Mitä jaetaan WordPressissä: Asiat, jotka opimme analysoimalla 202 suosittua blogiviestiä

Jokin aika sitten julkaisimme tämän viestin. Se on luettelo 101 suosituimmasta blogia WordPressistä ja heidän suosituimmista (2) viesteistään. Tavoitteena oli antaa takaisin yhteisölle ja osoittaa sinulle mielenkiintoisia lukemisia / verkkosivustoja, joista et ehkä ole tiennyt.


Mutta miksi ei viedä sitä pidemmälle?

Miksi ei tutkia tarkemmin näitä 202 viestiä ja analysoida sellaisia ​​aiheita ja alarahoja, jotka ovat blogosfäärissä suosituimpia WordPressin suhteen?

Joten olemme seuranneet tätä ajatusta ja rakenneet yksinkertaisen tutkimusstrategian, joka antaisi meille haluamamme vastaukset. Tässä ovat tulokset.

Tässä viestissä opit, mitkä aiheet saavat eniten sosiaalisen median huomiota WordPress-kapealla. Jos olet WordPress-bloggaaja, sinun pitäisi todennäköisesti kiinnittää huomiota.

Mikä täällä tarkalleen on?

Johdannossa mainitsemassani luetteloviestissä valitsimme 101 suosituinta sivustoa, jotka kirjoittavat mistä tahansa WordPressiin liittyvästä artikkelista, ja valitsimme kustakin kaksi suosituinta artikkelia. Käytimme Twitterissä, Facebookissa, Google+: ssa ja LinkedIn: ssä oletussosiaalisia sosiaalisia verkostoja tekeessään vertailuja.

Täällä lukemasi viestin osalta olemme järjestäneet kyseiset artikkelit ja lajitelleet ne luokittain. Lasimme kunkin artikkelin sosiaalisten osuuksien kokonaismäärän (kiitos työkaluille kuten ShareTally ja SharedCount), ja sen perusteella olemme luoneet luettelon suosituimmista aiheista.

Mutta se ei ole kaikki, jotta vältettäisiin tulokset vääristymästä yksittäisten artikkeleiden erittäin suuren tai erittäin alhaisen osuuden perusteella, olemme käyttäneet 25% katkaistu keskiarvomenetelmä. Tämä antoi meille todellisemman keskimääräisen lukumäärän.

Mikä on 25%: n katkaistu keskiarvomenetelmä?

Lyhennetty keskiarvo – tai leikattu keskiarvo – muistuttaa suuresti mediaania. Se laskee tietyn lukualueen keskiarvon. Tässä tapauksessa se hylkää yhtä suuren määrän tietoja kahdesta vastakkaisesta reunasta. Kun käytetään 25% katkaistua keskiarvoa, alin 25% ja suurin 25% heitetään pois. Joten lopulta vain keskimäärin 50% jää perustana lisälaskelmille. Lyhyesti sanottuna, meillä on menetelmä tällä menetelmällä välttääksemme tiettyjen blogojen suosion ja valtavan määrän vaikuttaakseen lopulliseen sijoitukseen..

Kuinka ryhmitelimme artikkeleita

Ennen sijoitusten jakamista on vielä yksi asia, jonka haluamme selventää. Järjestimme artikkeleita muutamiin suuriin aihekategorioihin, ne ovat:

liitännäiset

Eri tarkoituksiin tarkoitettujen laajennusten luettelot sekä kaikki muut laajennuksiin liittyvät viestit (mukaan lukien ohjeet).

SEO

Artikkelit, jotka tarjoavat SEO-ratkaisuja ja resursseja WordPressille. Sisältää oppaita ja neuvoja verkkosivustosi optimoimiseksi.

Nopeus

Artikkelit ja oppaat verkkosivustosi nopeuden parantamiseksi.

turvallisuus

Uutiset ja ilmoitukset erilaisista haavoittuvuuksista ja niiden torjuntatavoista. Lisäksi artikkeleita, joissa on vinkkejä ja resursseja verkkosivustosi suojaamiseksi.

Yleinen WP

Tulevat suuntaukset, WordPressin uudet versiot ja kaikenlaiset WordPressiin liittyvät yleiset artikkelit.

Hosting

Tietoja ja oppaita isännöintiin. Sisältää viestit siitä, kuinka isäntä vaikuttaa verkkosivustosi suorituskykyyn, ja neuvoja sopivan isännän valitsemiseksi.
WP-kojelauta

Artikkeleita ja oppaita siitä, miten WordPress-hallintapaneelissa voi työskennellä (mukaan lukien sisällön luominen, median lisääminen jne.).

Kehittäminen / rakennus / koodaus

Vinkkejä, pikakuvakkeita, koodinpätkiä, oppaita ja muita WordPress-kehitykseen liittyviä teknisiä neuvoja.

Business / markkinointi

Vinkkejä yrityksen perustamiseen ja kasvattamiseen käyttämällä erilaisia ​​markkinointistrategioita ja tekemällä WordPressistä palapeli.

WooCommerce

Uutisia, vinkkejä, WooCommerce-integraatiota tarjoavia teemoja, verkkokaupan luomisohjeita ja muita tietoja WordPressin verkkokaupan tilasta.

Teemat

Kaikki WordPress-teemiin liittyvä. Mukaan lukien teemaluettelot, vinkkejä tietyn teeman optimoimiseksi ja mukauttamiseksi, kuinka uusia elementtejä lisätään mihin tahansa teemaan, kuinka valita tehokas teema ja paljon muuta.

muut

Kaikki mikä ei sovi mihinkään muuhun luokkaan.

Tässä on WordPressin jaetuin aihe

Okei, joten käytyään läpi numeron rapistamisen, laskemalla asioita Excelissä ja niin edelleen, näyttää siltä, ​​että suosituin luokka on… SEO.Se saa keskimäärin 816 osaketta per julkaistu artikkeli. (Muista, että tämä lasketaan käyttämällä 25% katkaistua keskiarvoa.)

Tässä on kaavio, joka esittää kymmenen suosituinta WordPress-aihetta (Vie hiiri yksittäisten osioiden päälle nähdäksesi sosiaalisen median osuus keskimäärin artikkelia kohden):

Muuten, haluatko omistaa tämän tyyppiset kaaviot omassa sisällössäsi? Se on itse asiassa melko helppoa. Kaikkia hoitaa WordPress Visualizer -laajennus (vapaa).

Tässä on WordPressin kirjoitettua aihetta

Katsotaanpa kaikkein jaetuimman aiheen lisäksi kunkin luokan artikkeleiden kokonaismäärä. Pääkysymys: Onko SEO niin osake-arvoinen puhtaasti, koska se on myös kaikkein kirjoitettua aihetta?

Kuten käy ilmi, ei.

Ensimmäinen paikka täällä menee kehitys / sivuston rakentaminen / koodaus.

Tämä ei kuitenkaan ole erityisen yllättävää. Loppujen lopuksi WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmistoprojekti, joten on luonnollista, että bloggaajat keskittyvät eniten alustan sisäiseen toimintaan.

Tässä on kaavio, joka esittää tärkeimmät kategoriat kussakin artikkeleiden lukumäärän mukaan (vie hiiren osoitin palkkien yli nähdäksesi lisää):

Mikä aihe saa eniten osakkeita

Lopuksi, kun asetetaan 25 prosentin katkaistu keskiarvo, tarkastellaan sosiaalisen median osakkeiden kokonaismäärää kussakin kategoriassa. Pitäkää kuitenkin mielessä, että uber-suositut sivustot ja virussisältö vääristävät näitä tuloksia voimakkaasti. Joten lopulta sanoisin, että täällä ei ole paljon hyödyllistä tietoa, mutta silti mielenkiintoinen tieto, jota voidaan vilkaista.

Aihe, jolla on eniten osakkeita, on… liitännäiset.

Tässä on tulosta esittävä kaavio (vie hiiri yksittäisten osioiden päälle nähdäksesi kunkin aiheen kokonaismäärä):

Okei, joten se summaa sen melkoisesti! Tietojen kerääminen on osoittautunut erittäin mielenkiintoiseksi, joten toivomme, että se on kätevä jonain päivänä, kun aivoriihi ideoita seuraavalle blogikirjoituksellesi..

Jos et ole vielä avannut blogia, katso nämä kaksi opasta: StartBloggingOnline ja MonetizePros. Molemmat resurssit tarjoavat vaiheittaiset oppaat henkilökohtaisen tai ammatillisen blogin luomisesta.

Muuten, yllätyitkö millään näistä tuloksista?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map