Μετάβαση από το WordPress Blog στο βιβλίο – Ο απόλυτος οδηγός σας ��

Μετάβαση από το WordPress Blog στο βιβλίο – Ο απόλυτος οδηγός σας ��

Μετάβαση από το WordPress Blog στο βιβλίο – Ο απόλυτος οδηγός σας ��
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Βρίσκεστε σε αυτό το ιστολόγιο για λίγο και θέλετε να το μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο: να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας στο WordPress. Θέλετε την αρχή που προέρχεται από τη δημοσίευση συγγραφέα και το δευτερεύον εισόδημα που μπορείτε να κερδίσετε από ένα βιβλίο. Αλλά η διαδικασία είναι τρομακτική. Από πού ξεκινάς?


Μπορείτε να ξεκινήσετε μαζί μας. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει ακριβώς πώς να μετατρέψετε το blog σας στο WordPress, από την επιλογή του σωστού θέματος και των άρθρων για το βιβλίο σας, έως τη δημοσίευση.

Η διαδρομή από το blog του WordPress στο βιβλίο

Η μετατροπή από το blog του WordPress σε βιβλίο μπορεί να απαιτεί κάποια εργασία, αλλά δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη εάν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα. Εδώ είναι τα πάντα από την πανοραμική θέα. Θα αναφερθούμε αργότερα σε αυτόν τον οδηγό:

WordPress blog για κράτηση

θέμα

1. Επιλέξτε το θέμα σας – για να διαβάσετε σαν βιβλίο, τα άρθρα σας πρέπει να συνδέονται μαζί με ένα κοινό θέμα.

επιλέξτε άρθρα

2. Επιλέξτε τα άρθρα σας – δεν θέλετε να δημοσιεύσετε κάθε άρθρο στο ιστολόγιό σας ως βιβλίο. Θέλετε να δημοσιεύσετε τα καλύτερα άρθρα σας, αυτά που συνεχίζουν να προσελκύουν κοινό πολύ μετά τη δημοσίευσή τους.

συντάσσω

3. Συγκεντρώστε τα άρθρα σας σε ένα βιβλίο – τα άρθρα σας πρέπει να είναι οργανωμένα έτσι ώστε να ρέουν σαν ένα βιβλίο, να χτίζουν το ένα το άλλο για να επιτύχουν έναν πρωταρχικό στόχο.

προσθήκη περιεχομένου

4. Προσθέστε ή / και ενημερώστε περιεχόμενο – το νέο περιεχόμενο καθιστά το βιβλίο σας έναν πιο ολοκληρωμένο πόρο και διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες ιστολογίου για μεγάλο χρονικό διάστημα θα εξακολουθούν να βρίσκουν το βιβλίο πολύτιμο.

επεξεργασία περιεχομένου

5. Επεξεργαστείτε το βιβλίο – σε αυτό το σημείο θέλετε να επεξεργαστείτε για γραμματική, συνέπεια στυλ και σαφήνεια. Θέλετε επίσης να καταργήσετε υπερσυνδέσμους και αναφορές στο ιστολόγιο.

μίσθωση συντάκτη

6. Προσλάβετε έναν συντάκτη – (προαιρετικά) Η αυτοεπεξεργασία μπορεί να σας δώσει αρκετά καλά αποτελέσματα, αλλά για πραγματική επαγγελματική ποιότητα θα θέλετε να συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία συντάκτη.

κάλυμμα σχεδίασης

7. Αποκτήστε εξώφυλλο βιβλίου – ένα εξώφυλλο υψηλής ποιότητας που δημιουργήθηκε από έναν γραφίστα θα βοηθήσει το βιβλίο σας να ξεχωρίζει από το πλήθος των αυτοδημοσιευμένων έργων.

βιβλίο μορφή

8. Διαμορφώστε το βιβλίο σας – με κάποιους τρόπους, αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος της μετατροπής του ιστολογίου σας στο WordPress. είναι αυτό που κάνει το βιβλίο σας αναγνώσιμο ως ebook, έντυπο βιβλίο ή και τα δύο.

δημοσιεύω

9. Δημοσιεύστε το βιβλίο σας – μόλις διαμορφωθεί το βιβλίο σας, είναι έτοιμο προς πώληση! Ανεβάστε το στον ιστότοπό σας ως freebie ή βάλτε το προς πώληση στο Amazon (ή / και εναλλακτικές πλατφόρμες για μεγαλύτερο αντίκτυπο).

Ας αντιμετωπίσουμε αυτά τα βήματα ένα προς ένα! Ξεκινώντας με:

Επιλέγοντας τα σωστά άρθρα για το βιβλίο σας

Θα μπορούσατε απλώς να μεταμοσχεύσετε όλα τα άρθρα σας σε ένα έγγραφο του Word, να τα μορφοποιήσετε ως ebook και να το κυκλοφορήσετε στον κόσμο, αλλά δεν θα το διαβάσει σαν ένα σωστό βιβλίο.

Για να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας στο WordPress για να κάνετε κράτηση για τα άτομα που θα θέλουν πραγματικά να διαβάσουν, πρέπει να επιμεληθείτε μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα σας, όλα συνδεδεμένα με ένα κοινό, ακριβές θέμα.

Πολλοί bloggers το κάνουν αυτό μετατρέποντας μια πρόκληση που φιλοξένησαν σε ένα βιβλίο, όπως ο Darren Rowse’s 31 ημέρες για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο ιστολόγιο (τώρα προσαρμόστηκε σε ένα μάθημα).

Σε περίπτωση που είστε περίεργοι, εδώ είναι όλα τις μεμονωμένες αναρτήσεις ιστολογίου που συνθέτουν αυτό το βιβλίο.

31 ημέρες

Πώς να επιλέξετε ένα θέμα

Πολλοί μπλόγκερ χρησιμοποιούν απλώς το ίδιο θέμα για το βιβλίο τους που χρησιμοποίησαν για ολόκληρο το ιστολόγιό τους, αλλά σας ενθαρρύνω να γίνετε πιο συγκεκριμένοι.

Εάν περιορίσετε ένα μικρότερο θέμα, μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία και να χρησιμοποιήσετε το ιστολόγιό σας για να δημιουργήσετε πολλά βιβλία. Αυτό μπορεί να ενισχύσει τη φήμη σας ως αρχή στον τομέα σας και να αυξήσει το εισόδημα που κερδίζετε από το να είστε συγγραφέας.

Τούτου λεχθέντος, το γενικό σας θέμα πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον ώστε να αξίζει ένα ολόκληρο βιβλίο. Κάτι που θα κρατήσει τόσο το ενδιαφέρον σας κατά τη διαδικασία δημιουργίας όσο και το ενδιαφέρον του κοινού σας κατά τη διαδικασία ανάγνωσης.

Για να βεβαιωθείτε ότι το θέμα σας ταιριάζει και στις δύο αυτές απαιτήσεις, επιλέξτε κάτι για το οποίο έχετε ήδη γράψει τουλάχιστον 10-12 επιτυχημένα άρθρα. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει τον όγκο του νέου περιεχομένου που πρέπει να δημιουργήσετε, ώστε το έργο σας να έχει διάρκεια βιβλίου.

Πώς να επιλέξετε άρθρα

Τι πληροί τις προϋποθέσεις για ανάρτηση στο blog; Υπάρχουν μερικοί δείκτες:

 • Κυκλοφορία με την πάροδο του χρόνου – ορισμένα από τα άρθρα σας μπορεί να είναι πρόσφατα, αλλά θέλετε κάθε άρθρο να είναι αειθαλές.
 • Αριθμός σχολίων – ένας μεγάλος αριθμός σχολίων δείχνει ότι το κοινό σας ενδιαφέρεται ενεργά για ένα θέμα.
 • Κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα – και πάλι, αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται αρκετά να κάνουν περισσότερα από το να διαβάσουν μια ανάρτηση ιστολογίου. θέλουν να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες και να τις συζητήσουν, και μπορεί να ενδιαφέρονται ακόμη και για βιβλία σχετικά με το θέμα.
 • Ποιότητα και μήκος – κάθε ενότητα του βιβλίου σας πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και μαζί τα άρθρα σας πρέπει να δημιουργήσουν αρκετό περιεχόμενο για να θεωρηθεί πραγματικά βιβλίο. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία με το μήκος των ηλεκτρονικών βιβλίων, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θεωρούν τίποτα κάτω από 15.000 λέξεις ένα βιβλίο. Η εστίαση σε μακρύτερα, πιο λεπτομερή άρθρα θα διευκολύνει την επίτευξη αυτού του αριθμού λέξεων χωρίς τη δημιουργία τεράστιου όγκου νέου περιεχομένου.
 • Συνέχεια – κάθε άρθρο θα γίνει κεφάλαιο ή ενότητα του βιβλίου σας, αλλά όλα πρέπει να οδηγήσουν σε έναν συνεκτικό στόχο.
 • Μορφή – απλώς επειδή λειτουργεί καλά σε ένα blog δεν σημαίνει ότι θα λειτουργεί σε ένα βιβλίο. Άρθρα που βασίζονται σε περιεχόμενο βίντεο ή υψηλή συγκέντρωση συνδέσμων δεν θα λειτουργούν σε ένα βιβλίο. Οι εικόνες λειτουργούν καλά στα βιβλία, αλλά μπορεί να περιπλέξουν τη μορφοποίηση και να είναι ακριβές στην εκτύπωση. Κολλήστε με άρθρα που μεταφέρουν τις πληροφορίες τους κυρίως ή εξ ολοκλήρου μέσω κειμένου.

Οι ακριβείς αριθμοί που αναζητάτε θα διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του κοινού σας, αλλά θέλετε να επιλέξετε άρθρα που έχουν κερδίσει αφοσίωση άνω του μέσου όρου. Αυτές είναι οι ιδέες που αντηχούν ήδη στο κοινό σας. Συσκευασμένες σε ένα βιβλίο, αυτές οι ιδέες μπορούν να προσελκύσουν συνολικά ένα νέο κοινό.

Συγκέντρωση του ιστολογίου WordPress σε ένα βιβλίο

Έτσι, έχετε επιλέξει το θέμα σας και έχετε επιλέξει τα 10+ καλύτερα άρθρα σας σχετικά με αυτό. Τώρα είναι καιρός να συντάξετε αυτά τα άρθρα σε ένα πραγματικό βιβλίο. Μπορείτε να το κάνετε με δύο διαφορετικούς τρόπους:

 • Microsoft Word / Open Office / κλπ. – Εάν θέλετε να εργαστείτε στο Microsoft Word (ή σε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου) μπορείτε να αντιγράψετε & επικολλήστε άρθρα απευθείας από το ιστολόγιό σας σε ένα έγγραφο του Word. Για να διατηρήσετε τη μορφοποίηση στη θέση σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιγράψει & επικολλήστε είτε από τη δημόσια σελίδα το άρθρο δημοσιεύτηκε Ή στον οπτικό επεξεργαστή WordPress.
 • Υπερβολική αγγελία – Η Blurb είναι μια αυτο-εκδοτική εταιρεία που προσφέρει ένα λογισμικό μορφοποίησης που ονομάζεται BookWright. Δικα τους "Εισαγωγή ιστότοπου" Η δυνατότητα διευκολύνει την εξαγωγή άρθρων από το ιστολόγιο WordPress και τη συλλογή τους σε ένα βιβλίο. Το BookWright παρέχει επίσης πλήρη μορφοποίηση έτοιμη για εκτύπωση όταν είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε.

Μόλις εισαχθούν τα άρθρα σας, ήρθε η ώρα να τα μετατρέψετε σε μορφή βιβλίου. Υπάρχουν τρία βήματα για να επεξεργαστείτε τη συλλογή των άρθρων σας για να σχηματίσετε ένα κατάλληλο βιβλίο:

1. Επιλέξτε μια παραγγελία

Το πρώτο βήμα για να μετατρέψετε τα επιλεγμένα άρθρα σας σε ένα βιβλίο είναι να αποφασίσετε τη σειρά που θα ακολουθήσουν. Κατά γενικό κανόνα, θέλετε να ξεκινήσετε με τις πιο βασικές πληροφορίες και, στη συνέχεια, να μεταβείτε σε πιο περίπλοκα θέματα. Κάθε νέο άρθρο πρέπει να βασίζεται στο προηγούμενο.

2. Οργανώστε τα άρθρα σε κεφάλαια

Μπορείτε να κάνετε αυτό το βήμα αφού επιλέξετε μια παραγγελία για τα άρθρα σας ή μπορείτε να το κάνετε ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να το κάνετε με δύο διαφορετικούς τρόπους:

 • Κάθε άρθρο ως κεφάλαιο – αν τα άρθρα σας είναι σε βάθος κομμάτια που διερευνούν κάθε πτυχή ενός θέματος, μπορούν να σταθούν μόνα τους ως κεφάλαια.
 • Πολλαπλά άρθρα ανά κεφάλαιο – αν έχετε την τάση να γράφετε σύντομα άρθρα που να διερευνούν συγκεκριμένες γωνίες / πτυχές ενός θέματος, πιθανότατα θα θέλετε να συνδυάσετε δύο ή περισσότερα άρθρα για να δημιουργήσετε κάθε κεφάλαιο.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτό κάθε κεφάλαιο πρέπει να επεκταθεί σε αυτό που προηγείται. Πρέπει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον λογικά, με τρόπο που θα έχει νόημα για τους αναγνώστες.

3. Σημειώστε τυχόν κενά γνώσης

Το βιβλίο σας θα πρέπει να είναι ένας περιεκτικός πόρος, με τρόπο που να μην μπορεί να γίνει μόνο μία ανάρτηση ιστολογίου ή ακόμη και μια σειρά αναρτήσεων ιστολογίου. Αναζητήστε μέρη όπου έχετε χάσει χρήσιμες πληροφορίες ή όπου μπορείτε να εξηγήσετε τα πράγματα με περισσότερες λεπτομέρειες. Σημειώστε αυτά για μελλοντική αναφορά.

Εάν χρησιμοποιείτε άρθρα ηλικίας δύο ή τριών ετών, θα θέλατε επίσης να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σας εξακολουθούν να είναι ενημερωμένα.

4. Προσθέστε νέο περιεχόμενο

Η προσθήκη νέου περιεχομένου στο βιβλίο σας θα αυξήσει την αξία του και έχετε ήδη μερικές εξαιρετικές ιδέες: τη λίστα των κενών γνώσεων που δημιουργήσατε στο τρίτο βήμα. Το νέο σας περιεχόμενο πρέπει να στοχεύει στην κάλυψη αυτών των κενών. Εάν το υπάρχον βιβλίο σας είναι λίγο σύντομο, ίσως θελήσετε επίσης να κάνετε ανταλλαγή απόψεων για άλλες σχετικές ιδέες περιεχομένου.

Το περιεχόμενο που προσθέτετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, αλλά προτείνω να προσθέσετε τουλάχιστον 3.000-5.000 νέες λέξεις, έτσι ώστε οι μακροπρόθεσμοι αναγνώστες ιστολογίου να μπορούν να λάβουν αξία από το βιβλίο σας.

500 τρόποι για να είσαι καλύτερος συγγραφέας Chuck Wendig

Τούτου λεχθέντος, δεν χρειάζεται τεχνικά να προσθέσετε τίποτα για να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας στο WordPress. Το βιβλίο του Chuck Wendig, 500 τρόποι να είστε καλύτερος συγγραφέας, είναι πραγματικά μια συλλογή του 25 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε δημοσιεύσεις ιστολογίου. Αυτά είναι τα πιο ενημερωτικά άρθρα για οτιδήποτε δημοσιεύει στο ιστολόγιο και είναι αρκετά δημοφιλή που κατάφερε να τα μετατρέψει σε μια ολόκληρη επιτυχημένη σειρά.

Ωστόσο, ως μακροπρόθεσμος οπαδός του Ιστολόγιο Terribleminds, Ήμουν απογοητευμένος όταν τελικά αγόρασα μερικές από τις 500 σειρές τρόπων και συνειδητοποίησα ότι είχα ήδη διαβάσει όλο το περιεχόμενο. Εάν ακολουθείτε την ίδια διαδρομή, λάβετε υπόψη ότι κινδυνεύετε να αποξενώσετε μερικούς από τους μακροχρόνιους αναγνώστες σας.

Οργάνωση περιεχομένου

Η ταξινόμηση των άρθρων σας σε κεφάλαια και η σωστή παραγγελία τους είναι το πιο χρονοβόρο κομμάτι της μετατροπής του ιστολογίου σας στο WordPress, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες τροποποιήσεις που θα πρέπει να κάνετε για να διαβάσει πραγματικά η εργασία σας σαν ένα βιβλίο:

 • Καταργήστε αναφορές σε κεφάλαια που είναι αναρτήσεις / άρθρα ιστολογίου – Αναζητήστε μέρη όπου λέτε πράγματα όπως "σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου". Αφαιρέστε τα ή αλλάξτε τα για να τα πείτε "σε αυτό το κεφάλαιο" ή "σε αυτήν την ενότητα του βιβλίου".
 • Δέστε τα κεφάλαια μαζί – ύφανση αναφορών σε άλλα κεφάλαια, και ο συνολικός στόχος του βιβλίου, σε κάθε ενότητα.
 • Ενισχύστε την αρχή και το τέλος κάθε κεφαλαίου – τα ιστολόγια έχουν τόνο συνομιλίας και συχνά αυτό είναι πιο εμφανές στην αρχή και στο τέλος των άρθρων, όπου κάνετε πράγματα όπως να αναφέρετε άλλα άρθρα και να ζητάτε σχόλια. Συνδέστε αυτά τα κομμάτια σε άλλα μέρη του βιβλίου και αντικαταστήστε τις παροτρύνσεις για δράση που βασίζονται στη μορφή ιστολογίου με δραστηριότητες που οι αναγνώστες σας μπορούν να συνδεθούν στο βιβλίο αντ ‘αυτού.
 • Αντικαταστήστε τους συνδέσμους με αναφορές – αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή που πρέπει να κάνετε κατά τη μετατροπή του ιστολογίου σας στο WordPress. Η φόρτωση ενός ebook με υπερσυνδέσμους φαίνεται μη επαγγελματική και δεν θα λειτουργήσει σε έντυπη μορφή. Μπορείτε ακόμα να αναφέρετε διαδικτυακούς πόρους, αλλά οι σύνδεσμοι πρέπει να μετακινηθούν σε υποσημειώσεις ή να συγκεντρωθούν στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Ακολουθεί ένα παράδειγμα αυτού που μοιάζει:

βιβλιογραφικές αναφορές

 • Επεξεργασία για ποιότητα και συνέπεια – θέλετε να βεβαιωθείτε ότι κάθε ενότητα του βιβλίου σας είναι το υψηλότερης ποιότητας περιεχόμενο που μπορείτε να δημιουργήσετε αυτήν τη στιγμή. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν εργάζεστε με άρθρα από πάνω από ένα χρόνο, καθώς το γράψιμό σας μπορεί να έχει αυξηθεί σημαντικά σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ίσως θέλετε επίσης να προσλάβετε έναν επαγγελματία συντάκτη, αλλά είναι σημαντικό να κάνετε αυτές τις τροποποιήσεις πρώτα. Αυτό θα διευκολύνει τον εκδότη σας να επικεντρωθεί στη δημιουργία του βιβλίου όσο το δυνατόν καλύτερα, αντί να το μετατρέψει σε βιβλίο. Θα εξοικονομήσει επίσης χρόνο επεξεργασίας και πιθανώς θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Η διαδικασία δημοσίευσης

Τώρα που έχετε συντάξει το βιβλίο σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την πραγματική φάση έκδοσης του "WordPress blog για κράτηση" επεξεργάζομαι, διαδικασία. Θα θελήσετε να κάνετε τουλάχιστον τρία από αυτά τα τέσσερα πράγματα: να προσλάβετε έναν επαγγελματία συντάκτη, να δημιουργήσετε ή να παραγγείλετε ένα εξώφυλλο βιβλίου, να μορφοποιήσετε το βιβλίο για δημοσίευση και να το διαθέσετε στο κοινό.

Επαγγελματική επεξεργασία

Υπάρχουν τρεις τύποι επαγγελματικής επεξεργασίας: αναπτυξιακή επεξεργασία, αντιγραφή και διόρθωση δοκιμών.

 • Η αναπτυξιακή επεξεργασία επικεντρώνεται στο βιβλίο συνολικά, βοηθώντας σας να διευκρινίσετε τα σημεία σας και να οργανώσετε το βιβλίο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
 • Το Copyediting εστιάζει στη γραμματική, την ορθογραφία και τη συνέπεια στη μορφοποίηση και το στυλ.
 • Το Proofreading εστιάζει αποκλειστικά στη γραμματική και την ορθογραφία.

Τι είδους επεξεργασία χρειάζεστε?

Εάν είναι η πρώτη σας έκδοση ενός βιβλίου, προτείνω να προσλάβετε επαγγελματίες και για τους τρεις τύπους επεξεργασίας. Μπορείτε να αντικαταστήσετε έναν προγραμματιστή ανάπτυξης με αρκετούς αναγνώστες beta – αναγνώστες που θα παρέχουν δωρεάν σχόλια για το βιβλίο σας – αλλά η συνεργασία με έναν πραγματικό, επαγγελματικό συντάκτη θα σας διδάξει ένα τεράστιο ποσό για τη γραφή.

Πόσο θα κοστίσει η επεξεργασία?

Η επεξεργασία μπορεί να είναι το μεγαλύτερο κόστος της μετατροπής του ιστολογίου σας στο WordPress σε βιβλίο, αλλά το ποσό που θα δαπανήσετε θα ποικίλει ανάλογα με τη διάρκεια του βιβλίου σας, τον τύπο (ες) επεξεργασίας που πληρώνετε και τους επαγγελματίες που επιλέγετε.

Για ένα βιβλίο λέξεων 15.000-20.000, η ​​επαγγελματική επεξεργασία συνήθως κοστίζει μεταξύ 400 και 800 $. Μπορείτε να βρείτε επαγγελματίες συντάκτες μέσω Ρεντσί.

Πώς να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας σε βιβλίο: Reedsy Editors

Για μια πιο προσεκτική επιλογή προϋπολογισμού, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την τύχη σας στο Fiverr. Η πλατφόρμα είναι γνωστή για την προσφορά εκτέλεσης χιλιάδων μικρών εργασιών με 5 $ ανά τεμάχιο. Ωστόσο, μην περιμένετε να επεξεργαστείτε ολόκληρο το βιβλίο σας για 5 $. Με την επεξεργασία, θα συναντήσετε τιμές στο αρχικό πάρκο των $ 5 ανά 500 λέξεις (ή περίπου). Ωστόσο, το τελικό ποσό θα είναι πολύ χαμηλότερο από ό, τι σε άλλα μέρη. Με αυτά τα λόγια, λάβετε υπόψη ότι η ποιότητα μπορεί επίσης να είναι κάπως χαμηλότερη.

επεξεργασία fiverr

Έχουμε μερικούς οδηγούς για τον τρόπο χρήσης του Fiverr σε αυτό το ιστολόγιο. Ρίξτε μια ματιά. Πραγματικά προχωρούμε βήμα προς βήμα σε όλη την εμπειρία.

Εξώφυλλα βιβλίων

Μπορείτε να κάνετε ένα εξώφυλλο βιβλίου με το Photoshop ή ακόμα και το Canva, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: οι άνθρωποι κρίνουν τα βιβλία από τα εξώφυλλα τους. Έχετε ήδη κάνει τεράστια δουλειά για να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας στο WordPress και θέλετε να του δώσετε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία. Έτσι, αν δεν είστε ήδη ειδικευμένος γραφίστας, θέλετε να πληρώσετε για ένα εξώφυλλο βιβλίου.

Πόσο θα κοστίσει ένα εξώφυλλο βιβλίου?

Και πάλι, αυτό θα ποικίλλει άγρια. Ιστότοποι όπως Συνεχίστε να γράφετε Προσφέρετε προ-κατασκευασμένα καλύμματα και προσιτές προμήθειες. Μπορείτε επίσης να βρείτε σχεδιαστές εξωφύλλου σε ιστότοπους όπως το προαναφερθέν Fiverr.

Για τις περισσότερες εργασίες σχεδιασμού, μπορείτε επίσης να δείτε ιστότοπους όπως 99 σχέδια. Είναι ένα "η διαδικτυακή αγορά συναντά τη δημοπρασία" είδος τόπου για έργα σχεδιασμού. Τσέκαρέ το.

99 σχέδια

Μορφοποίηση του βιβλίου για δημοσίευση

Αυτό είναι το τελευταίο βήμα για να μετατρέψετε το blog σας στο WordPress, να το μετατρέψετε από ένα ακατέργαστο αρχείο σε κάτι που οι άνθρωποι θα απολαύσουν την ανάγνωση.

Η διαμόρφωση ενός βιβλίου είναι πολύ διαφορετική από τη σχεδίαση του ιστολογίου, αλλά μπορείτε να μάθετε να το κάνετε μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά προγράμματα αφιερωμένα εξ ολοκλήρου στο να βοηθήσουν τους συγγραφείς να δημοσιεύσουν το πρώτο τους βιβλίο. Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το BookWright για να εισαγάγετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πρόγραμμα για να μορφοποιήσετε το βιβλίο σας για δημοσίευση…

Για πιο περίπλοκα σχέδια βιβλίων (σχέδια που χρησιμοποιούν πολλά γραφικά), μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε ένα πρόγραμμα όπως Περγαμηνή. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το Vellum διαβάζοντας αυτό φροντιστήριο μορφοποίησης από τη Joanna Penn. Το μόνο μειονέκτημα του Vellum είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο για Mac.

Δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας; Ευτυχώς η επαγγελματική μορφοποίηση είναι σχετικά φθηνή. Ορισμένοι σχεδιαστές κάλυψης προσφέρουν επίσης έκπτωση πακέτων με επιλογές μορφοποίησης, οπότε αν δεν θέλετε να μάθετε ενεργά, αυτό είναι κάτι που θέλετε να αναθέσετε σε τρίτους.

Πόσο θα κοστίσει η μορφοποίηση?

Συνήθως, μπορείτε να ξοδέψετε μεταξύ 50 και 200 ​​$ για τη μορφοποίηση. Το ακριβές κόστος της μορφοποίησης θα εξαρτηθεί από τρεις παράγοντες:

 • Εικόνες – Οι εικόνες καθιστούν τη μορφοποίηση πιο περίπλοκη, οπότε θα γίνει επίσης πιο ακριβή.
 • Οι μορφές – Η διαμόρφωση του βιβλίου σας τόσο για εκτύπωση όσο και για ebook θα κοστίσει περισσότερο από το να κάνει μια έκδοση ebook.
 • Ο επαγγελματίας – Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι σχεδιαστές βιβλίων προσφέρουν κατ ‘αποκοπή τιμές. Κάποιοι μπορεί να χρεώσουν επιπλέον για μεγαλύτερο βιβλίο.

Μπορείτε να βρείτε έμπειρους επαγγελματίες μορφοποίησης στο Ρεντσί. Ορισμένοι καλλιτέχνες κάλυψης προσφέρουν επίσης υπηρεσίες μορφοποίησης και ενδέχεται να προσφέρουν έκπτωση εάν αγοράσετε τα δύο ως πακέτο.

Αναζήτηση μορφοποίησης Reedsy

Δημοσίευση του βιβλίου σας

Με τη μορφή του βιβλίου σας, ήρθε η ώρα για δημοσίευση! Εάν σκοπεύετε να το κάνετε freebie ενημερωτικών δελτίων, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ανεβάσετε στην υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων σας και να το επισυνάψετε στην αυτόματη απάντησή σας.

Εάν θέλετε να πουλήσετε το βιβλίο σας στον κόσμο, ο ευκολότερος τρόπος είναι να το ανεβάσετε στο Amazon (ορίστε πώς). Το βιβλίο σας μπορεί στη συνέχεια να πωληθεί σε όλο τον κόσμο μέσα σε λίγες μέρες. Η Amazon θα σας δώσει ακόμη και ένα Αριθμός ISBN αν δεν έχετε ένα. Εχοντας πεί αυτό, εάν χρησιμοποιείτε Amazon ISBN, θα μπορείτε να πουλάτε μόνο στο Amazon.

Αν εσύ αγοράστε τους δικούς σας αριθμούς ISBN, μπορείτε να πουλήσετε Κόμπο, το κατάστημα iBooks και το βιβλιοπωλείο Google Play. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως Σχέδιο2 Ψηφιακό για να βελτιστοποιήσετε τη λήψη των βιβλίων σας σε όλα αυτά και σε άλλους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής.

Μάρκετινγκ του βιβλίου σας

Το βιβλίο σας θα προσθέσει αξιοπιστία στην υπάρχουσα εργασία σας, αλλά για να προσελκύσει ένα νέο κοινό, χρειάζεται ένα ξεχωριστό σχέδιο μάρκετινγκ. Αυτό το σχέδιο μάρκετινγκ πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στο περιεχόμενο του βιβλίου σας, στις ανάγκες του κοινού-στόχου σας και σε αυτό που πραγματικά σας αρέσει να κάνετε.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που αξίζει να δοκιμάσετε:

 • Συνεχίστε να προωθείτε το ιστολόγιό σας – Ακριβώς όπως το βιβλίο σας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ για το ιστολόγιό σας, το ιστολόγιό σας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ για το βιβλίο σας. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν εμφανείς σύνδεσμοι για το βιβλίο σας στα μενού σας και εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε ένα βιογραφικό με έναν σύνδεσμο στο βιβλίο σας στο τέλος κάθε ανάρτησης. Κατά την ώρα έναρξης του βιβλίου, δημοσιεύστε άρθρα που σχετίζονται με το βιβλίο σας.
 • Επισκεφτείτε άλλα ιστολόγια – Οι αναρτήσεις και οι συνεντεύξεις επισκεπτών είναι εξαιρετικοί τρόποι για να γνωρίσετε το κοινό ενός άλλου blogger. Συνεντεύξεις είναι ιδιαίτερα σπουδαίοι, γιατί σας τοποθετούν ως ειδικούς στο προσκήνιο. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε την εξουσία και την παρουσία σας στο διαδίκτυο φιλοξενώντας συνεντεύξεις στο δικό σας ιστολόγιο.
 • Δέσμευση στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων – Το βιβλίο σας πρέπει να ενσωματωθεί στη συνολική στρατηγική κοινωνικών μέσων και θα πρέπει επίσης να έχετε μια ξεχωριστή στρατηγική για την κυκλοφορία του βιβλίου σας.
 • Ξεκινήστε πάρτι – Τα πάρτι εκτόξευσης μπορούν να είναι ζωντανές εκδηλώσεις σε βιβλιοπωλεία ή βιβλιοθήκες ή διαδικτυακές εκδηλώσεις που μεταδίδονται μέσω του YouTube ή του Facebook Live.
 • Δημόσιες εκδηλώσεις – Οι εκδηλώσεις δημόσιας ομιλίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας σε νέους ανθρώπους, να δώσετε στον εαυτό σας ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία και ενδεχομένως ακόμη και να πληρώσετε.
 • Διδασκαλία – Διδάξτε τα μαθήματα από το βιβλίο σας ως πραγματικό μάθημα, είτε online είτε εκτός σύνδεσης.
 • Διαφήμιση – Οι πληρωμένες διαφημίσεις στο Facebook και το Amazon μπορούν να φέρουν χιλιάδες νέους αναγνώστες κάθε μήνα. Για να μεγιστοποιήσετε τα διαφημιστικά σας δολάρια, πάρτε το Διαφήμιση για Συγγραφείς μάθημα που προσφέρεται από τον Mark Dawson. Μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε τις αναφορές διαφάνειας, οι οποίες μοιράζονται τα αποτελέσματα πολλών από τα διαφημιστικά μας πειράματα.

Τελική συμβουλή

Η δημοσίευση ενός βιβλίου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καθιερωθείτε ως ειδικός και να κερδίσετε δευτερεύον εισόδημα. Πολλοί από τους πιο διάσημους bloggers του κόσμου, από τον Darren Rowse of Problogger προς την Γκρέτσεν Ρούμπιν του The Happiness Project, είναι συγγραφείς. Η μετατροπή του ιστολογίου σας στο WordPress σε βιβλίο δεν εγγυάται ότι θα επιτύχετε το επίπεδο επιτυχίας τους, αλλά σας φέρνει στο σωστό δρόμο.

Τι πιστεύετε για όλα αυτά;?

Μετατρέπει το ιστολόγιό σας στο WordPress για να κλείσει κάτι που βρίσκεται στην ατζέντα σας στο εγγύς μέλλον?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector