Hatékony blogcélok: A végső, gyakorlati útmutató a célok beállításához, méréséhez és eléréséhez Bloggerként

Hatékony blogcélok: A végső, gyakorlati útmutató a célok beállításához, méréséhez és eléréséhez Bloggerként

Hatékony blogcélok: A végső, gyakorlati útmutató a célok beállításához, méréséhez és eléréséhez Bloggerként
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Figyelem! Ez nem egy másik "be kell állítania a blog céljait" -kirohanás. Ez több. Sokkal több. Először: a tények: A célokat kitűző, a jó célokat kitűző és a jó célokhoz ragaszkodó blogok sokkal hatékonyabbak, mint a célok nélküli blogok, vagy nem hatékony célokkal rendelkező blogok. Ez a bejegyzés mindent elárul ebből a sajátosságokból, elmagyarázza, hogyan lehet hatékony blogcélokat megtenni, majd hogyan kell biztosan betartani őket..


A blogolás tényleges cselekedete nem könnyű. Lehet, hogy új blogot állít fel, vagy egy meglévőt fejlesztett ki, ül le és elmondja magának, "rendben, ideje a bloghoz!" ugyanolyan hasznos, mint egy üres vászon előtt ülni és elmondani magának "jó, ideje festeni egy képet!" Persze, nagyon válogatott számú ember számára az ilyen kreatív szabadság felszabadító és inspiráló lehet.

De a legtöbbünknek ez a fajta iránytalan impulzus elsöprő és önpusztító lehet. Ez nem megfelelő hely, ahol itt lehet, de ez a bejegyzés vezethet téged a zavartól a blogírás sikeréig.

Amit a nagyszerű blogok elválasztanak a többitől, az nem feltétlenül az ötleteik vagy írásuk abszolút minősége, hanem inkább az a szerzők képessége megjeleníteni, irányítani és továbbfejleszteni őket koherens jövőképként, hosszú távú célokkal és stratégiákkal. Más szavakkal: hatékony blogcélok.
állítsd be a blog céljait

Az emberek rosszul gondolkodnak az összetett növekedés szempontjából; inkább lineárisan gondolkodunk. Ez azt jelenti, hogy túlbecsüljük azt, amit rövid távon elérhetünk, de hosszú távon alábecsüljük. A megfelelő célmeghatározás lehetővé teszi, hogy nagy ambícióit a napi taktikájához kösse, így soha nem kerül be a feje fölé – de döntő jelentőségű, hogy soha ne eladja magát röviden.

Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk azokat a módszereket, amelyeket ma alkalmazhat, hogy blogjait a következő szintre állítsa. Megvizsgáljuk a működőképes célok alapvető alkotóelemeit, valamint a megvalósításuk és fejlesztésük technikáit. Megvizsgáljuk továbbá a végrehajtási stratégiákat is: ezeket a célokat a gyakorlatba ültetjük, ragaszkodunk hozzájuk, és nyomon követjük az eredményeinket. Végül bemutatunk néhány általános akadályt és hogyan lehet ezeket legyőzni.

Kezdjük az alapokkal, és tegyen fel néhány nehéz kérdést arról, hogy miért csinálja ezt.

Hogyan lehet hatékony célokat megfogalmazni: kezdje azzal, hogy miért

Az első kérdés, amelyet önnek kell feltennie, szintén a legnehezebb: miért működteti ezt a blogot? Mit reméli elérni ezzel? Kérdezzen meg 5 különböző bloggertől, és 5 különböző választ kap:

Olyan platformot akarok, amely kifejezi a márka identitását és megkülönbözteti magát a versenytől
Szeretnék egy színfalak mögött megvizsgálni cégünket

Hitelességet akarok építeni
Személyesen szeretnék kapcsolatba lépni a rajongóimmal
Szeretnék e-mail listát összeállítani nagyszerű tartalmakkal

Csak ebből a listából generálhat számtalan konkrét, célzott célt saját blogjához. De bár ezek mindegyike teljesen ésszerű ötleteknek hangzik, valójában nem mennek túl messzire. Vagyis nem igazán foglalkoznak a sikeres blog mögött rejlő stratégiai célokkal.

Mi értelme e-mail lista elkészítéséhez? Milyen előnye lesz "a hitelesség növelése" adni az iparában? Hogyan segíti a bennfentes betekintés valóban vállalkozása fejlődését? Mielőtt továbbmenne, ellenőrizze, hogy van-e konkrét ötlete mi a blogod és adott esetben, hogy ez hogyan fog segíteni vállalkozása számára.

De várj! Fontos szem előtt tartani azt is, hogy pusztán a blog céljainak meghatározása nem lesz kifizetődő. Ne csak támaszkodjon a "uralkodó bölcsesség" az üzleti életben. Hol van te akar a ti blog lehet egy hónap alatt? Egy évben? Öt év? Képzelje el az ideáját "siker állam" és gondoljon arra, hogyan juthatott el oda, próbálva olyan rövid távú célokat kidolgozni, amelyek hosszú távú céljaikhoz vezetnek.

Annak ellenére, hogy kezdetben vonzónak tűnnek, a fenti példák egyikében sem létezik belső érték, hacsak nem kötődnek az önökhöz hosszú távú jövőképe blogodhoz. A vak vak válogatás és a cél kiválasztása sokkal nehezebbé teszi a személyes vágy megtalálását, hogy elérje azt.

Várjon néhány percet. Fogjon egy tollat ​​és papírt. Írja le néhány ötletet és körvonalat, hogy mit gondol a blogja célja, és hol látja, hogy vállalkozása vezeti.

Ez a kép azt mutatja, hogy ezt az egyik ügyfelemnek elvégezték. Szánjon rá néhány percet, hogy valójában ezt megtegye, és tartsa be rajta, miután lefedte a nyilvánvaló pontokat. Miután elkészültél, megvizsgálhatjuk, hogyan lehet ezeket az ötleteket konkrét, megvalósítható célokká alakítani.
blog céljait

Blog a SMART a hatékony célok elérése érdekében

A kíváncsi és okok miatt nézzük meg, hogyan lehet kezelhető, hatékony célokat beállítani a blogodhoz. Ezek biztosítják, hogy konkrét, megjavíthatatlan területeket célozzon meg, és felkészítse magát a kulcsfontosságú mutatók fenntartható, hosszú távú növekedésére.

A SMART keretrendszer az arany szabvány a célok kitűzésekor. Lehet, hogy hallottál már mindent korábban, de ez egy olyan világos rendszer, amelyet itt valóban meg kell ismételni. A SMART egy ötlépcsős ellenőrzőlista, amely biztosítja, hogy a célokat a lehető leghatékonyabban érje el. A SMART célok:

Különleges

Különleges

Az általánosítások közismerten haszontalanok. "Javítani kell a blogomat" egy lényegében értelmetlen cél, meghatározható paraméterek vagy végpontok nélkül. A tervek szűkítése a meghatározott célokhoz az első lépés a sikerhez – különben nem fogja tudni, hogy mi a siker!
mérhető

mérhető

Ez azon az elképzelésen alapul, hogy képesnek kell lennie a célok mérésére, hogy azok eredményesek legyenek. "Legyen jobb író" nem mérhető cél (hogyan lehet mérni a jóságot) – "írj egy hozzászólást, amely 100 megosztást kap" jelentése.

Elérhető

Elérhető

Persze, lehet, hogy egy nap 100 000 ember olvassa el a blogját. Lehet, hogy végül is megtörténik. De ez nem történik meg az első hónapban. Ahhoz, hogy ezt megszerezze, 10 000-re, és előtte 1000-re van szüksége, és így tovább. Összpontosítson a lehetséges lehetőségekre, különben csalódott lesz.
Ide vonatkozó

Ide vonatkozó

Ez visszatér az első ponthoz: győződjön meg arról, hogy olyan célokat tűz ki, amelyek relevánsak annak az oknak a szempontjából, hogy miért éppen a blogod futtatja. Az e-mailek előfizetőinek felhalmozása csak kedvéért megkönnyíti az érzés, hogy a számok ketyegnek, de ez nem igazán segít. Ehelyett próbáljon meg olyan célt beállítani, mint például "növelje az átkattintási arányt a termékoldalra 30% -kal", közvetlenül kapcsolódik hosszú távú bevételi hozamcéljaihoz.
Időhöz kötött

Időhöz kötött

A valami figyelmen kívül hagyásának biztos módja az, hogy nincs időkorlát. Az egyszerű cél "írj 10 blogot" jelentősen eltérő impulzust mutat "írjon 10 blogot novemberig". Helyezzen szigorú korlátokat idejére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van-e oka arra, hogy ma meghozza a dolgokat.

Tehát, ha ezt összerakod, hogyan néznek ki a SMART blogging célok? Nagyjából három különféle célra oszthatjuk őket:

Létrehozási célok: ezek célja a kreatív output célkitűzéseinek meghatározása:

 • "Írj napi 500 szót ezen a héten".
 • "Készítsen 3 új különböző blogkoncepciót a résedre ebben a negyedévben".
 • "Publikáljon egy új adathordozón (videó, podcast stb.) Ebben a hónapban, hogy más kulcsfontosságú közönséget érjen el".

Teljesítési célok: ezek kapcsolódnak ahhoz, hogy a blogod mennyire jól teljesít:

 • "Növelje a blogforgalmat 10% -kal négy hét alatt".
 • "Tegyen közzé négy további blogot ebben a negyedévben, mint az előző negyedévben" .
 • "Növelje az e-mail feliratkozás arányát 15% -kal ebben a negyedévben".

Optimalizálási célok: ezek a célok folyamatának saját megértésével kapcsolatosak:

 • "Olvassa el és jegyezze fel a 4 kulcsfontosságú cikket a következő két hétben".
 • "Állítsa be a Google Analytics-et a blogon, és ellenőrizze a számokat hetente egyszer, az eredmények frissítésével egy táblázatban".

Menj vissza ehhez a listához, amelyet korábban készítettél. Remélhetőleg mára már megérezted, hogyan tudod ezeket a homályos ötleteket átvállalni és megvalósítható, SMART célokká változtatni. Vegye ki mindegyik ötletet, amelyet eredetileg írt le, és próbáljon belőle öt konkrét célt kidolgozni.

Erre érdemes időt tölteni erre: ugyanúgy, mint bármi, a blogodra vonatkozó célok kitűzése is könnyebbé válik a gyakorlat során. Ha elkészült, gyere vissza ide, és megvizsgáljuk, hogyan lehet ezeket a célokat megvalósítani.

Hogyan kell betartani a blog céljait: biztosítva, hogy kövesse nyomon a blogját

Most meg kell éreznie azt a formátumot, amelyet a célok strukturálásához használjon hatékonyságának növelése érdekében, valamint néhány ötletet felvehessen saját blogjához. De mi lenne a blogcélok megteremtésének és a ragaszkodásnak a folyamataival? Milyen módszereket lehet alkalmazni a hosszú távú blogcélok eléréséhez?

Először is, néhány nyilvánvaló pont:

I. Ne vegyen túl sok célt egyszerre. Sokkal jobb elérni néhány blogcélt, mint tíznél kudarcot valni. Célja, hogy a sikereire építsen és rangsorolja a működőképességet, ahelyett, hogy egyszerre mindent megpróbálna sikerezni.
II. Írd le a céljaidat valahol kiemelkedő helyen tartja őket a fejedben. Hirdetőtáblája; a notebookja mindig kéznél van; a jó öreg utáni jegyzetet, a képernyőhöz ragasztva; bármi is működik neked. Ha egyszerűen folyamatosan emlékeztet rájuk, segít elkötelezni a céljait.

III. Dolgozza ki azt, amit nem akar prioritásra helyezni. Tisztítsa meg azokat a határokat, amelyek miatt nem kell aggódnia, miközben egy meghatározott célokkal dolgozik. A teljes webhely forgalmának növelésére összpontosít? Ne vegye figyelembe az egyes hozzászólásokhoz fűzött megjegyzések számát. A határok meghatározása eltávolítja "interferencia" ami egyébként demoralizáló érzetet kölcsönözhet a kudarcnak, miszerint nem mindent ér el egyszerre.
IV. Tegyen konkrét célt "kiváltó". Tehát ahelyett, hogy elmondnád magadnak "írjon minden héten", próbálja meg kitűzni a célt "írjon minden kedden ebéd után" vagy hasonló. Ez visszajön a "időhöz kötött" a SMART keret egyik aspektusa, és segít rutinszerű és konkrét időpontok kialakításában a blog céljainak megvalósításához.

Vessen egy pillantást egy sikeres blogger stratégiájára, és bontja azokat egy világos, egyszerű, de hatékony célok kitűzésére szolgáló struktúrára, amely a blogját a következő szintre viheti.

Három szintű célkitűzés / felülvizsgálati folyamat

Az egyik leghatékonyabb módszer, amellyel a hosszú távú célok rövid távú megjelenítésével szembesültem, egy három szintű felülvizsgálati folyamat a Tiago Forte fejlesztette ki (Tiago kiválóan dolgozik ebben a témában, de ez hivatkozik a csak fizetett Medium blogjára; ugyanaz a verzió itt található). A felülvizsgálati folyamat során kiválasztja és nyomon követi a legfontosabb napi / heti / negyedéves céljait. Ez segít a kisebb célok könnyű meghatározásában az általános blogcélok kontextusában, lehetővé téve a hatékonyságot a kis feladatok elvégzésében, azzal a bizalommal, hogy mindannyian a hosszú távú jövőképedet szolgálják..

Ennek a rendszernek a hatalmas előnye, hogy elkerüli a csapdát, hogy reagáljon mire sürgős bármikor, ahelyett, hogy mi fontos. Ezt arra használom, hogy ügyfeleim prioritássá tegyék a blog tartalmát, sőt a saját feladataik kezelésére is napi szinten. Hihetetlenül hatékony és praktikus is – ezek a dolgok gyakran teljesen irreálisak abban az időtartamban, amelyet tőled igényelnek, de ez a folyamat jó egyensúlyt teremt a hol folytatott munka elvégzése és a munka elvégzése között. Tehát hogyan működik a háromlépéses folyamat, amelyet úgy alakítottak ki, hogy illeszkedjen a blog céljaihoz?

 1. A negyedéves célkitűzés 3 elsődleges blogcélt kell kidolgoznia a következő 13 hétre. Nézze át utolsó negyedévét (heti áttekintés révén): eredményei, eredményei és kudarcai. Próbáld meg megjeleníteni az ideádat "siker állam"; hosszú távú céljait módosítani / megváltoztatni / kidobni kell? Gyere annyi célt a következő negyedévre, amennyit csak tudsz. Ezután szűkítse le a készletet. Mi lenne a legizgalmasabb és legemlékezetesebb cél, amelyet elérne? Mit tennél azzal a blogoddal, amelynek korlátlan ideje vagy forrása van? Addig dolgozzon addig, amíg három, egyértelmű, SMART blogcélja sincs a következő negyedévre.
 2. Heti célkitűzés nagyjából hasonló. Ossza fel negyedéves blogcéljait rövidebb időszakokra (1-5., 6-10. Hét stb.), És dolgozzon ki célokat egyre inkább mikro szinten. Ennek hetente néhány percet kell igénybe vennie. Szeretem ezt csinálni hétfő reggel, de péntek délutánok jobban működnek néhány ember számára. Minden héten végezze el negyedéves céljait, győződjön meg arról, hogy azoknak még mindig van értelme számodra; áttekinti, amit elért a blogjában az elmúlt héten, majd válasszon egy új célok sorrendjét a következő héten, a negyedéves céljainak köszönhetően.
 3. Valószínűleg nem fog elég gyakran dolgozni a blogján, hogy igazolja a beállításokat napi célok, de ugyanazt az elvet használja, amikor a hét folyamán dolgozik: kösse a prioritása szerint elvégzett munkát a heti céljaival, ahelyett, hogy mi sürgős. Például három feladat generálása, amikor leül a blogjába, a heti céljainak alapján, valóban hatékony módszer arra, hogy arra összpontosítsam, ami fontos. Hasznosnak tartom, hogy egy dokumentumba rögzítsem az általam elvégzett munkát is, így a hét végén könnyű áttekinteni.

A gyakorlatban, ha az egyik célja a forgalom növelése annak érdekében, hogy növekedjen a termék leadása, előfordulhat, hogy több időt töltene el hirdetései előléptetésével, mint amennyire egyébként lenne. Ez jó! Az általuk látott blogokkal kapcsolatos általános probléma az, hogy az emberek korosztályon keresztül írják őket, de soha nem szólnak senkinek a közzétett tartalomról! Az extra promóció végrehajtásának egy kis hitelesítése, amely az extra látogatókat vonzza, ugyanakkor további motivációs lendületet is jelent, amelyet a blogod folytatása érdekében kell folytatnia..

Blogging eredményeinek nyomon követése: hatékony önértékelés és elszámoltathatóság

Kövesse nyomon ezeket a célokat és az eredményeit szuper fontos. Nem vagyunk nagyon jók abban, hogy sok különböző gondolatfolyamot tartsunk az agyunkban egyszerre, de ez rendben van; ezért találtuk ki az írást! Annak biztosítása, hogy a blogcélokat valahol leírták, nem csak rendkívül hasznos szervezeti okokból, hanem a saját személyes motivációja miatt is.

Semmi sem kielégítőbb, mint a sikeresen elvégzett feladatok egymás utáni átlapolása annak emlékeztetésére, hogy a célok végül elérhetők.

A jó öreg toll és papír a legegyszerűbb módszer; egy egyszerű táblázat hatékony lehet, vagy ott rengeteg termelékenységi alkalmazás van, amelyeket erre szem előtt tartva készítettek. Ne félj időt tölteni egy csomó különböző emberrel, hogy megnézze, mi működik az Ön számára.

Az eredmények nyomon követése csak egyfajta elszámoltathatóság – ebben az esetben csak magának. De a célkitűzésekhez való ragaszkodás egyik legjobb módja az külső elszámoltathatóság. Semmi sem olyan motiváló, mint az a tudás, hogy valaki más ellenőrizni fog téged és látni fogja, hogy vagy!
A blogcégek táblázata képernyőképeEz a képernyőképe a kulcsszókövetésről, amelyet minden héten beállítottam és figyeltem, amikor elkezdtem a blogomat. Valahol el kell kezdenie!

Számos módja van annak, hogy megpróbálhassa a blog céljait elszámoltathatóvá tenni:

 • Hetente egyszer beszélje meg céljait barátaival vagy kollégáival. Dupla pontok, ha segítesz nekik is céljaik elérésében. Ezt havonta egyszer csinálom egy barátommal, aki egy teljesen más iparágban dolgozik. A külső perspektíva rendkívül hasznos.
 • Ha egy kicsit fel akarja emelni a személyes tételeit, kipróbálhatja például a Beeminder vagy StickK. Ezek olyan szolgáltatások, amelyek a "meglökés" a motiváció elmélete, amely arra készteti Önt, hogy ragaszkodjon az ígéretéhez. Ön egy bizonyos összeget saját pénzéből helyezett a számszerűsíthető célokkal szemben meghatározott sorra. Ha nem éri el a kitűzött célokat (mondjuk, egy bizonyos idő eltelt az írással), akkor pénzt adományoznak jótékonysági célokra!
 • Ahhoz, hogy még több embernek elszámoltatható legyen, elkötelezheti magát, hogy rendszeresen frissítéseket tesz közzé a közösségi média hírcsatornáiban a blog céljainak elérése terén elért haladásról.. WPShout, például minden kedden hosszú cikket tett közzé az elmúlt négy évben. Az olvasók arra számítanak, hogy új hozzászólásokat jelentenek meg e menetrend szerint. Ez hatalmas elszámoltathatósági nyomást fejt ki, és a kiadói sorozat puszta mennyisége annak egyik fő oka, hogy azt szó szerint évek óta nem szüntették meg..

A fentiek bármelyikével saját csavarodhat. A CodeinWP-n már régóta hiszünk a rendes értékben átláthatósági jelentések (itt mindannyian megtalálható). Ezek a fenti két pont csavarása. Megállapítottuk, hogy ezek az egyik legjobb módja a célok megjelenítésének, ragaszkodásának és elérésének, valamint az ennek előnyeinek megosztására az olvasókkal. Havonta írunk, és ezek középpontjában állnak a havi sikereink, kudarcaink és a fejlesztési tereink felmérése. Személyesebb teret adnak nekünk, amelyben elhagyhatjuk magunkat "szakmai" egy kicsit a homlokzaton, és beszéljünk a CodeinWP jelenlegi irányával kapcsolatos őszinte véleményünkről.

Ez a hatékony blogcélok elérésének része, amelyet könnyű kihagyni, mivel időbe telik! Ezúttal azonban a blog helyett a blog működése nagyon fontos része a haladásnak. Néhány megjegyzés útmutatót megnézve hazavágjuk a blogokat a következő szakaszban való ragaszkodás szempontjából a következő szakaszban.

Általános útblokkok, amelyek akadályozzák az embereket a blog céljaik elérésében

"Ez nagyon jó", Hallom, hogy mondod, "de minden alkalommal, amikor megpróbálok kitűzni a célokat, mindig rosszul járnak! Mindig olyan könnyűnek hangzik, amikor éppen nem!" Nos, van néhány jó hír neked: már ilyen messzire jutottál a cikkhez! Ön egyértelműen szívesen fejleszti a blog-céljátékát, és messze megtette a legnagyobb akadályt: nem feladni.

Nagyon könnyű bejutni az a gondolkodásmód, hogy mivel egyszer megpróbáltál jó célokat kitűzni, és ez nem működött, soha többé nem fog működni. Nézzük meg három általános akadályt, amelyekkel az emberek a blogcélok kitűzésekor találkoznak, és hogyan lehet ezeket elkerülni:

túl sok
Az első – és ezt nem tudom elég hangsúlyozni – az túl sok cél kitűzése egyszerre. Számos olyan cél létezik, amelyet javíthat maga elé. Hé, százféle módon lehet csak forgalmat szerezni. Ha egyszerre megpróbálja megtenni mindegyiket, akkor túlterhelni fogja magát, és egyikük sem érhető el elérhető. A három jó szám.
céltalan
A második az nem célzott célok kitűzése – Nagyon jó, ha új blogot indít, és magára gondol, "Beszélgetést akarok kezdeni". De mit jelent ez? Ösztönözni szeretne egy élénk vitát a blogjainak megjegyzésében? Szeretné, ha ötleteit más webhelyekről írták volna és megbeszélnék? Szeretne vendégbejegyzéseket írni más oldalakon, és vendégeket szeretne látni a webhelyén? És miért akarod csinálni ezeket a dolgokat? Fókusz.
irreális
A harmadik irreális célok kitűzése. Mint fentebb láttuk, egyszerűen nem lehet elmondani, hogy elérte a 100 000 megtekintést az első hónapjában, hacsak fantasztikusan jól ismert író vagy más webhelyeken. Megverni azért, mert havonta csak 100 megtekintést ér el, amikor a jól megalapozott blogok több tízezer behúzódnak, ez nem fog segíteni.

Remélhetőleg azonban az eddig megtanultak segítenek abban, hogy megtudja, mi a baj a fenti problémákkal, és hogyan lehet ezeket megoldani. Nem tudom elég hangsúlyozni a beállítás fontosságát néhány célzott, megvalósítható cél, és ragaszkodni hozzájuk. Ha ez csak a józan észnek hangzik, akkor az az az, hogy az ilyen. Csak kondicionáltunk "álom nagy" és néha az első impulzusunk az, hogy figyelmen kívül hagyjuk ezeket a nagy álmokat.

Mindenekelőtt: ne add fel. Ne feledje, hogy a lassú, összetett növekedésre koncentrál. Csatlakoztassa ezeket a napi, heti, negyedéves célokat hosszú távú blogcéljaihoz, és idővel valóban látni fogja az eredményeket.

Készen állsz arra, hogy összpontosítson és folytatja a munkát

Ez a bejegyzés volt a bevezető útmutató a hatékony blogcélok kitűzéséhez, méréséhez és eléréséhez. Néztük:

 • Annak megértésének fontossága, hogy miért blogol.
 • A SMART célmeghatározási keret.
 • Tippek a célokhoz való ragaszkodáshoz.
 • Esettanulmány egy hatékony célmeghatározó struktúráról.
 • Általános akadályok, amelyek akadályozhatják a hatékony célok kitűzését.

A következő lépés az, hogy megteszi ezt a keretet, és alkalmazza a blogjában. Ne gondoljon erre mint kötelező utasításkészletre, hanem olyan útmutatóként, amelyet testreszabhat a helyzetéhez. Lehet, hogy ennek csak egy részére van szüksége a sokkal hatékonyabb működéshez. Ha igen, fantasztikus! Próbáld ki ezt, nézd meg, mi működik a legjobban az Ön számára, és ne tedd mindkettőt olyan bitekkel, amelyekre nincs szükséged.

Ezzel a céllal (nincs szó szándékosan) az, hogy segítsen összpontosítani és haladást elérni, és ne hozzon létre olyan meta-munkát, amely elviszi a kezelt feladattól, így testreszabhatja mindaddig, amíg megkapja az Önnek megfelelő beállítást..

A blogírás soha nem könnyű. De ennek nem kell bonyolultnak lennie. A célok kitűzésének keretei végül szólnak a látás tisztasága. Ha a bonyolult rétegeket egyértelmű és hatékony célok kitűzésével távolítja el, felszabadul a hely, így kevesebb időt tölthet homályosan aggódni a blogja iránya miatt, és több időt tölthet fel nagyszerű tartalom létrehozásakor..

És végül, ez az, ami nagyszerű blogot jelent.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector