Καλύτερες πλατφόρμες Blogging για το 2020 – Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε το επόμενο ιστολόγιό σας

Καλύτερες πλατφόρμες Blogging για το 2020 – Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε το επόμενο ιστολόγιό σας

Καλύτερες πλατφόρμες Blogging για το 2020 – Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε το επόμενο ιστολόγιό σας
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Η επιλογή μεταξύ των καλύτερων πλατφορμών blogging στην αγορά μπορεί να είναι δύσκολη για όσους μόλις ξεκινήσουν με το blogging. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός επιλογών εκεί έξω, με καθεμία από αυτές να παρέχει ένα σύνολο διαφορετικών λειτουργιών.


Λοιπόν, πώς αποφασίζετε και επιλέγετε μια πλατφόρμα που μοιάζει να είναι ειδικά σχεδιασμένη για εσάς και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας?

Θα σας βοηθήσουμε με αυτό εδώ!

Ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες πλατφόρμες ιστολογίου που είναι διαθέσιμες σήμερα, καθώς και τι τις διαφοροποιεί μεταξύ τους.

Καλύτερες πλατφόρμες Blogging

Contents

Η βασική διαφορά μεταξύ των καλύτερων πλατφορμών blogging

Οι πλατφόρμες Blogging που έχουν καλυφθεί εδώ μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες:

 • Υπηρεσίες δημοσίευσης ιστολογίου – μια υπηρεσία δημοσίευσης ιστολογίου είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας. δεν χρειάζεστε διακομιστή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχοντα υποτομέα της πλατφόρμας
 • Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) – ένα CMS είναι λογισμικό που φιλοξενείται σε έναν διακομιστή και πρέπει επίσης να συνδέεται με ένα όνομα τομέα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του CMS και να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις ιστολογίου και τις σελίδες σας με τον ίδιο τρόπο όπως θα το κάνατε με τα Έγγραφα Google – μέσω ενός ωραίου περιβάλλοντος εργασίας χρήστη

Όσον αφορά την πολυπλοκότητα, οι υπηρεσίες δημοσίευσης ιστολογίων είναι ευκολότερες στη χρήση, αλλά έχουν περιορισμένη δυνατότητα προσαρμογής των λειτουργιών. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα blog δωρεάν, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από αυτά.

Με ένα CMS, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες – αλλά το κόστος της συντήρησης ενός διακομιστή και της αγοράς ενός τομέα.

Συνολικά, εάν η ευκολία στη χρήση είναι το Νο.1 πράγμα που επιδιώκετε, πιθανότατα θα είστε καλύτεροι με τις υπηρεσίες blogging. Εάν ο πλήρης έλεγχος και η απόλυτη ελευθερία με το ιστολόγιό σας είναι κάτι που εκτιμάτε περισσότερο, η μετάβαση με ένα CMS είναι το μονοπάτι για εσάς.

Η λίστα με τις καλύτερες πλατφόρμες blogging περιλαμβάνει έναν συνδυασμό και των δύο κατηγοριών, οι οποίες εξυπηρετούν διάφορους χρήστες.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ακολουθεί η λίστα μας (χωρίς συγκεκριμένη σειρά):

Συγκρίθηκαν έξι από τις καλύτερες πλατφόρμες blogging

WordPress.org: Αυτόνομο φιλοξενούμενο WordPress

Η αυτόματη έκδοση του WordPress απαιτεί να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του λογισμικού WordPress και να το εγκαταστήσετε σε διακομιστή. Ωστόσο, οι κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας θα κάνουν αυτό το βήμα εύκολο για εσάς, φροντίζοντας την ίδια την εγκατάσταση.

Παρόλο που, αυτή η επιλογή παρέχει τη μεγαλύτερη ευελιξία, έρχεται με ένα πρόσθετο κόστος ενός διακομιστή ιστού και ενός ονόματος τομέα.

wordpress.org

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το WordPress που φιλοξενείται από τον εαυτό του?

Το αυτό-φιλοξενούμενο WordPress έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ιστότοπων από όλα αυτά, και αυτό δεν σημαίνει μόνο ιστολόγια. Το WordPress χρησιμοποιείται από περισσότερο από το 32% του συνόλου του ιστότοπου στο διαδίκτυο.

Το WordPress είναι μια εξαιρετική λύση εάν θέλετε να έχετε πλήρη έλεγχο στο ιστολόγιό σας και να μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε πτυχή του.

Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα blog WordPress δωρεάν. Για να κάνετε πράγματα από τη φθηνή πλευρά, μπορείτε να περιμένετε να πληρώνετε περίπου 60 $ ετησίως.

Δείτε πώς φαίνεται ο πίνακας ελέγχου του WordPress:

Πίνακας ελέγχου του WordPress.Org: Προστέθηκε ευελιξία θεμάτων και προσθηκών

Ποια είναι η τιμολόγηση?

Το ίδιο το WordPress είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτελέσετε τοπικά ή σε διακομιστή ιστού. Ωστόσο, ορισμένα θέματα και προσθήκες ενδέχεται να πληρωθούν.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να λάβετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας για περίπου $ 4 / μήνα. και ένα όνομα τομέα περίπου 15 $ / έτος.

Διαβάστε αυτό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης ενός ιστολογίου με αυτο-φιλοξενούμενο WordPress (βήμα προς βήμα).

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν προσαρμοσμένο τομέα?

Ναι, οποιοσδήποτε διακομιστής στον οποίο φιλοξενείτε το WordPress μπορεί να συσχετιστεί με έναν προσαρμοσμένο τομέα.

Τι μπορείτε να προσαρμόσετε?

Με μια λέξη: τα πάντα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το σχεδιασμό, τη διάταξη και το περιεχόμενο κάθε στοιχείου του ιστότοπου.

Μπορώ να δημιουργήσω έσοδα από το ιστολόγιό μου?

Καθώς ο έλεγχος ολόκληρου του ιστολογίου ανήκει στον webmaster, η δημιουργία εσόδων είναι εύκολη – είτε μέσω προσθήκης είτε με την προσθήκη προσαρμοσμένου κώδικα HTML στο θέμα.

Ακολουθούν πέντε αξιόπιστες μέθοδοι για τη δημιουργία εσόδων από ένα ιστολόγιο.

Τελικές σκέψεις στο WordPress.org

Το WordPress είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης στον κόσμο του blogging. Με περισσότερο από το 32% όλων των ιστότοπων που εκτελούνται στο WordPress, είναι δύσκολο να υποστηρίξουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιθανό να είναι περισσότερο από ευτυχείς αν επιλέξουν το WordPress. Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες πλατφόρμες blogging που είναι σχετικές σήμερα.

Blogger (www.blogger.com)

Το Blogger είναι μια πλατφόρμα δημοσίευσης ιστολογίων από την Google.

Μπορείτε να εγγραφείτε στον λογαριασμό σας Google και να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προεπιλεγμένα θέματα για να ξεκινήσετε με έναν υποτομέα blogspot.com.

Σε λίγα λεπτά, το ιστολόγιό σας θα πρέπει να είναι ζωντανό.

μπλόγκερ

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Blogger?

Προορίζεται για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν γρήγορα χωρίς πολλή ταλαιπωρία.

Ακολουθεί ο πίνακας ελέγχου του Blogger με στατιστικά στοιχεία και άλλες επιλογές:

Πίνακας ελέγχου Blogger με στατιστικά στοιχεία και άλλες επιλογές

Ποια είναι η τιμολόγηση?

Το Blogger ως υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν προσαρμοσμένο τομέα?

Ναι, μπορείτε να συνδέσετε το ιστολόγιό σας με έναν τομέα ή έναν υποτομέα.

Τι μπορείτε να προσαρμόσετε?

Μπορείτε να ανεβάσετε προσαρμοσμένα θέματα και widget. Εάν έχετε γνώσεις HTML, CSS και JavaScript, μπορείτε ακόμη και να επεξεργαστείτε τον πηγαίο κώδικα του ιστολογίου σας στο Blogger.

Μπορώ να δημιουργήσω έσοδα από το ιστολόγιό μου?

Ναι, το Google AdSense είναι ενσωματωμένο στην υπηρεσία Blogger και η ενεργοποίησή του είναι εύκολη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε υπηρεσίες διαφημίσεων τρίτων με την προσθήκη της σχετικής JavaScript σε ένα widget ή στον πηγαίο κώδικα του ιστολογίου σας.

Τελικές σκέψεις για το Blogger

Το Blogger είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες blogging για να ξεκινήσετε το νέο σας blog λόγω μιας σύντομης καμπύλης μάθησης και της δυνατότητας προσαρμογής αργότερα. Έτσι, μπορεί κανείς να ξεκινήσει με τις βασικές δυνατότητες του Blogger και τελικά να προχωρήσει σε προηγμένες προσαρμοσμένες λειτουργίες, καθιστώντας το μία από τις καλύτερες πλατφόρμες blogging για αρχάριους. Εδώ είναι λεπτομερή σύγκριση του Blogger και του WordPress, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει.

Μεσαίο (medium.com)

Το Medium είναι μια πλατφόρμα δημοσίευσης ιστολογίου που εστιάζει στην εμπειρία ανάγνωσης. Ιδρύθηκε από τον Evan Williams, ο οποίος συνέπεσε επίσης το ίδρυμα του Blogger προτού το αποκτήσει η Google.

Στο Medium, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις που σχετίζονται με τον χρήστη σας είτε να δημιουργήσετε μια δημοσίευση, με προσαρμόσιμη διάταξη. Το USP του Medium είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας ιστολογίου που εστιάζει στο περιεχόμενό σας.

Μεσαίο

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Medium?

Όπως το Blogger, προορίζεται για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν γρήγορα.

Δείτε πώς φαίνεται η διεπαφή όταν προσθέτετε μια ανάρτηση στο Medium:

Το Medium Text Editor - Προσθήκη ανάρτησης στο Medium

Ποια είναι η τιμολόγηση?

Για εκδότες, το Medium είναι δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχει, ένα μοντέλο συνδρομής για τους αναγνώστες να αποκτήσουν το καλύτερο προσαρμοσμένο περιεχόμενο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν προσαρμοσμένο τομέα?

Οχι, αυτό το χαρακτηριστικό καταργήθηκε τον Νοέμβριο του 2017. Η δημοσίευσή σας μπορεί να φιλοξενηθεί μόνο στις medium.com/publication-slug.

Τι μπορείτε να προσαρμόσετε?

Για αναρτήσεις που δεν σχετίζονται με μια δημοσίευση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το προεπιλεγμένο θέμα. Για δημοσιεύσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε τις κεφαλίδες, το favicon και τη διάταξη των δημοσιεύσεών σας. Ωστόσο, δεν μπορείτε πραγματικά να μπείτε στο HTML για να αλλάξετε μεμονωμένα στοιχεία. Αυτό είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν γνώση των τεχνολογιών Ιστού, αλλά αφήνουν τους άλλους που θέλουν περισσότερα.

Μπορώ να δημιουργήσω έσοδα από το ιστολόγιό μου?

Ναι, αλλά οι επιλογές είναι περιορισμένες και αλλάζουν συχνά. Υπάρχει προς το παρόν μόνο ένας τρόπος για να κερδίσετε – μέσω του Πρόγραμμα συνεργατών – ένα πρόγραμμα όπου οι συγγραφείς πληρώνονται ανάλογα με τη δέσμευση των αναγνωστών.

Τελικές σκέψεις για το Medium

Το Medium είναι φανταστικό σε αυτό που κάνει – επιτρέψτε σε κάποιον να διαβάσει. Ωστόσο, μεταξύ των άλλων καλύτερων πλατφορμών blogging, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες, χωρίς επιλογή να συνδέσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα ή να δημιουργήσετε έσοδα από ελεύθερα. Μπορεί να είναι η επιλογή σας για μια εφάπαξ ανάρτηση, αλλά μάλλον θα πρέπει να επιλέξετε μια άλλη πλατφόρμα εάν σκοπεύετε να κάνετε blog μακροπρόθεσμα.

WordPress.com: WordPress που φιλοξενείται στο εμπόριο

Μια εμπορικά φιλοξενούμενη έκδοση του WordPress ή του WordPress.com, όπως είναι ευρέως γνωστό, είναι μια πλατφόρμα δημοσίευσης ιστολογίου που βασίζεται στη μηχανή WordPress, που παρέχεται από την Automattic.

Μπορείτε να το διαβάσετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των εμπορικών και αυτο-φιλοξενούμενων εκδόσεων του WordPress.

wordpress.com

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το WordPress.com?

Μια εμπορικά φιλοξενούμενη έκδοση του WordPress είναι ιδανική για αρχάριους που δεν είναι έτοιμοι να ξοδέψουν ακόμη ονόματα τομέα ή κόστος διακομιστή.

Επίσης, το WordPress.com ξεχωρίζει απλά ως "καλύτερη εναλλακτική λύση για το Blogger."

Δείτε πώς φαίνεται ο πίνακας ελέγχου στο WordPress.com:

Πίνακας ελέγχου WordPress.com: Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν πρόγραμμα

Ποια είναι η τιμολόγηση?

Το WordPress.com παρέχει τρία πακέτα πέρα ​​από το δωρεάν πακέτο – για Προσωπικά με 4 $ το μήνα, Premium με $ 8 το μήνα και Business με 25 $ το μήνα.

Το Προσωπικό σχέδιο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε έναν προσαρμοσμένο τομέα, καταργεί τις εγγενείς διαφημίσεις από το WordPress.com και παρέχει υποστήριξη πελατών. Με υψηλότερα σχέδια, έχετε πρόσβαση σε περισσότερο χώρο αποθήκευσης με περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν προσαρμοσμένο τομέα?

Ναι, αλλά χρειάζεστε ένα πληρωμένο πρόγραμμα για αυτό.

Τι μπορείτε να προσαρμόσετε?

Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από δωρεάν θέματα – σχέδια – που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή εμφάνιση για το ιστολόγιό σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το θέμα σας με βασικό τρόπο – να προσθέσετε widget, μενού και να προσαρμόσετε τη διάταξη.

Για να πάρετε λίγο περισσότερα από την άποψη της προσαρμογής, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Μπορώ να δημιουργήσω έσοδα από το ιστολόγιό μου?

Παρόλο που εμφανίζονται διαφημίσεις από το WordPress, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένες διαφημίσεις μέσω JavaScript στα γραφικά στοιχεία. Ωστόσο, για να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Τελικές σκέψεις στο WordPress.com

Είναι μια καλή επιλογή για έναν αρχάριο, με την επιλογή να μεταναστεύσετε στο μια αυτο-φιλοξενούμενη έκδοση του WordPress σε μεταγενέστερο στάδιο. Ωστόσο, οι δυνατότητες είναι λίγο περιορισμένες σε σύγκριση με την αυτο-φιλοξενούμενη έκδοση του WordPress – κάτι περισσότερο σε ένα λεπτό.

Wix (www.wix.com)

Το Wix είναι κυρίως ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέσω ενός εύχρηστου προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των 500+ προτύπων τους και, στη συνέχεια, να βελτιώσετε τον ιστότοπο για να φαίνεται ότι θέλετε.

Το Wix σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό blog μέσα σε λίγα λεπτά και θα φροντίσετε επίσης να φιλοξενήσετε το blog για εσάς.

wix

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Wix?

Το Wix είναι πιο κατάλληλο αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν τυπικό ιστότοπο και όχι τόσο ένα κλασικό ιστολόγιο. Παρόλο που υπάρχει διαθέσιμη ενότητα blogging, δεν είναι το επίκεντρο του Wix.

Πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το ιστολόγιό σας με το Wix:

Δημιουργία ιστότοπου στο Wix: Προσαρμογή στοιχείων

Ποια είναι η τιμολόγηση?

Δωρεάν, συν το Wix έχει μηνιαία πακέτα 5,00 $, 11,00 $, 14,00 $, 29,00 $, μετατρέπονται στο τοπικό σας νόμισμα. Αυτά τα σχέδια κυμαίνονται από τη σύνδεση του τομέα σας έως τη δημιουργία ενός πλήρους καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν προσαρμοσμένο τομέα?

Ναι, αν και είναι διαθέσιμο μόνο στα προγράμματα επί πληρωμή.

Τι μπορείτε να προσαρμόσετε?

Το Wix σας επιτρέπει να προσαρμόσετε όλα τα στοιχεία του ιστότοπου χωρίς καμία γνώση των τεχνολογιών Ιστού. Αυτό κυμαίνεται από διάφορα στοιχεία κειμένου (κεφαλίδα, περιγραφή, λίστα) έως εικόνες, τοποθεσίες και φόρμες. Ωστόσο, η διαδικασία επεξεργασίας του κώδικα των σελίδων είναι λίγο περίπλοκη.

Μπορώ να δημιουργήσω έσοδα από το ιστολόγιό μου?

Ναι, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένες διαφημίσεις μέσω στοιχείων HTML στο Wix, αν και θα εμφανίζονται επίσης επώνυμα στοιχεία Wix στο δωρεάν πρόγραμμα.

Τελικές σκέψεις για το Wix

Το Wix σας δίνει μεγάλη ελευθερία να εκφράζετε τη φαντασία σας, με ελάχιστες ή καθόλου γνώσεις προγραμματισμού. Ωστόσο, όπως είπα, το blogging δεν είναι το επίκεντρο του Wix’s, το οποίο δεν το καθιστά κορυφαία επιλογή μεταξύ των καλύτερων πλατφορμών blogging. Οι έμπειροι προγραμματιστές μπορεί επίσης να θέλουν να στραφούν σε μια επιλογή που τους παρέχει περισσότερη ελευθερία. Δείτε πώς συγκρίνεται το Wix με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων.

Φάντασμα (Ghost.org)

Ξεκίνησε από έναν πρώην προγραμματιστή WordPress, το Ghost είναι μια πλατφόρμα blogging που βασίζεται σε JavaScript.

Ο μοναδικός σκοπός της δημιουργίας του Ghost ήταν η εστίαση στο blogging. Παρόλο που το Ghost προσφέρει μια εμπορικά φιλοξενούμενη έκδοση, αυτή η ανάρτηση αναφέρεται μόνο στο λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον δικό σας διακομιστή.

φάντασμα

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Ghost?

Το Ghost είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που θέλει μια γρήγορη εμπειρία δημοσίευσης και ένα ωραίο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Το Ghost, ωστόσο, απαιτεί σημαντικές τεχνικές δεξιότητες για τη δημιουργία και την εκτέλεση.

Δείτε πώς φαίνεται όταν επεξεργάζεστε το περιεχόμενο του ιστολογίου σας με το Ghost:

Ghost Text Editor: Εστίαση στη συγγραφή

Ποια είναι η τιμολόγηση?

Το Ghost είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και, ως εκ τούτου, διατίθεται δωρεάν για λήψη και εκτέλεση (αν και δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε αυτόν τον σύνδεσμο άμεσης λήψης – η μόνη βιώσιμη επιλογή φαίνεται να είναι μέσω του GitHub και όχι ο επίσημος ιστότοπος Ghost). Ωστόσο, υπάρχουν επίσης ορισμένα θέματα και πρόσθετα για το Ghost (όπως και για το WordPress). Ταυτόχρονα, εάν επιλέξετε την εμπορική φιλοξενούμενη έκδοση του Ghost, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος συνδρομής ξεκινώντας από $ 29 / μήνα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν προσαρμοσμένο τομέα?

Ναί. Μπορείτε να συσχετίσετε το ιστολόγιο Ghost με έναν προσαρμοσμένο τομέα.

Τι μπορείτε να προσαρμόσετε?

Μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν κάθε στοιχείο του ιστολογίου σας, αν και η υποστήριξη για το Ghost σε θέματα και προσθηκών εξακολουθεί να είναι κακή σε σύγκριση με το WordPress.

Μπορώ να δημιουργήσω έσοδα από το ιστολόγιό μου?

Ναι, το Ghost έχει τη δυνατότητα να προσθέσει προσαρμοσμένο κώδικα στον ιστότοπό σας για διαφημίσεις.

Τελικές σκέψεις για το Ghost

Παρόλο που το WordPress είναι μια καλύτερη επιλογή όσον αφορά την υποστήριξη και την προσαρμογή, μπορεί κάποιος να προτιμήσει το Ghost εάν εκτιμά μια ακατάστατη διεπαφή / εμπειρία δημοσίευσης.

Εδώ είναι ένα πιο σε βάθος σύγκριση μεταξύ Ghost, WordPress και Medium.

Καλύτερες πλατφόρμες blogging: συμπέρασμα

Έχουμε καλύψει πολύ έδαφος σε αυτήν τη σύγκριση και ελπίζουμε να είναι χρήσιμο για όσους από εσάς αναζητάτε τις καλύτερες πλατφόρμες blogging αυτήν τη στιγμή.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη:

 • WordPress.org – αυτο-φιλοξενούμενο WordPress – η πιο δημοφιλής πλατφόρμα blogging από όλα και μια καταπληκτική επιλογή για άτομα που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπου / του ιστολογίου τους
 • Blogger – και πλατφόρμα blogging παλιού σχολείου για όσους θέλουν απλώς να ξεκινήσουν ένα βασικό blog
 • Μεσαίο – μια πρωτοποριακή πλατφόρμα δημοσίευσης ιστού που σας δίνει ένα κοινό να διαβάσει την εργασία σας, αλλά δεν σας επιτρέπει να κάνετε πολλές επωνυμίες ή προσαρμογές στο ιστολόγιό σας
 • WordPress.com – αυτή τη στιγμή η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα blog δωρεάν, αλλά για μη εμπορικούς σκοπούς
 • Wix – ένα προηγμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων – πιθανώς μια καλή επιλογή για όσους χρειάζονται κάτι περισσότερο από ένα blog
 • Φάντασμα – μια πρωτοποριακή πλατφόρμα blogging που στοχεύει στο να παρέχει ένα σαφές περιβάλλον εργασίας χρήστη και εξαιρετική εμπειρία δημοσίευσης · ακόμα δεν είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα στις καλύτερες πλατφόρμες blogging

Ποια πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε για το ιστολόγιό σας; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Σημείωση συντάκτη. Η ομάδα CodeinWP συμμετέχει σε αυτό-φιλοξενούμενο WordPress. Είναι μακράν η πιο ευέλικτη πλατφόρμα της δέσμης και σας δίνει επίσης τον μεγαλύτερο έλεγχο. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο χρησιμοποιώντας το WordPress.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector