Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs Standard Spellchecker for WordPress

Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs Standard Spellchecker for WordPress

Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs Standard Spellchecker for WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A nyelvtan nehéz. Minden blogger kapcsolatba léphet. És nekem – mivel nem vagyok anyanyelvi angol – még brutálisabb. Túl sok időt töltök hozzá, hogy hozzászólásaimat különféle részekre finomítsam, hogy megbizonyosodjék arról, hogy azok… mi a szó… olvasható. Szerencsére van néhány jó eszköz, amelyet manapság használhatunk, amelyek könnyebbé teszik a nyelvtant. Lássuk, melyik a legjobb a Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway között.


Egyrészről, a nyelvtan nem a blogkészítés mind-mind-end-all. Még mindig sikeres blogot vagy online magazint (vagy blogüzletet) építhet, annak ellenére, hogy itt és ott van néhány apró kérdése az írással.

De másrészt van egyfajta kritikus tömeg, amely megengedett hibákat tartalmaz. Ha eltalálja, a tartalma lehetetlenné válik az emészthetőségre, és az olvasók elkezdenek kiszakadni … egyenesen képzettebb versenytársainak.

Van még néhány jó hír. Van egy megoldás.

Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Standard Spellchecker for WordPress

Valójában becsaphatja az olvasókat arra, hogy gondolkodjanak abban, hogy tudják, hogyan kell grammatikailag helyes tartalmat írni.

Itt van, hogyan:

Mi benne van neked?

Ebben a posztban, megtanulja, hogyan javíthatja írását, ha egy mesterséges szerkesztővel dolgozik – olyan programmal, amely rámutat a nyelvtani hibáira és más, a sötétben rejlő kérdésekre..

A vége játék itt az, hogy tartalmát olvasóbarátabbá, vonzóbbá tegye, és ne olvassa el az összes feladatot. Ez megtehető, ha elmész az egyik olyan játékossal, akit ma összehasonlítunk – Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway.

Más szavakkal, a következő eszközöket kell megvizsgálnia, ha jobb blogger szeretne lenni (azonnali visszajelzést és magyarázatot kap arról, hogy miért tekintik valami nyelvtani nem-nem).

-től:

1. Grammarly

Nyelvtanilag valószínűleg a legnépszerűbb eszköz ott, és minden bizonnyal érdekes megoldás, amely sok funkciót és szép böngésző-integrációt kínál a Chrome-hoz.

Úgy tervezték, hogy az Ön számára biztosítsa "jobb írásmód" (szavaik). Megtalálja, majd kijavítja a nyelvtani hibákat, szótár-javaslatokat ad, sőt a szöveget is ellenőrzi a plágium szempontjából.

Kétféle módon működhet a Grammarly. Lehetőség van a fent említett Chrome-bővítmény beszerzésére, vagy maga a webalkalmazás használatára is. Akárhogy is, alapvetően ugyanazon funkciókhoz fér hozzá.

Pár hónapig dolgozom a Grammarly-val. Őszintén elmondhatom, hogy valószínűleg ez a legjobb valós idejű írói segédeszköz a WordPresshez.

Annak ellenére, hogy nincs olyan hivatalos Grammarly plugin a WordPress-hez, a Chrome-kiterjesztés nagyon jól integrálódik a WordPress alapértelmezett tartalomszerkesztőjéhez. Ez azt jelenti, hogy nem kell elmennie sehova a nyelvtan ellenőrzéséhez. Miután elkezdte dolgozni egy új hozzászóláson, megjelenik a Grammarly ikon, és a szerkesztő jobb alsó sarkában ül..

GM 1

Az ikon egy számot jelenít meg, amely az írása során talált problémákat jelöli. Ha rákattint, megjelenik a normál nyelvtan-szerkesztő ablak.

GM2

Miután ott lépett, soronként böngészhet a postai küldemények között, megnézheti a visszajelzéseket, és jóváhagyhatja a javasolt változtatásokat, vagy nem, a hívását.

GM3

Minden javaslathoz kap magyarázatot arról, hogy mi a baj és miért. Kattintson a gombra "több" további példákat és visszajelzéseket ad.

GM4

Mint minden helyesírás-ellenőrző, kibővítheti a könyvtárat, és új szavakat adhat hozzá. Ezenkívül úgy tűnik, hogy a jelenlegi szókönyvtárat folyamatosan bővítik a modern kifejezésekkel. Bizonyára nem fogja megkarcolni a fejét, és csalódottnak bizonyul, amikor olyan szót lát, mint a "online" aláhúzás (MS Word, miért csinálod ezt ?!).

Ezen túlmenően, amikor a helyesírás-ellenőrzésről van szó, annak nagy része megtehető anélkül, hogy a Grammarly szerkesztőt ki is indítanák. Ha egy szó nem tűnik helyesnek, a Chrome-bővítmény automatikusan aláhúzza azt. Ha az egérmutatót a szó fölé viszi, azonnali javaslatokat kap a helyes űrlapra vonatkozóan. Nincs szükség a jobb egérgombbal, vagy bármi másra. Rendkívül gyors.

A Grammarly WordPress integrációja csak az érme egyik oldala. Mivel ez egy Chrome-bővítmény, minden típusú szövegbeviteli mezővel működik. Ez azt jelenti, hogy a Grammarly felhasználható a Gmailben, a közösségi médiában (Facebook, Twitter), a fórumokon, és még a többi bloghoz fűzött megjegyzések írásakor. Alapvetően bárhol, ahol meg kell írnia valamit, majd kattintson a Küldés utána gombra.

Nos, a hátrányokról.

Csak egy van. A teljes valós idejű segítség elvonhatja az írást. Lehet, hogy én csak én vagyok, de ha túl sok aláhúzott szót látom írva, és a kritikus hibák számának növekedése nagy figyelmet fordít, ami lassít. Személy szerint általában a kibővítést kikapcsolom az írás idejére, majd újra bekapcsolom, amikor ideje szerkeszteni. Ez tökéletesen működik.

A szolgáltatás összefoglalása:

 • ✅ Azonnal keressen meg és javítson meg több mint 250 típusú nyelvtani hibát.
 • Te Kontextuális helyesírás-ellenőrző.
 • Javítsa a szóválasztást a környezetre optimalizált szókincs-javaslatokkal.
 • ✅ Speciális lektorálás. Szóismétlésre és egyéb dolgokra keres.
 • Available MS Word és MS Outlook plugins érhetők el.
 • Available Elérhető a Google Chrome bővítmény.
 • ✅ A plagizmus észlelése érdekében ellenőrizze a szöveget több mint nyolc milliárd weboldalon.

Ár:

A Grammarly-t ingyenesen kipróbálhatja a honlapjukon (a kis szerkesztőablakban). Ezt követően három fő terv érhető el:

 • Havonta – 29,95 USD / hó.
 • Negyedévente – 59,95 USD / negyedév (19,98 USD / hónap).
 • Éves (legjobb érték) – 139,95 USD / év (11,66 USD / hónap).

Próbálja ki a Grammarly-t

Vagy ugorjon a Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway végső ítéletére, ha ide kattint.

2. Jetpack

Jetpack az egyik legnépszerűbb WordPress plugin. Hé, valószínűleg már számos célra használja a webhelyén. De tudott róla "Helyesírás és nyelvtan" modul?

Nem?

Oké, a modul valóban külön beépülő modulként indult, a Deadline után, majd belekerült a Jetpack fő struktúrájába..

Miután aktiválta azt a modult (wp-admin > Jetpack > Beállítások), fejlett helyesírás-ellenőrzési funkciókat ad hozzá a WordPress-szerkesztőhöz.

JP1

A Jetpack ennek a modulnak az a nagyszerű, hogy beállíthatja, hogy mely szabályokat és kérdéseket ellenőrizze a plugin. És az igazán nagyszerű az, hogy a blogod minden felhasználó beállíthatja ezeket a szabályokat saját maguk számára. Ezt megteheti a szokásos profiloldalon – YOURSITE.com/wp-admin/profile.php

jp2

Mindezek célja a nyelvtani kérdések megoldása és a rossz írási stílushoz kapcsolódó egyéb problémák azonosítása, amelyeket kicsit nehezebb észlelni..

Saját tapasztalataim alapján határozottan azt tanácsolom, hogy töltsön el egy kis időt a megfelelő szűrők kombinációjának kiválasztásán, amelyet továbbra is használni szeretne. Ha mindegyiket hosszú távra bekapcsolja, csak őrült lesz. Például az első dolog, amit kikapcsoltam, a passzív hangellenőrzés és a komplex mondatok ellenőrzése volt.

Miután elkészült egy bejegyzés elkészítésével, egyszerűen rákattinthat az ellenőrző ikonra, és néhány másodperc múlva megjelenik néhány javaslat.

Minden olyan szót vagy kifejezést, amely nem felel meg, aláhúzzuk. A szóra / kifejezésre kattintva megjelenik egy felugró ablak, ahol láthatja, hogy mi van a hibával, javaslatokat kaphat a javításhoz, és magyarázatot kaphat arról, hogy miért van egy probléma.

JP3

Összességében a funkcionalitás nem olyan fejlett, mint a Grammarlyé, de ez még mindig egy nagyszerű eszköz, amely segíthet írásának tökéletesítésében.

És személyes megjegyzés:

Szégyen.

Kár, hogy a Jetpack az egyetlen – egyetlen – ésszerű plugin a WordPress számára, amely valódi nyelvtani rögzítő funkciókat kínál. Minden más vagy több, mint két éve van (általában nem javasoljuk az ilyen pluginek telepítését), vagy csak néhány alapvető funkciót biztosít.

Ár:

Fizetős tervek vannak a Jetpack számára, de ha csak a nyelvtanjavító képességeket keresed, akkor ragaszkodhatsz az ingyenes csomaghoz.

Próbálja ki a Jetpack alkalmazást

Vagy ugorjon a Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway végső ítéletére, ha ide kattint.

3. Gyömbér

Gyömbér egy eszköz, amelyet egy Ginger Software nevű cég fejlesztett ki. Nevet adtak maguknak azáltal, hogy a statisztikai algoritmusokat és a természetes nyelvfeldolgozást használó nyelvjavító technológián dolgoznak. Ami azt hiszem azt jelenti, hogy az eszköz nagyon hatékony abban, amit csinál.

A Gingernél jó az, hogy szép számú verziót kap a különböző rendszerek számára: Windows alkalmazás, iOS, Android, Chrome kiterjesztés, Safari kiterjesztés.

Ugyanakkor nyilvánvalóvá válik, hogy valószínűleg most az iOS alkalmazás áll a fő hangsúly. Azt értem, hogy alapvetően az eszköz minden más verziója nagyon hasonlít az iOS alkalmazásra (van egy kis ablak maga az alkalmazás számára, becsúsztatható bal oldali menü és egy általános laposszerű kialakítás).

Ne tévessze meg, hogy az iOS alkalmazás elég jó, de az asztali verziók esetében az eszköz kissé hiányzik. Például, bár rendelkezésre áll egy Chrome-kiterjesztés, valójában nem integrálódik a webhelyek szövegbeviteli mezőivel (néhányukkal, de úgy tűnik, hogy nem működik a WordPress fő szerkesztési mezőjével).

A bővítmény legfontosabb dolga az, hogy egy kiegészítő szerkesztő előugró ablakot nyit meg, ahol másolhatja és beillesztheti bejegyzését.

g2

Az asztali alkalmazás nagyon hasonlóan működik – ki kell dobnia, majd másolni és beilleszteni a szöveget. Ez nagyon problematikus lehet, ha csak egy WordPress-bejegyzést szeretne gyorsan ellenőrizni. Például, ha bármilyen hivatkozás van a szövegben, akkor azok eltűnnek, miután másolatot készített a Gingerből.

g1

Ennek ellenére a Ginger nyelvtani ellenőrzési képességei nagyon hatékonyak, és az eszköz sikerrel talál olyan kérdéseket, amelyek a listán szereplő összes többi eszköznél hiányoztak. Például csak Ginger helyesen azonosította a kifejezést "sőt ellenőrzi a szöveget, hogy nincs-e plágium" mint problematikus (legyen "a ti" nem "te").

Azt hiszem, mindig van egy kompromisszum, amikor minőségi szerszámot akar szerezni. Semmi sem tökéletes. És ahol Ginger elmarad a használhatóság szempontjából, azt maga az ellenőrzés minősége teszi ki.

A szolgáltatás összefoglalása:

 • ✅ Alkalmazások / bővítmények: Windows, iOS, Android, Chrome, Safari számára.
 • ✅ Speciális nyelvtan-ellenőrző.
 • ✅ mondat-átíró. Felfedezheti a szöveg kifejezésének különböző módjait.
 • ✅ Fordító eszközök (40 nyelv).
 • ✅ szótár. Segít megérteni a használt szavak jelentését.
 • ✅ Szövegolvasó. Olvassa vissza, amit írt.

Ár:

Ingyenes ingyen tesztelheti a Gingert. Ezt követően három prémium szint van a prémium csomag számára:

 • Havonta – 29,96 USD / hó, havonta számlázva.
 • Éves – 12,48 USD / hónap, számlázva egy éves kifizetésként 149,76 USD.
 • Két év – 9,99 USD / hó, kétévente egyszer, 239,76 USD összegű számlával.

Ők is kínálnak Gyömbér vállalkozások számára, havonta 9,99 dollár / tag.

Próbálja Ginger

Vagy ugorjon a Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway végső ítéletére, ha ide kattint.

4. Hemingway

Hemingway egy nagyon jó eszköz, de kissé különbözik a listán szereplő összes többi információtól is. Elsősorban ahelyett, hogy a mikrokapcsolatra összpontosítana, úgy mondjuk, arra ösztönzi, hogy írjon magasabb szintű képet az írásakor.

Így értem. Annak ellenére, hogy a Hemingway itt és ott közöl egy furcsa megjelenésű szóval, fő feladata az, hogy javítsa az üzenet általános olvashatóságát. Ehhez kiemeli azokat a teljes mondatokat, amelyeket nehéz vagy nagyon nehéz olvasni. Akkor rajtad múlik, hogy tegyen valamit erről.

h1

A Hemingway online eszközként vagy vadonatúj Hemingway Editor alkalmazásként érhető el Mac és Windows rendszerekhez.

Nincsenek böngészőbővítmények vagy más típusú integrációk. A WordPress-szel dolgozók számára ez azt jelenti, hogy tartalmát át kell másolnia és beillesztenie a Hemingway-be, ott kell elvégeznie a munkáját, majd vissza kell másolnia a WordPress-hez..

A Hemingway egy vizuális eszköz. Különböző színeket használ, az üzenetében szereplő adott probléma súlyossága szerint. Például a nagyon nehezen olvasható mondatok pirosak, a nehezen olvashatóak sárgaak, stb.

h2

Az eszköz használatához vigye az egérmutatót egy adott kifejezés fölé, és Hemingway javaslatokat fog adni.

Véleményem szerint a Hemingway nagyszerű megoldás erre az utolsó ellenőrzésre egy bejegyzés közzététele előtt, miután már más eszközön áttekintette (például a Nyelvtan).

Ár:

A webes eszköz teljesen ingyenes. Az asztali szerkesztő 19,99 USD (egyszeri fizetés).

Próbálja ki a Hemingway-t

Vagy ugorjon a Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway végső ítéletére, ha ide kattint.

5. Szabványos helyesírás-ellenőrző

Megvan a jó, nem igazán a rossz, tehát beszéljünk a csúnyaról.

Őszintén szólva: a szokásos helyesírás-ellenőrzők nem nagyon hasznos eszközök bloggerek, írók vagy bárki más számára, aki weboldalt üzemeltet. Amellett, hogy segít észrevenni néhány alapvető írásmódot, ezek semmi másra sem alkalmasak.

A Ginger Software valóban készített egy szép összehasonlító táblázatot a szokásos helyesírás-ellenőrzésről az eszközükhöz képest:

gingervs

A tanácsom itt nagyon egyszerű … csak maradjon távol a szokásos helyesírás-ellenőrzőktől bármilyen komoly szerkesztési vagy nyelvtani ellenőrzéshez. Sokkal jobban jár a fent leírt négy eszköz bármelyikével.

Oké, de melyiket választom kifejezetten?

Az ítélet – Nyelvtan vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs normál helyesírás-ellenőrző

Itt vannak az ajánlásaim – három alternatív út, amelyet megtehetsz:

(b) A következő lépés: Használja Nyelvtanilag. Csak a Nyelvtan önmagában nagy értéket képvisel, és alapvetően minden, amire szüksége van a nyelvtan ellenőrzéséhez és az írás jobbá tételéhez.
(c) A maximális érték: Használat Nyelvtanilag és Gyömbér. Ebben a beállításban először a Grammarly-t (mivel ez a legkönnyebb eszköz, mivel be van építve a böngészőbe), majd utána a Ginger-t, hogy kiderüljön, van-e probléma mélyebben a felület alatt ülve.

Mit gondolsz? Megpróbálta már a fenti nyelvtan-ellenőrzőket? Úgy tűnik, hogy valami olyan, amelyből profitálhat?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector