Hvad der deles i WordPress: De ting, vi lærte ved at analysere 202 populære blogindlæg

Hvad der deles i WordPress: De ting, vi lærte ved at analysere 202 populære blogindlæg

Hvad der deles i WordPress: De ting, vi lærte ved at analysere 202 populære blogindlæg
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

For et stykke tid siden offentliggjorde vi dette indlæg. Det er en liste over de 101 bedste blogs om WordPress og deres mest populære (2) indlæg. Målet var at give tilbage til samfundet og pege dig på nogle interessante læsning / websteder, du måske ikke har været opmærksom på.


Men hvorfor ikke tage det videre?

Hvorfor ikke se nærmere på disse 202 indlæg og analysere de typer emner og undernicher, der er de mest populære i blogosfæren med hensyn til WordPress?

Så vi har fulgt op på denne idé og opbygget en simpel forskningsstrategi, der ville give os de svar, vi ønskede. Her er resultaterne.

I dette indlæg lærer du hvilke emner der får mest opmærksomhed på sociale medier i WordPress-niche. Hvis du er en WordPress-blogger, skal du sandsynligvis være opmærksom.

Hvad er der nøjagtigt her?

I det listepost, jeg nævnte i introduktionen, valgte vi 101 mest populære websteder, der skrev om noget, der vedrører WordPress og valgte to af de mest populære artikler fra hver. Vi brugte Twitter, Facebook, Google+ og LinkedIn som standard sociale netværk, når vi gjorde sammenligninger.

Til det indlæg, du læser her, har vi organiseret disse artikler og sorteret dem efter kategori. Vi beregnet det samlede antal sociale andele for hver artikel (takket være værktøjerne som ShareTally og SharedCount), og baseret på det har vi oprettet en liste over de mest populære emner.

Men det er ikke alt, for at undgå, at resultaterne bliver skæve af ekstremt høje eller ekstremt lave andelenumre for individuelle artikler, har vi brugt 25% trunkeret middelmetode. Dette gav os det mere faktiske gennemsnitlige antal.

Hvad er den 25% trunkerede middelmetode?

Et afkortet gennemsnit – eller et beskåret middel – ligner meget en median. Det beregner gennemsnittet af et bestemt antal numre. I dette tilfælde kasserer den en lige mængde data fra de to modsatte kanter. Når du bruger det 25% afkortede middelværdi, kasseres de laveste 25% og de højeste 25%. Så til sidst er kun de midterste 50% tilbage som basis for de videre beregninger. Kort sagt brugte vi denne metode til at undgå visse blogs popularitet og enorme tal for at påvirke den endelige placering.

Hvordan vi grupperede artiklerne

Før vi deler placeringerne, er der en ting til, som vi ønsker at afklare. Vi arrangerede artiklerne i et par store emnekategorier, de er:

plugins

Lister over plugins til forskellige formål såvel som andre plugin-relaterede poster (inklusive how-tos).

SEO

Artikler, der tilbyder SEO-løsninger og ressourcer til WordPress. Inkluderet tutorials og tip til, hvordan du optimerer dit websted.

Hastighed

Artikler og vejledninger om, hvordan du forbedrer dit websteds hastighed.

Sikkerhed

Nyheder og meddelelser om forskellige sårbarheder og metoder til at bekæmpe dem. Artikler, der indeholder tip og ressourcer om, hvordan du holder dit websted sikkert.

Generelt WP

Fremtidige trends, nye versioner af WordPress og alle mulige generelle artikler relateret til WordPress.

Hosting

Info og tutorials relateret til hosting. Herunder indlæg om, hvordan hosting påvirker din hjemmesides ydeevne, og råd om, hvordan du vælger en passende vært.
WP instrumentbræt

Artikler og tutorials om, hvordan man arbejder i WordPress-betjeningspanelet (herunder oprettelse af indhold, tilføjelse af medier osv.).

Udvikling / byggeplads / kodning

Tip, genveje, kodestykker, tutorials og anden teknisk rådgivning relateret til WordPress-udvikling.

Forretning / markedsføring

Tip til, hvordan du starter og vokser din virksomhed ved at bruge forskellige marketingstrategier og gøre WordPress til et stykke af puslespillet.

WooCommerce

Nyheder, tip, temaer, der tilbyder WooCommerce-integration, tutorials om, hvordan du opretter din online butik og anden info om e-handelsrummet i WordPress.

Temaer

Alt relateret til WordPress-temaer. Inklusive lister med temaer, tip til, hvordan man optimerer og tilpasser et bestemt tema, hvordan man tilføjer nye elementer til ethvert tema, hvordan man vælger et effektivt tema med mere.

Andet

Alt, der ikke passede i nogen anden kategori.

Her er det mest delte emne i WordPress

Okay, så efter at have gennemgået alt antallet knust, beregnet ting i Excel osv. Ser det ud til, at den mest populære kategori er … SEO.Det får 816 aktier i gennemsnit pr. offentliggjort artikel. (Husk, dette beregnes ved hjælp af det 25% trunkerede middelværdi.)

Her er et diagram, der viser de 10 mest delte WordPress-emner (hold musepekeren over de enkelte sektioner for at se det gennemsnitlige antal sociale medier-aktier pr. artikel):

For øvrig, vil du have diagrammer som denne i dit eget indhold? Det er faktisk ganske let. Alt håndteres af WordPress Visualizer-plugin (gratis).

Her er det mest skrevne emne i WordPress

Bortset fra det mest delte emne, lad os også se på det samlede antal artikler i hver kategori. Hovedspørgsmålet: Er SEO så delingsværdig rent fordi det også er det mest skrevne emne?

Som det viser sig, nej.

Det første sted her går til udvikling / byggeplads / kodning.

Dette er dog ikke særlig overraskende. Når alt kommer til alt er WordPress et open source-softwareprojekt, så det er meget naturligt, at bloggere fokuserer mest på platformens indre funktion.

Her er et diagram, der viser de øverste kategorier i henhold til antallet af artikler i hver af dem (igen, hold musepekeren over bjælkerne for at se mere):

Hvilket emne får det højeste samlede antal aktier

Endelig ved at sætte det 25% afkortede middelværdi til side, lad os se på det samlede antal sociale medier-andele for hver kategori. Vær dog opmærksom på, at disse resultater er stærkt skæve af uber-populære sider og virale stykker indhold. Så til sidst vil jeg sige, at der ikke er meget nyttige oplysninger her, men stadig et interessant stykke data at se på.

Emnet med det højeste samlede antal aktier er … plugins.

Her er et diagram, der viser resultaterne (hold musepekeren over de enkelte sektioner for at se det samlede antal delinger for hvert emne):

Okay, så det temmelig opsummerer det! Det har vist sig at være meget interessant at indsamle disse data, så vi håber, at de kommer godt med en dag, når du brainstormer ideer til dit næste blogindlæg.

Hvis du ikke har startet en blog endnu, skal du se disse to guider: StartBloggingOnline og MonetizePros. Begge ressourcer tilbyder trin-for-trin-tutorials om opbygning af en personlig eller professionel blog.

Forresten, er du overrasket over nogen af ​​disse resultater?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector