Πώς να μορφοποιήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου WordPress (Πληροφορίες που βασίζονται σε 2.500.000-Words of Experience Publishing Content)

Σχεδόν 1,4 εκατομμύρια δημοσιεύσεις ιστολογίου WordPress δημοσιεύονται κάθε μέρα. Και αυτά είναι υπέροχα νέα (!)… Κάπως.


Από τη μία πλευρά, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διατηρήσετε τη δουλειά σας και να συνεχίσετε να δημιουργείτε όλους τους ιστότοπους που στη συνέχεια θα φιλοξενήσουν όλα αυτά τα εκατομμύρια των δημοσιεύσεων.

Αλλά από την άλλη, και ειδικά εάν εκτός από τις ιστοσελίδες κτιρίων κάνετε και αρκετές δημοσιεύσεις, αυτό καθιστά το περιβάλλον λίγο δύσκολο. Γνωρίζοντας τον εντυπωσιακό αριθμό – 1,4 εκατομμύρια δημοσιεύσεις καθημερινά – πώς ξεχωρίζουν οι δημοσιεύσεις σας; Τι τους κάνει να προσέχουν?

Ναι, η ίδια η ποιότητα των πληροφοριών είναι ένας τρόπος να ξεχωρίσετε. Πιθανότατα περάσατε ώρες γράφοντας την τελευταία σας ανάρτηση, σωστά; Αλλά το ιστολόγιό σας το αντικατοπτρίζει αυτό; Είναι εύκολο να το διαβάσετε, να το διαβάσετε εύκολα; Βγαίνουν τα κύρια σημεία από τη σελίδα, προτρέποντας τον αναγνώστη να διαβάσει περισσότερα; Μορφοποιείτε σωστά τις αναρτήσεις ιστολογίου WordPress?

Τρόπος μορφοποίησης αναρτήσεων ιστολογίου WordPress

στην πραγματικότητα, Το 40% των ανθρώπων θα φύγουν χωρίς καν σάρωση μέσω της ανάρτησής σας (γνωστός και ως άλλοι "πήδημα"). Από αυτούς που απομένουν, οι περισσότεροι θα διαβάσουν μόνο το μισό περιεχόμενό σας, αν είστε τυχεροί.

Αλλά μπορείτε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα:

Σε αυτό το άρθρο, Θα σας διδάξω πώς να μορφοποιήσετε αναρτήσεις ιστολογίου WordPress, με βάση πάνω από 2,5 εκατομμύρια λέξεις εμπειρίας που δημοσιεύουν περιεχόμενο.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, είναι 4 χρόνια να γράφετε 3-5 δημοσιεύσεις την εβδομάδα, περίπου 2-3k λέξεις η κάθε μία. Εδώ μου έχουν διδάξει όλες αυτές οι λέξεις:

Βασικές αρχές μορφοποίησης WordPress

Για να κυριαρχήσετε οποιοδήποτε σκάφος, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τις βασικές αρχές.

Ακόμα κι αν δεν γίνετε πλοίαρχος, το να γίνετε καλοί στα βασικά θα σας φέρει άλματα πάνω από το μέσο ιστολόγιο.

Πως?

Η μορφοποίηση προσθέτει κενό διάστημα, γεγονός που καθιστά τις σελίδες πιο σαρώσιμες. Το περιεχόμενο είναι ευκολότερο να καταναλωθεί αν είναι σε μικρές ομάδες, με σημαντικά σημεία.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι μορφοποίησης αναρτήσεων ιστολογίου WordPress:

 • Σύντομες παράγραφοι (όχι περισσότερο από 3-4 γραμμές)
 • Υπότιτλοι κάθε 300 λέξεις περίπου
 • Λίστες κουκκίδων και αριθμημένες λίστες
 • Έντονα και πλάγια γράμματα
 • Αποσπάσματα ή λεγόμενο κείμενο
 • Εσωτερικοί σύνδεσμοι – σύνδεση με άλλο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας

Εκτός από αυτά τα βασικά στοιχεία μορφοποίησης, πρέπει επίσης προσθέστε ισχυρές και σχετικές εικόνες.

Δεν εννοώ φωτογραφίες μετοχών – Μιλώ για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που προσθέτουν αξία, όπως γραφήματα, γραφήματα, στιγμιότυπα οθόνης ή εικόνες υψηλής ανάλυσης. Περισσότερα για εικόνες αργότερα.

Επαγγελματική συμβουλή: Όταν δημιουργείτε το ιστολόγιό σας και προσπαθείτε να μορφοποιήσετε αναρτήσεις ιστολογίου WordPress, μην ξεχάσετε να διασφαλίσετε ότι όλα φαίνονται υπέροχα και σε κινητά. Η Google τιμωρεί ιστότοπους που δεν είναι φιλικοί προς κινητά. Ακόμα κι αν βρεθείτε, οι άνθρωποι θα φύγουν εάν φαίνεται άσχημο ή δεν λειτουργεί καλά στο τηλέφωνό τους.

Τώρα, ας σπάσουμε αυτά τα βασικά!

Πώς να μορφοποιήσετε αναρτήσεις ιστολογίου WordPress

Τώρα ξέρετε ποιες είναι οι βασικές αρχές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε απλώς να μεταβείτε σε μια ανάρτηση και να αρχίσετε να μορφοποιείτε σαν κύριος. Σε αυτήν την ενότητα, θα αναλύσω κάθε ένα από τα βασικά στοιχεία με περισσότερες λεπτομέρειες. Ας δούμε:

# 1: Χωρίστε μεγάλες παραγράφους

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα μιας τεράστιας παραγράφου.

Αν συνεχίσω να γράφω, μπορώ εύκολα να συνεχίσω τις σκέψεις μου και να έχω πολλά να πω. Σίγουρα, καταλαμβάνει λιγότερο χώρο – αλλά, οι μεγάλες παράγραφοι δίνουν στα μάτια ένα διάλειμμα ή διευκολύνουν τη σάρωση. Αντ ‘αυτού, τείνει να φαίνεται σχεδόν … εκφοβιστικό. Ποιος θέλει να διαβάσει έναν τοίχο κειμένου; Έχετε δει ποτέ ένα και πήγατε με τον άλλο τρόπο; Φαίνεται ότι ο συγγραφέας ασχολείται ή γράφει ένα βιβλίο. Αυτό δεν είναι βιβλίο. Γράφουμε για τον Ιστό! Αυτό σημαίνει μικρές παραγράφους. Κάθε παράγραφος πρέπει να περιέχει μία ιδέα και μετά να μετακινείται σε μια άλλη παράγραφο για την επόμενη ιδέα.

Εάν διαβάσετε ακόμη αυτήν την παράγραφο, θα εκπλαγείτε. Για ένα, έκανα βόλτα. Για δύο, είναι άσχημο.

Αντ ‘αυτού, διαλύστε τις παραγράφους σας! Ας προσπαθήσουμε να χωρίσουμε το μακρύ παραπάνω:

Αν συνεχίσω να γράφω, μπορώ εύκολα να συνεχίσω τις σκέψεις μου και να έχω πολλά να πω. Σίγουρα, καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, αλλά…

Οι μεγάλες παράγραφοι δεν δίνουν στα μάτια ένα διάλειμμα ή δεν διευκολύνουν τη σάρωση του περιεχομένου.

Ποιος θέλει να ετοιμάσει έναν τοίχο κειμένου; Έχετε δει ποτέ ένα και πήγατε με τον άλλο τρόπο?

Οι μεγάλες παραγράφους το κάνουν να μοιάζει με τον συγγραφέα να παίζει ή να γράφει ένα βιβλίο.

Αυτό δεν είναι βιβλίο. Γράφουμε για τον Ιστό! Αυτό σημαίνει μικρές παραγράφους. το καθένα περιέχει μια μοναδική ιδέα, πριν προχωρήσουμε σε μια άλλη παράγραφο για την επόμενη ιδέα.

Ποιο προτιμάτε να διαβάζετε; Από ποιον πήρατε περισσότερα; Τώρα καταλαβαίνετε τη διαφορά που κάνει λίγη μορφοποίηση!

Μεταβείτε στις δημοσιεύσεις σας και βεβαιωθείτε ότι οι παράγραφοι σας δεν ξεπερνούν τις 3-4 γραμμές το πολύ.

# 2: Προσθέστε υπότιτλους κάθε 300 λέξεις

Χρησιμοποιήστε τους υπότιτλους του WordPress για να μορφοποιήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας

Οι υπότιτλοι βοηθούν τον αναγνώστη να παρακάμψει το άρθρο σας και να φτάσει στην ενότητα που σχετίζεται περισσότερο με τις ανάγκες τους το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, 300 λέξεις είναι απλώς μια φιγούρα. Μπορείτε να πάτε πάνω ή κάτω από αυτό. είναι απλώς ένας αριθμός για να πυροβολήσετε για να διατηρήσετε τα πράγματα ωραία.

Για παράδειγμα, Αντί να τοποθετήσετε ένα νέο υπότιτλο μετά από 300 λέξεις, θα μπορούσατε να προσθέσετε μια εικόνα ή ένα απόσπασμα μπλοκ για να χωρίσετε τις ενότητες.

Όταν γράφετε τους υπότιτλους σας, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν από τους δύο τρόπους:

 1. Καλέστε βασικές πληροφορίες, αναφέροντας ακριβώς ποια θα είναι η ενότητα
 2. Χρησιμοποιήστε τακτικές αντιγραφής για να προσελκύσετε τους αναγνώστες σας να διαβάσουν την ενότητα

Η πρώτη μέθοδος είναι πρακτική, χρήσιμη και εύκολη, η δεύτερη αυξάνει την αφοσίωση και τον χρόνο του αναγνώστη στη σελίδα, αλλά είναι πιο δύσκολη. Οι καλύτεροι συγγραφείς θα συνδυάσουν τα δύο.

Για παράδειγμα, αυτή η ανάρτηση χρησιμοποιεί την πρώτη μέθοδο. Καθένας από τους υπότιτλους μου απλά σας λέει τι να κάνετε. Δεν είναι ιδιαίτερα σέξι.

Αν επρόκειτο να συνδυάσω τις μεθόδους, θα μπορούσα αντ ‘αυτού να κάνω κάτι τέτοιο υπότιτλο "Αυξήστε τον χρόνο στη σελίδα και την αφοσίωση κατά 200% με τους υπότιτλους".

Δεν το έκανα γιατί αυτός είναι ένας πιο απλός οδηγός, αλλά πιθανότατα θα σας έκανε να σας προκαλέσω να συνεχίσετε να διαβάζετε.

Ολοκλήρωση παραγγελίας αυτή η ανάρτηση από τον Brian Dean για πιο προηγμένες στρατηγικές SEO copywriting.

# 3: Βάλτε τα κύρια προϊόντα σας σε κουκκίδες

Μορφοποιήστε τις αναρτήσεις ιστολογίου WordPress χρησιμοποιώντας κουκκίδες

Όταν αποφεύγετε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο, ποια είναι τα πρώτα πράγματα που βλέπετε; Μετά από εικόνες, θα στοιχηματίσω ότι είναι επικεφαλίδες και κουκκίδες.

Ωστόσο, όταν γράφετε κουκκίδες, υπάρχουν τέσσερα πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη:

 1. Προσπαθήστε να διατηρήσετε κάθε σημείο σταθερό σε μήκος
 2. Μην προσθέτετε πάρα πολλές πληροφορίες σε ένα σημείο
 3. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που παίζετε είναι πραγματικά πολύτιμες
 4. Χρησιμοποιήστε έντονα γράμματα στην αρχή των κουκκίδων σας αν πρέπει να τα κάνετε περισσότερο. Ωστόσο, εάν το κάνετε αυτό, προφορτώστε τη σφαίρα με τις πιο σημαντικές πληροφορίες και ακολουθήστε το πρώτο σημείο: Κρατήστε το συνεπές! (Σημασία, μην κάνεις αυτό που μόλις έκανα εδώ.)

Επαγγελματική συμβουλή: Εάν θέλετε πραγματικά να φανταστείτε με το σχέδιό σας, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένες κουκκίδες εικόνας. Για παράδειγμα, Ρόμπι Ρίτσαρντς χρησιμοποιεί μικρούς λαμπτήρες ως σημεία σφαίρας στα άρθρα του.

Μορφοποιήστε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες λίστες κουκκίδων

Σημείωση συντάκτη. Για να έχετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα ενώ μορφοποιείτε αναρτήσεις ιστολογίου WordPress, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο που χρησιμοποιούμε στο CodeinWP αρκετά – Shortcodes Ultimate:

 • Χρησιμοποιεί Γραμματοσειρά φοβερό εικονίδια για σφαίρες.
 • Αυτό παράγει ένα πολύ παρόμοιο αποτέλεσμα με το Robbie’s.
 • Οπως βλέπεις…

# 4: Χρησιμοποιήστε έντονα και πλάγια γράμματα για να αναφέρετε βασικά σημεία

Έντονη και πλάγια μορφή του WordPress

Τα έντονα και πλάγια γράμματα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τραβήξετε το βλέμμα και να δώσετε έμφαση. Ωστόσο, όταν τα χρησιμοποιείτε, μην τα χρησιμοποιείτε υπερβολικά. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει το κλισέ: Εάν όλα είναι τολμηρά, τίποτα δεν είναι τολμηρό!

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γραφής μου, συχνά ολοκληρώνω ένα ολόκληρο άρθρο, μετά επιστρέφω και τολμάω τα σημαντικά κομμάτια. Μερικές φορές έρχονται σε εμένα ενώ γράφω, αλλά η συντακτική διαδικασία είναι αυτό που πραγματικά κάνει μια ανάρτηση να λάμπει.

Μου αρέσει επίσης να χρησιμοποιώ πλάγια γράμματα για να αναφέρω κάτι που θέλω να πω που δεν προέρχεται άμεσα από την τελευταία παράγραφο αλλά είναι σημαντικό για τη γενική μου άποψη. Ή για αναφορά άλλων στο άρθρο μου.

# 5: Προσθέστε εισαγωγικά ή κείμενο με κείμενο

Μορφοποίηση προσφορών μπλοκ WP

Παρατηρήστε στην πρώτη ενότητα σχετικά με τη διάσπαση παραγράφων, χρησιμοποίησα ένα κουτί για να αναφέρω το κείμενο. Το βλέπω ως τρόπο να καταστεί προφανές όπου οι πληροφορίες είναι διαφορετικές.

Όχι μόνο αυτό απαιτεί σημαντικές πληροφορίες, αλλά λειτουργεί επίσης ως διάλειμμα από το κανονικό κείμενο (παρόλο που περιλαμβάνει περισσότερο κείμενο).

Βλέπετε, ο εγκέφαλός μας λειτουργεί "τσούνκιν" πληροφορίες. Όταν κάτι είναι ορατά διαφορετικό, διευκολύνει τη διαδικασία τεμαχισμού του εγκεφάλου μας, μας βοηθά να σαρώσουμε τις πληροφορίες και ακόμη και αυξάνει την ανάκληση.

Είναι απλή η προσθήκη μιας προσφοράς; Ναί. Αλλά, σύμφωνα με τα λόγια του Paul Rand:

Ω, αυτό μου θυμίζει: Χρησιμοποιήστε κουτιά για να κάνετε tweet.

# 6: Χρησιμοποιήστε υπέροχες εικόνες για να βάλετε το κεράσι στην κορυφή

WP Προσθήκη μέσων

Σας υποσχέθηκα ότι θα σας έλεγα περισσότερα σχετικά με τη χρήση εικόνων στα άρθρα σας, οπότε εδώ είναι!

Γνωρίζουμε λοιπόν ότι δεν χρησιμοποιούμε τυροκομική φωτογραφία. Επίσης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε άθλιες εικόνες clipart που τραβάτε το Google (όχι μόνο απορροφούν συνήθως, αλλά και πατάτε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας).

Αντ ‘αυτού, κολλήστε σε γραφήματα, γραφήματα, στιγμιότυπα οθόνης, γραφήματα και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Γιατί χρειάζεστε υπέροχες εικόνες? Ίσως αυτά τα στατιστικά στοιχεία να σας πείσουν:

Λοιπόν, πού μπορεί κανείς να πάρει αυτές τις απίστευτες εικόνες?

 • Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, δείτε αυτήν την πλήρη λίστα με τα μέρη για να λάβετε δωρεάν εικόνες (και πώς να τις χρησιμοποιήσετε)
 • Για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης, δοκιμάστε Φως
 • Για να δημιουργήσω γραφήματα, γραφήματα, γραφήματα και άλλα διασκεδαστικά πράγματα που χρησιμοποιώ Κάναβα και Venngage, συν εάν θέλετε να ενσωματώσετε ζωντανά γραφήματα απευθείας στο ιστολόγιό σας WordPress, ρίξτε μια ματιά στο Πρόσθετο Visualizer

Τι γίνεται αν δείτε ένα τέλειο γράφημα σε άλλο άρθρο που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε στη δουλειά σας?

Μπορείτε, αλλά να είστε προσεκτικοί. Βεβαιωθείτε ότι είστε δίνοντάς τους κατάλληλη πίστωση. Ακόμα και τότε, ενδέχεται να παραβιάζετε τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν σας ζητήσουν να κατεβάσετε κάτι, κάντε το.

Τι γίνεται αν ξέρετε τι θέλετε γενικά μια εικόνα, αλλά δεν έχετε χρόνο να τη δημιουργήσετε ή δεν είστε σίγουροι τι θέλετε?

Εκεί έρχεται η Google! Χρησιμοποιώ το Google για να βρω δωρεάν εικόνες μέσω των προηγμένων εργαλείων τους. Δείτε πώς:

1. Πρώτα, μεταβείτε στο Google και αναζητήστε μια εικόνα που θέλετε να βρείτε.

Αναζήτηση εικόνων Google για πόνυ

2. Μη χρησιμοποιείτε αυτές τις εικόνες! Πρώτα, πηγαίνετε στο Εργαλεία -> Δικαιώματα χρήσης -> Επισήμανση για επαναχρησιμοποίηση.

Σύνθετη αναζήτηση εικόνων Google

3. Οι εικόνες που προκύπτουν (ενώ μειώνονται δραστικά από τον αρχικό αριθμό αποτελεσμάτων) είναι ελεύθερες να χρησιμοποιηθούν όπως θέλετε για να μορφοποιήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου WordPress! (Φροντίστε να δώσετε πίστωση, απλώς για να είστε ασφαλείς.)

Μια τελική συμβουλή για εικόνες: Είναι χρήσιμο να προσλάβετε έναν σχεδιαστή για να δημιουργήσετε τις εικόνες για εσάς. Πρόγραμμα το κάνει πολύ καλά στις αναρτήσεις τους, οι οποίες φαίνονται πάντα υπέροχες. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε μια παρόμοια τάση στη χρήση στο Ιστολόγιο ThemeIsle επισης:

themeisle-blog-εικόνες

Τώρα που διαμορφώσατε την ανάρτησή σας και προσθέσατε ακόμη και μερικές πολύτιμες εικόνες, τελειώσατε; Λοιπόν όχι. Υπάρχει ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε με κάθε δημοσίευση που γράφετε…

# 7: Έχετε έναν γύρο (ή τρεις) τροποποιήσεις

Είτε γράφετε εδώ και χρόνια είτε μόλις ξεκινήσατε, κάθε συγγραφέας σε αυτήν τη Γη χρειάζεται τουλάχιστον έναν γύρο τροποποιήσεων στη δουλειά του. Δεν με πιστεύεις; Ακούστε τον Δρ Seuss:

Δεν είναι μόνος. Ο Stephen King πιστεύει ότι πρέπει "Σκότωσε τους αγαπημένους σου" (επίσης να απαλλαγείτε από την καλή γραφή σας για να διατηρήσετε μόνο το υπέροχο γράψιμό σας).

Η ετυμηγορία είναι: Πρέπει να επεξεργαστείτε.

Η επεξεργασία είναι μέρος της διαδικασίας μορφοποίησης, διότι η επεξεργασία είναι που κάνει τη δουλειά σας καλύτερη και σας επιτρέπει να συντομεύσετε τις προτάσεις σας μόνο στα βασικά κομμάτια.

Πώς επεξεργάζεστε; Αυτή είναι η διαδικασία μου:

1. Γράψτε το πλήρες πρόχειρό σας, από την αρχή έως το τέλος.

2. Αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον μία ώρα, κατά προτίμηση την ημέρα, προτού επιστρέψετε σε αυτό. Αυτό σας δίνει μια νέα προοπτική κατά την εξέταση της εργασίας σας.

3. Όταν είστε έτοιμοι να επεξεργαστείτε, διαβάστε την εργασία σας δυνατά. Αυτό σας βοηθά να εντοπίσετε ορθογραφικά και γραμματικά λάθη και σας δίνει μια καλύτερη αίσθηση της ροής του άρθρου σας. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε η ανάρτησή σας να ακούγεται συνομιλία στις περισσότερες περιπτώσεις.

4. Επεξεργαστείτε ενώ το διαβάζετε. Κόψτε περιττές λέξεις και ακόμη και τμήματα που δεν έχουν νόημα ή δεν προσθέτουν μεγάλη αξία. Είναι δύσκολο, αλλά όσο καλύτερα μπορείτε να κάνετε σε αυτήν τη διαδικασία, τόσο καλύτερη θα είναι η δουλειά σας.

5. Αφήστε το να καθίσει περισσότερο αν μπορείτε, στη συνέχεια επιστρέψτε και διαβάστε την τελευταία φορά για να βεβαιωθείτε ότι είναι εκεί που πρέπει να είναι. Εάν όχι, ξεπλύνετε και επαναλάβετε.

Επαγγελματική συμβουλή: Για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε κάποια γραμματικά σφάλματα και να βελτιώσετε τη γραφή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως Γραμματικά και HemingwayApp.

Μερικά παραδείγματα ωραίας μορφοποίησης

Για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια ιδέα για το πώς φαίνεται η εξαιρετική μορφοποίηση, ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να εμπνεύσετε:

συμπέρασμα

Ο στόχος της σύνταξης μιας ανάρτησης ιστολογίου είναι να κάνει τους ανθρώπους να το διαβάσουν, σωστά?

Με τις συμβουλές και τις τακτικές μορφοποίησης που έχετε μάθει σε αυτήν την ανάρτηση, θα πρέπει να δείτε αύξηση του χρόνου σας στη σελίδα, μικρότερο ποσοστό εγκατάλειψης και (αν παρακολουθείτε το βάθος κύλισης) μεγαλύτερο ρυθμό κύλισης στα άρθρα σας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά αποκτά περιεχόμενο με σχετικές εικόνες 94% περισσότερες προβολές από το περιεχόμενο χωρίς, και το οπτικά ελκυστικό περιεχόμενο είναι πιο αξιόπιστο και κοινόχρηστο από τους μεγάλους τοίχους του βαρετού κειμένου.

(Διάγραμμα από Οραματιστής.)

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μορφοποιήσετε καλά τα άρθρα σας. Προσθήκη σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα και επιστρέψτε σε αυτήν. Χρησιμοποιήστε το ως λίστα ελέγχου για να διασφαλίσετε ότι τα άρθρα σας πληρούν εξαιρετικά πρότυπα μορφοποίησης.

Θα ξοδέψετε περισσότερο χρόνο για να μορφοποιήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου WordPress – το περιεχόμενό σας – αφού το διαβάσετε αυτό; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map