5 módszer a blog bevételszerzésére 2020-ban – Tanácsok egy blogból, amely valóban pénzt keres

Bár nem tökéletes, a kérdés "Hogyan lehet pénzt keresni egy blogban" gyakran az a legelső dolog, amit az új bloggerek kérdeznek… szó szerint a blog-kalanduk első napján.


Hogyan lehet elindítani egy blogot és hogyan lehet pénzt keresni?

Már lemondhatom a munkámat?

Oké, tartsd a lovadat! Mindent megkapunk. De tartsa magát figyelmeztetésként: a blog pénzszerzésének megtanulása nem egy egyszerû cselekedet. Érdemes eredmények elérése érdekében komoly erőfeszítéseket kell tennie.

Ez 11. fejezet egy nagyobb útmutató hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot.

Keresse meg blogját a következő öt, csata-tesztelt módon:

 • Kapcsolt marketing
 • Freelancing
 • Szponzorálás és reklám
 • Online tanfolyam létrehozása
 • Könyv vagy termék eladása

Megismerjük őket egyenként, és elmagyarázzuk, hogyan valósítsuk meg őket a maximális hatás elérése érdekében.

Hol kezdje el, ha meg akarja tanulni, hogyan kell pénzt keresni egy blogban?

A fenti sorrend nem véletlen. Ha először gondolkodik azon, hogyan indítson el egy blogot, és hogyan keress pénzt, akkor azt javasoljuk, hogy először kísérletezzen a társult marketinggel, majd lépjen át a többi módszerrel (ha ezeknek értelme van-e az Ön vállalkozásának).

Lehet, hogy túlságosan sok az, ha el akarjuk mondani, hogy könyvet írunk vagy kurzust készítünk a kapun kívül. Különösen azért, mert még nem vetted át a rést, és nem tudod, hogy az embereket érdekli-e az ilyen dolgok. Más szavakkal, a könyvírásba vagy egy termék fejlesztésébe történő befektetés hiábavaló lehet. Éppen ezért általában jobb az affiliate marketing-hez hasonló kezdeményezni – mivel csupán néhány perc alatt elindíthatja a dolgokat.

Ennek ellenére, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem kell mindent megtennie az itt leírt módon, hogy jó jövedelmet szerezzen. Időnként kiváló eredményeket érhet el csak egy vagy két technikával. Még ebben a blogban az alábbiakban ismertetett módszerek közül mindössze három kerül kihasználásra.

Oké, merüljünk bele! Íme Hogyan lehet pénzt keresni egy blogban:

1. Keressen pénzt egy blog kapcsolt linkeken keresztül

Az affiliate marketing az első bevételszerzési módszer a listán, mivel általában a legegyszerűbb kezdeni.

Először, mi az affiliate marketing?

Egyszerűen fogalmazva: az affiliate marketing az a folyamat, amellyel más emberek termékeit reklámozzák jutalék ellenében, amikor az Ön ajánlata közvetlenül értékesítéshez vezet.

Mindez lehetővé válik, és kapcsolt linkeken keresztül nyomon követhető. Íme, hogyan nézhet ki egy ilyen link:

http://SOMEPRODUCT.com/?affid=1234

Alapvetően ez egy standard link, csak az affid = 1234 rész hozzáadásával a végén. Ez lehetővé teszi az ajánlás nyomon követését, és végül hozzákapcsolódhat egy adott eladáshoz, amikor ez megtörténik.

A jutalékok általában a matrica árának 5–75% -át teszik ki. Ha fizikai termékekről beszélünk, akkor közelebb van az 5% -os jel. A digitális cuccok esetében akár 100% -os jutalék is lehetséges.

A vevő szempontjából a legfontosabb itt az, hogy továbbra is fizetik a szokásos matrica árat, tehát a jutalékod egyikét sem a vásárló finanszírozza.

Két fő puzzle-darab van, amelyeket be kell helyeznie, ha blogod bevételszerzéséhez szeretne társult marketing révén:

 • �� melyik kapcsolt termékeket fog hirdetni,
 • �� hogyan fogja népszerűsíteni őket.

Ezért az első ügyrend, hogyan lehet termékeket találni a promócióhoz?

Minden egyes rést és piacnak megvan a maga általános gyakorlata a kapcsolt birodalom vonatkozásában, de általában véve, ha egy termékhez van társult program, akkor azt megemlítik valahol a cég webhelyén. Valószínűleg a láblécben, vagy akár a főmenüben.

affiliate puzzle

Az alábbiakban három aranyszabály szolgál arra, hogyan lehet blogszerzésre fordítani társult marketinggel:

 • Promote Csak azokat a termékeket reklámozza, amelyekben önmagát használ, hiszel és tudod, hogy nagyszerűek
 • �� csak olyan termékeket reklámozzon, amelyeket nem szégyellne hirdetni
 • �� kizárólag olyan termékeket reklámozzon, amelyek közönsége élvezni fogja és / vagy profitálhat azokból

Bár ez elég egyszerűnek tűnhet, bonyolult lehet, és különösen akkor, ha blogja olyan rést jelenít meg, mint a személyes pénzügyek vagy a fitnesz. Azokban a résekben, amelyek viszonylag gyenge minőségűek ellenére, több mint elegendő olyan termék található, amelyek nagy kifizetésekkel csábítják leányvállalataikat. Ez az oka annak "személyesen hisznek benne" és "a közönség számára előnyös lesz" a tényezők annyira fontosak itt.

Példa arra, amit ebben a blogban népszerűsítünk az affiliate marketing bevételszerzési modellünk részeként:

Mivel ez a blog a WordPress minden dolgáról szól, értelme van, hogy néhány olvasónk érdeklődik a WordPress témák iránt. Éppen így történik, hogy a legtöbb prémium üzletben leányvállalataik vannak. Ezért, amikor megemlítjük a témákat a postáinkban, felhasználhatjuk affiliate linkeinket erre.

Íme egy példa egy ilyen bejegyzésből.

divi blokk

Mit számíthat ésszerűen az affiliate marketingről??

Az affiliate marketing nagyszerű jövedelemforrás lehet, amikor megtanulja, hogyan kell elkezdeni egy blogot és pénzt keresni, de mindez két tényezőtől függ:

 • a forgalom mérete
 • milyen érzékenyen reagál a közönség és / vagy mennyire hatékony a társult termékek reklámozásakor

Az idő múlásával a forgalom növekszik, ezért most ne aggódjunk ezen szempont miatt. Alapvetően, minél hamarabb elkezdi a társult marketingt, annál hamarabb látni fog bármilyen eredmény.

hatékony promóció

A hatékony promócióról az alábbiakban látható néhány lehetséges módszer. Hogyan lehet pénzt keresni egy blog segítségével:

 • tekintse át a reklámozott termékeket, és használja az affiliate linkeket az áttekintésekben; Példa: Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder
 • közzéteszi az összeállítási hozzászólásokat (listákat), ahol megvitatja azokat a termékeket, amelyek egy adott célt elérnek; Példa: 5 legjobb kapcsolattartási űrlap-beépülő modul a WordPresshez összehasonlítva
 • javasoljon termékeket az útmutatókban (természetesen csak akkor, ha segítenek az oknál); példa: Hogyan lehet létrehozni egy helyi keresési könyvtárat, mint például a Yelp a WordPress-en

Bár az affiliate marketing a legegyszerűbb és valószínűleg a leghatékonyabb bevételszerzési technika, amelyet használhat, az ördög a hogyan pontosan akkor hajtja végre a társult promócióit.

Az alapvető különbség e, és mondjuk néhány AdSense hirdetésnek a webhelyén történő elhelyezése között az, hogy az affiliate marketingnél csak a felelős a célzásért és annak biztosításáért, hogy a termék megfeleljen a közönségnek. A szokásos hirdetésekkel (AdSense-n keresztül vagy más módon) alapvetően csak bérbeadja a helyét a webhelyén, és a hirdetőknek kell kitalálniuk, hogy mit hirdetjenek, kinek és hogyan.

Az a dolog, hogy véletlenszerű kapcsolt ajánlat felhelyezése a webhelyre, nem fog ilyen jól működni. Ezért használunk célzott áttekintéseket, összeállítási bejegyzéseket, és közöljük ezeket a közvetlen termékjavaslatokat, ha és mikor felelnek meg egy adott konkrét blog témájának.

Hogyan lehet pénzt keresni egy blogban egy jó affiliate marketing stratégia végrehajtásával?

A fentieket szem előtt tartva, mélyítsünk be a sajátosságokba, és nézzük meg, hogy az affiliate marketing hogyan integrálható az Ön blogjába. Képzeljük el, hogy blogod témája az esküvő tervezése.

1. példacikk: "10 tipp az esküvő előtti depresszió kezelésére"

esküvői depresszió

Az a személy, aki olvassa el egy ilyen cikket, valószínűleg már szinte mindent tartalmaz az esküvőjükről, vagy legalábbis a legfontosabb dolgokat. Például nincs igazán értelme megpróbálni eladni őket esküvői helyszínen (társult ajánlat útján). Már megvan nekik.

Van értelme talán megemlíteni, hogy egy álom nászútra való felkészülés segíthet megbirkózni az érzéssel. Noha a postában adott tanácsnak magas színvonalúnak és önmagában értéket képviselnie kell, javasolhat konkrét utakat vagy utazási irodákat is, és csökkentheti az eladásokat, ha az olvasó valamit vásárol.

2. példacikk: "Mennyibe kerül egy esküvő??"

esküvői költség

Az ilyen típusú cikk egyaránt hatalmas lehetőséget kínál, ugyanakkor óriási kihívást is jelent a affiliate marketing révén történő pénzszerzés szempontjából.

Először is, az olvasónak valószínűleg még nincs megjegyzése / vásárlása, és talán azt is elvárják, hogy a szerző javasoljon néhány megoldást.

A kihívás az, hogy az ember sem hajlandó vásárolni semmit.

Csak ablakot vásárolnak. Szóval, hogyan lehet pénzt keresni egy blog alapján ebben a forgatókönyvben? Az esküvői helyek, a nászút célállomásainak vagy bármi ehhez kapcsolódó hirdetése valószínűleg nem fog működni. A szerző legjobb fogadása az, ha csak az alábbi témákkal kapcsolatos további olvasást ajánlja:

 • "Miért fontos az állkapocsot adó ruha megszerzése (hogyan lehet megtakarítani az árat)"
 • "Hogyan lehet tárgyalni az esküvői szolgáltatási árakról"
 • "Hogyan takaríthat meg pénzt a nászút célállomásán"

Amit most tudod, az olvasó ártudatos, különben nem keresnék fel az esküvői költségek témáját, ezért megpróbálhatja őket oktatni, és valódi segítséget nyújthat ahelyett, hogy azonnal pénzt keresne..

Hagyja, hogy a bevételszerzés más cikkei is legyenek – azoké, ahol az olvasó inkább a vásárlás felé törekszik. Például egy címet "Hogyan lehet pénzt megtakarítani a nászútján" elősegítheti egy különleges korai madár-megállapodást egy utazásra.

Amellett, hogy megvizsgálja, hogyan lehet elindítani egy blogot, és hogyan lehet pénzt keresni az egyes blogbejegyzések bevételszerzésével, arra kell törekednie, hogy az olvasót felvegye az e-mail listájára, és ezzel kapcsolatba lépjen velük az adott médiumon keresztül. Emellett elkezdheti a marketing-automatizálási csatorna felállítását, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az üzeneteinek megfelelő időben van-e, a címzett korábbi tevékenysége alapján, hírlevelével. Ennek ellenére ez kissé a dolgok haladó bevételszerzési oldalán található.

Annak ellenére, hogy itt más emberek termékeit reklámozza, az ügyfelek utazásának és szándékának megértése elősegítheti a tartalom jobb szerkezetét, és olyan nichecikk-ötletekkel állhat elő, amelyek nagyon kevés látogatót vonzhatnak, de nagy megtérülést eredményezhetnek..

Például, ha közzétesz egy bejegyzést, mint például, "Bali vagy Thaiföld a nászúthoz," az olvasó valószínűleg készen áll az utazás lefoglalására, de meg akarja győződni arról, hogy a megfelelő rendeltetési helyet választotta-e meg. Ha informatív áttekintést / forrást tesz közzé a témáról, és néhány jó szállodát javasol az út mentén, akkor számottevõ affiliate részesedést kereshet, függetlenül attól, amit az olvasó választ..

A fő hiba, amelyet a bloggerek az affiliate marketinggel (és a klasszikus hirdetésekkel is) elkövetnek, az, hogy inkább a hirdetők, mint az olvasók számára működnek.

Először az olvasók számára végzett munka az egyetlen módja annak, hogy bizalmat teremtsenek, majd később úton pénzt keressenek melléktermékként. Legalább ez a megközelítésünk.

A kapcsolt marketingstratégia sikeres megvalósításához valóban az kell, hogy időt töltsön kutatások elvégzésére, felső oktatási tartalmak létrehozására és a bizalom kiépítésére, miközben csak társult termékeket ajánl, ahol csak értelme van, és ahol az valóban értéket teremt az olvasó számára. Így lehet pénzt keresni egy blog kapcsolt marketingjével. Nincsenek olyan rövidítések, amelyek hosszú távon működnének.

Reading További olvasmány

 • Ha több gyakorlati útmutatót szeretne kapni a társult marketingről a WordPress blogon, olvassa el ez a bemutatónk. Konkrét taktikáról, arról, hogy mely plugineket kell használni, és hogyan kell mindent beállítani.
 • Továbbá, ha szeretne népszerűsíteni a WordPress és a tervezéssel / fejlesztéssel kapcsolatos kapcsolt vállalkozásokat, ebben az útmutatóban megvizsgáltuk a piac legjobb ajánlatait. Ez segít kiválasztani a legjobb programokat a reklámozáshoz.
 • Végül nézzük meg ezeket plugins az affiliate marketing számára és a rossz kapcsolt marketinggel kapcsolatos tapasztalatainkról.

2. Szabadúszó jövedelem

A legtöbb blog elindítója bizonyos készségeket megszerez.

Ilyenek például az írás, a weboldal tervezése, a grafikai tervezés, a marketing vagy akár a közösségi média menedzsmentje.

Ezek a készségek közvetlenül kapcsolódhatnak az online jövedelemhez. Csak annyit kell tennie, hogy a blogját használja hirdetésére.

Talán könnyebben mondható ki, mint megtenné, de halljon meg engem:

Bill: Saját bevételeim a tartalom marketing és SEO munkámból származnak. Amikor elkezdtem, szabadúszó író voltam. Sok első ügyfelemmel megszereztem azáltal, hogy megmutattam nekik a blogomban írt cikkeket.

Azóta ezt a szabadúszó írási szolgáltatást teljes értékű tartalommarketing és SEO mini-ügynökséggé alakítottam. Két ember dolgozik értem. És szinte minden héten kapok vezetéseket az enyémhez "dolgozz velem" oldal, akik a blogomból származnak.

Tehát stratégiám az, hogy nagyszerű tartalmat használjunk olyan emberek vonzására, akik szeretnék az általam készített tartalmat. Egyszerű, igaz?

Ugyanezt megteheti a grafikai tervezés munkájának bemutatásával, egy gyönyörű weboldal létrehozásával vagy a közösségi média bátorságának bemutatásával.

Ha készen áll a szabadúszó munka világába merülni, fontolja meg profilok létrehozását olyan webhelyeken, mint például a Upwork, az emberek óránként vagy a Fiverr. Bár közvetlenül a blogján keresztül fogadhatja el a munkát, ha csak most kezdődik, ezeknek a munkahelyeknek a használata, amelyek már rendelkeznek forgalommal és bizalommal, megkönnyítheti az átmenetet.

Odesk
peopleperhour
Fiverr

Ha többet szeretne megtudni, nézd meg ezt az esettanulmányt készítette Elna Cain arról, hogy hogyan használta a blogját, hogy szabadúszó bloggerré váljon.

3. Szponzorálás és reklám felhasználása extra készpénz elérésére

Ha valaha is hallgattál egy podcast epizódot, és hallottam, "Ezt az epizódot Ön hozta neked…", szponzori támogatásokat láttál működésben.

Ha valakit szponzorálsz blogodhoz, komoly készpénzt hozhatsz be. Az egyetlen hátránya azonban, hogy általában egy tisztességes közönségre van szüksége a szponzor megszerzéséhez. Mégis, ez lehet valami a radaron, amikor elkezdi építeni még több tekintélyt a résében.

Ha ezt az utat kívánja megtenni (pénzt keresni csak a blog írása érdekében? Regisztráljon!), Akkor nézd meg Ez az útmutató a blogszponzor megszerzéséhez.

Következőként a hirdető. A hirdetések olyan megtévesztőek, ha meg akarja tanulni, hogyan kell pénzt keresni egy blogban.

Egyrészt feliratkozhat Google AdSense és kezdje hirdetések futtatása a blogjaiban amint most. De másrészt a hirdetésekből származó jelentős bevételek megtekintéséhez szükséges idő és forgalom jelentős.

Tehát azt javasoljuk, hogy tegye meg, amikor csak kezd el egy új bloggal:

Felejtsd el a hirdetéseket.

Csak akkor fontolja meg a hirdetések megjelenítését, ha naponta 1000 látogató érkezik. Mielőtt ez megtörténne, a hirdetések csak figyelmet keltenek, és csökkentik a közönség webhelyével kapcsolatos tapasztalatait.

4. Online tanfolyam létrehozása

Az online tanfolyamok forróak és napról napra népszerűbbek. Ha meg akarja tanulni, hogyan kell elindítani egy blogot és hogyan kell pénzt keresni, ezek hatékony és becsületes módszerek erre.

 • Blogod van a főzésről? Tanítson főzési tanfolyamot.
 • Blogolsz a kerékpárokról? Futtasson kerékpárjavító tanfolyamot.
 • Vagy inkább a kedvenc online játékáról beszél? Tanulj meg egy jobb játékost.

online tanfolyam

Valós példaként, Venu Sanz blogot indított a vegán főzésről, és most teljes munkaidős jövedelmet (elegendő mások felvételéhez!) keres vegán főzési tanfolyamokon.

Ha egy online tanfolyam úgy hangzik, mint a forte, nézd meg ez az online tanfolyam létrehozásának útmutatója, és ez az útmutató egy WordPress tagsági webhely létrehozásához – amelyen keresztül továbbíthatja online tanfolyamát!

5. Könyv vagy termék eladása

A tanfolyamhoz hasonlóan egy könyv (vagy e-könyv) írása és eladása is jó módszer a blog pénzszerzésének témájához. Természetesen sok időbe telik, és szüksége van egy közönségnek, akinek eladni kell, ám hosszú távon egy könyv jó módszer a közönség bevételszerzésére, és segítséget nyújt számukra, hogy tekintélyként látja Önt.

Az egyetlen nehézség természetesen az, hogy … valójában a könyv írása. Ha elhagyjuk a saját írás fájdalmait, felmerül a probléma is, hogy mit tegyünk a könyvbe. Ideális esetben a könyvének tartalmaznia kell valamilyen tartalmat, akár az egyik (A) még soha nem láttam a blogban, vagy (B) némi kényelmet biztosítva az olvasó számára.

problogger

Más szavakkal, a (b) gombbal újratelepítheti blogja tartalmát, és könyv formába fordíthatja. Annak ellenére, hogy túl egyszerűnek tűnik, hogy életképes legyen, ez az, amit néhány legsikeresebb blogger csinált évek óta. Például Darren Rowse, a Problogger megvan az e-könyve címmel "31 nap egy jobb blog felépítéséhez." A motorháztető alatt egy blogbejegyzés-sorozat egy összeállítása, amelyeket továbbra is ingyenesen olvashat itt. A könyv első számú előnye, szemben a hozzászólásokkal, a kényelem.

Ebben a blogban külön útmutatónk van arról, hogyan kell pontosan ezt megtenni – a blog tartalmát könyvévé alakítani.

A könyvnek ezenkívül nem is kell a végterméknek lennie. Értékesítheti úgy, hogy az első érintkezési pontként szolgáljon a közönséggel, majd később eladja őket a kurzusodra, ha mindkét módszert használja!

Alternatív megoldásként eladhat fizikai termékeket, és blogját e-kereskedelmi áruházakká alakíthatja. Ha eltalálja a képzeletét, olvassa el ezt az útmutatót hozzon létre egy WordPress tárolót.

A világos oldal itt az, hogy ha hagyományos üzleti vállalkozást működtet, akkor valószínűleg már van valamelyik terméke, amelyet eladni szeretne, akkor miért nem ajánlja fel az új WordPress blogján keresztül …

A blog bevételének végső szója

Noha ma már pénzt kereshet azzal, hogy szabadúszó szolgáltatásokat kínál, vagy a seggét megbénítja, hogy szponzort találjon, valószínűleg időbe telik, hogy felgyorsuljon.

A blog elindításával és a pénzeszközökkel kapcsolatban az a tény, hogy nem ritka, ha a blogoknak legalább 6–12 hónapot kell tartaniuk az életképes jövedelem eléréséhez. Tehát ha nem lát azonnal készpénzt a bankban, akkor ne engedje, hogy ez visszatartja a kísérlet folytatását.

Összességében a blog bevételszerzésének megtanulása elsősorban a dolgok kipróbálását, megismétlését, fejlesztését és tesztelését jelenti. Ezután, amint valami működni kezd, méretezze fel!

Ez a bővítés magában foglalhatja új társult programok kipróbálását, új termékek vagy könyvek kidolgozását, új termékek bevezetését, új promóciós módszerek kipróbálását stb..

Például az egyik dolog, amit a különféle blogjaink között csináltunk (ez egy és ez is) ThemeIsle) külön próbaelemeket oszt meg tesztelve, hogy megtudja, mely verziók teljesítik a legjobban.

Split-vizsgálat nagyon erős technika annak ellenére, hogy a fő ötlet nagyon egyszerű … Csak annyit kell tennie, hogy készít valami két verzióját (lehet gomb, értékesítési üzenet, címsor, termékkép), és párhuzamosan futtatja azokat, amíg nincs elegendő adat a készítéshez. egy jobb döntés. Ennek egyik módja a tesztelés egyik módja Google optimalizálás – mit használunk. Ingyenes, és több mint elegendő funkcióval rendelkezik, hogy kielégítse a bloggereket.

Ez röviden összefoglalja a blog pénzszerzési útmutatónkat! Mint láthatja, mindössze egy pár dolgot el kell végezni, de ennek szándékában áll. Nem véletlen, hogy egyes blogok miként ölhetnek meg, mások küzdenek bármi megkeresésért. Folyamatos erőfeszítés.

Ez a titok.

Attól tartok, nincs más módja annak, hogy ezt mondjuk … a blog elindításával kapcsolatos útmutatónk vége. Ha eddig elérted, gratulálok neked! ����

Ezen a ponton, eleget tudsz ahhoz, hogy veszélyes lehessen az új blogoddal! ��

Most csak a végrehajtás számít. Jó. Megfelelő. Végrehajtás.

Reméljük, hogy ennek az útmutatónak az útmutatásai segítenek új blogjának létrehozásában a sikerhez!

De ez még nem minden! Íme egy további fejezet, amely hasznos lehet:

Extra fejezet: A legjobb blogszerzési eszközök és útmutatók

Eredeti szöveg: K Karol, Colin újonc, Bill Widmer és Ionut Neagu.
Elrendezés és előadás: K Karol.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map