Το μυστικό στρατηγικής περιεχομένου για νίκη με αναγνώστες και Google

Οι σημερινές κορυφαίες συμβουλές μάρκετινγκ περιεχομένου είναι γεμάτες με λέξεις buzz και "γρήγορες και βρώμικες συμβουλές", προσπαθώντας να σας πουλήσω στη σέξι πλευρά του μάρκετινγκ. Αλλά αυτό αγνοεί τη μία στρατηγική περιεχομένου που λειτουργεί πάντα… επειδή είναι δύσκολο να πουληθεί, είναι σκληρή δουλειά, είναι χρονοβόρα και δεν υπάρχουν συντομεύσεις.


Στον πυρήνα του, είναι επίσης πολύ απλό: πρέπει να παρέχετε λεπτομερές περιεχόμενο που είναι αναμφισβήτητα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο στον Ιστό. Το περιεχόμενό σας πρέπει να έχει περισσότερα από απλά "εξαιρετική ποιότητα". Πρέπει να είναι το καλύτερο.
Η στρατηγική περιεχομένου του ιστολογίου σας

Γιατί "εξαιρετική ποιότητα" δεν αρκεί για μια επιτυχημένη στρατηγική περιεχομένου

Κάθε έμπορος περιεχομένου εκεί έξω θα σας πει ότι το ποιοτικό περιεχόμενο είναι σημαντικό, αλλά μόνο λίγοι από αυτούς καταλαβαίνουν το * επίπεδο * ποιότητας που είναι πραγματικά απαραίτητο. Για λόγους ευκολίας, σε αυτό το άρθρο θα ορίσουμε την ποιότητα χρησιμοποιώντας μια κλίμακα 10. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μπορούν να επιτύχουν την επιτυχία γράφοντας με συνέπεια άρθρα που έχουν χτυπήσει 8 στα 10. Aka. "αρκετά καλό".

Για πολύ καιρό, αυτοί οι έμποροι είχαν δίκιο. 8 στους 10 μπορεί να μην κερδίσουν εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά θα έφερνε αρκετά για να διατηρήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Αλλά 8 στα 10 δεν είναι πια αρκετά. Σήμερα υπάρχουν εκατομμύρια άρθρα για σχεδόν κάθε θέμα στο Διαδίκτυο. Χιλιάδες από αυτά τα άρθρα είναι ήδη 8 στα 10. Εάν γράψετε ένα άλλο άρθρο που είναι μόνο 8, είναι βέβαιο ότι θα χαθείτε στην αναπτυσσόμενη θάλασσα (το λεγόμενο) ποιοτικό περιεχόμενο. Θα δείτε μηδενικά αποτελέσματα. Κάτι σαν αυτό:

ποιότητα έναντι αντίκτυπου

Εάν είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια και να φτάσετε στο 10ο επίπεδο ποιότητας, θα έχετε αποτελέσματα στο ίδιο επίπεδο. Οι αναγνώστες θα παρατηρήσουν ότι έχετε κάνει την επιπλέον δουλειά όπου χιλιάδες άλλοι έμποροι αρνήθηκαν να το κάνουν. Θα προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα από ποτέ και τα αποτελέσματά σας θα βελτιωθούν μόνο όταν η Google αναπτύσσει περισσότερο εστιασμένη στην ποιότητα ενημερώσεις αλγορίθμου.

Αυτός ο τύπος περιεχομένου – το περιεχόμενο που βαθμολογεί 10 στα 10 στον μετρητή ποιότητας – βρίσκεται στον πυρήνα του δημοφιλούς Brian Dean τεχνική ουρανοξύστη (όπου παίρνετε ένα ήδη επιτυχημένο κομμάτι και το βελτιώνετε ακόμη περισσότερο). Αλλά η δημιουργία του καλύτερου περιεχομένου στη θέση σας είναι μια στρατηγική από μόνη της. Αυτά τα άρθρα γίνονται "συνδεόμενα περιουσιακά στοιχεία", πόροι τόσο χρήσιμοι που άλλοι επηρεαστές δεν μπορούν παρά να μοιραστούν συνδέσμους προς αυτό. Τα καλύτερα συνδεόμενα στοιχεία εξακολουθούν να αποκτούν συνδέσμους χρόνια μετά την ημερομηνία δημοσίευσής τους.

Χρειάζεστε απόδειξη; Εδώ είναι το πιο συνδεδεμένο με το CodeinWP – κάντε κλικ. Ημερομηνία έκδοσης? 25 Ιαν 2015.

Πώς να δημιουργήσετε περιεχόμενο που βαθμολογεί 10/10 στην κλίμακα ποιότητας

Οι επιτυχημένοι έμποροι περιεχομένου γνωρίζουν ότι δεν είναι αρκετό να γράφετε ό, τι έρχεται στο μυαλό τους. Πρέπει να γράψουν το περιεχόμενο που πραγματικά αναζητά το κοινό τους. Ξοδεύουν σημαντικό χρόνο για να ανακαλύψουν τι θέλει να γνωρίζει το κοινό τους και να το κάνει αυτό μέρος της στρατηγικής περιεχομένου τους. Όλα τα άρθρα τους είναι με βάση ερωτήσεις που κάνουν ήδη οι πελάτες τους.

Πώς μοιάζει ένα άρθρο 10/10 – ένα συνδεόμενο στοιχείο; Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα από την ομάδα CodeinWP:

 • Things️ 44 πράγματα που θέλω να ήξερα πριν ξεκινήσω ένα ιστολόγιο – τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τις δικές σας σε 225.000 επισκέψεις / μήνα, όπως τελικά κάναμε
 • Best️ Οι καλύτεροι πάροχοι SMTP σε σύγκριση – Amazon SES vs SendinBlue vs SendGrid εναντίον Mandrill
 • ��️ Δωρεάν φιλοξενία WordPress: αξίζει τον κόπο?
 • ��️ Divi vs Avada vs X Θέμα: Απόλυτη σύγκριση

Όλα αυτά τα άρθρα έχουν μήκος πάνω από 2.000 λέξεις και χωρίζουν τα θέματα τους σε απίστευτες λεπτομέρειες. Παρέχουν σε βάθος γνώση ενός συγκεκριμένου θέματος και μια πληθώρα ενεργών συμβουλών οι αναγνώστες μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν αμέσως.

Στον πυρήνα τους, αυτές οι δημοσιεύσεις στοχεύουν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχει ο αναγνώστης σχετικά με το θέμα.

Η συγγραφή άρθρων που βαθμολογούν 10/10 κάθε φορά είναι το θεμέλιο κάθε εξαιρετικής στρατηγικής περιεχομένου. Η δημιουργία αυτού του περιεχομένου απαιτεί χρονοβόρα δουλειά, αλλά δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Έχω χωρίσει τη διαδικασία σε οκτώ απλά βήματα για να κάνω τη ζωή σας πιο εύκολη:

Βήμα 1: Μάθετε τι θέλει να γνωρίζει το κοινό σας

Εάν η τρέχουσα στρατηγική περιεχομένου βασίζεται στην ιδέα της δημιουργίας "υπέροχο περιεχόμενο", πιθανώς έχετε ήδη μάθει βασίστε τα άρθρα σας σε ερωτήσεις απευθείας από το κοινό σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία μόνο ερώτηση και να την απαντήσετε σε βάθος.

Για να δημιουργήσετε ακόμη καλύτερο περιεχόμενο, θα ξεκινήσετε με τον ίδιο τρόπο. Προχωρήστε στο αγαπημένο σας μέρος για να βρείτε ερωτήσεις κοινού – Quora και Reddit είναι υπέροχα μέρη για να λάβετε ερωτήσεις από ένα ευρύ κοινό – και να αναζητήσετε ένα κύριο θέμα.

Το θέμα σας πρέπει να είναι αρκετά ευρύ ώστε να προσελκύει ένα ευρύ φάσμα ατόμων και αρκετά ενδιαφέρον για να γράφει τουλάχιστον 2.000 λέξεις. Θα πρέπει επίσης να δημιουργήσει ευκαιρίες για σύνδεση με άλλα άρθρα που έχετε γράψει, ενθαρρύνοντάς τα να παραμείνουν στον ιστότοπό σας περισσότερο.

Ψάξτε για πράγματα που μοιάζουν να αντηχούν με πολλούς ανθρώπους.

Για παράδειγμα, η ομάδα CodeinWP έχει κάνει πολλά όσον αφορά τη δοκιμή διαφόρων πλατφορμών φιλοξενίας για ιστότοπους WordPress και την ανάλυση της απόδοσής τους. Αυτό δεν είναι μόνο κάτι που τους αρέσει, αλλά και ένα θέμα που είναι πολύ δημοφιλές στο Quora.

quora1
quora2

Προφανώς, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για φτηνές και καλές πλατφόρμες φιλοξενίας. Ορίστε λοιπόν η απάντηση του CodeinWP σε αυτήν την ανάγκη: Best Cheap WordPress Hosting: 10 επιλογές για λιγότερο από 3,95 $ / μήνα .

Βήμα 2: Δημιουργήστε μια περιεκτική λίστα ερωτήσεων προς απάντηση

Τώρα που έχετε την αρχική σας ερώτηση – αυτή που θα δημιουργήσετε το περιεχόμενό σας – μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε υπο-ερωτήσεις. Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα αποτελέσουν τις διάφορες ενότητες του άρθρου σας. Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τρόποι για να βρείτε αυτά τα ερωτήματα:

 • Καταγράψτε τυχόν σχετικές ερωτήσεις που βρήκατε στο διαδίκτυο κατά τον αρχικό γύρο της έρευνας
 • Σκεφτείτε άλλες ερωτήσεις που έχετε σχετικά με το θέμα
 • Επιστρέψτε στην αρχική ερώτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακολουθήστε συνδεδεμένα νήματα για να βρείτε περισσότερα
 • Ρωτήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή το ενημερωτικό δελτίο σας σχετικά με τις ερωτήσεις που έχουν σχέση με το θέμα

Χρησιμοποιήστε και τις τέσσερις από αυτές τις μεθόδους μαζί για να δημιουργήσετε μια εκτενή λίστα ερωτήσεων. Αυτή η λίστα είναι το πλαίσιο στο οποίο θα δημιουργήσετε το πραγματικό σας περιεχόμενο.

Βήμα 3: Απαντήστε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις

Μόλις αποκτήσετε το πλαίσιο, ήρθε η ώρα να μπείτε στη σκληρή δουλειά και να βελτιώσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας. Πρέπει να ανακαλύψετε τις απαντήσεις σε κάθε ερώτηση στη λίστα σας. Γνωρίζετε ήδη τις απαντήσεις; Αν δεν γράφετε για κάτι εξαιρετικά υποκειμενικό, αυτές οι απαντήσεις πρέπει να είναι υποστηρίζεται από γεγονότα και πηγές.

Το πού θα βρείτε αυτές τις απαντήσεις εξαρτάται πολύ από τον κλάδο στον οποίο βρίσκεστε, αλλά ιστότοποι όπως το Quora, το Reddit και το Yahoo Απαντήσεις έχετε ενότητες για σχεδόν κάθε τύπο πληροφοριών που μπορείτε να φανταστείτε.

Καταγράψτε όλες τις απαντήσεις σας σε σημειώσεις σε μορφή σημείου καθώς ολοκληρώνετε την έρευνά σας. Η μετατροπή τους σε άρθρο που θα απολαύσει το κοινό σας έρχεται αργότερα.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στην ιδέα της προαναφερθείσας τεχνικής ουρανοξύστη. Η αρχή εδώ είναι να βρείτε έναν πόρο (μια ανάρτηση, έναν οδηγό, ένα άρθρο) που ήδη αντιμετωπίζει το θέμα αρκετά καλά. Στη συνέχεια, εξετάστε το για να βρείτε σημεία που θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα και άλλες ενότητες που θα μπορούσατε να βελτιώσετε συνολικά.

Με άλλα λόγια, αντιμετωπίστε αυτόν τον πόρο ως ικρίωμα για τον πόρο σας. Μην παίρνετε και μην κλέβετε κανένα περιεχόμενο, προφανώς, αλλά απλώς πάρτε μια καλή ιδέα για το τι πρέπει να επιτύχει ένα κομμάτι περιεχομένου σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα και ποιες προκλήσεις υπάρχουν όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο πράγμα.

Επαγγελματική συμβουλή: Ελέγχετε πάντα τις πηγές σας, ειδικά αν λαμβάνετε πληροφορίες από τους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω. Η δημοσίευση ελαττωματικών πληροφοριών υπονομεύει την αξιοπιστία σας, καταστρέφοντας τον σκοπό αυτής της στρατηγικής περιεχομένου.

Βήμα 4: Γράψτε τις απαντήσεις σας

Συλλέξατε έναν τόνο πληροφοριών τώρα, πιθανότατα μέσα σε λίγες μέρες και επιτέλους ήρθε η ώρα να αρχίσετε να γράφετε! Συμπληρώστε τις απαντήσεις σε μορφή σημείου που δημιουργήσατε στο παρελθόν, ρίχνοντας μερικές προσωπικές απόψεις και ανέκδοτα για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη σύνδεση με τους αναγνώστες σας.

Θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε ορισμένους βασικούς κανόνες γραφής για να κάνετε το περιεχόμενό σας πιο ελκυστικό:

 • Χρησιμοποιήστε σύντομες, συνοπτικές προτάσεις.
 • Αλλά όχι πάντα – η διαφορετική δομή των προτάσεων προσθέτει γεύση στο γράψιμό σας.
 • Κρατήστε τη γλώσσα σας απλή.
 • Οργανώστε το περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας επικεφαλίδες και υπότιτλους.
 • Χρησιμοποιήστε κουκκίδες ή αριθμημένες λίστες για να χωρίσετε μεγάλα κομμάτια κειμένου και να αυξήσετε το κενό διάστημα.
 • Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα πρώτου ατόμου ("Εγώ"), δεύτερο ("Εσείς") πρόσωπο και τρίτο άτομο ("αυτή"/"αυτός"/"αυτοί") για να δώσετε στην εργασία σας μια αίσθηση συνομιλίας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόσθετο Yoast SEO για να ελέγξετε πόσο ευανάγνωστο είναι το άρθρο σας σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διαδικασία γραφής.

ευκολία ανάγνωσης

Επαγγελματική συμβουλή: Δείτε τον τεράστιο οδηγό του CodeinWP με τίτλο "Πώς να ξεκινήσετε ένα blog: Πλήρης οδηγός από μηδενική εμπειρία σε 150.000+ αναγνώστες κάθε μήνα" – βασικά έχει μάθει όλη η ομάδα για το blogging όλα αυτά τα χρόνια, και πώς να δημιουργεί περιεχόμενο που γίνεται αντιληπτό.

Βήμα 5: Προσθήκη εικόνων

Στους ανθρώπους αρέσουν οι εικόνες. Αυτοί να τα θυμάστε καλύτερα και είναι πιο πιθανό να τα μοιραστούν στα κοινωνικά μέσα (δεδομένα, δεδομένα). Όσο περισσότερες εικόνες έχει ένα άρθρο, το πιο συχνά γίνεται κοινή χρήση. Εάν το άρθρο σας δεν συνοδεύεται από τουλάχιστον μερικές εικόνες, έχετε ουσιαστικά τραβήξει το μάρκετινγκ σας.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι λήψης των εικόνων σας. Μπορείτε να εγγραφείτε για μια πληρωμένη υπηρεσία φωτογραφίας αποθεμάτων όπως Σάττερκοκ, ή μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους πολλούς δωρεάν ιστότοπους με εικόνα.

Το CodeinWP έχει έναν πλήρη λεπτομερή οδηγό για την εύρεση και ακόμη και τη δημιουργία εικόνων για το περιεχόμενο του ιστολογίου σας. Τσέκαρέ το.

Μόλις λάβετε αυτές τις εικόνες, μπορείτε να τις δημοσιεύσετε ως έχουν ή να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα όπως Κάναβα για να τα τροποποιήσετε.

Μπορείτε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο το άρθρο σας δημιουργώντας ένα infographic για να το ακολουθήσετε – και δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πολλά για το σχεδιασμό. Η Canva προσφέρει εκατοντάδες στοιχεία infographic. Μερικά από αυτά είναι διαθέσιμα δωρεάν και τα premium στοιχεία κοστίζουν μόνο 1 $. Με λίγη πρακτική θα είστε σε θέση να δημιουργήστε ένα γράφημα σε 15 λεπτά χρησιμοποιώντας αυτό το κυρίως δωρεάν εργαλείο.
καμβά

Βήμα 6: Επεξεργασία, επεξεργασία, επεξεργασία

Είναι δυνατό να γράψετε ένα καθαρό πρώτο προσχέδιο, αλλά κανένα πρώτο προσχέδιο δεν είναι τέλειο. Επομένως, μην δημοσιεύσετε το πρώτο πρόχειρο – ποτέ. Γράψτε το πρώτο πρόχειρο και αφήστε το στην άκρη για μία ή δύο ημέρες. Επιστρέψτε σε αυτό με φρέσκα μάτια και χωρίστε το. Βεβαιωθείτε ότι κάθε λέξη εξυπηρετεί έναν σκοπό. Τριπλός έλεγχος των πληροφοριών σας.

Μόλις τα κάνετε όλα αυτά, αφήστε το για άλλη δύο μέρες και, στη συνέχεια, διαβάστε το. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά έναν επαγγελματία συντάκτη, προσλάβετε κάποιον για να κάνει το περιεχόμενό σας να λάμψει. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με έναν επεξεργαστή αντιγράφων – κάποιον που διορθώνει τα στιλιστικά προβλήματα στη γραφή σας – καθώς και έναν διορθωτή.

Μπορείτε να βρείτε αυτά τα άτομα μέσω ιστότοπων όπως το Upwork ή το Fiverr.

Εν κατακλείδι, το άρθρο σας πρέπει να περάσει οπουδήποτε από δύο έως και πέντε τροποποιήσεις πριν από τη δημοσίευσή του.

Επαγγελματική συμβουλή: Η ποιότητα είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτής της στρατηγικής περιεχομένου, αλλά το SEO εξακολουθεί να έχει σημασία. Δώστε προσοχή στο SEO κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Η προσθήκη Yoast SEO παρακολουθεί το SEO σας σε πραγματικό χρόνο, διευκολύνοντας τη βελτιστοποίηση κάθε άρθρου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει ένα πράσινο φως από το Yoast πριν πατήσετε GO.
σκορ yoast

Βήμα 7: Δημοσίευση

Συγχαρητήρια! Έχετε γράψει ένα απίστευτα λεπτομερές άρθρο που επιλύει προβλήματα για τους αναγνώστες σας και το έχετε επεξεργαστεί πολλές φορές. Τώρα είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο. Μπορείτε να το δημοσιεύσετε αμέσως, αλλά προγραμματίζοντας το για μια συγκεκριμένη ημερομηνία είναι συνήθως καλύτερο. Αυτό σας βοηθά να διασφαλίσετε ένα κανονικό πρόγραμμα δημοσίευσης – δημοσιεύοντας την ίδια ημέρα κάθε εβδομάδα, το κοινό σας επιστρέφει – και σας δίνει χρόνο να προετοιμάσετε ένα σχέδιο μάρκετινγκ.

Προώθηση του κορυφαίου περιεχομένου σας

Η δημιουργία περιεχομένου κορυφαίας ποιότητας είναι μια ισχυρή στρατηγική περιεχομένου από μόνη της, αλλά η εργασία σας δεν τελειώνει με τη δημοσίευση. Ένα άρθρο κορυφαίας ποιότητας θα προσελκύσει φυσικά τη δική του κίνηση, αλλά χρειάζεται ακόμα – και αξίζει – μια ώθηση μάρκετινγκ. Και το περιεχόμενο 10/10 είναι ιδανικό για την πιο επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ όλων: να κάνετε άλλους επιδότες να κάνουν το μάρκετινγκ για εσάς.

Υπάρχουν τρεις τύποι ατόμων που θέλετε να προσεγγίσετε με αυτό το περιεχόμενο. Η πρώτη ομάδα είναι άτομα που γνωρίζετε ήδη στη βιομηχανία σας. Η δεύτερη ομάδα είναι άτομα που δεν γνωρίζετε, αλλά μοιράζονται περιεχόμενο όπως το δικό σας. Η τρίτη ομάδα (που συχνά επικαλύπτεται με ένα από τα άλλα δύο) είναι άτομα των οποίων το περιεχόμενο με το οποίο έχετε συνδεθεί στο άρθρο σας.

Δημιουργήστε πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε ομάδα ατόμων. Υπενθυμίστε τους ποιοι είστε, πείτε τους τι ακριβώς είναι το νέο σας περιεχόμενο και ΑΚΡΙΒΩΣ τι θέλετε να κάνουν. Θέλετε να μοιραστούν το άρθρο σας στα κοινωνικά τους μέσα; Συμπεριλάβετε ένα προ-γραπτό μήνυμα που μπορούν να μοιραστούν γρήγορα. Θέλετε να τοποθετήσουν το σύνδεσμο στον ιστότοπό τους; Πείτε τους πού ανήκει και τι πρέπει να ονομάσουν το άρθρο. Εξατομικεύστε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα ονόματα των επιρροών και ακριβώς γιατί επικοινωνείτε μαζί τους.

hackernews
Πρέπει επίσης μοιραστείτε το κορυφαίο σας περιεχόμενο σε όλα τα δικά σας προφίλ κοινωνικών μέσων.

Σκεφτείτε τους ιστότοπους κοινωνικής κοινοποίησης όπως Ειδήσεις χάκερ και Διαχείριση WP (για περιεχόμενο WordPress). Δεν υπάρχει εγγύηση ότι τα άρθρα σας θα έχουν καλή απόδοση σε αυτούς τους ιστότοπους, αλλά το περιεχόμενο 10/10 είναι πιο πιθανό να ανέβει στην κορυφή.

Τελική συμβουλή: Πώς να εφαρμόσετε αυτήν τη στρατηγική περιεχομένου σε δράση

Κάθε έμπορος περιεχομένου ροκ σταρ ακολουθεί έναν απλό κανόνα: "εξαιρετική ποιότητα" δεν μπορεί ποτέ να ταιριάζει με την κορυφαία ποιότητα. Η οικοδόμηση της δικής σας στρατηγικής περιεχομένου γύρω από αυτόν τον κανόνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε την επιτυχία. Μπορεί να μην είναι άμεση – η διαδικασία γραφής μόνο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες – αλλά το κορυφαίο ποιοτικό περιεχόμενο θα φέρει τελικά το ιστολόγιό σας στην κορυφή της θέσης του.

Προς το παρόν, μην ανησυχείτε για τη δημιουργία όλου του περιεχομένου σας κορυφαίας ποιότητας περιεχομένου. Ξεκινήστε με ένα μόνο άρθρο. Επιλέξτε μια ερώτηση για απάντηση, μελετήστε κάθε σχετική ερώτηση που μπορείτε να βρείτε και ενσωματώστε όλες αυτές τις απαντήσεις σε έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Επεξεργαστείτε το μέχρι να λάμψει, δημοσιεύστε το και προωθήστε το.

Αφού ολοκληρώσετε το πρώτο σας άρθρο υψηλής ποιότητας, εστιάστε στη σύνταξη ενός μήνα. Με την πάροδο του χρόνου, θα βελτιώσετε την έρευνα και τις δεξιότητες γραφής σας, κάνοντας τη διαδικασία πιο γρήγορη. Τελικά θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε όλο το περιεχόμενό σας κορυφαίας ποιότητας – και στη συνέχεια θα μπορείτε να απολαύσετε κορυφαία αποτελέσματα.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map