5 Μέθοδοι Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από ένα blog το 2020 – Συμβουλές από ένα blog που πραγματικά κερδίζει χρήματα

5 Μέθοδοι Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από ένα blog το 2020 – Συμβουλές από ένα blog που πραγματικά κερδίζει χρήματα

5 Μέθοδοι Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από ένα blog το 2020 – Συμβουλές από ένα blog που πραγματικά κερδίζει χρήματα
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αν και δεν είναι τέλειο, το ζήτημα του "πώς να δημιουργήσετε έσοδα από ένα ιστολόγιο" είναι συχνά το πρώτο πράγμα που ρωτούν οι νέοι μπλόγκερ… κυριολεκτικά την πρώτη ημέρα της περιπέτειας τους στο blogging.


Πώς να ξεκινήσετε ένα blog και να κερδίσετε χρήματα?

Μπορώ να παραιτηθώ από τη δουλειά μου ήδη?

Εντάξει, κρατήστε τα άλογά σας! Θα φτάσουμε σε όλα αυτά. Αλλά σκεφτείτε τον εαυτό σας προειδοποιημένο, ότι το να μάθετε πώς να δημιουργείτε έσοδα από ένα ιστολόγιο δεν είναι ένα πράγμα. Θα πρέπει να καταβάλλετε σοβαρή προσπάθεια για να έχετε αξιόλογα αποτελέσματα.

Αυτό είναι κεφάλαιο 11 ενός μεγαλύτερου οδηγού για πώς να ξεκινήσετε ένα επιτυχημένο blog.

Δημιουργήστε έσοδα από το ιστολόγιό σας με αυτούς τους πέντε τρόπους μάχης:

 • Μάρκετινγκ θυγατρικών
 • ΕΛΕΥΘΕΡΟ επαγγελμα
 • Χορηγίες και διαφήμιση
 • Δημιουργία διαδικτυακού μαθήματος
 • Πώληση βιβλίου ή προϊόντος

Θα τα εξετάσουμε ένα προς ένα και θα εξηγήσουμε πώς να τα εφαρμόσουμε για μέγιστο αντίκτυπο.

Πού να ξεκινήσετε εάν θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργείτε έσοδα από ένα ιστολόγιο?

Η παραπάνω παραγγελία δεν είναι τυχαία. Εάν σκέφτεστε πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο και να κερδίσετε χρήματα για πρώτη φορά, σας συνιστούμε να πειραματιστείτε με το μάρκετινγκ συνεργατών πρώτα και στη συνέχεια να προχωρήσετε στις άλλες μεθόδους (σε περίπτωση που έχουν νόημα για τη συγκεκριμένη επιχείρησή σας).

Η προετοιμασία, ας πούμε, να γράψετε ένα βιβλίο ή να δημιουργήσετε ένα μάθημα έξω από την πύλη μπορεί να είναι πάρα πολύ. Ειδικά επειδή δεν έχετε ακόμη εξετάσει τη θέση σας και δεν ξέρετε εάν οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται για τέτοια πράγματα. Με άλλα λόγια, η επένδυσή σας για τη σύνταξη ενός βιβλίου ή την ανάπτυξη ενός προϊόντος μπορεί να είναι μάταιη. Γι ‘αυτό το ξεκίνημα με κάτι σαν το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι συνήθως καλύτερο – αφού μπορείτε να θέσετε τα πράγματα σε κίνηση σε λίγα λεπτά.

Τούτου λεχθέντος, λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να κάνετε ό, τι περιγράφεται εδώ για να έχετε καλό εισόδημα. Μερικές φορές θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα από μία ή δύο τεχνικές. Ακόμα και αυτό το blog εκμεταλλεύεται μόνο τρεις από τις μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω.

Εντάξει, ας βουτήξουμε! Εδώ είναι πώς να δημιουργήσετε έσοδα από ένα ιστολόγιο:

1. Δημιουργήστε έσοδα από ένα blog μέσω συνδέσμων συνεργατών

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι η πρώτη μέθοδος δημιουργίας εσόδων στη λίστα, επειδή είναι γενικά το πιο εύκολο να ξεκινήσετε.

Πρώτα, τι είναι το μάρκετινγκ συνεργατών?

Με απλά λόγια, το μάρκετινγκ συνεργατών είναι η διαδικασία προώθησης προϊόντων άλλων ατόμων με αντάλλαγμα προμήθεια όποτε η σύστασή σας οδηγεί απευθείας σε πώληση.

Όλα αυτά καθίστανται δυνατά και παρακολουθούνται μέσω συνδέσμων συνεργατών. Δείτε πώς μπορεί να μοιάζει ένας σύνδεσμος:

http://SOMEPRODUCT.com/?affid=1234

Βασικά είναι ένας τυπικός σύνδεσμος, μόνο με προσθήκη στο τμήμα affid = 1234. Αυτό επιτρέπει την παρακολούθηση της πρότασής σας και, στη συνέχεια, συνδέεται με μια συγκεκριμένη πώληση όταν συμβαίνει.

Οι προμήθειες κυμαίνονται συνήθως στο 5% -75% της τιμής του αυτοκόλλητου. Αν πρόκειται για φυσικά προϊόντα για τα οποία μιλάμε, πλησιάζει το 5%. Για ψηφιακά προϊόντα, είναι δυνατές ακόμη και προμήθειες 100%.

Το πιο σημαντικό εδώ από την πλευρά του αγοραστή είναι ότι εξακολουθούν να πληρώνουν την τυπική τιμή αυτοκόλλητου, επομένως καμία από τις προμήθειές σας δεν χρηματοδοτείται από τον αγοραστή.

Τώρα, υπάρχουν δύο κύρια κομμάτια παζλ που πρέπει να εφαρμόσετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας μέσω μάρκετινγκ συνεργατών:

 • �� ποια προϊόντα συνεργατών πρόκειται να προωθήσετε,
 • �� πώς θα τα προωθήσετε.

Ως εκ τούτου, η πρώτη σειρά των επιχειρήσεων, πώς να βρείτε προϊόντα για προώθηση?

Κάθε θέση και αγορά έχει τις δικές της κοινές πρακτικές όσον αφορά το χώρο των θυγατρικών, αλλά γενικά, εάν ένα προϊόν διαθέτει ένα πρόγραμμα θυγατρικών, θα αναφέρεται κάπου στον ιστότοπο της εταιρείας. Πιθανώς στο υποσέλιδο, ή ακόμα και στο κύριο μενού.

παζλ θυγατρικών

Ακολουθούν τρεις χρυσοί κανόνες για τη δημιουργία εσόδων από ένα blog με το μάρκετινγκ συνεργατών:

 • Promote προωθήστε μόνο προϊόντα που χρησιμοποιείτε μόνοι σας, πιστεύετε και γνωρίζετε ότι είναι υπέροχα
 • Promote προωθήστε μόνο προϊόντα που δεν θα ντρέπεστε να προωθήσετε
 • Promote προωθήστε μόνο προϊόντα από τα οποία θα απολαύσει ή / και θα επωφεληθεί το κοινό σας

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται αρκετά απλό, αυτό μπορεί να γίνει δύσκολο και ειδικά εάν το ιστολόγιό σας είναι σε θέση όπως προσωπική χρηματοδότηση ή καλή φυσική κατάσταση. Υπάρχουν περισσότερα από αρκετά προϊόντα σε αυτές τις θέσεις που προσελκύουν συνεργάτες με μεγάλες πληρωμές, παρά το ότι είναι σχετικά κακής ποιότητας. Γι ‘αυτό το "προσωπικά πιστεύω" και "το κοινό θα επωφεληθεί από" οι παράγοντες είναι τόσο σημαντικοί εδώ.

Ένα παράδειγμα αυτού που προωθούμε σε αυτό το blog ως μέρος του μοντέλου δημιουργίας εσόδων μάρκετινγκ συνεργατών μας:

Δεδομένου ότι αυτό το blog αφορά όλα τα πράγματα στο WordPress, έχει νόημα ότι ορισμένοι από τους αναγνώστες μας θα ενδιαφέρονται για θέματα WordPress. Αυτό συμβαίνει ακριβώς ότι τα περισσότερα θεματικά καταστήματα premium διαθέτουν τα προγράμματα θυγατρικών τους. Επομένως, όποτε αναφέρουμε θέματα στις αναρτήσεις μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους συνδέσμους συνεργατών μας για να το κάνουμε.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα από μια τέτοια ανάρτηση.

μπλοκ divi

Τι μπορείτε εύλογα να περιμένετε από το μάρκετινγκ θυγατρικών?

Το μάρκετινγκ συνεργατών μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή εσόδων όταν μαθαίνετε πώς να ξεκινήσετε ένα blog και να κερδίσετε χρήματα, αλλά όλα εξαρτώνται από δύο παράγοντες:

 • το μέγεθος της κυκλοφορίας σας
 • πόσο ανταποκρίνεται το κοινό σας και / ή πόσο αποτελεσματικοί είστε όταν προωθείτε προϊόντα θυγατρικών

Με την πάροδο του χρόνου, η επισκεψιμότητά σας θα αυξηθεί, οπότε μην ανησυχείτε για αυτήν την πτυχή προς το παρόν. Βασικά, όσο πιο γρήγορα ξεκινάτε με το μάρκετινγκ συνεργατών, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε οποιοδήποτε είδος αποτελεσμάτων έρχεται στο δρόμο σας.

αποτελεσματική προώθηση

Όσον αφορά την αποτελεσματική προώθηση, εδώ είναι μερικοί από τους πιθανούς τρόπους για να το κάνετε. Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από ένα ιστολόγιο:

 • ελέγξτε τα προϊόντα που προωθείτε και χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους συνεργατών σας στις κριτικές. παράδειγμα: Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder
 • δημοσιεύστε δημοσιεύσεις συλλογής (λίστες), όπου συζητάτε διάφορα προϊόντα που επιτυγχάνουν έναν συγκεκριμένο στόχο. παράδειγμα: 5 Καλύτερες προσθήκες φόρμας επικοινωνίας για το WordPress σε σύγκριση
 • Προτείνετε προϊόντα σε αναρτήσεις (φυσικά, μόνο αν βοηθούν την αιτία). παράδειγμα: Πώς να δημιουργήσετε έναν κατάλογο τοπικής αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress

Αν και το μάρκετινγκ συνεργατών είναι η ευκολότερη και ίσως η πιο αποτελεσματική τεχνική δημιουργίας εσόδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες του πως ακριβώς τρέχετε τις προσφορές θυγατρικών σας.

Η βασική διαφορά μεταξύ αυτού και, ας πούμε, με την τοποθέτηση ορισμένων διαφημίσεων AdSense στον ιστότοπό σας είναι ότι, με το μάρκετινγκ συνεργατών, μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τη στόχευση και βεβαιωθείτε ότι το προϊόν ταιριάζει στο κοινό. Με τις τυπικές διαφημίσεις (μέσω του AdSense ή αλλιώς), βασικά απλώς ενοικιάζετε το χώρο στον ιστότοπό σας και οι διαφημιζόμενοι πρέπει να καταλάβουν τι να προωθήσουν, σε ποιον και πώς.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η τοποθέτηση μιας τυχαίας προσφοράς συνεργατών στον ιστότοπό σας δεν θα λειτουργήσει τόσο καλά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε στοχευμένες κριτικές, δημοσιεύσεις συλλογής και κάνουμε αυτές τις άμεσες προτάσεις προϊόντων εάν και όταν ταιριάζουν στο θέμα ενός συγκεκριμένου οδηγού στο ιστολόγιο.

Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από ένα blog εκτελώντας μια καλή στρατηγική μάρκετινγκ συνεργατών

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, ας δούμε τις λεπτομέρειες και να δούμε πώς μπορεί να ενσωματωθεί το μάρκετινγκ συνεργατών στο ιστολόγιό σας. Ας υποθέσουμε ότι το θέμα του ιστολογίου σας είναι ο προγραμματισμός γάμου.

Παράδειγμα άρθρου # 1: "10 συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη πριν από το γάμο"

κατάθλιψη γάμου

Το άτομο που διαβάζει ένα τέτοιο άρθρο πιθανότατα έχει ήδη σχεδόν τα πάντα για τον γάμο του, ή τουλάχιστον τα βασικά πράγματα. Για παράδειγμα, δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να τα πουλήσετε σε τοποθεσία γάμου (μέσω προσφοράς συνεργατών). Το έχουν ήδη.

Αυτό που έχει νόημα είναι ίσως να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία για ένα μήνα του μέλιτος όνειρο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του συναισθήματος. Ενώ οι συμβουλές που δίνονται στην ανάρτηση πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και να παρέχουν αξία από μόνες τους, μπορείτε επίσης να προτείνετε συγκεκριμένα ταξίδια ή γραφεία ταξιδιού και να μειώσετε την πώληση εάν ο αναγνώστης αγοράσει κάτι.

Παράδειγμα άρθρου # 2: "Πόσο κοστίζει ένας γάμος;?"

κόστος γάμου

Αυτός ο τύπος άρθρου παρουσιάζει μια τεράστια ευκαιρία αλλά και μια τεράστια πρόκληση όσον αφορά τη δημιουργία εσόδων μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών.

Πρώτα απ ‘όλα, το άτομο που διαβάζει πιθανότατα δεν έχει ακόμη κάνει κράτηση / αγοράσει κάτι, και ίσως περιμένουν ακόμη και ο συγγραφέας να προτείνει μερικές λύσεις.

Η πρόκληση είναι ότι το άτομο δεν είναι έτοιμο να αγοράσει τίποτα.

Είναι απλώς βιτρίνες. Λοιπόν, πώς να δημιουργήσετε έσοδα από ένα ιστολόγιο σε αυτό το σενάριο; Η προώθηση τοποθεσιών γάμου, προορισμών μήνα του μέλιτος ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι πιθανό να λειτουργήσει. Το καλύτερο στοίχημα του συγγραφέα είναι απλώς να προτείνουμε περαιτέρω ανάγνωση σε θέματα όπως:

 • "Γιατί είναι σημαντικό να αποκτήσετε ένα φόρεμα με σαγόνι (Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα)"
 • "Πώς να διαπραγματευτείτε τις τιμές υπηρεσιών για το γάμο σας"
 • "Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στον προορισμό του μήνα του μέλιτος"

Αυτό που γνωρίζετε τώρα είναι ότι ο αναγνώστης έχει επίγνωση των τιμών, αλλιώς δεν θα αναζητούσε το θέμα του κόστους γάμου, οπότε μπορείτε να προσπαθήσετε να τους εκπαιδεύσετε και να προσφέρετε γνήσια βοήθεια αντί να προσπαθείτε να δημιουργήσετε έσοδα αμέσως.

Μπορείτε να αφήσετε τη δημιουργία εσόδων για τα άλλα άρθρα σας – αυτά όπου η πρόθεση του αναγνώστη είναι περισσότερο προς την αγορά. Για παράδειγμα, μια ανάρτηση με τίτλο "Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο μήνα του μέλιτος" μπορεί να προωθήσει μια ειδική συμφωνία νωρίς για πουλιά για ένα ταξίδι.

Εκτός από το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ένα blog και να κερδίσετε χρήματα με τη δημιουργία εσόδων από μεμονωμένες αναρτήσεις ιστολογίου, θα πρέπει επίσης να στοχεύσετε να μεταφέρετε τον αναγνώστη στη λίστα email σας και στη συνέχεια να δημιουργήσετε μια σχέση μαζί τους μέσω αυτού του μέσου. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε να δημιουργείτε μια διοχέτευση αυτοματισμού μάρκετινγκ για να βεβαιωθείτε ότι έχετε χρονομετρήσει τα μηνύματά σας ακριβώς με βάση την προηγούμενη δραστηριότητα του παραλήπτη με το ενημερωτικό δελτίο σας. Ωστόσο, αυτό είναι λίγο από την προηγμένη πλευρά της δημιουργίας εσόδων.

Παρόλο που προωθείτε τα προϊόντα άλλων ατόμων εδώ, η κατανόηση της πορείας και της πρόθεσης των πελατών μπορεί να σας βοηθήσει να δομήσετε καλύτερα το περιεχόμενό σας και να δημιουργήσετε εξειδικευμένες ιδέες για άρθρα που μπορεί να προσελκύσουν πολύ λίγους επισκέπτες, αλλά μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες αποδόσεις.

Για παράδειγμα, αν δημοσιεύσετε μια ανάρτηση σαν, "Μπαλί ή Ταϊλάνδη για το μήνα του μέλιτος," ο αναγνώστης είναι πιθανότατα έτοιμος να κλείσει ένα ταξίδι, αλλά θέλει να βεβαιωθεί ότι έχει επιλέξει τον σωστό προορισμό. Εάν δημοσιεύσετε μια ενημερωτική κριτική / πόρο σχετικά με το θέμα και προτείνετε κάποια καλά ξενοδοχεία στην πορεία, μπορείτε να κερδίσετε ένα μεγάλο μερίδιο συνεργατών ανεξάρτητα από το τι επιλέγει ο αναγνώστης.

Το κύριο λάθος που κάνουν οι μπλόγκερ με το μάρκετινγκ συνεργατών (και κλασικές διαφημίσεις) είναι ότι λειτουργούν περισσότερο για τους διαφημιστές τους παρά για τους αναγνώστες τους.

Η πρώτη δουλειά για τους αναγνώστες σας είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη και, στη συνέχεια, να κερδίσετε χρήματα ως υποπροϊόν αργότερα. Τουλάχιστον αυτή είναι η προσέγγισή μας.

Αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε τη στρατηγική μάρκετινγκ συνεργατών σας είναι να αφιερώσετε χρόνο στην έρευνα, τη δημιουργία κορυφαίου εκπαιδευτικού περιεχομένου και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, ενώ προτείνουμε μόνο προϊόντα θυγατρικών όπου έχει νόημα και πού φέρνει πραγματικά αξία στον αναγνώστη. Αυτός είναι ο τρόπος δημιουργίας εσόδων από ένα blog με μάρκετινγκ συνεργατών. Δεν υπάρχουν συντομεύσεις που θα λειτουργούσαν μακροπρόθεσμα.

�� Περαιτέρω ανάγνωση

 • Για έναν πιο πρακτικό οδηγό για το πώς να ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ συνεργατών σε ένα blog WordPress, διαβάστε αυτό το σεμινάριο του δικού μας. Μιλάει για συγκεκριμένες τακτικές, ποιες προσθήκες πρέπει να χρησιμοποιηθούν και πώς να ρυθμιστούν τα πάντα.
 • Επίσης, εάν θέλετε να προωθήσετε προσφορές συνεργατών που σχετίζονται με το σχεδιασμό και το σχεδιασμό / την ανάπτυξη, εξετάσαμε τις καλύτερες προσφορές σε αυτόν τον οδηγό. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα καλύτερα προγράμματα για προώθηση.
 • Τέλος, ρίξτε μια ματιά σε αυτά πρόσθετα για μάρκετινγκ συνεργατών και τις γνώσεις μας σχετικά με το κακό μάρκετινγκ συνεργατών.

2. Ελεύθερο εισόδημα

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεκινούν ένα blog αποκτούν συγκεκριμένες δεξιότητες…

Πράγματα όπως η γραφή, ο σχεδιασμός ιστότοπου, η γραφιστική, το μάρκετινγκ ή ακόμη και η διαχείριση κοινωνικών μέσων.

Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να σχετίζονται άμεσα με online εισόδημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το ιστολόγιό σας για να τα διαφημίσετε.

Ακούγεται πιο εύκολο από ό, τι γίνεται, αλλά ακούστε με:

Μπιλ: Το δικό μου εισόδημα προέρχεται από το μάρκετινγκ περιεχομένου και τη δουλειά SEO που κάνω. Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, ήμουν ανεξάρτητος συγγραφέας. Πήρα πολλούς από τους πρώτους πελάτες μου δείχνοντάς τους τα άρθρα που έγραψα στο blog μου.

Έκτοτε, μετέτρεψα αυτήν την ανεξάρτητη υπηρεσία γραφής σε ολοκληρωμένο μάρκετινγκ περιεχομένου και μίνι πρακτορείο SEO. Έχω δύο ανθρώπους που δουλεύουν για μένα. Και παίρνω δυνητικούς πελάτες σχεδόν κάθε εβδομάδα στο δικό μου "δουλεύω μαζί μου" σελίδα, που προέρχονται από το ιστολόγιό μου.

Έτσι, η στρατηγική μου είναι να χρησιμοποιήσω υπέροχο περιεχόμενο για να προσελκύσω άτομα που θέλουν το είδος του περιεχομένου που δημιουργώ. Απλό, σωστό?

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα προβάλλοντας τη γραφιστική σας δουλειά, έχοντας έναν όμορφο ιστότοπο ή επιδεικνύοντας την ικανότητα των κοινωνικών μέσων σας.

Αν είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον κόσμο της ανεξάρτητης εργασίας, σκεφτείτε να δημιουργήσετε προφίλ σε ιστότοπους όπως το Upwork, το People Per Hour ή το Fiverr. Ενώ μπορείτε να αποδεχτείτε την εργασία απευθείας μέσω του ιστολογίου σας, εάν μόλις ξεκινήσετε, η χρήση αυτών των ιστότοπων εργασίας που έχουν ήδη επισκεψιμότητα και εμπιστοσύνη μπορεί να διευκολύνει τη μετάβασή σας.

επεξεργασία
άνθρωποι
fiverr

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά αυτή η μελέτη περίπτωσης από την Έλνα Κάιν για το πώς χρησιμοποίησε το blog της για να γίνει ανεξάρτητος blogger.

3. Χρησιμοποιώντας χορηγίες και διαφημίσεις για να κερδίσετε επιπλέον μετρητά

Αν έχετε ακούσει ποτέ ένα επεισόδιο podcast και έχετε ακούσει, "Αυτό το επεισόδιο σας παρουσιάζεται από…", έχετε δει τις χορηγίες σε δράση.

Το να κάνεις κάποιον να υποστηρίξει το ιστολόγιό σου μπορεί να φέρει ένα σοβαρό κομμάτι μετρητών. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι συνήθως χρειάζεστε ένα αξιοπρεπές κοινό για να πάρετε έναν χορηγό. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που μπορείτε να έχετε στο ραντάρ σας καθώς αρχίζετε να χτίζετε περισσότερη εξουσία στη θέση σας.

Εάν αυτή είναι η διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε (κερδίζετε χρήματα μόνο για τη σύνταξη του ιστολογίου σας; Εγγραφείτε!) Και, στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά Αυτός ο οδηγός για να πάρει έναν χορηγό ιστολογίου.

Στη συνέχεια, το πάντα-δημοφιλές θέμα του διαφήμιση. Οι διαφημίσεις είναι παραπλανητικές όταν θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργείτε έσοδα από ένα ιστολόγιο.

Από τη μία πλευρά, μπορείτε να εγγραφείτε Google AdSense και ξεκινήστε προβολή διαφημίσεων στα ιστολόγιά σας το συντομότερο τώρα. Αλλά από την άλλη, ο χρόνος και η επισκεψιμότητα που απαιτούνται για να δείτε σημαντικά κέρδη από διαφημίσεις είναι σημαντικές.

Αυτό που πραγματικά σας συμβουλεύουμε να κάνετε όταν μόλις ξεκινήσετε με ένα νέο ιστολόγιο είναι τα εξής:

Ξεχάστε τις διαφημίσεις.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να προβάλλετε διαφημίσεις μόνο όταν λαμβάνετε 1000 επισκέπτες την ημέρα. Πριν συμβεί αυτό, οι διαφημίσεις είναι μόνο μια απόσπαση της προσοχής και μειώνουν την εμπειρία του κοινού σας με τον ιστότοπό σας.

4. Δημιουργία διαδικτυακού μαθήματος

Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι πλέον καυτά και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή μέρα με τη μέρα. Αν θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο και να κερδίσετε χρήματα, είναι ένας αποτελεσματικός και ειλικρινής τρόπος για να το κάνετε αυτό.

 • Το ιστολόγιό σας μαγειρεύει; Διδάξτε ένα μάθημα μαγειρικής.
 • Έχετε blog για ποδήλατα; Εκτελέστε μια πορεία επισκευής ποδηλάτων.
 • Ή προτιμάτε να μιλάτε για το αγαπημένο σας online παιχνίδι; Κάντε ένα μάθημα για το πώς να γίνετε καλύτερος παίκτης.

διαδικτυακό μάθημα

Για ένα πραγματικό παράδειγμα, Venu Sanz ξεκίνησε ένα blog σχετικά με το μαγείρεμα vegan και τώρα βγάζει εισόδημα πλήρους απασχόλησης (αρκετά για να προσλάβει άλλους!) από τα μαθήματα vegan μαγειρικής.

Εάν ένα διαδικτυακό μάθημα ακούγεται σαν το forte σας, ρίξτε μια ματιά Αυτός ο οδηγός για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού μαθήματος, και αυτός ο οδηγός για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ιδιότητας μέλους WordPress – μέσω του οποίου μπορείτε να παραδώσετε το διαδικτυακό σας μάθημα!

5. Πώληση βιβλίου ή προϊόντος

Όπως ένα μάθημα, το να γράφεις και να πουλάς ένα βιβλίο (ή ebook) είναι ένας καλός τρόπος να προσεγγίσεις το θέμα του τρόπου δημιουργίας εσόδων από ένα blog. Φυσικά, χρειάζεται πολύς χρόνος και χρειάζεστε ένα κοινό για να πουλήσετε, αλλά μακροπρόθεσμα, ένα βιβλίο είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε έσοδα από το κοινό σας και να τους βοηθήσετε να σας δουν ως αρχή.

Η μόνη δυσκολία, φυσικά, είναι… στην πραγματικότητα το γράψιμο του βιβλίου. Εκτός από τους πόνους της γραφής, υπάρχει επίσης το πρόβλημα του τι να βάλετε στο βιβλίο. Στην ιδανική περίπτωση, το βιβλίο σας θα πρέπει να προσφέρει κάποιο περιεχόμενο που είναι και τα δύο (ένα) ποτέ δεν είδατε στο blog, ή (σι) παρέχοντας κάποια ευκολία στον αναγνώστη.

problogger

Με άλλα λόγια, με το (b), μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε το περιεχόμενο του ιστολογίου σας και να το μεταγλωττίσετε σε μορφή βιβλίου. Αν και μπορεί να ακούγεται πολύ απλό για να είναι βιώσιμο, είναι αυτό που κάνουν μερικοί από τους πιο επιτυχημένους bloggers εδώ και χρόνια. Για παράδειγμα, ο Darren Rowse του Problogger έχει το ebook του τιτλούχος "31 ημέρες για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο ιστολόγιο." Κάτω από την κουκούλα, είναι μια συλλογή από μια σειρά αναρτήσεων ιστολογίου που μπορείτε ακόμα να διαβάσετε δωρεάν εδώ. Το νούμερο 1 όφελος του βιβλίου έναντι των δημοσιεύσεων είναι η ευκολία.

Έχουμε έναν ξεχωριστό οδηγό σε αυτό το ιστολόγιο σχετικά με το πώς να το κάνουμε ακριβώς αυτό – μετατρέψτε το περιεχόμενο του ιστολογίου σας σε βιβλίο.

Το βιβλίο επίσης δεν χρειάζεται να είναι το τελικό προϊόν σας, για να το πω. Μπορείτε να το πουλήσετε για να χρησιμεύσετε ως το αρχικό σημείο επαφής με το κοινό σας και, στη συνέχεια, να τα αναβαθμίσετε στην πορεία σας, εάν χρησιμοποιείτε και τις δύο μεθόδους!

Εναλλακτικά, μπορείτε να πουλήσετε φυσικά προϊόντα και να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας σε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αν σας ταιριάζει, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό δημιουργήστε ένα κατάστημα WordPress.

Η φωτεινή πλευρά εδώ είναι ότι εάν εκτελείτε μια παραδοσιακή επιχείρηση τότε πιθανότατα έχετε ήδη ένα προϊόν για πώληση, οπότε γιατί να μην το προσφέρετε μέσω του νέου σας ιστολογίου WordPress…

Μια τελευταία λέξη για τον τρόπο δημιουργίας εσόδων από ένα blog

Παρόλο που μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα σήμερα προσφέροντας υπηρεσίες freelance ή αποτυχία για να βρείτε έναν χορηγό, πιθανότατα θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να βελτιώσετε.

Όσον αφορά το πώς να ξεκινήσετε ένα blog και να κερδίσετε χρήματα, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ασυνήθιστο για τα blogs να χρειάζονται τουλάχιστον 6-12 μήνες για να δουν οποιοδήποτε βιώσιμο εισόδημα. Έτσι, εάν δεν βλέπετε μετρητά στην τράπεζα αμέσως, μην το αφήσετε να σας αποθαρρύνει από το να συνεχίσετε να προσπαθείτε.

Συνολικά, η εκμάθηση του τρόπου δημιουργίας εσόδων από ένα blog είναι κυρίως να δοκιμάσετε πράγματα, να επαναλάβετε, να βελτιώσετε και να δοκιμάσετε. Στη συνέχεια, μόλις αρχίσει να λειτουργεί κάτι, κλιμακώστε το!

Αυτή η αναβάθμιση μπορεί να περιλαμβάνει τη δοκιμή νέων προγραμμάτων συνεργατών, την εργασία σε νέα προϊόντα ή βιβλία, την εισαγωγή νέων προϊόντων, τη δοκιμή νέων μεθόδων προώθησης κ.λπ..

Για παράδειγμα, ένα από τα πράγματα που έχουμε κάνει στα διάφορα ιστολόγιά μας (αυτό και επίσης Θέμα) είναι split-testing διαφορετικά στοιχεία προώθησης για να δείτε ποιες εκδόσεις έχουν την καλύτερη απόδοση.

Διαχωρισμός-δοκιμή είναι μια πολύ ισχυρή τεχνική παρά το γεγονός ότι η κύρια ιδέα είναι αρκετά απλή… Το μόνο που κάνετε είναι να πάρετε δύο εκδόσεις κάτι (μπορεί να είναι ένα κουμπί, ένα μήνυμα πωλήσεων, μια επικεφαλίδα, μια εικόνα προϊόντος) και να τα εκτελέσετε παράλληλα έως ότου έχετε αρκετά δεδομένα για να κάνετε μια απόφαση για την οποία είναι καλύτερη. Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε αυτήν τη μορφή δοκιμών είναι με Google Optimize – τι χρησιμοποιούμε. Είναι δωρεάν και διαθέτει περισσότερες από αρκετές δυνατότητες για να ικανοποιήσει κάθε blogger.

Αυτό συνοψίζει τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας εσόδων από ένα blog! Όπως μπορείτε να δείτε, είναι όλα να κάνουμε μερικά πράγματα, αλλά να το κάνουμε σκόπιμα. Δεν υπάρχει κανένα ατύχημα στο πώς ορισμένα ιστολόγια μπορούν να σκοτώσουν ενώ άλλα δυσκολεύονται να κερδίσουν οτιδήποτε. Συνεχής προσπάθεια.

Αυτό είναι το μυστικό.

Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω αυτό … είναι το τέλος του οδηγού μας για το πώς να ξεκινήσετε ένα blog. Αν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα, πρέπει να σας συγχαρώ! ����

Σε αυτό το στάδιο, γνωρίζετε αρκετά για να είστε επικίνδυνοι με το νέο σας blog! ��

Το μόνο που έχει σημασία τώρα είναι η εκτέλεση. Καλός. Κατάλληλος. Εκτέλεση.

Ελπίζουμε ότι οι οδηγίες από αυτόν τον οδηγό θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το νέο σας ιστολόγιο και να φτάσετε στην επιτυχία!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Ακολουθεί ένα επιπλέον κεφάλαιο που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο:

Επιπλέον κεφάλαιο: Τα καλύτερα εργαλεία και οδηγοί Blogging

Πρωτότυπο κείμενο από τους Karol K, Colin Newcomer, Bill Widmer και Ionut Neagu.
Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector