Πώς να προωθήσετε το ιστολόγιό σας: Μάθετε τι πραγματικά κάνουν τα επιτυχημένα ιστολόγια για να λάβετε επισκεψιμότητα στο ιστολόγιο

Πρώτα απ ‘όλα, ας είμαστε εκ των προτέρων εδώ για ένα (ατυχές) πράγμα όσον αφορά την εκμάθηση του τρόπου προώθησης του ιστολογίου σας…


Ξύστε ότι… αυτό ξεπερνά τα ιστολόγια. Λειτουργεί σχεδόν το ίδιο κατά την προώθηση οτιδήποτε άλλο, πραγματικά.

Αυτό είναι:

Για να λειτουργήσει οποιοδήποτε είδος προώθησης, χρειάζεστε έναν από τους δύο πόρους: ⏲️… ��

(Αυτός είναι χρόνος και χρήμα, σε περίπτωση που έχετε απενεργοποιήσει τα emoji.)
Αυτό είναι κεφάλαιο 10 ενός μεγαλύτερου οδηγού για πώς να ξεκινήσετε ένα επιτυχημένο blog.

Δεν υπάρχουν ασημένιες σφαίρες όταν πρόκειται να μάθετε πώς να προωθείτε το ιστολόγιό σας, ή, μάλλον, σπάνια συμβαίνουν.

Για παράδειγμα, όταν Μεσαίο ξεκίνησαν για πρώτη φορά, πολλοί άνθρωποι δέχτηκαν έκθεση μεταφέροντας τα άρθρα τους σε αυτήν τη νέα πλατφόρμα και, στη συνέχεια, συνδέοντάς τα πίσω στα αρχικά τους ιστολόγια.

Κατ ‘αρχήν, η τακτική ήταν απλή – αυτό ήταν πολύ κοντά σε αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε ασημένια σφαίρα.

Όμως τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά και όταν συμβαίνουν, μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε μόνο για λίγο.
Μεσαίο

Τι να κάνετε λοιπόν; Όπως είπα, ένα από τα δύο πράγματα … ή και τα δύο:

 • ⏲ ​​περνούν χρόνο Προωθώντας τακτικά το ιστολόγιό σας χρησιμοποιώντας μερικές μεθόδους, τελειοποιώντας κάθε φορά την προσέγγισή σας,
 • �� ξοδέψτε χρήματα για να λάβετε αμέσως την επισκεψιμότητα του ιστολογίου και να ελπίζουμε ότι θα είναι αρκετό για να ξεκινήσει η μπάλα.

Ούτε είναι τέλειο. Ούτε είναι καλύτερο. Και οι δύο έχουν τη θέση τους, και οι δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν μαθαίνουν πώς να προωθούν το ιστολόγιό σας.

Λοιπόν, τι προτείνουμε συγκεκριμένα – όπως στο τι να κάνετε για να προωθήσετε αποτελεσματικά το νέο σας blog?

Εδώ είναι η διαδικασία που λειτουργεί:

Πώς να προωθήσετε το ιστολόγιό σας

1. Ξεκινά με το περιεχόμενό σας

Έχουμε περάσει ένα αρκετά μεγάλο μέρος αυτού του οδηγού συζητώντας πώς να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε στο blog, καθώς και πώς θα βρούμε συγκεκριμένες ιδέες περιεχομένου. Το κάναμε αυτό επειδή το δικό σας το περιεχόμενο είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του ιστολογίου σας.

Με άλλα λόγια, κανένα ποσό προώθησης δεν θα έχει σημασία αν το ίδιο το περιεχόμενο δεν είναι κορυφαίο.

Ή, για να το πούμε με άλλο τρόπο, αξίζει να προωθηθεί μόνο το καλύτερο περιεχόμενο.

Βασικά, εάν προωθείτε τον τύπο περιεχομένου που δεν είναι το καλύτερο σε ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε χάνετε μόνο χρόνο και / ή χρήματα, επειδή αυτό το πράγμα δεν πρόκειται ποτέ να ανέβει στην κορυφή. Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος, με ένα καλύτερο άρθρο / μελέτη / βίντεο / κάτι άλλο.

Λοιπόν, πάλι, σκεφτείτε πρώτα το περιεχόμενο. Εάν το έχετε δώσει ό, τι καλύτερο μπορείτε και έχετε ένα πραγματικά φοβερό κομμάτι περιεχομένου στα χέρια σας, αυτό είναι όταν το προωθείτε!

Οθόνη CodeinWP

Ακολουθεί ένα παράδειγμα που ανέφερα προηγουμένως – η ανάρτησή μας σχετικά με τον τρόπο απλοποίησης της διεπαφής διαχειριστή στο WordPress. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι τεράστιο, και δεν είναι φανταχτερό ή τίποτα, αλλά αντιμετώπισε ένα θέμα που κανείς δεν ήξερε ότι ήταν κάτι, αλλά ήταν πραγματικά ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που δημιουργούν ιστότοπους για πελάτες. Άλλες αναρτήσεις που κάλυψαν παρόμοια θέματα δεν γράφτηκαν από την προοπτική της απλοποίησης της διεπαφής, αλλά ήταν μάλλον άμεσες οδηγίες για τα μεμονωμένα εργαλεία. Η ανάρτησή μας ακολούθησε μια διαφορετική γωνία και έτσι κατάφερε να συντονιστεί καλύτερα με τους αναγνώστες.

οθόνη scott bolinger

Ένα άλλο παράδειγμα σχετικά με τον τρόπο προώθησης του ιστολογίου σας από διαφορετικό blogger.

Αυτή η ανάρτηση δημιούργησε πολλές συζητήσεις και προσοχή στη θέση του WordPress, παρόλο που ο ιστότοπος ήταν σχετικά μικρός και όχι τόσο δημοφιλής. Παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα γνώμη, δημοσιεύθηκε την κατάλληλη στιγμή και στους σωστούς ανθρώπους.

2. ABN – Να είστε πάντα Δικτύωση

Αυτός ο κανόνας είναι εξίσου αληθινός όσον αφορά την προώθηση ενός ιστολογίου όπως και σε οποιονδήποτε κλάδο επιχείρησης – ποιος γνωρίζετε είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που γνωρίζετε.

Η γνώση των σωστών ατόμων μπορεί να μεταφέρει την ανάρτηση του ιστολογίου σας από μια άλλη σελίδα στον ιστό, σε μία από τις τάσεις της εβδομάδας και δεν υπερβάλλω εδώ.

Πάρτε αυτήν την ανάρτηση ως παράδειγμα, είναι μια άμεση μάχη / σύγκριση μεταξύ των κύριων μεγάλων θεμάτων στην αγορά – Divi, Avada και X. Ένα από τα κύρια πράγματα που κάναμε για να το προωθήσουμε ήταν να το μοιραστεί με την ομάδα κοινότητας κάθε θέματος στο Facebook. Γνωρίζαμε μερικούς από τους ανθρώπους εκεί. Μοιραστήκαμε προηγουμένως το περιεχόμενό τους, επικοινωνήσαμε μαζί τους. Όταν ήμασταν εμείς που είχαμε κάτι να μοιραστούμε, ήταν πρόθυμοι να το ελέγξουν.

δημοσίευση στο fb avada
δημοσίευση στο fb x

Αυτές τις μέρες, η δικτύωση γίνεται ευκολότερη και ευκολότερη. Έχουμε ομάδες Facebook για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα μπορεί να φανταστεί κανείς, υπάρχουν φόρουμ, δευτερεύουσες μεταδόσεις και ούτω καθεξής. Δεν είναι δύσκολο να συναντήσεις ανθρώπους που θυμούνται πραγματικά.

Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνετε πρώτα όταν μαθαίνετε πώς να προωθείτε το ιστολόγιό σας είναι να συμμετέχετε σε κάθε ομάδα Facebook που σχετίζεται με τη θέση σας.

 • �� Ξεκινήστε ακούγοντας. Δώστε προσοχή στις συνεχιζόμενες συζητήσεις, αλληλεπιδράστε με άτομα, αρχίστε να τους βοηθάτε με ό, τι μπορείτε να τους βοηθήσετε.
 • ��️ Κάθε τόσο, ρωτήστε τις δικές σας ερωτήσεις. Όχι ψεύτικα. Μιλώ για μερικά γνήσια πράγματα για τα οποία είστε περίεργοι σχετικά με το εξειδικευμένο θέμα / το ιστολόγιό σας.

Με τον καιρό, θα γίνετε γνωστοί στην ομάδα και φυσικά οι άνθρωποι θα δώσουν προσοχή σε αυτό που θέλετε να τους δείξετε επίσης.
ακούω

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να συμμετάσχετε σε ένα διαδικτυακό μάθημα που σχετίζεται είτε με τη θέση σας είτε με γενικά επιχειρηματικά θέματα. Πολλά διαδικτυακά μαθήματα έχουν μια κοινοτική συνιστώσα σε αυτά, συνήθως με τη μορφή ενός διαδικτυακού φόρουμ. Αλληλεπιδράστε με ανθρώπους με παρόμοιο τρόπο.

Με την πάροδο του χρόνου, το δίκτυό σας θα επεκταθεί στο σημείο όπου θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα "πληρωμή" κάθε φορά, ζητώντας από τους ανθρώπους να ρίξουν μια ματιά και πιθανώς να προωθήσουν κάτι που γράψατε.

3. Κάντε ένα πράγμα, επανειλημμένα

Το δίκτυό σας θα είναι χρήσιμο όταν θέλετε να προωθήσετε ένα νέο κομμάτι του "περιεχόμενο ακρογωνιαίων λίθων" – κάτι μεγάλο που δημοσιεύετε μόνο μερικές φορές και κάτι που πραγματικά θέλετε να βλέπουν οι χρήστες.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να ζητάτε από τους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενό σας κάθε φορά που δημοσιεύετε κάτι νέο. Αυτό θα τους έκανε πολύ ενοχλημένους μαζί σας πολύ γρήγορα.

Επομένως, για τακτική προώθηση, είναι καλό να δημιουργήσετε τη δική σας διαδικασία, την οποία μπορείτε να εκτελείτε αξιόπιστα κάθε φορά που δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση.

Πώς να προωθήσετε το ιστολόγιό σας: μέθοδος εκκίνησης
Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία ως ένα ταμπλό εκκίνησης. Να τι εννοώ:

 1. Ξεκινάτε προωθώντας κάθε κομμάτι περιεχομένου με τον ίδιο τρόπο.
 2. Δώστε προσοχή στα πρώτα αποτελέσματα που έρχονται.
 3. Εάν κάτι αρχίσει να φέρνει, ας πούμε, 10 φορές τα συνηθισμένα αποτελέσματα (περισσότερες μετοχές, περισσότερα σχόλια), ενισχύστε τις προσπάθειές σας προώθησης είτε κοινοποιώντας στο δίκτυό σας είτε επενδύοντας περισσότερα κεφάλαια σε πληρωμένη προώθηση.

Αυτό ακούγεται υπέροχο, σωστό, αλλά πώς να προωθήσετε το ιστολόγιό σας ακριβώς – τι να κάνετε ακριβώς; Πώς να δημιουργήσετε αυτήν τη διαδικασία προώθησης?

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι: η δωρεάν διαδρομή ή η πληρωμένη διαδρομή.

�� Η δωρεάν διαδρομή συνίσταται στην κοινή χρήση του περιεχομένου σας σε διαφορετικά κανάλια κοινωνικών μέσων και σελιδοδείκτες. Σκεφτείτε πράγματα όπως το Reddit αλλά για τη συγκεκριμένη θέση σας.

Βρείτε τις πιο δημοφιλείς τέτοιες πλατφόρμες στη θέση σας – ή στη θέση ακριβώς πάνω από τη δική σας (αν είναι πολύ μικρή) – και ξεκινήστε να δημιουργείτε το προφίλ σας εκεί. Ξεκινήστε την κοινή χρήση περιεχομένου και διαβάστε και ψηφίστε το περιεχόμενο άλλων ατόμων.
�� Η πληρωμένη διαδρομή είναι ακόμη πιο απλό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 5 $ την ημέρα για να προωθήσετε τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook.

Ας μην πάρουμε πώς να το κάνουμε καλύτερα ειδικά εδώ, καθώς είναι ένα αρκετά μεγάλο θέμα (μη διστάσετε να το δείτε αυτός ο οδηγός, αλλά η αρχή είναι απλή:

Ερευνήστε ποια είναι τα δημογραφικά στοιχεία του ιδανικού κοινού σας → στοχεύστε τα απευθείας στο Facebook.

Δείξτε τους το περιεχόμενό σας και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε τι είδους αποτελέσματα λαμβάνετε.

Το γεγονός είναι ότι δεν ξέρουμε ποτέ τι θα αποδειχθεί τελικά ένα δημοφιλές post. Απλά δεν μπορείτε να προβλέψετε τέτοια πράγματα.

Γι ‘αυτό πρέπει να το κάνετε προωθήστε τα πάντα εξίσου και μετά δώστε προσοχή σε αυτό που λειτουργεί.

Το σημείο τόσο της ελεύθερης διαδρομής όσο και της διαδρομής επί πληρωμή είναι να αρχίσετε να λαμβάνετε ακόμη και το μικρότερο ποσοστό έκθεσης για τις αναρτήσεις σας.

4. Σημαντικό: Διπλασιάστε τι λειτουργεί!

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα όλων όταν πρόκειται να μάθετε πώς να προωθείτε το ιστολόγιό σας.

Μόλις κάνετε την καθημερινή σας προώθηση, τελειοποιώντας τις μεθόδους σας και μαθαίνοντας τη διαδικασία, θα έχετε αναπόφευκτα κάποιες αναρτήσεις που κάνουν πολύ καλύτερα από άλλες. Είναι όταν κάτι αρχίζει να λαμβάνει 10 φορές τις μετοχές ή τα σχόλια.

διπλασιάζω
Αυτή είναι η ώρα να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας.

 • Κατανομή περισσότερου προϋπολογισμού για την προώθηση της ανάρτησης στο Facebook (ή αρχίστε να την προωθείτε αρχικά εάν έχετε κάνει μόνο δωρεάν προώθηση μέχρι τώρα).
 • Επικοινωνήστε με το δίκτυό σας και δείξτε τους την ανάρτηση.
 • Υποβάλετε την ανάρτηση σε περισσότερα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης / σελιδοδείκτη εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Για παράδειγμα, αυτό που θέλουμε να κάνουμε με αναρτήσεις που αρχίζουν να παίρνουν λίγο ατμό είναι να τις προωθήσουμε μέσω Sidebar.io (ένα από τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας εκεί έξω) και WPMail.me (για πράγματα στο WordPress).

Ο στόχος είναι να κάνουμε την ανάρτηση "ιογενής" όπως μπορούμε. Εάν το δουν αρκετοί άνθρωποι, αναπόφευκτα θα φτάσει και σε κάποιους επιδότες, σε ποιο στάδιο μπορεί να μοιραστεί ακόμη περισσότερο.

Οι ιογενείς αναρτήσεις θα οδηγήσουν επίσης σε περισσότερους συνδέσμους στον ιστότοπό σας, και ως εκ τούτου περισσότεροι άνθρωποι θα ακολουθήσουν αυτούς τους συνδέσμους για να σας ελέγξουν.

Αυτό που ψάχνετε τελικά είναι μεγάλες νίκες. Εάν κάποια ανάρτηση παραμένει αγνοηθεί ως επί το πλείστον από το κοινό σας, τότε μην προσπαθήσετε να την ωθήσετε επανειλημμένα. Δεν είναι αυτός ο τρόπος προώθησης του ιστολογίου σας. Απλώς προχωρήστε στην επόμενη ανάρτηση.

Μετά από αυτό, είναι δική σας δουλειά να διατηρείτε αυτά τα άτομα στον ιστότοπο, κάτι που με φέρνει:

5. Κρατήστε τους ανθρώπους αφοσιωμένους

40,5% – αυτό είναι το μέσο ποσοστό εγκατάλειψης που αναφέρεται από τη Mercury.one. Το ποσοστό εγκατάλειψης σημαίνει τον αριθμό των ατόμων που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας μόνο για ένα δευτερόλεπτο και αφήνουν βασικά αμέσως μετά την άφιξη.

Το να κάνεις τους ανθρώπους να σε επισκεφθούν είναι μόνο η μισή μάχη…

Θέλετε επίσης να τα διατηρήσετε στον ιστότοπό σας με κάποιο τρόπο, ώστε να μπορούν να καταναλώνουν ακόμη περισσότερο περιεχόμενο. Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό:

α) Συνδέστε το περιεχόμενό σας σε μεγάλο βαθμό ��

Μια καλή δομή εσωτερικής σύνδεσης είναι κάτι πολύ υποτιμημένο.

Χωρίς καλούς εσωτερικούς συνδέσμους, τα άτομα δεν θα καταναλώνουν περισσότερο από το περιεχόμενό σας από τη σελίδα που είδαν αρχικά.

Στόχος να συμπεριλάβετε τουλάχιστον έναν εσωτερικό σύνδεσμο ανά 250 λέξεις περιεχομένου ανάρτησης ιστολογίου.

Θα εκπλαγείτε πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι αυτό καθώς μαθαίνετε πώς να προωθείτε το ιστολόγιό σας.

β) Ξεκινήστε ένα ενημερωτικό δελτίο ✉️

Ένα επαγγελματικό (ή ημι-επαγγελματικό αλλά χρήμα) blog χρειάζεται μια λίστα ενημερωτικών δελτίων.

Η ιδέα είναι ότι μόλις πείσετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο, θα τους ενημερώσετε για τυχόν νέες δημοσιεύσεις που δημοσιεύετε. Ιδανικό για ανάπτυξη ιστολογίου.

Το δύσκολο μέρος είναι το πειστικό.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό. Ο αρχηγός τους είναι προσφέροντας στους ανθρώπους δωρεάν πόρο σε αντάλλαγμα για εγγραφή.

Δημοσιεύσαμε μια ολόκληρη μελέτη περίπτωσης δύο μερών σχετικά με το πώς δημιουργούμε τη λίστα ενημερωτικών δελτίων σε αυτό το ιστολόγιο. Δείτε το εδώ: πρώτο και δεύτερο.

 • Μια άλλη ιδέα, αναβαθμίσεις περιεχομένου. Διαβάστε περισσότερα για αυτά εδώ.

Για να εκτελέσετε το ίδιο το ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες όπως SendinBlue, MailChimp, Sendy ή MailPoet. Η ρύθμιση είναι αρκετά απλή και μπορεί να γίνει σε λιγότερο από μία ώρα. Το ενημερωτικό δελτίο μπορεί να είναι ένα μήνυμα τύπου πέψης που στέλνετε τακτικά στους συνδρομητές email σας.

Το παζλ της προώθησης – μια πανοραμική θέα

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, αυτό είναι το θέμα της προώθησης ιστολογίου:

 • �� Δημιουργήστε περιεχόμενο που αξίζει να προωθήσετε.
 • �� Να είστε πάντα δικτύωση – να συμμετέχετε ενεργά σε σχετικές ομάδες Facebook.
 • Build️ Δημιουργήστε μια διαδικασία προώθησης που μπορείτε να εκτελείτε αξιόπιστα κάθε φορά που δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση. Βασιστείτε σε δωρεάν και / ή πληρωμένες μεθόδους.
 • ⚡ Διπλασιάστε τι λειτουργεί! Δηλαδή, διαθέστε περισσότερους πόρους για την προώθηση του περιεχομένου που φέρνει 10 φορές περισσότερα αρχικά αποτελέσματα από τη μέση ανάρτησή σας.
 • �� Διατηρήστε τα άτομα αφοσιωμένα και στον ιστότοπό σας. Κάνετε αυτό συνδέοντας καλά το περιεχόμενό σας. Ξεκινήστε επίσης ένα ενημερωτικό δελτίο.

Όπως μπορείτε να δείτε, το να μάθετε πώς να προωθείτε το ιστολόγιό σας και να είστε πραγματικά σε θέση να το τραβήξετε δεν είναι πολύ σέξι. Είναι κυρίως ένας συνδυασμός να κάνετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, και να μην είστε αποθαρρυνμένοι κάθε φορά που λαμβάνετε 0 απάντηση. Αυτοί που καταφέρνουν να παραμείνουν σε αυτό είναι αυτοί που κερδίζουν.

Λοιπόν, τι μπορεί να συμβεί όταν το κάνετε "νίκη"? Αυτό είναι το επόμενο κεφάλαιο:

Κεφάλαιο 11: Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από ένα ιστολόγιο

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map