43 ekspertbloggere vejer ind: Hvad er den mest kraftfulde strategi for markedsføring af sociale medier i 2020

I dagens digitale økonomi er praktisk forretningskendskab mere end magtfuld. Det er vigtigt for overlevelse og elementært for at trives! Og det er ikke anderledes, når du leder efter en markedsføringsstrategi på sociale medier for 2020.


Har du råd til at bruge uger og måneder på at finde ud af "hemmelighed" til Pinterest, Facebook eller Twitter succes alene?

Jeg tror heller ikke det …

Derfor foreslår jeg, at du møder og lærer af eksperterne i stedet. Og så stjæle eventuelt deres bedste strategi for sociale medier for 2020.

Hvis du vil vide, hvad der fungerer i digitale medier i 2020 (og fremover), er det vigtigt, at du lærer af bloggerne, der spiser, lever og ånder social media marketing. Du har muligvis allerede hørt om nogle af dem.

Jeg havde fornøjelsen af ​​at interviewe disse berømte digitale marketingbloggere, og denne artikel, du læser nu, indeholder deres bedste "hemmelige opskrifter" på den bedste sociale mediestrategi, platforme og værktøjer derude.

Kraftig strategi for sociale medier

Bonusinfo: Vidste du, at du kan fremskynde din WordPress med 50-80% med lidt indsats? Klik her for nogle enkle rettelser, du kan gøre i dag.

43 Ekspert Bloggere

De var alle nødt til at besvare det samme spørgsmål om social media marketing:

Hvad er din mest kraftfulde markedsføringsstrategi på sociale medier, og hvordan forbinder du din WordPress-blog med den?

Nyd indsigten, er du velkommen til at oprette forbindelse til disse bloggere, og del også indlægget med dine venner og kolleger. Tak!

Zac Johnson

Zac Johnson

Tilknyttet iværksætter, Internetmarketing og Blogger
ZacJohnson.com
@Twitter

Min mest magtfulde strategi for markedsføring på sociale medier har været gennem oprettelsen af ​​min podcast, Entreprenørens stigning. Med næsten 100 episoder i bøgerne er det dejligt at se, hvordan showet er vokset og nået nye publikum over tid.

Du kan se 15 af mine foretrukne episoder her. (husk, når du forbinder dig med andre eksperter og mærker, kan det også bringe nye målgrupper og eksponering tilbage til dig selv)

Som et socialt mediespil fungerer det på et par forskellige måder. Den første er, at hver episode er tilgængelig gennem iTunes og også gennem min blog.

Når en ny episode går live, sendes den ud til alle mine sociale medier, mens den også offentliggøres på bloggen for alle at lytte til. Igen fungerer to forskellige former for indhold for mig her – både lyd og tekst (blogindlæg).

Ud over at jeg selv reklamerer for showet, vil gæsten i hver episode normalt også udsende deres egen forfremmelse. Hvis du har de rigtige værktøjer på plads, kan du bruge et værktøj som MeetEdgar at tilslutte alle dine blogindlæg (eller hvilket som helst indhold) og få dem planlagt til gentagen social deling over tid.

Når du gør dette, skal du også medtage den sociale konto for den person, du interviewer. Dette vil derefter øge sandsynligheden for at få flere sociale andele og gentagne gange til og med uger eller måneder, efter at dit oprindelige indhold / podcast er gået i live.

Jon Dykstra

Jon Dykstra

FAT Stacks iværksætter
FatStacksBlog.com
@Twitter

Det afhænger af webstedet, men jeg begrænser mit svar til mit websted med højeste trafik, som også modtager den mest sociale medietrafik.

I lang tid Facebook var den bedste kanal på sociale medier, men i begyndelsen af ​​2016 blev Pinterest den bedste kilde til sociale medier, der genererede over 84.000 månedlige besøgende (gratis trafik).

Mens det er for 2 år at få dette niveau på Pinterest trafik, nøglen for mig var 2 ting.

 1. SumoMe Image Sharer

Bare så du ved, det aktuelle websted er et websted, der fungerer godt på Pinterest og er billedcentrisk.

SumoMe Image Sharer-plugin gør det nemt for besøgende at dele individuelle billeder på Pinterest, Facebook og / eller Twitter. Som du kan se, er de fleste aktier pins til Pinterest.

Her er et nyligt skærmbillede af Image Sharer-statistik:

Jon Dykstra 1

 1.  Opsætning af rige pins

Opsætning af Rich Pins til min sidehimmel skabte min Pinterest-trafik. Det er gratis og nemt at gøre.

Pinterest leder dig gennem det kl https://developers.pinterest.com/docs/rich-pins/overview/

Inden for et par uger tredoblede Rich Pins min Pinterest-trafik fra 400 give eller tage til over 1.200 pr. Dag.

Inden for 3 måneder øgede Rich Pins min Pinterest-trafik fra 1.200 daglige besøgende til over 3.500 daglige besøgende.

Jon Dykstra 2

Jon Dykstra 3

Hvis du er i en niche, der er Pinterest-venlig, og du har masser af billeder på dit websted, er opsætning af Rich Pins et rigtig godt trafikstrin.

Læs mit fulde indlæg om Pinterest på http://fatstacksblog.com/pinterest-traffic/.

Matthew Barby

Matthew Barby

Globalt vækstchef & SEO @HubSpot, prisvindende blogger, branchehøjttaler og underviser
MatthewBarby.com
@Twitter

Jeg skrev en enorm case study, der skitserer en helhed sociale medier strategi som jeg plejede at skabe enorm vækst til mit WordPress-websted.

Du kan tjekke det ud, men her er nogle råd, som jeg ville give:

 1. Prøv at fokusere på væksten af ​​dine sociale medier efter ved at trykke på kanaler uden for selve de sociale netværk.
 2. Tænk på, hvordan du kan opbygge en mekanisme på dit websted for at tilskynde til engagement i dine sociale mediekonti – for eksempel at tilbyde eksklusivt indhold til brugere, der deler dit indhold på sociale medier.
 3. En anden måde kan være at bruge din e-mail-abonnentliste til at skabe engagement inden for det sociale.

Her er hvordan jeg ellers binder socialt dybere ind på mine WordPress-websteder … ved at bruge mine social fodaftryk WordPress-plugin der hjælper mig med at trække sociale viralitetsmetrikker på mit indhold.

Neil Patel

Neil Patel

Grundlægger, iværksætter, investor & indflydelsesrige. Spaltist for Forbes, Inc, iværksætter, Huffington Post
NeilPatel.com
@Twitter

Den mest kraftfulde sociale mediestrategi, jeg har set, er forbinder med folk, der deler blogindlæg i dit rum. For eksempel bruger jeg Twitter’s søgning for at se, hvem der deler konkurrerende artikler, og derefter netværk med disse personer og beder dem om at dele mit indhold.

Mange mennesker vil ignorere din e-mail, men mindst 10% vil dele dit indhold. Det er en nem måde at få trækkraft til din blog på.

Adam Connell

Adam Connell

Hjælper iværksættere med at nå flere mennesker online. Grundlægger af BloggingWizard og en firefly og kinesisk takeaways-fan
BloggingWizard.com
@Twitter

Dette lyder måske intuitivt intuitivt, men hold mig her.

Du opretter muligvis et websted, eller har nogen opsat et for dig. Og prøv straks at opmuntre folk til at tjekke dine tweets, f.eks. Din Facebook-side og se dine fotos på Instagram.

Links til sociale profiler er sandsynligvis meget fremtrædende steder med lejlighedsvis social widget – måske viser tweets osv.

Og selvom dette kan resultere i en stigning i dit følgende, er chancerne for, at nogle mennesker ender på Facebook, og i stedet for at tjekke din side – finder de sig selv se kattevideoer.

Så er der det faktum, at du bygger på lejet jord. Da Facebook ændrede algoritmen første gang mistede nogle bloggere 90% af deres trafik natten over. Det lyder måske som om jeg siger, at socialt er spild af tid. Men det er langt fra sandheden.

Det, jeg siger, er dette:

At stole på 1-2 forskellige platforme for at vokse vores forretninger, er vi nødt til at tage en anden tilgang, der reducerer potentiel risiko.

Så hvad kan du gøre i stedet?

Byg først din e-mail-liste, og brug derefter din e-mail-liste til at bygge følgende på dine prioriterede sociale netværk. Gør stadig dine sociale profiler tilgængelige, men prioriter at opbygge en e-mail-liste. Lav et stærkt tilbud, der tvinger folk til at tilmelde dig din liste.

Så opfordre abonnenter til at oprette forbindelse til dig på sociale netværk fra din bekræftelsesside og på flere punkter inden for en automatisk responder-sekvens.

Bagefter har du:

 • En større e-mail-liste, der er din – ingen algo-ændringer i nyhedsfeed kan fjerne den.
 • Muligheden for at få mere trafik tilbage til dit indhold (hvis det er din ting) – de fleste e-mail-udsendelser får flere klik.
 • Et mere engageret socialt følger – du får sandsynligvis ikke så mange følgere, men de du får vil være langt mere engagerede, og det er det, der betyder rigtigt?!

Teknisk opsætning med WordPress:

Først har du brug for en e-mail-udbyder som MailChimp eller ActiveCampaign.

Hvert af disse værktøjer leverer opt-in-formularer, men de er meget basale med hensyn til funktionalitet og ser ikke særlig godt ud.

Du kan bruge et værktøj som Thrive Leads eller SumoMe til at vise opt-in-formularer på dit WordPress-websted. SumoMe kan arbejde med ethvert HTML-sted, hvis du ikke bruger WordPress. Jeg har dækket nogle andre indstillinger i dette indlæg på listen bygning plugins.

Derefter skal du opsætte en unik bekræftelsesside, som abonnenter går til, når de har bekræftet deres abonnement.

Hvis du har en blymagnet, er dette et godt sted at sige det, men du skal også vise opfordringer til handling, for at folk kan få forbindelse til dig på dine vigtigste sociale profiler.

Derefter kan du gøre en lignende ting inden for din autosvar-sekvens. Det eneste, det kræver, er at bede dine abonnenter om at oprette forbindelse til dig, give links til dine sociale profiler og forklare de vigtigste fordele, de får ved at oprette forbindelse.

Andrea Loubier

Andrea Loubier

Mailbird CEO. En vinelsker og en produktiv e-mail-nørde, der elsker at rejse
GetMailBird.com 
@Twitter

På sociale medier skal du oprette forskellige indhold til hver kanal. Forbundet i tilhængere har forskellige behov og interesser end dine Facebook- eller Twitter-fans og tilhængere.

Markedsføring af dit blogindhold via sociale medier.

Du kan promovere det samme indhold ved hjælp af forskellige uddrag. Disse uddrag er derefter målrettet mod forskellige målgrupper og kan deles på forskellige sociale mediekanaler og grupper.

Vi går direkte til Mailbird-bloggen, mange gange vil vi bede folk om at dele deres tanker i kommentarerne til vores blog og derefter dele den ved hjælp af Facebook-knappen.

Ellers har vi også blogabonnenter, så når vi offentliggør et nyt indlæg, får de besked.

Men med sociale medier var en af ​​vores bedste hacks til at opbygge engagement på alle sociale kanaler at være vært for konkurrencer begivenhed, der opfordrer folk til at oprette forbindelse og følge os på alle sociale kanaler, som Mailbird er på, som inkluderer LinkedIn, Google+, Facebook, Twitter, YouTube og mere.

Når de har oprettet forbindelse, foretager vi en hurtig opfølgning med dem for at spørge dem, hvordan det går med at bruge Mailbird til at starte konvo.

Vi kan også godt lide at dele en masse underholdende eller inspirerende billeder, der er relateret til e-mail / produktivitet, og vi har en tendens til at blive plukket meget, når det kommer til deling. Vi forbinder med de relevante grupper inden for disse kanaler afhængigt af den indholdsvinkel, vi har på det tidspunkt.

Andrew-BrandBuilders

Andrew James

Brand Builders medstifter og marketingekspert
BrandBuilders.io

Vi kl Brand Builders bruger FB som vores primære sociale trafikskilde.

Først og fremmest skal du have en FB-retargeting-pixel installeret på dit websted (hele websitet). Dette giver dig mulighed for at segmentere dit publikum efter de sider, de har besøgt, hvilket vil hjælpe dig med at afgøre, om de konverterede eller ikke.

Lad os sige, at du sælger "Produkt A" der har en værdi af 199 dollar.

 • Du kan gå foran og oprette en blymagnet, der vedrører din målgruppe (hjælper dem med at løse et specifikt problem) og derefter oprette en destinationsside med en klar CTA.
 • Lave en "tak skal du have" side, hvor din besøgende vil være i stand til at downloade / se din blymagnet.
 • Installer konverteringspixel på din "tak skal du have" side.
 • Dernæst kan du gå videre og oprette en splinter af dit hovedprodukt.
 • Hvis du sælger et online SEO-kursus; kan du splinter det ved at løsne et modul på dit kursus og præsentere det som et selvstændigt tilbud, lad os sige "Sådan skriver du overskrifter, der konverterer"
 • Når du har klar dit splint-tilbud, skal du pris det hvor som helst mellem $ 7 og $ 29 (for dette eksempel, vil vi pris det til $ 9).
 • Du kan bruge denne splinter som dit Tripwire-tilbud.
 • Folk, der køber dit tripwire-tilbud, er mere sandsynligt (!) At købe dit kerne-tilbud – Produkt A.
 • Lave en "tak skal du have" side og installere den anden konvertering pixel.
 • Til sidst oprette en landing + "tak skal du have" side til dit kerne tilbud – Produkt A, og sørg for, at du installer konverteringspixel på den "tak skal du have" side.

Nu er det her sjove begynder. Da du har en retargeting-pixel installeret på dit websted, kan du nemt overvåge og målrette mod personer, der har besøgt (eller ikke besøgt) specifikke sider (takkesider) og vist dem med dine annoncer.

At afklare – Hvis en person, der landede på din side, blogindlæg osv., Ikke så din Lead Magnet’s takkeside, betyder det, at de er interesseret i dit brede emne, men måske har de ikke bemærket din blymagnet, har de en pop-up-blokering installeret eller lignende.

Du kan gå videre med at oprette en Facebook-annonce ved at målrette mod disse specifikke besøgende (vi har den retargeting-pixel installeret, kan du huske?).

Vi opretter et brugerdefineret publikum og medtage alle de mennesker, der har besøgt din blog / site og udelad dem, der har besøgt din Lead Magnet’s takside. På denne måde vil du kun vise dine annoncer til de besøgende, der stadig ikke har konverteret til kundeemner.

Det næste trin er at sikre, at vi KUN præsenterer dit Tripwire-tilbud til de mennesker, der konverterede på din Lead Magnet’s destinationsside. Du kan enten sende dem en e-mail med TW-linket eller omdirigere dem automatisk til dit TW-tilbud, når de tilmelder dig din Lead Magnet – helt op til dig.

Fra vores erfaring – 50% af dine besøgende til Lead Magnet-destinationssiden konverterer til kundeemner, og ca. 10% af disse kundeemner konverterer til kunder ved at købe dit Tripwire-tilbud.

Når det er gjort, kan du gå videre og indstille dit andet brugerdefinerede publikum.

I denne vil vi KUN målrette mod mennesker, der har besøgt din Lead Magnet’s tak-side (kundeemner), og eksklud personer, der har besøgt din tripwires tak-side (kunder).

Du skal oprette en annonce, der beder dem om at vende tilbage til din TW-salgsside (vær kreativ) og gøre dit bedste for at konvertere dem til kunder.

Det sidste trin er identisk. Du opretter et brugerdefineret publikum inklusive de kunder, der har besøgt din Tripwires takkeside og ekskludere folk, der har besøgt dit produkt A’s takkeside. Server dem med annoncer, og prøv at overtale dem til at købe dit kerne tilbud.

Sådan ser den rigtige salgstragt boostet med sociale medier strategi ud. Du vil kontinuerligt vise dine annoncer til de målrettede personer og flytte dem gennem din tragt, indtil de når dit kerne tilbuds tak side = $.

Hvis den udføres korrekt, skal hele din sociale kampagne ikke koste en krone (tripwire-tilbud dækker sandsynligvis annonceudgifterne). Hvorfor? Lad os knuse nogle tal.

Lad os sige, at du modtager 1000 klik til din LM-destinationsside til $ 0,40 pr. Klik og ud af disse 1000 besøgende vælger 50%. Det er 500 nye kundeemner til 400 $ omkostninger.

Så 500 kundeemner nåede dit Tripwire-tilbud, og 10% af dem beslutter at købe det. Så det er 50 købere til $ 9 hver, hvilket betyder $ 450 i omsætning.

Hvad? Du fik dig selv 500 nye kundeemner, og 50 øjeblikkelige kunder OG tjente en $ 50 fortjeneste ud af det? Det er skørt. Nej, det er helt opnåeligt.

Derefter er det op til dig og dine marketingfærdigheder at sælge så meget du kan og gentage denne proces igen og igen. Dette er blot et tip af isbjerget.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

Webstrateg og medstifter af Orbit Media. Højtaler, indholdsmarkedsfører, miljøforkæmper og forfatter
OrbitMedia.com
@Twitter

Sociale medier er virkelig bare lettet mund til mund. Målet er at reducere al friktion mellem indholdet og delingen. At føje knapper til social deling til dit indhold er nøglen til at udløse deling. Alle ved dette. Hver blog gør det.

Hvordan får mange sider det forkert? 

Det er let at tilføje delingsknapper med WordPress-plugins. Inden for et par klik vises disse slikfarvede ikoner lige der i din blog. Men integration af sociale medier er ikke så let. Disse sociale delingsværktøjer markedsfører muligvis sig selv, mens dine læsere deler deres indhold.

Andy-Crestodina-1

Se, hvordan knappen føjer mærket til plugin-maker i tweeten? Det hjælper ikke dig eller dine læsere. Det er letter munden for dem!

Hvis du ikke har tillid til dine plugins, eller du ønsker mere nøjagtig kontrol, kan du oprette tilpassede sociale delingsknapper. Du skal gøre det separat for hvert sociale netværk. Her kan du finde instruktionerne:

Ja, der er plugins, der kan gøre det hele for dig, men enhver god WordPress-udvikler skal vide, hvordan disse fungerer, og hvordan man gør dem selv.

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

Oprettelse af fantastiske websteder, venlige SEO, indhold og WordPress
MadLemmings.com
@Twitter

Min bedste strategi for markedsføring på sociale medier er faktisk ganske enkel. Bliv travlt med Pinterest.

Det er en skam, at flere ikke bruger Pinterest mere, for mig er det en af ​​de mest undervurderede sociale medieplatforme med det største trafikpotentiale.

Hvorfor?

For når du tilføjer noget på et andet socialt medienetværk, kan det i bedste fald vare i minutter eller dage. Pinterest er dog som god SEO. Trafikken fortsætter bare med at komme. Og i mange tilfælde, hvis stifterne er populære, vil din trafik også vokse!

Så selvom du mener, at du ikke har en chance på Pinterest, skal du kigge efter og se, om nogen deler indhold i din niche, før du afviser det som en mulighed.

Bliv så travlt med at oprette fantastiske billeder ved hjælp af Canva, Sørg for at tilføje relevant tekst til billedet. Når indlægsbillederne er klar, kan du dele dem på dine og gruppebræt.

Pro Tip: gruppe bestyrelser er hemmeligheden bag at fremskynde din vækst.

Selvfølgelig tager det lidt tid at se resultater og lidt vedholdenhed, men fordelene er fantastiske.

Brian Jackson

Brian Jackson

Indgående marketingmedarbejder, der elsker SEO, blogging, marketing, SaaS, #webperf, WordPress & vækst hacking
WoorkUp.com
@Twitter

Mit post magtfuldt social media marketing strategi lige nu drager fordel af nyere værktøjer på blokken, som SmarterQueue, Narrow og Content Marketer. Disse hjælper mig med at være mere produktive, så jeg kan bruge mere tid på at producere indhold.

 • SmarterQueue tillader mig at stå i kø for alt mit stedsegrønne indhold og lade det fortsætte med at cykle til Twitter, Facebook osv.

Dette tillader flere øjenkugler på alt mit indhold end nogensinde før.

 • Smal er et fantastisk værktøj til at vokse din Twitter efter inden for en bestemt niche. Jeg er forbløffet over den hurtige vækst og kvalitet af tilhængere, jeg får.

Dette værktøj har skabt fantastiske samtaler, der har forvandlet sig til kundeemner og kunder.

 • Hver gang jeg skriver opslag, Indholdsmarkedsfører tillader mig at nå ud til alle involverede med kun et par klik og bede om en andel på det sociale.

Dette har skyrocketet mit Twitter-engagement og sparet mig masser af tid.

Alle disse strategier ovenfor involverer næsten ingen indsats, når installationen er installeret. De har dramatisk øget henvisningstrafikken på sociale medier til mine blogs.

Chris Makara

Chris Makara

Interaktiv marketing & Digital strateg. En SEO, sociale medier & Interaktiv marketingekspert og en fodbold, Bacon & Ambidextrous Bowler-elsker
ChrisMakara.com
@Twitter

Min mest kraftfulde strategi for markedsføring på sociale medier er baseret på konstant løbende forfremmelse af mit stedsegrønne blogindhold.

For det meste er det mest blogindhold, jeg opretter, stedsegrønne, hvilket betyder, at der ikke er nogen grund til at jeg skal stoppe med at promovere det på sociale netop fordi jeg skrev det for over et år siden.

Hvis informationen stadig er meget relevant og nyttig, er det værd at dele igen og igen.

Hvad jeg kan lide at gøre er at identificere mit stedsegrønne indhold på mine WordPress-websteder. Derefter skal du opbygge et Excel-regneark, hvor jeg kan oprette forskellige sociale medieopdateringer til hvert blogindlæg.

Nogle gange er det bare titlen på indlægget, andre er statistikker fra indlægget, og nogle opdateringer citerer udsagn, jeg har fremsat inden for indlægget.

Selvom det oprindeligt kan tage nogen tid at oprette disse sociale medieopdateringer, kan du bruge dem igen og igen.

Da jeg har alt i en Excel-fil, behøver det ikke meget at få det importeret til Bulkly som automatisk sender disse opdateringer til min Buffer-konto.

Hvis jeg ikke har tid til manuelt at oprette disse opdateringer, er der et par plugins til WordPress, der videresender dine indlæg til Twitter. Et sådant plugin er Tweetily.

Selvom det ikke er blevet opdateret i år, fungerer det stadig for mig. Der er en vis tilpasning, du kan gøre, men det er stadig mere begrænset, end hvis du skulle oprette din egen og importere dem til Bulkly.

Uanset hvilken rute du går, ved at bruge denne tilgang giver dig mulighed for at holde dine sociale medieprofiler fulde af igangværende stedsegrønne indhold fra dine websteder.

Daniel Thompson

Daniel Thompson

SEO, betalt mediespecialist. Marketing Enthusiast. Især dygtig til at hjælpe lokale virksomheder med at drive lønsom trafik
MyLocalSEO.ca
@Twitter

Den sociale platform, som jeg i øjeblikket bruger mest, er Instagram. Det, jeg elsker ved det, er, at de med vilje har forsøgt at slå ned automatisering.

To projekter, jeg lige nu arbejder på, er en herres modeside og en e-handel butik. Jeg har ~ 30k Instagram-følgere mellem dem to, og de vokser hver eneste dag.

De kører også 20-30 besøgende om dagen tilbage til min hjemmeside uden forfremmelse uden for det ene link Instagram giver dig. Disse konti er kun fire måneder gamle.

Altså – det originale spørgsmål, hvordan forbinder jeg det til vores WordPress-blog. I øjeblikket er det en envejsgade. Trafikken flyder fra Instagram til vores websteder. Vi er i færd med at sammensætte tilbud til begge sider for at starte trafik for at føje til vores e-mail-lister.

Jeg arbejder i øjeblikket med at oprette originale billeder til vores herres modeblog indlæg. Jeg tilføjer opfordring til handlinger under disse billeder for at forbedre antallet af følgere på IG.

Jeg tror, ​​at den største misforståelse er, at du er nødt til at være i den perfekte branche for at oprette en IG-konto. Foundr er et godt eksempel på en ikke-traditionel IG-niche, der knuser den.

Hvis du sælger bionedbrydelige bæsjeposer, har du hunde. Hvis du sælger bildele, har du klassiske biler. De fleste forbrugerprodukter egner sig til IG på en eller anden måde.

Dave & Deb Travel

Dave & Deb

Prisvindende rejsepar
ThePlanetD.com
@Twitter

Vores mest kraftfulde markedsføringsstrategi på sociale medier er at have en stærk tilstedeværelse i mere end en. Vi lægger ikke alle vores æg i en kurv.

Vores brand er stærkt på Pinterest, Twitter, Facebook, Google+ og StumbleUpon.

Vi gør det let at dele vores indhold fra vores websted med et klik på en knap, men vi sørger også for at dele det hele selv regelmæssigt. Vi deler ikke bare én gang.

Når du har en strategi, der omfatter det fulde spektrum af sociale kanaler, kan du målrette forskellige forbrugere på forskellige platforme.

Vi finder ud af, at hver sociale medieplatform driver trafik til vores blog, idet Pinterest er den klidende trafik. Grunden til, at vi føler, at sociale medier driver så meget trafik til vores blog, er, fordi vi er sociale på sociale medier.

Vi bruger ikke det som en højttaler, vi taler med vores tilhængere. Når vi deler noget, har de en tendens til at læse det, fordi de føler, at de kender os. Tal er vigtige, men det er at have et forhold til publikum, der virkelig betyder noget.

Vi sørger for at forblive konsistente og have en konstant tilstedeværelse på sociale medier. Vi har et team af mennesker, der hjælper os med at offentliggøre vores indhold på sociale medier, mens vi forbliver den sande stemme og kun mennesker, som vores tilhængere snakker med.

Dave Schneider

Dave Schneider

Medstifter af software til blogger-outreach NinjaOutreach. Besat af forretning, markedsføring og rejser
NinjaOutreach.com
@Twitter
OPDATERING: Dave kører ikke længere disse websteder, men han kan findes på daveschneider.me

Vi har fundet en masse succes med at producere store, ultimative link round ups såsom denne.

Og derefter informere de mennesker, der er med i dem, hvilket fører til, at de deler det på sociale medier.

Udgivet i maj sendte dette os over 7500 besøg sidste år og modtog hundreder af aktier. Det tegnede sig også for 21 forsøgsregistreringer og snesevis af flere e-mail-abonnenter.

Vi følte, at det kunne være meget vellykket, fordi det involverede et væld af influencere, og vi udførte en opsøgende kampagne omkring indholdet, efter at det blev offentliggjort for at få det foran alle, der blev nævnt.

Det endte med at placere i Google og blev vist på flere websteder, hvilket også hjalp med at styrke dens autoritet.

Enden til ende processen var effektivt:

 • Kommer med en liste over målnøgleord, der var relevante for vores produkt, og som vi følte, at vi kunne få trækkraft, i dette tilfælde Traffic Generation Case Studies
 • Producerer episk indhold med over 100 influencere
 • Fremme af indholdet for disse påvirkere
 • At linke til dette indhold i vigtige gæstepos, som vi skrev efterpå, for eksempel, dk / trafik-hack /
 • Optimer det til tilmeldinger (vi bruger Sumo Me’s Welcome Mat på den side)

Denne strategi har været meget effektiv for os, og vi har gentaget den i andre artikler, selvom dette var den mest populære.

Disse stillinger får næsten altid hundreder af delinger og hjælper os med at opbygge vores sociale medier efter.

Dom Wells

Dom Wells

Lærer folk, hvordan man kan lykkes med nichemarkeringswebsteder
HumanProofDesigns.com
@Twitter

Min mest succesrige sociale mediestrategi handler ikke om at bruge den til at generere trafik, men mere om netværk. I nogle nicher er den bedste måde at få trækkraft at blive ven med de andre påvirkere i din branche.

Twitter- og FB-grupper er en fantastisk måde at gøre dette på. Selvfølgelig afhænger det af din niche, og hvor påvirkere hænger ud.

Ved at bruge det meste af 2014 og 2015 på netværk og gøre mig kendt i niche, var jeg i stand til at gøre henvisningstrafik til min nummer 1-konvertering af trafikskilde, og nu rækker folk ud til mig hele tiden.

Jeg formoder, at det lykkedes mig at hæve mig til influenceniveau. Uden sociale medier ville dette ikke være muligt så let.

Erik Emanuelli

Erik Emanuelli

Iværksætter, blogger, rejsende, freelance skribent, social media addict, ekstrem sportselsker og en certificeret skydiver
NoPassiveIncome.com
@Twitter

En af de nemmeste ting, jeg nogensinde har gjort for at markedsføre mit indhold via sociale medier, var at installere Genoplive Old Post plugin til min WordPress blog.

Grundlæggende deler det dine gamle artikler via dine sociale mediekonti, automatisk!

Med bare et par minutters arbejde har jeg gratis opdateringer på mine sociale kanaler, der peger på mit gamle indhold. To fugle med en sten.

Francisco Perez

Francisco Perez

Online forretningsvirksomhed, Business & SEO-konsulent
IBlogZone.com 
@Twitter

Den eneste sociale mediestrategi, som jeg har brugt, der fungerer, er at regelmæssigt sende mine artikler (gamle og nye) i løbet af et bestemt tidsrum.

Jeg fandt ud af, at jeg gentagne gange sendte ud på Twitter, Pinterest, Facebook og G +, at det til sidst får den opmærksomhed, jeg leder efter og bringer trafik til min blog.

Jo nyere indlægget, desto mere opmærksomhed lægger jeg på det i starten.

For ældre ændrer jeg lejlighedsvist "titler" at teste hvilken type overskrift, der bringer mest opmærksomhed. De værktøjer, jeg bruger, er "genoplive gamle post", et WordPress-plugin og Hootsuite.

Naturligvis i forbindelse med denne strategi interagerer jeg regelmæssigt på mine sociale kanaler ved at besvare spørgsmål, takke dem, der delte mine indlæg, og også ved at dele andre folks ting.

Her er linket til det plugin, jeg bruger.

Gael Breton

Gael Breton

Webstedsbyggerådgiver
AuthorityHacker.com
@Twitter

For at være ærlig er det mest basale for mig, som mange mennesker ignorerer, at du faktisk har sociale knapper på alle dine indholdssider. Om muligt knapper, der ruller ned med brugeren, så det hele tiden er på skærmen.

Og vigtigst af alt er knapper, der er synlige på alle enheder som TON af trafik, mobile i disse dage.

Her er vores oversigt på en af ​​vores sider

Gael-Breton-1

Det er klart, at mobilaktieoptimering er ekstremt vigtig, og mange trafikdelte B2C-websteder vil se mere og mere ud som dette.

Heldigvis giver SumoMe dig mulighed for at gøre alt dette virkelig let. Ud af alle de betalte sociale plugins, jeg har prøvet. SumoMe slår dem alle i alle aspekter, og det er gratis.

Mens jeg spillede med plugin, har jeg bemærket stigningen i et socialt netværk, som mange mennesker ignorerer: e-mail.

Her er fordelingen af ​​vores aktier pr. Netværk (takket være SumoMes analyse)

Gael-Breton-2

Grå = e-mail-dele. Dette er den 2. eller 3. mest populære måde at dele indhold, afhængigt af dagene. Overgå Twitter hver eneste dag.

Derefter begyndte vi at tilføje knapper på vores billeder, da vi opskalerede vores Pinterest-aktivitet og bemærkede, at de fleste Pinterest-aktier skete på den måde, så hvis du bruger netværket, skal du tænde billedet.

Gael-Breton-3

Blanding af disse delingsknapper sammen med omplacering af andre menneskers infografik, der var relateret til artiklen (og gav dem tilskrivning) øgede vores sociale trafik meget stort set på autopilot.

Hvis du vil få mest muligt ud af disse aktier, skal du sørge for dine SCHEMA-sociale data og bruge Coschedule overskriftanalysator at skrive socialt lokkende overskrifter for at øge din CTR.

Det er det, bare gør disse enkle ting, og du skal komme mere ud af dit WordPress-websted, når det kommer til sociale medier næsten alle på autopilot!

Gerald Weber

Gerald Weber

Internet-iværksætter, medstifter af Viral Content Buzz og SEO-fyr
HoustoniPhoneScreenRepair.com
@Twitter

Min mest kraftfulde marketingmediestrategi på sociale medier (især til et nyere websted, blog eller virksomhed) bruger platformen Viralt indholdssummer at promovere blogindlæg med Viral appel. (Fuld offentliggørelse: Jeg er medstifter af Viral Content Buzz).

Når det er sagt, fungerer det virkelig. Faktisk fungerer det meget godt, hvis dit indhold er i en populær niche og har viral appel.

For eksempel startede min kone og jeg en ny forretning i august 2013 og promoverede bloggen ved kun at bruge VCB-platformen.

Årsagen til at det er så effektivt, er, at det er en relativt enkel måde for en marketingmedarbejder / blogger, der ikke har et stort efterfølgende, at generere VIRKELIGE sociale mediedele fra REAL-folk og REAL social media-konti.

Ingen dukkekonti og ingen falske aktier. Den måde, jeg automatiserer denne proces på, er ved at tilføje RSS-feedet til vores blog. Når det er godkendt af VCB-moderatorer, sender hvert indlæg automatisk til deling.

Bemærk, at blogindlæg stadig skal godkendes af moderatorer.

adam steele

Adam Steele

Vancouver internet-iværksætter. Funktionel arbejdsstyrke. @MagistrateInc, @LoganixDotNet og @PBNlocal
Magistrateinc.com
@Twitter

Vores strategi starter virkelig internt – vi dokumenterer alt, hvad vi gør, så meget af vores proces som muligt. Vi vil helt sikkert dele vores oplevelser primært med de værktøjer, vi bruger (vi er store på Trello, for eksempel).

De ofte derefter hente vores historie og del som om det var et case study af deres produkts brug. Vi får et link, nogle øjebolde, og alle vinder.

Naturligvis hænger dette sammen med bloggen, fordi vores medium til at dele vores historier i øjeblikket er vores blog. Men at holde det ærligt og virkelig have det til at dokumentere vores daglige hverdag er fantastisk til en casestudie, og platforme er naturligvis interesserede.

Henneke Duistermaat

Henneke Duistermaat

Irreverent forfatter på en mission for at udstemple gobbledygook. Regelmæssig bidragyder hos Copyblogger
EnchantingMarketing.com
@Twitter

Min yndlingsstrategi på sociale medier bruger SlideShare fordi det er en fremragende måde at genbruge populært indhold og vokse din e-mail-liste (selv uden et SlideShare følger!).

Sådan opretter du en SlideShare-præsentation:

 • Se efter et populært blogindlæg eller et gæstepost, som du har skrevet
 • Gør indlægget til en SlideShare-præsentation ved kun at dele nøglepunkter
 • Sørg for, at læserne føler, at de får værdifulde tip
 • Giv SlideShare en opmærksom gripende overskrift
 • Sørg for, at åbningsrøret ser attraktivt ud
 • Tilføj en opt-in bonus på det sidste lysbillede, og lokk folk til at klikke igennem til en destinationsside for at indsende deres e-mail-adresse

De bedste præsentationer vises på SlideShares hjemmeside, og sådan kan din blog opdages af et nyt (hovedsageligt B2B) publikum.

Min SlideShare om tekstforfatter do’s and don’ts, har for eksempel genereret 494 e-mail-abonnenter til dato (og tæller stadig).

Istiak Rayhan

Istiak Rayhan

Marketingblogger, SEO, sociale medier og WordPress-entusiast
RoadToBlogging.com 
@Twitter

Sociale medier gør det lettere for nogen at få forbindelse til min blog via en platform, de allerede bruger. Det hjælper mig med at nå min målgruppe og forbinde ligesindede.

Den mest kraftfulde social media marketing strategi for mig er retargeting, også kendt som remarketing.

En masse mennesker besøger min blog hver dag, men meget få mennesker følger mig på sociale medier og deler mit indhold. retargeting hjælper mig med at komme i kontakt med de besøgende og øge mine sociale medier både såvel som sociale aktier.

Jeg øger mine mest populære indlæg til min blogpublikum. Det fungerer godt, fordi det er dem, der allerede er interesseret i min blog.

Sammen med retargeting sørger jeg for, at folk finder det lettere at dele mit indhold og følge mig på sociale medier.

Her er få WordPress-plugins, som jeg bruger til at udvide min blog og tilskynde til deling.

 • Tracking Code Manager – Det hjælper mig med at administrere alle sporingskoder og konverteringspixels fra en enkelt side. Jeg kan nemt administrere Facebook Custom Audience & Facebook-retargeting ved hjælp af dette plugin.
 • Monarch – Det er et socialt delingsplugin, der gør social deling vanvittigt let. Du kan tilføje delingsknapper på forskellige måder ved hjælp af plugin. Du kan også bruge den til at tilføje følgesknapper på sociale medier.
 • Jet pakke – Jetpack er faktisk et bundt plugins. Det har masser af funktioner. En af funktionerne giver mig mulighed for automatisk at dele mit blogindlæg til social delingskanal. Det er kompatibelt med Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Path og Google+.
 • Klik for at tweet – Jeg bruger dette plugin på mine yndlingsindlæg til at tilføje "Klik for at tweet" boks. Det fungerer godt for mig.
 • OnePress Social Locker – Dette plugin hjælper mig virkelig med at øge min sociale deling. Ideen er at skjule en del af et indlæg bag et sæt sociale knapper og bede besøgende om at dele mit indhold for at se skjult del. Jeg bruger hovedsageligt dette trick på lange indlæg.

Devesh

Devesh Sharma

21 år gammel blogger, internetmarketing, WordPress-fanatiker og grundlægger af WPKube.com 
@Twitter

Det ville dele samme indlæg på forskellige tidspunkter eller genanvende gamle indlæg. Det kan let gøres ved hjælp af via Genoplive gamle indlæg eller MeetEdgar.

Deling af gamle indlæg hjælper dig med at få mere trafik og tilhængere, f.eks eksperiment udført af Tom Tunguz afslørede, at hver tweet har potentialet til at få omkring 75% så mange tweets som for det tidligere antal retweets.

Jacob Cass

Jacob Cass

Grafik, Logo og Web Designer, Blogger, Freelancer og World Traveler
JustCreative.com
@Twitter

For at maksimere delbarheden af ​​mine indlæg, gør jeg tidsplan dem på de tidspunkter, der er optimeret for mine læsere. Ved hjælp af Google Analytics kan du se, hvornår og hvor din trafik kommer fra, samt se på din e-mail-nyhedsbrevdatabase.

Derefter planlægger jeg indlæg til, hvornår de mest sandsynligt er online, ved hjælp af WordPress & Buffer.

Som et eksempel planlægger jeg et indlæg, der skal sendes på min blog kl. 9, og derefter kl. 10.00 importeres det til AWeber (min e-mail-udbyder), så planlægger jeg e-mail-nyhedsbrevet til at blive sendt ud kl. 13, når det meste af mit publikum verden er online.

Jeg planlægger også indlæg, der skal deles på mine sociale medieplatforme med Buffer, og sikrer, at billeder er inkluderet for at maksimere klik.

Jon Haver

Jon Haver

"Efter at have betalt $ 23,5k i studielån over 3 år er jeg blevet inspireret til at hjælpe andre med at betale deres gæld"
AuthorityWebSiteIncome.com
@Twitter

Den mest kraftfulde markedsføringsstrategi på sociale medier, der opretter forbindelse til mit WordPress-websted, er at målrette mine besøgende på Facebook igen med opt-in-bonusser, der gør besøgende til abonnenter..

Ved at være i stand til at målrette tidligere besøgende på webstedet er jeg i stand til at konvertere besøgende, der måske aldrig kommer tilbage til mit websted til nogle af mine mest lydhøre fans ved at få dem til min e-mail-liste.

Kevin_Indig

Kevin Indig

SEO BU-ejer @dailymotion i Silicon Valley, tidligere @Searchmetrics @uniquedigitalDE @thereachgroup
DailyMotion.com
@Twitter

Én ting, som jeg ser glemt og undervurderet tid over tid igen, er… Facebook-grupper! De er en meget kraftig trafikskilde, hvis du formår at henvende dig til dem rigtigt.

Se disse pigge i den samlede trafik på skærmbilledet? De kommer fra at promovere et nyt blogindlæg i Facebook-grupper!

Kevin Indig 1

Men hvordan gør du det rigtigt? Her er hvad du skal overveje:

1. Brug Facebooks søgefunktion til at finde passende grupper til emnet på din blog eller artikel, du vil dele. Jo mere specifik gruppen er, jo bedre. For eksempel: mens “Fitness” er meget bredt som et emne, ville “Fedttab” være mere specifikt og mere velegnet til et blogindlæg om tab af fedt.

2. Den anden variabel, du vil tage højde for, er gruppestørrelse. Den perfekte gruppe til dit formål er den bedste kombination af specificitet og størrelse.

Kevin Indig 2

3. I det næste trin ønsker du at deltage i 5-10 grupper. Du kan ikke skrive som en fan-side i en gruppe, så du bliver nødt til at bruge en privat profil. Det betyder, at denne profil pludselig bliver blogens ansigt.

Det er meget vigtigt, hvor pålidelig denne profil ser ud, så find et godt profilbillede og interagere på en dejlig måde med folk, der kommenterer det delte indlæg.

Forestil dig, at du går forbi en bar, og en malerisk fyr beder dig komme ind i en hård tone – ville du gå? Det er det samme på sociale medier! Vær også opmærksom på, at mange store grupper er godt modereret, så læs gruppens regler omhyggeligt og hold dig til dem.

*** Del din blogartikel i 3-5 grupper ad gangen. Du ønsker at lave nogle test om det bedste tidspunkt at skrive i gruppen. Begynd med at prøve at dele enten omkring frokost (kl. 22.00) eller efter arbejde (kl. 18.00), som det fremgår af dette infografik.

Husk også på ikke at oversvømme grupper med dine posteringer, ellers bliver brugerne irriterede. Jeg gjorde gode oplevelser med at dele en gang om ugen i en gruppe, men det afhænger også af gruppen selv. Når du deltager i gruppen uden at dele dit eget materiale, kan du opbygge endnu mere troværdighed!

Når du deler, er det yderst vigtigt at skrive en hurtig beskrivelse af blogartiklen, der får brugerne til at klikke. Jo mere det er individualiseret det er mod gruppen, jo bedre. Derfor kan du enten inkludere gruppens navn i beskrivelsen eller oprette forbindelse til gruppens emne.

Kevin Indig 3

Hvorfor er Facebook-grupper så magtfulde? Ikke kun taler du til et publikum, der allerede er potentielt interesseret i dit emne, men du kan også udnytte Facebook-samfundet til at konvertere det til dit eget. Din blog kan blive en tilbagevendende reference i gruppen, og til sidst vil flere og flere gruppemedlemmer besøge dit websted regelmæssigt.

Og her er vi allerede ved den anden fordel: du bygger en stigende base af tilbagevendende besøgende og loyale læsere. To underfordele, der følger med det: du kan konvertere dem til e-mail-abonnenter, hvilket er en endnu mere kraftfuld måde at interagere med dem og få dem til at omfavne dit brand.

Og du forbedrer måden, hvor dit brand opfattes i organiske søgeresultater: flere mennesker klikker på dit resultat, hvis de genkender dit brand. Dette til gengæld har en positiv indvirkning på din SEO-præstation!

Den tredje fordel ved at udnytte Facebook-grupper i din sociale mediestrategi er interaktion med gruppemedlemmerne. De fortæller dig ikke kun, hvad de muligvis mangler i din artikel, men også hvilke spørgsmål, de har om emnet, og hvilke andre emner, de er interesseret i.

Du skal besvare disse spørgsmål i din artikel. Tøv ikke med at redigere det, efter at du har offentliggjort. Finjuster det over tid! Kommentarer kan også give inspiration til fremtidige artikler, som du igen kan dele i den gruppe, som den blev diskuteret i, og henvise til de mennesker, du har talt om det. Sådan bygger du en stærk brugerbase!

Kulwant Nagi

Kulwant Nagi

Internet-iværksætter, blogger, forfatter, dagdrømmer
BloggingCage.com
@Twitter

Den mest magtfulde strategi i sociale medier er hjælper folk i forskellige grupper (FB), community (G +) og hashtags (twitter).

Du kan finde forskellige grupper, samfund og hashtags rundt om i din branche og kontrollere, hvilke problemer folk står overfor. Hjælp dem efter din oplevelse med at opbygge en autoritet på disse steder.

Når du er meget aktiv på sådanne steder, begynder medlemmer i grupperne / samfundene at bemærke dig.

Så du kan have en iørefaldende tidslinjedækning, G + -dækning eller en twitter-dækning, der har dit websteds URL og din ekspertise.

Så her vinder du spillet. ��

Har dem på dit websted, og konverter dem til abonnenter ved at give noget gratis (e-bog, video, kursus, plugin).

Larry Kim

Larry Kim

Grundlægger @WordStream. Top spaltist @Inc Magazine. Iværksætteri, Start-ups, Adwords, Facebook-annoncering
Mobil abe 
@Twitter

Vi gør en masse sociale medier reklame.

Markedsføring af vores indhold til lister over brugere (brugerdefinerede målgrupper) og remarketing (personer, der for nylig har besøgt vores websted).

Vi har fundet ud af, at folk, der kender dit brand, er 3x mere tilbøjelige til at engagere sig i dine promoverede sociale medieannoncer og 2x mere tilbøjelige til at konvertere til en kundeemne eller et salg, når de klikker over til dit websted.

Luke Kling

Luke Kling

Affiliate manager, blogger og webudvikler
LukePeerFly.com 
@Twitter

Min mest kraftfulde sociale mediestrategi involverer tre trin:

1) At finde indhold, som jeg ved, at mit publikum vil kunne lide og vil engagere sig med. Engagement er nøglen med sociale medier (især Facebook-sider).

Jo mere engagement du får, jo mere engagement får du i fremtiden. Giv værdi konsekvent over tid.

2) Det er den nemmeste måde at forbedre dit overordnede engagement med at skrive konsekvent. Hvis du poster tilfældigt i løbet af måneden, er det mindre sandsynligt, at dit indhold bliver set.

Jeg har Facebook-sider og Twitter-konti, som jeg har bogført 3 gange om dagen hver eneste dag i de sidste 3+ år. Det engagement, jeg får ved mit indhold, er fænomenal, fordi jeg giver en konsekvent værdi til mit publikum.

Dette fører til bedre engagement i indlæg mindre… engagerende (blogindlæg eller sponsorerede indlæg).

3) Jeg blander også mine indholdstyper på tværs af alle kanaler. Jeg lægger 2 billeder (hvilket giver et stort engagement) og et link til et blogindlæg en dag. Den næste dag lægger jeg 1 YouTube-video og 2 billeder.

Hold dit indhold frisk, og brugeren gætter, hvad du vil give dem næste gang. Jeg planlægger alt mit indhold og holder det frisk på tværs af alle mine kanaler ved hjælp af FPTraffic.com.

FPTraffic giver mig også mulighed for automatisk at stille nye blogindlæg fra mine WordPress-blogs i kø og blande dem med resten af ​​mit indhold. Dette hjælper drastisk med at øge mit samlede engagement.

Jeg når over 5.000.000 mennesker om ugen ved hjælp af min social media strategi, så jeg ved, at det fungerer. Det tager bare tid, kræfter og de rigtige værktøjer. Held og lykke!

Marcus Taylor

Marcus Taylor

"Jeg bygger og eksperimenterer med websteder. Grundlægger af @VentureHarbour"
VentureHarbour.com
@Twitter

En af de bedste strategier, jeg har stødt på, er at bruge afstemninger i artiklen, værktøjer eller undersøgelser for bedre at forstå trafikken og derefter bruge indsigterne fra disse undersøgelser til at finjustere indholdet – hvilket gør det mere relevant og ved forlængelse mere delbart.

For eksempel offentliggjorde vi for to år siden denne artikel om at finde den bedste webhosting. Oprindeligt var det rettet mod fagfolk (vi sammenlignede og rangerede high end web hosting løsninger).

Efter at have tilføjet et værktøj, der spurgte brugeren, hvad de ledte efter, fandt vi ud af, at størstedelen af ​​trafikken, der besøger artiklen, var begyndere på udkig efter det bedste billige hostingfirma.

Efter at have opdaget denne indsigt skrev vi om indholdet, der sigter mod begyndere. Siden det gjorde indholdets engagementmålinger og delbarhed er steget markant.

Selvom det kan tage et stykke tid at oprette denne form for form og undersøgelser, er det en fantastisk strategi at få dit høje trafikindhold til at arbejde endnu hårdere, når det gælder øget socialt engagement.

Marko Saric

Marko Saric

"Rådgiver og blogger på HowToMakeMyBlog.com. Jeg skriver om content marketing, sociale medier og blogging"
HowToMakeMyBlog.com
@Twitter

Med faldende organisk rækkevidde i tankerne, min mest kraftfulde sociale mediestrategi er oprettelse af fantastisk indhold, som folk vil læse og dele.

Hvad jeg offentliggør på min blog er, hvad jeg kan kontrollere.

Desværre kan jeg ikke kontrollere, hvor mange af min side der synes om Facebook viser mine indlæg til. Så jeg fokuserer på at offentliggøre kvalitetsindhold …

 • det er interessant for mit publikum
 • der lærer folk noget nyt
 • der giver et nyt perspektiv på emnet
 • der underholder
 • og det er bedre og lettere at forstå end det indhold, der allerede findes om emnet.

Jeg har alle detaljer om denne indholdsoprettelsesproces her. Det er den bedste måde for mig at nå ud til flere mennesker, da jeg leverer tilstrækkelig værdi, så folk vil dele og sprede ordet om det i sociale medier.

McKinzie Brocail

McKinzie Brocail

En freelance skribent, digital kommunikationsspecialist
McKinzieWrites.com

Det kan være en unik og interessant conundrum, der arbejder for STDcheck.com, en landsdækkende leverandør af STD-tester inden for det sociale medier.

Som forventet er det ikke en simpel opgave at få folk til at engagere sig i et brand, der tilbyder STD-test, noget meget privat, på ekstremt offentlige sociale medier.

Vi er ofte nødt til at provocere folk på sociale medier til at læse og dele vores blogindhold, fordi seksuelt overførte sygdomme normalt er noget, folk gerne vil holde stille om.

Som de fleste virksomheder deler vi vores blogindlæg på tværs af vores sociale medieplatforme og har aktiveringsdelingsværktøjer aktiveret på vores WordPress-blog, der gør det nemt for besøgende at gøre det så godt.

Begge disse afsætningsmuligheder kan være informationsdispensere, men blogs handler primært om at udlevere info, mens sociale medier handler mere om at engagere sig og interagere med offentligheden.

Vi forsøger at gøre overgangen fra den ene kommunikationsplatform til den anden væske ved at dele indhold, der er sjovt, interessant, overbevisende, underholdende eller smart.

At forbinde både vores blog og sociale medier er utroligt vigtigt for STDcheck. Ikke kun giver det os relevant og interessant indhold og kopi til at dele med vores tilhængere, men det bringer et publikum til vores blog, der sandsynligvis ikke ville have fundet det eller opsøgt det på egen hånd.

I fortiden fik blogindlæg, der aldrig blev delt på tværs af vores sociale mediakonti, meget lidt trafik på egen hånd.

Efter at have delt dem på tværs af de platforme, vi bruger, begyndte vi meget hurtigt at se dramatiske stigninger (på op til 100 gange mere trafik i nogle tilfælde!) i deres synspunkter fra enkeltpersoner, der klikker på og deler derefter indlægene.

Vi gør sømløse overgange, idet vi ikke bare kopierer og indsætter linket til en artikel på Facebook og lægger den autopopulerede tekst – vi skræddersyr indlæg til at være mere fængslende og lokkende for vores sociale medie-publikum for at få enkeltpersoner til at sprede dem rundt til deres venner og tilhængere… meget ligesom de seksuelle kønssygdomme, vi refererer til i vores blogs.

Monica Stott

Monica Stott

Rejseblogger med en kærlighed til stilfulde eventyr og weekendophold. Top 10 britiske rejseblog
TheTravelHack.com
@Twitter

Min mest magtfulde sociale mediestrategi er placering af Pinterest-venlige billeder i min blog.

Pinterest er den største trafikdriver på sociale medier for mig, så jeg prøver at opmuntre folk til at pin så mange billeder fra mit websted, som jeg kan.

Det kan tage et par måneder, før en pin begynder at køre meget trafik, men når den først er gjort, fortsætter den med at føre trafik, så det er i modsætning til andre kanaler, der har en kort tidsperiode.

Nate Shivar

Nate Shivar

"Jeg arbejder i SEO og Web Analytics og bor i Atlanta, GA"
ShivarWeb.com
@Twitter

Min strategi på sociale medier er at automatisere de sociale mediers mekanik, så jeg kan fokusere min tid på, hvad der faktisk betyder noget – menneskelig samtale og forhold.

Det er en strategi, som jeg detaljerede i min hvordan man automatiserer Twitter i et år stolpe.

Ikke alle ting skal automatiseres, men du skal konfigurere systemer og lede efter muligheder for at automatisere dele af din sociale mediestrategi for at frigøre din værdifulde tid.

For eksempel – et klisjestykke stykke sociale medier rådgivning er at "indsæt dit nye indhold på alle dine netværk." Det kan være nyttigt for nogle mennesker. Men selvom det er det – skal du ikke nødvendigvis fysisk postere til alle dine netværk.

Selv hvis denne opgave tager "kun 10 minutter" – det er 10 minutter mindre, at du skal gøre ting, som kun du kan gøre – skriv en personlig e-mail, svar på DM’er, kortlægge nyt indhold, dykke ned i din analyse osv..

Det er de ting, der virkelig vil drive langsigtet bæredygtig vækst til dit websted. Og normalt kan maskiner udføre kedelige opgaver bedre, end du kan, hvis du tager dig tid til at konfigurere det rigtigt.

Hvis du er på WordPress, har du grundlaget for at få kvalitetsautomation til at ske. Der er et par hemmelige automatiseringsvåben med WordPress.

For det første genererer den automatisk RSS-feeds af høj kvalitet, ikke kun til dit websted, men også til kategorier, tags og tilpassede taksonomier. Dette betyder, at du har indhold, der er struktureret og maskinlæseligt.

For det andet integreres WordPress godt med automatiseringsværktøjer som IFTTT og Zapier ud over andre tjenester. Og selvom det ikke gør det, vil disse RSS-feeds kvalitet.

Se på din arbejdsgang på sociale medier. Se på opgaver, der er effektive. Se på opgaver, som kun du kan udføre – og hvilke opgaver der simpelthen er kedelige. Gennemse eksisterende IFTTT-opskrifter og Zapier-zaps.

Se om nogen allerede har oprettet noget, du kan bruge.

Hvis ikke, skal du nedbryde din proces og oprette din egen. For eksempel i stedet for "husker at pin" oprette en IFTTT, der trækker fra et Fotos-tag RSS-feed.

Fortæl det, at du automatisk poster på Pinterest ved hjælp af din titel og en skabelonbeskrivelse. Der er meget, der afhænger af dit websted, dit indhold, dit publikum og din fantasi. Men ved hjælp af WordPress giver du grundlaget for at få en vis automatisering på plads.

Nick Loper

Nick Loper

Chief Side-Hustler hos Side Hustle Nation. Marketingmedarbejder, skiløber, forfatter, forretningsnerd og podcaster
SideHustleNation.com
@Twitter

I løbet af de sidste 60 dage, min Pinterest-trafik er op over 2000%. (For at være retfærdig hjælper det med at dele sig med et meget lille antal, men det viser, at jeg ikke vidste noget om Pinterest for et par måneder siden.)

Den grundlæggende strategi – og kredit, hvor kredit skyldes, alt hvad jeg ved i dag er fra Rosemarie GronerDen travle budgetmand – er at fastlægge dit bedste indhold til relevante gruppebord.

Jeg havde færre end 100 Pinterest-følgere, da jeg startede, men at blive medlem af disse gruppebord eksploderede min nominelle "nå" til over 80.000 mennesker inden for et par uger.

Den store fordel ved Pinterest er, at det er en unik social platform; det er den eneste, hvor folk aktivt søger efter nyttige eller seje blogartikler. Overalt ellers skal det underholdes eller indhente venner.

Hvis dit indhold appellerer til kvinder, er dette en fantastisk måde at få eksponering og skabe trafik, og den seje ting er, at det nu kører på autopilot takket være et superbilligt værktøj kaldet Board Booster (gratis prøveperiode, derefter $ 5 / mo).

Identificer dine bedste indlæg, opret lodrette billeder til dem (1000 × 1500), anmod om at deltage i en håndfuld relevante gruppebræt og gå til byen.

Rob Cubbon

Rob Cubbon

Iværksætter, Amazons bestsellerforfatter, onlinelærer og grafisk designer
RobCubbon.com
@Twitter

Min Facebook-side efterfølgende tal er gået fra 1000 til 17000 på få måneder. Det havde taget mig 4 år at gå fra 0 til 1000 likes tidligere.

Hvad skete der? Facebook-billedcitater.

Facebook kan lide sider, der engagerer – hvilket betyder sider, der poster ting, som mange mennesker kan lide, kommentere, dele eller klikke på.

Billedcitater får dig lide, kommentarer, delinger og klik. Blogindlæg vil ikke. På Facebook er det ligeglad med nogen om dine blogindlæg. Men det er ti gange mere sandsynligt, at de kan lide, kommentere, dele eller endda klikke på et billedpriser.

Tilføjet til dette har jeg skabt forbindelser med andre ejerne af Facebook-sider og delt hinandens billedpriser, og det betyder alt sammen flere og flere lide.

Hvad betyder alt dette? Trafik!

Selvom Facebook ikke viser blogindlægene halvt så meget, som det viser billedcitater, hvis du har vanvittigt stort antal af Like og, endnu vigtigere, engagement på din side, vil du få trafik.

Sharon Gourlay

Sharon Gourlay

Blogger og rejseentusiast
WheresSharon.com
@Twitter

Min mest kraftfulde markedsføringsstrategi på sociale medier bruger pinterest for at annoncere mine blogindlæg. Jeg finder ud af, at det kun tager cirka 5 minutter at lave en overbevisende pin, der får folk til at feste og klikke igennem til mine indlæg.

Jeg gør dette på to måder – ved at have et fantastisk billede, der kan fastgøres i mit blogindlæg sammen med et WordPress-plugin for at gøre det nemt for folk at fastlægge billedet direkte på Pinterest.

Jeg holder også billedet omkring mig selv i Pinterest fast på populære gruppebord, hvor de sandsynligvis bliver genfundet.

Den bedste del ved Pinterest for mig er, at det er cirka ti minutters arbejde foran, og at det kan levere hits i årene fremover. Ingen anden social media kanal giver mig nogen steder i nærheden af ​​den samme belønning for en sådan lille indsats.

Sue Anne Dunlevie

Sue Anne Dunlevie

At hjælpe begyndende bloggere lykkes online. Følg mig for en gratis e-bog om, hvordan man tiltrækker 1000 abonnenter på 30 dage
SuccessfulBlogging.com
@Twitter

pinterest er min favorit kanal på sociale medier lige nu. Det er et godt værktøj til at øge din blogs trafik – især hvis du organiserer dine tavler i henhold til kategorierne på din blog.

For eksempel har jeg Pinterest-tavler, der matcher de emner, jeg blogger om, f.eks "Tjen penge med din blog", "Blog Traffic Ideas", og "Blogging 101".

Jeg startede også et gruppebord om blogging og på mindre end 6 måneder har bestyrelsen over 8.000 følgere. (Gå forbi og bede mig tilføje dig som bidragyder).

Jeg bruger appen Tailwind til at planlægge mine ben, så jeg får jævn trafik fra Pinterest. Det er meget lettere end at fastgøre flere gange om dagen, hver eneste dag!

Et andet trick er at have en "fastgør det" -knappen på din WordPress-blog, så dine læsere nemt kan fastgøre dine indlæg. Her er hurtige retninger om, hvordan du opretter knappen.

Syed Naimath

Syed Naimath

PlugMatter.com

En af de mest magtfulde sociale mediestrategier, som vi omfavnede i de længste tider, er simpelthen at give forfatterkredit i det indhold, vi deler.

Selvom det ser ud som en lille gestus, giver det os mulighed for at samarbejde med mange ukendte bloggere og flere påvirkere, hvis indhold vi læser og deler.

Nogle gange kan du også tilføje en ægte kommentar i tweetet, der henvender sig til forfatteren; et eksempel på en tweet kunne være:

Tillykke @ hackinglife7. Det lyder som et godt køb! "Gennemsigtighedsrapport # 11 – Nemme indholdstyper erhvervet af CodeinWP" bit.ly/1NL3yLz

ELLER

Fantastisk roundup @ Adelina_Tuca. Hurtige resume er altid nyttige. "6 Top tilpassede indlægstyper plugins til WordPress" – http://bit.ly/2021iqh

Når du deler medbloggers indhold med ægte anerkendelse, giver mange af dem også fordel ved at dele dit indhold også. Så det er en win-win for begge.

Nøglen til succes på sociale medier er at blive involveret i ægte interaktioner med andre. Engagement, uanset dets formål, vil kun være frugtbart, når det er ægte og gjort med omhu og anerkendelse for de andre.

Thomas Smale

Thomas Smale

Medstifter af FE International, der hjælper online-virksomhedsejere med at sælge deres virksomhed. Spaltist hos Entrepreneur.com
FeInternational.com
@Twitter

At øge indlæg på Facebook for at forbedre engagementet. Dette er især magtfuldt, hvis du geninddeler dit webstedspublikum. Disse mennesker har for nylig besøgt dit websted, så de er mest sandsynligt, at de vil dele dit indhold på Facebook.

Dette har fungeret bedst for os ved hjælp af blogindlæg – WordPress gør dette særligt let, og alle (også små virksomheder) skal blogge regelmæssigt og overveje små betalte kampagner på Facebook for at forbedre deres rækkevidde.

Tim Bourquin

Tim Bourquin

Iværksætter og engle Baseball Fan
AfterOffers.com
@Twitter

Når de fleste mennesker taler om at bruge sociale medier til at få trafik, taler de om at forsøge at få gratis trafik ved at opbygge et følgende på Twitter eller Facebook og derefter linke fra disse tjenester til deres blog og håbe, at tilhængere klikker på linket.

Tidligt i mine bloggedage indså jeg, at det bare ikke var bæredygtigt. Ligesom Facebook ændrede reglerne og begyndte at vise indlæg til mindre af de mennesker, der havde "Kunne lide" din side, indser hvert sociale medienetværk, at for at tjene penge, har de brug for folk til at annoncere.

De kan ikke opretholde deres egen forretning ved ikke at gøre andet end at give folk mulighed for at sende trafik til deres websteder gratis.

Den gode nyhed er det reklame på Facebook er utroligt effektiv og behøver ikke at være dyr, hvis du målretter mod dine annoncer korrekt.

For to år siden besluttede jeg, at al trafik, jeg modtog gratis fra de sociale netværk, ville være "glasur på kagen" og at det meste af den trafik, jeg får, ville være betalt trafik.

Jeg havde simpelthen brug for en måde at vise et godt afkast på investeringen ved enten at vise annoncer på mit eget sted eller sælge et betalt produkt via en e-mail autorespondertragt.

I disse dage er min social media marketing strategi centreret om Facebook-annoncer. Selvfølgelig, jeg er glad, når min blogs twitterfeed bliver "retweets" og klik, eller når min blogs Facebook-side får likes og delinger af indlægene, men det regner jeg ikke med.

At behandle din blog som en virksomhed betyder, at du er villig til at betale for at komme foran potentielle kunder.

Så her er hvad jeg gør på både den gratis og betalte side for at få trafik fra Facebook til min blog, hvor jeg derefter kan opfordre besøgende til at tilmelde mig mit e-mail-nyhedsbrev.

Men først er den vigtigste ting at gøre at lægge din Facebook-marketingpixel på hver side af din blog. På den måde kan alle, der besøger din blog, målrettes igen med annoncer, når de vender tilbage til Facebook.

ALT, jeg gør, er designet til at udvide mit e-mail-nyhedsbrev, fordi når jeg først har dem på min liste, er mine eneste omkostninger ved at nå dem det månedlige gebyr for min GetResponse-konto.

Til fri trafik:

 • Hvert blogindlæg sættes på bloggens Facebook-side som et indlæg. Alle klik, jeg får fra disse indlæg, er fantastisk, men betyder ikke noget i den store plan for min virksomhed.

Betalt trafik:

 • Hvert Facebook-indlæg (af et blogindlæg) øges med et $ 5-forbrug. Uden dette vil du sandsynligvis nå et par hundrede mennesker i bedste fald. Hvis du bruger kun $ 5 for at øge et indlæg, bliver dette nummer til et par tusinde nåede.
 • Når nogen vender tilbage til Facebook, målretter jeg dem igen (fordi de nu har været det) "pixeled" når de rammer min blogindlægsside) med en annonce, der sender dem til min destinationsside til e-mail-nyhedsbrev.
 • Hvis de klikker på en Facebook-annonce og går til den destinationsside, men IKKE tilmelder sig, målretter jeg dem igen med en anden annonce, der igen opfordrer dem til at tilmelde mig mit nyhedsbrev.

Bundlinie: Hvis du lige er startet, skal du bruge $ 5 for at øge hvert Facebook-indlæg, og du kan begynde at opbygge den vigtige brugerdefinerede målgruppe af mennesker, der har besøgt dine blogindlæg.

Du kan derefter skalere det op for at udføre regelmæssige Facebook-annoncer, der opfordrer folk til at tilmelde dig din e-mail-liste.

I disse dage bruger jeg ca. $ 1.000 om ugen på Facebook-annoncer – en masse penge, men stadig jordnødder sammenlignet med hvad nogle af de succesrige individuelle webstedsejere bruger.

Men det sikrer en konstant vækst af mit e-mail-nyhedsbrev, og fordi jeg har en autosvar-serie, der hjælper besøgende til at blive en betalende kunde af mine produkter, tjener jeg penge på det.

Mit mål er at bruge $ 1.000 på Facebook-annoncer og tjene 2.000 $ på det forbrug for at få et 100% afkast på investeringen.

Hvis du kun tænker på sociale medier som en måde at få fri trafik, skal du stoppe. Alt, hvad du får gratis, er "sovs." Behandl din blog som en virksomhed, og det betyder, at du betaler for at komme foran dine potentielle kunder.

Venchito Tampon.

Venchito Tampon

CEO og medstifter af SharpRocket
DigitalPhilippines.net
@Twitter

Nyt målretning af målgruppen ved hjælp af Facebook-annoncer

Når andre forsøger at bruge Facebook-annoncer uden nogen strategi på plads, er der et par strategiske metoder, der fungerer til vores indholdsmarkedsføringskampagner på SharpRocket. Vi har investeret et par dollars (mindre end $ 10. 47PHP = 1 USD) for at markedsføre vores indholdsaktiver til målrettet målgruppe.

Selvom det helt sikkert er let at tilpasse annoncer til et specifikt publikum, der måske har interesser i at tage en handling for dig – del, lide eller læg klik, er der altid en næsten garanti for at få ROI fra Facebook-retargeting-indsats.

Her er en trin for trin vejledning, der lærer dig, hvordan du gendanner målgrupper ved hjælp af Facebook-annoncer.

Et par hovedpunkter at bemærke her:

 • Hvis du har flere målgrupper, er det bestemt et must at adskille de grupper af mennesker, som du kun vil målrette mod dit relevante indlæg.
 • Prøv A / B-test på billede, kopi, beskrivelse samt på destinationssiden, og se, hvilken type annonce der giver de bedste resultater.

Peter Nilsson

WordPress-entusiast
WPDailyThemes.com
@Twitter

Der er mange forskellige forskellige forskellige medier, men hvilke er mest effektive for din niche eller brand? Det er ikke den nemmeste opgave at finde ud af.

Min anbefaling er at prøve forskellige strategier og undersøge, hvilke er mest gavnlige for dit websted.

WordPress og sociale medier er bestemt fusioneret sammen, og langt de fleste, der bruger WordPress som en udgivelsesplatform og CMS udnytter i vid udstrækning sociale medier til at få mere trafik, opbygge relationer og generere mere salg.

Jeg bruger ofte sociale medier-annoncering for at øge trafikken til mine websteder. Mere trafik fører normalt til mere salg plus nye både forretnings- og personlige forhold.

Det behøver ikke at være mere kompliceret (teoretisk). I praksis lidt vanskeligere, men jeg vil gerne forklare min mest magtfulde strategi for markedsføring på sociale medier (faktisk to) og jeg prøvede mig med sikkerhed med en række forskellige resultater.

1. Facebook. Ikke at jeg ville sige, at Facebook er den bedste mulighed på nogen måde. Overhovedet ikke, men mine annoncer på Facebook har virkelig overgået forventningerne.

Ikke først, men det kommer til at finjustere og målrette de rigtige mennesker, baseret på interesse, alder, placering osv., Hvilket gør dine annoncer mere relevante for det målgruppe, du målretter mod. At nå den rigtige gruppe giver dig mere værdi og resultater for de penge, du har brugt.

2. giveaways. Hvem elsker ikke gratis ting? Hosting gaver på din hjemmeside kan virkelig supercharge trafikken til dit websted. Besøgende der deler en gave på sociale medier til tilhængere, venner og bekendte for at vinde præmier.

Som igen besøger dit websted og deler giveaway. Proceduren gentages igen og igen, og alt dette til reklameomkostninger på nul, nada, intet. jeg elsker det bare.

Konklusion

Whew … Tak, fordi du er nået så langt … vi er på 10.000 ord-mærket på dette tidspunkt!

Social media marketing for 2020 er bestemt nemmere, når du ruller med de bedste bloggere og gør, hvad de gør. Bare et spørgsmål, hvad er dit yndlingsråd her??

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map