Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs Standard Spellchecker για WordPress

Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs Standard Spellchecker για WordPress

Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs Standard Spellchecker για WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Η γραμματική είναι σκληρή. Κάθε blogger μπορεί να συσχετιστεί. Και για μένα – που δεν είμαι εγγενής ομιλητής στα Αγγλικά – είναι ακόμα πιο βάναυση. Ξοδεύω πολύ χρόνο για να τροποποιήσω διάφορα μέρη των δημοσιεύσεών μου για να βεβαιωθώ ότι είναι… ποια είναι η λέξη… αναγνώσιμη. Ευτυχώς, έχουμε κάποια ωραία εργαλεία για να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις μέρες που μπορούν να κάνουν τη γραμματική λιγότερο επώδυνη. Ας δούμε ποια είναι η καλύτερη μεταξύ Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway.


Από τη μία πλευρά, η γραμματική δεν είναι το all-and-end-all του blogging. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ιστολόγιο ή ένα διαδικτυακό περιοδικό (ή επιχείρηση ιστολογίου) παρά το ότι έχετε κάποια μικρά προβλήματα με το γράψιμό σας εδώ και εκεί.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα είδος κριτικής μάζας λαθών που επιτρέπεται. Μόλις το χτυπήσετε, το περιεχόμενό σας καθίσταται αδύνατο να αφομοιωθεί και οι αναγνώστες σας θα αρχίσουν να συρρέουν… κατευθείαν στους πιο μορφωμένους ανταγωνιστές σας.

Έχω όμως καλά νέα. Υπάρχει μια λύση.

Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Standard Spellchecker για WordPress

Μπορείτε πραγματικά να εξαπατήσετε τους αναγνώστες σας να σκεφτούν ότι γνωρίζετε πώς να γράφετε περιεχόμενο που είναι γραμματικά σωστό.

Δείτε πώς:

Τι υπάρχει για εσάς?

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη γραφή σας σε συνεργασία με έναν τεχνητό επεξεργαστή – λογισμικό που θα επισημαίνει τα γραμματικά σας λάθη και άλλα ζητήματα που μπορεί να κρύβονται στο σκοτάδι.

Το τελικό παιχνίδι εδώ είναι να κάνετε το περιεχόμενό σας πιο φιλικό προς τον αναγνώστη, πιο ελκυστικό και όχι μια δουλειά για να διαβάσετε συνολικά. Αυτό μπορεί να γίνει μόλις πάτε με έναν από τους παίκτες που συγκρίνουμε σήμερα – Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway.

Με άλλα λόγια, τα παρακάτω είναι τα εργαλεία που πρέπει να εξετάσετε εάν θέλετε να είστε καλύτερος blogger (λάβετε άμεσα σχόλια και εξηγήσεις σχετικά με το γιατί κάτι θεωρείται γραμματικό όχι-όχι).

Εμπρός:

1. Γραμματικά

Γραμματικά είναι ίσως το πιο δημοφιλές εργαλείο εκεί έξω και σίγουρα μια ενδιαφέρουσα λύση που προσφέρει πολλές δυνατότητες και μια ωραία ενσωμάτωση του προγράμματος περιήγησης για το Chrome.

Είναι σχεδιασμένο να σας παρέχει "ένας καλύτερος τρόπος για να γράψετε" (τα λόγια τους). Βρίσκει και στη συνέχεια διορθώνει τα γραμματικά σας λάθη, σας δίνει προτάσεις λεξιλογίου και ελέγχει ακόμη και το κείμενό σας για λογοκλοπή.

Υπάρχουν δύο τρόποι συνεργασίας με τη Γραμματική. Μπορείτε είτε να λάβετε την προαναφερθείσα προσθήκη Chrome είτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια την εφαρμογή ιστού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε πρόσβαση ουσιαστικά στην ίδια γκάμα χαρακτηριστικών.

Δουλεύω με τη Γραμματική εδώ και δύο μήνες. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι είναι ίσως το καλύτερο εργαλείο βοήθειας συγγραφέα σε πραγματικό χρόνο για το WordPress εκεί έξω.

Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημο πρόσθετο Grammarly για το WordPress, η επέκταση Chrome ενσωματώνεται πολύ καλά με τον προεπιλεγμένο επεξεργαστή περιεχομένου στο WordPress. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να φύγετε οπουδήποτε για να ελέγξετε τη γραμματική σας. Μόλις αρχίσετε να εργάζεστε σε μια νέα ανάρτηση, το εικονίδιο της γραμματικής εμφανίζεται και κάθεται στην κάτω δεξιά γωνία του προγράμματος επεξεργασίας.

gm1

Το εικονίδιο εμφανίζει έναν αριθμό που αντιπροσωπεύει τα ζητήματα που βρέθηκαν στο γράψιμό σας. Κάνοντας κλικ σε αυτό εμφανίζεται το τυπικό παράθυρο του προγράμματος επεξεργασίας γραμματικής.

gm2

Μόλις φτάσετε εκεί, μπορείτε να περιηγηθείτε στη γραμμή ανάρτησης ανά γραμμή, να δείτε τα σχόλια και να εγκρίνετε τις προτεινόμενες αλλαγές ή όχι, την κλήση σας.

gm3

Με κάθε πρόταση, λαμβάνετε μια εξήγηση για το τι είναι λάθος και γιατί. Κάνοντας κλικ στο "περισσότερο" σας δίνει επιπλέον παραδείγματα και σχόλια.

gm4

Όπως με κάθε ορθογραφικό έλεγχο, μπορείτε να επεκτείνετε τον κατάλογο και να προσθέσετε νέες λέξεις σε αυτόν. Επιπλέον, φαίνεται ότι η τρέχουσα βιβλιοθήκη λέξεων επεκτείνεται συνεχώς ώστε να περιλαμβάνει σύγχρονες εκφράσεις. Σίγουρα δεν θα καταλήξετε να ξύσετε το κεφάλι σας και να απογοητευτείτε όταν βλέπετε μια λέξη σαν "Σε σύνδεση" υπογραμμίζεται (MS Word, γιατί το κάνετε αυτό ;!).

Επιπλέον, όταν πρόκειται για ορθογραφικό έλεγχο, τα περισσότερα μπορούν να γίνουν χωρίς καν να ενεργοποιηθεί ο γραμματικός επεξεργαστής. Κάθε φορά που μια λέξη δεν φαίνεται σωστή, η προσθήκη Chrome θα την υπογραμμίζει αυτόματα. Όταν τοποθετείτε το ποντίκι πάνω από τη λέξη, θα λάβετε άμεσες προτάσεις σχετικά με τη σωστή φόρμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε δεξί κλικ ή οτιδήποτε άλλο. Πολύ γρήγορα.

Η ενσωμάτωση του Grammarly στο WordPress είναι μόνο μια πλευρά του νομίσματος. Δεδομένου ότι είναι μια προσθήκη Chrome, λειτουργεί με κάθε τύπο πεδίου εισαγωγής κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμματική στο Gmail, στα κοινωνικά μέσα (Facebook, Twitter), σε φόρουμ και ακόμη και όταν γράφετε σχόλια σε άλλα ιστολόγια. Βασικά, οπουδήποτε μπορείτε να γράψετε κάτι και κάντε κλικ στο Υποβολή μετά.

Τώρα, σχετικά με τα μειονεκτήματα.

Υπάρχει μόνο ένα. Η όλη βοήθεια σε πραγματικό χρόνο μπορεί να αποσπά την προσοχή κατά τη σύνταξη. Ίσως να είμαι μόνο εγώ, αλλά βλέποντας πάρα πολλές υπογραμμισμένες λέξεις καθώς γράφω και ένας αυξανόμενος αριθμός κρίσιμων λαθών είναι μια σημαντική απόσπαση της προσοχής που με επιβραδύνει. Προσωπικά, συνήθως απενεργοποιώ την επέκταση για τη στιγμή της γραφής και μετά την ενεργοποιώ ξανά όταν έρθει η ώρα να κάνω κάποια επεξεργασία. Λειτουργεί τέλεια με αυτόν τον τρόπο.

Περίληψη χαρακτηριστικών:

 • ✅ Βρείτε αμέσως και διορθώστε πάνω από 250 τύπους λαθών γραμματικής.
 • ✅ Έλεγχος ορθογραφικού συμφραζομένου.
 • ✅ Βελτιώστε την επιλογή λέξεων με προτάσεις λεξιλογίου βελτιστοποιημένου περιβάλλοντος.
 • ✅ Προηγμένη διόρθωση δοκιμών. Ψάχνει για επανάληψη λέξεων και άλλα πράγματα.
 • ✅ Διαθέσιμα πρόσθετα MS Word και MS Outlook.
 • ✅ Διαθέσιμη προσθήκη Google Chrome.
 • ✅ Εντοπίστε λογοκλοπή ελέγχοντας το κείμενό σας σε περισσότερες από οκτώ δισεκατομμύρια ιστοσελίδες.

Τιμή:

Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τη γραμματική στην αρχική σελίδα τους (το μικρό παράθυρο του προγράμματος επεξεργασίας). Μετά από αυτό, υπάρχουν τρία κύρια σχέδια:

 • Μηνιαία – 29,95 $ / μήνα.
 • Τριμηνιαία – 59,95 $ / τρίμηνο (19,98 $ / μήνα).
 • Ετήσια (καλύτερη τιμή) – 139,95 $ / έτος (11,66 $ / μήνα).

Δοκιμάστε γραμματικά

Εναλλακτικά, μεταβείτε στην τελική ετυμηγορία για το Grammarly vs Jetpack εναντίον Ginger εναντίον Hemingway κάνοντας κλικ εδώ.

2. Jetpack

Jetpack είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα WordPress εκεί έξω. Ναι, μάλλον το χρησιμοποιείτε ήδη στον ιστότοπό σας για διάφορους σκοπούς. Αλλά το ξέρατε για αυτό "Ορθογραφία και γραμματική" μονάδα μέτρησης?

Οχι?

Εντάξει, η ενότητα ξεκίνησε ως ξεχωριστό plugin που ονομάζεται After the Deadline και μετά μπήκε στην κύρια δομή Jetpack.

Μόλις ενεργοποιήσετε αυτήν την ενότητα (wp-admin > Jetpack > Ρυθμίσεις), προσθέτει μια προηγμένη λειτουργία ορθογραφικού ελέγχου στον επεξεργαστή WordPress.

jp1

Τώρα, αυτό που είναι υπέροχο σε αυτήν την ενότητα του Jetpack είναι ότι μπορείτε να διαμορφώσετε τους κανόνες και τα προβλήματα που πρέπει να ελέγχει η προσθήκη. Και το πραγματικά υπέροχο είναι ότι κάθε χρήστης στο ιστολόγιό σας μπορεί να ορίσει αυτούς τους κανόνες για τον εαυτό του. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της τυπικής σελίδας προφίλ – YOURSITE.com/wp-admin/profile.php

jp2

Όλα αυτά προορίζονται να σας βοηθήσουν να επιλύσετε θέματα γραμματικής και να εντοπίσετε άλλα προβλήματα που σχετίζονται με κακές μορφές γραφής που μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να εντοπιστούν.

Από τη δική μου εμπειρία, σας συμβουλεύω να αφιερώσετε λίγο χρόνο επιλέγοντας τον σωστό συνδυασμό φίλτρων που θέλετε να διατηρήσετε. Το να τα έχετε όλα για μακροχρόνια απόσταση θα σας κάνει να τρελαίνετε. Για παράδειγμα, τα πρώτα πράγματα που απενεργοποίησα ήταν ο παθητικός έλεγχος φωνής και ο σύνθετος έλεγχος φράσεων.

Μόλις ολοκληρώσετε την εργασία σε μια ανάρτηση, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του πούλι και μετά από μερικά δευτερόλεπτα θα δείτε μερικές προτάσεις.

Κάθε λέξη ή φράση που δεν ταιριάζει θα υπογραμμιστεί. Κάνοντας κλικ στη λέξη / φράση σας δίνει ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου μπορείτε να δείτε τι είναι λάθος, να λάβετε προτάσεις για το πώς να το διορθώσετε και επίσης να δείτε μια εξήγηση για το γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα.

jp3

Συνολικά, η λειτουργικότητα δεν είναι τόσο προηγμένη όσο η Γραμματική, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε πάρα πολύ τη γραφή σας.

Και σε προσωπική σημείωση…

Είναι ντροπή.

Είναι κρίμα που το Jetpack είναι το μόνο – το μόνο – λογικό πρόσθετο για το WordPress που προσφέρει οποιαδήποτε πραγματική λειτουργικότητα διόρθωσης γραμματικής. Όλα τα υπόλοιπα είναι είτε άνω των δύο ετών (γενικά δεν συνιστούμε την εγκατάσταση προσθηκών όπως αυτό) ή την παροχή μόνο κάποιων βασικών λειτουργιών.

Τιμή:

Υπάρχουν προγράμματα επί πληρωμή για το Jetpack, αλλά αν το μόνο που ψάχνετε είναι δυνατότητες διόρθωσης γραμματικής, μπορείτε να διατηρήσετε το δωρεάν πρόγραμμα.

Δοκιμάστε το Jetpack

Εναλλακτικά, μεταβείτε στην τελική ετυμηγορία για το Grammarly vs Jetpack εναντίον Ginger εναντίον Hemingway κάνοντας κλικ εδώ.

3. Τζίντζερ

Τζίντζερ είναι ένα εργαλείο που αναπτύχθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται Ginger Software. Έχουν δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό τους δουλεύοντας στην τεχνολογία βελτίωσης γλώσσας που χρησιμοποιεί στατιστικούς αλγόριθμους και επεξεργασία φυσικής γλώσσας. Αυτό, υποθέτω, σημαίνει ότι το εργαλείο είναι πολύ αποτελεσματικό σε αυτό που κάνει.

Το καλό με το Ginger είναι ότι έχετε έναν ωραίο αριθμό εκδόσεων για διαφορετικά συστήματα: εφαρμογή Windows, iOS, Android, επέκταση Chrome, επέκταση Safari.

Ωστόσο, γίνεται προφανές ότι η εφαρμογή iOS είναι πιθανότατα η κύρια εστίασή τους τώρα. Αυτό που εννοώ είναι ότι ουσιαστικά κάθε άλλη έκδοση του εργαλείου μοιάζει πολύ με την εφαρμογή iOS (υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για την ίδια την εφαρμογή, το μενού με αριστερή στοίχιση και μια συνολική επίπεδη σχεδίαση).

Και μην με παρεξηγείτε, ότι η εφαρμογή iOS είναι πολύ δροσερή, αλλά όταν πρόκειται για εκδόσεις για υπολογιστές, το εργαλείο πέφτει λίγο. Για παράδειγμα, παρόλο που υπάρχει διαθέσιμη επέκταση Chrome, δεν ενσωματώνεται στην πραγματικότητα με τα πεδία εισαγωγής κειμένου σε ιστότοπους (συμβαίνει με μερικούς από αυτούς, αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί με το κύριο πεδίο επεξεργασίας ανάρτησης στο WordPress).

Το κύριο πράγμα που κάνει η επέκταση είναι να ανοίξει ένα πρόσθετο αναδυόμενο πρόγραμμα επεξεργασίας όπου μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε την ανάρτησή σας.

ζ2

Η εφαρμογή για υπολογιστές λειτουργεί πολύ παρόμοια – πρέπει να την ενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το κείμενό σας. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά προβληματικό εάν θέλετε απλώς να ελέγξετε γρήγορα μια ανάρτηση WordPress. Για παράδειγμα, εάν έχετε συνδέσμους στο κείμενό σας, θα εξαφανιστούν μόλις το αντιγράψετε από το Ginger.

ζ1

Τούτου λεχθέντος, οι δυνατότητες ελέγχου γραμματικής του Ginger είναι πολύ αποτελεσματικές και το εργαλείο καταφέρνει να εντοπίσει ζητήματα που έχουν χάσει όλα τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας. Για παράδειγμα, μόνο ο Τζίντζερ αναγνώρισε σωστά τη φράση "και μάλιστα σας ελέγχει το κείμενο για λογοκλοπή" ως προβληματικό (θα έπρεπε να είναι "τα δικα σου" δεν "εσείς").

Υποθέτω ότι υπάρχει πάντα μια αντιστάθμιση όταν θέλετε να αποκτήσετε ένα εργαλείο ποιότητας. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Και όπου το τζίντζερ πέφτει πίσω από την ευχρηστία, το αντισταθμίζει στην ποιότητα των ίδιων των ελέγχων.

Περίληψη χαρακτηριστικών:

 • ✅ Εφαρμογές / προσθήκες για: Windows, iOS, Android, Chrome, Safari.
 • ✅ Προηγμένος έλεγχος γραμματικής.
 • ✅ Επαναδιατύπωση φράσης. Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε διαφορετικούς τρόπους φράσης του κειμένου σας.
 • ✅ Εργαλεία μετάφρασης (40 γλώσσες).
 • ✅ Λεξικό. Σας βοηθά να κατανοήσετε τη σημασία των λέξεων που χρησιμοποιείτε.
 • ✅ Αναγνώστης κειμένου. Διαβάζει ό, τι έγραψες.

Τιμή:

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Ginger δωρεάν. Μετά από αυτό, υπάρχουν τρία επίπεδα τιμολόγησης για το πρόγραμμα Premium:

 • Μηνιαία – 29,96 $ / μήνα, χρεώνεται μηνιαίως.
 • Ετήσια – 12,48 $ / μήνα, με ετήσια πληρωμή 149,76 $.
 • Δύο έτη – 9,99 $ / μήνα, χρεώνονται ως μία διετή πληρωμή ύψους 239,76 $.

Προσφέρουν επίσης Τζίντζερ για επιχειρήσεις, με χρέωση 9,99 $ / μέλος ανά μήνα.

Δοκιμάστε το τζίντζερ

Εναλλακτικά, μεταβείτε στην τελική ετυμηγορία για το Grammarly vs Jetpack εναντίον Ginger εναντίον Hemingway κάνοντας κλικ εδώ.

4. Χέμινγουεϊ

Χέμινγουεϊ είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο, αλλά είναι επίσης λίγο διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο σε αυτήν τη λίστα. Κυρίως, αντί να εστιάζετε στο μικρό, για να το πείτε, σας ενθαρρύνει να ρίξετε μια πιο ψηλή προβολή στα γραπτά σας.

Εδώ εννοώ. Παρόλο που το Hemingway θα σας ενημερώσει για μια περίεργη λέξη εδώ και εκεί, η κύρια δουλειά του είναι να βελτιώσει τη συνολική αναγνωσιμότητα της ανάρτησής σας. Για να γίνει αυτό, επισημαίνει ολόκληρες προτάσεις που είναι είτε δυσανάγνωστες είτε πολύ δυσανάγνωστες. Τότε, εναπόκειται σε εσάς να κάνετε κάτι γι ‘αυτό.

η1

Το Hemingway διατίθεται είτε ως διαδικτυακό εργαλείο είτε ως ολοκαίνουργια εφαρμογή Hemingway Editor για Mac και Windows.

Δεν υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης ή άλλοι τύποι ενοποιήσεων. Αυτό σημαίνει για κάποιον που εργάζεται με το WordPress είναι ότι πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το περιεχόμενό σας στο Hemingway, να κάνετε τη δουλειά σας εκεί και, στη συνέχεια, να το αντιγράψετε ξανά στο WordPress.

Το Hemingway είναι ένα οπτικό εργαλείο. Χρησιμοποιεί διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τη σοβαρότητα ενός συγκεκριμένου προβλήματος που βρίσκεται στην ανάρτησή σας. Για παράδειγμα, οι προτάσεις που είναι πολύ δύσκολο να διαβαστούν είναι κόκκινες, δύσκολες στην ανάγνωση είναι κίτρινες και ούτω καθεξής.

η2

Όταν πρόκειται για τη χρήση του εργαλείου, πρέπει απλώς να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω σε μια δεδομένη φράση και το Hemingway θα σας δώσει προτάσεις.

Κατά τη γνώμη μου, το Hemingway είναι μια εξαιρετική λύση για να κάνετε αυτόν τον τελικό έλεγχο πριν από τη δημοσίευση μιας ανάρτησης, αφού το έχετε ήδη χρησιμοποιήσει μέσω κάποιου άλλου εργαλείου (όπως το Grammarly).

Τιμή:

Το εργαλείο ιστού είναι εντελώς δωρεάν. Ο επεξεργαστής επιφάνειας εργασίας είναι 19,99 $ (εφάπαξ πληρωμή).

Δοκιμάστε το Χέμινγουεϊ

Εναλλακτικά, μεταβείτε στην τελική ετυμηγορία για το Grammarly vs Jetpack εναντίον Ginger εναντίον Hemingway κάνοντας κλικ εδώ.

5. Πρότυπος ορθογραφικός έλεγχος

Έχουμε το καλό, όχι το κακό, οπότε ας μιλήσουμε άσχημο.

Ειλικρινά, οι τυπικοί ορθογραφικοί έλεγχοι δεν είναι πολύ χρήσιμοι ως εργαλείο για bloggers, συγγραφείς ή για οποιονδήποτε διευθύνει έναν ιστότοπο για αυτό το θέμα. Εκτός από το να σας βοηθούν να παρατηρήσετε κάποια βασικά τυπογραφικά λάθη, δεν είναι καλά για οτιδήποτε άλλο.

Το Ginger Software δημιούργησε έναν ωραίο πίνακα σύγκρισης του τυπικού ορθογραφικού ελέγχου έναντι του εργαλείου τους:

gingervs

Η συμβουλή μου είναι πολύ απλή εδώ… απλώς μείνετε μακριά από τους τυπικούς ορθογραφικούς ελέγχους για οποιαδήποτε σοβαρή εργασία επεξεργασίας ή έλεγχο γραμματικής. Είστε πολύ καλύτερα με οποιοδήποτε από τα τέσσερα εργαλεία που περιγράφονται παραπάνω.

Εντάξει, αλλά ποιο να επιλέξουμε συγκεκριμένα?

Η ετυμηγορία – Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs standard ορθογραφικός έλεγχος

Ακολουθούν οι προτάσεις μου – τρεις εναλλακτικές διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε:

(β) Το επόμενο βήμα προς τα επάνω: Χρήση Γραμματικά. Μόνο η γραμματική από μόνη της θα σας προσφέρει μεγάλη αξία και βασικά ό, τι χρειάζεστε όσον αφορά τον έλεγχο της γραμματικής και θα βελτιώσετε τη γραφή σας.
(γ) Η μέγιστη τιμή: Χρήση Γραμματικά και Τζίντζερ. Σε αυτήν τη ρύθμιση, θα χρησιμοποιούσα πρώτα τη Γραμματική (καθώς είναι το ευκολότερο εργαλείο που χρησιμοποιείται αφού είναι ενσωματωμένο στο πρόγραμμα περιήγησής σας) και στη συνέχεια το Ginger μετά για να δω αν υπάρχουν προβλήματα που κάθονται βαθύτερα κάτω από την επιφάνεια.

Τι νομίζετε; Έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε πούλια γραμματικής όπως πριν; Φαίνονται σαν κάτι που θα μπορούσατε να επωφεληθείτε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector