Sådan får du ubegrænsede, sikker-til-arbejde blogindlæg på en ikke-åbenbar måde (Spoiler Alert: Det involverer at tale med din målgruppe)

Den største udfordring ved succesfuld blogging er konsekvent kommer med spændende blogindlægideer at læserne vil rent faktisk god fornøjelse. I begyndelsen skriver vi blot alt, hvad vi normalt siger til nysgerrige kunder. I et par måneder virker det let. Men derefter…


Vi gennemgår alle vores oprindelige ideer, og en af ​​to ting sker: Vi er klar over, at vores artikler ikke resonerer med vores publikum, eller vi er helt tør for ideer. Nogle gange sker der begge, og manglen på vækst kombineret med slutningen af ​​vores originale ideer dræner vores motivation.

På dette tidspunkt lader mange forretningsejere simpelthen deres blogs dø. Vi har alle set dem – bloggerne med seks eller tolv eller måske endda tyve indlæg, alle fra 2014. De hjemsøger Internettet og venter på, at nogen får liv i dem igen.

I bedste fald er disse døde blogs spildte muligheder for interaktion og engagement. I værste fald er de fremtrædende og får hjemmesiden – og derfor firmaet – til at se uprofessionel ud.

Det hele skyldes, at de oprindelige indlæg blev skrevet i et kreativt vakuum. Uden feedback eller forlovelse føles det at spilde tid at finde ideer til artikler. At skrive dem føles som et endnu større affald. Men det behøver ikke være sådan.
Sådan får du ideer til blogindlæg

Du kan oprette en uendelig strøm af blogindlæg, som dit publikum vil være ivrige efter at læse, engagere sig i og dele. Du kan lære at strukturere dine overskrifter og artikler for at tiltrække en betydelig læserskare fra Google ved at vokse både din blog og din virksomhed. Alt hvad du skal gøre er at gå ud af dit kreative vakuum og begynde at tale med dit publikum.

At få dine ideer direkte fra dit publikum gør det muligt at oprette indhold, de allerede leder efter. Endnu bedre kan du lære det sprog, de bruger til at kigge efter det indhold. Derefter kan du bruge de nøjagtige ord i din artikeloverskrift og hjælpe den med at rangere højere i søgemaskiner og tiltrække din målgruppes opmærksomhed.

Denne guide leder dig gennem flere forskellige måder at kommunikere med din målgruppe, selvom de ikke allerede er på dit websted.

Sådan taler du til dit publikum

Der er flere måder at gøre dette på, men undersøgelser er ofte de mest effektive, så vi fokuserer primært på dem. Vi viser dig også, hvordan du kan kommunikere med din målgruppe, hvis din nuværende målgruppe er lille (eller endda ikke eksisterende).

Metode nr. 1: Undersøg din e-mail-liste for ideer til blogindlæg

Det bedste sted at starte er altid med din e-mail-liste. Disse mennesker kender allerede og kan lide dig, så de er mere villige til at besvare dine spørgsmål. Hvis du har gjort din markedsføring rigtigt, vil de også være medlemmer af din målgruppe, så de kan give indsigt i, hvad et bredere publikum måske ønsker.

Undersøgelse af dit nuværende publikum hjælper dig også med at uddybe forholdet. Folk elsker det, når virksomheder lytter til dem. De kan lide at have en direkte indvirkning på din virksomhed og føle, at deres meninger betyder noget. Og når du begynder at lave indhold baseret på deres ideer, ved de, at du har været opmærksom.

Du ønsker at skræddersy spørgsmålene til dit publikum, men der er nogle grundlæggende spørgsmål, som enhver virksomhed kan bruge (udfyld blancherne med noget, der er relevant for din virksomhed):

 • "Hvad er din største udfordring relateret til (blank)?"
 • "Hvad er dine mest brændende spørgsmål om (tom)?"
 • "Hvor ser du huller i de tjenester, der leveres af virksomheder i (tom)?"
 • "Hvordan vil du se virksomheder udfylde disse huller / hvilke produkter vil du gerne se dem skabe?"

Husk, at dit publikum har begrænset tid, så jo færre spørgsmål du stiller, desto mere mere sandsynligt, at folk afslutter din undersøgelse. Folk har også en tendens til at haste gennem længere undersøgelser. Ifølge forskning udført af SurveyMonkey, folk bruger et gennemsnit på:

 • 75 sekunder på en undersøgelse med et spørgsmål,
 • 40 sekunder på hvert spørgsmål i en to-spørgsmål undersøgelse,
 • 30 sekunder pr. Spørgsmål, hvis der er 3-10 af dem.

Og det bliver kun værre, hvis du foretager undersøgelsen længere.

Disse forhastede svar kan være gode til nogle ting, men de vil ikke give dig de bedste ideer til blogindlæg. Hvis du vil have ægte perler, skal du holde din undersøgelse nede på et eller to spørgsmål. For mere generelle ideer, vil du stadig have din undersøgelse under 10 spørgsmål lang.

Når du har oprettet en solid liste med spørgsmål, kan du gøre dem tilgængelige for dine mennesker på et par forskellige måder:

Brug TypeForm eller Survey Monkey
Begge disse værktøjer er fremragende, når det kommer til at oprette undersøgelser. CodeinWPs favorit er TypeForm. Vi brugte det til vores originale WordPress-hostingundersøgelse. Du kan blot oprette en undersøgelse og derefter sende et link til den til dine nyhedsbrevabonnenter.

Send spørgsmål i rå
Et alternativ er blot at sende dine spørgsmål som en standard-e-mail og derefter vente på, at svarene kommer ind. Ulempen er, at det er vanskeligere at kategorisere de svar, du modtager fra denne type undersøgelse..

Integrer en undersøgelse på dit WordPress-sted
Du kan oprette en enkel undersøgelse via et praktisk WordPress-plugin og derefter integrere det på en standardside. Sådan gør du.

typeform

Metode nr. 2: Vis popup-undersøgelser til alle besøgende

En anden god måde at få information fra dit publikum er at oprette en popup-undersøgelse, som alle besøgende ser, når de enten kommer ind eller forlader dit websted. Disse undersøgelser er effektive, fordi de giver dig mulighed for at nå et bredere publikum, men de skal være endnu kortere end e-mail-undersøgelser. Besøgende kan have glæde af dit websted og ønsker at hjælpe med at forbedre det, men de er endnu ikke forpligtet til dig.

Ideelt set bør popup-undersøgelser fokusere på et eller to større spørgsmål. Et godt eksempel på dette er vores helt egen popup-undersøgelse om WordPress-hosting. Denne kampagne fokuserede på to tilsyneladende enkle spørgsmål – hvilket hostingfirma du bruger, og hvor sandsynligt du er til at anbefale det – men gjorde det muligt for os at samle en utrolig mængde information om WordPress-værter.

Du kan finde flere survey-plugins til WordPress, der gør skabelsen af ​​den faktiske undersøgelse til en leg. Ethvert værdifuldt tredjepartsværktøj tilbyder også denne funktionalitet.

Nogle muligheder:


YOP-afstemning

Forfatter (e): yourownprogrammer


88% Vurderinger


20.000 + Installationer


WP 3.3 + Kræver

Mere info

yop-poll.zip

Nuværende version: 6.1.6

Sidst opdateret: 20. maj 2020


88% Vurderinger


20.000 + Installationer


WP 3.3 + Kræver

WordPress.org-pluginside


YOP-afstemning


Afstemning, undersøgelse, form & Quiz Maker af OpinionStage

Forfatter (e): OpinionStage.com


88% Vurderinger


10.000 + Installationer


WP 2.8 + Kræver

Mere info

social-polls-by-opinionstage.19.6.36.zip

Nuværende version: 19.6.36

Sidst opdateret: 27. april 2020


88% Vurderinger


10.000 + Installationer


WP 2.8 + Kræver

WordPress.org-pluginside


Afstemning, undersøgelse, form & Quiz Maker af OpinionStage


Quiz And Survey Master – Bedste quiz, eksamen og undersøgelse plugin til WordPress

Forfatter (e): ExpressTech


96% Ratings


30.000 + Installationer


WP 4.9 + Kræver

Mere info

quiz-master-next.6.4.11.zip

Nuværende version: 6.4.11

Sidst opdateret: 22. maj 2020


96% Ratings


30.000 + Installationer


WP 4.9 + Kræver

WordPress.org-pluginside


Quiz And Survey Master – Bedste quiz, eksamen og undersøgelse plugin til WordPress

Metode nr. 3: Brug dit nyhedsbrevs velkomstmail med omhu

Din velkomst-e-mail er den første chance, du får til, vel … velkommen folk til dit nyhedsbrev, og det er også en god måde at få øjeblikkelig feedback fra dine nye abonnenter.

Disse kan opsættes temmelig intuitivt med de fleste e-mail-nyhedsbrevskunder. Bare gå til kontrolpanelet for din e-mail-liste og kig efter en af "autosvar" funktion eller direkte til "velkomst e-mails." Du skal indstille disse e-mails til at gå ud til alle nye abonnenter umiddelbart efter, at de har bekræftet deres abonnement.

Den vigtigste ting ved denne metode er at holde den faktiske velkomst e-mail kort, sød og til det punkt. Disse mennesker kan lide dig nok til at give dig ind i deres indbakke, men de er ikke så engagerede som dine eksisterende abonnenter.

Ofte er det bedste spørgsmål at stille her et af de spørgsmål, der er anført ovenfor: "Hvad kæmper du med relateret til (blank)?"

Det er nogen, der bruger denne tilgang til stor effekt Gabriela Pereira fra DIY MFA. Hendes første e-mail-adresse er længere end normalt, fordi hendes publikum, forfattere, er villige til at læse mere indhold, men hun slutter med dette fantastiske afsnit:

DIYMFAEMAIL

På Gabriela’s marketingkursus, Pixels to Platform, deler hun, at måske en ud af 10 abonnenter faktisk svarer på dette spørgsmål, men deres svar har givet mange af hendes bedste ideer. Hun har endda brugt disse svar til at forme mere end hendes blogindlæg, inklusive indholdet af hendes kurser.

For en gratis ressource, der forklarer, hvordan du får denne tilgang til at fungere for dig, se Sean McCabes guide, Sådan vokser du din håndbrevgruppe.

Metode nr. 4: Se dine data

At tale med dit publikum handler virkelig mere om at lytte, og nogle gange behøver du ikke at tale. De data, du allerede har til rådighed, kan fortælle dig meget om, hvad dit publikum ønsker, og hvad der allerede fungerer.

Dit WordPress-websted skal have en indbygget analyse, men du får altid mere detaljerede oplysninger fra Google Analytics (GA). Hvis du ikke allerede har konfigureret GA, kan du få det til at køre i løbet af få minutter med denne vejledning, plus her er nogle mere avancerede strategier, når du først har fundet det grundlæggende ud. Du skal have GA kørt i mindst en måned, før du får betydelige data.

Hvis du allerede har brugt GA, skal du gå til dit kontoudashboard og gennemse de tilgængelige statistikker med fokus på følgende spørgsmål:

 • Hvad er de mest populære artikler lige nu?
 • Hvad er de mest populære artikler gennem tidene? Er de forskellige?
 • Hvorfor tror du, at dette er de mest populære artikler?
 • Kan du udvide / oprette opdaterede versioner af de mest populære artikler?

Sørg for at skrive alle dine svar ned.

Der er en god chance for at du får flere ideer til blogindlæg fra disse spørgsmål alene – men vi er ikke færdige! På dette tidspunkt skal du sætte dig ned med dit foretrukne brainstormingsværktøj og bruge en halv times tid på at besvare et par flere spørgsmål:

 • Hvilke lignende artikelemner kan du dække på din blog?
 • Hvordan kan du forbinde disse artikler til eksisterende populært indhold?

Sæt en timer, og skriv ned enhver idé, der kommer til tankerne. Når du har en solid liste med mindst tyve ideer, skal du cirkle dem, du kan lide mest, og begynde at omdanne dem til konturer.

Hvordan "tale med dit publikum" når du lige er begyndt

På dette tidspunkt tænker du måske "Det er alt sammen gode råd, men jeg har ikke et publikum endnu". Eller dit nuværende publikum er måske for lille til at fungere som en god prøvestørrelse.

Heldigvis er der mange måder at finde din målgruppe og chatte med dem.

De tre vigtigste steder, du skal kigge efter, er Quora, fora og sociale medier.

Trin 1: Identificer din målgruppe

Du skal vide nøjagtigt, hvem din målgruppe er, før du kan kommunikere med dem. Vi har allerede oprettet en omfattende guide til hvordan du identificerer og finder dit publikum på sociale medier, så vi skal bare genoprette et par grundlæggende her.

Teknisk set kan du vælge enhver gruppe af mennesker som din målgruppe, men hvis de ikke er interesseret i dine produkter / tjenester, spilder du en masse tid og muligvis penge. Så du er nødt til at finde de mennesker, din virksomhed er bedst rustet til at tjene, ikke kun de mennesker, du vil arbejde med.

Du kan identificere din målgruppe ved at stille dig selv et par spørgsmål:

 • Hvordan hjælper dine produkter / tjenester mennesker?
 • Hvem har du oprindeligt oprettet dine produkter / tjenester til?
 • Køber disse mennesker faktisk produkter eller tjenester som dine?
 • Er dit produkt / service relevant for en, to eller alle køn?
 • Hvilken aldersgruppe får mest udbytte af dine produkter / tjenester?
 • Hvad er deres kerneværdier?
 • Vil du fokusere på lokalt salg eller er din virksomhed international?
 • Er dine produkter / tjenester ideelle til folk i bestemte brancher?
 • Hvor meget skal kunderne tjene for at kunne have råd til dine tjenester / produkter komfortabelt?

Du kan bruge svaret på disse spørgsmål til at oprette en demografisk profil til din målgruppe, som igen kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor du finder dem.

Trin 2: Brug Quora til at få ideer til blogindlæg

quora
Quora er et af de bedste steder at jage efter ideer til blogindlæg, fordi det viser nøjagtigt, hvilke spørgsmål dit publikum stiller – og hvilke svar de bliver tilbudt. Dette gør det nemt for dig at forbedre og udvide disse svar.

Du kan bruge Quora som både et marketingværktøj og et forskningsværktøj:

 1. Følg emner, der er relevante for din niche (Quora antyder selv, at brugerne følger ti emner).
 2. Tænk svar på populære spørgsmål, og udgiv dem som blogindlæg. Brug nøjagtigt den samme ordlyd, som de mennesker, der stiller de anvendte spørgsmål.
 3. Besvar spørgsmålet om Quora og medtag et link til dit blogindlæg til reference / mere dybde.

Vi har talt mere detaljeret om, hvordan man bruger Quora i vores dybdegående guide til at starte en blog (# 16 og # 38).

Trin 3: Brug fora og sociale medier til at få ideer til blogindlæg

Fora og sociale medier er også gode værktøjer til at finde ud af, hvad dit publikum vil vide. Du kan hente en enorm mængde information blot ved at følge de rigtige tråde, grupper og hashtags.

På fora og sociale medier kan du også direkte spørge dit publikum, hvad de vil have. Du kan gøre dette enten ved at stille et åbent spørgsmål eller ved at oprette en afstemning. De spørgsmål, vi brugte ovenfor, især "Hvad kæmper du med relateret til (blank)" er ofte de mest effektive til at få nyttige svar her.

I nogle tilfælde, især hvis du arbejder i en lille niche, eller du er i et samfund af kolleger med bloggere, kan du endda direkte spørge "Hvad skal jeg blogge om i denne uge?" Jeg kører en blog for forfattere, så jeg gør det ofte på Twitter. Nogle gange vil jeg gøre det til et åbent spørgsmål, men oftere bruger jeg en afstemning. Dette er en, jeg kørte for nylig, hvor hver mulighed var et af mine regelmæssige blog-temaer.

Hver af disse blogindlægideer er specifikke nok til at give retning, men brede nok til at give mig en vis kreativ frihed. De er også baseret på de tre hovedtemaer på min blog: skrivning, produktivitet og mental sundhed. Du kan gøre noget lignende bredt eller endda bede dine tilhængere om at vælge mellem specifikke overskrifter.

Hej #amwriting Twitter! Hvad skal jeg blogge om i næste uge?

– Dianna Gunn (@DiannaLGunn) 4. oktober 2017

Naturligvis fungerer dette kun i meget aktive samfund. Hvis du har færre end 3.000 følgere på en given platform for sociale medier, får du sandsynligvis ikke et markant svar. Men du kan muligvis stadig køre en vellykket meningsmåling for ideer til blogindlæg på relevante fora.

Oprettelse af en redaktionel kalender ved hjælp af det, du har lært

Når du først har fået en udtømmende liste over ideer til blogindlæg, er det tid til at oprette en redaktionel kalender. Dette hjælper dig med at opretholde en konsistent blogplan, en af ​​de vigtigste faktorer i enhver blogs succes. Det hjælper dig også med at holde øje med hvilke emner, du har behandlet, så du ved, hvornår du har brug for at udfylde din liste.

Antallet af artikler, du offentliggør hver måned, skal være baseret på to faktorer: (1) hvor hurtigt ting bevæger sig i din branche, og (2) hvor mange artikler du kan lægge ud om måneden uden at ofre kvalitet.

Generelt er det, jo flere gange du er i stand til at sende, jo mere trafik får du til bloggen. Forskning udført af Hubspot viser, at blogs, der opdateres 16 gange om måneden, i gennemsnit modtager 3,5 gange så mange trafik som blogs, der kun poster 0-4 gange om måneden.

(Diagrammer efter Visualizer Lite.)

Men at sende 16+ gange om måneden fungerer kun, hvis du kan opretholde kvalitet mellem artikler. Google er konstant opdatering af deres algoritmer for at rangere sider baseret på kvalitet, og 94% af folk online deler artikler baseret på nytten. Med andre ord vil folk kun finde og dele dit indhold, hvis det faktisk er nyttigt.

Dette gør det ideelle antal artikler til det højeste antal, du kan producere hver måned uden at ofre kvaliteten. Hvis du kun kan fremstille en artikel af høj kvalitet om ugen for nu, skal du fokusere på at gøre denne enkelt artikel den bedste, den kan være. Når din virksomhed vokser, kan du overveje at ansætte freelancere for at øge din postfrekvens.

Nogle nicher er også mere krævende af hyppige stillinger end andre. Nyhedswebsteder eller -sider med fokus på hurtige brancher kan kræve korte, daglige indlæg oven på længere ugentlige artikler. Andre nicher, som min egen kreative skrivning niche, er mere tilgivende for blogs, der poster en gang om ugen eller endda en gang om måneden. Se på, hvad de mest succesrige blogs i din branche gør, og prøv at oprette en lignende tidsplan.

Endelig rådgivning

Der er snesevis af måder at skabe fremragende ideer til blogindlæg, men den bedste måde at sikre, at dit indhold lykkes, er at rodfæste det i det, dit publikum allerede ønsker. Og den bedste måde at finde ud af, hvad de ønsker, er at kommunikere med dem direkte.

Føler du dig overvældet? Brug denne tjekliste til at komme igennem trinnene:

 • Opret en demografisk profil til din målgruppe
 • Tilføj et enkelt spørgsmål – "Hvad er dine største kampe relateret til (blank)" – til din autoresponder-velkomst-e-mail
 • Tilmeld dig TypeForm eller Survey Monkey
 • Opret en 2-10 lang undersøgelse
 • Send undersøgelsen til dine nyhedsbrevabonnenter
 • Send en opfølgende e-mail efter 10 dage til alle, der ikke har gennemført undersøgelsen
 • Installer et specialiseret WordPress-undersøgelsesplugin
 • Opret en popup-undersøgelse med 1-2 spørgsmål ved hjælp af dit nye plugin
 • Se på din Google Analytics for at finde de 10 mest populære artikler og brainstorme indhold om lignende emner
 • Tilmeld dig Quora og følg ti emner relateret til din niche
 • Find fora i din niche og se på de mest populære tråde; brainstorm indhold baseret på disse tråde
 • Deltag i sociale mediesider, der er populære hos din målgruppe, og følg relevante kategorier / hashtags
 • Hvis du allerede har et anstændigt sociale mediefølgende eller et godt omdømme i et forum, så spørg, hvad slags indhold de ønsker

Når du er færdig, har du flere ideer til blogindlæg, end du ved, hvad du skal gøre med (hvis ikke, kan du altid tjekke denne ekstra post af vores over hos ThemeIsle – det viser 20 flere måder at tænke op blogindlægideer til din WordPress blog).

Vi er også nysgerrige, hvad er din nuværende tilgang, når det kommer til at komme med gode, interessante blogindlæg-ideer?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map