Effektive blogmål: Din ultimative guide til praktisering af indstilling, måling og nå dine mål som en blogger

Advarsel! Dette er ikke endnu en "skal du sætte blogmål" -rant. Dette er mere. Vejen mere. For det første er fakta: blogs, der sætter mål, måler og holder sig til gode mål, er langt mere effektive end blogs uden mål, eller blogs med ineffektive mål. Dette indlæg fortæller dig alt om dets detaljer, forklarer, hvordan du indstiller effektive blogmål, og derefter hvordan du skal sikre dig, at du holder dig til dem.


Den faktiske blogging er ikke let. Uanset om du opretter en ny blog, eller udvikler en eksisterende, sidder ned og fortæller dig selv, "rigtigt, tid til at blogge!" er omtrent så nyttig som at sidde foran et tomt lærred og fortælle dig selv "rigtigt, tid til at male et billede!" Selvfølgelig, for et meget udvalgt antal mennesker, kan en sådan kreativ frihed være både befriende og inspirerende.

Men for de fleste af os kan denne form for retningsløs impuls være overvældende og selvvindende. Dette er ikke et godt sted at være i, men dette indlæg kan guide dig fra forvirring til bloggsucces.

Hvad der adskiller fantastiske blogs fra resten er ikke nødvendigvis den absolutte kvalitet af deres ideer eller skrivning, men snarere forfatterens evne til at visualisere, dirigere og udvikle dem til en sammenhængende vision med langsigtede mål og strategier. Med andre ord effektive blogmål.
sæt blog-mål

Mennesker er dårlige til at tænke med hensyn til sammensat vækst; vi foretrækker at tænke lineært. Dette betyder, at vi overvurderer, hvad vi kan opnå på kort sigt, men undervurderer på lang sigt. Korrekt målsætning giver dig mulighed for at binde dine storslåede ambitioner med din daglige taktik, så du kommer aldrig ind over dit hoved – men afgørende, sælg aldrig dig selv kort.

I dette indlæg ser vi på de metoder, du kan bruge i dag for at tage din blogging til det næste niveau. Vi undersøger kernekomponenterne i brugbare mål og teknikker til dannelse og udvikling af dem. Vi vil også se på implementeringsstrategier: implementere disse mål i praksis, holde sig til dem og spore dine resultater. Endelig vil vi dække nogle almindelige vejspærringer, og hvordan vi kan overvinde dem.

Lad os starte med det grundlæggende, og stille nogle hårde spørgsmål om, hvorfor du gør det.

Sådan dannes effektive mål: start med hvorfor

Det første spørgsmål, du har brug for at stille dig selv, er også det sværeste: hvorfor kører du denne blog? Hvad håber du at opnå med det? Spørg 5 forskellige bloggere, så får du 5 forskellige svar:

Jeg vil have en platform til at udtrykke vores brandidentitet og skelne os fra konkurrencen
Jeg vil gerne give et kig bag kulisserne i vores firma

Jeg vil opbygge troværdighed
Jeg vil forbinde personligt med mine fans
Jeg vil opbygge en e-mail-liste gennem stort indhold

Du kan generere et vilkårligt antal specifikke, målrettede mål til din egen blog lige fra denne liste. Men selvom disse alle lyder som helt rimelige ideer, går de faktisk ikke langt nok. Det vil sige, de adresserer ikke de strategiske mål, der ligger bag en vellykket blog.

Hvad er poenget med at oprette en e-mail-liste? Hvilken fordel vil det? "opbygge troværdighed" give dig i din branche? Hvordan kan det at give insiderindsigt faktisk hjælpe udviklingen af ​​din virksomhed? Før du går videre, skal du sikre dig, at du har en konkret idé om hvad din blog er til og i givet fald, hvordan det vil hjælpe din virksomhed.

Men vent! Det er også vigtigt at huske på, at det ikke vil være givende at indstille blog-mål for det ikke. Stol ikke bare på "herskende visdom" i erhvervslivet. Hvor er du vil have dine blog skal være om en måned? Om et år? Fem år? Forestil dig dit ideal "succes tilstand" og tænk over, hvordan du måske er kommet der, og prøv at udarbejde kortsigtede mål, der fører til dine langsigtede mål.

Selvom de oprindeligt synes overbevisende, er der ingen indre værdi i nogen af ​​eksemplerne ovenfor, medmindre de er bundet i din langsigtet vision for din blog. Når du vælger et blindt valg og vælger et mål, bliver det meget sværere for dig at finde det personlige drivkraft for at være i stand til at nå det.

Tag et par minutter. Grib en pen og papir. Skriv nogle ideer og konturer om, hvad du synes, formålet med din blog er, og hvor du ser den tage din forretning.

Dette billede viser denne øvelse for en af ​​mine klienter. Brug et par minutter på at gøre dette, og hold det ved, når du har dækket de åbenlyse punkter. Når du er færdig, kan vi fortsætte med at se på, hvordan du omdanner disse ideer til konkrete, opnåelige mål.
blog mål

Blog SMART for effektive mål

Lad os se på, hvordan du indstiller håndterbare, effektive mål for din blog med whys og hvornår ude af vejen. Disse vil sikre, at du er målrettet mod specifikke, improvisable områder og indstiller dig til en bæredygtig, langsigtet vækst i nøglemetrik.

SMART-rammen er den gyldne standard, når det kommer til målsætning. Du har muligvis hørt det hele før, men det er et så klart system, at det virkelig bærer gentagelse her. SMART er en fem-trins tjekliste for at sikre dig, at du når dine mål på den mest effektive måde. SMART mål er:

Bestemt

Bestemt

Generaliseringer er notorisk uhensigtsmæssige. "Forbedre min blog" er et i det væsentlige meningsløst mål uden definerbare parametre eller slutpunkter. At indsnævre dine planer til specifikke mål er det første skridt til succes – ellers ved du ikke, hvad det er, du lykkes med!
målbar

målbar

Dette er baseret på ideen om, at du har brug for at kunne måle dine mål for at de skal være effektive. "Bliv en bedre forfatter" er ikke et målbart mål (hvordan måler du godhed?) – "skriv et indlæg, der får 100 delinger" er.

opnåelige

opnåelige

Selvfølgelig, en dag ønsker du måske 100.000 mennesker, der læser din blog. Det kan godt ske, til sidst. Men det vil ikke ske i den første måned. For at få det skal du bruge 10.000 og før det 1000 og så videre. Fokuser på hvad der er muligt, ellers bliver du bare skuffet.
Relevant

Relevant

Dette vender tilbage til vores første punkt: Sørg for, at du sætter mål, der er relevante for grunden til, at du kører din blog i første omgang. Akkumulering af e-mail-abonnenter bare for det giver dig den tilfredsstillende følelse af numre, der tikker op, men det hjælper ikke rigtig. Prøv i stedet at sætte et mål som f.eks "øg klikfrekvensen til produktsiden med 30%", direkte knyttet til dine langsigtede produktionsmål.
Tidsbundne

Tidsbundne

En sikker ild-måde at ignorere noget er at lægge ingen tidsbegrænsning på det. Det enkle mål "skriv 10 blogs" har en markant anden impuls til "skriv 10 blogs inden november". Sæt hårde grænser på din tid for at sikre, at du har en grund til at få tingene gjort i dag.

Så når du lægger alt dette sammen, hvordan ser SMART-bloggingsmål ud? Vi kan bredt opdele dem i tre forskellige typer mål:

Oprettelsesmål: disse handler om at sætte mål for din kreative output:

 • "Skriv 500 ord om dagen i denne uge".
 • "Opret 3 nye forskellige blogkoncepter til din niche dette kvartal".
 • "Publicer i et nyt medium (video, podcast osv.) Denne måned for at nå et andet nøgelpublikum".

Ydelsesmål: disse vedrører, hvor godt din blog klarer sig:

 • "Forøg blogtrafikken med 10% på fire uger".
 • "Publicer fire flere blogs dette kvartal end sidste kvartal" .
 • "Forøg e-mail tilmeldingsfrekvensen med 15% i dette kvartal".

Optimeringsmål: disse vedrører din egen forståelse af målprocessen:

 • "Læs og skriv noter om 4 nøgeartikler i de næste to uger".
 • "Opsæt Google Analytics på bloggen og kontroller numre en gang om ugen, og opdater resultaterne i et regneark".

Gå tilbage til den liste, du har lavet tidligere. Forhåbentlig begynder du nu at få en fornemmelse af, hvordan du kan tage disse vage ideer og gøre dem til brugbare, SMART-mål. Tag hver enkelt af de ideer, du oprindeligt skrev ned, og prøv at udvikle fem konkrete mål ud af dem.

Det er virkelig værd at bruge tiden på dette: ligesom hvad som helst, bliver det lettere at indstille mål for din blog med praksis. Når du er færdig, kom tilbage hit, så ser vi på, hvordan du kan implementere disse mål.

Sådan holder du dig til blogmål: sikre at du følger dig igennem på din blog

Du skal nu have en fornemmelse for den form for form, du skal bruge til at strukturere dine mål for at gøre dem mere effektive, samt opsamle nogle ideer til din egen blog. Men hvad med processerne bag at lave og holde sig til blogmål? Hvilke metoder kan du anvende for faktisk at nå dine langsigtede blogmål?

For det første et par åbenlyse punkter:

I. Tag ikke for mange mål på én gang. Det er bedre at nå et par blog-mål end mislykkes klokken ti. Formål at bygge videre på dine succeser og prioritere, hvad der er brugbart, snarere end at forsøge at lykkes på alt på samme tid.
II. Skriv ned dine mål et eller andet sted prominent vil holde dem i spidsen for dit sind. Din opslagstavle; din notesbog har du altid praktisk; den gode gamle post-it-note-stick-to-your-screen; hvad der fungerer for dig. Hvis du konstant bliver mindet om dem, hjælper du dig med at forpligte dig til dine mål.

III. Find ud af, hvad du ikke vil prioritere. Lav klare grænser, som du ikke skal bekymre dig om, mens du arbejder på et specifikt sæt mål. Fokuserer du på at opbygge din samlede webstedstrafik? Vær ikke opmærksom på antallet af kommentarer til hvert af dine indlæg. Indstilling af grænser fjernes "interferens" der ellers kunne give en demoraliserende følelse af fiasko, at du ikke opnår alle tingene på én gang.
IV. Lav et specifikt mål "triggere". Så snarere end at fortælle dig selv "skriv hver uge", prøv at sætte målet om "skriv hver tirsdag efter frokost" eller lignende. Dette kommer tilbage til "tidsbestemte" aspekt af SMART-rammen, og vil hjælpe med at etablere rutinemæssige og konkrete tider til arbejde på dine blog-mål.

Lad os se på en succesrig bloggers strategier og nedbryde dem for en klar, enkel, men kraftfuld målgivende struktur, der kan føre din blog til det næste niveau.

Målindstilling / gennemgangsproces på tre niveauer

En af de mest effektive måder, jeg har fundet ud på at visualisere langsigtede mål i sammenhæng med på kort sigt, er en gennemgangsproces på tre niveauer udviklet af Tiago Forte (Tiago er fremragende med dette emne, men det linker til hans kun betalte medium-blog; en version af den samme ting kan findes her). I gennemgangsprocessen vælger du og holder styr på dine vigtigste daglige / ugentlige / kvartalsvise mål. Dette hjælper dig med at sætte dine mindre mål let i sammenhæng med dine overordnede blogmål, så du kan arbejde effektivt på små opgaver med tillid til, at de alle tjener til din langsigtede vision.

Den enorme fordel ved dette system er, at det undgår fælden ved at reagere på, hvad der er presserende til enhver tid i stedet for hvad der er vigtig. Jeg bruger dette til at hjælpe mine klienter med at prioritere deres blogindhold og endda til min egen opgavehåndtering dag til dag. Det er utrolig effektivt og praktisk også – ofte er disse ting helt urealistiske i den mængde tid, de kræver fra dig, men denne proces skaber en fin balance mellem tiden, hvor du arbejder, hvor du skal hen, og tiden til at udføre arbejdet. Så hvordan fungerer tretrinsprocessen, tilpasset for at passe til blogmål,?

 1. På niveauet for kvartalsmæssig målsætning skal du uddanne 3 primære blogmål for de næste 13 uger. Gennemgå dit sidste kvartal (gennem ugentlige anmeldelser): dine resultater, resultater og fiaskoer. Prøv at visualisere dit ideal "succes tilstand"; har dine langsigtede mål brug for at justere / ændre / smide ud? Kom med så mange mål for det næste kvartal som du kan. Derefter indsnævres det sæt. Hvad ville være det mest spændende, mest mindeværdige mål for dig at nå? Hvad ville du gøre med din blog med ubegrænset tid eller ressourcer? Fortsæt med at arbejde på det, indtil du har tre, klare, SMART blog-mål for det næste kvartal.
 2. Ugentlig målsætning er stort set ens. Opdel dine kvartalsvise blogmål ned i kortere perioder (uge 1-5, 6-10 osv.), Og arbejd mål på et stigende mikroniveau. Dette skal tage et par minutter hver uge. Jeg kan godt lide at gøre dette på en mandag formiddag, men fredag ​​eftermiddage fungerer bedre for nogle mennesker. Gå hver uge igennem dine kvartalsmål, og sørg for, at de stadig giver mening for dig; gennemgå, hvad du opnåede på din blog i den sidste uge, og vælg derefter et nyt sæt mål for den næste uge, bundet til dine kvartalsmål.
 3. Du vil sandsynligvis ikke arbejde på din blog ofte nok til at retfærdiggøre indstillingen daglige mål, men brug det samme princip, hver gang du arbejder i løbet af ugen: binde det arbejde, du prioriterer, til dine ugentlige mål, snarere end hvad der haster. At generere for eksempel tre to-doser, når du sætter dig ned for at arbejde på din blog, baseret på dine ugentlige mål, er en virkelig effektiv måde at tvinge dig til at fokusere på, hvad der er vigtigt. Jeg synes, det er nyttigt at også registrere i et dokument, hvad jeg har gjort, så det er let at gennemgå i slutningen af ​​ugen.

I praksis, hvis et af dine mål er at øge trafikken for at øge blygenerering for dit produkt, kan du måske finde dig selv til at bruge mere tid på at promovere for dine stillinger, end du ellers ville have. Det er godt! Et almindeligt problem med blogs, som jeg ser, er, at folk bruger aldre på at skrive dem, men ikke tid til at fortælle nogen om det indhold, de har offentliggjort! Den lille validering fra at gøre den ekstra forfremmelse, der bringer de ekstra besøgende ind, giver dig også den ekstra motivationsstigning, du har brug for for at fortsætte med at arbejde på din blog.

Sporing af dine blogging-resultater: effektiv selvevaluering og ansvarlighed

At holde styr på alle disse mål og dine resultater er super vigtigt. Vi er ikke særlig gode til at holde masser af forskellige tankestrømme i vores hjerner på en gang, men det er okay; Derfor opfandt vi skrivning! At sikre, at du har skrevet dine blogmål ned et eller andet sted, er ikke kun meget nyttigt af organisatoriske grunde, men også af din egen personlige motivation.

Der er intet mere tilfredsstillende end at bladre side efter side om vellykkede udførte opgaver for at minde om, at dine mål i sidste ende kan opnås.

God gammel pen og papir er den enkleste måde; et simpelt regneark kan være effektivt, eller der er et væld af produktivitetsapps derude, der blev lavet med det i tankerne. Vær ikke bange for at tilbringe nogen tid med en masse forskellige for at se, hvad der fungerer for dig.

Sporing af dine resultater er kun en form for ansvarlighed – i dette tilfælde bare til dig selv. Men en af ​​de bedste måder at sikre, at du holder dig til dine mål er ekstern ansvarlighed. Intet er så motiverende som viden om, at en anden tjekker dig og ser, hvordan du har det!
Skærmbillede af et blog-mål-regnearkDette er et skærmbillede af nøgleordsporing, som jeg oprettede og overvågede hver uge, da jeg startede min blog. Du skal starte et sted!

Der er flere måder, du kan prøve at gøre dine blog-mål eksternt ansvarlige på:

 • Diskuter dine mål med en ven eller kollega en gang om ugen. Dobbelt point, hvis du også hjælper dem med at nå deres mål. Jeg gør dette en gang om måneden med en ven, der arbejder i en helt anden branche. Det ydre perspektiv er yderst nyttigt.
 • Hvis du vil opjustere dine personlige indsatser lidt, kan du prøve en service som f.eks Beeminder eller StickK. Dette er tjenester, der bruger "puffe" teori om motivation for at få dig til at holde sig til dine løfter. Du lægger et vist beløb på dine egne penge på den linje, der er sat mod målbare mål. Hvis du ikke når dine mål (en bestemt tidsforbrug, siger du), doneres dine penge til velgørenhed!
 • For at være ansvarlig over for endnu flere mennesker kan du forpligte dig til at offentliggøre regelmæssige opdateringer på dine sociale mediefeeds om status for fremskridt hen imod dine blog-mål. WPShout, har for eksempel offentliggjort en lang artikel hver tirsdag i de sidste fire år. Læserne forventer at se nye indlæg offentliggjort på denne tidsplan. Det skaber et enormt ansvarlighedspres, og den store mængde af udgivelsesstrimlen er en væsentlig årsag til, at den ikke er blevet brudt i bogstaveligt talt år.

Du kan lave din egen vri på et hvilket som helst af ovenstående. Hos CodeinWP har vi længe troet på værdien af ​​regelmæssig gennemsigtighedsrapporter (du kan finde alle vores her). Dette er en drejning på to af ovenstående punkter. Vi har fundet ud af, at de er en af ​​de bedste måder at visualisere, holde sig til og nå vores mål, samt dele med vores læsere fordelene ved at gøre det. Vi skriver vores månedligt, og de fungerer som et samlingspunkt for vurdering af vores månedlige succeser, fiaskoer og plads til forbedring. De giver os også et mere personligt rum, hvor vi kan droppe vores "professionel" fasade lidt og snak om vores ærlige meninger om den aktuelle retning CodeinWP går.

Dette er den del af at nå effektive blogmål, der er let at springe over, da det tager tid! Denne gang er arbejdet med din blog snarere end på din blog en virkelig vigtig del af at gøre fremskridt. Vi kører punkterne ved at holde os til dine blogmål i det næste afsnit ved at se på nogle kommentarer vejspærringer.

Almindelige vejspærringer, der kommer i vejen for folk, der opfylder deres blog-mål

"Det er alt sammen meget godt", Jeg hører dig sige, "men hver gang jeg prøver at sætte mål, går de altid forkert! Det er altid lavet til at lyde så let, når det bare ikke er!" Nå, jeg har nogle gode nyheder til dig: du har nået det så langt nede i artiklen! Du er helt klart ivrig efter at forbedre dit blog-mål-spil og har overvundet den klart største forhindring: ikke give op.

Det er meget let at komme ind i tankegangen, da du prøvede at være god til at sætte mål én gang, og det virkede ikke, det vil aldrig fungere igen. Lad os se på tre almindelige vejspærringer, som folk møder, når de sætter blog-mål, og hvordan man undgår dem:

for mange
Den første – og jeg kan ikke understrege dette nok – er sætte for mange mål på én gang. Der er hundreder af mål, du kunne sætte dig selv til at forbedre. Pokker, der er hundreder af måder bare at få trafik på. Hvis du prøver at gøre dem alle på en gang, vil du overvælde dig selv og finde, at ingen af ​​dem er opnåelige. Tre er et godt antal.
ufokuseret
Det andet er sætte ufokuserede mål – Det hele er meget godt at starte en ny blog og tænke på dig selv, "Jeg vil starte en samtale". Men hvad betyder det? Vil du opmuntre til en livlig diskussion i kommentarerne på dine blogs? Vil du have dine ideer skrevet om og diskuteret på andre sider? Ønsker du at skrive gæsteposter på andre sider og have gæster på dit websted? Og hvorfor vil du gøre disse ting? Fokus.
urealistisk
Den tredje er sætte urealistiske mål. Som vi har set ovenfor, er det simpelthen ikke muligt at fortælle dig selv, at du vil nå 100.000 visninger i din første måned, medmindre du allerede er en fantastisk velkendt forfatter på andre websteder. At slå dig selv, fordi du kun får 100 visninger om måneden, når veletablerede blogs trækker titusinder vil ikke hjælpe dig.

Forhåbentlig skal det, vi har hørt indtil videre, hjælpe dig med at vide, hvad der er galt med ovenstående problemer, og hvordan du løser dem. Jeg kan ikke understrege nok vigtigheden af ​​at sætte et par målrettede, opnåelige mål, og holder sig til dem. Hvis dette bare lyder som sund fornuft, ja, det er fordi det slags er. Vi er netop blevet betinget af det "drøm stort" og nogle gange er vores første impuls at ignorere realiteterne i at nå disse store drømme.

Frem for alt: Giv ikke op. Husk, at du fokuserer på langsom, sammensat vækst. Bind de daglige, ugentlige, kvartalsmæssige mål ind i dine langsigtede blogmål, og du vil virkelig se resultater over tid.

Du er nu klar til at fokusere og gå videre med arbejdet

Dette indlæg har været din introduktionsvejledning til indstilling, måling og nåelse af effektive blogmål. Vi har set på:

 • Vigtigheden af ​​at forstå, hvorfor du blogger.
 • SMART-målindstillingsrammen.
 • Tips til at holde sig til dine mål.
 • En casestudie af en effektiv målsætningsstruktur.
 • Almindelige vejspærringer, der kan komme i vejen for effektiv målsætning.

Det næste skridt er så at tage denne ramme og anvende til din blog. Tænk ikke på dette som et sæt obligatoriske instruktioner, men som et sæt retningslinjer, som du kan tilpasse til din situation. Det kan godt være, at du kun har brug for en del af dette for at arbejde meget mere effektivt. Hvis ja, fantastisk! Prøv dette, se hvad der fungerer bedst for dig, og ikke begge dele med de bits, du ikke har brug for.

Målet med dette (ingen ordspil beregnet) er at hjælpe dig med at fokusere og gøre fremskridt, ikke generere metaværdigt arbejde, der fører dig væk fra opgaven i hånden, så tilpas indtil du får et setup, der passer til dig.

Blogging er aldrig let. Men det behøver ikke at være kompliceret. Målsætningsrammer handler i sidste ende klarhed i visionen. Fjernelse af lag af kompleksitet ved at sætte klare og effektive mål vil frigøre head-space, så du kan bruge mindre tid vagt bekymre dig om din blogs retning og mere tid på at skabe godt indhold.

Og i sidste ende er det, hvad der skaber en god blog.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map