Gratis billeder til blogs – Sådan får du dem og bruger dem effektivt (Advarsel! Ikke-åbenlyse råd, datastøttet)

Gratis billeder til blogs – Sådan får du dem og bruger dem effektivt (Advarsel! Ikke-åbenlyse råd, datastøttet)

Gratis billeder til blogs – Sådan får du dem og bruger dem effektivt (Advarsel! Ikke-åbenlyse råd, datastøttet)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020


De siger, at blogindlæg med billeder får omkring 94 procent flere visninger end dem uden dem. [1]

Ja, okay, men er dem "bare tal"?

Jeg mener, er der nogen særlig grund til, at billeder fungerer så godt på WordPress-blogs, eller kan vi bare lide at se på dem… uden yderligere forklaring er nødvendig?

Vigtigere er det, at alle billeder er skabt lige? Har du bare brug for "et billede" uanset hvad der er i din blog til din blog? Eller måske gør slags billede en forskel?

I dag finder vi ud af det. De ting, vi dækker i dette indlæg:

 • Hvorfor billeder er bedre end tekst.
 • Hvorfor nogle billeder fungerer, mens andre falder fladt.
 • Sådan / hvor får du gratis billeder til din blog.
 • Hvad skal man gøre med dine billeder for at indstille dem til maksimal effekt.
 • Sådan gør du dine billeder unikke og forskellige fra alle andres.

Bonusinfo: Dette indlæg handler om hvordan. Som i: hvordan du får dine billeder til at se fantastisk ud, og hvordan du bruger dem effektivt på dit websted. Men det berører ikke så meget de tekniske aspekter.

Her er det, billeder har en tendens til at bidrage til dit websteds indlæsningstid ganske kraftigt. Og hvis du ikke håndterer dem korrekt, kan du muligvis ende med et langsomt indlæst sted = en katastrofe i Googles og dit publikums øjne. En måde at undgå det på – gå ind på vores gratis nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Bare klik her.

Hvorfor billeder?

Lad os være kliché …

Et billede er tusind ord værd! … Yada yada yada.

Men hvorfor? Hvad er det der gør et billede så meget værd?

Der er blevet foretaget en masse cool forskning om det, men lad os bare bringe to stykker op:

 • For det første har vi psykolog Albert Mehrabian, der forklarer, at 93 procent af den menneskelige kommunikation er ikke-verbal, hvilket skyldes potentielt millioner af års udvikling, hvor vi ikke havde ting som "Sprog" udviklet endnu. Vores hjerner tilpassede det. Faktisk kan de finde ud af visuelle elementer samtidig, mens moderne sprog dekodes på en rækkefølge, hvilket ganske enkelt tager mere tid. [2]
 • Så er der en interessant undersøgelse af Nielsen, der kigger nærmere på "hold side" over på FreshBooks.com. På siden vises profilbilleder ved siden af ​​korte biografier. Det viser sig, at besøgende på denne side bruger 10 procent mere tid på at se på disse fotos end at læse biografierne. Og det er trods det faktum, at teksten bruger 316 procent mere plads på siden. [3]

freshbooks team side

Så for at give dig et kort svar – billeder fungerer, fordi vores hjerner foretrækker dem frem for tekstindhold.

Når det er sagt, er ikke alle billeder skabt lige. Og at lære forskellen mellem et godt og et dårligt billede betyder alt.

Bemærk. Jeg taler forresten ikke om den tekniske kvalitet af billedet. Ligesom pixelerede eller uskarpe billeder vs. skarpe billeder. Det handler slet ikke om det.

kvalitetsbillede?

Den samme undersøgelse af Nielsen (nævnt ovenfor) taler også om den største mangel ved dekorative billeder, og hvordan vi har lært vores hjerner at udpege dem og effektivt ignorere dem.

Hvad er et dekorativt billede? Læs, "åbenlys lagerbillede."

For eksempel, hvis du vil placere et billede på en "karrierer" side på dit websted, tag derefter et foto af de mennesker, der rent faktisk arbejder for virksomheden, i stedet for at gå til iStock og leder efter "mennesker på en arbejdsplads."

lager

Hovedreglen her er kun at bruge billeder, der forbedrer eller visualiserer den tekstmeddelelse, der følger med.

Det perfekte eksempel på dette er skærmbilleder. Det meste af tiden skærmbilleder er ikke smarte, men alligevel bevarer de meget opmærksomhed og gør også dit job meget lettere, da du bare kan vise noget frem for at beskrive det.

Mona Lisa

Dette bringer et andet aspekt op – det unikke ved et billede.

På dette tidspunkt ved vi slags, hvordan en bestand ser ud. Så hvis du ønsker at få den besøgende opmærksomhed, skal du gøre billedet unikt på en smart måde (mere om dette på et minut). Det skal vises som noget originalt, noget, som ikke findes på andre websteder.

Okay, så vi har talt meget om værdien af ​​billeder og alle de store fordele, de kan give. Det er på tide at undersøge, hvordan:

Sådan / hvor får du gratis billeder til din blog

Faktisk ville et mere præcist spørgsmål være, Hvor man kan gå gratis billeder i høj kvalitet, som du kan bruge på din WordPress-blog uden at bekymre dig om copyright-problemer?

Lad os starte med et crashkursus om, hvad der IKKE skal gøres:

 1. Gå ikke til Google Billeder – for det meste fuldt ophavsretligt beskyttede billeder, som du ikke kan bruge uden ejerens udtrykkelige tilladelse.
 2. Vær forsigtig med, hvad der hedder "royaltyfrie billeder" – de er overhovedet ikke gratis; "royaltyfri" betyder bare, at du ikke behøver at betale royalties, når du bruger dem.
 3. Ignorer større aktiewebsteder som iStock, Shutterstock, Fotolia … medmindre du vil investere penge i dine billeder, i hvilket tilfælde skal du gå efter det.
 4. Tag ikke billeder fra andre folks websteder, medmindre de tillader dig at gøre det. At tage et billede og vise det på dit websted er det ikke "fair brug," selvom du linker til kilden.

Så hvad skal jeg gøre så??

Forsøg først og fremmest at få billeder, der stilles til rådighed under CC0-licens. Det betyder kort sagt, at du kan gøre hvad du vil med billedet, og at du ikke behøver at kreditere kilden, hvis du ikke vil.

Grundlæggende er CC0 = fuldstændig frihed.

Her er mine foretrukne kilder til sådanne billeder:

1. MyStock.Photos

http://mystock.photos/

mystock.photos

Dette er et eget sted – drevet af CodeinWP-teamet – og det er vores tag på gratis billeder i høj kvalitet til blogs.

Det, der adskiller det, er imidlertid, at fotos ikke kan findes andre steder på nettet. De er alle tilpasset og kommer direkte fra os. (Unikhed, kontrolleret!)

2. Unsplash

https://unsplash.com/

Hold fast, hold fast! Okay, Unsplash er en temmelig velkendt kilde til gratis blogbilleder i disse dage, men lad os bruge stedet på en lidt mindre standard måde.

Som standard vil gå til Unsplash lande dig i deres "featured" galleri – det er de fotos, som alle bruger på deres websteder, og i sidste ende gør visse billeder overmættede på nettet. Skift i stedet til "ny" fotos:

unsplash

Hvis du gør det, får du adgang til et langt større bibliotek med fotos, der er af samme kvalitet, men ikke som almindeligt anvendte på nettet.

3. JayMantri.com

http://jaymantri.com/

Det er dybest set et websted ligesom Unsplash (med hensyn til fotokvalitet og stil), men ikke så velkendt endnu.

4. Nyt gammelt lager

http://nos.twnsnd.co/

Jeg personligt elsker dette websted. Det er et bibliotek med vintage fotos fra de offentlige arkiver. De er ikke nødvendigvis CC0, men snarere fri for kendte ophavsretlige begrænsninger, som stort set er den samme ting (ikke juridisk rådgivning; ikke citerer mig på det).

5. Mere?

Der er mange af disse CC0-websteder derude, så hvis du stadig er sulten efter flere billeder, kan du tjekke Adelinas indlæg på hendes personlige blog – gratis fotograferingsressourcer til din blog.

Adelina s

Sådan går du fuldt ud og tager billeder selv

Advarsel. Intet fotograferingskursus her. Bare en "fotografering hack," hvis du vil.

Det følgende er faktisk min allerbedste måde at få fat i et dejligt foto til et blogindlæg:

 1. Hvis du har en Android-telefon eller en iPhone, skal du skaffe dig en app kaldet Retrica.
 2. Scene en scene, der løst er relateret til det emne, du vil visualisere.
 3. Vælg et tilfældigt filter i Retrica og tag billedet.

Her er et eksempelbillede, jeg tog lige i øjeblikket. Det ser godt ud på et indlæg med titlen, "Hvad Star Wars lærte mig om content marketing":

Star wars

Hvorfor bruge Retrica eller en lignende app nu? Sagen er, at hvis du tager fotos normalt – gennem en standardlinse – er farveskemaet i scenen muligvis ikke ensartet. Men når du lægger det gennem et filter – som Retrica’s – ændres farveskemaet effektivt, hvilket gør hele billedet mere ensartet.

Sådan gør du dine billeder unikke

Den ene ting, du måske har bemærket på billedet ovenfor, er, at der er noget tekstoverlay.

Efter min mening er kombinationen af en) stilen på et billede og b) teksten i det er det, der gør dette billede unikt. For maksimal påvirkning har du brug for begge disse elementer.

Her er mine 3 foretrukne måder at finpudse et lignende billede på:

1. Paint.NET, Gimp eller Photoshop

Dette er en manuel tilgang, men jeg skal blot nævne det på grund af den frihed, det giver dig. Desuden er det ikke så svært at arbejde med disse værktøjer.

For eksempel i Paint.NET (gratis for Win), skal du bare åbne et billede, skifte til tekstværktøjet, vælge en skrifttype, tilføje din tekst, gemme tinget.

paint.net

2. Adobes nye Adobe Spark Post app

https://spark.adobe.com/about/post/

Det er Adobes forenklede værktøj til at tilføje tekst til billeder.

Jeg kan virkelig godt lide denne, især på grund af dens brugervenlighed og de smarte algoritmer, der arbejder i baggrunden for virkelig at tage dine billeder til det næste niveau.

Grundlæggende er det eneste, du gør, at vælge et billede fra telefonens bibliotek. På dette tidspunkt analyserer appen farveskemaet for dette billede og justerer tekst- og layoutindstillingerne for at sikre, at alt passer visuelt.

Plus, det vil også tage sig af at justere din tekst og justere skriftstørrelsen automatisk. Lad mig bare vise dig et eksempel:

adobe post

Prisen? Du har denne lille hashtag i billedets nederste hjørne:

tag

3. Buffer’s Pablo værktøj

https://buffer.com/pablo

Det, der er sejt ved Pablo, er dets enkle enkelhed. Det giver dig ikke mange muligheder, men det vil stadig være nok til 90 procent af mulige brugssager, og især hvis du har brug for et blogbillede af høj kvalitet.

pablo

En unik egenskab ved Pablo’s er, at det giver dig mulighed for at optimere dit image til sociale platforme som Pinterest, Instagram, Facebook og Twitter.

pablo indstillinger

Hvor vises dit billede for maksimal påvirkning

Generelt, jo højere op på siden, jo bedre – det er noget, som avisredaktører har gjort i årtier nu.

Og moderne onlinevirksomhedseksperter er tilbøjelige til at strømme mod en lignende tilgang. Derek Halpern, for eksempel, råder til at placere et billede til højre for åbningsparagrafen (e) i dit indlæg. Dette forkorter linjelængden af ​​åbningsteksten og gør således indlægget mere læseligt. [4]

hvor man skal placere billeder

(Se hvad jeg gjorde der?)

En anden meget almindelig metode er at bruge en "helt" billede eller et fremhævet billede, som dybest set betyder et billede i overskriftsdelen af ​​indlægget. Dette er, hvad vi gør her på CodeinWP.

fremhævede billede

En sidste fordel ved at bruge billeder i dine blogindlæg

Det er dette:

Hver gang nogen ønsker at dele dit indlæg på sociale medier, og indlægget har et billede tilknyttet det (f.eks. Via et Twitter-kort), vises dette billede i selve tweeten. Dette giver dig igen mere eksponering, som du ellers ikke ville have fået uden billedet.

(Team Buffer rapporterer, at tweets med billeder får 18 procent flere klik, 89 procent flere favoritter og 150 procent flere retweets end dem uden. [5])

Så hvad tror du? Er billeder et vigtigt element på din WordPress-blog / -side? Lægger du nok tid og kræfter på at få disse billeder virkelig til at blomstre?

Personligt ved jeg, at jeg altid glemmer alt om billeder på nogle gange … intet at være stolt af, jeg ved. Denne ene gang fandt jeg for eksempel et dejligt gæstepost på ProBlogger, der talte om betydningen af ​​billeder … og alt syntes fint, indtil jeg indså jeg glemte at medtage kun et billede i hele dette indlæg! Pinlig. Folk opfordrede mig til det i kommentarerne.

Åh, og endnu en gang … husker du den ting, jeg sagde i begyndelsen … om billeder, der bidrog til indlæsningstider? Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. En af de ting, vi dækker, er, hvordan man håndterer billeder på en optimal måde. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Referencer: 1, 2, 3, 4, 5.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector