Smertefri udgivelse: Nye WordPress-tricks for at gøre blogging let

Følgende alle trin for at få et WordPress-indlæg offentliggjort, delt og forfremmet kan være en unødvendig kompliceret proces. Dette indlæg vil se på nogle dejlige WordPress-tricks for at reducere modstanden i udgivelsesprocessen og hvordan man automatiserer så mange af trinene som muligt.


Blogging skal være smertefri og let. WordPress gør en masse ting meget godt, men vi er endnu ikke på det punkt, hvor publicering er fantastisk nemt. Vi kommer måske til det punkt efterhånden med den nye Gutenberg-redaktør (eller ikke?), men i mellemtiden er vi nødt til at stole på WordPress-tricks for at gøre blogging lettere.

Faktisk blogger du ikke, fordi der er sjovt at have været med at optimere billeder, opdatere plugins og formatere tekst (og derefter tydeligvis derefter formatere tekst, fordi du skiftede ud fra HTML).

Du blogger, fordi du vil dele din skrivning.

WordPress-tricks for at gøre blogging lettere

Da jeg først begyndte at blogge med WordPress, var softwaren i sin relative barndom, og at få et indlæg ud af døren var en utrolig kedelig proces, der involverede:

 • Manuel ændring af størrelse og optimering af billeder.
 • Opdatering af min ‘featured indholdsslider’ ved at beholde x antal indlæg i en ‘featured’ kategori.
 • Tilføjelse af en metabeskrivelse og brugerdefineret SEO-titel ved hjælp af brugerdefinerede felter (og at skulle tælle tegnene på hver).
 • Oprettelse af et fremhævet billede, uploade via medieoverføreren og derefter indsætte URL’en i et brugerdefineret felt.
 • Tilføjelse af et brugerdefineret uddrag (til den medfølgende glider).
 • Tilføjelse af et regelmæssigt uddrag.
 • Osv. Osv.

WordPress gør indlæg meget enklere i disse dage, men der er stadig nogle pæne WordPress-tricks, du kan anvende for at gøre din publiceringsproces lettere.

Dette indlæg planlægger en række lette WordPress-tricks, du kan bruge til at gøre din blogging proces enklere, hurtigere og stressfri. Du kan bruge fem minutter på at læse denne artikel, en halv time på at implementere de WordPress-tricks, du har lært, og inden for et par indlæg vil du mere end gøre tiden tilbage. Lyder godt? Lad os sidde fast i.

Her er TOC, hvis du foretrækker at hoppe direkte til den del, du er mest interesseret i:

Vælg et tema, der omfavner enkelhed | Brug mindre tid på at håndtere billeder | Vær virkelig meget forsigtig med, hvilke kortkoder du bruger | Skriv mere, uforstyrret | Automatisering af besøgendeopbevaring | Overrask og glæde læserne | Tag tiden ud af din e-mail-liste | Automatiser social deling

Vælg et tema, der omfavner enkelhed

Det nemmeste WordPress-trick stammer fra dit temavalg. Historien ovenfor – om hvor kompliceret min WordPress-udgivelsesproces var – kom til at bruge et kompliceret WordPress-tema på et tidspunkt, hvor WordPress-kerne manglede mange af de funktioner, vi nu tager fra givet, såsom fremhævede billeder.

Her er hemmeligheden: kan du fjerne meget af kompleksiteten ved at udgive ved hjælp af et tema, der omfavner enkelhed og læsbarhed. Med færre "klokker og fløjter" i dit WordPress-tema er der mindre for dig at bekymre dig om, når du publicerer – og du vil være i stand til at få dine indlæg hurtigere ud.

Vælg et WordPress-tema, der lader dig fokusere på dit indhold, og lad derefter dit indhold tale med hinanden. Du vil være i godt selskab med at gøre dette: ekstremt populære blogs som f.eks zenvaner og James Clear er meget enkle websteder med kun indholdet på skærmen.

zenhabits
jamesclear

Gode ​​eksempler på WordPress-temaer, der omfavner enkelhed er Zillah (et tema, der er ThemeIsles egen oprettelse – det, der bruges på ThemeIsle-bloggen; gratis tema) og Uafhængig udgiver 2 fra Automattic (downloadlink er nederst på siden).

Zillah
uafhængig-udgiver-2

Hvad mere?, enkel behøver ikke at betyde intuitiv til dine læsere: i stedet for en kompliceret featured skyder på din blogs hjemmeside, kan du f.eks. bruge en startside, der leder læsere til det indhold, der sandsynligvis er mest interessant for dem.

Dette er et meget tilgængeligt WordPress-trick; Hvis du er frustreret over hvor lang tid det tager at offentliggøre et indlæg, skal du bare skifte til noget enklere.

Brug mindre tid på at håndtere billeder

Når du har forenklet dit WordPress-tema, tager vi næste mål til billeder. Dette er et andet område, hvor WordPress er nået en meget lang vej, og et antal små WordPress-tricks kan meget forbedre din proces til håndtering af billeder i WordPress.

Hvis du bruger uredigerede lagerbilleder, kan du reducere den tid, du bruger på at lede efter billeder ved hjælp af et plugin, der bygger en lagerbilledsøgning i WordPress mediebibliotek. Dreamstime Stock Photos er et gratis plugin, der gør dette, hvilket giver dig 25 millioner gratis stock-fotos at vælge imellem – lige fra mediebiblioteket.

Hvis du dog foretrækker at bruge lidt mere tid på de billeder, der ledsager dit indlæg, ved du, at en lille ekstra indsats kan resultere i killergrafik, der virkelig forbedrer læseoplevelsen.


Dreamstime Stock-fotos Dreamstime Stock-fotos

Forfatter (e): Dreamstime

Nuværende version: 3.5

Sidst opdateret: 6. marts 2020

dreamstime-stock-photos.3.5.zip


82% Vurderinger


900 + Installationer


WP 3.5 + Kræver

Heldigvis behøver det ikke at være kompliceret at oprette killergrafik: Snappa er en browserbaseret billedredigerer, der gør det nemt at oprette fremhævede billeder, infografik og e-bogomslag – såvel som billeder til næsten alle sociale medier-platforme.

Snappa er et brugervenligt billedredigeringsværktøj

Et populært alternativ er Canva, selvom jeg foretrækker Snappa for sin bredere blog-image support.

WordPress-tricks stopper ikke med billedoprettelsen! Sørg for, at du bruger Automattics populære gratis Jetpack-plugin for at sikre, at dine billeder automatisk ændres, optimeres og hostes på et (også gratis) indholdsleveringsnetværk. For at gøre brug af disse billedfunktioner, skal du bruge Jetpacks Photon-modul. Se denne video for instruktioner om, hvordan du får denne opsætning.

Et sidste bonus trick: Hvis du stadig foretrækker at kigge efter stock fotos på eksterne websteder, så brug Samle forråd. Stock Up sorterer fra 26 billedwebsteder med virkelig høj kvalitet og giver dig mulighed for at søge på dem alle på én gang, og leder dig til det originale websted til download. En fremragende tidsbesparende.

At bruge mindre tid på at håndtere billeder, når man offentliggør et WordPress-indlæg, er en fremragende lavhængende frugt for at gøre din blogging proces lettere. Det er værd at tage sig tid til at optimere denne proces.

Vær virkelig meget forsigtig med, hvilke kortkoder du bruger

Kortkoder er en bekvem måde at tilføje effektiv formatering og funktioner. De mest nyttige kortkoder er dog ikke specifikt indbygget i WordPress-kerne: det er op til dine temaer og plugins at tilføje kortkoderne.

Dette er fint og giver individuelle temaer og plugins mulighed for at tilføje virkelig pæn funktionalitet. Hvad der dog ikke er godt, er hvis du bruger kortkoder indbygget i dit tema og derefter skifter temaer, finder du tomme [shortcodes] strøget rundt om dine indlæg.

Jeg vil understrege dette punkt: Hvis temaet skiftede kortkoden og du har skiftet temaer, er der åbenbart ikke noget output af pæn funktionalitet – du har bare [kortkoder] overalt. Dette ser forfærdeligt ud og skaber en usædvanlig dårlig brugeroplevelse.

Hvad er WordPress-tricks her, som kan redde dagen? Brug altid plugins til dine kortkoder. Hvis de formaterer kortkoder, skal du bruge et specifikt indbygget plugin. Noget andet, og du bliver enten låst inde eller står overfor at skulle gennemgå og erstatte en flok ubrugelige firkantede parenteser i alle dine indlæg.

Jeg kan godt lide at bruge Shortcodes Ultimate. Det er gratis, specialbygget og fuldt udstyret – uden at være oppustet. Ellers bruger jeg dem mere eller mindre.

(Editorens note; Shortcodes Ultimate er faktisk vores foretrukne shortcodes-plugin her på CodeinWP. Vi bruger det hele tiden til at konstruere tilpassede layouts til vores indlæg. Selv det indlæg, du læser nu, indeholder en håndfuld SU-kortnumre i det).

Vær fremtidssikker! Vær super forsigtig med, hvilke kortkoder du bruger.


WordPress Shortcodes Plugin - Shortcodes Ultimate WordPress Shortcodes Plugin – Shortcodes Ultimate

Forfatter (e): Vladimir Anokhin

Nuværende version: 5.9.0

Sidst opdateret: 24. maj 2020

shortcodes-ultimate.5.9.0.zip


98% Vurderinger


800.000 + Installationer


WP 4.6 + Kræver

Skriv mere, uforstyrret

Så du har forenklet dit websteds brugervenlighed og fremtidssikret backend. Men hvad med faktisk at producere indhold? Det er den eneste bedste måde at få skrivet på at fordybe sig i skriveprocessen. Fjern distraktioner, og du kan skrive mere hurtigere.

WordPress ved også dette og har en distraktionsfri tilstand indbygget. Du finder den øverst til højre i editor-UI, eller bare trykke på Alt + Shift + G for at komme der hurtigt. Når du begynder at skrive, ser du alt andet end det, du skriver, forsvinde, og du kan koncentrere dig om at få ord ned. Flyt musen igen, så menuerne kommer tilbage.

Distraktion gratis skrivetilstand i WordPress

Selv i WordPress ‘distraktionsfri tilstand står du stadig over for distraktionerne, der gemmer sig i dine andre faner, kun en Ctrl + fane væk. Hvis du har en overordnet viljestyrke-disposition, kan dette muligvis ikke udfordre dig, men jeg finder ud af, at jeg har brug for nogle WordPress-tricks, som vil lade mig være nedsænket i skrift.

Vi træder nu ind i verden af dedikerede skrive apps. Træd forsigtigt, da de ofte er urimeligt dyre og ikke inkluderer MacBooks og cappuccinoer, vil du typisk finde dem afbildet med.

Jeg kommer til at forfølge: der er masser af skrive-apps, især til Mac; de fleste er okay, nogle er gode, ingen har alle de funktioner, jeg ønsker, og alle er dyre:

 • WordPress.com til desktop (også kendt som Calypso) er tilgængelig til Windows, Mac og Linux og leverer en ret glat distraktionsfri brugeroplevelse samt praktisk adgang til en række andre dele af WordPress Dashboard. Selvom appen primært er bygget til WordPress.com-brugere, fungerer den også med brugere med selvhost, der har Jetpack-pluginet installeret.
 • Ulysses til Mac (også på iPad) er meget god og er min skriveapp efter valget. Det kan eksporteres direkte til WordPress, hvilket er meget praktisk og generelt har alle de funktioner, du ønsker. Det er dyrt, men hvis du skriver meget, vil det være det værd.
 • Skrive og Letterspace, også for Mac, er billigere alternativer, der deler mange af funktionerne i Ulysses.
 • MarkdownPad for Windows var min go-to Windows-app til skrivning med markdown i lang tid. Du får ikke WordPress-integration, men du får en meget kraftfuld editor.
 • Redaktørens note; De, jeg især nyder og bruger hver dag, er: iA Writer og Bære. Førstnævnte er den bedste skrive-app til Mac, IMO. Sidstnævnte har bedre integration med MacBook Pro-berøringslinjen.

bæreBear app
iawriteriA Writer-app

Det, alle disse skriverapps har til fælles, er understøttelse af markdown. Markdown er et skriftsprog, der er specielt designet til internettet, designet så du ikke behøver at fjerne fingrene fra tastaturet. Alt – formatering, tilføjelse af links og tilføjelse af billeder – foregår på linje med et par syntaksbits. Kort sagt: Markdown giver dig mulighed for at skrive hurtigere. Dette er en pæn introduktion, hvis du ikke er bekendt med det.

En dedikeret skrive-app kan blive dit sted at ignorere alt andet og fokusere fuldstændigt på skrivning. WordPress ‘distraktionsfri tilstand er okay, men brug et af disse WordPress-tricks, og du kan gøre meget bedre. Vis distraktioner! Skriv hurtigere og gør blogging lettere.

Automatisering af besøgendeopbevaring

Ved at gøre offentliggørelsen lettere kan du bruge mere tid på at fokusere på kvaliteten af ​​dit indhold. Fokus på kvaliteten af ​​dit indhold vil give dig en bedre blog. Og en bedre blog kan være en mere succesrig blog – så længe du sørger for, at du er i stand til at beholde besøgende.

At automatisk vise relaterede indlæg i bunden af ​​hvert indlæg er en fantastisk måde at holde besøgende engagerede på: siger du "er du færdig med en ting? Fantastisk, her er en anden ting, der er lige så god."

Jetpack, igen, har løsningen her, med en relaterede stillinger modul indbygget. Du aktiverer det, som med alle plugin-modulerne, under indstillingerne. Killer-funktionen i Jetpack’s relaterede indlæg er, at den analyserer, hvilke poster der skal vises på din server. Dette gør funktionen meget venlig til delt WordPress-hosting, som ikke kan håndtere ressourceintensive opgaver.

Et eksempel på den relaterede indlægsblok:

Jetpack relaterede indlæg funktion

Hvis du foretrækker at bruge et enkeltstående plugin – som potentielt er mere ressourceintensivt end Relaterede poster til WP er en respekteret mulighed (præmie, $ 39).

Overrask og glæd læserne (snarere end at kræve deres e-mail-adresse)

Konventionel publikumsopbygning og e-mail-marketingvisdom siger, at den eneste måde at erhverve dine læsers e-mail-adresser er at tilbyde en slags "gulerod": en bonus eller et incitament. Men traditionel visdom siger en masse ting; følg dem alle, og du følger altid de nyeste trends i stedet for at indstille dem.

Der er et meget stærkt og meget interessant argument, der skal fremsættes for at overraske og glæde læserne af at give virkelig værdifulde bonusser væk uden krævende e-mails og blot bede om e-mail-adresser, når læserne er solgt på værdien og kvaliteten af ​​din blog.

Tænk på det på denne måde: hvor ofte har du været langtids abonneret på et websted, der tvang dig til at give det din e-mail-adresse?

Svaret er sandsynligvis meget meget få. De bedste e-mail-nyhedsbreve, jeg får, kommer fra at nyde kvaliteten af ​​et websteds indhold og frivilligt tilmelde mig. Du skal tage den samme tilgang på dit websted: offentliggøre usædvanligt indhold, give gode bonuser og kræv ikke e-mail-adresser på noget tidspunkt.

En case study af dette i praksis – og arbejde – er fra Sumo.com Marketingchef Nat Eliason. Nat dræbte hans e-mail-fangst til fordel for at give væk indhold og opbygge loyalitet og tillid med sine læsere. Hans sidevisninger har eksploderede: hans websted modtager nu hundretusinder af besøgende om måneden, og e-mail-listen vokser meget godt.

Overraskelse og glæde af dine læsere ved at give væk bonusindhold har det tilføjede plus at være en passe meget enklere at konfigurere. Det er simpelt at oprette en PDF af dit indhold, som du bare kan uploade via WordPress-medie uploader, ingen e-mail-marketingintegration kræves. Dette er et WordPress-trick, som ikke kun gør blogging lettere for dig, men også sikrer meget glade læsere.

Redaktørens note; Selvom vi laver en masse ting med hensyn til e-mail på dette websted, leverer vi også ekstra indhold uden at bede folk om at abonnere. For eksempel, hvis du er interesseret i, hvad de højest rangerede WordPress-hostingplaner er, lavede vi en stor undersøgelse for at finde ud af det. I vores resultatindlæg deler vi en rå eksportfil med undersøgelsesdataene – i tilfælde af at du vil lave din egen analyse. Denne fil kan downloades uden at skulle være med på vores liste. Tjek det ud.

Giv folk konstant indhold af høj kvalitet, og de giver dig deres tid, opmærksomhed og trafik.

Tag tiden ud af din e-mail-liste

Når du har overrasket og glædet læserne så meget, at de føler sig tvunget til at tilmelde dig din e-mail-liste, er det vigtigt at sikre, at du bruger denne ressource og regelmæssigt kontakter din liste. Desværre kan det at skabe e-mails til din liste, når du har offentliggjort en ny artikel (hvis det er sådan du ruller med din e-mail), være en massiv tidssænk, især hvis indholdet har brug for omfattende formatering, når det tilføjes til din e-mail-tjeneste.

Løsningen er at automatisere så meget af dette som muligt. Der er et antal WordPress-tricks, du kan bruge her, afhængigt af hvor kompliceret din e-mail-opsætning er:

Send nye indlæg til et e-mail-nyhedsbrev via RSS. De mest populære e-mail-værktøjer har en "RSS til udkast" funktion, hvor nye poster trækkes automatisk fra dit websted, men du skal kontrollere og sende manuelt manuelt. Dette håndterer meget af det stumme arbejde for dig. Automatiseringstjeneste IFTTT kan være til hjælp her: her er hvad du kan gøre med Mailchimp, for eksempel.

Opret en tilpasset sideskabelon i WordPress for automatisk at udfylde din e-mail. Denne anden mulighed er meget mere kompliceret, men meget mere kraftfuld: sådan er websteder som WPShout og wpMail generere deres indholdstunge nyhedsbreve (som bruger et konsistent format) hver uge. Begge steder har en brugerdefineret sideskabelon opsætning (i praksis vil dette bruge kode, der ligner en brugerdefineret arkivside) for automatisk at trække indlæg, der passer til bestemte kriterier.

IFTTT

Der er derefter plads til at tilføje en brugerdefineret introduktion, og hele e-mailen kan derefter kopieres og indsættes i en e-mail-udbyder. Dette er et meget mere kompliceret WordPress-trick, men er utroligt kraftfuldt og en enorm tidsbesparende.

Redaktørens note; Plus, hvis du er interesseret i flere RSS-relaterede WordPress-tricks, dækker vi et par af dem i et andet indlæg på bloggen – hvor vi taler om, hvad du kan gøre med forskellige "RSS til post" plugins.

Efter min mening er de bedste nyhedsbreve dem, der sendes regelmæssigt med et personlig touch. Tag tiden ud af din e-mail-liste med disse WordPress-tricks, men automatiser ikke fuldt ud; være parat til at investere nogen tid for at skabe den bedst mulige læsereoplevelse.

Automatiser social deling

En anden stor kandidat til automatisering og tidsbesparelse er social deling. Så snart du offentliggør et indlæg, vil du dele det på dine sociale netværk, så du kan lige så godt gøre dette let.

Før du laver social deling, skal du sørge for, at du har Yoast SEO plugin installeret. Dette vil sikre dig, at hvis du har et fremhævet billede, sociale netværk henter dette og viser billedet ved siden af ​​dit indlæg, når det deles. Du kan også indstille disse manuelt under Yoast SEO’s indstillinger, men med fokus på WordPress-tricks til at gøre blogging let, vil vi ikke anbefale dette. Hvis du vil lære mere om denne funktion, finder du en vejledning her – og glem ikke at du kan bruge vores tidligere billedtricks til let at oprette billeder i passende størrelse til sociale netværk.

Nu hvor du har fået den første opsætning udført, er det tid til at gå videre til den faktiske delingsautomation på sociale medier. Jetpack igen kan redde dagen her: the Offentliggør funktion giver dig mulighed for automatisk at skrive på dine sociale netværk, når et nyt indlæg offentliggøres. Alt hvad du skal gøre er at forbinde Jetpack til de sociale netværk, du vil bruge, og WordPress håndterer alt næste gang du offentliggør et nyt indlæg.

Dette trick hjælper dig dog kun med at dele dit indlæg første gang det offentliggøres. For at fortsætte med at dele dine indlæg og fortsætte med at få ny trafik, skal du bruge Genoplive Old Post. Dette plugin gør det nemt at holde geninddeling af indlæg fra dine blogarkiver og automatisk offentliggøre dem til dine sociale feeds. Du skal bare indstille dette én gang og derefter høste fordelene på lang sigt!

WordPress-tricks hjælper dig med at skrive!

Målet med disse WordPress-tricks er at sikre, at dine skrive- og publiceringsprocesser er lette, hurtige og smertefrie. Når alt kommer til alt, hvis disse processer er lettere, er det mere sandsynligt, at du faktisk gør dem.

En WordPress-blog, der er enklere at bruge, er en, hvor du kan offentliggøre mere indhold mere regelmæssigt.

Her er en hurtig oversigt, som du kan henvise til:

 1. Omfavn enkelhed – vælg et tema, der afspejler dette.
 2. Brug mindre tid på at håndtere billeder ved hjælp af stock-image-plugins
 3. Fremtidssikkert dit indhold. Brug ikke kortkoder, der er knyttet til dit tema.
 4. Brug en dedikeret skrive-app til hurtigere, distraherende fri skrivning.
 5. Automatiser relaterede poster ved hjælp af Jetpack.
 6. Giv bort bonusser, gider ikke med e-mail-opt-ins.
 7. Automatiser din e-mail-liste (så meget som muligt).
 8. Automatiser social deling med Revive Old Post, Jetpack og Yoast.

Gå væk og implementer disse lige nu. Den tid, det tager, vil være mere end vundet tilbage i den tid, der er gemt, plus du tager noget af smerten ved at offentliggøre, og du vil udlægge flere indlæg.

Det er virkelig en win-win. Kom til det!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map