Δημοσίευση χωρίς πόνο: Νέα κόλπα WordPress για να κάνετε το Blogging εύκολο

Ακολουθώντας όλα τα βήματα για να δημοσιεύσετε, να κοινοποιήσετε και να προωθήσετε μια ανάρτηση WordPress μπορεί να είναι μια περιττή περίπλοκη διαδικασία. Αυτή η ανάρτηση θα εξετάσει μερικά ωραία κόλπα του WordPress για να μειώσει την αντίσταση στη διαδικασία δημοσίευσης και πώς να αυτοματοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα βήματα.


Το blogging πρέπει να είναι χωρίς πόνο και εύκολο. Το WordPress κάνει πολλά πράγματα πολύ καλά, αλλά δεν είμαστε ακόμη στο σημείο όπου η δημοσίευση είναι εξαιρετικά εύκολη. Θα μπορούσαμε τελικά να φτάσουμε σε αυτό το σημείο με τον νέο συντάκτη Gutenberg (ή όχι?), αλλά στο μεταξύ θα πρέπει να βασιστούμε σε κόλπα WordPress για να κάνουμε το blogging πιο εύκολο.

Πράγματι, δεν κάνετε blogging, γιατί είναι διασκεδαστικό να βελτιστοποιείτε εικόνες, να ενημερώνετε προσθήκες και να μορφοποιείτε κείμενο (και προφανώς στη συνέχεια να μορφοποιείτε εκ νέου το κείμενο επειδή απενεργοποιήσατε το HTML).

Κάνετε blogging επειδή θέλετε να μοιραστείτε τα γραπτά σας.

WordPress κόλπα για να κάνουν το blogging πιο εύκολο

Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά να γράφω blog με το WordPress, το λογισμικό βρισκόταν στα στάδια της βρεφικής ηλικίας και η λήψη μιας θέσης από την πόρτα ήταν μια εξαιρετικά κουραστική διαδικασία, που περιελάμβανε:

 • Μη αυτόματη αλλαγή μεγέθους και βελτιστοποίηση εικόνων.
 • Ενημέρωση του “ρυθμιστικού περιεχομένου” με διατήρηση του αριθμού x αναρτήσεων σε κατηγορία “επιλεγμένων”.
 • Προσθήκη μετα-περιγραφής και προσαρμοσμένου τίτλου SEO χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα πεδία (και πρέπει να μετρήσετε τους χαρακτήρες του καθενός).
 • Δημιουργία μιας επιλεγμένης εικόνας, μεταφόρτωση μέσω του μεταφορτωτή πολυμέσων και στη συνέχεια επικόλληση της διεύθυνσης URL σε ένα προσαρμοσμένο πεδίο.
 • Προσθήκη προσαρμοσμένου αποσπάσματος (για το επιλεγμένο ρυθμιστικό).
 • Προσθήκη τακτικού αποσπάσματος.
 • Κ.λπ..

Το WordPress κάνει τις δημοσιεύσεις πολύ πιο απλές αυτές τις μέρες, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά τακτοποιημένα κόλπα WordPress που μπορείτε να εφαρμόσετε προκειμένου να διευκολύνετε τη διαδικασία δημοσίευσής σας.

Αυτή η ανάρτηση θα παρουσιάσει μια σειρά από εύκολα κόλπα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη διαδικασία του blogging σας απλούστερη, ταχύτερη και χωρίς άγχος. Μπορείτε να αφιερώσετε πέντε λεπτά διαβάζοντας αυτό το άρθρο, μισή ώρα εφαρμόζοντας τα κόλπα του WordPress που έχετε μάθει και μέσα σε μερικές αναρτήσεις θα κάνετε περισσότερα από ό, τι θα κάνετε πίσω στο χρόνο. Ακούγεται καλό; Ας κολλήσουμε.

Ακολουθεί το TOC εάν προτιμάτε να μεταβείτε κατευθείαν στο μέρος που σας ενδιαφέρει περισσότερο:

Επιλέξτε ένα θέμα που αγκαλιάζει την απλότητα | Αφιερώστε λιγότερο χρόνο για να χειριστείτε εικόνες | Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείτε | Γράψτε περισσότερα, χωρίς προσοχή | Αυτοματοποίηση διατήρησης επισκεπτών | Έκπληξη και ευχαρίστηση των αναγνωστών | Αφιερώστε χρόνο από τη λίστα email σας | Αυτοματοποιήστε την κοινωνική κοινή χρήση

Επιλέξτε ένα θέμα που αγκαλιάζει την απλότητα

Το ευκολότερο κόλπο του WordPress προέρχεται από την επιλογή θέματος. Η παραπάνω ιστορία – για το πόσο περίπλοκη ήταν η διαδικασία δημοσίευσης του WordPress μου – προέκυψε από τη χρήση ενός περίπλοκου θέματος WordPress σε μια εποχή που ο πυρήνας του WordPress δεν είχε πολλές από τις δυνατότητες που λαμβάνουμε τώρα από δεδομένες, όπως οι επιλεγμένες εικόνες.

Εδώ είναι το μυστικό: μπορείτε να αφαιρέσετε μεγάλο μέρος της πολυπλοκότητας της δημοσίευσης χρησιμοποιώντας ένα θέμα που αγκαλιάζει την απλότητα και την αναγνωσιμότητα. Με λιγότερα "καμπάνες και σφυρίχτρες" στο θέμα του WordPress σας, υπάρχουν λιγότερα για να ανησυχείτε κατά τη δημοσίευση – και θα μπορείτε να κάνετε τις δημοσιεύσεις σας πιο γρήγορα.

Επιλέξτε ένα θέμα WordPress που σας επιτρέπει να εστιάσετε στο περιεχόμενό σας και, στη συνέχεια, αφήστε το περιεχόμενό σας να μιλήσει. Θα είστε σε καλή παρέα με αυτό: εξαιρετικά δημοφιλή ιστολόγια όπως συνήθειες zen και Τζέιμς Κλ είναι πολύ απλοί ιστότοποι, με μόνο το περιεχόμενο που εμφανίζεται.

Ζενχάμπιτς
jamesclear

Τα καλά παραδείγματα θεμάτων WordPress που αγκαλιάζουν την απλότητα είναι Ζίλα (ένα θέμα που είναι η δημιουργία του ThemeIsle – αυτό που χρησιμοποιείται στο ιστολόγιο ThemeIsle, δωρεάν θέμα) και Ανεξάρτητος εκδότης 2 από το Automattic (ο σύνδεσμος λήψης βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας).

Ζίλα
ανεξάρτητος-εκδότης-2

Επί πλέον, απλό δεν χρειάζεται να σημαίνει διαισθητικό για τους αναγνώστες σας: αντί για ένα περίπλοκο ρυθμιστικό που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του ιστολογίου σας, θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε μια αρχική σελίδα που καθοδηγεί τους αναγνώστες στο περιεχόμενο που είναι πιο πιθανό να τους ενδιαφέρει περισσότερο.

Αυτό είναι ένα πολύ προσιτό κόλπο WordPress. εάν είστε απογοητευμένοι με το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη δημοσίευση μιας ανάρτησης, απλώς κάντε τη μετάβαση σε κάτι πιο απλό.

Αφιερώστε λιγότερο χρόνο με τις εικόνες

Αφού απλοποιήσετε το θέμα του WordPress, θα στοχεύσουμε στη συνέχεια στις εικόνες. Αυτός είναι ένας άλλος τομέας στον οποίο το WordPress έχει διανύσει πολύ δρόμο και πολλά μικρά κόλπα του WordPress μπορούν να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία αντιμετώπισης εικόνων στο WordPress.

Εάν χρησιμοποιείτε μη επεξεργασμένες εικόνες αποθεμάτων, μπορείτε να μειώσετε σε μεγάλο βαθμό τον χρόνο που ξοδεύετε αναζητώντας εικόνες χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο που δημιουργεί μια αναζήτηση εικόνων στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress. Το Dreamstime Stock Photos είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που το κάνει, δίνοντάς σας 25 εκατομμύρια δωρεάν φωτογραφίες για να διαλέξετε – απευθείας από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων.

Εάν, ωστόσο, προτιμάτε να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στις εικόνες που συνοδεύουν την ανάρτησή σας, θα γνωρίζετε ότι λίγη επιπλέον προσπάθεια μπορεί να οδηγήσει σε δολοφονικά γραφικά που ενισχύουν πραγματικά την εμπειρία ανάγνωσης.


Dreamstime Φωτογραφίες αρχείου Dreamstime Φωτογραφίες αρχείου

Συγγραφέας: Dreamstime

Τρέχουσα έκδοση: 3.5

Τελευταία ενημέρωση: 6 Μαρτίου 2020

dreamstime-stock-photos.3.5.zip


82% βαθμολογίες


900 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.5 +

Ευτυχώς, η δημιουργία γραφικών δολοφόνων δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη: Snappa είναι ένας επεξεργαστής εικόνων με βάση το πρόγραμμα περιήγησης που διευκολύνει τη δημιουργία επιλεγμένων εικόνων, γραφημάτων και εξωφύλλων eBook – καθώς και εικόνων για σχεδόν κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Το Snappa είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο επεξεργασίας εικόνας

Μια δημοφιλής εναλλακτική λύση είναι Κάναβα, αν και προτιμώ το Snappa για την ευρύτερη υποστήριξη του blog-image.

Τα κόλπα του WordPress δεν σταματούν με τη δημιουργία εικόνων! Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το δημοφιλές δωρεάν πρόσθετο Jetpack της Automattic για να βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος των εικόνων σας βελτιστοποιείται αυτόματα, βελτιστοποιείται και φιλοξενείται σε (επίσης δωρεάν) δίκτυο παράδοσης περιεχομένου. Για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες εικόνας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα Photon Jetpack. Βλέπω Αυτό το βίντεο για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης αυτής της ρύθμισης.

Ένα τελευταίο τέχνασμα μπόνους: εάν εξακολουθείτε να προτιμάτε να ψάχνετε φωτογραφίες αποθεμάτων σε εξωτερικούς ιστότοπους, χρησιμοποιήστε το Αποθηκεύω. Το Stock Up συγκεντρώνεται από 26 πραγματικά υψηλής ποιότητας ιστότοπους μετοχών και σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση σε όλους ταυτόχρονα, οδηγώντας σας στον αρχικό ιστότοπο για λήψη. Εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου.

Το να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με εικόνες κατά τη δημοσίευση μιας ανάρτησης WordPress είναι ένα εξαιρετικό χαμηλό κρεμαστό φρούτο για να διευκολύνετε τη διαδικασία του blogging σας. Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να βελτιστοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία.

Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείτε

Οι σύντομοι κωδικοί είναι ένας βολικός τρόπος προσθήκης ισχυρών μορφοποιήσεων και δυνατοτήτων Οι πιο χρήσιμοι σύντομοι κωδικοί δεν είναι, ωστόσο, ειδικά ενσωματωμένοι στον πυρήνα του WordPress: εξαρτάται από τα θέματα και τις προσθήκες σας να προσθέσετε τους συντομεύσεις.

Αυτό είναι καλό και επιτρέπει σε μεμονωμένα θέματα και προσθήκες να προσθέσουν πραγματικά καθαρή λειτουργικότητα. Αυτό όμως που δεν είναι καλό είναι εάν χρησιμοποιείτε συντομευμένους κωδικούς στο θέμα σας και μετά αλλάξετε θέματα, θα βρείτε άδειους [σύντομους κωδικούς] γεμάτους αναρτήσεις.

Θέλω να υπογραμμίσω αυτό το σημείο: εάν το θέμα τροφοδοτούσε τον σύντομο κώδικα και αλλάξατε θέματα, τότε προφανώς δεν θα υπάρχει έξοδος από τακτοποιημένη λειτουργικότητα – θα έχετε απλώς [shortcodes] παντού. Αυτό φαίνεται τρομερό και δημιουργεί μια εξαιρετικά κακή εμπειρία χρήστη.

Ποια είναι τα κόλπα του WordPress εδώ που μπορούν να σώσουν την ημέρα; Πάντα, χρησιμοποιείτε πάντοτε προσθήκες για τους κωδικούς σας. Εάν μορφοποιούν συντομεύσεις, χρησιμοποιήστε μια ειδικά κατασκευασμένη προσθήκη. Οτιδήποτε άλλο, και θα είστε είτε κλειδωμένοι είτε θα πρέπει να περάσετε και να αντικαταστήσετε ένα σωρό άχρηστα αγκύλες σε όλες τις αναρτήσεις σας.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ Shortcodes Ultimate. Είναι δωρεάν, ειδικά σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο – χωρίς φούσκωμα. Διαφορετικά, δεν τα χρησιμοποιώ περισσότερο.

(Σημείωση του συντάκτη. Το Shortcodes Ultimate είναι στην πραγματικότητα το αγαπημένο μας πρόσθετο συντομεύσεων εδώ στο CodeinWP. Το χρησιμοποιούμε όλη την ώρα για να κατασκευάσουμε προσαρμοσμένες διατάξεις για τις αναρτήσεις μας. Ακόμη και η ανάρτηση που διαβάζετε τώρα διαθέτει μια χούφτα σύντομων κωδικών SU.)

Γίνε μελλοντική απόδειξη! Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείτε.


WordPress Shortcodes Plugin - Shortcodes Ultimate WordPress Shortcodes Plugin – Shortcodes Ultimate

Συγγραφέας: Βλαντιμίρ Ανόχιν

Τρέχουσα έκδοση: 5.9.0

Τελευταία ενημέρωση: 24 Μαΐου 2020

shortcodes-ultimate.5.9.0.zip


98% βαθμολογίες


800.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.6 +

Γράψτε περισσότερα, χωρίς προσοχή

Επομένως, απλοποιήσατε τη χρηστικότητα του ιστότοπού σας και αφαιρέστε από το μέλλον το backend. Τι γίνεται όμως με την παραγωγή περιεχομένου; Το να βυθιστείτε πλήρως στη διαδικασία γραφής είναι ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσετε τη γραφή. Εξαλείψτε τις περισπασμούς και θα μπορείτε να γράφετε περισσότερα, πιο γρήγορα.

Το WordPress το γνωρίζει επίσης και διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία χωρίς περισπασμούς. Θα το βρείτε στην επάνω δεξιά γωνία του περιβάλλοντος εργασίας του επεξεργαστή ή απλώς πατήστε Alt + Shift + G για να φτάσετε εκεί γρήγορα. Μόλις αρχίσετε να πληκτρολογείτε, θα δείτε τα πάντα εκτός από αυτά που γράφετε να ξεθωριάζουν και μπορείτε να επικεντρωθείτε στη μείωση των λέξεων. Μετακινήστε ξανά το ποντίκι σας και τα μενού θα επιστρέψουν.

Λειτουργία γραφής χωρίς περισπασμούς στο WordPress

Ακόμα και στη λειτουργία χωρίς περισπασμούς από το WordPress, εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε τις περισπασμούς που κρύβετε στις άλλες καρτέλες σας, σε απόσταση μόνο ενός Ctrl + Tab. Αν έχετε διάθεση ανώτερης θέλησης, αυτό δεν μπορεί να σας προκαλέσει, αλλά θεωρώ ότι χρειάζομαι κάποια κόλπα WordPress που θα με αφήσουν να βυθιστώ εντελώς στη γραφή.

Τώρα μπαίνουμε στον κόσμο του αποκλειστικές εφαρμογές γραφής. Προχωρήστε προσεκτικά, καθώς συχνά είναι υπερβολικά ακριβά και δεν περιλαμβάνουν τα MacBooks και καπουτσίνο, τα οποία συνήθως θα τα βλέπετε.

Θα κυνηγήσω: υπάρχουν πολλές εφαρμογές γραφής, ειδικά για Mac. τα περισσότερα είναι εντάξει, μερικά είναι καλά, κανένα δεν έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλω και όλα είναι ακριβά:

 • WordPress.com για επιτραπέζιο υπολογιστή (επίσης γνωστό ως Calypso) διατίθεται για Windows, Mac και Linux και προσφέρει μια αρκετά ομαλή εμπειρία χρήστη χωρίς περισπασμούς, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε πολλά άλλα μέρη του Πίνακα ελέγχου του WordPress. Ενώ η εφαρμογή δημιουργήθηκε κυρίως για χρήστες WordPress.com, λειτουργεί επίσης με αυτο-φιλοξενούμενους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την προσθήκη Jetpack.
 • Οδυσσέας για Mac (επίσης στο iPad) είναι πολύ καλό και είναι η εφαρμογή γραφής της επιλογής μου. Μπορεί να εξαγάγει απευθείας στο WordPress που είναι πολύ βολικό και γενικά έχει όλες τις δυνατότητες που θέλετε. Είναι ακριβό, αλλά αν γράψετε πολλά θα αξίζει τον κόπο.
 • Γράφω και Γράμματα, επίσης για Mac, είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις που μοιράζονται πολλές από τις δυνατότητες του Ulysses.
 • MarkdownPad για τα Windows ήταν η εφαρμογή μου για τα Windows για εγγραφή με markdown για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν έχετε ενσωμάτωση στο WordPress, αλλά έχετε έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή.
 • Σημείωση εκδότη Αυτά που μου αρέσει ιδιαίτερα και χρησιμοποιώ κάθε μέρα είναι: Συγγραφέας iA και Αρκούδα. Η πρώτη είναι η καλύτερη εφαρμογή γραφής για Mac, IMO. Το τελευταίο έχει καλύτερη ενσωμάτωση με τη γραμμή αφής MacBook Pro.

αρκούδαΕφαρμογή αρκούδας
iawriterΕφαρμογή iA Writer

Το κοινό όλων αυτών των εφαρμογών γραφής είναι υποστήριξη markdown. Το Markdown είναι μια γλώσσα γραφής ειδικά σχεδιασμένη για τον ιστό, σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην χρειάζεται να βγάζετε τα δάχτυλά σας από το πληκτρολόγιο. Τα πάντα – μορφοποίηση, προσθήκη συνδέσμων και προσθήκη εικόνων – γίνεται σε συνδυασμό με μερικά κομμάτια σύνταξης. Με λίγα λόγια: Το Markdown σας επιτρέπει να γράφετε πιο γρήγορα. Αυτό είναι μια τακτοποιημένη εισαγωγή, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό.

Μια ειδική εφαρμογή γραφής μπορεί να γίνει το μέρος σας για να αγνοήσετε τα πάντα και να εστιάσετε πλήρως στη γραφή. Η λειτουργία δωρεάν απόσπασης της προσοχής του WordPress είναι εντάξει, αλλά χρησιμοποιήστε ένα από αυτά τα κόλπα του WordPress και μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα. Κτυπήστε περισπασμούς! Γράψτε πιο γρήγορα και διευκολύνετε το blogging.

Αυτοματοποιήστε τη διατήρηση των επισκεπτών

Η ευκολότερη δημοσίευση σάς επιτρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στην ποιότητα του περιεχομένου σας. Η εστίαση στην ποιότητα του περιεχομένου σας θα σας δώσει ένα καλύτερο ιστολόγιο. Και ένα καλύτερο ιστολόγιο μπορεί να είναι ένα πιο επιτυχημένο ιστολόγιο – αρκεί να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να διατηρήσετε τους επισκέπτες.

Η αυτόματη εμφάνιση σχετικών δημοσιεύσεων στο κάτω μέρος κάθε ανάρτησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τους επισκέπτες αφοσιωμένους: λέτε "έχετε τελειώσει ένα πράγμα; Τέλεια, εδώ είναι ένα άλλο πράγμα που είναι εξίσου καλό."

Το Jetpack, πάλι, έχει τη λύση εδώ, με ένα Ενσωματωμένη ενότητα σχετικών δημοσιεύσεων. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε, όπως συμβαίνει με όλες τις ενότητες της προσθήκης, κάτω από τις ρυθμίσεις. Το δολοφονικό χαρακτηριστικό των σχετικών αναρτήσεων του Jetpack είναι ότι κάνει την ανάλυση των αναρτήσεων για εμφάνιση στον διακομιστή σας. Αυτό καθιστά τη λειτουργία πολύ φιλική για την κοινή φιλοξενία WordPress που δεν μπορεί να χειριστεί εργασίες εντάσεως πόρων.

Ένα παράδειγμα του μπλοκ σχετικών δημοσιεύσεων:

Δυνατότητα δημοσιεύσεων σχετικών με το Jetpack

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτόνομο plugin – το οποίο είναι πιθανώς πιο εντατικό σε πόρους, από Σχετικές δημοσιεύσεις για WP είναι μια καλά σεβαστή επιλογή (premium, $ 39).

Έκπληξη και ευχαρίστηση των αναγνωστών (αντί να απαιτούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους)

Η συμβατική σοφία δημιουργίας κοινού και μάρκετινγκ μέσω email λέει ότι ο μόνος τρόπος απόκτησης των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των αναγνωστών σας είναι να προσφέρει κάποιο είδος "καρότο": μπόνους ή κίνητρο. Όμως, η συμβατική σοφία λέει πολλά πράγματα. ακολουθήστε τα όλα και θα παρακολουθείτε πάντα τις τελευταίες τάσεις αντί να τις ορίζετε.

Υπάρχει ένα πολύ ισχυρό και πολύ ενδιαφέρον επιχείρημα για να εκπλήξει και να ευχαριστήσει τους αναγνώστες δίνοντας πραγματικά πολύτιμα μπόνους χωρίς απαιτητικά email και απλώς ζητώντας διευθύνσεις email όταν οι αναγνώστες πωληθούν στην αξία και την ποιότητα του ιστολογίου σας.

Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο: πόσο συχνά έχετε μείνει μακροπρόθεσμα-εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο που σας ανάγκασε να του δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας?

Η απάντηση είναι πιθανώς πολύ λίγες. Τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχω προέρχονται από την απόλαυση της ποιότητας του περιεχομένου ενός ιστότοπου και την εθελοντική εγγραφή. Θα πρέπει να ακολουθείτε την ίδια προσέγγιση στον ιστότοπό σας: δημοσιεύστε εξαιρετικό περιεχόμενο, δώστε εξαιρετικά μπόνους και μην απαιτείτε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κανένα στάδιο.

Μια μελέτη περίπτωσης αυτού στην πράξη – και λειτουργεί – προέρχεται από το αφεντικό της Sumo.com, Nat Eliason. Νατ σκότωσε τη λήψη email του υπέρ της διάδοσης περιεχομένου και της οικοδόμησης πίστης και εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες του. Οι προβολές του ιστότοπού του έχουν εξερράγη: ο ιστότοπός του δέχεται πλέον εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες το μήνα και η λίστα email αυξάνεται πολύ καλά.

Το να εκπλήσσει και να χαροποιεί τους αναγνώστες σας δίνοντας περιεχόμενο μπόνους έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι πολύ πιο απλό να δημιουργηθεί. Είναι απλό να δημιουργήσετε ένα PDF του περιεχομένου σας, το οποίο μπορείτε απλώς να ανεβάσετε μέσω του προγράμματος μεταφόρτωσης πολυμέσων WordPress, χωρίς να απαιτείται ενοποίηση μάρκετινγκ μέσω email. Αυτό είναι ένα τέχνασμα WordPress που όχι μόνο διευκολύνει το blogging για εσάς, αλλά θα διασφαλίσει επίσης πολύ χαρούμενους αναγνώστες.

Σημείωση εκδότη Ακόμα κι αν κάνουμε πολλά πράγματα όσον αφορά τα email σε αυτόν τον ιστότοπο, παρέχουμε επίσης επιπλέον περιεχόμενο χωρίς να ζητάμε από τους χρήστες να εγγραφούν. Για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει ποια είναι τα σχέδια φιλοξενίας WordPress με την υψηλότερη βαθμολογία, κάναμε μια μεγάλη έρευνα προσπαθώντας να το μάθουμε. Στην ανάρτηση αποτελεσμάτων, κοινοποιούμε ένα ακατέργαστο αρχείο εξαγωγής με τα δεδομένα της έρευνας – σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τη δική σας ανάλυση. Είναι δυνατή η λήψη αυτού του αρχείου χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε στη λίστα μας. Τσέκαρέ το.

Δώστε στους ανθρώπους περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με συνέπεια και θα σας δώσουν χρόνο, προσοχή και κίνηση.

Αφιερώστε χρόνο από τη λίστα email σας

Αφού εκπλήξετε και ενθουσιάσετε τους αναγνώστες τόσο που αισθάνονται υποχρεωμένοι να εγγραφούν στη λίστα email σας, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε αυτόν τον πόρο και επικοινωνείτε τακτικά με τη λίστα σας. Δυστυχώς, η δημιουργία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη λίστα σας όταν έχετε δημοσιεύσει ένα νέο άρθρο (αν έτσι κάνετε το email σας) μπορεί να είναι ένα τεράστιο χρονικό διάστημα, ειδικά εάν το περιεχόμενο χρειάζεται εκτεταμένη αναδιαμόρφωση όταν προστεθεί στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Η λύση είναι να αυτοματοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Υπάρχουν πολλά κόλπα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εδώ, ανάλογα με το πόσο περίπλοκη είναι η ρύθμιση του email σας:

Στείλτε νέες δημοσιεύσεις σε ένα ενημερωτικό δελτίο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω RSS. Τα πιο δημοφιλή εργαλεία email διαθέτουν "RSS για προσχέδιο" λειτουργία, σύμφωνα με την οποία νέες αναρτήσεις τραβιούνται αυτόματα από τον ιστότοπό σας, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε και να στείλετε με μη αυτόματο τρόπο. Αυτό χειρίζεται πολλές δουλειές για σας. Η υπηρεσία αυτοματοποίησης IFTTT μπορεί να σας βοηθήσει εδώ: εδώ τι μπορείτε να κάνετε με το Mailchimp, για παράδειγμα.

Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο σελίδας στο WordPress για αυτόματη συμπλήρωση του email σας. Αυτή η δεύτερη επιλογή είναι πολύ πιο περίπλοκη, αλλά πολύ πιο ισχυρή: με αυτόν τον τρόπο ιστότοποι όπως WPShout και wpMail δημιουργούν ενημερωτικά δελτία περιεχομένου (που χρησιμοποιούν σταθερή μορφή) κάθε εβδομάδα. Και οι δύο ιστότοποι έχουν πρότυπο προσαρμοσμένης σελίδας setup (στην πράξη θα χρησιμοποιούσε κώδικα παρόμοιο με ένα προσαρμοσμένη σελίδα αρχειοθέτησης) για να τραβήξετε αυτόματα θέσεις που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

ifttt

Υπάρχει τότε χώρος για προσθήκη μιας προσαρμοσμένης εισαγωγής και, στη συνέχεια, ολόκληρο το email μπορεί να αντιγραφεί και να επικολληθεί σε έναν πάροχο email. Αυτό είναι ένα πολύ πιο περίπλοκο κόλπο του WordPress, αλλά είναι απίστευτα ισχυρό και εξοικονομεί χρόνο.

Σημείωση εκδότη Επιπλέον, εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερα κόλπα WordPress που σχετίζονται με RSS, καλύπτουμε μερικά από αυτά σε μια άλλη ανάρτηση στο ιστολόγιο – όπου μιλάμε για το τι μπορείτε να κάνετε με διάφορα "RSS για δημοσίευση" προσθήκες.

Κατά τη γνώμη μου, τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία είναι αυτά που αποστέλλονται τακτικά, με εξατομικευμένη πινελιά. Αφιερώστε χρόνο από τη λίστα email σας με αυτά τα κόλπα του WordPress, αλλά μην αυτοματοποιήσετε πλήρως. να είστε προετοιμασμένοι να επενδύσετε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αναγνώστη.

Αυτοματοποιήστε την κοινωνική κοινή χρήση

Ένας άλλος μεγάλος υποψήφιος για αυτοματοποίηση και εξοικονόμηση χρόνου είναι κοινωνική ανταλλαγή. Μόλις δημοσιεύσετε μια ανάρτηση, θα θέλετε να την μοιραστείτε στα κοινωνικά σας δίκτυα, επομένως μπορείτε επίσης να το κάνετε εύκολο.

Πριν κάνετε οποιαδήποτε κοινωνική κοινή χρήση, βεβαιωθείτε ότι έχετε το Yoast SEO εγκατεστημένο το πρόσθετο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι εάν έχετε μια επιλεγμένη εικόνα, τα κοινωνικά δίκτυα το λαμβάνουν και θα εμφανίζουν την εικόνα μαζί με την ανάρτησή σας όταν κοινοποιούνται. Μπορείτε επίσης να τα ορίσετε χειροκίνητα στις ρυθμίσεις του Yoast SEO, αλλά με έμφαση στα κόλπα του WordPress για να κάνετε το blogging εύκολο, δεν θα το συνιστούμε. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη λειτουργία, θα βρείτε ένα οδηγός εδώ – και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προηγούμενα κόλπα εικόνων μας για να δημιουργήσετε εύκολα εικόνες κατάλληλου μεγέθους για κοινωνικά δίκτυα.

Τώρα που ολοκληρώσατε την αρχική ρύθμιση, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στον πραγματικό αυτοματισμό κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το Jetpack ξανά μπορεί να σώσει την ημέρα εδώ: το Δημοσιεύστε τη δυνατότητα σας επιτρέπει να δημοσιεύετε αυτόματα στα κοινωνικά σας δίκτυα όταν δημοσιεύεται μια νέα ανάρτηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το Jetpack στα κοινωνικά δίκτυα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το WordPress θα χειριστεί τα πάντα την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσετε μια νέα ανάρτηση.

Αυτό το τέχνασμα, ωστόσο, θα σας βοηθήσει μόνο να μοιραστείτε την ανάρτησή σας την πρώτη φορά που δημοσιεύεται. Για να συνεχίσετε να μοιράζεστε τις αναρτήσεις σας και να συνεχίζετε να λαμβάνετε νέα επισκεψιμότητα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Αναβιώστε την παλιά θέση. Αυτή η προσθήκη διευκολύνει την κοινή χρήση αναρτήσεων από τα αρχεία του ιστολογίου σας και τις δημοσιεύει αυτόματα στις κοινωνικές ροές σας. Απλώς πρέπει να το ρυθμίσετε μία φορά και μετά να αποκομίσετε τα οφέλη μακροπρόθεσμα!

Τα κόλπα του WordPress σας βοηθούν να συνεχίσετε με το γράψιμο!

Ο στόχος αυτών των κόλπων του WordPress είναι να διασφαλίσει ότι οι διαδικασίες συγγραφής και δημοσίευσης σας είναι εύκολες, γρήγορες και χωρίς πόνο. Σε τελική ανάλυση, εάν αυτές οι διαδικασίες είναι ευκολότερες, είναι πιο πιθανό να τις κάνετε πραγματικά.

Ένα blog WordPress που είναι πιο απλό στη χρήση είναι εκείνο όπου μπορείτε να δημοσιεύετε περισσότερο περιεχόμενο πιο συχνά.

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε:

 1. Αγκαλιάστε την απλότητα – επιλέξτε ένα θέμα που το αντικατοπτρίζει.
 2. Αφιερώστε λιγότερο χρόνο για να χειριστείτε εικόνες χρησιμοποιώντας πρόσθετα stock-image
 3. Μελλοντική απόδειξη του περιεχομένου σας. Μην χρησιμοποιείτε συντομευμένους κωδικούς στο θέμα σας.
 4. Χρησιμοποιήστε μια ειδική εφαρμογή γραφής για ταχύτερη, χωρίς περισπασμούς γραφή.
 5. Αυτοματοποιήστε σχετικές δημοσιεύσεις χρησιμοποιώντας το Jetpack.
 6. Δώστε μπόνους, μην ενοχλείτε με την επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 7. Αυτοματοποιήστε τη λίστα email σας (όσο το δυνατόν περισσότερο).
 8. Αυτοματοποιήστε την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων με το Revive Old Post, το Jetpack και το Yoast.

Φύγε και εφαρμόστε τα τώρα. Ο χρόνος που απαιτείται θα είναι κάτι παραπάνω από κερδισμένο πίσω στο χρόνο που θα εξοικονομηθεί, καθώς θα πάρετε λίγο από τον πόνο από τη δημοσίευση και θα θέλατε να δημοσιεύσετε περισσότερες δημοσιεύσεις.

Είναι πραγματικά win-win. Φτάστε σε αυτό!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map