Sisältostrategian salaisuus lukijoiden ja Googlen voittamiseen

Tämän päivän tärkein sisältömarkkinointineuvosto on täynnä buzz-sanoja ja "nopeat ja likaiset vinkit", yrittää myydä sinulle markkinoinnin seksikkäillä sivuilla. Mutta se jättää huomioimatta yhden sisältöstrategian, joka toimii aina … koska sitä on vaikea myydä, se on kovaa työtä, aikaa vievää eikä pikakuvakkeita ole.


Ytimessä se on myös melko yksinkertainen: sinun on tarjottava yksityiskohtaista sisältöä, joka on kiistatta parempi kuin mikään muu verkossa. Sisällössäsi on oltava enemmän kuin vain "hyvä laatu". Sen on oltava paras.
Blogin sisältöstrategia

Miksi "hyvä laatu" ei riitä onnistuneeseen sisältöstrategiaan

Jokainen siellä oleva markkinoija kertoo sinulle, että laadukas sisältö on tärkeää, mutta vain kourallinen heistä ymmärtää todella välttämättömän * laatutason *. Mukavuussyistä määrittelemme tässä artikkelissa laadun asteikolla 10. Useimmat uskovat saavuttavansa menestyksen kirjoittamalla jatkuvasti artikkeleita, joissa on kahdeksan kymmenestä. Aka. "tarpeeksi hyvä".

Kauan nämä markkinoijat olivat oikeassa. 8 kymmenestä ei ehkä voita miljoonia ihmisiä, mutta se tuo riittävästi menestyvän liiketoiminnan ylläpitämiseen.

Mutta 8 kymmenestä ei enää riitä. Nykyään verkossa voi kuvitella miljoonia artikkeleita melkein jokaisesta aiheesta. Tuhannet kyseisistä artikkeleista ovat jo kahdeksas kymmenestä. Jos kirjoitat toisen artikkelin, joka on vain kahdeksan, se on varmasti eksyvä kasvavan (niin sanotun) laadun sisällön mereen. Näet nolla tulosta. Jotain tällaista:

laatu vs vaikutus

Jos olet valmis menemään ylimääräisen mailin ja saavuttamaan kyseisen kymmenennen laatutason, saat tulokset samalla tasolla. Lukijat huomaavat, että olet lisännyt ylimääräistä työtä sinne, missä tuhannet muut markkinoijat kieltäytyivät. Saat enemmän liikennettä kuin koskaan aikaisemmin, ja tuloksesi paranevat vain, kun Google ottaa käyttöön laatua paremmin keskittyviä algoritmien päivitykset.

Tämäntyyppinen sisältö – asiat, jotka saavat 10: tä 10: stä laatumittarilla – on Brian Deanin suosiman ytimen ydin pilvenpiirtäjä tekniikka (missä otat jo onnistuneen kappaleen ja parannat sitä entisestään). Parasta sisällön luominen kapealle on kuitenkin strategia yksin. Näistä artikkeleista tulee "linkitettävät varat", resurssit niin hyödyllisiä, että muut vaikuttajat eivät voi auttaa, mutta jakaa linkkejä siihen. Parhaiten kytkettävät omaisuuserät hankkivat edelleen linkkejä vuosia julkaisupäivästä.

Tarvitsetko todisteita? Tässä on CodeinWP: n linkitetyin post-click-napsautus. Julkaisupäivämäärä? 25. tammikuuta 2015.

Kuinka luoda sisältöä, joka antaa arvosanan 10/10 laatutasolla

Menestyneet sisällönmarkkinoijat tietävät, että ei ole tarpeeksi yksinkertaista kirjoittaa mitä vain heidän päällään tapahtuu. Heidän on kirjoitettava sisältö, jota yleisö tosiasiassa etsii. He viettävät huomattavasti aikaa selvittääkseen, mitä yleisö haluaa tietää, ja tehdä siitä osan sisältöstrategiastaan. Kaikki heidän artikkelit ovat asiakkaiden jo esittämien kysymysten perusteella.

Miltä näyttää 10/10 artikkeli – linkitettävä hyödyke? Tässä on esimerkkejä CodeinWP-tiimistä:

 • ✍️ 44 asiaa, jotka haluaisin tietäväni ennen blogin perustamista – joiden avulla voit kasvattaa sinun 225 000 käyntiä / kuukausi, kuten lopulta teimme
 • ✉️ Paras SMTP-palveluntarjoaja verrattuna – Amazon SES vs SendinBlue vs SendGrid vs Mandrill
 • ��️ Ilmainen WordPress-hosting: Onko se sen arvoista?
 • ��️ Divi vs Avada vs X Teema: Lopullinen vertailu

Kaikki nämä artikkelit ovat reilusti yli 2000 sanaa pitkät ja jakavat aiheensa uskomattomiin yksityiskohtiin. Ne tarjoavat perusteellisen tiedon tietystä aiheesta ja runsaasti toimivia neuvoja, joita lukijat voivat alkaa käyttää heti.

Näiden viestien tarkoituksena on vastata kaikkiin kysymyksiin, joita lukijalla voi olla aihepiiristä.

Artikkelien kirjoittaminen, jotka antavat aina 10/10-arvosanan, ovat hienon sisältöstrategian perusta. Tämän sisällön luominen on aikaa vievää työtä, mutta sen ei tarvitse olla monimutkaista. Olen jakanut prosessin kahdeksaan yksinkertaiseen vaiheeseen helpottaaksesi elämääsi:

Vaihe 1: selvitä, mitä yleisö haluaa tietää

Jos nykyinen sisältöstrategiasi perustuu luomiseen "upea sisältö", olet todennäköisesti jo oppinut perusta artikkeleitasi suoraan yleisön esittämiin kysymyksiin. Voit valita yhden kysymyksen ja vastata siihen perusteellisesti.

Luodaksesi vieläkin parempaa sisältöä aloitat suunnilleen samalla tavalla. Suuntaa suosikkipaikkaasi löytääksesi yleisölle kysymyksiä – Quora ja Reddit ovat loistavia paikkoja saada kysymyksiä laajalta yleisöltä – ja etsiä pääaihetta.

Aiheesi tulisi olla riittävän laaja houkutella laajalle joukolle ihmisiä, ja tarpeeksi kiinnostava kirjoittamaan vähintään 2000 sanaa. Sen pitäisi myös luoda mahdollisuuksia linkittää muihin kirjoittamiisi artikkeleihin ja rohkaista heitä pysymään sivustossasi pidempään.

Etsi asioita, jotka vaikuttavat resonoivan monien ihmisten kanssa.

Esimerkiksi CodeinWP-tiimi on tehnyt paljon testaamalla WordPress-verkkosivustojen erilaisia ​​isäntäalustoja ja analysoimalla niiden suorituskykyä. Tämä ei ole vain asia, jota he nauttivat tekemisestä, vaan myös aihe, joka on erittäin suosittu Quorassa.

quora1
quora2

On selvää, että ihmiset välittävät halvoista ja hyvistä hosting-alustoista. Joten tässä on CodeinWP: n vastaus tähän tarpeeseen: Paras halpa WordPress-hosting: 10 vaihtoehtoa alle 3,95 dollaria / kuukausi .

Vaihe 2: Luo kattava luettelo kysymyksistä, joihin haluat vastata

Nyt kun sinulla on alkuperäinen kysymys – joka aiot rakentaa sisältöäsi ympärillesi, voit alkaa luoda alakysymyksiä; vastaukset näihin kysymyksiin muodostavat artikkelisi eri osiot. Näitä kysymyksiä on neljä päätapaa keksiä:

 • Lista kaikki asiaankuuluvat kysymykset, jotka löysit verkosta ensimmäisen tutkimuskierroksen aikana
 • Aivoriihi muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä
 • Palaa alkuperäiseen kysymykseen sosiaalisessa mediassa ja seuraa liitettyjä ketjuja löytääksesi lisää
 • Kysy sosiaalisen median tai uutiskirjeen yleisöltä, mitä kysymyksiä he ovat liittyneet aiheeseen

Luo laaja kysymysluettelo käyttämällä kaikkia näitä neljää menetelmää yhdessä. Tämä luettelo on kehys, johon rakennat todellisen sisällön.

Vaihe 3: Vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin

Kun olet saanut kehyksesi, on aika päästä kovaan työhön ja hienosäätää sisältöstrategiaasi. Sinun on löydettävä vastaukset jokaiselle listasi kysymykselle. Tiedätkö jo vastaukset? Ellet kirjoita jostain erittäin subjektiivisesta, näiden vastausten on oltava tuettu tosiasioilla ja lähteillä.

Mistä löydät nämä vastaukset, riippuu paljon alan ammattilaisista, mutta sivustot, kuten Quora, Reddit ja Yahoo-vastaukset on osioita käytännöllisesti katsoen kaikenlaiselle tiedolle, jonka voit kuvitella.

Tallenna kaikki vastauksesi pistemäisissä muistiinpanoissa, kun suoritat tutkimuksen. Niiden muuttaminen artikkeliksi, josta yleisö nauttii, tulee myöhemmin.

Toinen asia, jonka voit tehdä, on tilata ajatus edellä mainitusta pilvenpiirtäjän tekniikasta. Periaatteena on löytää lähde (viesti, opas, artikkeli), joka käsittelee jo käsiteltävää aihetta melko hyvin. Tutki sitten sitä löytääksesi paikkoja, joita voit tehdä paremmin, ja muita osioita, joita voisit parantaa yleisesti.

Toisin sanoen, käsittele kyseistä resurssia resurssin telineinä. Älä selvästikään ota ja varasta mitään sisältöä, vaan saa vain hyvän kuvan siitä, mitä kyseisen aiheen sisällön täytyy saavuttaa ja mitä haasteita yritetään luoda sellainen.

Pro-vinkki: Tarkista aina lähteet, etenkin jos saat tietoja yllä luetelluilta sivustoilta. Virheellisten tietojen julkaiseminen heikentää uskottavuuttasi ja tuhoaa tämän sisältöstrategian tarkoituksen.

Vaihe 4: Kirjoita vastauksesi

Olet kerännyt paljon tietoja nyt, todennäköisesti muutaman päivän kuluessa, ja on vihdoin aika aloittaa kirjoittaminen! Täsmentä aiemmin luomasi piste-lomakevastaukset, heittämällä joitain henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja anekdootteja luodaksesi syvemmän yhteyden lukijoihisi.

Sinun tulisi myös noudattaa joitain kirjoittamisen perussääntöjä tehdäksesi sisällöstäsi houkuttelevamman:

 • Käytä lyhyitä, ytimekkäitä lauseita.
 • Mutta ei aina – vaihteleva lauserakenne lisää makua kirjoitukseesi.
 • Pidä kieli yksinkertaisena.
 • Järjestä sisältö otsikoiden ja alaotsikoiden avulla.
 • Käytä luettelomerkkejä tai numeroituja luetteloita hajottamaan pitkät tekstin palat ja lisäämään valkoista tilaa.
 • Käytä sekoitusta ensimmäisestä henkilöstä ("minä"), toinen ("Sinä") henkilö ja kolmas henkilö ("hän"/"hän"/"ne") antaa työllesi keskustelutavan.

Voit käyttää Yoast SEO -laajennus tarkistaaksesi kuinka luettava artikkeli on missä tahansa vaiheessa kirjoitusprosessin aikana.

hiiva luettavuus

Pro-vinkki: Katso CodeinWP: n valtava opas, jonka otsikko on "Kuinka perustaa blogi: Täydellinen opas nollakokemuksesta 150 000+ lukijaan joka kuukausi" – Se on pohjimmiltaan koko joukkue on oppinut bloggaamisesta vuosien varrella ja siitä, kuinka luodaan sisältöä, joka huomaa.

Vaihe 5: Lisää kuvia

Ihmiset pitävät kuvista. Ne muista heidät paremmin ja he jakavat todennäköisemmin sosiaalisessa mediassa (data, data). Mitä enemmän kuvia artikkelissa on, sitä useammin se jaetaan. Jos artikkeliisi ei liitetä ainakaan pari kuvaa, olet ammunnut markkinointisi lähinnä jalkaan.

Onneksi kuviasi on monia tapoja. Voit rekisteröityä maksulliseen valokuvauspalveluun kuten Shutterstock, tai voit valita yhden monista ilmaisista kuvasivustoista.

CodeinWP: llä on kattava yksityiskohtainen opas blogien sisällön löytämiseen ja jopa luomiseen. Tarkista se.

Kun olet saanut nämä kuvat, voit julkaista ne sellaisenaan tai käyttää ohjelmaa kuten Kangas muuttaa niitä.

Voit parantaa artikkeliasi entistä paremmin luomalla infografian sen mukana – eikä sinun tarvitse tietää paljon suunnittelusta. Canva tarjoaa satoja infografisia elementtejä. Jotkut näistä ovat saatavana ilmaiseksi, ja premium-elementit maksavat vain 1 dollarin. Pienellä harjoituksella pystyt luo infografia 15 minuutissa käyttämällä tätä enimmäkseen ilmaista työkalua.
Kangas

Vaihe 6: Muokkaa, muokkaa, muokkaa

On mahdollista kirjoittaa puhdas ensimmäinen luonnos, mutta mikään ensimmäinen luonnos ei ole täydellinen. Joten älä julkaise ensimmäistä luonnoksesi – koskaan. Kirjoita ensimmäinen luonnos ja laita se syrjään päiväksi tai kahdeksi. Palaa siihen tuoreilla silmillä ja repi se irti. Varmista, että jokaisella sanalla on tarkoitus. Kolminkertaisesti tarkista tietosi.

Kun olet tehnyt kaiken tämän, aseta se sivuun vielä muutamaksi päiväksi ja oikaise sitten se. Jos sinulla on varaa ammattimaiselle toimittajalle, palkkaa joku sisällön loistavuudelle. Yritä työskennellä sekä kopioeditorin – jonkun kanssa, joka korjaa tyyliohjeet kirjoittaessasi – että oikolukijan kanssa.

Löydät nämä ihmiset esimerkiksi Upwork- tai Fiverr-sivustojen kautta.

Kaiken kaikkiaan artikkelisi pitäisi käydä läpi kahdesta jopa viiteen muokkaukseen ennen julkaisemista.

Pro-vinkki: Laatu on tärkein osa tätä sisältöstrategiaa, mutta hakukoneoptimoinnilla on silti merkitys. Kiinnitä erityistä huomiota hakukoneoptimointiin muokkauksen aikana. Yoast SEO -laajennus seuraa hakukoneoptimointiasi reaaliajassa, joten jokaisen artikkelin optimointi on helppoa. Varmista, että saat vihreän valon Yoastista, ennen kuin osut GO: lle.
hiiva pisteet

Vaihe 7: Julkaise

Onnittelut! Olet kirjoittanut uskomattoman yksityiskohtaisen artikkelin, joka ratkaisee lukijoiden ongelmat, ja olet muokannut sitä useita kertoja. Nyt se on valmis lähtemään maailmaan. Voit julkaista sen heti, mutta ajoittamalla se tiettyyn päivämäärään on yleensä parempi. Tämä auttaa sinua varmistamaan säännöllisen julkaisuaikataulun – lähettäminen samana päivänä viikossa pitää yleisösi takaisin – ja antaa sinulle aikaa laatia markkinointisuunnitelma.

Laadukkaan sisällön mainostaminen

Laadukkaan sisällön luominen on itsessään tehokas sisältöstrategia, mutta työsi ei pääty julkaisuun. Laadukas artikkeli vetää luonnollisesti liikennettä yksin, mutta se tarvitsee – ja ansaitsee – markkinoinnin vauhtia. Ja 10/10-sisältö on ihanteellinen kaikkien menestyneimpien markkinointistrategioiden kannalta: saada muut vaikuttajat tekemään markkinointia puolestasi.

On kolme tyyppiä ihmisiä, joihin haluat lähestyä tätä sisältöä. Ensimmäinen ryhmä on ihmisiä, jotka tunnet jo toimialallasi. Toinen ryhmä on ihmisiä, joita et tunne, mutta jotka jakaa sisältöä kuten sinun. Kolmas ryhmä (joka päällekkäin toisen kanssa) on ihmisiä, joiden sisältöön olet linkittänyt artikkelisi.

Luo mallisähköposteja jokaiselle ihmisryhmälle. Muistuta heille, kuka olet, kerro heille tarkalleen, mikä on uusi sisältösi, ja TÄYSIN mitä haluat heidän tekevän. Haluatko heidän jakavan artikkelisi sosiaalisessa mediassa? Liitä mukaan valmiiksi kirjoitettu viesti, jonka he voivat jakaa nopeasti. Haluatko heidän laittavan linkin verkkosivuilleen? Kerro heille, mihin se kuuluu ja mitä heidän tulisi kutsua artikkeliksi. Muokkaa näitä sähköposteja vaikuttajien nimillä ja miksi tavoitat heitä – heidän työnsa ylistäminen auttaa aina.

hackernews
Sinun pitäisi myös jaa korkealaatuinen sisältösi kaikissa omissa sosiaalisen median profiileissasi.

Harkitse sosiaalisen jakamisen sivustoja, kuten Hakkeriuutiset ja ManageWP (WordPress-sisällölle). Ei ole takuuta, että artikkelisi toimivat hyvin näillä sivustoilla, mutta 10/10-sisältö nousee todennäköisesti alkuun.

Lopullinen neuvo: kuinka tämä sisältöstrategia pannaan täytäntöön

Jokainen rocktähteiden markkinoija noudattaa yhtä yksinkertaista sääntöä: "hyvä laatu" ei voi koskaan vastata huippulaatua. Oman sisältöstrategian rakentaminen tämän yhden säännön ympärille on paras tapa varmistaa menestys. Se ei välttämättä ole välitöntä – pelkästään kirjoitusprosessi voi viedä useita päiviä – mutta korkealaatuinen sisältö vie blogisi lopulta niche-alkuunsa.

Toistaiseksi älä ole huolissasi siitä, että kaikesta sisällöstäsi tulee korkealaatuista sisältöä. Aloita yhdestä artikkelista. Valitse kysymys, johon haluat vastata, tutkia jokaista löytyvää asiaan liittyvää kysymystä ja rakenna kaikki nämä vastaukset kattavaksi oppaksi. Muokkaa sitä, kunnes se kimaltelee, julkaise se ja mainosta sitä.

Kun olet valmistunut ensimmäinen korkealaatuinen artikkeli, keskity kirjoittamiseen yksi kuukaudessa. Ajan myötä parannat tutkimus- ja kirjoitustaidosi, mikä nopeuttaa prosessia. Lopulta pystyt tekemään kaikesta sisällöstäsi korkealaatuista sisältöä – ja silloin voit nauttia korkealaatuisista tuloksista.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map