Grammatik vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs Standard stavekontrol til WordPress

Grammatik være hård. Hver blogger kan forholde sig. Og for mig – ikke at være engelsksproget som engelsk – er det endnu mere brutalt. Jeg bruger alt for meget tid på at finpusse forskellige dele af mine indlæg bare for at sikre mig, at de er… hvad er ordet… læsbar. Heldigvis har vi nogle seje værktøjer til at bruge i disse dage, der kan gøre grammatik mindre smertefuld. Lad os se, hvad der er bedst mellem Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway.


På den ene side er grammatik ikke bloggenes alt-og-ende-alt. Du kan stadig opbygge en vellykket blog eller online magasin (eller blogvirksomhed) på trods af at du har nogle små problemer med din skrivning her og der.

Men på den anden side er der tilladt en slags kritisk masse af fejl. Når du har ramt det, bliver dit indhold umuligt at fordøje, og dine læsere vil begynde at strømme ud … direkte til dine mere uddannede konkurrenter.

Jeg har dog nogle gode nyheder. Der er en løsning.

Grammatik vs Jetpack vs Ingefær vs Standard stavekontrol til WordPress

Du kan faktisk narre dine læsere til at tro, at du ved, hvordan man skriver indhold, der er grammatisk korrekt.

Sådan gør du:

Hvad er der for dig?

I dette indlæg, du lærer, hvordan du kan forbedre din skrivning ved at arbejde med en kunstig redaktør – software, der vil påpege dine grammatiske fejl og andre problemer, der muligvis lurer i mørket.

Slutspil her er at gøre dit indhold mere læservenligt, mere tiltalende og ikke en opgave at læse samlet. Dette kan gøres, når du går med en af ​​de spillere, vi sammenligner i dag – Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway.

Med andre ord er følgende værktøjer, du skal undersøge, hvis du vil være en bedre blogger (få øjeblikkelig feedback og forklaringer på, hvorfor noget betragtes som et grammatisk nej-nej).

Videre:

1. Grammarly

Grammarly er sandsynligvis det mest populære værktøj derude og helt sikkert en interessant løsning, der tilbyder en masse funktioner og en dejlig browserintegration til Chrome.

Det er designet til at give dig det "en bedre måde at skrive på" (deres ord). Den finder og korrigerer derefter dine grammatiske fejl, giver dig ordforrådforslag og kontrollerer endda din tekst for plagiering.

Der er to måder at arbejde med Grammarly på. Du kan enten få det førnævnte Chrome-plugin eller bruge selve webappen. Uanset hvad får du adgang til dybest set den samme række funktioner.

Jeg har arbejdet med Grammarly i et par måneder nu. Jeg kan ærligt sige, at det sandsynligvis er det bedste realtidsforfatterhjælpeværktøj til WordPress derude.

Selvom der ikke er noget sådant som et officielt grammatisk plugin til WordPress, integreres Chrome-udvidelsen meget godt med standardindholdsredigeringsprogrammet i WordPress. Dette betyder, at du ikke behøver at forlade nogen steder for at udføre din grammatikcheck. Når du begynder at arbejde på et nyt indlæg, dukker Grammarly-ikonet op og sidder i det nederste højre hjørne af editoren.

GM1

Ikonet viser et nummer, der repræsenterer de problemer, der findes i din skrivning. Hvis du klikker på det, åbnes det standard grammatikeditorvindue.

GM2

Når du er der, kan du gennemse dit post linje for linje, se feedback og enten godkende de foreslåede ændringer eller ej, dit opkald.

GM3

Med hvert forslag får du en forklaring på, hvad der er galt, og hvorfor. Klik på "mere" giver dig yderligere eksempler og feedback.

GM4

Som med enhver stavekontrol, kan du udvide kataloget og tilføje nye ord til det. Derudover ser det ud til, at det nuværende ordbibliotek konstant udvides til at omfatte moderne udtryk. Du vil bestemt ikke ende med at skrabe dit hoved og blive frustreret, når du ser et ord som "online" bliver understreget (MS Word, hvorfor gør du det ?!).

Når det kommer til stavekontrol, kan det meste gøres uden engang fyring af Grammarly-editoren. Hver gang et ord ikke synes at være korrekt, understreger Chrome-plugin det automatisk. Når du holder musen hen over ordet, får du øjeblikkelig forslag til den rigtige form. Ingen grund til at højreklikke eller noget. Ultrahurtigt.

Grammatikens WordPress-integration er kun den ene side af mønten. Da det er et Chrome-plugin, fungerer det med alle typer tekstindtastningsfelt. Dette betyder, at du kan bruge Grammarly i Gmail, sociale medier (Facebook, Twitter), fora og endda når du skriver kommentarer til andre blogs. Grundlæggende, hvor som helst, hvor du kommer til at skrive noget, og klik på Send derefter.

Nu, om ulemperne.

Der er bare en. Hele realtidshjælpen kan blive distraherende, når du skriver. Måske er det bare mig, men at se for mange understregede ord, mens jeg skriver, og et voksende antal kritiske fejl er en stor distraktion, der bremser mig. Personligt slukker jeg normalt udvidelsen i skrivende stund og tænder den derefter igen, når det er tid til at lave noget redigering. Det fungerer på den måde perfekt.

Funktionsoversigt:

 • Find Find og korriger øjeblikkeligt over 250 typer grammatikfejl.
 • ✅ Kontekstuel stavekontrol.
 • Forbedre valg af ord med kontekstoptimerede ordforrådforslag.
 • ✅ Avanceret korrekturlæsning. Det ser efter gentagelse af ord og andre ting.
 • Available MS Word og MS Outlook plugins tilgængelige.
 • Available Google Chrome-plugin tilgængeligt.
 • ✅ Registrer plagiering ved at kontrollere din tekst mod over otte milliarder websider.

Pris:

Du kan prøve Grammarly gratis på deres hjemmeside (det lille redigeringsvindue). Derefter er der tre hovedplaner tilgængelige:

 • Månedligt – $ 29,95 / måned.
 • Kvartalsvis – $ 59,95 / kvartal ($ 19,98 / måned).
 • Årlig (bedste værdi) – $ 139,95 / år ($ 11,66 / måned).

Prøv grammatik

Eller spring til den endelige dom om Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway ved at klikke her.

2. Jetpack

Jet pakke er et af de mest populære WordPress-plugins derude. Pokker, du bruger sandsynligvis allerede det på dit websted til en række formål. Men vidste du om det? "Stafning og grammatik" modul?

Ingen?

Okay, modulet startede faktisk som et separat plugin kaldet After the Deadline og blev derefter inkluderet i Jetpack-strukturen.

Når du aktiverer dette modul (wp-admin > Jet pakke > Indstillinger), tilføjer det en avanceret stavekontrolfunktion til din WordPress-editor.

JP1

Hvad der er godt med dette Jetpack-modul er, at du kan konfigurere, hvilke regler og problemer plugin skal kontrollere imod. Og den virkelig store ting er, at hver bruger på din blog kan indstille disse regler for sig selv. Dette kan gøres via standardprofilsiden – YOURSITE.com/wp-admin/profile.php

JP2

Alle disse ting er beregnet til at hjælpe dig med at løse grammatiske problemer og identificere andre problemer i forbindelse med dårlige skrivestilarter, der måske er lidt vanskeligere at få øje på.

Fra min egen erfaring anbefaler jeg kraftigt, at du bruger et stykke tid på at vælge den rigtige kombination af filtre, som du vil holde på. At have dem alle på lang sigt gør dig kun gal. For eksempel var de første ting, jeg slukket for, passiv stemmekontrol og kompleks sætningskontrol.

Når du er færdig med at arbejde på et indlæg, kan du bare klikke på checkerikonet, og efter et par sekunder vil du se nogle anbefalinger.

Hvert ord eller sætning, der ikke passer, vil blive understreget. Ved at klikke på ordet / sætningen får du en pop-up, hvor du kan se, hvad der er galt, få forslag til, hvordan du løser det, og også se en forklaring på, hvorfor der er et problem.

JP3

Samlet set er funktionaliteten ikke så avanceret som Grammarly’s, men det er stadig et godt værktøj, der kan hjælpe dig med at forbedre din skrivning enormt.

Og på en personlig note …

Det er en skam.

Det er en skam, at Jetpack er det eneste – det eneste – fornuftige plugin til WordPress, der tilbyder enhver reel grammatikfixeringsfunktion. Alt andet er enten mere end to år gammelt (vi anbefaler normalt ikke at installere plugins som det) eller give nogle grundlæggende funktioner.

Pris:

Der er betalte planer for Jetpack, men hvis alt hvad du leder efter er grammatikfixeringsfunktioner, kan du holde dig med den gratis plan.

Prøv Jetpack

Eller spring til den endelige dom om Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway ved at klikke her.

3. Ingefær

ingefær er et værktøj udviklet af et firma kaldet Ginger Software. De har opkaldt et navn ved at arbejde på sprogforbedrende teknologi, der bruger statistiske algoritmer og naturlig sprogbehandling. Hvilket antager jeg, at værktøjet er meget effektivt til det, det gør.

Den gode ting ved Ingefær er, at du får et pænt antal versioner til forskellige systemer: Windows-app, iOS, Android, Chrome-udvidelse, Safari-udvidelse.

Det bliver dog tydeligt, at iOS-appen sandsynligvis er deres hovedfokus nu. Det, jeg mener, er, at stort set enhver anden version af værktøjet ligner meget iOS-appen (der er et lille vindue til selve appen, skub i venstre-justeret menu og et overordnet fladlignende design).

Og misforstå mig ikke, at iOS-appen er ret cool, men når det kommer til desktop-versionerne, falder værktøjet lidt kort. Selvom der for eksempel er en Chrome-udvidelse tilgængelig, integreres den ikke faktisk med tekstindtastningsfelterne på websteder (det gør med nogle af dem, men ser ikke ud til at fungere med det vigtigste redigeringsfelt i WordPress).

Det vigtigste, som udvidelsen gør, er at det åbner en ekstra editor-pop-up, hvor du kan kopiere og indsætte dit indlæg.

g2

Desktop-appen fungerer meget ens – du skal affyre den og derefter kopiere og indsætte din tekst. Dette kan være temmelig problematisk, hvis du bare vil tjekke et WordPress-indlæg. For eksempel, hvis du har nogle links i din tekst, forsvinder de, når du kopierer den tilbage fra Ingefær.

g1

Når det er sagt er ingefærs grammatjekontrol meget effektiv, og værktøjet formår ikke at finde problemer, som alle de andre værktøjer på denne liste har gået glip af. For eksempel er det kun Ginger, der korrekt har identificeret sætningen "og kontrollerer endda tekst for plagiering" så problematisk (burde være "dine" ikke "du").

Jeg gætter altid på, at der altid er en kompromis, når du ønsker at få et kvalitetsværktøj. Intet er perfekt. Og hvor Ginger falder bagud med hensyn til brugervenlighed, kompenserer det for kvaliteten af ​​selve kontrollerne.

Funktionsoversigt:

 • ✅ Apps / plugins til: Windows, iOS, Android, Chrome, Safari.
 • ✅ Avanceret grammatikontrol.
 • ✅ Setning omfrasering. Lader dig udforske forskellige måder at sætte din tekst på.
 • ✅ Oversættelsesværktøjer (40 sprog).
 • ✅ Ordbog. Hjælper dig med at forstå betydningen af ​​de ord, du bruger.
 • ✅ Tekstlæser. Det læser tilbage, hvad du skrev.

Pris:

Du kan teste ingefær gratis. Derefter er der tre prisniveauer til Premium-planen:

 • Månedligt – $ 29,96 / måned, faktureret månedligt.
 • Årligt – $ 12,48 / måned, faktureret som en årlig betaling på $ 149,76.
 • To år – $ 9,99 / måned, faktureret som en halvårlig betaling på $ 239,76.

De tilbyder også Ingefær til erhvervslivet, til en kurs på $ 9,99 / medlem pr. måned.

Prøv ingefær

Eller spring til den endelige dom om Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway ved at klikke her.

4. Hemingway

Hemingway er et meget cool værktøj, men det er også lidt anderledes end alt andet på denne liste. I stedet for at fokusere på mikro, så at sige, opfordrer det hovedsageligt dig til at tage et mere højere syn på din skrivning.

Her er hvad jeg mener. Selvom Hemingway vil fortælle dig noget om et mærkeligt udseende ord her og der, er dets hovedopgave at forbedre den generelle læsbarhed af dit indlæg. For at gøre det fremhæver det hele sætninger, der enten er svære at læse eller meget vanskelige at læse. Derefter er det op til dig at gøre noget ved det.

h1

Hemingway fås enten som et online-værktøj eller som en helt ny Hemingway Editor-app til Mac og Windows.

Der er ingen browserudvidelser eller andre typer integrationer. Hvad det betyder for en person, der arbejder med WordPress, er, at du skal kopiere og indsætte dit indhold til Hemingway, udføre dit arbejde der og derefter kopiere det tilbage til WordPress.

Hemingway er et visuelt værktøj. Den bruger forskellige farver alt efter, hvor alvorligt et givet problem findes i dit indlæg. For eksempel er sætninger, der er meget svære at læse, røde, svære at læse gule og så videre.

h2

Når det gælder brugen af ​​værktøjet, er du bare nødt til at holde musepekeren over en given sætning, og Hemingway giver dig forslag.

Efter min mening er Hemingway en fantastisk løsning til at gøre denne ene sidste kontrol, før du offentliggør et indlæg, efter at du allerede har lagt det igennem et andet værktøj (som Grammarly).

Pris:

Webværktøjet er helt gratis. Desktop-editoren er $ 19.99 (engangsbetaling).

Prøv Hemingway

Eller spring til den endelige dom om Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway ved at klikke her.

5. Standard stavekontrol

Vi har det gode, ikke rigtigt det dårlige, så lad os nu tale det grimme.

Helt ærligt er almindelige stavekontrol ikke særlig nyttige som et værktøj til bloggere, forfattere eller nogen der driver et websted for den sags skyld. Bortset fra at hjælpe dig med at bemærke nogle grundlæggende skrivefejl, er de ikke gode til noget andet.

Ingefær Software lavede faktisk en dejlig sammenligningstabel over standard stavekontrol kontra deres værktøj:

gingervs

Mit råd er virkelig simpelt her… bare hold dig væk fra almindelige stavekontrol til ethvert seriøst redigeringsarbejde eller grammatisk kontrol. Du har det meget bedre med noget af de fire værktøjer, der er beskrevet ovenfor.

Okay, men hvilken man skal vælge specifikt?

Dommen – Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs standard spellchecker

Her er mine anbefalinger – tre alternative stier, du kan tage:

(b) Det næste trin op: Brug Grammarly. Bare grammatik på egen hånd vil give dig stor værdi og dybest set alt hvad du har brug for med hensyn til grammatikcheck og gøre din skrivning bedre.
(c) Maksimal værdi: Brug Grammarly og ingefær. I denne opsætning ville jeg først bruge Grammarly (da det er det lettere værktøj at bruge, da det er integreret i din browser), og derefter Ingefær bagefter for at se, om der er problemer der sidder dybere under overfladen.

Hvad synes du? Har du prøvet at bruge grammatiske brikker som disse før? Ser de ud som noget, du kunne drage fordel af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map