Τι κοινοποιείται στο WordPress: Τα πράγματα που μάθαμε αναλύοντας 202 δημοφιλείς αναρτήσεις ιστολογίου

Τι κοινοποιείται στο WordPress: Τα πράγματα που μάθαμε αναλύοντας 202 δημοφιλείς αναρτήσεις ιστολογίου

Τι κοινοποιείται στο WordPress: Τα πράγματα που μάθαμε αναλύοντας 202 δημοφιλείς αναρτήσεις ιστολογίου
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Πριν από λίγο καιρό, δημοσιεύσαμε αυτήν την ανάρτηση. Είναι μια λίστα με τα κορυφαία 101 ιστολόγια σχετικά με το WordPress και τις πιο δημοφιλείς (2) αναρτήσεις τους. Ο στόχος ήταν να επιστρέψουμε στην κοινότητα και να σας δείξω κάποιες ενδιαφέρουσες σελίδες ανάγνωσης / ιστότοπους που ίσως δεν γνωρίζετε.


Αλλά γιατί να μην το προχωρήσουμε περισσότερο?

Γιατί να μην εξετάσετε αυτές τις 202 αναρτήσεις πιο προσεκτικά και να αναλύσετε τα είδη θεμάτων και δευτερευόντων θέσεων που είναι τα πιο δημοφιλή στην μπλογκόσφαιρα όσον αφορά το WordPress?

Επομένως, παρακολουθήσαμε αυτήν την ιδέα και δημιουργήσαμε μια απλή ερευνητική στρατηγική που θα μας έδινε τις απαντήσεις που θέλαμε. Εδώ είναι τα αποτελέσματα.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε ποια θέματα προσελκύουν περισσότερο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη θέση του WordPress. Εάν είστε blogger του WordPress, πιθανότατα θα πρέπει να προσέξετε.

Τι είναι ακριβώς εδώ?

Στην ανάρτηση της λίστας που ανέφερα στην εισαγωγή, επιλέξαμε 101 πιο δημοφιλείς ιστότοπους που γράφουν για οτιδήποτε σχετίζεται με το WordPress και επιλέξαμε δύο από τα πιο δημοφιλή άρθρα από το καθένα. Χρησιμοποιήσαμε το Twitter, το Facebook, το Google+ και το LinkedIn ως τα προεπιλεγμένα κοινωνικά δίκτυα όταν κάναμε το συγκρίσεις.

Για την ανάρτηση που διαβάζετε εδώ, οργανώσαμε αυτά τα άρθρα και τα ταξινομήσαμε ανά κατηγορία. Υπολογίσαμε τον συνολικό αριθμό κοινωνικών κοινοποιήσεων κάθε άρθρου (χάρη στα εργαλεία όπως Κοινή χρήση και SharedCount) και βάσει αυτού, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα πιο δημοφιλή θέματα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, για να αποφευχθεί η ανατροπή των αποτελεσμάτων από εξαιρετικά υψηλό ή εξαιρετικά χαμηλό αριθμό μεριδίων για μεμονωμένα άρθρα, χρησιμοποιήσαμε το 25% περικομμένη μέση μέθοδος. Αυτό μας έδωσε τον πραγματικό μέσο αριθμό.

Ποια είναι η 25% περικομμένη μέση μέθοδος?

Ένας περικομμένος μέσος όρος – ή περικομμένος μέσος όρος – μοιάζει πολύ με διάμεσος. Υπολογίζει τον μέσο όρο ενός συγκεκριμένου εύρους αριθμών. Σε αυτήν την περίπτωση, απορρίπτει ίση ποσότητα δεδομένων από τα δύο αντίθετα άκρα. Κατά τη χρήση του 25% περικομμένου μέσου όρου, το χαμηλότερο 25% και το υψηλότερο 25% απορρίπτονται. Έτσι, στο τέλος, μόνο το μέσο 50% παραμένει ως βάση για τους περαιτέρω υπολογισμούς. Εν ολίγοις, χρησιμοποιήσαμε αυτήν τη μέθοδο για να αποφύγουμε τη δημοτικότητα ορισμένων ιστολογίων και τους τεράστιους αριθμούς για να επηρεάσουμε την τελική κατάταξη.

Πώς ομαδοποιήσαμε τα άρθρα

Πριν μοιραστείτε τις βαθμολογίες, υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε. Τακτοποιήσαμε τα άρθρα σε μερικές μεγάλες κατηγορίες θεμάτων, είναι:

Πρόσθετα

Λίστες προσθηκών για διάφορους σκοπούς, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες δημοσιεύσεις που σχετίζονται με προσθήκες (συμπεριλαμβανομένων των τρόπων).

SEO

Άρθρα που προσφέρουν λύσεις SEO και πόρους για το WordPress. Συμπεριλαμβανομένων σεμιναρίων και συμβουλών για το πώς να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας.

Ταχύτητα

Άρθρα και οδηγοί για τη βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπού σας.

Ασφάλεια

Νέα και ανακοινώσεις σχετικά με διάφορες ευπάθειες και μεθόδους καταπολέμησης τους. Επίσης, άρθρα που προσφέρουν συμβουλές και πόρους για το πώς να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή.

Γενικά WP

Μελλοντικές τάσεις, νέες εκδόσεις του WordPress και όλα τα είδη γενικών άρθρων που σχετίζονται με το WordPress.

Φιλοξενία

Πληροφορίες και σεμινάρια που σχετίζονται με τη φιλοξενία. Συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η φιλοξενία επηρεάζει την απόδοση του ιστότοπού σας και συμβουλές για το πώς να επιλέξετε έναν κατάλληλο κεντρικό υπολογιστή.
Πίνακας ελέγχου WP

Άρθρα και σεμινάρια σχετικά με τον τρόπο εργασίας στον πίνακα ελέγχου του WordPress (συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας περιεχομένου, της προσθήκης πολυμέσων κ.λπ.).

Ανάπτυξη / δημιουργία ιστοσελίδας / κωδικοποίηση

Συμβουλές, συντομεύσεις, αποσπάσματα κώδικα, σεμινάρια και άλλες τεχνικές συμβουλές που σχετίζονται με την ανάπτυξη του WordPress.

Επιχείρηση / μάρκετινγκ

Συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας διάφορες στρατηγικές μάρκετινγκ και κάνοντας το WordPress ένα κομμάτι του παζλ.

WooCommerce

Ειδήσεις, συμβουλές, θέματα που προσφέρουν ενσωμάτωση στο WooCommerce, σεμινάρια για το πώς να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και άλλες πληροφορίες σχετικά με το χώρο ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress.

Θέματα

Όλα όσα σχετίζονται με θέματα WordPress. Συμπεριλαμβανομένου λίστες θεμάτων, συμβουλές για το πώς να βελτιστοποιήσετε και να προσαρμόσετε ένα συγκεκριμένο θέμα, πώς να προσθέσετε νέα στοιχεία σε οποιοδήποτε θέμα, πώς να επιλέξετε ένα αποτελεσματικό θέμα και πολλά άλλα.

Αλλα

Όλα όσα δεν ταιριάζουν σε καμία άλλη κατηγορία.

Αυτό είναι το πιο κοινόχρηστο θέμα στο WordPress

Εντάξει, οπότε αφού περάσω από όλο τον αριθμό, ο υπολογισμός των πραγμάτων στο Excel και ούτω καθεξής, φαίνεται ότι η πιο δημοφιλής κατηγορία είναι… SEO.Το παίρνει 816 μετοχές κατά μέσο όρο ανά δημοσιευμένο άρθρο. (Θυμηθείτε, αυτό υπολογίζεται χρησιμοποιώντας τον περικομμένο μέσο όρο 25%.)

Ακολουθεί ένα γράφημα που παρουσιάζει τα κορυφαία 10 πιο κοινά θέματα WordPress (τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τις μεμονωμένες ενότητες για να δείτε τον μέσο αριθμό των μεριδίων κοινωνικών μέσων ανά άρθρο):

Παρεμπιπτόντως, θέλετε να εμφανίζονται γραφήματα σαν αυτό στο δικό σας περιεχόμενο; Αυτό είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Όλα αντιμετωπίζονται από το Πρόσθετο WordPress Visualizer (Ελεύθερος).

Εδώ είναι το πιο γραπτό θέμα στο WordPress

Εκτός από το πιο κοινόχρηστο θέμα, ας δούμε επίσης τον συνολικό αριθμό άρθρων σε κάθε κατηγορία. Το κύριο ερώτημα: Είναι το SEO που αξίζει να το μοιράζεστε καθαρά επειδή είναι και το πιο γραπτό θέμα?

Όπως αποδεικνύεται, όχι.

Η πρώτη θέση εδώ πηγαίνει ανάπτυξη / δημιουργία ιστοσελίδας / κωδικοποίηση.

Αυτό όμως δεν είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό. Σε τελική ανάλυση, το WordPress είναι ένα έργο λογισμικού ανοιχτού κώδικα, οπότε είναι πολύ φυσικό τα bloggers να εστιάζουν περισσότερο στις εσωτερικές λειτουργίες της πλατφόρμας.

Ακολουθεί ένα γράφημα που παρουσιάζει τις κορυφαίες κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των άρθρων σε καθένα από αυτά (πάλι, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τις μπάρες για να δείτε περισσότερα):

Ποιο θέμα λαμβάνει τον υψηλότερο συνολικό αριθμό μετοχών

Τέλος, με την κατάργηση του μέσου όρου κατά 25%, ας ρίξουμε μια ματιά στον συνολικό αριθμό κοινόχρηστων μέσων κοινωνικής δικτύωσης για κάθε κατηγορία. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτά τα αποτελέσματα παραβιάζονται σε μεγάλο βαθμό από δημοφιλείς ιστότοπους και δημοφιλή κομμάτια περιεχομένου. Στο τέλος, θα έλεγα ότι δεν υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες εδώ, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι δεδομένων για να ρίξετε μια ματιά.

Το θέμα με τον υψηλότερο συνολικό αριθμό μετοχών είναι… προσθήκες.

Ακολουθεί ένα γράφημα που παρουσιάζει τα αποτελέσματα (τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τις μεμονωμένες ενότητες για να δείτε τον συνολικό αριθμό των μεριδίων για κάθε θέμα):

Εντάξει, ώστε να το συνοψίσει! Η συλλογή αυτών των δεδομένων αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρουσα, οπότε ελπίζουμε ότι θα είναι χρήσιμο μια μέρα όταν θα κάνετε ιδέες για την επόμενη ανάρτηση ιστολογίου.

Εάν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα ένα ιστολόγιο, δείτε αυτούς τους δύο οδηγούς: StartBloggingOnline και Δημιουργία εσόδων από Pros. Και οι δύο πόροι προσφέρουν βήμα-προς-βήμα οδηγούς για τη δημιουργία ενός προσωπικού ή επαγγελματικού ιστολογίου.

Παρεμπιπτόντως, εκπλαγείτε από κάποιο από αυτά τα αποτελέσματα?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector