Fájdalommentes közzététel: Új WordPress trükkök a blogkészítés megkönnyítéséhez

Fájdalommentes közzététel: Új WordPress trükkök a blogkészítés megkönnyítéséhez

Fájdalommentes közzététel: Új WordPress trükkök a blogkészítés megkönnyítéséhez
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A WordPress-bejegyzés közzétételéhez, megosztásához és promóciójához szükséges összes lépés végrehajtása szükségtelenül bonyolult folyamat lehet. Ez a bejegyzés néhány szép WordPress-trükköt mutat be, amelyekkel csökkenthető a közzétételi folyamat ellenállása, és hogyan lehet a lehető legtöbb lépést automatizálni..


A blognak fájdalommentesnek és könnyűnek kell lennie. A WordPress sok dolgot nagyon jól csinál, de még nem vagyunk abban a pontban, ahol a közzététel rendkívül egyszerű. Előfordulhat, hogy végül az új Gutenberg szerkesztővel (vagy nem?), de addig a WordPress trükkökre kell támaszkodnunk, hogy megkönnyítsük a blogolást.

Valójában nem blogol, mert öröm volt a képek optimalizálásában, a pluginok frissítésében és a szöveg formázásában (és természetesen a szöveg újraformázásához, mert kikapcsolta a HTML-t).

Blogol, mert meg szeretné osztani az írását.

A WordPress trükköi megkönnyítik a blogolást

Amikor először elkezdtem blogolni a WordPress-szel, a szoftver még gyerekcipőben volt, és egy posta kinyitása az ajtón hihetetlenül unalmas folyamat volt, ideértve:

 • A képek kézi átméretezése és optimalizálása.
 • A „kiemelt tartalom csúszka” frissítése azáltal, hogy x hozzászólás-számot tartanak egy „kiemelt” kategóriában.
 • Metaleírás és egyéni SEO cím hozzáadása az egyedi mezők használatával (és az egyes karakterek számlálásával).
 • Készítsen kiemelt képet, töltsön fel a médiafeltöltőn keresztül, majd illessze be az URL-t egy egyéni mezőbe.
 • Egyéni kivonat hozzáadása (a kiemelt csúszka számára).
 • Rendszeres kivonat hozzáadása.
 • Stb.

A WordPress manapság sokkal egyszerűbbé teszi a feladást, de vannak még néhány ügyes WordPress-trükk, amelyeket alkalmazhat a közzétételi folyamat megkönnyítése érdekében.

Ez a bejegyzés egy sor egyszerű WordPress-trükköt fog felvázolni, amelyek segítségével egyszerűbbé, gyorsabbá és stresszmentesebbé teheti a blogolási folyamatot. Öt percet tölthet a cikk elolvasásával, fél órával a megtanult WordPress trükkök végrehajtásával, és néhány hozzászóláson belül többet hozhat, mint amennyit visszahoz. Jól hangzik? Elakadjunk be.

Ez a TOC, ha inkább egyenesen arra a részre ugrik, amely leginkább érdekli:

Válasszon egy olyan témát, amely magában foglalja az egyszerűséget Töltsön kevesebb időt a képek kezelésével Legyen nagyon óvatos, hogy melyik rövid kódot használja Írjon többet, figyelmeztetés nélkül Automatizálja a látogatók visszatartását Meglepetés és öröm az olvasóknak Tegye ki időt az e-mail listájából Automatizálja a közösségi megosztást

Válasszon egy olyan témát, amely magában foglalja az egyszerűséget

A WordPress legegyszerűbb trükk a témaválasztásból származik. A fenti, a WordPress közzétételi folyamatának bonyolult története egy bonyolult WordPress téma használatával jött egy olyan időben, amikor a WordPress magában hiányzott sok olyan szolgáltatás, amelyet most már magától értetünk, mint például a kiemelt képek.

Itt van a titok: az egyszerűséget és az olvashatóságot átfogó téma használatával kiküszöbölheti a közzététel bonyolult részét. Kevesebbel "harangok és sípok" a WordPress témájában kevésbé kell aggódnia a közzététel során – és gyorsabban kiszámíthatod üzenetét.

Válasszon egy olyan WordPress témát, amely lehetővé teszi a tartalomra való összpontosítást, majd hagyja, hogy tartalma beszéljen. Jó társaságod lesz erre: rendkívül népszerű blogok, mint például zen szokások és James tiszta nagyon egyszerű oldalak, csak a megjelenített tartalommal.

zenhabits
jamesclear

A WordPress témák jó példái, amelyek átfogják az egyszerűséget Zillah (egy téma, amely a ThemeIsle saját alkotása – a ThemeIsle blogban használt téma; ingyenes téma) és Független Kiadó 2 az Automattic-tól (a letöltési link az oldal alján található).

Zillah
független kiadója-2

Mi több, az egyszerűnek nem kell értenie az intuíciót az olvasók számára: a blogja honlapján található bonyolult csúszka helyett használhat például egy kezdőoldalt is, amely az olvasókat arra irányítja, hogy a leginkább a legérdekesebb tartalom legyen számukra..

Ez egy nagyon elérhető WordPress-trükk; ha csalódott a bejegyzés közzétételéért, csak váltson át valami egyszerűbbre.

Töltsön kevesebb időt a képekkel foglalkozni

Miután egyszerûsítette a WordPress témáját, a következõket célozzuk meg a képeket. Ez egy másik terület, ahol a WordPress borzasztóan hosszú utat tett meg, és számos kisebb WordPress-trükk jelentősen javíthatja a WordPress-ben lévő képek kezelésének folyamatát..

Ha nem szerkesztett stock képeket használ, akkor jelentősen csökkentheti a képek keresésére fordított időt egy plugin segítségével, amely beépíti a stock image keresést a WordPress média könyvtárába. A Dreamstime Stock Photos egy ingyenes plugin, amely ezt teszi, így 25 millió ingyenes stock fotó közül választhat – közvetlenül a média könyvtárból.

Ha azonban inkább egy kicsit több időt töltenek a hozzászólást kísérő képeken, akkor tudni fogod, hogy egy kis extra erőfeszítés gyilkos grafikákat eredményezhet, amelyek valóban javítják az olvasási élményt.


Dreamstime stock fotók Dreamstime stock fotók

Szerzői): Álmok ideje

Aktuális változat: 3.5

Utolsó frissítés: 2020. március 6

dreamstime-stock-photos.3.5.zip


82% Értékelések


900 + telepítések


WP 3.5 + szükséges

Szerencsére a gyilkos grafika létrehozásának nem kell bonyolultnak lennie: Snappa egy böngésző alapú képszerkesztő, amely megkönnyíti a kiemelt képek, infografikák és e-könyvborítók létrehozását – valamint képeket szinte minden közösségi médiaplatformhoz.

A Snappa egy egyszerűen használható képszerkesztő eszköz

Népszerű alternatíva Canva, bár a Snappa-t jobban szeretem a szélesebb körű blog-kép támogatása miatt.

A WordPress trükkök nem állnak meg a kép létrehozásával! Győződjön meg arról, hogy az Automattic népszerű ingyenes Jetpack pluginját használja-e annak érdekében, hogy képei automatikusan átméreteződjenek, optimalizálva legyenek, és egy (szintén ingyenes) tartalomszolgáltató hálózaton tárolódjanak. Annak érdekében, hogy kihasználhassa ezeket a képfunkciókat, a Jetpack Photon modulját kell használnia. Lát ez a videó ehhez a használati útmutatóhoz.

Egy utolsó bónusz trükk: ha továbbra is inkább keres stock képeket külső webhelyeken, akkor használja Feltölt. A Stock Up 26 valóban kiváló minőségű stock image-oldalról válogat, és lehetővé teszi, hogy mindegyikben egyszerre keressen, és az eredeti webhelyre irányítja a letöltést. Kiváló időmegtakarító.

A WordPress-bejegyzés közzétételekor kevesebb időt tölt a képekkel, kiválóan alacsonyan lógó gyümölcs, ami megkönnyíti a blogkészítési folyamatot. Érdemes időt szánni ennek a folyamatnak a optimalizálására.

Legyen nagyon óvatos, hogy melyik rövid kódot használja

A rövid kódok kényelmes módja az erőteljes formázás és szolgáltatások hozzáadásának. A leghasznosabb rövidítéseket azonban nem kifejezetten a WordPress magrészébe építették be: a témákat és a beépülő modulokat rajtad múlik, hogy hozzáadják-e a rövidítéseket..

Ez rendben van, és lehetővé teszi az egyes témákhoz és plug-inekhez, hogy igazán tiszta funkciókat hozzanak létre. Ami azonban nem jó, az az ha a témába épített rövid kódot használ, majd váltja a témákat, üres [rövid kódok] vannak, amelyek tele vannak a bejegyzésed körül.

Hangsúlyozni szeretném ezt a pontot: ha a téma táplálja a rövid kódot, és váltotta a témákat, akkor nyilvánvalóan nem lesz tiszta funkcionalitás kimenet – akkor csak [rövid kódjai] vannak mindenhol. Ez szörnyűnek tűnik, és rendkívül gyenge felhasználói élményt jelent.

Melyek a WordPress-trükkök, amelyek menthetik a napot? Mindig mindig használjon plug-okat a rövid kódjaihoz. Ha rövidítő kódot formáznak, akkor használjon egy kifejezetten beépített bővítményt. Bármi más, és be kell zárni, vagy szembe kell néznie azzal, hogy át kell mennie és cserélnie kell egy csomó haszontalan szögletes zárójelet az összes üzenetében.

Szeretem a Shortcodes Ultimate szoftvert használni. Ingyenes, célra épített és teljes funkcionalitású – felfúvódás nélkül. Egyébként többé-kevésbé nem használom őket.

(A szerkesztő megjegyzése; A Shortcodes Ultimate valójában a kedvenc shortcode-bővítményünk itt, a CodeinWP-nél. Mindig ezt használjuk, hogy egyedi hozzárendeléseket készítsünk a hozzászólásainkhoz. Még a most olvasott bejegyzésben is maroknyi SU rövid kód található.)

Legyen jövőbiztos! Vigyázzon, hogy melyik rövid kódot használja.


WordPress Shortcodes beépülő modul - Shortcodes Ultimate WordPress Shortcodes beépülő modul – Shortcodes Ultimate

Szerzői): Vladimir Anokhin

Aktuális változat: 5.9.0

Utolsó frissítés: 2020. május 24

shortcodes-ultimate.5.9.0.zip


98% Értékelések


800.000 + telepítések


WP 4.6 + szükséges

Írjon többet, figyelmeztetés nélkül

Tehát egyszerűsítette webhelyének használhatóságát, és a háttérképet jövőben is bizonyította. De mi lenne a tényleges tartalom előállításával? Teljes mértékben belemerülve az írási folyamatba az egyetlen legjobb módszer az írás készítésére. Távolítsa el a zavaró képességeket, így többet, gyorsabban tud írni.

A WordPress ezt is tudja, és be van építve a figyelemelterelés nélküli módba. Megtalálja a szerkesztő felhasználói felületének jobb felső sarkában, vagy csak nyomja meg az Alt + Shift + G billentyűket, hogy gyorsan odaérjen. Amint elkezdi gépelni, mindent meg fog látni, kivéve, amit írt, elhalványul, és összpontosíthat a szavak lebontására. Mozgassa újra az egeret, és a menük visszatérnek.

Zaklatásmentes írásmód a WordPressben

Még a WordPress figyelemelterelés nélküli módjában továbbra is szembesül azzal a zavaró képességgel, amely a többi fülön rejtőzik el, csak a Ctrl + Tab távolságra. Ha hatalmas hajlandósággal rendelkezik, akkor lehet, hogy nem fog kihívást jelentni, de úgy érzem, szükségem van néhány WordPress trükköre, amelyek lehetővé teszik, hogy teljesen belemerüljek az írásba.

Most belépünk a. Világába dedikált íróalkalmazások. Vigyázzon óvatosan, mivel ezek gyakran indokolatlanul drágák, és nem tartalmazzák a MacBook-okat és a cappuccinokat, amelyek általában a képen láthatóak.

Vágni fogok a hajszahoz: rengeteg íróalkalmazás van, főleg Mac; a legtöbb rendben van, néhány jó, egyikben sem található meg az összes olyan szolgáltatás, amelyet szeretnék, és mindegyik drága:

 • WordPress.com for Desktop (más néven Calypso) elérhető a Windows, a Mac és a Linux számára, és nagyon zavartalan felhasználói élményt nyújt, valamint kényelmes hozzáférést biztosít a WordPress Dashboard számos más részéhez. Noha az alkalmazást elsősorban a WordPress.com felhasználók számára fejlesztették ki, az önkiszolgáló felhasználókkal is működik, akiknek telepítve van a Jetpack bővítmény.
 • Ulysses Mac esetén (szintén az iPad készüléken) nagyon jó, és ez a választott alkalmazásom. Exportálhat közvetlenül a WordPressbe, amely nagyon kényelmes, és általában rendelkezik az összes kívánt funkcióval. Ez drága, de ha sokat ír, akkor megéri.
 • Ír és Letterspace, a Mac számára is olcsóbb alternatívák, amelyek megosztják az Ulysses számos jellemzőjét.
 • MarkdownPad a Windows volt a Go-to Windows alkalmazásom, amellyel hosszú ideje tudtam írni a jelöléssel. Nem kap WordPress-integrációt, de kap egy nagyon hatékony szerkesztőt.
 • A szerkesztő megjegyzése; Különösen élvezem és használom minden nap: iA Writer és Medve. Az előbbi a legjobb írásos alkalmazás a Mac, IMO számára. Ez utóbbi jobban integrálódik a MacBook Pro érintősávjához.

medveBear app
iawriteriA Writer alkalmazás

A dolog az összes ezeknek az alkalmazásoknak az írása markdown támogatás. A Markdown kifejezetten az internethez tervezett írási nyelv, amelyet úgy terveztek, hogy ne kelljen levennie az ujjait a billentyűzetről. Minden – a formázás, a linkek és a képek hozzáadása – inline, néhány bit szintaxissal történik. Röviden: A Markdown segítségével gyorsabban tud írni. Ez egy ügyes bevezetés, ha nem ismeri azt.

A dedikált írási alkalmazás az Ön helyévé válhat, ha figyelmen kívül hagyja az összes mást, és teljes mértékben az írásra összpontosíthat. A WordPress figyelmeztetés-mentes módja rendben van, de használja a WordPress-trükkök egyikét, és sokkal jobbat tehet. Beat zavaró! Írjon gyorsabban, és könnyebbé tegye a blogolást.

Automatizálja a látogatók visszatartását

A közzététel megkönnyítése több időt tölthet a tartalom minőségére összpontosítva. Ha a tartalom minőségére összpontosít, jobb blogot kapsz. És egy jobb blog lehet egy sikeresebb blog is – mindaddig, amíg megbizonyosodsz arról, hogy képes megtartani a látogatókat.

A kapcsolódó hozzászólások automatikus megjelenítése az egyes bejegyzés alján nagyszerű módja a látogatók elkötelezettségének: mondod "elkészítettél egy dolgot? Nagyszerű, itt van egy másik dolog, ami ugyanolyan jó."

A Jetpack itt is megoldást kínál, a beépített kapcsolódó hozzászólások modul. Aktiválja, mint a plugin összes modulját, a beállítások alatt. A Jetpack kapcsolódó hozzászólásainak gyilkos jellemzője az, hogy elemzi, mely bejegyzéseket jelenítse meg a szerverén. Ez a funkció nagyon barátságosvá teszi a megosztott WordPress-tárhelyet, amely nem képes kezelni erőforrás-igényes feladatokat.

Példa a kapcsolódó hozzászólások blokkjára:

A Jetpack-tal kapcsolatos hozzászólások

Ha inkább önálló bővítményt szeretne használni – ami potenciálisan erőforrásigényesebb, mint Kapcsolódó hozzászólások a WP-hez egy tiszteletben tartott lehetőség (prémium, 39 USD).

Meglepetés és öröm az olvasók számára (ahelyett, hogy e-mail címüket igényelnék)

A közönségépítés és az e-mail marketing szokásos bölcsessége azt mondja, hogy az olvasók e-mail címeinek megszerzésének egyetlen módja az, ha valamilyen lehetőséget kínál "sárgarépa": bónusz vagy ösztönző. De a hagyományos bölcsesség sok mindent elmond; kövesse mindet, és mindig a legújabb trendeket fogja követni, ahelyett, hogy meghatározná őket.

Van egy nagyon erős és nagyon érdekes érv, amelyet meg kell lepnünk az olvasók meglepésére és örömére valóban értékes bónuszokat ad el e-mailek igénylése nélkül és pusztán e-mail címeket kér, miután az olvasók eladták az Ön blogjának értékét és minőségét.

Gondolj bele erre: milyen gyakran tartózkodtál hosszú ideig előfizetéssel egy olyan webhelyre, amely arra kényszerítette Önt, hogy adja meg e-mail címét?

A válasz valószínűleg nagyon kevés. A legjobb e-mail hírlevelek az, hogy élvezem a weboldal tartalmának minőségét és önként feliratkozom. Ugyanezt a megközelítést kell alkalmaznia a webhelyén: tegyen közzé kivételes tartalmat, adjon kiváló bónuszokat, és semmilyen szakaszban ne követeljen e-mail címeket.

Ennek esettanulmánya a gyakorlatban – és a munka – a Sumo.com marketing főnöke, Nat Eliason. Nat megölte az e-mail rögzítését a tartalom adása, valamint az olvasókkal szembeni hűség és bizalom növelése mellett. Webhelyének nézetei vannak felrobbant: webhelye most havonta százezer látogatót fogad, és az e-mail lista valóban nagyon növekszik.

A bónusz tartalom elosztásával az olvasók meglepése és öröme az a további plusz, hogy sokkal egyszerűbb beállítani. Egyszerű PDF-fájlt készíteni a tartalmáról, amelyet csak a WordPress médiafeltöltőjén keresztül tölthet fel, nincs szükség e-mail marketing integrációra. Ez egy WordPress-trükk, amely nemcsak megkönnyíti a blogolást, hanem biztosítja a nagyon boldog olvasókat is.

A szerkesztő megjegyzése; Annak ellenére, hogy nagyon sok dolgot csinálunk e-mailben ezen a weboldalon, extra tartalmat is nyújtunk anélkül, hogy fel kellene kérnünk az embereket az előfizetésre. Például, ha érdekli, hogy mi a legmagasabb besorolású WordPress tárhely-terv, akkor nagy felmérést készítettünk erről. Eredményeinkben egy nyers export fájlt osztunk meg a felmérés adataival – arra az esetre, ha saját elemzést szeretne végezni. Ez a fájl letölthető anélkül, hogy csatlakoznunk kellene a listánkhoz. Nézd meg.

Adjon állandóan magas színvonalú tartalmat az embereknek, és ők adják nekik idejét, figyelmét és forgalmát.

Tegye ki időt az e-mail listájából

Miután annyira meglepett és örült az olvasóknak, hogy kényszerülnek feliratkozni az e-mail listára, fontos biztosítani, hogy felhasználja ezt az erőforrást, és rendszeresen kapcsolatba lépjen a listájával. Sajnos az e-mailek ragasztása a listára, amikor új cikket tett közzé (ha ez az, amit az e-mailben tekercselsz), jelentős időveszély lehet, különösen akkor, ha a tartalom alapos átformázást igényel, amikor hozzáadja az e-mail szolgáltatásához.

A megoldás az, hogy ebből a lehető legtöbbet automatizálják. Számos WordPress-trükköt alkalmazhat itt, attól függően, hogy milyen bonyolult az e-mail beállítása:

Új hozzászólásokat küldhet e-mail hírlevélre RSS útján. A legnépszerűbb e-mail eszközöknek van "RSS tervezet" funkció, amelynek segítségével az új hozzászólásokat automatikusan eltávolítja a webhelyről, de manuálisan ellenőriznie kell és el kell küldenie. Ez a rengeteg munkát elvégzi az Ön számára. Az IFTTT automatizálási szolgáltatás itt segíthet: íme mit lehet csinálni a Mailchimp-rel, például.

Hozzon létre egy egyedi sablont a WordPress-ben az e-mail automatikus kitöltéséhez. Ez a második lehetőség sokkal bonyolultabb, de sokkal erősebb: így állíthatjuk be az olyan webhelyeket, mint a WPShout és wpMail minden héten generálják a tartalomigényes hírleveleiket (amelyek egységes formátumot használnak). Mindkét oldal rendelkezik a egyedi oldalsablon setup (a gyakorlatban ez az a-hoz hasonló kódot használna) egyedi archívumoldal) automatikusan behúzza az egyes kritériumoknak megfelelő oszlopokat.

ifttt

Ezután van hely az egyéni bevezetés hozzáadásához, majd az egész e-mail másolható és beilleszthető egy e-mail szolgáltatóba. Ez egy sokkal bonyolultabb WordPress-trükk, de hihetetlenül erős és óriási időmegtakarítást jelent.

A szerkesztő megjegyzése; Plusz, ha további RSS-vel kapcsolatos WordPress-trükkökkel foglalkozik, néhányat egy másik blogbejegyzésben fedjük le – ahol arról beszélünk, hogy mit tehet a különféle "RSS a feladáshoz" plugins.

Véleményem szerint a legjobb hírlevelek azok, amelyeket rendszeresen, személyre szabott módon küldünk el. Vegye ki időt az e-mail listájából ezekkel a WordPress trükkökkel, de ne teljesen automatizálja; készen áll arra, hogy időt fektessen be a lehető legjobb olvasói élmény megteremtése érdekében.

Automatizálja a közösségi megosztást

Az automatizálás és az időmegtakarítás másik nagy jelöltje társadalmi megosztás. Amint közzétesz egy bejegyzést, azt meg szeretné osztani a közösségi hálózatokon, így ezt meg is könnyítheti.

Mielőtt bármilyen társadalmi megosztásba kerülne, győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e a Yoast SEO plugin telepítve. Ez biztosítja, hogy ha van egy kiemelt képe, akkor a közösségi hálózatok ezt felveszik, és megosztott tartalom mellett megjelenítik a képet a hozzászólásod mellett. Ezeket manuálisan is beállíthatja a Yoast SEO beállításai alatt, de a blogolást megkönnyítő WordPress-trükkökre összpontosítva, ezt nem ajánljuk. Ha többet szeretne megtudni erről a funkcióról, akkor megtalálja a útmutató itt – és ne felejtsük el, hogy előző képt trükköinkkel könnyedén létrehozhat megfelelő méretű képeket a közösségi hálózatokhoz.

Most, hogy elkészült a kezdeti beállításokkal, itt az ideje, hogy továbblépjen a tényleges közösségi média megosztás automatizálásához. A Jetpack itt újra megmentheti a napot: a Nyilvánossági szolgáltatás lehetővé teszi, hogy automatikusan közzétehessen a közösségi hálózatokon, amikor új üzenet jelenik meg. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a Jetpack-et a használni kívánt közösségi hálózatokhoz, és a WordPress mindent meg fog kezdeni, amikor legközelebb új hozzászólást tesz közzé..

Ez a trükk azonban csak abban fog segíteni, hogy megosztja bejegyzését az első közzétételkor. Használhatja, ha meg szeretné osztani a bejegyzéseit, és új forgalmat szeretne kapni Újjáéled a régi posztot. Ez a bővítmény megkönnyíti a blog-archívumokból való újbóli megosztást, és automatikusan közzéteszi azokat közösségi hírcsatornáin. Csak egyszer kell beállítania, majd hosszú távon kihasználnia az előnyöket!

A WordPress trükkök segítenek az írás megkezdésében!

Ezen WordPress trükkök célja annak biztosítása, hogy az írás- és közzétételi folyamat egyszerű, gyors és fájdalommentes. Végül is, ha ezek a folyamatok könnyebbek, akkor valószínűbb, hogy ténylegesen megteszik őket.

Egy egyszerűbben használható WordPress blog olyan, ahol rendszeresebben több tartalmat tehet közzé.

Itt van egy gyors áttekintés, amelyre visszatérhet:

 1. Ölelje át az egyszerűséget – válasszon egy témát, amely ezt tükrözi.
 2. Töltsön kevesebb időt a képekkel foglalkozni az stock-image pluginek segítségével
 3. Jövőbiztos tartalmadat. Ne használjon a témához csatolt rövid kódot.
 4. Használjon dedikált írási alkalmazást a gyorsabb, figyelmetlenség-mentes íráshoz.
 5. Automatizálja a kapcsolódó hozzászólásokat a Jetpack segítségével.
 6. Adj bónuszokat, ne aggódjon az e-mail engedélyekkel.
 7. Automatizálja az e-mail listát (amennyire csak lehetséges).
 8. Automatizálja a társadalmi megosztást a Revive Old Post, a Jetpack és a Yoast segítségével.

Menj el, és hajtsd végre ezeket most. A szükséges idő több, mint idővel megtakarítva, így időt takaríthat meg, ráadásul megszünteti a közzététel fájdalmát, és több hozzászólást szeretne kiadni..

Ez tényleg nyertes. Láss hozzá!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector