Sådan formaterer du dine WordPress-blogindlæg (indsigt baseret på 2.500.000-års erfaring med publicering af indhold)

Sådan formaterer du dine WordPress-blogindlæg (indsigt baseret på 2.500.000-års erfaring med publicering af indhold)

Sådan formaterer du dine WordPress-blogindlæg (indsigt baseret på 2.500.000-års erfaring med publicering af indhold)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Næsten 1,4 millioner WordPress-blogindlæg offentliggøres hver eneste dag. Og det er dejlige nyheder (!)… Noget.


På den ene side betyder det, at du kan beholde dit job og fortsætte med at opbygge alle de websteder, der derefter vil være vært for alle disse millioner af stillinger.

Men på den anden side, og især hvis du bortset fra byggepladser også gør en rimelig udgivelse, gør dette miljøet lidt hårdt. Når du kender det mind-bending antal – 1,4 millioner indlæg dagligt – hvordan skiller dine indlæg sig ud? Hvad gør dem værd at blive bemærket?

Ja, selve informationskvaliteten er en måde at skille sig ud på. Du har sandsynligvis brugt timer på at skrive dit seneste indlæg, ikke? Men afspejler din blog det? Er det let at læse, let at skumme? Hopper hovedpunkterne ud af siden og opfordrer læseren til at læse mere? Formaterer du WordPress-blogindlæg korrekt?

Sådan formateres WordPress-blogindlæg

Faktisk, 40% af mennesker vil bare rejse uden engang at scanne gennem dit indlæg (også de vil "bounce"). Af dem, der er tilbage, læser de fleste kun halvdelen af ​​dit indhold, hvis du er heldig.

Men du kan gøre tingene bedre:

I denne artikel, Jeg vil lære dig, hvordan du formaterer WordPress-blogindlæg, baseret på over 2,5 millioner ord med erfaring med at publicere indhold.

I tilfælde af at du spekulerer på, er det 4 års skrivning af 3-5 indlæg pr. Uge, ca. 2-3k ord hver. Her er hvad alle disse ord har lært mig:

Grundlæggende WordPress-formatering

For at mestre ethvert håndværk skal du først forstå de grundlæggende.

Selv hvis du ikke bliver en mester, vil du blive god til det grundlæggende give dig spring og grænser over den gennemsnitlige blog.

Hvordan?

Formatering tilføjer hvid plads, hvilket gør sider mere scannable. Indhold er lettere at forbruge, hvis det er i små grupper, med vigtige punkter, der kaldes op.

Der er et par måder at formatere WordPress-blogindlæg på:

 • Korte afsnit (højst 3-4 linjer)
 • Underoverskrifter hver 300 ord eller deromkring
 • Bulletlister og nummererede lister
 • Fed og kursiv
 • Citater eller kaldte tekst
 • Interne links – link til andet indhold på dit websted

Ud over disse grundlæggende formateringer, bør du også tilføj stærke og relevante billeder.

Jeg mener ikke stock fotos – Jeg taler om billeder i høj kvalitet, der tilføjer værdi, som diagrammer, grafer, skærmbilleder eller billeder i høj opløsning. Mere om billeder senere.

Pro Tip: Når du bygger din blog og prøver at formatere WordPress-blogindlæg, skal du ikke glemme at sikre, at alt også ser godt ud på mobilen. Google straffer ikke-mobilvenlige websteder. Selv hvis du bliver fundet, forlader folk, hvis det ser grimt ud eller ikke fungerer godt på deres telefon.

Lad os nedbryde disse grundlæggende elementer!

Sådan formateres WordPress-blogindlæg

Nu ved du, hvad grundlæggende er, men det betyder ikke, at du bare kan gå ind i et indlæg og begynde at formatere som en master. I dette afsnit vil jeg opdele hver af de grundlæggende detaljer mere detaljeret. Lad os dykke ind:

# 1: Opdel store afsnit

Lad mig give dig et eksempel på et enormt afsnit.

Hvis jeg bare fortsætter med at skrive, kan jeg nemt holde mine tanker i gang og har meget at sige. Selvfølgelig, det tager mindre plads – men lange afsnit giver øjnene en pause eller gør det let at scanne. I stedet har den en tendens til at se næsten … skræmmende. Hvem vil læse en væg af tekst? Har du nogensinde set en og gik den anden vej? Det får det til at se ud som om forfatteren ramler om eller skriver en bog. Dette er ikke en bog. Vi skriver til internettet! Det betyder små afsnit. Hvert afsnit skal indeholde en idé og derefter gå videre til et andet afsnit til den næste idé.

Hvis du endda læser det afsnit, vil jeg blive forbløffet. For det første vandrede jeg videre. For to er det grimt.

Opdel i stedet dine afsnit! Lad os prøve at nedbryde den lange ovenfor:

Hvis jeg bare fortsætter med at skrive, kan jeg nemt holde mine tanker i gang og har meget at sige. Selvfølgelig, det tager mindre plads, men …

Lange afsnit giver ikke øjnene en pause eller gør indholdet let at scanne.

Hvem vil klarlægge en mur af tekst? Har du nogensinde set en og gik den anden vej?

Lange afsnit får det til at se ud som om forfatteren ramler om eller skriver en bog.

Dette er ikke en bog. Vi skriver til internettet! Det betyder små afsnit; hver indeholder en enkelt idé, før de går videre til et andet afsnit til den næste idé.

Hvilken foretrak du at læse? Hvilken tog du mere væk fra? Nu forstår du forskellen, som en lille formatering gør!

Gå gennem dine indlæg og Sørg for, at dine afsnit højst er over 3-4 linjer.

# 2: Tilføj underhoveder hvert 300 ord

Brug WordPress-underhoveder til at formatere dine blogindlæg

Underoverskrifter hjælper læseren med at skumme din artikel og komme til det afsnit, der mest vedrører deres behov så hurtigt som muligt.

Derudover er 300 ord bare en ballpark-figur. Du kan gå over eller under det; det er kun et nummer at skyde for at holde tingene ser pænt ud.

For eksempel, i stedet for at placere et nyt underoverskrift efter 300 ord, kan du tilføje et billede eller et blokbud for at opdele sektionerne.

Når du skriver dine underoverskrifter, kan du gå en af ​​to måder:

 1. Ring til nøgleinformationer, hvor du præcist specificerer, hvad sektionen vil handle om
 2. Brug tekstforfatningstaktikker for at lokke dine læsere til at læse sektionen

Den første metode er praktisk, nyttig og let, den anden øger læsernes engagement og tid på siden, men er vanskeligere. De bedste forfattere kombinerer de to.

For eksempel bruger dette indlæg den første metode. Hver af mine underhoveder fortæller bare, hvad du skal gøre. De er ikke særlig sexede.

Hvis jeg skulle kombinere metoderne, kunne jeg i stedet gøre dette underhoved til noget lignende "Forøg tid på side og engagement med 200% med underhoveder".

Jeg gjorde ikke dette, fordi dette er en mere ligetil guide, men det ville sandsynligvis give anledning til din interesse og få dig til at fortsætte med at læse.

Tjek ud dette indlæg af Brian Dean til mere avancerede SEO copywriting strategier.

# 3: Sæt dine vigtigste takeaways i kuglepunkter

Formater WordPress-blogindlæg ved hjælp af kugler

Hvad er de første ting, du ser på, når du skummer et indlæg online? Efter billeder vil jeg satse på, at det er overskrifter og kuglepunkter.

Når du skriver kuglepunkter, er der dog fire ting, du skal huske på:

 1. Forsøg at holde hvert punkt ensartet i længden
 2. Føj ikke for meget information til et kuglepunkt
 3. Sørg for, at de oplysninger, du markerer, faktisk er værdifulde
 4. Brug fed skrift i begyndelsen af ​​dine kugler hvis du er nødt til at gøre dem længere. Hvis du gør dette, skal du dog lægge kuglen foran med den vigtigste info og følge punkt én: Hold den konsistent! (Betydning, ikke gør, hvad jeg lige har gjort her.)

Pro Tip: Hvis du virkelig vil have lyst med dit design, kan du tilføje tilpassede billedkugler. For eksempel, Robbie Richards bruger små pærer som kuglepunkter i sine artikler.

Formater dine blogindlæg vha. Brugerdefinerede kugellister

Redaktørens note. For at få en sådan effekt, mens du formaterer WordPress-blogindlæg, kan du bruge et plugin, som vi bruger på CodeinWP ganske kraftigt – Shortcodes Ultimate:

 • Det bruger Font Awesome ikoner for kugler.
 • Dette giver et meget lignende resultat som Robbie’s.
 • Som du kan se…

# 4: Brug fed og kursiv til at udråbe nøglepunkter

WordPress Fed og kursiv formatering

Fed og kursiv er en fremragende måde at tegne øjet og skabe vægt på. Når du bruger dem, skal du dog ikke bruge dem for meget. Jeg er sikker på, at du har hørt klischen: Hvis alt er fedt, er intet fedt!

Under min skriveproces afslutter jeg ofte en hel artikel, går derefter tilbage og fremhæver de vigtige bit. Nogle gange kommer de til mig, mens de skriver, men den redaktionelle proces er det, der virkelig får et indlæg til at skinne.

Jeg kan også godt lide at bruge kursivering til at kalde noget, jeg vil sige, der ikke direkte stammer fra mit sidste afsnit, men er vigtigt for mit overordnede punkt. Eller for at citere andre i min artikel.

# 5: Tilføj bloktilbud eller kaldet tekst

WP-blok citatformatering

Bemærk i det første afsnit om opdeling af afsnit, jeg brugte en boks til at kalde ud teksten. Jeg ser det som en måde at gøre det indlysende, hvor information er anderledes.

Ikke blot kalder dette vigtige oplysninger op, men det fungerer også som en pause fra almindelig tekst (selvom den indeholder mere tekst).

Du ser, vores hjerner fungerer efter "chunking" Information. Når noget er synligt anderledes, gør det vores hjernes chunking-proces lettere, hjælper os med at scanne informationen og endda øger tilbagekaldelse.

Er det enkelt at tilføje et tilbud? Ja. Men med Paul Rands ord:

Åh, det minder mig: Brug klik for at tweet bokse.

# 6: Brug fantastiske billeder til at lægge kirsebæret på toppen

WP Tilføj medier

Jeg lovede dig, at jeg ville fortælle dig mere om at bruge billeder i dine artikler, så her er det!

Så vi ved allerede, at vi ikke bruger osteagtig stockfotografering. Du bør heller ikke bruge crappy clipart-billeder, du trækker fra Google (ikke kun sutter de normalt, men du træder også på love om ophavsret).

Hold i stedet ved grafer, diagrammer, skærmbilleder, infografik og fotos i høj opløsning.

Hvorfor har du brug for fantastiske billeder? Måske vil denne statistik overbevise dig:

Så hvor får man disse utrolige billeder?

 • For fotos i høj opløsning kan du tjekke denne fulde liste over steder for at få gratis billeder (og hvordan du bruger dem)
 • Prøv at tage skærmbilleder LightShot
 • At oprette grafer, diagrammer, infografik og andre sjove ting, jeg bruger Canva og Venngage, plus, hvis du vil integrere live diagrammer direkte i din WordPress-blog, så tjek Visualizer-plugin

Hvad nu hvis du ser en perfekt graf på en anden artikel, du ville elske at bruge i dit eget arbejde?

Du kan, men vær forsigtig. Sørg for, at det er du give dem ordentlig kredit. Selv da bryder du muligvis stadig copyright-lovgivning. Hvis de beder dig om at tage noget ned, gør det.

Hvad hvis du ved, hvad du generelt ønsker et billede af, men ikke har tid til at oprette det eller ikke er helt sikker på, hvad du vil?

Det er her Google kommer ind! Jeg bruger Google til at finde billeder, der er brugbare, gennem deres avancerede værktøjer. Sådan gør du:

1. Gå først til Google og søg efter et billede, du gerne vil finde.

Google-billedsøgning efter ponyer

2. Brug ikke disse billeder! Gå først til Værktøj -> Brugsrettigheder -> Mærket til genbrug.

Avanceret Google-billedsøgning

3. De resulterende billeder (mens de drastisk er skåret ned fra det oprindelige antal resultater) er gratis at bruge, som du vil til at formatere WordPress-blogindlæg! (Sørg for stadig at give kredit, bare for at være sikker.)

Et sidste tip til billeder: Det lønner sig at ansætte en designer til at oprette billederne til dig. CoSchedule gør dette meget godt på deres indlæg, som altid ser godt ud. Derudover kan du se en lignende tendens i brug på ThemeIsle-blog såvel:

themeisle-blog-billeder

Nu hvor du har formateret dit indlæg og endda tilføjet nogle værdifulde billeder, er du færdig? Altså nej. Der er en sidste ting, du skal gøre med hvert indlæg, du skriver …

# 7: Har en runde (eller tre) af redigeringer

Uanset om du har skrevet i årevis, eller du lige er kommet i gang, har hver eneste forfatter på denne jord brug for mindst en runde af redigeringer på deres arbejde. Tro ikke mig? Lyt til Dr. Seuss:

Han er ikke alene. Stephen King mener, at du burde "Dræb dine kærlige" (alias slippe af med din gode skrivning for kun at beholde din gode skrift).

Dommen er i: Du skal redigere.

Redigering er en del af formateringsprocessen, fordi det er redigeringshandlingen, der får dit arbejde til at flyde bedre og giver dig mulighed for at forkorte dine sætninger til kun de vigtige bit.

Hvordan redigerer du? Her er min proces:

1. Skriv dit fulde udkast, begynder at slutte.

2. Lad det sidde i mindst en time, helst en dag, inden du går tilbage til det. Dette giver dig et nyt perspektiv, når du ser på dit arbejde.

3. Når du er klar til at redigere, skal du læse dit arbejde højt. Dette hjælper dig med at fange stavefejl og grammatiske fejl og giver dig en bedre fornemmelse af strømmen af ​​din artikel. Ideelt set ønsker du, at dit indlæg skal lyde i samtale i de fleste tilfælde.

4. Rediger, mens du læser det. Hakk unødvendige ord og endda sektioner, der ikke giver mening eller tilføjer meget værdi. Det er svært, men jo bedre du bliver ved denne proces, jo bedre bliver dit arbejde.

5. Lad det sidde lidt mere, hvis du kan, så gå tilbage og læse det et sidste tidspunkt for at sikre, at det er der, det skal være. Hvis ikke, skyl og gentag.

Pro Tip: For at hjælpe dig med at få nogle grammatiske fejl og forbedre din skrivning kan du bruge værktøjer som Grammarly og HemingwayApp.

Et par eksempler på flot formatering

For at hjælpe dig med at få en idé om, hvordan fantastisk formatering ser ud, er her nogle eksempler, der hjælper dig med at hente inspiration:

Konklusion

Målet med at skrive et blogindlæg er at få folk til at læse det rigtigt?

Med de formateringstips og taktikker, du har lært i dette indlæg, skulle du se en stigning i din tid på siden, en mindre afvisningshastighed og (hvis du sporer rulledybde) en større gennemskæringshastighed på dine artikler.

Ikke kun det, men indhold med relevante billeder får 94% flere visninger end indhold uden, og visuelt tiltalende indhold er mere betroet og delt end store vægge i kedelig tekst.

(Diagram efter Visualizer.)

Det tager ikke lang tid at formatere dine artikler godt. Bogmærk denne side og kom tilbage til den. Brug den som en tjekliste for at sikre, at dine artikler lever op til store formateringsstandarder.

Skal du bruge mere tid på at formatere WordPress-blogindlæg – dit indhold – efter at have læst dette? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector