Tehokkaat blogin tavoitteet: Perimmäinen, käytännöllinen opas tavoitteesi asettamiseen, mittaamiseen ja saavuttamiseen bloggaajana

Tehokkaat blogin tavoitteet: Perimmäinen, käytännöllinen opas tavoitteesi asettamiseen, mittaamiseen ja saavuttamiseen bloggaajana

Tehokkaat blogin tavoitteet: Perimmäinen, käytännöllinen opas tavoitteesi asettamiseen, mittaamiseen ja saavuttamiseen bloggaajana
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Varoitus! Tämä ei ole vielä yksi "sinun on asetettava blogin tavoitteet" -paasaus. Tämä on enemmän. Paljon enemmän. Ensinnäkin tosiasiat: blogeja, jotka asettavat tavoitteita, mittaavat ja pitävät kiinni hyvistä tavoitteista, ovat paljon tehokkaampia kuin blogeja, joilla ei ole tavoitteita, tai blogeja, joiden tavoitteet ovat tehottomia. Tämä viesti kertoo sinulle kaiken tämän erityispiirteistä, selittää, kuinka asettaa tehokkaita blogin tavoitteita ja miten sitten varmistua siitä, että pidät niistä kiinni..


Bloggaaminen ei ole helppoa. Asetetaanko perustaessasi uutta blogia vai kehitätkö jo olemassa olevaa, istut alas ja kerrot itsellesi, "oikein, aika blogiin!" on suunnilleen yhtä hyödyllinen kuin tyhjän kankaan edessä istuminen ja itsellesi kertominen "oikein, aika maalata kuva!" Toki, hyvin valitulle joukolle ihmisiä tällainen luova vapaus saattaa olla sekä vapauttavaa että inspiroivaa.

Mutta suurimmalle osalle meistä tällainen suunnaton impulssi voi olla ylivoimainen ja itsehukkaava. Tämä ei ole hyvä paikka olla, mutta tämä viesti voi opastaa hämmennyksestä blogin menestymiseen.

Se, mikä erottaa upeat blogit muista, ei välttämättä ole heidän ideoidensa tai kirjoituksensa ehdoton laatu, vaan pikemminkin kirjoittajien kyky visualisoida, ohjata ja kehittää niitä yhtenäiseksi visioksi, jolla on pitkän aikavälin tavoitteet ja strategiat. Toisin sanoen tehokkaat blogin tavoitteet.
aseta blogin tavoitteet

Ihmiset ajattelevat huonosti yhdisteiden kasvua; mieluummin ajatellaan lineaarisesti. Tämä tarkoittaa, että yliarvioimme sitä, mitä voimme saavuttaa lyhyellä aikavälillä, mutta aliarvioimme pitkällä aikavälillä. Oikeiden tavoitteiden asettaminen antaa sinun sitoa suuret tavoitteesi päivittäiseen taktiikkaasi, joten et koskaan pääse pään yli – mutta tärkeintä, älä koskaan myöskään myy itseäsi lyhyt.

Tässä viestissä tarkastellaan menetelmiä, joita voit käyttää tänään viedäksesi blogisi uudelle tasolle. Tutkimme toimivien tavoitteiden ydinkomponentteja ja tekniikoita niiden muodostamiseksi ja kehittämiseksi. Tarkastelemme myös täytäntöönpanostrategioita: näiden tavoitteiden toteuttamista käytännössä, niiden noudattamista ja saavutusten seuraamista. Lopuksi käsittelemme joitain yleisiä esteitä ja miten ne voitetaan.

Aloitetaan perusteista ja kysyä vaikeita kysymyksiä siitä, miksi teet näin.

Kuinka muodostaa tehokkaita tavoitteita: aloita miksi

Ensimmäinen itseltäsi kysyttävä kysymys on myös vaikein: miksi käytät tätä blogia? Mitä toivot saavuttavasi sillä? Kysy 5 eri bloggaajalta ja saat 5 erilaista vastausta:

Haluan alustan, jolla ilmaistaan ​​tuotemerkki-identiteettimme ja erotetaan itsemme kilpailusta
Haluan tutkia kulissien takana yritystämme

Haluan lisätä uskottavuutta
Haluan olla yhteydessä henkilökohtaisesti faneihini
Haluan luoda sähköpostiluettelon loistavan sisällön kautta

Voit luoda minkä tahansa määrän erityisiä, kohdistettuja tavoitteita omaan blogiisi juuri tästä luettelosta. Mutta vaikka nämä kaikki kuulostavat täysin kohtuullisilta ideoilta, ne eivät todellakaan mene riittävän pitkälle. Toisin sanoen he eivät todellakaan vastaa strategisiin tavoitteisiin, jotka ovat menestyvän blogin taustalla.

Mitä hyötyä on sähköpostiluettelon luomisesta? Mitä hyötyä on "rakentamalla uskottavuutta" antaa sinulle teollisuudellesi? Kuinka sisäpiiriohjeiden antaminen todella auttaa yritystoiminnan kehittämisessä? Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on konkreettinen idea mihin blogiisi on ja tarvittaessa, kuinka se auttaa yritystäsi.

Mutta odota! On myös tärkeätä pitää mielessä, että yksinkertaisesti blogin tavoitteiden asettaminen sen vuoksi ei ole palkitsevaa. Älä luota vain "vallitseva viisaus" liiketoiminnassa. Missä? sinä haluta teidän blogin olla kuukaudessa? Vuodessa? Viisi vuotta? Kuvittele ihanteesi "menestystila" ja miettiä, kuinka olet saattanut päästä sinne, yrittämällä kehittää lyhyen aikavälin tavoitteita, jotka johtavat pitkäaikaisiin tavoitteisiisi.

Vaikka ne näyttävät alun perin houkuttelevilta, millään yllä olevista esimerkeistä ei ole luontaista arvoa, ellei niitä ole sidottu sinuun pitkäaikainen visio blogiisi. Sokeasti valitseminen ja tavoitteen valitseminen tekevät henkilökohtaisesta asemasta löytämisen huomattavasti vaikeammaksi.

Kestää muutaman minuutin. Tartu kynään ja paperiin. Pysäytä joitain ideoita ja hahmotelmia siitä, mikä mielestäsi blogin tarkoitus on ja missä näet sen vievän yritystäsi.

Tämä kuva osoittaa tämän yhden asiakkaani harjoituksen. Ota muutaman minuutin tehdä tämä todella, ja pidä sitä sen jälkeen, kun olet peittänyt ilmeiset kohdat. Kun olet valmis, voimme edetä tutkimaan, kuinka muuttaa nämä ideat konkreettisiksi, saavutettavissa oleviksi tavoitteiksi.
blogin tavoitteet

Blogi SMART tehokkaisiin tavoitteisiin

Katsomme, kuinka asetat hallittavissa olevat, tehokkaat tavoitteet blogiisi, miksi miksi ja miksi ovat poissa käytöstä. Niiden avulla varmistat, että kohdistat tietyille, parannettavissa oleville alueille ja pystyt määrittämään tärkeiden mittareiden kestävän ja pitkäaikaisen kasvun..

SMART-kehys on kultainen standardi tavoitteiden asettamisessa. Olet ehkä kuullut kaiken aiemmin, mutta se on niin selkeä järjestelmä, että sitä todella toistetaan tässä. SMART on viisivaiheinen tarkistuslista, jolla varmistetaan, että saavutat tavoitteesi mahdollisimman tehokkaalla tavalla. SMART-tavoitteet ovat:

erityinen

erityinen

Yleistykset ovat tunnetusti turhaa. "Paranna blogiani" on oleellisesti merkityksetön kohde, jolla ei ole määritettäviä parametreja tai päätepisteitä. Suunnitelmien kaventuminen tiettyihin kohteisiin on ensimmäinen askel menestykseen – muuten et tiedä mitä menestät!
mitattava

mitattava

Tämä perustuu ajatukseen, että sinun on kyettävä mittaamaan tavoitteesi, jotta ne voivat olla tehokkaita. "Tule paremmaksi kirjoittajaksi" eikö ole mitattavissa oleva tavoite (kuinka mitaat hyvyyttä?) – "kirjoita viesti, joka saa 100 osaketta" On.

saavutettavissa

saavutettavissa

Toki, saatat joutua 100 000 ihmistä lukemaan blogiasi. Se voi tapahtua lopulta. Mutta niin ei tapahdu ensimmäisen kuukauden aikana. Saadaksesi tarvitset 10 000 ja ennen sitä 1000 ja niin edelleen. Keskity mahdollisuuteen, muuten joudut vain pettymään.
merkityksellinen

merkityksellinen

Tämä palaa ensimmäiseen kohtaamme: varmista, että asetat tavoitteita, jotka ovat merkityksellisiä sille, miksi ajat blogiasi. Sähköpostin tilaajien kertyminen pelkästään sen vuoksi antaa sinulle tyydyttävän tunteen numeroista, jotka tikkaavat, mutta ei todellakaan auta. Kokeile sen sijaan asettaa tavoite, kuten "nosta tuotesivun napsautussuhdetta 30%", suoraan yhteydessä pitkän aikavälin tulonsiirtotavoitteisiisi.
Aikaan sidottuja

Aikaan sidottuja

Varma tapa jättää jotain huomiotta on asettamatta siihen aikarajoituksia. Yksinkertainen tavoite "kirjoita 10 blogia" on selvästi erilainen impulssi "kirjoita 10 blogia marraskuuhun mennessä". Aseta aikasi kovat rajoitukset varmistaaksesi, että sinulla on syy saada asiat hoidettuksi tänään.

Joten kun kokoat tämän kaiken, millaiset SMART-bloggaamistavoitteet näyttävät? Voimme jakaa ne laajasti kolmeen erityyppiseen tavoitteeseen:

Luomistavoitteet: nämä koskevat tavoitteiden asettamista luovalle tuotokselle:

 • "Kirjoita 500 sanaa päivässä tällä viikolla".
 • "Luo 3 uutta erilaista blokkikonseptia kapeallesi tällä vuosineljänneksellä".
 • "Julkaise uudessa mediassa (video, podcast jne.) Tässä kuussa tavoittaaksesi toisen tärkeän yleisön".

Suorituskykytavoitteet: nämä liittyvät blogin menestykseen:

 • "Lisää blogin liikennettä 10% neljässä viikossa".
 • "Julkaise neljä enemmän blogeja tällä vuosineljänneksellä kuin viimeisellä neljänneksellä" .
 • "Nosta sähköpostitse ilmoittautumistasoa 15% tällä vuosineljänneksellä".

Optimointitavoitteet: nämä liittyvät omaan ymmärrykseesi tavoiteprosessista:

 • "Lue ja tee muistiinpanoja neljästä keskeisestä artikkelista seuraavan kahden viikon aikana".
 • "Asenna Google Analytics blogiin ja tarkista numerot kerran viikossa päivittämällä tulokset laskentataulukossa".

Palaa takaisin luetteloon, jonka teit aiemmin. Toivottavasti jo alat saada käsityksen siitä, kuinka voit ottaa nämä epämääräiset ideat ja muuttaa niistä toimivia, SMART-tavoitteita. Ota kaikki alun perin kirjoittamasi ideat ja yritä kehittää niistä viisi konkreettista tavoitetta.

Tähän on todella syytä käyttää aikaa: aivan kuten mikä tahansa, blogiisi tavoitteiden asettaminen on helpompaa harjoituksen avulla. Kun olet valmis, palaa tänne ja tarkastelemme kuinka voit toteuttaa nämä tavoitteet.

Kuinka pysyä blogin tavoitteissa: varmistaa, että seuraat blogiasi

Sinun pitäisi nyt tuntea, millaista muotoa sinun tulisi käyttää rakenteellessasi tavoitteitasi tehostamiseksi, samoin kuin poimia ideoita omaan blogiisi. Mutta entä prosessit blogin tavoitteiden tekemisen ja niiden noudattamisen takana? Mitä menetelmiä voit käyttää saavuttaaksesi pitkän aikavälin blogin tavoitteesi?

Ensinnäkin pari ilmeistä seikkaa:

I. Älä ota liikaa tavoitteita kerralla. On parempi saavuttaa pari blogin tavoitetta kuin epäonnistua kymmenessä. Tavoitteena on rakentaa menestykseesi ja priorisoida toimivuus sen sijaan, että yrität menestyä kaikessa samanaikaisesti.
II. Tavoitteidesi kirjoittaminen jossain näkyvästi pitää heidät mielen kärjessä. Ilmoitustaulu; kannettavalla tietokoneellasi on aina kätevä; vanha hyvä post-it-note-kiinni näytöllesi; mikä toimii sinulle. Yksinkertainen muistutus heistä auttaa sinua sitoutumaan tavoitteisiisi.

III. Suunnittele, mitä et aio priorisoida. Tee selkeät rajat, joista et halua huolehtia työskennellessäsi tiettyjen tavoitteiden parissa. Keskitytkö sivustosi kokonaisliikenteen rakentamiseen? Älä kiinnitä huomiota kommenttien määrään jokaisessa viestissäsi. Rajojen asettaminen poistaa "häiriö" joka voisi muuten antaa demoralisoivan epäonnistumisen tunteen, että et saavuta kaikkia asioita kerralla.
IV. Tee tietty tavoite "liipaisimet". Joten sen sijaan, että kerro itsellesi "kirjoita joka viikko", yritä asettaa tavoite "kirjoita joka tiistai lounaan jälkeen" tai samankaltainen. Tämä tulee takaisin "aikaan sidottuja" osa SMART-kehystä ja auttaa määrittämään rutiininomaiset ja konkreettiset ajat blogin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Katsotaanpa yhden onnistuneen bloggaajan strategioita ja jakamalla ne selkeän, yksinkertaisen, mutta tehokkaan tavoitteiden asettamisen rakenteen vuoksi, joka voi viedä blogisi seuraavalle tasolle.

Kolmitasoinen tavoitteiden asettamis- / arviointiprosessi

Yksi tehokkaimmista tavoista, joilla olen törmännyt pitkän aikavälin tavoitteiden visualisointiin lyhyellä aikavälillä, on kolmitasoinen tarkistusprosessi kehittänyt Tiago Forte (Tiago on erinomainen aiheesta, mutta tämä linkittää hänen maksettuun Medium-blogiin; versio samasta asiasta löytyy täältä). Tarkasteluprosessissa valitset ja seuraat tärkeimpiä päivittäisiä / viikoittaisia ​​/ neljännesvuosittaisia ​​tavoitteitasi. Tämä auttaa sinua asettamaan pienemmät tavoitteesi helposti kokonaisten blogiisi liittyvien tavoitteidesi kontekstiin, jolloin pystyt työskentelemään tehokkaasti pienissä tehtävissä luottamalla siihen, että ne kaikki palvelevat pitkäaikaista visioasi..

Tämän järjestelmän valtava etu on, että sillä vältetään ansa reagoida siihen, mikä on kiireellinen milloin tahansa sen sijaan, mikä on tärkeä. Käytän tätä auttamaan asiakkaitasi priorisoimaan blogin sisältöä ja jopa omaan tehtävienhallintaan päivittäin. Se on uskomattoman tehokasta ja myös käytännöllistä – usein nämä asiat ovat täysin epärealistisia siinä ajassa, jonka he vaativat sinulta, mutta tämä prosessi luo mukavan tasapainon ajalle, jolla olet menossa, ja työn tekemisen välillä. Joten miten kolmivaiheinen prosessi, joka on mukautettu sopimaan blogin tavoitteisiin, toimii?

 1. – tasolla neljännesvuosittain tavoitteiden asettaminen sinun pitäisi kehittää 3 ensisijaista blogin tavoitetta seuraavien 13 viikon ajan. Tarkastele viimeistä vuosineljännestäsi (viikoittain tapahtuvien arvostelujen kautta): saavutuksesi, saavutuksesi ja epäonnistumiset. Kokeile ja visualisoi ideaali "menestystila"; tarvitsevatko pitkän aikavälin tavoitteesi säätämistä / muuttamista / heittämistä pois? Esitä niin monta tavoitetta seuraavalle vuosineljännekselle kuin mahdollista. Kavenna sitten sarjaa. Mikä olisi mielenkiintoisin ja mieleenpainuvin tavoite saavuttaa? Mitä tekisit blogiisi, jolla on rajoittamaton aika tai resurssit? Jatka työskentelyä, kunnes sinulla on kolme, selkeää, SMART-blogin tavoitetta seuraavalle vuosineljännekselle.
 2. Viikoittainen tavoitteiden asettaminen on suurin piirtein samanlainen. Jakaa neljännesvuosittaiset blogin tavoitteesi lyhyemmiksi jaksoiksi (viikot 1-5, 6-10 jne.) Ja harjoita tavoitteita yhä mikrotasolla. Tämän pitäisi kestää pari minuuttia viikossa. Haluan tehdä tämän maanantaiaamuna, mutta perjantai-iltapäivät toimivat paremmin joillekin ihmisille. Käy joka viikko läpi neljännesvuosittaiset tavoitteesi ja varmista, että niillä on edelleen järkeä sinulle; tarkista, mitä saavutit blogissasi viime viikolla, ja valitse sitten seuraavalle viikolle uudet tavoitteet, jotka on sidottu neljännesvuosittaisiin tavoitteisiisi.
 3. Et todennäköisesti työskentele blogiisi tarpeeksi usein perustellaksesi asetusten tekemistä päivittäiset tavoitteet, mutta käytä samaa periaatetta kun työskentelet viikon aikana: sitoa priorisoimasi työ viikkotavoitteisiisi, sen sijaan, mikä on kiireellistä. Esimerkiksi kolmen tehtävän luominen, kun istut blogiisi työskentelemään viikkotavoitteidesi perusteella, on todella tehokas tapa pakottaa sinut keskittymään siihen, mikä on tärkeää. Minusta on hyödyllistä tallentaa tekemäni asiakirja myös asiakirjaan, joten se on helppo tarkistaa viikon lopulla.

Käytännössä, jos yksi tavoitteistasi on lisätä liikennettä tuotteesi lyijyn lisäämiseksi, saatat joutua viettämään enemmän aikaa mainostamalla viestejäsi kuin sinulla olisi muuten. Tämä on hyvä! Yleinen ongelma näkemissään blogeissa on se, että ihmiset viettävät ikäryhmiä kirjoittamalla niitä, mutta eivät koskaan kerro kenellekään julkaisemansa sisältöä! Pieni vahvistus ylimääräisen mainoskampanjan tekemisestä, joka lisää ylimääräisiä kävijöitä, antaa sinulle myös ylimääräisen motivaatiovahvistuksen, jota tarvitset työskentelemään blogissasi.

Blogging-saavutusten seuraaminen: tehokas itsearviointi ja vastuuvelvollisuus

Seuraa kaikkia näitä tavoitteita ja saavutuksiasi erittäin tärkeä. Emme ole kovin hyviä pitämään aivoissamme paljon erilaisia ​​ajatusvirtoja kerralla, mutta se on kunnossa; siksi keksimme kirjoittamisen! Varmista, että blogin tavoitteesi on kirjoitettu jonnekin, ei ole vain erittäin hyödyllinen organisatorisista syistä, vaan myös henkilökohtaisesta motivaatiostasi.

Ei ole muuta tyydyttävämpää kuin selaaminen onnistuneesti suoritettujen tehtävien läpi sivulta toistamiseen muistutuksena siitä, että tavoitteesi ovat viime kädessä saavutettavissa.

Vanha hyvä kynä ja paperi on yksinkertaisin tapa; yksinkertainen laskentataulukko voi olla tehokas tai siellä on runsaasti tuottavuuden sovelluksia, jotka on tehty tätä ajatellen. Älä pelkää viettää aikaa joukon erilaisten kanssa nähdäksesi mikä sopii sinulle.

Saavutusten seuraaminen on vain yksi vastuuvelvollisuuden muoto – tässä tapauksessa vain itsellesi. Mutta yksi parhaista tavoista varmistaa, että pidät kiinni tavoitteistasi, on ulkoinen vastuuvelvollisuus. Mikään ei ole niin motivoivaa kuin tieto siitä, että joku muu tarkistaa sinut ja nähdä miten pärjää!
Kuvakaappaus blogin tavoitteiden laskentataulustaTämä on kuvakaappaus avainsanojen seurannasta, jonka perustin ja seuraan joka viikko aloittaessani blogia. Sinun on aloitettava jostain!

On olemassa monia tapoja, joilla voit yrittää tehdä blogin tavoitteista ulkoisesti vastuullisia:

 • Keskustele tavoitteistasi ystävän tai kollegan kanssa kerran viikossa. Tuplapisteet, jos autat heitä myös heidän tavoitteidensa saavuttamisessa. Teen tämän kerran kuukaudessa ystävän kanssa, joka työskentelee aivan eri toimialalla. Ulkopuolinen näkökulma on erittäin hyödyllinen.
 • Jos haluat hiukan lisätä henkilökohtaisia ​​panoksia, voit kokeilla palvelua, kuten Beeminder tai StickK. Nämä ovat palveluita, jotka käyttävät "tökätä" motivaatioteoria saadaksesi sinut pitämään lupauksesi. Laitat tietyn määrän omaa rahaa määrälle määritettäviä tavoitteita vastaan ​​asetetulle riville. Jos et saavuta tavoitteitasi (sanoisinkin tietty aika kirjoittamiseen), rahasi lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen!
 • Jotta voisit olla vastuussa vielä useammille ihmisille, voit sitoutua lähettämään säännöllisiä päivityksiä sosiaalisen median syötteisiin blogin tavoitteiden saavuttamisen edistymisestä.. WPShout, Esimerkiksi, on julkaissut pitkän tilaisuuden joka tiistai viimeisen neljän vuoden ajan. Lukijat odottavat näkevänsä uusia viestejä, jotka julkaistaan ​​kyseisen aikataulun mukaisesti. Se aiheuttaa valtavan vastuupaineen, ja julkaisurakenteen suuri määrä on tärkeä syy siihen, ettei sitä ole katkaistu kirjaimellisesti vuosina.

Voit tehdä oman kiertämällä minkä tahansa edellä mainituista. CodeinWP: ssä olemme kauan uskoneet normaalin arvoon avoimuusraportit (Löydät kaikki meidän täältä). Nämä ovat kaksi edellä mainittua kohtaa. Olemme huomanneet, että ne ovat yksi parhaista tavoista visualisoida, noudattaa tavoitteitamme ja saavuttaa tavoitteemme sekä jakaa lukijoillemme edut. Me kirjoitamme kuukausittain, ja ne toimivat keskuksena arvioitaessa kuukausittaisia ​​onnistumisia, epäonnistumisia ja parantamisen varaa. Ne antavat meille myös henkilökohtaisemman tilan, jossa voimme pudottaa "ammattilainen" julkisivua vähän ja puhutaan rehellisistä mielipiteistämme CodeinWP: n nykyisestä suunnasta.

Tämä on osa tehokkaiden blogin tavoitteiden saavuttamista, jotka on helppo ohittaa, koska se vie aikaa! Tällä kertaa kuitenkin työskenteleminen blogin sijaan blogin sijaan on todella tärkeä osa edistystä. Autamme kotiin seuraavassa osiossa kiinni pitämistäsi blogiisi liittyvissä tavoitteissa katsomalla joitain kommenttien estoja.

Yleiset esteet, jotka estävät ihmisiä saavuttamaan blogin tavoitteensa

"Se on kaikki hyvin", Kuulen sinun sanovan, "mutta joka kerta kun yritän asettaa tavoitteita, he menevät aina vikaan! Se on aina tehty kuulostamaan niin helpoalta, kun vain ei ole!" No, minulla on hyviä uutisia sinulle: olet tehnyt sen niin kaukana artikkelissa! Olet selvästi innokas parantamaan blogi-tavoite-peliäsi ja olet ylittänyt ylivoimaisesti suurimman esteen: ei anna periksi.

On erittäin helppo päästä ajatteluun, että kun yritit olla hyvä asettamaan tavoitteita kerran, ja se ei toiminut, se ei koskaan toimi enää. Tarkastellaan kolmea yleistä esteitä, joita ihmiset kohtaavat blogin tavoitteiden asettamisessa, ja miten niitä voidaan välttää:

liian monta
Ensimmäinen – ja en voi korostaa tätä tarpeeksi – on asettamalla liian monta tavoitetta kerralla. On olemassa satoja tavoitteita, joita voit asettaa itsellesi parantamista varten. Heck, on olemassa satoja tapoja vain saada liikennettä. Jos yrität tehdä niitä kaikkia kerralla, ymmärrät itsesi ja et löydä mitään niistä saavutettavissa. Kolme on hyvä numero.
unfocused
Toinen on asettamatta kohdentamattomia tavoitteita – Se on kaikki erittäin hyvää aloittaa uusi blogi ja ajatella itseäsi, "Haluan aloittaa keskustelun". Mutta mitä se tarkoittaa? Haluatko rohkaista vilkasta keskustelua blogejesi kommentteihin? Haluatko, että ideasi kirjoitetaan ja keskustellaan muilla sivustoilla? Haluatko kirjoittaa vierasviestejä muilla sivustoilla ja esitellä vieraita sivustollasi? Ja miksi haluat tehdä nuo asiat? fokus.
epärealistinen
Kolmas on epärealististen tavoitteiden asettaminen. Kuten olemme nähneet yllä, sanoa itsellesi, että saavutat 100 000 näyttökertaa ensimmäisen kuukauden aikana, ei yksinkertaisesti ole mahdollista, ellet ole jo fantastisesti tunnettu kirjailija muilla sivustoilla. Pahoittelet itseäsi, koska saat vain 100 näyttökertaa kuukaudessa, kun vakiintuneet blogit keräävät kymmeniä tuhansia, ei auta sinua.

Toivottavasti kuitenkin sen, mitä olemme oppineet, pitäisi auttaa sinua ymmärtämään, mikä yllä olevissa ongelmissa on vikaa ja miten ne voidaan ratkaista. En voi painottaa tarpeeksi asettamisen tärkeyttä muutama, keskittynyt, saavutettavissa oleva tavoite, ja kiinni heistä. Jos tämä kuulostaa vain järkevältä, se johtuu siitä, että se on. Olemme vain ehdottaneet "unelmoi suuria" ja joskus ensimmäinen impulssimme on sivuuttaa todellisuus saavuttaa nuo suuret unelmat.

Ennen kaikkea: älä anna periksi. Muista, että keskityt hitaaseen, yhdistelmäkasvuun. Sijoita nämä päivittäiset, viikoittaiset, neljännesvuosittaiset tavoitteet pitkäaikaisiin blogin tavoitteisiisi ja näet tuloksia ajan myötä.

Olet nyt valmis keskittymään ja jatkamaan työskentelyä

Tämä viesti on ollut johtava opas tehokkaiden blogin tavoitteiden asettamiseen, mittaamiseen ja saavuttamiseen. Olemme tarkastelleet:

 • On tärkeää ymmärtää, miksi blogoit.
 • SMART-tavoitteiden asettamiskehys.
 • Vinkkejä kiinni tavoitteisiisi.
 • Tapaustutkimus tehokkaasta tavoitteiden asettamisen rakenteesta.
 • Yleiset tukokset, jotka voivat estää tehokasta tavoitteiden asettamista.

Seuraava askel on sitten tämän kehyksen ottaminen ja hakeminen blogiisi. Älä ajattele tätä pakollisena ohjeena, vaan ohjeena, jota voit mukauttaa tilanteeseesi sopivaksi. Voi olla, että tarvitset vain osan tästä toimiaksesi paljon tehokkaammin. Jos niin, upea! Kokeile tätä, katso mikä sopii sinulle parhaiten, äläkä molemmat tarpeettomien bittien kanssa.

Tämän (ei pun-tarkoitusta) tavoitteena on auttaa keskittymään ja etenemään, ei luomaan metatöitä, jotka vievät sinut käsin tehtävästä, joten räätälöi, kunnes saat sinulle sopivan asennuksen..

Bloggaaminen ei ole koskaan helppoa. Mutta sen ei tarvitse olla monimutkaista. Tavoitteiden asettamisen puitteet ovat viime kädessä vision selkeys. Monimutkaisuuskerrosten poistaminen asettamalla selkeät ja tehokkaat tavoitteet vapauttaa tilaa, jolloin voit viettää vähemmän aikaa epämääräisesti huolissasi blogin suunnasta ja enemmän aikaa luoda loistavaa sisältöä.

Viime kädessä juuri se tekee mahtavasta blogia.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector