Πώς να αποκτήσετε απεριόριστες ιδέες για την ανάρτηση ιστολογίου Sure-to-Work με μη προφανή τρόπο (Spoiler Alert: Περιλαμβάνει τη συζήτηση στο κοινό σας)

Πώς να αποκτήσετε απεριόριστες ιδέες για την ανάρτηση ιστολογίου Sure-to-Work με μη προφανή τρόπο (Spoiler Alert: Περιλαμβάνει τη συζήτηση στο κοινό σας)

Πώς να αποκτήσετε απεριόριστες ιδέες για την ανάρτηση ιστολογίου Sure-to-Work με μη προφανή τρόπο (Spoiler Alert: Περιλαμβάνει τη συζήτηση στο κοινό σας)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Η μεγαλύτερη πρόκληση του επιτυχημένου blogging είναι με συνέπεια έρχονται με ενδιαφέρουσες ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου ότι οι αναγνώστες θα πράγματι απολαμβάνω. Στην αρχή, απλώς γράφουμε όλα όσα θα λέγαμε συνήθως σε περίεργους πελάτες. Για μερικούς μήνες φαίνεται εύκολο. Αλλά στη συνέχεια…


Περνάμε όλες τις αρχικές μας ιδέες και συμβαίνει ένα από τα δύο πράγματα: συνειδητοποιούμε ότι τα άρθρα μας δεν έχουν απήχηση στο κοινό μας ή εξαντλούμε εντελώς τις ιδέες μας. Μερικές φορές συμβαίνουν και τα δύο, και η έλλειψη ανάπτυξης σε συνδυασμό με το τέλος των αρχικών ιδεών μας εξαντλεί το κίνητρό μας.

Σε αυτό το σημείο, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων απλώς αφήνουν τα ιστολόγιά τους να πεθάνουν. Όλοι τα έχουμε δει – τα ιστολόγια με έξι ή δώδεκα ή ίσως ακόμη και είκοσι δημοσιεύσεις, όλα από το 2014. Στοιχειώνουν το Διαδίκτυο, περιμένοντας κάποιον να ξαναζωντανεύει τη ζωή του.

Στην καλύτερη περίπτωση, αυτά τα νεκρά ιστολόγια είναι χαμένες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης και αλληλεπίδρασης. Στη χειρότερη περίπτωση, έχουν εμφανή εμφάνιση και κάνουν τον ιστότοπο – και ως εκ τούτου την εταιρεία – φαίνονται αντιεπαγγελματικοί.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές οι αρχικές δημοσιεύσεις γράφτηκαν υπό κενό. Χωρίς ανατροφοδότηση ή εμπλοκή, η εύρεση ιδεών για άρθρα μοιάζει με χάσιμο χρόνου. Το γράψιμο τους μοιάζει με ακόμη μεγαλύτερο χάσιμο. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι.
Πώς να αποκτήσετε ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατελείωτη ροή ιδεών για αναρτήσεις ιστολογίου που το κοινό σας θα είναι πρόθυμο να διαβάσει, να αλληλεπιδράσει και να μοιραστεί. Μπορείτε να μάθετε πώς να διαμορφώνετε τους τίτλους και τα άρθρα σας για να προσελκύσετε μια σημαντική αναγνωσιμότητα από την Google, αναπτύσσοντας τόσο το ιστολόγιό σας όσο και την επιχείρησή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βγείτε από το δημιουργικό σας κενό και να αρχίσετε να μιλάτε στο κοινό σας.

Η λήψη των ιδεών σας απευθείας από το κοινό σας επιτρέπει τη δημιουργία περιεχομένου που ήδη αναζητούν. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε μάθετε τη γλώσσα που χρησιμοποιούν για να αναζητήσουν αυτό το περιεχόμενο. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ακριβείς λέξεις στον τίτλο του άρθρου σας, βοηθώντας την να κατατάσσεται σε υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης και να προσελκύει την προσοχή του κοινού-στόχου σας.

Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει με διάφορους τρόπους επικοινωνίας με το κοινό-στόχο σας, ακόμα κι αν δεν βρίσκονται ήδη στον ιστότοπό σας.

Πώς να μιλήσετε στο κοινό σας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό, αλλά οι έρευνες είναι συχνά οι πιο αποτελεσματικές, οπότε θα επικεντρωθούμε κυρίως σε αυτά. Θα σας δείξουμε επίσης πώς μπορείτε να επικοινωνείτε με το κοινό-στόχο σας εάν το τρέχον κοινό σας είναι μικρό (ή ακόμη και ανύπαρκτο).

Μέθοδος # 1: Ελέγξτε τη λίστα email σας για ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου

Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι πάντα με τη λίστα email σας. Αυτά τα άτομα ήδη γνωρίζουν και σας αρέσουν, οπότε είναι πιο πρόθυμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Εάν έχετε κάνει σωστά το μάρκετινγκ, θα είναι επίσης μέλη του κοινού-στόχου σας, ώστε να μπορούν να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να θέλει ένα ευρύτερο κοινό.

Η έρευνα του υπάρχοντος κοινού σας βοηθά επίσης να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας. Οι άνθρωποι το λατρεύουν όταν τις ακούνε οι επιχειρήσεις. Τους αρέσει να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας και να αισθάνονται ότι οι απόψεις τους έχουν σημασία. Και όταν αρχίσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο με βάση τις ιδέες τους, θα γνωρίζουν ότι προσέχετε.

Θα θελήσετε να προσαρμόσετε τις ερωτήσεις στο κοινό σας, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές ερωτήσεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε επιχείρηση (συμπληρώστε τα κενά με κάτι σχετικό με την επιχείρησή σας):

 • "Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που σχετίζεται με το (κενό)?"
 • "Ποιες είναι οι πιο καυτές ερωτήσεις σας (κενό)?"
 • "Πού βλέπετε κενά στις υπηρεσίες που παρέχονται από εταιρείες στο (κενό)?"
 • "Πώς θα θέλατε να δείτε τις εταιρείες να γεμίζουν αυτά τα κενά / ποια προϊόντα θα θέλατε να δουν να δημιουργούνται?"

Να θυμάστε ότι το κοινό σας έχει περιορισμένο χρόνο, οπότε όσο λιγότερες ερωτήσεις κάνετε, το πιο πιθανό οι άνθρωποι να ολοκληρώσουν την έρευνά σας. Οι άνθρωποι τείνουν επίσης να βιάζουν μεγαλύτερες έρευνες. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το SurveyMonkey, οι άνθρωποι ξοδεύουν κατά μέσο όρο:

 • 75 δευτερόλεπτα σε μια έρευνα μιας ερώτησης,
 • 40 δευτερόλεπτα σε κάθε ερώτηση σε μια έρευνα δύο ερωτήσεων,
 • 30 δευτερόλεπτα ανά ερώτηση εάν υπάρχουν 3-10 από αυτές.

Και επιδεινώνεται μόνο εάν κάνετε την έρευνα μεγαλύτερη.

Αυτές οι βιαστικές απαντήσεις μπορεί να είναι καλές για ορισμένα πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να σας δώσουν τις καλύτερες ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου. Εάν θέλετε πραγματικούς πολύτιμους λίθους, διατηρήστε την έρευνά σας σε μία ή δύο ερωτήσεις. Για πιο γενικές ιδέες, θα θέλετε να διατηρήσετε την έρευνά σας κάτω από 10 ερωτήσεις.

Μόλις δημιουργήσετε μια συμπαγή λίστα ερωτήσεων, μπορείτε να τις κάνετε διαθέσιμες στους ανθρώπους σας με διάφορους τρόπους:

Χρήση ΤύποςForm ή SurveyMonkey
Και τα δύο αυτά εργαλεία είναι εξαιρετικά για τη δημιουργία ερευνών. Το αγαπημένο του CodeinWP είναι το TypeForm. Το χρησιμοποιήσαμε για την αρχική έρευνα φιλοξενίας WordPress. Μπορείτε απλά να δημιουργήσετε μια έρευνα και, στη συνέχεια, να στείλετε έναν σύνδεσμο σε αυτήν στους συνδρομητές του ενημερωτικού δελτίου σας.

Στείλτε ερωτήσεις σε πρωτογενή
Μια εναλλακτική λύση είναι να στείλετε απλώς τις ερωτήσεις σας ως τυπικό email και στη συνέχεια να περιμένετε να λάβουν τις απαντήσεις. Το μειονέκτημα είναι ότι η κατηγοριοποίηση των απαντήσεων που λαμβάνετε από αυτόν τον τύπο έρευνας είναι πιο δύσκολη.

Ενσωματώστε μια έρευνα στον ιστότοπό σας στο WordPress
Μπορείτε να δημιουργήσετε μια απλή έρευνα μέσω μιας εύχρηστης προσθήκης WordPress και στη συνέχεια να την ενσωματώσετε σε μια τυπική σελίδα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

τύπος

Μέθοδος # 2: Εμφάνιση αναδυόμενων ερευνών σε όλους τους επισκέπτες

Ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να λάβετε πληροφορίες από το κοινό σας είναι να δημιουργήσετε μια αναδυόμενη έρευνα που βλέπουν όλοι οι επισκέπτες όταν εισέρχονται ή εξέρχονται από τον ιστότοπό σας. Αυτές οι έρευνες είναι αποτελεσματικές επειδή σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό, αλλά πρέπει να είναι ακόμη πιο σύντομες από τις έρευνες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι επισκέπτες μπορεί να απολαύσουν τον ιστότοπό σας και να θέλουν να τον βοηθήσουν να τον βελτιώσουν, αλλά δεν έχουν δεσμευτεί ακόμη για εσάς.

Στην ιδανική περίπτωση, οι αναδυόμενες έρευνες πρέπει να επικεντρώνονται σε ένα ή δύο σημαντικά ερωτήματα. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού είναι η δική μας αναδυόμενη έρευνα σχετικά με τη φιλοξενία WordPress. Αυτή η εκστρατεία επικεντρώθηκε σε δύο φαινομενικά απλές ερωτήσεις – ποια εταιρεία φιλοξενίας χρησιμοποιείτε και πόσο πιθανό είναι να την προτείνετε – αλλά μας επέτρεψε να συλλέξουμε μια απίστευτη ποσότητα πληροφοριών σχετικά με τους κεντρικούς υπολογιστές του WordPress.

Μπορείτε να βρείτε πολλά πρόσθετα έρευνας για το WordPress που θα κάνουν τη δημιουργία της πραγματικής έρευνας ένα αεράκι. Οποιοδήποτε αξιόλογο εργαλείο τρίτου μέρους θα προσφέρει επίσης αυτήν τη λειτουργικότητα.

Μερικές επιλογές:


YOP Δημοσκόπηση

Συγγραφέας: ο προγραμματιστής σας


88% βαθμολογίες


20.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.3 +

Περισσότερες πληροφορίες

yop-poll.zip

Τρέχουσα έκδοση: 6.1.6

Τελευταία ενημέρωση: 20 Μαΐου 2020


88% βαθμολογίες


20.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.3 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


YOP Δημοσκόπηση


Δημοσκόπηση, Έρευνα, Φόρμα & Δημιουργία κουίζ από το OpinionStage

Συγγραφέας: OpinionStage.com


88% βαθμολογίες


10.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 2.8 +

Περισσότερες πληροφορίες

social-polls-by-opinionstage.19.6.36.zip

Τρέχουσα έκδοση: 19.6.36

Τελευταία ενημέρωση: 27 Απριλίου 2020


88% βαθμολογίες


10.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 2.8 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


Δημοσκόπηση, Έρευνα, Φόρμα & Δημιουργία κουίζ από το OpinionStage


Quiz And Survey Master – Καλύτερο Quiz, Exam και Survey Plugin για WordPress

Συγγραφέας: ExpressTech


96% βαθμολογίες


30.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.9 +

Περισσότερες πληροφορίες

quiz-master-next.6.4.11.zip

Τρέχουσα έκδοση: 6.4.11

Τελευταία ενημέρωση: 22 Μαΐου 2020


96% βαθμολογίες


30.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.9 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


Quiz And Survey Master – Καλύτερο Quiz, Exam και Survey Plugin για WordPress

Μέθοδος # 3: Χρησιμοποιήστε το email καλωσορίσματος του ενημερωτικού δελτίου σας με σύνεση

Το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο καλωσορίσματος είναι η πρώτη ευκαιρία που έχετε, καλώς … καλωσορίστε άτομα στο ενημερωτικό σας δελτίο και είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε άμεσα σχόλια από τους νέους συνδρομητές σας.

Αυτά μπορούν να ρυθμιστούν αρκετά διαισθητικά με τους περισσότερους πελάτες ενημερωτικών δελτίων email. Απλώς μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου για τη λίστα email σας και αναζητήστε ένα "autoresponder" δυνατότητα ή απευθείας για "email καλωσορίσματος." Θα πρέπει να ορίσετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να αποστέλλονται σε όλους τους νέους συνδρομητές αμέσως μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής τους.

Το πιο σημαντικό πράγμα σχετικά με αυτήν τη μέθοδο είναι να διατηρήσετε το πραγματικό email καλωσορίσματος σύντομο, γλυκό και επίκαιρο. Αυτά τα άτομα σας αρέσουν αρκετά για να σας αφήσουν στα εισερχόμενά τους, αλλά δεν είναι τόσο αφοσιωμένοι όσο οι υπάρχοντες συνδρομητές σας.

Συχνά η καλύτερη ερώτηση που κάνουμε εδώ είναι μία από τις παραπάνω ερωτήσεις: "Τι παλεύετε με το (κενό)?"

Κάποιος που χρησιμοποιεί αυτήν την προσέγγιση με μεγάλο αποτέλεσμα είναι Gabriela Pereira από DIY MFA. Το αρχικό της email είναι μεγαλύτερο από το κανονικό, επειδή το κοινό της, οι συγγραφείς, είναι πρόθυμοι να διαβάσουν περισσότερο περιεχόμενο, αλλά τελειώνει με αυτήν την καταπληκτική ενότητα:

DIYMFAEMAIL

Στο μάθημα μάρκετινγκ της Gabriela, Pixels to Platform, μοιράζεται ότι ίσως ένας στους 10 συνδρομητές απαντά στην πραγματικότητα σε αυτήν την ερώτηση, αλλά οι απαντήσεις τους έχουν δώσει πολλές από τις καλύτερες ιδέες της. Χρησιμοποίησε ακόμη και αυτές τις απαντήσεις για να διαμορφώσει περισσότερες από τις αναρτήσεις ιστολογίου της, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου των μαθημάτων της.

Για έναν δωρεάν πόρο που εξηγεί πώς να κάνει αυτήν την προσέγγιση να λειτουργεί για εσάς, ανατρέξτε στον οδηγό του Sean McCabe, Πώς να μεγαλώσετε το κοινό σας με γράμματα.

Μέθοδος # 4: Ρίξτε μια ματιά στα δεδομένα σας

Η συνομιλία με το κοινό σας είναι πολύ περισσότερο για την ακρόαση και μερικές φορές δεν χρειάζεται να μιλάτε καθόλου. Τα δεδομένα που έχετε ήδη διαθέσιμα μπορούν να σας πουν πολλά για το τι θέλει το κοινό σας και τι λειτουργεί ήδη.

Ο ιστότοπός σας στο WordPress θα πρέπει να διαθέτει ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία, αλλά θα λαμβάνετε πάντα πιο λεπτομερείς πληροφορίες από το Google Analytics (GA). Εάν δεν έχετε ήδη ρυθμίσει το GA, μπορείτε να το εκτελέσετε σε λίγα λεπτά με αυτόν τον οδηγό, συν εδώ είναι μερικές πιο προηγμένες στρατηγικές μόλις καταλάβετε τα βασικά. Θα πρέπει να εκτελέσετε το GA για τουλάχιστον ένα μήνα προτού λάβετε σημαντικά δεδομένα.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το GA, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας και αναζητήστε τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία, εστιάζοντας στις ακόλουθες ερωτήσεις:

 • Ποια είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα αυτήν τη στιγμή?
 • Ποια είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα όλων των εποχών; Είναι διαφορετικά?
 • Γιατί πιστεύετε ότι αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα?
 • Μπορείτε να επεκτείνετε / να δημιουργήσετε ενημερωμένες εκδόσεις των πιο δημοφιλών άρθρων?

Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει όλες τις απαντήσεις σας.

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να πάρετε πολλές ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου μόνο από αυτές τις ερωτήσεις – αλλά δεν έχουμε τελειώσει! Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να καθίσετε με το αγαπημένο σας εργαλείο ανταλλαγής ιδεών και να περάσετε μισή ώρα απαντώντας σε μερικές ακόμη ερωτήσεις:

 • Ποια παρόμοια θέματα άρθρων μπορείτε να καλύψετε στο ιστολόγιό σας?
 • Πώς μπορείτε να συνδέσετε αυτά τα άρθρα με το υπάρχον δημοφιλές περιεχόμενο?

Ορίστε ένα χρονόμετρο και γράψτε κάθε ιδέα που έρχεται στο μυαλό. Όταν έχετε μια πλήρη λίστα με τουλάχιστον είκοσι ιδέες, κάντε κύκλο σε αυτές που σας αρέσουν περισσότερο και αρχίστε να τις μετατρέπετε σε περιγράμματα.

Πως να "μιλήστε στο κοινό σας" μόλις ξεκινάτε

Σε αυτό το σημείο, ίσως σκέφτεστε "Λοιπόν, αυτές είναι υπέροχες συμβουλές, αλλά δεν έχω ακόμη κοινό". Ή το υπάρχον κοινό σας μπορεί να είναι πολύ μικρό για να λειτουργεί ως καλό μέγεθος δείγματος.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε το κοινό-στόχο σας και να συνομιλήσετε μαζί τους.

Τα τρία κύρια μέρη που πρέπει να αναζητήσετε είναι το Quora, τα φόρουμ και τα κοινωνικά μέσα.

Βήμα 1: Προσδιορίστε το κοινό-στόχο σας

Πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς ποιος είναι το κοινό-στόχος σας για να επικοινωνήσετε μαζί τους. Έχουμε ήδη δημιουργήσει έναν εκτενή οδηγό για πώς να αναγνωρίσετε και να βρείτε το κοινό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε θα επαναλάβουμε μερικά βασικά εδώ.

Τεχνικά, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ομάδα ατόμων ως κοινό-στόχο σας, αλλά εάν δεν ενδιαφέρονται για τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας, σπαταλάτε πολύ χρόνο και πιθανώς χρήματα. Επομένως, πρέπει να βρείτε τα άτομα που η επιχείρησή σας είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να εξυπηρετεί, όχι μόνο τα άτομα με τα οποία θέλετε να συνεργαστείτε.

Μπορείτε να προσδιορίσετε το κοινό-στόχο σας, θέτοντας στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις:

 • Πώς τα προϊόντα / οι υπηρεσίες σας βοηθούν τους ανθρώπους?
 • Για ποιον δημιουργήσατε αρχικά τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας?
 • Αυτοί οι άνθρωποι αγοράζουν πραγματικά προϊόντα ή υπηρεσίες όπως τη δική σας?
 • Το προϊόν / η υπηρεσία σας σχετίζεται με ένα, δύο ή όλα τα φύλα?
 • Ποια ηλικιακή ομάδα επωφελείται περισσότερο από τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας?
 • Ποιες είναι οι βασικές τους αξίες?
 • Θέλετε να επικεντρωθείτε στις τοπικές πωλήσεις ή είναι η επιχείρησή σας διεθνής?
 • Είναι τα προϊόντα / οι υπηρεσίες σας ιδανικά για άτομα σε συγκεκριμένους κλάδους?
 • Πόσο πρέπει να κερδίσουν οι πελάτες για να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες / προϊόντα σας με άνεση?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις για να δημιουργήσετε ένα δημογραφικό προφίλ για το κοινό-στόχο σας, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πού να τα βρείτε.

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε το Quora για να λάβετε ιδέες για δημοσιεύσεις ιστολογίου

quora
Quora είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αναζητήσετε ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου, διότι δείχνει ακριβώς ποιες ερωτήσεις θέτει το κοινό σας – και ποιες απαντήσεις προσφέρονται. Αυτό σας διευκολύνει να βελτιώσετε και να επεκτείνετε αυτές τις απαντήσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Quora ως εργαλείο μάρκετινγκ και ως ερευνητικό εργαλείο:

 1. Ακολουθήστε θέματα που σχετίζονται με τη θέση σας (το ίδιο το Quora προτείνει στους χρήστες να ακολουθούν δέκα θέματα).
 2. Σκεφτείτε απαντήσεις σε δημοφιλείς ερωτήσεις και δημοσιεύστε τις ως δημοσιεύσεις ιστολογίου. Χρησιμοποιήστε την ίδια ακριβώς διατύπωση που χρησιμοποίησαν τα άτομα που κάνουν τις ερωτήσεις.
 3. Απαντήστε στην ερώτηση στο Quora και συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο για την ανάρτηση του ιστολογίου σας για αναφορά / περισσότερο βάθος.

Μιλήσαμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Quora στον αναλυτικό οδηγό μας για την έναρξη ενός ιστολογίου (# 16 και # 38).

Βήμα # 3: Χρησιμοποιήστε φόρουμ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να λάβετε ιδέες για δημοσιεύσεις ιστολογίου

Τα φόρουμ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης εξαιρετικά εργαλεία για να καταλάβετε τι θέλει να γνωρίζει το κοινό σας. Μπορείτε να συγκεντρώσετε μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών απλά ακολουθώντας τα σωστά νήματα, ομάδες και hashtag.

Σε φόρουμ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε επίσης να ρωτήσετε απευθείας το κοινό σας τι θέλουν. Μπορείτε να το κάνετε είτε δημοσιεύοντας μια ανοιχτή ερώτηση είτε δημιουργώντας μια δημοσκόπηση. Οι ερωτήσεις που χρησιμοποιήσαμε παραπάνω, ιδιαίτερα "Τι παλεύετε με το (κενό)" είναι συχνά οι πιο αποτελεσματικοί για τη λήψη χρήσιμων απαντήσεων εδώ.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά εάν εργάζεστε σε μια μικρή θέση ή είστε σε μια κοινότητα συναδέλφων bloggers, μπορείτε ακόμη και να ρωτήσετε απευθείας "Τι πρέπει να κάνω στο blog για αυτήν την εβδομάδα?" Τρέχω ένα blog για συγγραφείς, γι ‘αυτό το κάνω συχνά στο Twitter. Μερικές φορές θα το κάνω μια ανοιχτή ερώτηση, αλλά πιο συχνά χρησιμοποιώ μια δημοσκόπηση. Πρόκειται για ένα που έτρεξα πρόσφατα, με κάθε επιλογή να είναι ένα από τα συνηθισμένα θέματα του ιστολογίου μου.

Κάθε μία από αυτές τις ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου είναι αρκετά συγκεκριμένη για να παρέχει κατεύθυνση, αλλά αρκετά μεγάλη για να μου δώσει κάποια δημιουργική ελευθερία. Βασίζονται επίσης στα τρία κύρια θέματα του ιστολογίου μου: τη γραφή, την παραγωγικότητα και την ψυχική υγεία. Μπορείτε να κάνετε κάτι παρόμοιο ευρύ, ή ακόμη και να ζητήσετε από τους οπαδούς σας να επιλέξουν μεταξύ συγκεκριμένων τίτλων.

Γεια # γραφή Κελάδημα! Τι πρέπει να κάνω στο blog για την επόμενη εβδομάδα?

– Dianna Gunn (@DiannaLGunn) 4 Οκτωβρίου 2017

Φυσικά, αυτό λειτουργεί μόνο σε πολύ ενεργές κοινότητες. Εάν έχετε λιγότερους από 3.000 ακόλουθους σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, πιθανότατα δεν θα λάβετε σημαντική απάντηση. Ωστόσο, ίσως να μπορείτε να εκτελέσετε μια επιτυχημένη δημοσκόπηση για ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου σε σχετικά φόρουμ.

Δημιουργία ημερολογίου σύνταξης χρησιμοποιώντας ό, τι έχετε μάθει

Μόλις λάβετε μια εξαντλητική λίστα ιδεών για αναρτήσεις ιστολογίου, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε ένα συντακτικό ημερολόγιο. Αυτό σας βοηθά να διατηρήσετε ένα συνεπές πρόγραμμα ιστολογίου, έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία κάθε ιστολογίου. Σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε ποια θέματα έχετε καλύψει, ώστε να γνωρίζετε πότε πρέπει να συμπληρώσετε τη λίστα σας.

Ο αριθμός των άρθρων που δημοσιεύετε κάθε μήνα πρέπει να βασίζεται σε δύο παράγοντες: (1) πόσο γρήγορα κινούνται τα πράγματα στη βιομηχανία σας και (2) πόσα άρθρα μπορείτε να βγάζετε ανά μήνα χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα.

Γενικά, όσο περισσότερες φορές μπορείτε να δημοσιεύσετε, τόσο περισσότερη επισκεψιμότητα θα φτάσετε στο ιστολόγιο. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον Hubspot δείχνει ότι τα ιστολόγια που ενημερώνονται 16 φορές το μήνα λαμβάνουν κατά μέσο όρο 3,5 φορές περισσότερη επισκεψιμότητα από τα ιστολόγια που δημοσιεύουν μόνο 0-4 φορές το μήνα.

(Διαγράμματα από Visualizer Lite.)

Ωστόσο, η ανάρτηση 16+ φορές το μήνα λειτουργεί μόνο εάν μπορείτε να διατηρήσετε την ποιότητα μεταξύ των άρθρων. Το Google είναι συνεχώς ενημέρωση των αλγορίθμων τους για την κατάταξη ιστότοπων με βάση την ποιότητα, και το 94% των ατόμων μοιράζονται διαδικτυακά άρθρα με βάση τη χρησιμότητα. Με άλλα λόγια, οι χρήστες θα βρουν και θα μοιραστούν το περιεχόμενό σας μόνο εάν είναι πραγματικά χρήσιμο.

Αυτό καθιστά τον ιδανικό αριθμό άρθρων τον υψηλότερο αριθμό που μπορείτε να παράγετε κάθε μήνα χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα. Εάν μπορείτε τώρα να παράγετε μόνο ένα άρθρο υψηλής ποιότητας την εβδομάδα, εστιάστε στο να κάνετε αυτό το μεμονωμένο άρθρο το καλύτερο που μπορεί να είναι. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, σκεφτείτε να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες για να αυξήσετε τη συχνότητα των δημοσιεύσεών σας.

Ορισμένες θέσεις είναι επίσης πιο απαιτητικές για συχνές αναρτήσεις από άλλες. Ειδησεογραφικοί ιστότοποι ή ιστότοποι που εστιάζονται σε βιομηχανίες με γρήγορο ρυθμό ενδέχεται να απαιτούν σύντομες, ημερήσιες αναρτήσεις πάνω από μεγαλύτερα εβδομαδιαία άρθρα. Άλλες εξειδικευμένες θέσεις, όπως η δική μου δημιουργική θέση γραφής, είναι πιο συγχωρητική σε ιστολόγια που δημοσιεύουν μία φορά την εβδομάδα ή ακόμα και μία φορά το μήνα. Ρίξτε μια ματιά σε τι κάνουν τα πιο επιτυχημένα ιστολόγια στον κλάδο σας και προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα παρόμοιο πρόγραμμα.

Τελική συμβουλή

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι δημιουργίας εξαιρετικών ιδεών για αναρτήσεις ιστολογίου, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας θα πετύχει είναι να το βάλετε σε αυτό που ήδη θέλει το κοινό σας. Και ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι θέλουν είναι να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους.

Νιώθετε συγκλονισμένοι; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα ελέγχου για να ακολουθήσετε τα βήματα:

 • Δημιουργήστε ένα δημογραφικό προφίλ για το κοινό-στόχο σας
 • Προσθήκη μίας ερώτησης – "Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι αγώνες σας που σχετίζονται με (κενό)" – στο email καλωσορίσματος autoresponder
 • Εγγραφείτε ΤύποςForm ή SurveyMonkey
 • Δημιουργήστε μια έρευνα διάρκειας 2-10 ερωτήσεων
 • Στείλτε την έρευνα στους συνδρομητές σας στο ενημερωτικό δελτίο
 • Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακολούθησης μετά από 10 ημέρες σε όποιον δεν ολοκλήρωσε την έρευνα
 • Εγκαταστήστε μια εξειδικευμένη προσθήκη έρευνας WordPress
 • Δημιουργήστε μια αναδυόμενη έρευνα 1-2 ερωτήσεων χρησιμοποιώντας τη νέα σας προσθήκη
 • Ρίξτε μια ματιά στο Google Analytics για να ανακαλύψετε τα 10 πιο δημοφιλή άρθρα και περιεχόμενο ιδεών για παρόμοια θέματα
 • Εγγραφείτε στο Quora και ακολουθήστε δέκα θέματα που σχετίζονται με τη θέση σας
 • Βρείτε φόρουμ στη θέση σας και δείτε τα πιο δημοφιλή θέματα. περιεχόμενο καταιγισμού ιδεών με βάση αυτά τα θέματα
 • Εγγραφείτε σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων που είναι δημοφιλείς στο κοινό-στόχο σας και ακολουθήστε σχετικές κατηγορίες / hashtags
 • Εάν έχετε ήδη αξιοπρεπή κοινωνικά μέσα ή καλή φήμη σε ένα φόρουμ, ρωτήστε τι είδους περιεχόμενο θέλουν

Μέχρι να τελειώσετε, θα έχετε περισσότερες ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου από ό, τι ξέρετε τι να κάνετε (αν όχι, μπορείτε πάντα να ελέγξετε αυτή η επιπλέον ανάρτηση μας στο ThemeIsle – απαριθμεί 20 ακόμη τρόπους για να σκεφτείτε ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου για το ιστολόγιό σας στο WordPress).

Επίσης, είμαστε περίεργοι, ποια είναι η τρέχουσα προσέγγισή σας όταν πρόκειται να βρείτε καλές, ενδιαφέρουσες ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector