Amit megoszthatunk a WordPress-ben: A dolgok, amelyeket 202 népszerű blogbejegyzés elemzésével tanultam meg

Amit megoszthatunk a WordPress-ben: A dolgok, amelyeket 202 népszerű blogbejegyzés elemzésével tanultam meg

Amit megoszthatunk a WordPress-ben: A dolgok, amelyeket 202 népszerű blogbejegyzés elemzésével tanultam meg
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Egy ideje közzétettük ezt a posztot. Ez a WordPressről és a legnépszerűbb (2) bejegyzésükről szóló 101 legfontosabb blog listája. A cél az volt, hogy visszaadja a közösségnek, és felhívja Önt érdekes olvasmányokra / webhelyekre, amelyekről Ön valószínűleg nem volt tisztában.


De miért nem veszi tovább??

Miért nem vizsgálja meg közelebbről azokat a 202 bejegyzést, és elemezte azokat a témákat és alrészeket, amelyek a WordPress szempontjából a legnépszerűbbek a blogoszférában?

Tehát nyomon követjük ezt az ötletet, és felépítünk egy egyszerű kutatási stratégiát, amely megadná a kívánt válaszokat. Itt vannak az eredmények.

Ebben a bejegyzésben megtudhatja, mely témák vonzzák a legtöbb közösségi média figyelmet a WordPress rést. Ha WordPress blogger vagy, érdemes figyelni.

Pontosan mi van itt?

A bevezetőben említett listában, 101 legnépszerűbb webhelyet választottunk ki, amelyek bármilyen, a WordPress-rel kapcsolatos témát írtak, és mindegyikből kettőt választottunk a két legnépszerűbb cikk közül. A Twitter, a Facebook, a Google+ és a LinkedIn alapértelmezett közösségi hálózatokat használtunk a összehasonlítások.

Az itt olvasott bejegyzéshez rendeltük ezeket a cikkeket és kategóriák szerint rendeztük őket. Kiszámítottuk az egyes cikkek társadalmi részesedésének számát (az olyan eszközöknek köszönhetően, mint a ShareTally és SharedCount), és ennek alapján elkészítettük a legnépszerűbb témák listáját.

De ez még nem minden, annak elkerülése érdekében, hogy az eredmények megtévesztsék az egyes cikkek rendkívül magas vagy rendkívül alacsony részesedési számát, a 25% csonkolt átlag módszer. Ez adta a valósabb átlagos számot.

Mi a 25% -on csonkított átlag módszer??

A levágott átlag – vagy levágott átlag – nagyjából hasonlít a mediánra. Kiszámítja egy számtartomány átlagát. Ebben az esetben azonos mennyiségű adatot dob ​​ki a két ellentétes oldalról. A 25% -os csonkolt átlag használatakor a legalacsonyabb 25% -ot és a legmagasabb 25% -ot eldobják. Tehát a végén csak a középső 50% marad a további számítások alapja. Röviden: ezt a módszert használtuk arra, hogy elkerüljük bizonyos blogok népszerűségét és hatalmas számot, hogy befolyásolják a végső rangsorolást..

Hogyan csoportosítottuk a cikkeket?

A rangsor megosztása előtt van még egy dolog, amelyet tisztázni szeretnénk. Néhány nagy téma kategóriába soroltuk a cikkeket:

Dugó

Különböző célokra szolgáló beépülő modulok listái, valamint minden egyéb beépülő modulokkal kapcsolatos hozzászólás (ideértve a használati utasítást is).

SEO

Cikkek, amelyek SEO megoldásokat és forrásokat kínálnak a WordPress számára. Tartalmaz oktatóanyagokat és tippeket webhelyének optimalizálásához.

Sebesség

Cikkek és útmutatók a webhely sebességének javításához.

Biztonság

Hírek és bejelentések a különféle sebezhetőségekről és azok leküzdésének módjáról. Ezenkívül tippeket és forrásokat tartalmazó cikkeket kínál webhelye biztonságának megőrzéséhez.

Általános WP

A WordPress jövőbeni trendei, új verziói és a WordPress-rel kapcsolatos mindenféle általános cikk.

Tárhely

Információk és útmutatók a tárhelyről. Beleértve a webhely teljesítményét befolyásoló webhelyekkel kapcsolatos tanácsokat és tanácsot a megfelelő host kiválasztására.
WP műszerfal

Cikkek és útmutatók a WordPress irányítópulton való működésről (beleértve a tartalom létrehozását, a média hozzáadását stb.).

Fejlesztés / helyépítés / kódolás

Tippek, hivatkozások, kódrészletek, útmutatók és egyéb műszaki tanácsok a WordPress fejlesztésével kapcsolatban.

Üzleti / marketing

Tippek a vállalkozás elindításához és bővítéséhez különféle marketing stratégiák felhasználásával, és a WordPress rejtvény készítésévé.

WooCommerce

Hírek, tippek, témák, amelyek a WooCommerce integrációját kínálják, útmutatók az online áruház létrehozásáról, és egyéb információk az e-kereskedelmi térről a WordPress-ben.

Témák

Minden, ami a WordPress témákhoz kapcsolódik. Beleértve a témák listája, tippeket egy adott téma optimalizálásához és testreszabásához, az új elemek hozzáadásához bármilyen témához, a hatékony téma kiválasztásához és még sok más.

Egyéb

Minden, ami nem illett más kategóriába.

Itt van a WordPress legelterjedtebb témája

Oké, tehát miután átnézett az összes számozásra, kiszámította a dolgokat az Excelben és így tovább, úgy tűnik, hogy a legnépszerűbb kategória a… SEO.Azt átlagosan 816 részvényt kap cikkenként. (Ne feledje, hogy ezt a 25% csonkolt átlag alapján számítják ki.)

Az alábbiakban bemutatjuk a top 10 legjobban megosztott WordPress témát (vigye az egérmutatót az egyes szakaszok fölé, hogy megnézhesse a közösségi média megosztásának átlagos számát cikkenként):

By the way, szeretne ilyen jellegű táblázatokat a saját tartalmában megjeleníteni? Ez valójában nagyon könnyű. Mindent a WordPress Visualizer plugin (ingyenes).

Itt van a WordPress leginkább írott témája

A leggyakrabban megosztott témán kívül nézzük meg az egyes kategóriákban szereplő cikkek számát is. A fő kérdés: A SEO olyan megosztás-méltó-e pusztán azért, mert ez a leginkább írott téma is?

Mint kiderült, nem.

Az első hely itt jár fejlesztés / helyépítés / kódolás.

Ez azonban nem különösebben meglepő. Végül is a WordPress egy nyílt forráskódú szoftverprojekt, tehát nagyon természetes, hogy a bloggerek a platform belső működésére koncentrálnak leginkább.

Itt található egy táblázat, amely a legfontosabb kategóriákat mutatja be az egyes cikkek számának megfelelően (ismét vigye az ujját a sávok fölé, hogy többet lássa):

Melyik téma kapja a legtöbb megosztást

Végül, a 25% -os csonkított átlag félreszámolásakor nézzük meg az egyes kategóriákban a közösségi média megosztásának teljes számát. Vegye figyelembe, hogy ezeket az eredményeket erősen torzítják az uber-népszerű webhelyek és a vírusos tartalmak. Tehát a végén azt mondanám, hogy itt nincs sok hasznos információ, de mégis érdekes adat, amelyre pillanthatunk.

Az a téma, ahol a legtöbb megosztás történt … plugins.

Íme egy diagram, amely bemutatja az eredményeket (vigye az egérmutatót az egyes szakaszok fölé, hogy megnézze az egyes témák megosztásának teljes számát):

Oké, tehát nagyjából összegezi! Ezen adatok összegyűjtése nagyon érdekesnek bizonyult, ezért reméljük, hogy ez egy nap hasznos lesz, amikor ötletgyűjtő ötleteket készít a következő blogbejegyzéshez..

Ha még nem indított blogot, olvassa el a következő két útmutatót: StartBloggingOnline és MonetizePros. Mindkét forrás lépésről lépésre kínál oktatóanyagokat egy személyes vagy szakmai blog felépítéséhez.

Mellesleg, meglepte ezen eredmények bármelyike?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector