Indholdsstrategiens hemmelighed til at vinde med læsere og Google

Dagens vigtigste marketingrådgivning for indhold er fyldt med brummerord og "hurtige og beskidte tip", forsøger at sælge dig på den sexede side af markedsføring. Men det ignorerer den ene indholdsstrategi, der altid fungerer … fordi det er svært at sælge, det er hårdt arbejde, det er tidskrævende, og der er ingen genveje.


I sin kerne er det også ganske enkelt: du skal levere detaljeret indhold, der er udiskutabelt bedre end noget andet på nettet. Dit indhold skal have mere end blot "god kvalitet". Det skal være det bedste.
Din blogindholdsstrategi

Hvorfor "god kvalitet" er ikke nok til en vellykket indholdsstrategi

Hver indholdsmarkeder derude fortæller dig, at kvalitetsindhold er vigtigt, men kun en håndfuld af dem forstår det * niveau * af kvalitet, der virkelig er nødvendig. For nemheds skyld definerer vi i denne artikel kvalitet ved hjælp af en skala fra 10. De fleste mener, at de kan opnå succes ved konsekvent at skrive artikler, der rammer en 8 ud af 10. Aka. "godt nok".

I lang tid havde disse marketingfolk ret. 8 ud af 10 vinder måske ikke over millioner af mennesker, men det bringer nok til at opretholde en succesrig forretning.

Men 8 ud af 10 er ikke nok mere. I dag er der millioner af artikler om næsten ethvert emne, man kan forestille sig online. Tusinder af disse artikler er allerede en 8 ud af 10. Hvis du skriver en anden artikel, der kun er en 8, vil den sandsynligvis gå tabt i det voksende hav af (såkaldt) kvalitetsindhold. Du vil se nul resultater. Noget lignende:

kvalitet vs påvirkning

Hvis du er villig til at gå en ekstra kilometer og nå det 10. kvalitetsniveau, får du resultater på samme niveau. Læsere vil bemærke, at du lægger på det ekstra arbejde, hvor tusinder af andre marketingfolk nægtede at. Du får mere trafik end nogensinde før, og dine resultater forbedres kun, når Google ruller mere kvalitetsfokuseret algoritmeopdateringer.

Denne type indhold – det, der scorer 10 ud af 10 på kvalitetsmåleren – er kernen i Brian Deans populære skyskraber teknik (hvor du tager et allerede vellykket stykke og forbedrer det yderligere). Men at skabe det bedste indhold i din niche er en strategi helt alene. Disse artikler bliver "linkbare aktiver", ressourcer, der er så nyttige, at andre påvirkere ikke kan hjælpe med at dele links til det. De bedste linkbare aktiver erhverver stadig links år efter offentliggørelsesdatoen.

Brug for bevis? Her er CodeinWPs mest linkede post – klik. Udgivelsesdato? 25. januar 2015.

Sådan opretter du indhold, der scorer 10/10 på kvalitetsskalaen

Succesrige indholdsmarkedsførere ved, at det ikke er godt nok bare at skrive, hvad der kommer i deres hoveder. De er nødt til at skrive det indhold, som deres publikum faktisk leder efter i stedet. De bruger en betydelig mængde tid på at finde ud af, hvad deres publikum vil vide, og gør det til en del af deres indholdsstrategi. Alle deres artikler er baseret på spørgsmål, som deres kunder allerede stiller.

Hvordan ser en 10/10-artikel – et aktiv, der kan linkes – ud? Her er nogle eksempler fra CodeinWP-teamet:

 • ✍️ 44 ting, jeg skulle ønske, at jeg vidste, før jeg startede en blog – som du kan bruge til at vokse dit til 225.000 besøg / måned, ligesom vi til sidst gjorde
 • ✉️ Bedste SMTP-udbydere sammenlignet – Amazon SES vs SendinBlue vs SendGrid vs Mandrill
 • ��️ Gratis WordPress-hosting: Er det værd?
 • ��️ Divi vs Avada vs X Tema: Ultimate Sammenligning

Alle disse artikler er godt over 2.000 ord lange, og de opdeler deres emner i utrolige detaljer. De giver dybdegående viden om et specifikt emne, og et væld af handlingsrige rådgivere kan begynde at bruge med det samme.

I deres kerne sigter disse indlæg på at besvare alle de spørgsmål, som læseren måtte have om emnet.

At skrive artikler, der scorer en 10/10 hver gang, er grundlaget for enhver stor indholdsstrategi. Oprettelse af dette indhold er tidskrævende arbejde, men det behøver ikke at være kompliceret. Jeg har opdelt processen i otte enkle trin for at gøre dit liv lettere:

Trin 1: Find ud af, hvad dit publikum vil vide

Hvis din nuværende indholdsstrategi er baseret på ideen om at oprette "stort indhold", har du sandsynligvis allerede lært det baser dine artikler på spørgsmål direkte fra dit publikum. Du vælger muligvis et enkelt spørgsmål og besvarer det dybt.

For at oprette endnu bedre indhold skal du starte meget på samme måde. Gå over til dit foretrukne sted for at finde publikumspørgsmål – Quora og Reddit er gode steder at få spørgsmål fra et bredt publikum – og se efter et hovedemne.

Dit emne skal være bredt nok til at appellere til en lang række mennesker og interessant nok til at skrive mindst 2.000 ord om. Det skal også skabe muligheder for at linke til andre artikler, du har skrevet, og tilskynde dem til at blive på dit websted længere.

Kig efter ting, der ser ud til at resonere med mange mennesker.

For eksempel har CodeinWP-teamet gjort meget med hensyn til test af forskellige hostingplatforme til WordPress-websteder og analyse af deres ydeevne. Dette er ikke kun noget, de kan lide at gøre, men også et emne, der er meget populært på Quora.

quora1
quora2

Det er klart, folk interesserer sig for billige og gode hostingplatforme. Så her er CodeinWP’s svar på det behov: Bedste billige WordPress-hosting: 10 muligheder for under $ 3,95 / måned .

Trin 2: Opret en omfattende liste over spørgsmål, der skal besvares

Nu hvor du har dit første spørgsmål – det, du bygger dit indhold omkring – kan du begynde at oprette underspørgsmål; svarene på disse spørgsmål vil danne de forskellige sektioner i din artikel. Der er fire primære måder at komme med disse spørgsmål på:

 • Liste over alle relevante spørgsmål, som du fandt online under din indledende runde af forskning
 • Brainstorm andre spørgsmål, du har om emnet
 • Vend tilbage til det originale spørgsmål på sociale medier, og følg tilsluttede tråde for at finde mere
 • Stil dine sociale medier eller nyhedsbrevpublikum, hvilke spørgsmål de har relateret til emnet

Brug alle fire af disse metoder sammen til at oprette en omfattende liste over spørgsmål. Denne liste er de rammer, du bygger dit faktiske indhold omkring.

Trin 3: Besvar ALLE disse spørgsmål

Når du har fået din ramme, er det tid til at gå ind i det hårde arbejde og finjustere din indholdsstrategi. Du skal finde svarene på hvert spørgsmål på din liste. Kender du allerede svarene? Medmindre du skriver om noget ekstremt subjektivt, skal disse svar stadig være støttet med fakta og kilder.

Hvor du finder disse svar afhænger meget af, hvilken branche du er i, men websteder som Quora, Reddit og Yahoo-svar har sektioner for næsten enhver type information, du kan forestille dig.

Skriv alle dine svar i notater i punktform, når du afslutter din forskning. At omdanne dem til en artikel dit publikum vil nyde kommer senere.

En anden ting, du kan gøre, er at abonnere på ideen om den nævnte skyskraber-teknik. Princippet her er at finde en ressource (et indlæg, vejledning, artikel), der allerede tackle det aktuelle emne ret godt. Derefter skal du undersøge det for at finde pletter, du kan gøre bedre, og andre sektioner, som du generelt kan forbedre.

Med andre ord skal du behandle denne ressource som stillads for din ressource. Du må selvfølgelig ikke tage og stjæle noget indhold, men bare få en god idé om, hvad et stykke indhold på det givne emne skal opnå, og hvilke udfordringer der er, når du prøver at skabe sådan noget.

Pro Tip: Kontroller altid dine kilder, især hvis du får oplysninger fra de ovennævnte websteder. At offentliggøre defekte oplysninger undergraver din troværdighed og besejrer formålet med denne indholdsstrategi.

Trin 4: Skriv dine svar

Du har samlet masser af oplysninger nu, sandsynligvis i løbet af et par dage, og det er endelig tid til at begynde at skrive! Fles ud af de punktsvar svar, du har oprettet før, kaste nogle personlige meninger og anekdoter ind for at opbygge en dybere forbindelse med dine læsere.

Du skal også følge nogle grundlæggende skrivningsregler for at gøre dit indhold mere tiltalende:

 • Brug korte, kortfattede sætninger.
 • Men ikke altid – varierende sætningsstruktur tilføjer smag til din skrivning.
 • Hold dit sprog enkelt.
 • Organiser dit indhold ved hjælp af overskrifter og underoverskrifter.
 • Brug punkttegnede eller nummererede lister til at nedbryde lange stykker tekst og øge det hvide rum.
 • Brug en blanding af første person ("jeg"), anden ("Du") person og tredje person ("hun"/"han"/"de") for at give dit arbejde en samtalefølelse.

Du kan bruge Yoast SEO-plugin for at kontrollere, hvor læsbar din artikel er på ethvert tidspunkt under skriveprocessen.

yoast læsbarhed

Pro Tip: Se CodeinWPs enorme guide med titlen "Sådan starter du en blog: Komplet guide fra nul oplevelse til 150.000+ læsere hver måned" – det er dybest set alt holdet har lært om blogging gennem årene, og hvordan man opretter indhold, der bliver bemærket.

Trin 5: Tilføj billeder

Folk kan lide billeder. De husk dem bedre og det er mere sandsynligt, at de deler dem på sociale medier (data, data). Jo flere billeder en artikel har, jo mere oftere deles det. Hvis din artikel ikke ledsages af mindst et par billeder, har du i det væsentlige taget din markedsføring i foden.

Heldigvis er der mange måder at få dine billeder på. Du kan tilmelde dig en betalt stockfotografitjeneste som Shutterstock, eller du kan vælge et af de mange gratis billedwebsteder.

CodeinWP har en hel detaljeret guide til at finde og endda oprette billeder til dit blogindhold. Tjek det ud.

Når du har fået disse billeder, kan du udgive dem som den er eller bruge et program som Canva at ændre dem.

Du kan forbedre din artikel endnu mere ved at oprette en infographic, der skal bruges – og du behøver ikke vide meget om design. Canva tilbyder hundreder af infografiske elementer. Nogle af disse er gratis tilgængelige, og premiumelementerne koster kun $ 1. Med lidt øvelse kan du gøre det opret en infographic på 15 minutter ved hjælp af dette stort set gratis værktøj.
Canva

Trin 6: Rediger, rediger, rediger

Det er muligt at skrive et rent første udkast, men intet første udkast er perfekt. Så ikke offentliggør dit første udkast – nogensinde. Skriv dit første udkast og læg det til side en dag eller to. Kom tilbage til det med friske øjne og riv det fra hinanden. Sørg for, at hvert ord tjener et formål. Triple check dine oplysninger.

Når du har gjort alt dette, skal du sætte det til side i et par dage, og derefter korrekturlæse det. Hvis du har råd til en professionel redaktør, skal du ansætte nogen for at få dit indhold til at skinne. Prøv at arbejde med både en kopieredaktør – en person, der løser stilistiske problemer i din skrivning – såvel som en korrekturlæser.

Du kan finde disse mennesker via websteder som Upwork eller Fiverr.

Alt i alt skal din artikel gennemgå alt fra to til så meget som fem redigeringer, før du offentliggør den.

Pro Tip: Kvalitet er den vigtigste del af denne indholdsstrategi, men SEO er stadig vigtig. Vær opmærksom på SEO under redigering. Yoast SEO-pluginet sporer din SEO i realtid, hvilket gør det nemt at optimere hver artikel. Sørg for, at du får et grønt lys fra Yoast, før du rammer GO.
yoast score

Trin 7: Publicer

Tillykke! Du har skrevet en utrolig detaljeret artikel, der løser problemer for dine læsere, og du har redigeret den flere gange. Nu er den klar til at gå ud i verden. Du kan offentliggøre det med det samme, men planlægning af den til en bestemt dato er normalt bedre. Dette hjælper dig med at sikre en regelmæssig publikationsplan – udstationering samme dag hver uge holder dit publikum tilbage – og giver dig tid til at udarbejde en markedsføringsplan.

Fremme dit indhold af top kvalitet

Oprettelse af indhold af topkvalitet er en stærk indholdsstrategi i sig selv, men dit arbejde slutter ikke med offentliggørelse. En artikel af topkvalitet trækker naturligvis trafik på egen hånd, men den har stadig brug for – og fortjener – et marketingstigning. Og 10/10-indhold er ideelt til den mest succesrige marketingstrategi af alle: at få andre påvirkere til at gøre markedsføringen for dig.

Der er tre typer mennesker, du vil henvende dig til med dette indhold. Den første gruppe er mennesker, du allerede kender i din branche. Den anden gruppe er mennesker, du ikke kender, men som deler indhold som dit. Den tredje gruppe (som ofte overlapper hinanden med en af ​​de to andre) er personer, hvis indhold du har linket til i din artikel.

Opret skabelon-e-mails til hver gruppe mennesker. Husk dem, hvem du er, fortæl dem nøjagtigt, hvad dit nye indhold er, og Nøjagtigt hvad du vil have dem til at gøre. Vil du have, at de skal dele din artikel på deres sociale medier? Medtag en forudskrevet besked, de hurtigt kan dele. Vil du have, at de lægger linket på deres hjemmeside? Fortæl dem, hvor det hører hjemme, og hvad de skal kalde artiklen. Tilpas disse e-mails med indflydelsesrige navne, og præcis hvorfor du når hen til dem – at prise deres arbejde hjælper altid.

hackernews
Det skal du også del dit indhold af top kvalitet på alle dine egne sociale medieprofiler.

Overvej sociale delingswebsteder som Hacker Nyheder og ManageWP (til WordPress-indhold). Der er ingen garanti for, at dine artikler klarer sig godt på disse sider, men 10/10-indhold vil sandsynligvis stige til toppen.

Sidste råd: Sådan implementeres denne indholdsstrategi

Hver marketingstjerne med rockstjerner følger en simpel regel: "god kvalitet" kan aldrig matche op til topkvalitet. At opbygge din egen indholdsstrategi omkring denne ene regel er den bedste måde at sikre succes. Det kan ikke være øjeblikkeligt – skriveprocessen alene kan tage flere dage – men indhold af topkvalitet vil med tiden bringe din blog til toppen af ​​sin niche.

I øjeblikket skal du ikke bekymre dig om at gøre alt dit indhold i topkvalitet. Start med en enkelt artikel. Vælg et spørgsmål, der skal besvares, studer alle relevante spørgsmål, du kan finde, og opbyg alle disse svar i en omfattende guide. Rediger det, indtil det glitrer, offentliggør det og promoverer det.

Når du har afsluttet din første artikel i topkvalitet, skal du fokusere på at skrive en om måneden. Over tid vil du finpudse dine forsknings- og skrivefærdigheder, hvilket gør processen hurtigere. Til sidst vil du være i stand til at fremstille alt dit indhold i topkvalitet indhold – og så vil du kunne nyde resultater af topkvalitet.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map