5 metoder Hvordan man kan tjene penge på en blog i 2020 – Rådgivning fra en blog, der faktisk tjener penge

Selvom det ikke er perfekt, er spørgsmålet om "hvordan man kan tjene penge på en blog" er ofte den allerførste ting, som nye bloggere spørger … bogstaveligt talt på dag et af deres bloggingeventyr.


Sådan starter du en blog og tjener penge?

Kan jeg allerede forlade mit job??

Okay, hold dine heste! Vi kommer til alt det. Men betragt dig som advaret. At lære at tjene penge på en blog er ikke en enkelt ting. Du bliver nødt til at lægge en alvorlig indsats for at få værdifulde resultater.

Dette er kapitel 11 af en større guide til hvordan man starter en vellykket blog.

Få penge på din blog med disse fem, kamptestede måder:

 • Affiliate marketing
 • Freelancing
 • Sponsorater og reklame
 • Oprettelse af et onlinekursus
 • Sælger en bog eller et produkt

Vi gennemgår dem én efter én og forklarer, hvordan vi implementerer dem for maksimal effekt.

Hvor skal du starte, hvis du vil lære at tjene penge på en blog?

Bestillingen ovenfor er ikke tilfældig. Hvis du finder ud af, hvordan du starter en blog og tjener penge for første gang, anbefaler vi at eksperimentere med affiliate marketing først og derefter gå videre til de andre metoder (skulle de give mening for din specifikke virksomhed).

Det er måske for meget at indstille til, sige, skrive en bog eller oprette et kursus lige ud af porten. Især da du endnu ikke har screenet din niche og ikke ved, om folk vil være interesseret i ting som det. Med andre ord kan din investering i at skrive en bog eller udvikle et produkt gå forgæves. Derfor er det normalt bedre at starte med noget som affiliate marketing – da du kan sætte ting i gang på få minutter.

Når det er sagt, skal du være opmærksom på, at du ikke behøver at gøre alt, der er beskrevet her for at opnå en god indkomst. Nogle gange får du gode resultater fra kun en eller to teknikker. Selv denne blog drager fordel af kun tre af de metoder, der er beskrevet nedenfor.

Okay, lad os dykke ind! Her er hvordan man kan tjene penge på en blog:

1. Tjen penge på en blog via tilknyttede links

Affiliate marketing er den første indtægtsmetode på listen, fordi det generelt er den nemmeste at komme i gang med.

Først ud, hvad er affiliate marketing?

Kort sagt er affiliate marketing processen med at promovere andre menneskers produkter i bytte for en provision, hver gang din anbefaling fører direkte til et salg.

Dette gøres alt muligt og spores via tilknyttede links. Sådan ser et link sådan ud:

http://SOMEPRODUCT.com/?affid=1234

Grundlæggende er det et standardlink, kun med affid = 1234-delen tilføjet i slutningen. Dette er, hvad der giver dig mulighed for at spore din anbefaling og derefter i sidste ende bindes til et specifikt salg, når det sker.

Provisioner ligger normalt i intervallet 5% -75% af klistermærkeprisen. Hvis det er fysiske produkter, vi taler om, er det tættere på 5% -mærket. For digitale ting er endda 100% kommissioner mulige.

Den vigtigste del her fra købers perspektiv er, at de stadig betaler standard mærkatprisen, så ingen af ​​dine provision er finansieret af køberen.

Nu er der to vigtigste puslespil, som du har brug for at få på plads, hvis du vil tjene penge på din blog gennem affiliate marketing:

 • �� hvilke tilknyttede produkter, du vil markedsføre,
 • �� hvordan du vil fremme dem.

Derfor er den første forretningsorden, hvordan man finder produkter, der skal markedsføres?

Hver niche og ethvert marked har sin egen fælles praksis, når det kommer til tilknytningsområdet, men generelt set, hvis et produkt har et tilknyttet program til rådighed, vil det blive nævnt et sted på virksomhedens websted. Sandsynligvis i sidefoden eller endda hovedmenuen.

tilknyttet puslespil

Her er tre gyldne regler for, hvordan man kan tjene penge på en blog ved affiliate marketing:

 • Promote promover kun produkter, som du bruger selv, tror på og ved, at de er store
 • Promote promover kun produkter, som du ikke ville skamme dig for at markedsføre
 • Promote promover kun produkter, som dit publikum vil nyde og / eller drage fordel af

Selvom dette muligvis lyder enkelt, kan dette blive vanskeligt, og især hvis din blog er i en niche som personlig økonomi eller fitness. Der er mere end nok produkter i disse nicher, der lokker tilknyttede virksomheder med store udbetalinger, til trods for at de er af relativt dårlig kvalitet. Derfor er "personlig tror på" og "publikum vil drage fordel af" faktorer er så vigtige her.

Et eksempel på, hvad vi promoverer på netop denne blog som en del af vores monetiseringsmodel for affiliate marketing:

Da denne blog handler om alle ting WordPress, giver det mening at nogle af vores læsere vil være interesseret i WordPress-temaer. Det sker bare så, at de fleste premium-temabutikker har deres tilknyttede programmer. Derfor, når vi nævner temaer i vores indlæg, kan vi bruge vores tilknyttede links til at gøre det.

Her er et eksempel fra et sådant indlæg.

divi-blok

Hvad kan du med rimelighed forvente af affiliate marketing?

Affiliate marketing kan være en stor indtægtskilde, når man lærer at starte en blog og tjene penge, men det hele afhænger af to faktorer:

 • størrelsen på din trafik
 • hvor lydhør dit publikum er og / eller hvor effektiv du er, når du promoverer tilknyttede produkter

Med tiden vil din trafik vokse, så lad os ikke bekymre dig om dette aspekt i øjeblikket. Grundlæggende, jo før du kommer i gang med affiliate marketing, jo før vil du se nogen form for resultater, der kommer din vej.

effektiv forfremmelse

Når det kommer til effektiv forfremmelse, er her nogle af de mulige måder at gøre det på. Sådan tjener du penge på en blog:

 • gennemgå de produkter, du promoverer, og brug dine tilknyttede links i anmeldelserne; eksempel: Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder
 • offentliggøre samlingsindlæg (lister), hvor du diskuterer et antal produkter, der opnår et bestemt mål; eksempel: 5 bedste kontaktformular-plugins til WordPress sammenlignet
 • anbefale produkter i vejledningsindlæg (naturligvis kun hvis de hjælper årsagen); eksempel: Sådan opretter du en lokal søgningskatalog som Yelp på WordPress

Selvom affiliate marketing er den nemmeste og sandsynligvis den mest effektive monetiseringsteknik, som du kan bruge, er djævelen i detaljerne om hvordan nøjagtigt du kører dine tilknyttede kampagner.

Hovedforskellen mellem dette og f.eks. At placere nogle AdSense-annoncer på dit websted er, at det med tilknyttet marketing er det kun dig, der er ansvarlig for målretning og sørge for, at produktet passer til publikum. Med standardannoncer (via AdSense eller på anden måde) lejer du dybest set bare pladsen på dit websted, og det er annoncørerne, der har brug for at finde ud af, hvad de skal promovere, til hvem og hvordan.

Hvad jeg får fat på, er at det at placere et tilfældigt tilknyttet tilbud på dit websted ikke fungerer så godt. Dette er grunden til, at vi bruger målrettede anmeldelser, samlingsindlæg og fremsætter disse direkte produktanbefalinger, hvis og når de passer til emnet for en bestemt tutorial på bloggen.

Sådan tjener du penge på en blog ved at udføre en god affiliate marketing strategi

Med det ovenstående i tankerne, lad os gå ind i detaljer og se, hvordan affiliate marketing kan integreres i din blog. Lad os forestille os, at emnet på din blog er bryllupsplanlægning.

Eksempel på artikel 1: "10 tip til, hvordan man kan håndtere depression inden præ-bryllup"

bryllupsdepression

Den person, der læser en sådan artikel, har sandsynligvis allerede næsten alt om deres bryllup planlagt eller i det mindste de vigtigste ting. For eksempel giver det ikke rigtig mening at prøve at sælge dem på et bryllupssted (via et tilknyttet tilbud). Det har de allerede.

Det, der giver mening, er måske at nævne, at forberedelse på en drøm bryllupsrejse kan hjælpe med at tackle følelsen. Selvom rådgivningen i stillingen skal være af høj kvalitet og give værdi i sig selv, kan du også anbefale specifikke ture eller rejsebureauer og få et udsnit af salget, hvis læseren køber noget.

Eksempel artikel 2: "Hvor meget koster et bryllup?"

bryllup omkostninger

Denne type artikel giver både en enorm mulighed, men også en enorm udfordring med hensyn til at tjene penge på den via affiliate marketing.

For det første har den læser sandsynligvis ikke noget booket / købt endnu, og de forventer måske endda, at forfatteren vil anbefale nogle løsninger.

Udfordringen er, at personen heller ikke er klar til at købe noget.

De er bare ved at shoppe i vinduet. Så hvordan kan man tjene penge på en blog i dette scenarie? At promovere bryllupspladser, bryllupsrejse destinationer eller noget i tilknytning hertil fungerer sandsynligvis ikke. Forfatterens bedste indsats er bare at anbefale yderligere læsning om emner som:

 • "Hvorfor det er vigtigt at få en kæbe-droppende kjole (hvordan man sparer på prisen)"
 • "Sådan forhandles servicepriser til dit bryllup"
 • "Sådan sparer du penge på din bryllupsrejse destination"

Det, du ved nu, er, at læseren er prisbevidst, ellers ville de ikke se op til emnet bryllupsomkostninger, så du kan prøve at uddanne dem og tilbyde ægte hjælp i stedet for at prøve at tjene penge med det samme.

Du kan efterlade indtægtsgenerering til dine andre artikler – dem, hvor læseren har til hensigt at købe. For eksempel et indlæg med titlen "Sådan sparer du penge på din bryllupsrejse" kan reklamere for en særlig aftale med tidlig fugl til en tur.

Bortset fra at undersøge, hvordan man starter en blog og tjene penge ved at tjene penge på individuelle blogindlæg, skal man også sigte mod at få læseren på din e-mail-liste og derefter opbygge et forhold til dem gennem dette medium. Du kan også begynde at opbygge en marketing-automatiseringstragt for at sikre dig, at du får tid til at sende dine meddelelser rigtigt baseret på modtagerens tidligere aktivitet med dit nyhedsbrev. Skønt dette er lidt på den avancerede monetiseringsside af tingene.

Selvom du reklamerer for andre menneskers produkter her, kan forståelse af kunderejsen og hensigten hjælpe dig med at strukturere dit indhold bedre og komme med nicheartikelideer, der muligvis får meget få besøgende, men kan give store afkast.

For eksempel, hvis du offentliggør et indlæg som, "Bali eller Thailand til bryllupsrejse," er læseren sandsynligvis klar til at booke en rejse, men ønsker at sikre sig, at de har valgt den rigtige destination. Hvis du offentliggør en informativ anmeldelse / ressource om emnet og anbefaler nogle gode hoteller undervejs, kan du tjene en betydelig tilknyttet andel, uanset hvad læseren vælger.

Den største fejl, som bloggere begår med affiliate marketing (og klassiske annoncer også) er, at de arbejder mere for deres annoncører end for deres læsere..

At arbejde for dine læsere først er den eneste måde at opbygge tillid og derefter tjene penge som et biprodukt senere ned ad vejen. I det mindste er dette vores tilgang.

Hvad du virkelig skal gøre for at gøre din affiliate marketing strategi vellykket er at bruge tid på at undersøge, skabe top uddannelsesindhold og opbygge tillid, mens du kun anbefaler tilknyttede produkter, hvor det giver mening, og hvor det faktisk giver værdien for læseren. Dette er, hvordan man kan tjene penge på en blog med tilknyttet marketing. Der er ingen genveje, der fungerer lang sigt.

�� Yderligere læsning

 • For en mere praktisk guide til, hvordan du kommer i gang med affiliate marketing på en WordPress-blog, skal du læse denne tutorial af vores. Den taler om specifikke taktikker, hvilke plugins der skal bruges, og hvordan man konfigurerer alt.
 • Hvis du gerne vil promovere WordPress- og design / udviklingsrelaterede tilknyttede tilbud, har vi undersøgt de bedste på markedet i denne vejledning. Det skal hjælpe dig med at vælge de bedste programmer, du skal promovere.
 • Endelig skal du se på disse plugins til affiliate marketing og vores erfaringer med dårlig affiliate marketing.

2. Freelance-indkomst

De fleste mennesker, der starter en blog, tilegner sig visse færdigheder …

Ting som skrivning, webstedsdesign, grafisk design, marketing eller endda social media management.

Disse færdigheder kan direkte relateres til onlineindkomst. Alt hvad du skal gøre er at bruge din blog til at annoncere dem.

Lyder måske lettere sagt end gjort, men hør mig:

Bill: Min egen indkomst kommer fra indholdsmarkedsføring og SEO-arbejde, som jeg udfører. Da jeg først startede, var jeg freelance-forfatter. Jeg fik mange af mine første klienter ved at vise dem de artikler, jeg skrev på min blog.

Siden da har jeg forvandlet denne freelanceskrivningstjeneste til en fuldt udbygget indholdsmarkedsføring og SEO mini-agentur. Jeg har to mennesker, der arbejder for mig. Og jeg får kundeemner næsten hver uge til min "arbejde med mig" side, der kommer fra min blog.

Så min strategi er at bruge stort indhold til at tiltrække mennesker, der vil have den slags indhold, jeg opretter. Enkelt, ret?

Du kan gøre det samme ved at fremvise dit grafiske design, have et smukt websted eller vise din sociale medier dygtighed.

Hvis du er klar til at dykke ned i en verden af ​​freelance-arbejde, kan du overveje at oprette profiler på websteder som Upwork, People per hour eller Fiverr. Mens du kan acceptere arbejde direkte gennem din blog, kan du, hvis du lige er kommet i gang, bruge disse jobwebsteder, der allerede har trafik og tillid, gøre din overgang lettere.

oDesk
peopleperhour
Fiverr

Hvis du vil lære mere, så tjek denne casestudie af Elna Kain om, hvordan hun brugte sin blog til at blive freelance-blogger.

3. Brug af sponsorater og reklame for at tjene ekstra penge

Hvis du nogensinde har lyttet til en podcast-episode og hørt det, "Denne episode bringes til dig af …", du har set sponsorater i aktion.

At få nogen til at sponsorere din blog kan medføre en alvorlig del af kontanter. Den eneste ulempe er imidlertid, at du normalt har brug for et anstændigt publikum for at få en sponsor. Stadig er det noget, du kan have på din radar, når du begynder at opbygge mere autoritet i din niche.

Hvis dette er den rute, du gerne vil tage (tjene penge bare til at skrive din blog? Tilmeld mig!), Så tjek ud denne guide til at få en blogsponsor.

Dernæst det stadig så populære emne reklame. Annoncer er slags vildledende, når du vil lære at tjene penge på en blog.

På den ene side kan du tilmelde dig Google AdSense og start kører annoncer på dine blogs så snart lige nu. Men på den anden side er den tid og trafik, der er nødvendig for at se en betydelig indtjening fra annoncer, betydelig.

Så det, vi faktisk råder dig til at gøre, når du lige er kommet i gang med en ny blog, er følgende:

Glem annoncer.

Overvej kun at køre annoncer, når du får 1000 besøgende om dagen. Inden det sker, er annoncer kun en distraktion og forringer din målgruppes oplevelse med dit websted.

4. Oprettelse af et onlinekursus

Onlinekurser er varme nu og bliver mere populære af dagen. Hvis du vil lære at starte en blog og tjene penge, er de en effektiv og ærlig måde at gøre det på.

 • Handler din blog om madlavning? Undervis et madlavningskursus.
 • Blogger du om cykler? Kør et cykelreparationskurs.
 • Eller foretrækker du at tale om dit yndlings online spil? Lav et kursus om, hvordan man kan være en bedre spiller.

online kursus

For et ægte eksempel, Venu Sanz startede en blog om vegansk madlavning, og hun tjener nu en fuldtidsindkomst (nok til at ansætte andre!) fra sine veganske madlavningskurser.

Hvis et onlinekurs lyder som din forte, skal du tjekke ud denne vejledning til oprettelse af et onlinekursus, og denne vejledning til at oprette et WordPress-medlemssted – hvorigennem du kan levere dit onlinekursus!

5. Salg af en bog eller et produkt

Ligesom et kursus er skrivning og salg af en bog (eller e-bog) en god måde at nærme sig emnet om, hvordan man kan tjene penge på en blog. Naturligvis tager det meget tid, og du har brug for et publikum at sælge til, men på lang sigt er en bog en god måde at tjene penge på dit publikum og hjælpe dem med at se dig som en autoritet.

Den eneste vanskelighed er naturligvis… faktisk at skrive bogen. Når man lægger smerten ved at skrive sig selv, er der også problemet med, hvad man skal lægge i bogen. Ideelt set bør din bog tilbyde noget indhold, der er enten (en) aldrig før set på bloggen, eller (B) giver læseren en vis bekvemmelighed.

ProBlogger

Med andre ord, med (b), kan du genbruge dit blogindhold og samle det til bogform. Selvom det måske lyder for enkelt til at være levedygtigt, er det hvad nogle af de mest succesrige bloggere har gjort i årevis. For eksempel Darren Rowse fra Problogger har sin e-bog titlen "31 dage til at opbygge en bedre blog." Under hætten er det en samling af en række blogindlæg, som du stadig kan læse gratis her. Fordel nr. 1 med bogen kontra indlæg er bekvemmelighed.

Vi har en separat guide til netop denne blog om, hvordan du gør nøjagtigt det – forvandle dit blogindhold til en bog.

Bogen behøver heller ikke at være dit slutprodukt, så at sige. Du kan sælge det for at fungere som det første kontaktpunkt med dit publikum for så til sidst at sælge dem ud til dit kursus, hvis du bruger begge metoder!

Alternativt kan du sælge fysiske produkter og omdanne din blog til en e-handelsbutik. Hvis det rammer din fantasi, så tjek denne vejledning til oprette en WordPress-butik.

Den lyse side her er, at hvis du driver en traditionel virksomhed, har du sandsynligvis allerede et produkt at sælge, så hvorfor ikke tilbyde det via din nye WordPress-blog …

Et sidste ord om, hvordan man kan tjene penge på en blog

Mens du kan begynde at tjene penge i dag ved at tilbyde freelance-tjenester eller sprænge din røv for at finde en sponsor, er chancerne for, at det vil tage lidt tid at rampe op.

Når det kommer til, hvordan man starter en blog og tjener penge, er sandheden, at det ikke er ualmindeligt, at blogger tager mindst 6-12 måneder for at se en levedygtig indkomst. Så hvis du ikke ser kontanter i banken med det samme, skal du ikke lade det afskrække dig fra at fortsætte med at prøve.

Generelt handler det at lære at tjene penge på en blog hovedsageligt om at afprøve tingene, gentage, forbedre og teste. Så når noget begynder at arbejde, skaler det op!

Denne skalering kan omfatte afprøvning af nye tilknyttede programmer, arbejde på nye produkter eller bøger, introduktion af nye produkter, afprøvning af nye salgsfremmende metoder osv..

For eksempel er en af ​​de ting, vi har gjort på tværs af vores forskellige blogs (denne og også ThemeIsle) er split-testing af forskellige promo-elementer for at se, hvilke versioner der fungerer bedst.

Split-test er en meget kraftfuld teknik på trods af at hovedideen er ganske enkel … Alt, hvad du gør, er at tage to versioner af noget (kan være en knap, en salgsmeddelelse, en overskrift, produktbillede) og køre dem parallelt, indtil du har nok data til at lave en beslutning om, hvad der er bedre. En måde du kan gøre denne form for test på er med Google Optimer – hvad vi bruger. Det er gratis og har mere end nok funktioner til at tilfredsstille enhver blogger.

Dette handler om at opsummere vores guide til, hvordan man kan tjene penge på en blog! Som du kan se, er det hele et spørgsmål om at gøre et par ting, men at være bevidst om det. Der er ingen uheld i, hvordan nogle blogs kan slå ihjel, mens andre kæmper for at tjene noget. Kontinuerlig indsats.

Det er hemmeligheden.

Jeg er bange for, at der ikke er nogen anden måde at sige dette… det er slutningen på vores guide til, hvordan man starter en blog. Hvis du er nået så langt, er jeg nødt til at lykønske dig! ����

På dette tidspunkt, du ved nok til at være farlig med din nye blog! ��

Alt, hvad der betyder noget nu, er henrettelse. Godt. Passende. Udførelse.

Vi håber, at instruktionerne fra denne guide hjælper dig med at få din nye blog væk fra jorden og mod succes!

Men det er ikke alt! Her er et ekstra kapitel, som du måske kan hjælpe:

Ekstra kapitel: Bedste blogværktøjer og vejledninger

Originaltekst af Karol K, Colin Begynder, Bill Widmer og Ionut Neagu.
Layout og præsentation af Karol K.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map