem vállalják elkötelezettségüket.

Ideális esetben a felbukkanó felméréseknek egy vagy két fő kérdésre kell összpontosítaniuk. Nagyszerű példa erre a saját felpattanó felmérésünk a WordPress tárhelyéről. Ez a kampány két látszólag egyszerű kérdésre összpontosított – milyen host szolgáltatót használ, és mennyire valószínű, hogy ajánlja -, de lehetővé tette számunkra, hogy hihetetlen mennyiségű információt gyűjtsünk a WordPress-házigazdákról.

A WordPress számára több felmérési plugin található, amelyek megkönnyítik a tényleges felmérés létrehozását. Bármely érdekes, harmadik féltől származó eszköz felajánlja ezt a funkciót.

Néhány lehetőség:


YOP Poll

Szerzői): yourownprogrammer


88% Értékelések


20.000 + telepítések


WP 3.3 + szükséges

Több információ

yop-poll.zip

Aktuális változat: 6.1.6

Utolsó frissítés: 2020. május 20


88% Értékelések


20.000 + telepítések


WP 3.3 + szükséges

WordPress.org beépülő oldal


YOP Poll


Szavazás, felmérés, forma & Quiz Maker készítette: OpinionStage

Szerzői): OpinionStage.com


88% Értékelések


10.000 + telepítések


WP 2.8 + szükséges

Több információ

social-polls-by-opinionstage.19.6.36.zip

Aktuális változat: 19.6.36

Utolsó frissítés: 2020. április 27


88% Értékelések


10.000 + telepítések


WP 2.8 + szükséges

WordPress.org beépülő oldal


Szavazás, felmérés, forma & Quiz Maker készítette: OpinionStage


Kvíz és felmérés mestere – A legjobb kvíz, vizsga és felmérés beépülő modul a WordPress számára

Szerzői): ExpressTech


96% Értékelések


30.000 + telepítések


WP 4.9 + szükséges

Több információ

quiz-master-next.6.4.11.zip

Aktuális változat: 6.4.11

Utolsó frissítés: 2020. május 22


96% Értékelések


30.000 + telepítések


WP 4.9 + szükséges

WordPress.org beépülő oldal


Kvíz és felmérés mestere – A legjobb kvíz, vizsga és felmérés beépülő modul a WordPress számára

3. módszer: Okosan használja fel hírlevelének üdvözlő e-mailjét

Üdvözlő e-mailje az első esélye, amellyel eljuthat, és… üdvözöljük az embereket a hírlevelünkben, és ez egy nagyszerű lehetőség azonnali visszajelzéshez az új előfizetőktől..

Ezeket a legtöbb e-mail hírlevelet használó felhasználó meglehetősen intuitív módon állíthatja be. Csak keresse meg az e-mail lista kezelőpaneljét, és keressen egyet "automatikus válasz" szolgáltatás vagy közvetlenül a "üdvözlő e-maileket." Be kell állítania ezeket az e-maileket, hogy az összes új előfizető számára azonnal eljussanak az előfizetésük megerősítését követően.

Ebben a módszerben a legfontosabb dolog az, hogy a tényleges üdvözlő e-mail rövid, édes és pontos legyen. Ezek az emberek olyan kedvesek, mint téged, hogy engedjék a postaládájába, de nem olyan elkötelezettek, mint a jelenlegi előfizetői.

Gyakran a legjobb kérdés, amelyet itt feltehetek, a fent felsorolt ​​kérdések egyike: "Mivel küzd kapcsolatban (üres)?"

Valaki, aki ezt a megközelítést nagy hatással használja, az Gabriela Pereira, a DIY MFA. Kezdeti e-mailje hosszabb, mint a normál, mert a közönség, az írók hajlandóak több tartalmat elolvasni, de ezzel a lenyűgöző szakaszral ér véget:

DIYMFAEMAIL

Gabriela marketing-tanfolyamán, a Pixels to Platform-ban megosztja, hogy valószínűleg 10-ből feliratkozó válaszol erre a kérdésre, de a válaszuk sok legjobb ötletet adott. Ezeket a válaszokat még arra használta, hogy több, mint blogbejegyzését alakítsa ki, ideértve a tanfolyamok tartalmát is.

Sean McCabe útmutatójában talál egy ingyenes forrást, amely elmagyarázza, hogyan lehet ezt a megközelítést alkalmazni az Ön számára, Hogyan növekszik a kezed betűkkel közönsége.

4. módszer: Vessen egy pillantást az adataira

A közönséggel való beszélgetés valójában inkább a hallgatásról szól, és néha nem is kell beszélnie. A már rendelkezésre álló adatok sokat tudnak mondani arról, amit közönsége akar, és mi már működik.

A WordPress webhelyén legyen néhány beépített elemzés, de mindig részletesebb információkat kap a Google Analytics (GA) webhelyről. Ha még nem állította be a GA beállítást, percek alatt elindíthatja ezzel az útmutatóval, plusz itt van néhány fejlettebb stratégia, miután kitalálta az alapokat. A jelentős adatok megszerzése érdekében legalább egy hónapig futnia kell a GA-val.

Ha már használta a GA-t, akkor lépjen a fiókja irányítópultjába, és tekintse át a rendelkezésre álló statisztikákat, összpontosítva a következő kérdésekre:

 • Melyek a legnépszerűbb cikkek jelenleg?
 • Melyek a minden idők legnépszerűbb cikkei? Különbözőek??
 • Szerinted miért ezek a legnépszerűbb cikkek??
 • Bővítheti / létrehozhatja a legnépszerűbb cikkek frissített verzióit?

Feltétlenül írja le az összes választ.

Nagy esély van arra, hogy több blogbejegyzés-ötletet kap ezekből a kérdésekből önmagában – de mi még nem kész! Ezen a ponton üljön le kedvenc brainstorming eszközével, és töltsön fél órát néhány további kérdés megválaszolásával:

 • Milyen hasonló cikkekkel foglalkozhatsz blogodban?
 • Hogyan kapcsolhatja össze ezeket a cikkeket a meglévő népszerű tartalmakkal?

Állítson be egy időzítőt, és írja le minden eszmét, amely eszébe jut. Ha legalább húsz ötletből áll egy szilárd lista, körözze meg azokat, amelyek tetszik a legjobban, és kezdje átvázolni őket körvonalakká.

Hogyan kell "beszéljen a közönséggel" amikor éppen elindulsz

Ezen a ponton gondolkodhat "Nos, ez mind remek tanács, de még nincsenek közönségeim". Vagy a meglévő közönség túl kicsi ahhoz, hogy megfelelő mintaszintként működjön.

Szerencsére számos módon megtalálhatja a célközönséget és beszélgethet velük.

A három fő hely, amelyet meg kell keresnie, a Quora, a fórumok és a közösségi média.

1. lépés: azonosítsa a célközönséget

Pontosan tudnia kell, hogy ki a célközönség, mielőtt kommunikálhat velük. Már készítettünk egy átfogó útmutatót a hogyan lehet azonosítani és megtalálni a közösségi média közönségét, tehát itt csak néhány alapvető tudnivalót találunk.

Technikai szempontból bármilyen embercsoportot kiválaszthat a célközönségnek, de ha nem érdekli őket a termékek / szolgáltatások, sok időt és pénzt pazarolsz. Tehát meg kell találnia azokat az embereket, akikkel vállalkozása legjobban fel van készülve kiszolgálni, nem csak azokat az embereket, akikkel dolgozni szeretne.

A célközönséget néhány kérdés feltevésével azonosíthatja:

 • Hogyan segítik az Ön termékei / szolgáltatásai az embereket??
 • Kinek készítette eredetileg termékeit / szolgáltatásait??
 • Vajon azok az emberek valóban olyan termékeket vagy szolgáltatásokat vásárolnak-e, mint a tiéd?
 • Az Ön terméke / szolgáltatása releváns-e egy, kettő vagy az összes nem számára?
 • Melyik korosztály kapja a legtöbb előnyt termékei / szolgáltatásai által?
 • Mik azok alapvető értékei??
 • Szeretne a helyi értékesítésre összpontosítani, vagy az Ön vállalkozása nemzetközi??
 • Ideálisak-e termékei / szolgáltatásai bizonyos iparágakban élők számára?
 • Mennyit kell keresniük az ügyfeleknek ahhoz, hogy kényelmesen megfizethessék szolgáltatásait / termékeit?

Az e kérdésekre adott válasz segítségével létrehozhat egy demográfiai profilt a célközönség számára, amely viszont segíthet kitalálni, hol található meg.

2. lépés: Használja a Quora szolgáltatást blogbejegyzési ötletekhez

quora
Quora az egyik legjobb hely a blogbejegyzési ötletek vadászatához, mert pontosan megmutatja, milyen kérdéseket tesz fel a közönség – és milyen válaszokat kínálnak nekik. Ez megkönnyíti a válaszok fejlesztését és kibővítését.

A Quora marketing és kutatási eszközként is használható:

 1. Kövesse a niche szempontjából releváns témákat (maga a Quora azt javasolja, hogy a felhasználók tíz témát kövessenek).
 2. Gondolja át a népszerű kérdésekre adott válaszokat, és tegye közzé őket blogbejegyzésként. Pontosan ugyanazt a megfogalmazást használja, mint amit a kérdést feltevők használtak.
 3. Válaszoljon a Quora kérdésre, és adjon meg egy linket a blogbejegyzéséhez referenciaként / mélyebben.

Bővebben arról beszéltünk, hogyan kell használni a Quora-t a blog elindításával kapcsolatos részletes útmutatónkban (# 16 és # 38)..

3. lépés: Használjon fórumokat és közösségi médiát blogbejegyzési ötletekhez

A fórumok és a közösségi média szintén remek eszközök annak meghatározására, hogy a közönség mit akar tudni. Nagyon sok információ gyűjthető egyszerűen a megfelelő szálak, csoportok és hashtagek követésével.

A fórumokon és a közösségi médián keresztül közvetlenül megkérdezheti a közönségét is, hogy mit akar. Ezt megteheti nyitott kérdés feladásával vagy közvélemény-kutatás létrehozásával. Különösen a fenti kérdések "Mivel küzd kapcsolatban (üres)" gyakran a leghatékonyabbak a hasznos válaszok megszerzésére.

Bizonyos esetekben, különösen, ha egy kis résen dolgozik, vagy blogger-közösség tagjai vagyunk, akkor akár közvetlenül is kérdezhetik "Mit kellene blogolnom ezen a héten?" Blogot írok íróknak, így ezt gyakran a Twitteren készítem. Időnként nyitott kérdést teszek fel, de gyakrabban szavazom. Ez az, amit a közelmúltban futtam, és minden egyes lehetőség az egyik szokásos blog témám.

A blogbejegyzések mindegyike elég specifikus ahhoz, hogy irányt adjon, de elég széles, hogy kreatív szabadságot adjon nekem. A blogom három fő témáján alapulnak: az írás, a termelékenység és a mentális egészség. Tehet valamit hasonlóan széles körben, vagy akár megkérheti követőit, hogy válasszanak az egyes címsorok között.

#amwriting Twitter! Mit kellene blogolnom a jövő héten?

– Dianna Gunn (@DiannaLGunn) 2017. október 4

Természetesen ez csak a nagyon aktív közösségekben működik. Ha kevesebb, mint 3000 követője van egy adott közösségi média platformon, akkor valószínűleg nem fog jelentős választ kapni. De lehet, hogy továbbra is sikeres szavazást indíthat a blogbejegyzés ötleteiről a megfelelő fórumokon.

Szerkesztői naptár készítése a megtanultak alapján

Miután teljes listát kapott a blogbejegyzésekről, ideje létrehozni szerkesztői naptár. Ez segít fenntartani a következetes blogütemezést, amely a blog sikerének egyik legfontosabb tényezője. Ezenkívül segítséget nyújt abban, hogy nyomon kövesse azokat a témákat, amelyekkel foglalkozik, így tudja, mikor kell újból kitöltenie a listát.

A havonta közzétett cikkek számának két tényezőn kell alapulnia: (1) milyen gyorsan mozognak a dolgok az iparában, és (2) hány cikket tehet ki egy hónapban a minőség feláldozása nélkül.

Általában véve, minél többször képes feladni, annál nagyobb a forgalom a blogba. A kutatást a Hubspot végezte azt mutatja, hogy a havonta 16 alkalommal frissített blogok átlagosan 3,5-szer annyi forgalmat érnek el, mint a havi 0–4 alkalommal csak blogok.

(Grafikonok: Visualizer Lite.)

De havonta több mint 16 alkalommal történő feladás csak akkor működik, ha meg tudja őrizni a cikkek közötti minőséget. A Google folyamatosan működik az algoritmusok frissítése a webhelyek minőségi alapon történő rangsorolására, és az online emberek 94% -a oszt meg cikkeket a hasznosság alapján. Más szavakkal: az emberek csak akkor fogják megkeresni és megosztani a tartalmat, ha az valóban hasznos.

Ez teszi az ideális cikkek számát a legnagyobb számban, amelyet minden hónapban elkészíthet a minőség feláldozása nélkül. Ha most egy héten csak egy kiváló minőségű cikket tud előállítani, akkor arra összpontosítson, hogy az egyetlen cikket a lehető legjobban készítse el. A vállalkozás növekedésével fontolja meg szabadúszó alkalmazását, hogy növelje a hozzászólási gyakoriságát.

Egyes rések szintén igénylik a gyakori hozzászólásokat, mint mások. A híroldalak vagy a gyors tempójú iparágakra összpontosító webhelyek rövid napi hozzászólásokat igényelhetnek hosszabb heti cikkek mellett. Más rések, mint például a saját kreatív írási résem, megbocsátanak azoknak a blogoknak, amelyek hetente egyszer vagy akár havonta egyszer jelennek meg. Vessen egy pillantást az iparág legsikeresebb blogjaira, és próbáljon meg létrehozni egy hasonló ütemezést.

Végső tanács

Több tucat módon lehet kiváló blogbejegyzési ötleteket készíteni, de a tartalom sikerének biztosítása érdekében a legjobb módja annak, hogy a közönség által már megkívánja szerint gyökerezze azt. És a legjobb módja annak, hogy megtudja, mit akarnak, az, ha közvetlenül velük kommunikálnak.

Fáradtnak érzi magát? Használja ezt az ellenőrző listát a következő lépések végrehajtásához:

 • Hozzon létre demográfiai profilt a célközönség számára
 • Adjon hozzá egyetlen kérdést – "Melyek a legnagyobb küzdelmed (üres)" – az automatikus válaszadó üdvözlő e-mailjére
 • Jelentkezni valamire TypeForm vagy SurveyMonkey
 • Készítsen 2-10 kérdés hosszú felmérést
 • Küldje el a felmérést hírlevél feliratkozóinak
 • 10 nap elteltével küldjön nyomonkövetési e-mailt mindenkinek, aki nem töltötte ki a kérdőívet
 • Telepítsen egy speciális WordPress felmérési bővítményt
 • Készítsen 1–2 kérdést felpattanó felmérést az új plugin használatával
 • Vessen egy pillantást a Google Analytics-re, és fedezze fel a 10 legnépszerűbb cikket és ötletbörze-tartalmat hasonló témákban
 • Iratkozzon fel a Quora oldalára, és kövesse tíz témáját, amelyek a résedhez kapcsolódnak
 • Keressen fórumokat a rést, és nézd meg a legnépszerűbb szálakat; a szálak alapján létrehozott ötletbörze tartalma
 • Csatlakozzon a célközönség számára népszerű közösségi média oldalakhoz, és kövesse a vonatkozó kategóriákat / hashtagokat
 • Ha már van tisztességes közösségi média, vagy jó hírnevet szerez egy fórumon, kérdezd meg, hogy milyen tartalmat akarnak

Mire befejezi, akkor több blogbejegyzés-ötlete lesz, mint tudod, mit kezdjen (ha nem, akkor mindig ellenőrizheti ez a további hozzászólás a ThemeIsle-nál – 20 további lehetőséget sorol fel a blogbejegyzés ötleteinek kidolgozására a WordPress bloghoz).

Kíváncsi vagyunk továbbá, hogy mi a jelenlegi megközelítésed, amikor jó, érdekes blogbejegyzési ötleteket tervez?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector