43 Експертни блогъри претеглят: Коя е най-мощната стратегия за маркетинг на социални медии за 2020 г.

В днешната цифрова икономика практическите знания за бизнеса са повече от мощни. Той е от съществено значение за оцеляването и елементарен за процъфтяването! И не е по-различно, когато търсите маркетингова стратегия за социални медии за 2020 г..


Можете ли да си позволите да прекарате седмици и месеци, опитвайки се да разберете това "тайна" да успеете сами в Pinterest, Facebook или Twitter?

Не мисля също така …

Ето защо ви предлагам вместо това да се срещнете и да се учите от експертите. И тогава евентуално да откраднат най-добрата им маркетингова стратегия за социални медии за 2020 г..

Ако искате да знаете какво работи в дигиталните медии за 2020 г. (и по-нататък), тогава е важно да научите от блогърите, които се хранят, живеят и дишат маркетинг на социални медии. Може би вече сте чували за някои от тях.

Имах удоволствието да интервюирам тези известни блогъри за дигитален маркетинг и тази статия, която четете сега, включва най-доброто от тях "тайни рецепти" относно най-добрата стратегия, платформи и инструменти за социални медии там.

Мощна маркетингова стратегия за социални медии

Информация за бонус: Знаете ли, че можете да ускорите WordPress с 50-80% с малко усилия? Кликнете тук за няколко прости поправки, които можете да направите днес.

43 Експертни блогъри

Всички те трябваше да отговорят на един и същ маркетингов въпрос в социалните медии:

Коя е най-мощната ви маркетингова стратегия за социални медии и как да свържете вашия WordPress блог с нея?

Насладете се на прозренията, не се колебайте да се свържете с тези блогъри, а също и да споделите публикацията с вашите приятели и колеги. Благодаря!

Зак Джонсън

Зак Джонсън

Партньорски предприемач, Интернет маркетинг и Blogger
ZacJohnson.com
@Twitter

Най-мощната ми маркетингова стратегия за социални медии беше чрез създаването на моя подкаст, Възход на предприемача. С почти 100 епизода в книгите е чудесно да видите как шоуто се разраства и достига до нова публика с течение на времето.

Можете да видите 15 от любимите ми епизоди тук. (имайте предвид, че когато се свързвате с други експерти и марки, това може също да върне нова аудитория и експозиция към себе си)

Като игра на социални медии, тя работи по няколко различни начина. Първият е, че всеки епизод е достъпен чрез качи а също и чрез моя блог.

Когато нов епизод излезе на живо, той ще бъде изпратен до всичките ми социални медии, като същевременно ще бъде публикуван в блога за всеки, който да слуша. Отново две различни форми на съдържание, работещи за мен тук – и аудио, и текст (публикация в блога).

В допълнение към себе си, който промотира шоуто, гостът във всеки епизод обикновено ще изложи и собствената си промоция. Ако разполагате с подходящите инструменти, можете да използвате инструмент като MeetEdgar за да включите всички ваши публикации в блога (или каквото и да е съдържание) и да ги планирате за многократно споделяне в социалните мрежи във времето.

Когато правите това, трябва да включите и социалния акаунт на човека, с когото интервюирате. Това би увеличило вероятността да получите повече социални акции и ретуити дори седмици или месеци, след като първоначалното ви съдържание / подкаст излезе на живо.

Джон Дикстра

Джон Дикстра

FAT подрежда предприемач
FatStacksBlog.com
@Twitter

Зависи от уебсайта, но ще огранича отговора си до моя уебсайт с най-голям трафик, който също получава най-много трафик в социалните медии.

За дълго време Facebook беше най-добрият канал за социални медии, но в началото на 2016 г. Pinterest стана най-добрият източник на трафик за социални медии, генериращ над 84 000 посетители на месец (безплатен трафик).

Въпреки че също 2 години, за да получите това ниво на Pinterest трафик, ключът за мен бяха 2 неща.

 1. SumoMe Image Sharer

Само за да знаете, въпросният сайт е сайт, който работи добре на Pinterest и е съсредоточен върху изображението.

Приставката SumoMe Image Sharer улеснява посетителите да споделят отделни изображения в Pinterest, Facebook и / или Twitter. Както можете да представите, повечето акции са пинове на Pinterest.

Ето скорошна снимка на статистиката на Image Sharer:

Джон Дикстра 1

 1.  Настройка на богати игли

Настройването на богати щифтове за моя сайт небето разтърси трафика ми в Pinterest. Това е безплатно и лесно да се направи.

Pinterest ви преглежда през него на https://developers.pinterest.com/docs/rich-pins/overview/

В рамките на няколко седмици, Rich Pins утрои трафика ми в Pinterest от 400 дава или взема на над 1200 на ден.

В рамките на 3 месеца Rich Pins увеличи трафика ми в Pinterest от 1200 дневни посетители до над 3500 дневни посетители.

Джон Дикстра 2

Джон Дикстра 3

Ако сте в ниша, която е приятелски настроена за Pinterest и имате много изображения на сайта си, настройването на Rich Pins е наистина добра стъпка за трафик.

Прочетете пълната ми публикация за Pinterest на http://fatstacksblog.com/pinterest-traffic/.

Матю Барби

Матю Барби

Глобален ръководител на растежа & SEO @HubSpot, награден блогър, говорител в бранша и лектор
MatthewBarby.com
@Twitter

Написах огромен казус, който очертава цяло стратегия за социални медии които използвах, за да постигна огромен растеж към моя уебсайт WordPress.

Можете да проверите това, но ето някои съвети, които бих дал:

 1. Опитайте да се съсредоточите върху растежа на социалните си медии, следвайки, като докоснете канали извън самите социални мрежи.
 2. Помислете как можете да изградите механизъм в уебсайта си, за да насърчите ангажирането в рамките на вашите акаунти в социалните медии – например предлагайки изключително съдържание на потребителите, които споделят съдържанието ви в социалните медии.
 3. Друг начин може да бъде използването на вашия списък с абонати за електронна поща, за да стимулирате ангажираност в социалните мрежи.

Ето как иначе обвързвам социално по-дълбоко в сайтовете си в WordPress … използвайки моя WordPress приставка за социален отпечатък това ми помага да проследя показателите за социална вирусост на съдържанието ми.

Нийл Пател

Нийл Пател

Основател, предприемач, инвеститор & Influencer. Колумнист за Forbes, Inc, предприемач, Huffington Post
NeilPatel.com
@Twitter

Най-мощната стратегия за социални медии, която съм виждал, е свързване с хора, които споделят публикации в блогове в рамките на вашето пространство. Например, използвам търсенето на Twitter, за да видя кой споделя конкурентни статии, след това се свързвам с тези хора и ги моля да споделят моето съдържание.

Много хора ще игнорират имейла ви, но поне 10% ще споделят съдържанието ви. Това е лесен начин да спечелите сцепление към вашия блог.

Адам Конъъл

Адам Конъъл

Помага на предприемачите да достигнат до повече хора онлайн. Основател на BloggingWizard и фен на Firefly и Китай
BloggingWizard.com
@Twitter

Това в началото може да ви звучи много интуитивно, но се придържайте към мен тук.

Може да настроите уебсайт или да настроите някой за вас. И веднага се опитайте да насърчите хората да проверяват вашите туитове, като вашата страница във Facebook и да проверят снимката ви в Instagram.

Връзките към социалните профили вероятно са на много видни места с случайна социална джаджа – може би показват туитове и т.н..

И макар че това може да доведе до увеличаване на вашите следващи, има вероятност някои хора да попаднат във Facebook и вместо да проверят страницата ви – те ще намерят да гледат видеоклипове с котки.

Тогава е фактът, че строите върху наета земя. Когато Facebook промени алгоритъма си за първи път, някои блогъри загубиха 90% от трафика си за една нощ. Може да звучи така, като казвам, че социалното е загуба на време. Но това е далеч от истината.

Това, което казвам, е следното:

Разчитайки на 1-2 различни платформи за разрастване на нашия бизнес, трябва да използваме различен подход, който намалява потенциалния риск.

И така, какво можете да направите вместо това?

Първо създайте своя имейл списък, след това използвайте своя имейл списък, за да изградите следното в приоритетните си социални мрежи. Все пак направете социалните си профили достъпни, но поставете приоритет при създаването на списък с имейли. Съставете силна оферта, която принуждава хората да се регистрират в списъка ви.

След това насърчавайте абонатите да се свързват с вас в социалните мрежи от страницата ви за потвърждение и в няколко точки в последователността на автоматичния отговор.

След това ще имате:

 • По-голям списък с имейли, който е ваш – никаква промяна на новинарски алго не може да го отнеме.
 • Възможността за привличане на повече трафик обратно към съдържанието ви (ако това е вашето нещо) – повечето имейл предавания ще доведат до повече кликвания.
 • По-ангажирано социално следване – вероятно няма да получите толкова много последователи, но тези, които получавате, ще бъдат далеч по-ангажирани и това е важното?!

Техническа настройка с WordPress:

Първо се нуждаете от доставчик на имейл като MailChimp или ActiveCampaign.

Всеки от тези инструменти предоставя форми за отказ, но те са много основни по отношение на функционалността и не изглеждат много добре.

Можете да използвате инструмент като Thrive Leads или SumoMe, за да показвате формуляри за достъп на вашия уебсайт WordPress. SumoMe може да работи с всеки HTML сайт, ако не използвате WordPress. Разгледах някои други опции в тази публикация в приставки за изграждане на списък.

След това трябва да настроите уникална страница за потвърждение, на която отиват абонатите, след като потвърдят абонамента си.

Ако имате оловен магнит, това е добро място да го поставите, но също така трябва да показвате призиви за действие, за да могат хората да се свързват с вас в основните ви социални профили.

Тогава можете да направите подобно нещо в последователността си за автоматичен отговор. Всичко, което е необходимо, е да помолите вашите абонати да се свържат с вас, да предоставят връзки към вашите социални профили и да обяснят основните предимства, които ще получат от свързването.

Андреа Лубие

Андреа Лубие

Изпълнителен директор на Mailbird. Любител на виното и продуктивен имейл, който обича да пътува
GetMailBird.com 
@Twitter

За социалните медии трябва да създавате различно съдържание за всеки канал. Свързаните в последователи ще имат различни нужди и интереси от вашите фенове и последователи във Facebook или Twitter.

Популяризиране на съдържанието на вашия блог чрез социалните медии.

Можете да популяризирате едно и също съдържание, като използвате различни фрагменти. След това тези фрагменти са насочени към различна аудитория и могат да бъдат споделяни в различни канали и групи в социалните медии.

Преминаваме към директния въпрос в блога на Mailbird, много пъти ще помолим хората да споделят своите мисли в коментарите на нашия блог, а след това да го споделят с бутона Facebook.

В противен случай имаме и абонати на блогове, така че по всяко време публикуваме нова публикация, за която те са известени.

Със социалните медии обаче един от най-добрите ни хакове за изграждане на ангажираност по всички социални канали беше да бъде домакин на лотарийни залагания събитие, което насърчава хората да се свързват и да ни следват по всички социални канали, на които е Mailbird, които включват LinkedIn, Google+, Facebook, Twitter, YouTube и други.

След като се свържат, ние бързо проследяваме с тях, за да ги попитаме как става с Mailbird за стартиране на конвоя.

Ние също така обичаме да споделяме много забавни или вдъхновяващи изображения, свързани с имейл / производителност, обикновено се получават много, когато става дума за споделяне. Свързваме се със съответните групи в рамките на тези канали в зависимост от ъгъла на съдържанието, който имаме по това време.

Andrew-BrandBuilders

Андрю Джеймс

Съосновател и маркетинг експерт от Brand Builders
BrandBuilders.io

Ние в Марка строители използват FB като наш основен източник на социален трафик.

Първо и най-важното, трябва да имате инсталиран FB пиксел за пренасочване на вашия уебсайт (за целия сайт). Това ще ви позволи да сегментирате аудиторията си по посетените от тях страници, които ще ви помогнат да определите дали те са преобразували или не.

Да речем, че продавате "Продукт A" която е на стойност 199 долара.

 • Можете да продължите напред и да създадете водещ магнит, който е свързан с вашата целева аудитория (помага им да решат конкретен проблем) и след това да настроите целевата страница с ясна CTA.
 • Създавам "Благодаря ти" страница, на която посетителят ви ще може да изтегли / види вашия водещ магнит.
 • Инсталирайте пиксела за преобразуване на вашия "Благодаря ти" страница.
 • На следващо място, можете да продължите напред и да създадете треска от основния си продукт.
 • Ако продавате онлайн курс за SEO; можете да го разцепите, като отделите един модул от курса си и го представите като самостоятелна оферта, да речем "Как да напиша заглавия, които конвертират"
 • След като подготвите офертата си за цепене, я оскъпете някъде между $ 7- $ 29 (за този пример, ние ще я предложим на $ 9).
 • Можете да използвате тази цепка като оферта за Tripwire.
 • Хората, които закупуват вашата оферта за пътуване, са по-склонни (!) Да закупят основната ви оферта – Продукт A.
 • Създавам "Благодаря ти" страница и инсталирайте втория пиксел за преобразуване.
 • И накрая, настройте кацане + "Благодаря ти" страница за вашето основно предложение – Продукт А и се уверете, че сте инсталирайте конверсионния пиксел на "Благодаря ти" страница.

Сега тук започва забавлението. Тъй като на вашия сайт имате инсталиран пиксел за пренасочване, можете лесно да наблюдавате и да насочвате към хора, посетили (или не сте посещавали) конкретни страници (страници с благодарности) и да ги обслужвате с рекламите си.

Да се ​​изяснят – Ако човек, който е кацнал на вашата страница, публикация в блога и т.н., не е видял страницата с благодарности на вашия водещ магнит, това означава, че се интересува от вашата широка тема, но може би не е забелязал вашия водещ магнит, той има инсталиран блокер на изскачащи прозорци или нещо подобно.

Можете да продължите напред и да настроите Facebook реклама, насочена към тези конкретни посетители (имаме инсталиран ретаргетинг пиксел, помниш ли?).

Ще създадем потребителска аудитория и включете всички хора, посетили вашия блог / сайт и изключете хората, посетили страницата на благодарностите на вашия водещ магнит. По този начин ще показвате рекламите си САМО на онези посетители, които все още не са превърнали в потенциални клиенти.

Следващата стъпка е да се уверим, че ние представяме вашата оферта за Tripwire САМО на хората, които конвертираха на целевата страница на вашия водещ магнит. Можете или да им изпратите имейл с връзката TW, или автоматично да ги пренасочите към вашата оферта за TW, след като се регистрират за вашия водещ магнит – изцяло зависи от вас.

От нашия опит – 50% от вашите посетители на целеви магнитни страници ще превърнат в потенциални клиенти, а около 10% от тези клиенти ще преобразуват в клиенти, като закупят вашата оферта за Tripwire.

След като направите това, можете да продължите напред и да настроите втората си потребителска аудитория.

В този ще бъдем САМО насочете се към хора, посетили страницата на благодарностите на вашия водещ магнит (изключва) и изключвайте хората, посетили страницата с благодарности на вашия трибук (клиенти).

Трябва да настроите реклама, която да ги моли да се върнат на вашата страница за продажби на TW (бъдете креативни) и да направите всичко възможно да ги преобразувате в клиенти.

Последната стъпка е идентична. Създавате персонализирана аудитория включително клиентите, посетили страницата на благодарността на Tripwire, и изключвам хората, посетили страницата на благодарностите на вашия продукт A. Сервирайте ги с реклами и се опитайте да ги убедите да купят вашето основно предложение.

Ето как изглежда истинската търговска фуния, подсилена със стратегията за социални медии. Непрекъснато ще показвате рекламите си на насочените хора и ще ги премествате през цялата си фуния, докато стигнат до страницата с благодарността на основната ви оферта = $.

Ако се изпълни правилно, цялата ви социална кампания не би трябвало да струва стотинка (офертата за трипътни програми вероятно ще покрие разходите за реклама). Как така? Нека разбием някои числа.

Нека да кажем, че получавате 1000 кликвания към целевата ви страница на LM при $ .40 щракване върху клик, а от тези 1000 посетители 50% се включат. Това са 500 нови клиенти при цена 400 долара.

И така, 500 потенциални оферти са го направили към вашата оферта за Tripwire и 10% от тях решават да го закупят. Това е 50 купувачи по 9 долара, което означава 450 долара приходи.

Какво? Направихте си 500 нови клиенти и 50 моментални клиенти И спечелихте $ 50 печалба от това? Това е лудост. Не, това е напълно постижимо.

След това зависи от вас и маркетинговите ви умения да продавате колкото можете и да повтаряте този процес отново и отново. Това е само върх на ледената берг.

Анди Крестодина

Анди Крестодина

Уеб стратег и съосновател на Orbit Media. Лектор, маркетинг на съдържание, еколог и автор
OrbitMedia.com
@Twitter

Социалните медии са наистина справедливи улеснен от уста на уста. Целта е да се намали цялото триене между съдържанието и акта на споделяне. Добавянето на бутони за социално споделяне към съдържанието ви е ключът за задействане на споделянето. Всеки знае това. Всеки блог прави това.

Как много сайтове грешат? 

Лесно е да добавяте бутони за споделяне с WordPress плъгини. В рамките на няколко кликвания тези икони с цвят на бонбони ще се появят точно там във вашия блог. Но интеграцията в социалните медии не е толкова лесна. Тези инструменти за социално споделяне може да се популяризират, докато вашите читатели споделят своето съдържание.

Анди-Crestodina-1

Вижте как бутонът добавя марката на производителя на плъгини в туита? Това не помага на вас или на вашите читатели. Това им улеснява от уста на уста!

Ако не вярвате на своите плъгини или искате по-точен контрол, можете да създадете персонализирани бутони за социално споделяне. Трябва да го направите отделно за всяка социална мрежа. Ето къде можете да намерите инструкциите:

Да, има плъгини, които могат да направят всичко за вас, но всеки добър разработчик на WordPress трябва да знае как работят и как да ги направите сами.

Ашли Фолкс

Ашли Фолкс

Създаване на зашеметяващи уеб сайтове, приятелски SEO, Съдържание и WordPress
MadLemmings.com
@Twitter

Най-добрата ми маркетингова стратегия за социални медии всъщност е доста проста. Заемете се с Pinterest.

Жалко е, че повече хора не използват Pinterest повече, защото за мен това е една от най-недооценените социални медийни платформи с най-голям трафик потенциал.

Защо?

Защото, когато добавите нещо във всяка друга социална медийна мрежа, това може да продължи в най-добрия случай минути или дни. Pinterest обаче е като добро SEO. Трафикът просто продължава. И в много случаи, ако щифтовете са популярни, трафикът ви също ще нарасне!

Така че дори и да мислите, че нямате шанс на Pinterest, погледнете и вижте дали някой споделя съдържание във вашата ниша, преди да го отхвърлите като опция.

След това се заемете да създавате страхотни изображения с помощта на Canva, като се уверите, че добавяте подходящ текст към изображението. След като изображенията за публикация са готови, можете да ги споделите на вашите и групови дъски.

Професионален съвет: груповите дъски са тайната за ускоряване на растежа ви.

Със сигурност отнема малко време, за да видите резултатите и малко постоянство, но ползите са невероятни.

Брайън Джексън

Брайън Джексън

Входящ маркетолог, който обича SEO, блогове, маркетинг на съдържание, SaaS, #webperf, WordPress & хакерство за растеж
WoorkUp.com
@Twitter

Моят пост мощен маркетингова стратегия за социални медии в момента се възползвате от по-новите инструменти на блока, като SmarterQueue, Narrow и Content Marketer. Те ми помагат да бъда по-продуктивна, за да мога да отделя повече време за създаване на съдържание.

 • SmarterQueue ми позволява да наредя на опашка за цялото си вечнозелено съдържание и да го оставя да продължава да се движи към Twitter, Facebook и т.н..

Това позволява повече очни ябълки на цялото ми съдържание от всякога.

 • Стесняване е невероятен инструмент за отглеждане на вашия Twitter следвайки в определена ниша. Удивен съм от бързия растеж и качеството на последователите, които получавам.

Този инструмент предизвика невероятни разговори, които се превърнаха в клиенти и клиенти.

 • Винаги, когато пиша публикации за обзор, Съдържателен маркетинг ми позволява да се свържа с всички участващи само с няколко кликвания и да поискам акции в социалните мрежи.

Това наклони стремежа ми в Twitter и ми спести тонове време.

Всички тези стратегии по-горе не включват почти никакви усилия след настройването. Те драстично увеличиха трафика за насочване от социалните медии към моите блогове.

Крис Макара

Крис Макара

Интерактивен маркетинг & Дигитален стратег. SEO, социални медии & Експерт по интерактивен маркетинг и футбол, Бейкън & Любовен любител на боулерите
ChrisMakara.com
@Twitter

Моята най-мощна маркетингова стратегия за социални медии се основава на постоянна постоянна промоция от моето вечнозелено съдържание в блога.

В по-голямата си част повечето блог съдържание, което създавам, е вечнозелено по природа, което означава, че няма причина да спра да го популяризирам в социалните мрежи, само защото го написах преди година.

Ако информацията все още е много уместна и полезна, струва си да споделяте отново и отново.

Това, което обичам да правя, е да идентифицирам моето вечнозелено съдържание в моя сайт (и) на WordPress. След това създайте таблица в Excel, в която мога да създавам различни актуализации в социалните медии за всяка публикация в блога.

Понякога това е само заглавието на публикацията, други са статистически данни от публикацията, а някои актуализации цитират изявления, които съм направил в публикацията.

Въпреки че първоначално може да отнеме известно време, за да създадете тези актуализации в социалните медии, можете да ги използвате отново и отново.

Тъй като имам всичко във файл на Excel, не е нужно много, за да бъде внесено в него Bulkly която автоматично ще изпрати тези актуализации в моя буфер акаунт.

Ако нямам време да създам ръчно тези актуализации, има няколко приставки за WordPress, които ще изпратят вашите публикации в Twitter. Един такъв плъгин е Tweetily.

Въпреки че не е актуализиран от години, той все още работи за мен. Можете да направите някакво персонализиране, но все пак е по-ограничено, отколкото ако създавате свои и ги импортирате в Bulkly.

Без значение по кой път сте тръгнали, използването на този подход ще ви позволи да поддържате профилите си в социалните медии пълни с постоянно вечнозелено съдържание от вашите сайтове.

Даниел Томпсън

Даниел Томпсън

SEO, специалист по платени медии. Маркетинг ентусиаст. Особено квалифициран е да помага на местния бизнес да управлява печеливш трафик
MyLocalSEO.ca
@Twitter

Социалната платформа, от която в момента се възползвам най-много, е Instagram. Това, което ми харесва е, че нарочно са се опитали да смилат автоматизацията.

Два проекта, по които в момента работя, са мъжки сайт за мода и ан магазин за електронна търговия. Имам около 30 000 последователи в Instagram между двамата и те растат всеки ден.

Те също така карат 20-30 посетители на ден обратно към моя уебсайт, без промоция извън тази връзка, която Instagram ви дава. Тези сметки са само на четири месеца.

И така – първоначалният въпрос как да го свържа към нашия блог за WordPress. В момента това е еднопосочна улица. Трафикът тече от Instagram към нашите уебсайтове. Ние сме в процес на комбиниране на оферти и за двата сайта, за да започнете да привличате трафик, за да добавите към нашите имейл списъци.

В момента работя върху създаването на оригинални изображения за нашите мъжки моден блог мнения. Ще добавя призив към действия под тези изображения, за да подобря броя на последователите в IG.

Мисля, че най-голямото погрешно схващане е, че трябва да сте в перфектната индустрия, за да създадете IG акаунт. Основателят е чудесен пример за нетрадиционна IG ниша, която я смазва.

Ако продавате биоразградими торбички с пуфи, имате кучета. Ако продавате авточасти, имате класически автомобили. Повечето потребителски продукти се поддават на IG по един или друг начин.

Пътешествия с Дейв и Деб

Дейв & дебютантка

Наградена двойка за пътуване
ThePlanetD.com
@Twitter

Нашата най-мощна маркетингова стратегия за социални медии е да имаме силно присъствие в повече от една. Не слагаме всичките си яйца в една кошница.

Нашата марка е силна в Pinterest, Twitter, Facebook, Google+ и StumbleUpon.

Ние правим лесно да споделяме съдържанието си от нашия уебсайт с едно натискане на бутон, но също така се стараем редовно да го споделяме. Ние не споделяме само веднъж.

Наличието на стратегия, която обхваща пълния спектър от социални канали, ви позволява да насочвате към различни потребители в различни платформи.

Откриваме, че всяка платформа за социални медии привлича трафик към нашия блог, като Pinterest е най-стигащият трафик. Причината да смятаме, че социалните медии привличат толкова много трафик към нашия блог е, защото сме социални в социалните медии.

Не го използваме като високоговорител, разговаряме с последователите си. Когато споделяме нещо, те са склонни да го четат, защото чувстват, че ни познават. Числата са важни, но наистина има значение връзка с публиката.

Ние гарантираме да останем последователни и да имаме постоянно присъствие в социалните медии. Имаме екип от хора, които ни помагат да публикуваме съдържанието си в социалните медии, докато оставаме истинският глас и само хора, с които нашите последователи говорят.

Дейв Шнайдер

Дейв Шнайдер

Съосновател на софтуера за блогър за контакт с NinjaOutreach. Обсебен от бизнес, маркетинг и пътувания
NinjaOutreach.com
@Twitter
Актуализация: Дейв вече не управлява тези уебсайтове, но той може да бъде намерен на daveschneider.me

Намерихме голям успех в производството на големи, крайна връзка връзки като този.

И след това информиране на хората, които са включени в тях, което води до споделянето им в социалните медии.

Публикувана през май, това ни изпрати 7500 посещения миналата година и получи стотици акции. Той също така отчита 21 пробни регистрации и десетки повече абонати за електронна поща.

Сметнахме, че може да бъде много успешен, защото включваше множество влияещи и проведохме информационна кампания около съдържанието, след като тя беше публикувана, за да я получим пред всички споменати.

В крайна сметка той се класира в Google и се представя на няколко уебсайта, което също помогна за увеличаване на авторитета му.

Процесът „край до край“ беше ефективно:

 • Създаване на списък с целеви ключови думи, които са от значение за нашия продукт и също така, за които смятаме, че можем да спечелим, в този случай казуси за генериране на трафик
 • Създаване на епично съдържание с участието на над 100 влиятелни лица
 • Популяризиране на това съдържание на тези влиятели
 • Свързване с това съдържание във важен евентуален гост, който написахме след това, например, COM / трафик-хак /
 • Оптимизирането му за регистрации (на тази страница използваме приветствения мат на Sumo Me)

Тази стратегия беше много ефективна за нас и я репликирахме в други статии, въпреки че това беше най-популярното.

Тези публикации почти винаги получават стотици акции и ни помагат да изградим нашите социални медии следвайки.

Дом Уелс

Дом Уелс

Учи хората как да успеят с уебсайтове за маркетинг в ниши
HumanProofDesigns.com
@Twitter

Най-успешната ми стратегия за социални медии не е да я използвам за генериране на трафик, а повече за работа в мрежа. В някои ниши най-добрият начин да постигнете сцепление е да се сприятелявате с другите влияещи във вашата индустрия.

Twitter и FB групите са чудесен начин за това. Разбира се, това зависи от вашата ниша и от това, къде влияят влияещите.

Прекарвайки по-голямата част от мрежите за 2014 и 2015 г. и ставайки известен в нишата, успях да направя трафик на реферали моя номер 1, превръщащ източник на трафик, и сега хората се свързват с мен през цялото време.

Предполагам успях да се издигна до ниво на влиянието. Без социални медии това не би било възможно толкова лесно.

Ерик Емануели

Ерик Емануели

Предприемач, блогър, пътешественик, писател на свободна практика, зависим от социалните медии, любител на екстремните спортове и сертифициран парашутист
NoPassiveIncome.com
@Twitter

Едно от най-лесните неща, които някога съм правил да пускам на пазара съдържанието си чрез социални медии, беше инсталирането Съживете стария пост плъгин към моя блог за WordPress.

По принцип автоматично споделя старите си статии чрез акаунти в социалните ви медии!

Само с няколко минути работа аз предлагам безплатни актуализации в социалните си канали, сочещи старото ми съдържание. Две птици с един камък.

Франсиско Перес

Франсиско Перес

Онлайн бизнес предприемач, Бизнес & SEO консултант
IBlogZone.com 
@Twitter

Единствената стратегия за социални медии, която използвам, която работи, е редовно да публикувам моите статии (стари и нови) през определен период от време.

Открих, че многократно публикуването ми в Twitter, Pinterest, Facebook и G +, че в крайна сметка получава вниманието, което търся, и привлича трафик за моя блог.

Колкото по-нов е постът, толкова повече внимание му отделям в началото.

За по-старите от време на време ще сменям "титли" да тествате кой тип заглавие привлича най-много внимание. Инструментите, които използвам са "възраждам стария пост", WordPress плъгин и Hootsuite.

Очевидно във връзка с тази стратегия, аз редовно общувам по социалните си канали, като отговарям на въпроси, благодаря на тези, които споделиха моите публикации, както и споделяйки неща от други хора.

Ето връзката към приставката, която използвам.

Гаел Бретон

Гаел Бретон

Съветник за изграждане на сайт
AuthorityHacker.com
@Twitter

За да бъда откровен, най-основното за мен, което много хора пренебрегват, е да се уверите, че всъщност имате социални бутони на всичките си страници със съдържание. Ако е възможно бутони, които превъртате надолу с потребителя, така че да е на екрана през цялото време.

И най-важното е, че бутоните, които се виждат на всички устройства като TON на трафика, са мобилни в наши дни.

Ето нашата разбивка на един от нашите сайтове

Гаел-Breton-1

Ясно е, че оптимизацията на мобилни дялове е изключително важна и много B2C сайтове разделянето на трафика ще изглежда все повече и повече.

За щастие, SumoMe ви позволява да направите всичко това наистина лесно. От всички платени социални плъгини, които съм пробвал. SumoMe ги победи във всеки аспект и това е безплатно.

Докато играя с плъгина, забелязах повишаването на социалната мрежа, много хора игнорират: имейл.

Ето разбивка на нашите акции на мрежа (благодарение на анализа на SumoMe)

Гаел-Breton-2

Сиво = споделяния по имейл. Това е 2-рият или 3-тият най-популярен начин за споделяне на съдържание в зависимост от дните. Превъзхождайте Twitter всеки ден.

След това започнахме да добавяме бутони към нашите изображения, докато увеличихме дейността си в Pinterest и забелязахме, че повечето акции на Pinterest се случват по този начин, така че ако използвате мрежата, включете споделятеля на изображения.

Гаел-Breton-3

Смесването на тези бутони за споделяне заедно с повторното публикуване на инфографики на други хора, които бяха свързани със статията (и даването им на атрибуция), значително увеличи социалния ни трафик на автопилот.

Ако искате да извлечете максимума от тези споделяния, уверете се, че вашите социални данни на SCHEMA и използвайте Косчедулен анализатор на заглавието да пишете социално примамливи заглавия, за да повишите CTR.

Това е всичко, направете тези прости неща и трябва да извлечете повече от сайта си WordPress, когато става въпрос за социални медии почти всички на автопилот!

Джералд Вебер

Джералд Вебер

Интернет предприемач, съосновател на Viral Content Buzz и SEO човек
HoustoniPhoneScreenRepair.com
@Twitter

Моята най-мощна маркетингова стратегия за социални медии (особено за по-нов уебсайт, блог или бизнес) използва платформата Вирусно съдържание за популяризиране на публикации в блогове с Вирусна привлекателност. (Пълно разкритие: Съосновател съм на Viral Content Buzz).

Като се казва, че наистина работи. Всъщност тя работи много добре, ако съдържанието ви е в популярна ниша и има вирусна привлекателност.

Например съпругата ми и аз започнахме нов бизнес през август 2013 г. и популяризира блога, използвайки само платформата VCB.

Причината да е толкова ефективна е, че това е сравнително прост начин за маркетинг / блогър, който няма голямо следване за генериране на РЕАЛНИ акции в социалните медии от РЕАЛНИ хора и РЕАЛНИ акаунти в социалните медии.

Без куклени сметки и без фалшиви акции. Начинът, по който автоматизирам този процес, е чрез добавяне на RSS емисия на нашия блог. След като бъде одобрен от модераторите на VCB, всяка публикация автоматично ще бъде изпратена за споделяне.

Имайте предвид, че публикациите в блогове все още трябва да бъдат одобрени от модераторите.

adam steele

Адам Стийл

Интернет предприемач във Ванкувър. Функциониране работохолик. @MagistrateInc, @LoganixDotNet и @PBNlocal
Magistrateinc.com
@Twitter

Стратегията ни наистина започва отвътре – ние документираме всичко, което правим, колкото е възможно повече от нашия процес. Не забравяме да споделим опита си предимно с инструментите, които използваме (ние сме големи Trello, например).

Те често тогава вземете нашата история и споделят, сякаш това е казус за употребата на продукта им. Получаваме връзка, няколко очни ябълки и всеки печели.

Разбира се, това се свързва с блога, защото понастоящем нашата среда за споделяне на нашите истории е блогът ни. Но да бъдем честни и наистина да го документираме ежедневно ежедневно е чудесно за казус, а платформите естествено се интересуват.

Henneke Duistermaat

Henneke Duistermaat

Безполезен писател на мисия за отпечатване на gobbledygook. Редовен сътрудник в Copyblogger
EnchantingMarketing.com
@Twitter

Моята любима стратегия за социални медии използва SlideShare защото това е отличен начин да промените популярното съдържание и да разширите списъка си с имейли (дори без следване на SlideShare!).

Ето как да създадете презентация на SlideShare:

 • Потърсете популярна публикация в блога или публикация на гости, която сте написали
 • Превърнете публикацията в презентация на SlideShare, като споделяте само ключови точки
 • Уверете се, че читателите се чувстват, че получават ценни съвети
 • Дайте на SlideShare заглавие, за да привлече вниманието
 • Уверете се, че слайдът за отваряне изглежда привлекателен
 • Добавете бонус за включване на последния слайд и примамвайте хората да кликнат върху целевата страница, за да изпратят своя имейл адрес

Най-добрите презентации се представят на началната страница на SlideShare и така вашият блог може да бъде открит от нова (главно B2B) аудитория.

Моето слайд споделяне за копирайтинг прави и не, например, е генерирал 494 абонати по имейл до момента (и все още се броят).

Истиак Райхан

Истиак Райхан

Маркетинг блогър, SEO, социални медии и WordPress ентусиаст
RoadToBlogging.com 
@Twitter

Social Media улеснява някой да се свързва с моя блог чрез платформа, която вече използва. Помага ми да достигна до целевата си аудитория и да свържа съмишленици.

Най-мощната стратегия за маркетинг на социални медии за мен е пренасочване, известен още като ремаркетинг.

Много хора посещават блога ми всеки ден, но много малко хора ме следят в социалните медии и споделят съдържанието ми. пренасочването ми помага да се свържа с тези посетители и да увелича социалните си медии следвайки както и социалните дялове.

Подсилвам най-популярните си публикации пред моята блог аудитория. Тя работи чудесно, защото това са хората, които вече се интересуват от моя блог.

Заедно с ретаргетирането, аз се уверявам, че на хората е по-лесно да споделят съдържанието ми и да ме следят в социалните медии.

Ето няколко WordPress приставки, които използвам, за да разраствам блога си и да насърча споделянето.

 • Мениджър на проследяващ код – Помага ми да управлявам всички проследяващи кодове и конверсионни пиксели от една единствена страница. Лесно мога да управлявам персонализирана аудитория във Facebook & Facebook пренасочване чрез използване на този плъгин.
 • монарх – Това е приставка за социално споделяне, която прави социалното споделяне безумно лесно. Можете да добавяте бутони за споделяне по различни начини, като използвате приставката. Можете да го използвате и за добавяне на бутони за следване в социалните медии.
 • Реактивни раници – Jetpack всъщност е пакет от приставки. Той има много функции. Една от характеристиките ми позволява автоматично да споделям публикацията си в блога на канала за социално споделяне. Той е съвместим с Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Path и Google+.
 • Кликнете, за да щракнете – Използвам тази приставка за любимите си публикации, за да добавя "Кликнете върху Туит" кутия. Работи чудесно за мен.
 • OnePress Social Locker – Този плъгин наистина ми помага да увелича социалното си споделяне. Идеята е да скриете част от публикация зад набор от социални бутони и да помолите посетителите да споделят съдържанието ми, за да видят скриващата част. Използвам основно този трик на дълги постове.

Девеш

Девеш Шарма

21 годишен блогър, интернет маркетинг, фанатик на WordPress и основател на WPKube.com 
@Twitter

Би било споделяне на едни и същи постове в различно време или рециклиране на стари публикации. Лесно може да се направи с помощта на Съживете старите публикации или MeetEdgar.

Споделянето на стари публикации ви помага да получите повече трафик и последователи експеримент, направен от Том Тунгуз разкри, че всеки туит има потенциал да получи около 75% толкова туитове от предишния брой ретуити.

Джейкъб Кас

Джейкъб Кас

Графика, лого и уеб дизайнер, Blogger, фрилансер и World Traveller
JustCreative.com
@Twitter

За да увелича възможностите за споделяне на моите публикации, аз разписание тях във времената, които са оптимизирани за моите читатели. С използването на Google Analytics можете да видите кога и откъде идва трафикът ви, както и да разгледате базата данни на вашите имейл бюлетини.

След това планирам публикации за това, когато те са най-вероятно онлайн, с помощта на WordPress & буфер.

Като пример, ще насроча публикация, която да публикувам в моя блог в 9 часа сутринта и след това до 10 часа сутринта се импортира в AWeber (доставчика ми на електронна поща), след това насрочвам бюлетина за изпращане на електронна поща около 13:00, когато повечето ми публика светът е онлайн.

Също така насрочвам публикации, които да се споделят в моите платформи за социални медии с Buffer, като гарантирам, че изображенията са включени, за да увеличите максимално броя кликвания.

Джон Хейвър

Джон Хейвър

"След като изплатих 23,5 хил. Долара студентски заеми за 3 години, аз се вдъхнових да помогна на другите да изплатят дълга си"
AuthorityWebSiteIncome.com
@Twitter

Най-мощната маркетингова стратегия за социални медии, която се свързва с моя уебсайт WordPress, е насочването към посетителите на моя уебсайт във Facebook с бонуси за отказ, което превръща посетителите в абонати.

С възможността да насочвам отново към предишни посетители на уебсайта, аз мога да конвертирам посетители, които никога не могат да се върнат на моя сайт, в едни от най-отзивчивите ми фенове, като ги вкарам в моя имейл списък.

Kevin_Indig

Кевин Индиг

Собственик на SEO BU @dailymotion в Силиконовата долина, бивш @Searchmetrics @uniquedigitalDE @thereachgroup
DailyMotion.com
@Twitter

Едно нещо, което виждам забравено и подценено с времето отново, е … Facebook групи! Те са много мощен източник на трафик, ако успеете да се приближите правилно към тях.

Вижте тези шипове в общия трафик на екрана? Тези идват от популяризирането на нова публикация в блога във Facebook групи!

Кевин Индиг 1

Но как да го направите правилно? Ето какво трябва да имате предвид:

1. Използвайте функцията за търсене на Facebook, за да намерите подходящи групи по темата на вашия блог или статия, която искате да споделите. Колкото по-конкретна е групата, толкова по-добре. Например: докато „Fitness“ е много широк като тема, „загубата на мазнини“ би била по-конкретна и по-подходяща за публикация в блога за загуба на мазнини.

2. Втората променлива, която искате да вземете предвид, е размерът на групата. Идеалната група за вашата цел е най-добрата комбинация от специфичност и размер.

Кевин Индиг 2

3. В следващата стъпка искате да се присъедините към 5-10 групи. Не можете да публикувате като Фен страница в група, така че ще трябва да използвате личен профил. Това означава, че този профил изведнъж става лице на блога.

Много е важно колко надежден изглежда този профил, така че намерете добре изглеждаща снимка на профила и взаимодействайте по приятен начин с хората, коментиращи споделената публикация.

Представете си, че минавате покрай бар и скица изглеждащ човек ви моли да влезете вътре с груб тон – бихте ли отишли? Същото е в социалните медии! Също така имайте предвид, че много големи групи са добре модерирани, затова прочетете внимателно правилата на групата и се придържайте към тях.

*** Споделете статията в блога си в 3-5 групи наведнъж. Бихте искали да направите някои тестове за най-доброто време за публикуване в групата. Започнете да се опитвате да споделяте или около обяд (12-1PM) или след работа (6-9PM), както е посочено в това инфографика.

Също така имайте предвид, че не заливате групи с вашите публикации, или потребителите ще се дразнят. Направих добри преживявания с споделянето веднъж седмично в група, но това зависи и от самата група. Ангажирайки в групата, без да споделяте свой собствен материал, можете да изградите още повече надеждност!

Когато споделяте, е изключително важно да напишете бързо описание на статията в блога, която вълнува потребителите да кликват. Колкото повече се индивидуализира спрямо групата, толкова по-добре. Следователно можете или да включите името на групата в описанието, или да се свържете с темата на групата.

Кевин Индиг 3

Защо Facebook групите са толкова мощни? Не само говорите с аудитория, която вече потенциално се интересува от вашата тема, но можете също така да използвате Facebook общността, за да я преобразувате в своя. Вашият блог може да се превърне в повтаряща се референция в групата и в крайна сметка все повече и повече членове на групата ще посещават вашия сайт редовно.

И тук вече сме на втората полза: изграждате все по-голяма база от завръщащи се посетители и лоялни читатели. Две под-предимства, които идват с това: можете да ги преобразувате в абонати на електронна поща, което е още по-мощен начин да общувате с тях и да ги накарате да прегърнат вашата марка.

И вие подобрявате начина, по който се възприема вашата марка в органичните резултати от търсенето: повече хора ще кликнат върху вашия резултат, ако разпознаят вашата марка. Това в замяна има положително влияние върху вашата SEO ефективност!

Третото предимство от използването на Facebook групи във вашата стратегия за социални медии е взаимодействието с членовете на групата. Те ще ви уведомят не само какво може да липсва във вашата статия, но и какви въпроси имат по темата и какви други теми ги интересуват..

Трябва да отговорите на тези въпроси във вашата статия. Не се колебайте да го редактирате, след като публикувате. Прецизирайте го във времето! Коментарите също могат да ви дадат вдъхновение за бъдещи статии, които след това отново можете да споделите в групата, за която е било обсъдено, и да се позовавате на хората, с които сте говорили за нея. Така изграждате силна потребителска база!

Кулвант Наги

Кулвант Наги

Интернет предприемач, блогър, писател, мечтател за деня
BloggingCage.com
@Twitter

Най-мощната стратегия в социалните медии е да помагаш на хората в различни групи (FB), общности (G +) и hashtags (twitter).

Можете да намерите различни групи, общности и hashtags около вашата индустрия и да проверите с какви проблеми се сблъскват хората. Помогнете им според опита си да изградят авторитет на тези места.

След като сте много активни на такива места, членовете в групите / общностите ще започнат да ви забелязват.

Така че можете да имате завладяваща корица на времевата линия, G + корица или корица на туитър, които имат URL адреса на вашия уебсайт и вашия опит.

Така че тук печелите играта. ��

Имайте ги на вашия сайт и ги конвертирайте в абонати, като давате нещо безплатно (eBook, видео, курс, плъгин).

Лари Ким

Лари Ким

Основател @WordStream. Top Columnist @Inc Magazine. Предприемачество, Start-Ups, Adwords, Facebook реклама
Мобилна маймуна 
@Twitter

Ние правим много реклама в социалните медии.

Популяризиране на съдържанието ни в списъци с потребители (персонализирани аудитории) и ремаркетинг (хора, посетили нашия сайт наскоро).

Установихме, че хората, които са запознати с вашата марка, са 3 пъти по-склонни да се ангажират с рекламираните от вас реклами в социалните медии и 2 пъти по-вероятно да конвертират в водеща или продажба, когато кликнат върху вашия сайт.

Люк Клинг

Люк Клинг

Партньорски мениджър, Blogger и уеб програмист
LukePeerFly.com 
@Twitter

Моята най-мощна стратегия за социални медии включва 3 стъпки:

1) Намиране на съдържание, което знам, че моята аудитория ще се радва и ще иска да общува. Ангажирането е от ключово значение за социалните медии (особено Facebook страници).

Колкото повече ангажимент ще получите, толкова повече ангажимент ще получите в бъдеще. Предоставяйте стойността последователно във времето.

2) Постоянното публикуване е най-лесният начин да подобрите цялостната си ангажираност. Ако публикувате на случаен принцип през целия месец, тогава е по-малко вероятно вашето съдържание да бъде видяно.

Имам Facebook страници и Twitter акаунти, които публикувах по 3 пъти на ден всеки един ден през последните 3+ години. Ангажиментът, който получавам в съдържанието си, е феноменален, защото предоставям постоянна стойност на аудиторията си.

Това води до по-добра ангажираност по по-малко … ангажиране (публикации в блогове или спонсорирани публикации).

3) Аз също смесвам моите типове съдържание във всички канали. Ще публикувам 2 изображения (с висока ангажираност) и 1 връзка в блога един ден. На следващия ден ще публикувам 1 видеоклип в YouTube и 2 изображения.

Дръжте съдържанието си свежо и потребителят отгатва какво ще им дадете след това. Планирам цялото си съдържание и го поддържам свежо във всичките си канали, използвайки FPTraffic.com.

FPTraffic също ми позволява автоматично да поставя на опашка нови публикации в моите блогове в WordPress и да ги смесвам с останалата част от съдържанието ми. Това помага драстично да увелича цялостната ми ангажираност.

Постигам над 5 000 000 души седмично, използвайки стратегията си за социални медии, така че знам, че работи. Просто отнема време, усилия и правилните инструменти. Късмет!

Маркъс Тейлър

Маркъс Тейлър

"Създавам и експериментирам с уебсайтове. Основател на @VentureHarbour"
VentureHarbour.com
@Twitter

Една от най-добрите стратегии, на които се натъкнах, е използването на анкети, статии или проучвания в статия, за да се разбере по-добре трафика, а след това да се използват прозренията от тези проучвания за фина настройка на съдържанието – което го прави по-уместно и чрез разширение по-ясно.

Например, преди две години публикувахме тази статия за намирането на най-добрия уеб хостинг. Първоначално той беше насочен към професионалисти (сравнихме и класирахме решения за уеб хостинг от висок клас).

След добавяне на инструмент, който попита потребителя какво търси, разбрахме, че по-голямата част от трафика, посещаващ статията, са начинаещи, които търсят най-добрата евтина хостинг компания.

След като открихме това прозрение, ние пренаписахме съдържанието, насочено към начинаещите. Тъй като това направи показателите за ангажираност и споделянето на съдържанието значително се увеличиха.

Въпреки че може да отнеме известно време, за да създадете подобни форми и проучвания, това е чудесна стратегия да накарате вашето съдържание с голям трафик да работи още по-усилено, когато става дума за увеличаване на социалната ангажираност.

Марко Сарич

Марко Сарич

"Съветник и блогър в HowToMakeMyBlog.com. Пиша за маркетинг на съдържание, социални медии и блогове"
HowToMakeMyBlog.com
@Twitter

С намаляващ органичен обхват в ума, моята най-мощна стратегия за социални медии е създаването на страхотно съдържание, което хората искат да четат и споделят.

Това, което публикувам в моя блог, е това, което мога да контролирам.

За съжаление не мога да контролирам колко от страницата ми харесва Facebook показва моите публикации. Затова се фокусирам върху публикуването на качествено съдържание …

 • това е интересно за моята аудитория
 • което учи хората на нещо ново
 • което предлага нова гледна точка по темата
 • че забавлява
 • и това е по-добро и по-лесно за разбиране от съдържанието, което вече е достъпно по темата.

Имам пълни подробности за този процес на създаване на съдържание тук. Това е най-добрият начин за мен да достигна до повече хора, тъй като предоставям достатъчно стойност, така че хората да искат да споделят и разпространяват думата за това в социалните медии.

McKinzie Brocail

McKinzie Brocail

Свободен писател, специалист по цифрови комуникации
McKinzieWrites.com

Това може да бъде уникална и интересна главоблъсканица, която работи STDcheck.com, национален доставчик за тестване за STD в областта на социалните медии.

Както може да се очаква, не е проста задача да накарате хората да се ангажират с марка, която предлага STD тестване, нещо много лично, в изключително публични социални медии.

Често се налага да провокираме хората в социалните медии да четат и споделят съдържанието на нашия блог, защото болестите, предавани по полов път, обикновено са нещо, за което хората искат да мълчат.

Подобно на повечето компании, ние споделяме нашите публикации в блоговете в нашите платформи за социални медии и имаме активирани инструменти за споделяне в нашия блог WordPress, които улесняват и посетителите да правят това.

И двата търговски обекта могат да бъдат разпространители на информация, но блоговете са предимно за разпространение на информация, докато социалните медии са повече за ангажиране и взаимодействие с обществеността.

Опитваме се да извършим прехода от една комуникационна платформа към другата, като споделяме съдържание, което е забавно, интересно, завладяващо, забавно или умно.

Свързването както на нашия блог, така и на социалните медии е изключително важно за STDcheck. Той не само ни предоставя подходящо и интересно съдържание и копие за споделяне с нашите последователи, но и привлича аудитория в нашия блог, която вероятно не биха го намерили или потърсили сами..

Всъщност в миналото публикациите в блогове, които никога не са били споделяни в нашите акаунти в социалните медии, са имали много малък трафик сами по себе си.

След като ги споделихме в платформите, които използваме, много бързо започнахме да наблюдаваме драстични увеличения (на до 100 пъти повече трафик в някои случаи!) в техните възгледи от хора, които кликват и след това споделят публикациите.

Ние правим прехода безпроблемен с това, че не просто копираме и поставяме връзката на статия във Facebook и публикуваме автоматично попълнения текст – ние приспособяваме публикации, за да бъдат по-завладяващи и примамливи за нашата публика в социалните медии, за да накараме хората да ги разпространяват наоколо на техните приятели и последователи … подобно на ППЗ, които споменаваме в нашите блогове.

Моника Стот

Моника Стот

Пътуващ блогър с любов към стилни приключения и почивки през уикенда. Топ 10 блог за пътуване във Великобритания
TheTravelHack.com
@Twitter

Най-мощната ми стратегия за социални медии е поставяне на изображения, подходящи за Pinterest, в моя блог.

Pinterest е най-големият двигател на трафика в социалните медии за мен, така че се опитвам да насърча хората да закачат колкото се може повече изображения от моя сайт.

Може да отнеме няколко месеца, преди пинът да започне да задвижва много трафик, но след като продължи да задвижва трафик, така че е за разлика от други канали, които имат кратък период от време.

Нейт Шивар

Нейт Шивар

"Работя в SEO и Web Analytics и живея в Атланта, Джорджия"
ShivarWeb.com
@Twitter

Моята стратегия за социални медии е да автоматизирам механиката на социалните медии, така че да мога да фокусирам времето си върху това, което всъщност има значение – човешкият разговор и взаимоотношенията.

Това е стратегия, която подробно описах в своята как да автоматизирам Twitter за една година пост.

Не всички неща трябва да бъдат автоматизирани, но трябва да създавате системи и да търсите възможности за автоматизиране на части от стратегията си за социални медии, за да освободите ценното си време.

Например – част от съветите в социалните медии за клише "публикувате новото си съдържание във всичките си мрежи." Това може да е полезно за някои хора. Но дори и да е – не е задължително да изпращате физически всички ваши мрежи.

Дори ако тази задача отнеме "само 10 минути" – това е 10 минути по-малко, че трябва да правите неща, които само вие можете да правите – да пишете личен имейл, да отговаряте на DM, да очертаете ново съдържание, да се гмурнете в анализите си и т.н..

Това са нещата, които наистина ще доведат до дългосрочен устойчив растеж за вашия уебсайт. И обикновено машините могат да вършат досадни задачи по-добре, отколкото можете, ако отделите време, за да го настроите правилно.

Ако сте на WordPress, имате основата да направите автоматизация на качеството. Има няколко тайни оръжия за автоматизация с WordPress.

Първо, той автоматично генерира качествени RSS емисии не само за вашия уебсайт, но и за категории, маркери и персонализирани таксономии. Това означава, че имате съдържание, което е структурирано и машинно четимо.

Второ, WordPress се интегрира добре с инструменти за автоматизация като IFTTT и Zapier в допълнение към други услуги. И дори да не е – тези качествени RSS емисии ще има.

Погледнете вашия работен процес в социалните медии. Погледнете ефективните задачи. Погледнете задачите, които само вие можете да правите – и кои задачи са просто досадни. Прегледайте съществуващите рецепти за IFTTT и Zapier zaps.

Вижте дали някой вече е създал нещо, което можете да използвате.

Ако не, разбийте процеса си и създайте свой собствен. Например вместо "спомняйки си на Пин" всички ваши публикации за снимки създайте IFTTT, който изтегля от RSS емисия на тагове за снимки.

Кажете му да публикува автоматично в Pinterest, използвайки вашето заглавие и описание на шаблон. Има много, което зависи от вашия сайт, съдържание, аудитория и въображение. Но използването на WordPress ви дава основата да поставите някаква автоматизация на мястото си.

Ник Лопер

Ник Лопер

Главен страничен Hustler в Side Hustle Nation. Маркетолог, скиор, автор, бизнес шум и подкастър
SideHustleNation.com
@Twitter

През последните 60 дни, трафикът ми в Pinterest е над 2000%. (За да бъда честен, помага да се разделим на много малък брой, но това показва, че не знаех нищо за Pinterest преди няколко месеца.)

Основната стратегия – и кредитирането, където се дължи кредит, е всичко, което знам днес Розмари Гронер при The Busy Budgeter – е да прикачите най-доброто си съдържание към съответните групови табла.

Имах по-малко от 100 последователи на Pinterest, когато започнах, но присъединяването към тези групови дъски избухна номинала ми "достигнат" до над 80 000 души в рамките на няколко седмици.

Голямото предимство на Pinterest е, че това е уникална социална платформа; тя е единствената, в която хората активно търсят полезни или готини статии в блога. Навсякъде другаде е да се забавлявате или да настигнете приятели.

Ако вашето съдържание се харесва на жените, това е чудесен начин да постигнете експозиция и да задвижвате трафика, а най-готиното е, че сега работи на автопилот благодарение на супер достъпен инструмент, наречен Board Booster (безплатна пробна версия, след това $ 5 / месец).

Определете най-добрите си публикации, създайте вертикални изображения за тях (1000 × 1500), поискайте да се присъедините към шепа от съответните групови табла и отидете в града.

Роб Кубън

Роб Кубън

Предприемач, автор на бестселъри на Amazon, онлайн учител и графичен дизайнер
RobCubbon.com
@Twitter

Моята страница във Facebook номерата на последователите са преминали от 1000 на 17000 за няколко месеца. Отне ми 4 години, за да мина от 0 до 1000 харесвания преди.

Какво стана? Facebook кавички за изображения.

Facebook харесва Страници, които се ангажират – което означава Страници, които публикуват нещо, което много хора харесват, коментират, споделят или кликват.

Изображенията за изображения ще получат харесвания, коментари, споделяния и кликвания. Публикациите в блога няма да бъдат. Във Facebook никой не се интересува от публикациите ви в блога. Но те са десет пъти по-склонни да харесват, коментират, споделят или дори да кликнат върху оферта за изображение.

Добавено към това, аз изграждах връзки с други собственици на Facebook страницата и споделям котировки на изображения помежду си и всичко това означава все повече и повече харесвания.

Какво означава всичко това? Трафик!

Въпреки че Facebook не показва публикациите в блога наполовина повече, отколкото показва котировките на изображения, ако имате лудо високи числа на Like и, което е по-важно, ангажираност на страницата си, вие ще получите трафик.

Шарън Гърлай

Шарън Гърлай

Блогър и любител на пътуванията
WheresSharon.com
@Twitter

Използва се моята най-мощна маркетингова стратегия за социални медии Pinterest за рекламиране на моите публикации в блога. Намирам, че са необходими само около 5 минути, за да се направи завладяващ щифт, който кара хората да фиксират и да кликват върху моите публикации.

Правя това по два начина – като имам страхотно закрепващо се изображение в публикацията си в блога, заедно с приставка за WordPress, за да улесня хората да прикачват изображението направо към Pinterest.

Също така приковавам изображението около себе си в Pinterest към популярни групови дъски, където е вероятно да се преустроят.

Най-добрата част за Pinterest за мен е, че тя е около десет минути работа напред и може да дава хитове за години напред. Никой друг канал за социални медии не ми дава никъде близо до същото количество възнаграждение за толкова малко усилия.

Сю Ан Дънливи

Сю Ан Дънливи

Подпомагане на начинаещите блогъри да успеят онлайн. Следвайте ме за безплатна електронна книга за това как да привлечем 1000 абонати за 30 дни
SuccessfulBlogging.com
@Twitter

Pinterest в момента е любимият ми канал за социални медии. Той е чудесен инструмент за увеличаване на трафика на блога ви, особено ако организирате дъските си според категориите в блога си.

Например, имам табла за Pinterest, които съответстват на темите, за които блог, например "Печелете пари с вашия блог", "Идеи за трафик на блог", и "Блог 101".

Аз също започнах групова дъска по блоговете и за по-малко от 6 месеца бордът има над 8000 последователи. (Отворете и ме помолете да ви добавя като сътрудник).

Използвам приложението Tailwind, за да планирам пиновете си, така че да получавам постоянен трафик от Pinterest. Много по-лесно е от фиксиране на няколко пъти на ден, всеки ден!

Друг трик е да имате a "закачи го" бутон на вашия WordPress блог, така че вашите читатели да могат лесно да фиксират вашите публикации. Ето ги бързи упътвания за това как да създадете бутона.

Syed Naimath

Syed Naimath

PlugMatter.com

Една от най-мощните стратегии за социални медии, която използвахме най-дълго време, е просто предоставянето на авторски кредит в съдържанието, което споделяме.

Въпреки че изглежда като малък жест, той ни позволява да взаимодействаме и с много непознати блогъри и няколко влиятелни лица, чието съдържание четем и споделяме.

Понякога бихте могли да добавите и истински коментар в туита, адресиращ автора; примерно туит може да бъде:

Поздравления @ hackinglife7. Звучи като добра покупка! "Доклад за прозрачност № 11 – Лесни типове съдържание, придобити от CodeinWP" bit.ly/1NL3yLz

ИЛИ

Страхотен рунд @Adelina_Tuca. Бързите обобщения са винаги полезни. "6 най-горе персонализирани типове публикации за WordPress" – http://bit.ly/2021iqh

Освен това, когато споделяте съдържанието на други блогъри с истинско признание, много от тях връщат услугата, споделяйки и вашето съдържание. Така че това е печеливша и за двете.

Ключът към успеха в социалните медии е да се включите в истински взаимодействия с другите. Ангажирането, независимо от целта му, ще бъде плодотворно само след като бъде истинско и направено с грижа и признание за останалите.

Томас Смайл

Томас Смайл

Съосновател на FE International, помагащ на собствениците на онлайн бизнес да продадат компанията си. Колумнист в Entrepreneur.com
FeInternational.com
@Twitter

Засилване на публикациите във Facebook за подобряване на ангажираността. Това е особено мощно, ако пренасочите аудиторията на уебсайта си. Тези хора наскоро посетиха вашия сайт, така че най-вероятно е да искат да споделят съдържанието ви във Facebook.

Това работи най-добре за нас, като използваме публикации в блогове – WordPress прави това особено лесно и всеки (дори и малък бизнес) трябва да блогва редовно и да обмисля малки платени кампании във Facebook, за да подобри обхвата си.

Тим Буркин

Тим Буркин

Бейзболен фен на предприемача и ангелите
AfterOffers.com
@Twitter

Когато повечето хора говорят за използването на социални медии, за да получат трафик, те говорят за опит да получат безплатен трафик, като изграждат следи в Twitter или Facebook и след това свързват от тези услуги към своя блог и се надяват последователите да щракнат върху връзката.

В началото на моите дни в блогове разбрах, че просто не е устойчив. Точно както Facebook промени правилата и започна да показва публикации на по-малко от хората, които имаха "харесали" Вашата страница, всяка мрежа от социални медии осъзнава, че за да печелят пари, те се нуждаят от хора, които да рекламират.

Те не могат да поддържат собствен бизнес, като не правят нищо, освен да позволят на хората да изпращат трафик на своите уебсайтове безплатно.

Добрата новина е това реклама във Facebook е невероятно ефективен и не е необходимо да бъде скъп, ако правилно насочвате рекламите си.

Преди две години реших, че всеки трафик, който получавам безплатно от социалните мрежи, ще бъде "Черешката на тортата" и че по-голямата част от трафика, който получавам, ще бъде платен трафик.

Просто имах нужда от начин да покажа добра възвръщаемост на инвестицията чрез показване на реклами в моя собствен сайт или продаване на платен продукт чрез електронна поща с фуния за автоматичен отговор.

Тези дни маркетинговата ми стратегия за социални медии е съсредоточена върху рекламите във Facebook. Разбира се, щастлив съм, когато попада в Twitter блога ми "ретуитовете" и кликвания или когато страницата на моя блог във Facebook получи харесвания и споделяния на публикации, но не разчитам на това.

Да се ​​отнасяш към своя блог като към бизнес означава да си готов да платиш, за да влезеш пред потенциални клиенти.

И така, ето какво правя както на свободната, така и на платената страна, за да получа трафик от Facebook към моя блог, където след това мога да насърча посетителя да се запише за моя имейл бюлетин.

Но първо, най-важното нещо, което трябва да направите, е да поставите своя маркетингов пиксел във Facebook на всяка страница от вашия блог. По този начин всеки, който посети блога ви, може да бъде насочен отново към реклами, когато се върне във Facebook.

ВСИЧКО, което правя, е предназначен за отглеждане на електронния ми бюлетин, защото след като ги имам в списъка си, единственият ми разход за достигане до тях е месечната ми такса за моя GetResponse акаунт.

За безплатен трафик:

 • Всяка публикация в блога се поставя на страницата на блога във Facebook като публикация. Всяко кликване, което получавам от тези публикации, е страхотно, но няма значение в голямата схема на моя бизнес.

Платен трафик:

 • Всяка публикация във Фейсбук (на публикация в блог) е подсилена с 5 долара разходи. Без това най-вероятно ще достигнете няколко стотин души в най-добрия случай. Разходите само 5 долара за подобряване на публикация превръщат това число в няколко хиляди достигнати.
 • След като някой се върне във Facebook, аз ги насочвам отново (защото сега са били) "pixeled" когато попаднат на страницата ми в блога) с реклама, която ги изпраща до целевата страница за регистрация на бюлетина ми по имейл.
 • Ако кликнат върху реклама във Facebook и отидат на тази целева страница, но НЕ се регистрират, аз ги насочвам отново с друга реклама, която отново ги насърчава да се регистрират за моя бюлетин.

Долен ред: Ако тепърва започвате, просто харчете 5 долара, за да увеличите всяка публикация във Facebook и можете да започнете да изграждате тази най-важна персонализирана аудитория на хората, посетили публикациите в блога ви.

След това можете да увеличите мащаба си, за да правите редовни реклами във Facebook, които насърчават хората да се присъединят към вашия имейл списък.

В наши дни изразходвам около 1000 долара на седмица за реклами във Facebook – много пари, но все пак фъстъци в сравнение с това, което харчат някои от успешните индивидуални собственици на уебсайтове.

Но това гарантира стабилен растеж на електронния ми бюлетин и понеже имам автоматична серия, която насочва посетителя да стане платен клиент на моите продукти, печеля пари от тези разходи.

Целта ми е да изразходвам 1000 долара за реклами във Facebook и да върна 2000 долара, които да похарчат за 100% възвръщаемост на инвестицията.

Ако мислите само за социалните медии като начин да получите безплатен трафик, спрете. Всичко, което получите безплатно, е "сок." Отнасяйте се към вашия блог като към бизнес и това означава, че плащате, за да стигнете пред бъдещите си клиенти.

Венчито Тампон.

Венчито Тампон

Изпълнителен директор и съосновател на SharpRocket
DigitalPhilippines.net
@Twitter

Пренасочване на аудитория с помощта на реклами във Facebook

Когато другите се опитват да използват реклами във Facebook, без да разполагат със стратегия, има няколко стратегически метода, които работят за нашите маркетингови кампании за съдържание SharpRocket. Инвестирахме няколко долара (по-малко от $ 10. 47PHP = 1 USD), за да популяризираме активите си в съдържателната мрежа към целевата аудитория.

Въпреки че определено е лесно да персонализирате реклами за конкретна аудитория, която може да има интереси да предприеме действие за вас – да споделяте, харесвате или публикувате кликвания, винаги има почти гаранция за получаване на ROI от усилията за пренасочване на Facebook.

Ето едно стъпка по стъпка ръководство, което ще ви научи как да пренасочвате аудиторията, използвайки реклами във Facebook.

Няколко ключови момента, които трябва да отбележите тук:

 • Ако имате множество целеви аудитории, определено е задължително да разделите онези групи хора, към които искате да насочите само с вашата подходяща публикация.
 • Опитайте тестване на A / B върху изображение, копие, описание, както и на целевата страница и вижте кой тип реклама ще даде най-добри резултати.

Питър Нилсон

WordPress ентусиаст
WPDailyThemes.com
@Twitter

Има много различни маркетингови стратегии за социални медии, но кои от тях са най-ефективни за вашата ниша или марка? Това не е най-лесната задача.

Моята препоръка е да изпробвате различни стратегии и да проучите кои са най-изгодни за вашия уебсайт.

WordPress и социалните медии със сигурност са се обединили и огромното мнозинство, които използват WordPress като платформа за публикуване, а CMS широко използват социалните медии, за да получат повече трафик, изграждат взаимоотношения и генерират повече продажби.

Често използвам реклама в социалните медии, за да увелича трафика към моите уебсайтове. Обикновено повече трафик води до повече продажби плюс нови както бизнес, така и лични отношения.

Не е необходимо да е по-сложно (теоретично). На практика малко по-трудно, но искам да обясня моята най-мощна маркетингова стратегия за социални медии (всъщност две) и опитах пътя си със сигурност с разнообразни резултати.

1. Facebook. Не че бих казал, че Facebook е най-добрият вариант по някакъв начин. Изобщо, но рекламите ми във Facebook наистина надминаха очакванията.

В началото не е, но се стига до фина настройка и насочване към правилните хора въз основа на интерес, възраст, местоположение и т.н., което прави рекламите Ви по-подходящи за аудиторията, към която сте насочени. Достигането до правилната група ви дава повече стойност и резултати за парите, които сте похарчили.

2. дребни предмети. Кой не обича безплатни неща? Хостинг подаръци на вашия уебсайт наистина могат да заредят трафика към вашия уебсайт. Посетителите, които споделят раздаване в социалните медии на последователи, приятели и познати, за да спечелят награди.

Което от своя страна посещава уебсайта ви и споделя споделянето. Процедурата се повтаря отново и отново и всичко това за реклама струва на нула, нада, нищо. просто го харесвам.

заключение

Уау … Благодаря ти, че го постигнахте дотук … в момента сме на знака от 10 000 думи!

Маркетингът в социалните медии за 2020 г. със сигурност е по-лесен, когато се въртите с топ блогърите и правите това, което правят. Само един въпрос, кой е любимият ви съвет тук?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map