Sådan promoveres din blog: Lær, hvad succesrige blogs faktisk gør for at få blogtrafik

Først og fremmest, lad os være i front her om en (uheldig) ting, når det kommer til at lære at promovere din blog …


Skrab, at … dette går langt ud over blogs. Det fungerer stort set det samme, når man virkelig reklamerer for noget andet.

Det er dette:

For at få enhver form for forfremmelse til at fungere, har du brug for en af ​​to ressourcer: ⏲️… ��

(Det er tid og penge, hvis du har emoji deaktiveret.)
Dette er kapitel 10 af en større guide til hvordan man starter en vellykket blog.

Der er ingen sølvkugler, når det kommer til at lære at promovere din blog, eller rettere, de forekommer meget sjældent.

For eksempel, hvornår Medium gik først af jorden, mange mennesker fik eksponering ved at flytte deres artikler til den nye platform og derefter linke dem tilbage til deres originale blogs.

I princippet var taktikken enkel – dette var meget tæt på det, vi kunne kalde en sølvkugle.

Men muligheder som den kommer ikke ofte, og når de gør det, kan du kun drage fordel af dem i en kort stund.
medium

Så hvad skal jeg gøre i stedet? Som jeg sagde, enten af ​​to ting … eller begge dele:

 • ⏲ ​​bruge tid promoverer din blog regelmæssigt ved hjælp af et par metoder, hver gang du perfektionerer din tilgang,
 • �� bruge penge at få blogtrafik med det samme og håbe, at det vil være nok til at få bolden til at rulle.

Ingen af ​​dem er perfekte. Ingen af ​​dem er bedre. Begge har deres plads, og begge kan bruges, når de lærer at promovere din blog.

Så hvad anbefaler vi specifikt – som i, hvad man skal gøre for at markedsføre din nye blog effektivt?

Her er processen, der fungerer:

Sådan promoveres din blog

1. Det starter med dit indhold

Vi har brugt en betydelig del af denne vejledning til at diskutere, hvordan man beslutter, hvad man skal blogge om, samt hvordan man derefter kommer med specifikke indholdsideer. Vi har gjort det, fordi din indhold er det vigtigste aktiv af din blog.

Med andre ord betyder ingen promovering nogensinde noget, hvis selve indholdet ikke er i top.

Eller for at sige det endnu en måde, kun det bedste indhold er værd at promovere.

Grundlæggende, hvis du promoverer den type indhold, der ikke er bedst om et givet emne, mister du kun tid og / eller penge, fordi den ting aldrig kommer til at stige til toppen. Der vil altid være nogen bedre, med en bedre artikel / undersøgelse / video / hvad ikke.

Så igen, tænk indhold først. Hvis du virkelig har givet det bedst, og du har et virkelig fantastisk stykke indhold i dine hænder, er det her, du reklamerer for det!

KodeinWP-skærm

Her er et eksempel, jeg nævnte før – vores indlæg om, hvordan man kan forenkle admin-grænsefladen i WordPress. Som du kan se, det er ikke stort, og det er ikke prangende eller noget, men det løste et emne, som ingen vidste var en ting, men alligevel var virkelig interessant for folk, der byggede websteder for klienter. Andre indlæg, der dækkede lignende emner, blev ikke skrevet ud fra perspektivet om at forenkle grænsefladen, men var snarere direkte instruktioner om de enkelte værktøjer. Vores indlæg fulgte en anden vinkel og var således i stand til at resonere bedre med læserne.

scott bolinger skærm

Et andet eksempel på, hvordan du promoverer din blog fra en anden blogger.

Dette indlæg genererede masser af diskussion og opmærksomhed i WordPress-niche, på trods af at webstedet er relativt lille og ikke så populært. Det præsenterede en interessant udtalelse, blev offentliggjort på det rigtige tidspunkt og til de rigtige mennesker.

2. ABN – Vær altid netværk

Denne regel er lige så sand, når det kommer til promovering af en blog, som i enhver forretning – hvem du kender er lige så vigtig som hvad du kender.

Når du kender de rigtige mennesker, kan du tage dit blogindlæg fra bare en anden side på nettet til en af ​​ugens trængende sensationer, og jeg overdriver ikke her.

Tag dette indlæg som vores eksempel, det er en direkte kamp / sammenligning mellem træets vigtigste megatemaer på markedet – Divi, Avada og X. En af de vigtigste ting, vi gjorde for at fremme det, blev delt det med hvert temas samfundsgruppe på Facebook. Vi kendte nogle af de mennesker der. Vi delte deres indhold tidligere, vi interagerede med dem. Så da det var os, der havde noget at dele, var de ivrige efter at tjekke det ud.

post på fb avada
post på fb x

I disse dage bliver netværk lettere og lettere. Vi har Facebook-grupper til næsten ethvert emne, der kan tænkes, der er fora, subreddits og så videre. At møde ligesindede mennesker er virkelig ikke svært.

Derfor skal du deltage i enhver Facebook-gruppe, der er relevant for din niche, hvad du skal gøre først, når du lærer at promovere din blog.

 • �� Start med at lytte i. Vær opmærksom på de diskussioner, der foregår, interagere med mennesker, start med at hjælpe dem med hvad du end kan hjælpe dem med.
 • Ask Stil dine egne spørgsmål hver gang imellem. Ikke falske, dog. Jeg taler om nogle ægte ting, som du er nysgerrig efter vedrørende dit niche / blog-emne.

Med tiden bliver du kendt i gruppen, og folk vil naturligvis være opmærksomme på, hvad du også vil vise dem.
hører efter

En anden ting, du kan gøre, er at deltage i et online-kursus, der enten er relateret til din niche eller om generelle forretningsemner. Mange onlinekurser har en fællesskabskomponent for dem, normalt i form af et online forum. Interagere med mennesker der på en lignende måde.

Over tid vil dit netværk vokse til det punkt, hvor du vil være i stand til at oprette en "udbetaling" af og til ved at bede folk om at kigge efter og muligvis promovere noget, som du skrev.

3. Gør en ting gentagne gange

Dit netværk kommer godt med, når du vil markedsføre et nyt stykke af dit "hjørnestenens indhold" – noget stort, som du kun udgiver en gang imellem, og noget, du virkelig ønsker, at folk skal se.

Du kan dog ikke bede folk om at dele dit indhold, hver gang du offentliggør noget nyt. Dette ville gøre dem ret irriterede over dig virkelig hurtigt.

Så til regelmæssig forfremmelse er det godt at opbygge din egen proces, som du kan udføre pålideligt hver gang du offentliggør et nyt indlæg.

Sådan promoveres din blog: startpude-metode
Tanken er at bruge denne proces som en startpude. Her er hvad jeg mener:

 1. Du begynder med at promovere hvert stykke indhold på samme måde.
 2. Vær opmærksom på de tidlige resultater, der kommer ind.
 3. Hvis noget begynder at bringe, siger, 10 gange de sædvanlige resultater (flere aktier, flere kommentarer), øg din promoveringsindsats ved enten at dele med dit netværk eller investere flere midler i betalt promovering.

Dette lyder godt, rigtigt, men hvordan reklamerer du for din blog nøjagtigt – hvad skal man gøre nøjagtigt? Sådan bygger du denne promoveringsproces?

Der er to hovedmåder: den gratis rute eller den betalte rute.

�� Den gratis rute består af at dele dit eget indhold til forskellige sociale mediekanaler og bogmærkewebsteder. Tænk på ting som Reddit, men til din specifikke niche.

Find de mest populære sådanne platforme i din niche – eller nichen direkte over din (hvis den er for lille) – og start med at opbygge din profil der. Begynd med at dele indhold, og læse og stem også på andres indhold.
�� Den betalte rute er endnu enklere. Alt hvad du behøver er $ 5 om dagen for at markedsføre dine indlæg på Facebook.

Lad os ikke undersøge, hvordan vi bedst gør det specifikt her, da det er et temmelig stort emne (tjek gerne denne vejledning), men princippet er enkelt:

Undersøg, hvad dit ideelle publikums demografi er → målrette dem direkte på Facebook.

Vis dem dit indhold, og vær nøje opmærksom på, hvilken slags resultater du får.

Faktum er, at vi aldrig ved, hvad der i sidste ende viser sig at være et populært post. Du kan bare ikke forudsige sådanne ting.

Dette er grunden til, at du skal fremme alt lige og vær opmærksom på hvad der fungerer.

Pointen med både den gratis rute og den betalte rute er at begynde at få endnu den mindste eksponering for dine stillinger.

4. Vigtigt: Dobbelt ned på hvad der fungerer!

Dette er det vigtigste trin af dem alle, når det kommer til at lære at promovere din blog.

Når du gør din daglige forfremmelse, perfektionerer dine metoder og lærer processen, vil du uundgåeligt have nogle stillinger, der klarer sig meget bedre end andre. Det er når noget begynder at få 10 gange andele eller kommentarer.

dobbelt ned
Dette er tiden til at fordoble din indsats.

 • Tildel mere budget til promovering af stillingen på Facebook (eller begynd at promovere det i første omgang, hvis du kun har gjort gratis promovering indtil videre).
 • Nå ud til dit netværk og vis dem indlægget.
 • Indsend postet til flere sociale netværk / bogmærke kanaler, hvis du ikke allerede har gjort det.

For eksempel er det, vi gerne gør med indlæg, der begynder at opsamle noget damp, fremme dem via Sidebar.io (et af de bedste tech nyhedsbreve derude) og WPMail.me (til WordPress-ting).

Målet er at få stillingen til at gå som "viral" som vi kan. Hvis nok mennesker ser det, vil det uundgåeligt også komme til nogle påvirkere, på hvilket tidspunkt det kan deles yderligere.

Virale indlæg fører også til, at flere links kommer til dit websted, og dermed flere, der følger disse links for at tjekke dig ud.

Hvad du i sidste ende leder efter er store gevinster. Hvis et eller andet indlæg for det meste forbliver ignoreret af dit publikum, skal du ikke prøve at skubbe det ned i halsen gentagne gange, uanset hvad. Sådan reklamerer du for din blog. Gå bare videre til det næste indlæg.

Derefter er det dit job at holde disse mennesker på webstedet, hvilket bringer mig til:

5. Hold folk engagerede

40,5% – det er den rapporterede gennemsnitlige afvisningsprocent af Mercury.one. Bounce rate er for antallet af mennesker, der besøger dit websted kun et øjeblik og forlader stort set umiddelbart efter ankomst.

At få folk til at besøge dig er bare halvdelen af ​​slaget …

Du vil også gerne have dem på dit sted på en eller anden måde, så de kan forbruge endnu mere indhold. Der er to hovedmåder til at gøre det:

a) Interlink dit indhold kraftigt ��

En god intern sammenkoblingsstruktur er en enormt undervurderet ting.

Uden gode interne links forbruger folk ikke mere af dit indhold end den side, de oprindeligt kom for at se.

Formålet er at inkludere mindst et internt link pr. 250 ord blogindhold.

Du vil blive overrasket over, hvor effektivt dette kan være, når du lærer, hvordan du promoverer din blog.

b) Start et nyhedsbrev ✉️

En professionel (eller semi-professionel, men pengeudviklende) blog har brug for en nyhedsbrevliste.

Ideen er, at når du overbeviser dine besøgende på webstedet om at abonnere på nyhedsbrevet, får du besked om eventuelle nye indlæg, som du offentliggør. Fantastisk til blogvækst.

Den vanskelige del er den overbevisende.

Der er forskellige måder at gøre det på. Leder af dem er tilbyde folk nogle gratis ressourcer i bytte for abonnement.

Vi har offentliggjort en hel todelt casestudie om, hvordan vi bygger vores nyhedsbrevliste på denne blog. Tjek det her: første og anden.

 • En anden idé, opdateringer af indhold. Læs mere om dem her.

For at køre selve nyhedsbrevet kan du bruge platforme som SendinBlue, MailChimp, Sendy eller MailPoet. Opsætningen er ret ligetil og kan udføres på under en time. Nyhedsbrevet kan være en meddelelse om fordøjelsesstil, som du regelmæssigt sender til dine e-mail-abonnenter.

Kampagnepuzzlet – et fugleperspektiv

Under hensyntagen til alt det ovenstående er det, hvad blogpromovering handler om:

 • �� Opret indhold værd at promovere.
 • Be Vær altid netværk – tag aktiv del i relevante Facebook-grupper.
 • ⚙️ Byg en promoveringsproces, som du kan udføre pålideligt, hver gang du offentliggør et nyt indlæg. Stole på gratis og / eller betalte metoder.
 • ⚡ Dobbelt ned på hvad der fungerer! Betydning, tildel flere ressourcer til at promovere indholdet, der bringer 10 gange flere første resultater end dit gennemsnitlige indlæg.
 • �� Hold folk engagerede og på dit websted. Gør dette ved at sammenkoble dit indhold godt. Start også et nyhedsbrev.

Som du kan se, er det ikke særlig sexet at lære at promovere din blog og faktisk kunne trække den ud. Det er hovedsageligt en kombination af at gøre de samme ting igen og igen og at være ikke mindre afskrækket, hver gang du får 0-svar. De, der formår at holde sig til det, er dem, der vinder.

Så hvad kan der ske, når du gør det "vinde"? Dette er hvad det næste kapitel handler om:

Kapitel 11: Sådan tjener du penge på en blog

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map