Kuinka mainostaa blogiasi: Opi mitä onnistuneita blogeja todella tehdään saadaksesi blogiliikennettä

Ensinnäkin, olkaamme edessä täällä yhdestä (valitettavasta) asiasta, kun kyse on blogin mainostamisen oppimisesta …


Raaputa, että… tämä menee paljon enemmän kuin blogit. Se toimii melkein sama mainostaessasi jotain muuta, todellakin.

Se on tämä:

Jotta kaikenlainen mainonta todella toimisi, tarvitset jommankumman kahdesta resurssista: ⏲️… ��

(Se on aikaa ja rahaa, jos hymiöt on poistettu käytöstä.)
Tämä on luku 10 isommasta oppaasta kuinka aloittaa onnistunut blogi.

Blogin mainostamisen oppimisessa ei ole hopeamerkkejä, tai pikemminkin niitä esiintyy hyvin harvoin.

Esimerkiksi kun keskikokoinen ensin nousi kentältä, monet ihmiset saivat altistumisen siirtämällä artikkeleitaan uudelle alustalle ja linkittämällä heidät sitten takaisin alkuperäisiin blogeihinsa.

Periaatteessa taktiikka oli yksinkertainen – tämä oli hyvin lähellä sitä, mitä voimme kutsua hopeamandeksi.

Mutta sellaisia ​​mahdollisuuksia ei tule usein, ja kun ne tapahtuvat, voit hyödyntää niitä vain hetkeksi.
keskikokoinen

Joten mitä tehdä sen sijaan? Kuten sanoin, joko kahdesta asiasta … tai molemmista:

 • ⏲ ​​viettää aikaa mainosta blogiisi säännöllisesti parilla menetelmällä, joka kerta parantamalla lähestymistapaasi,
 • �� käyttää rahaa saada blogin liikenne heti ja toivoa, että se riittää saamaan pallon liikkumaan.

Kumpikaan ei ole täydellinen. Kumpikaan ei ole parempi. Molemmilla on oma paikkansa, ja molempia voidaan käyttää oppiessasi mainostamaan blogiasi.

Joten mitä suosittelemme erityisesti – kuten kohdassa, mitä tehdä uuden blogin mainostamiseksi tehokkaasti?

Tässä on prosessi, joka toimii:

Kuinka mainostaa blogiasi

1. Se alkaa sisällöstäsi

Olemme viettäneet huomattavan osan tästä oppaasta keskustelemalla siitä, miten päättää, mistä blogata, sekä siitä, miten sitten keksiä erityisiä sisältöideoita. Olemme tehneet sen, koska sinun sisältö on tärkein voimavara blogiisi.

Toisin sanoen, missään myynninedistämisen määrässä ei ole koskaan merkitystä, jos sisältö itsessään ei ole huippuluokkaa.

Tai sanoa se vielä toisella tavalla, vain paras sisältö on mainostamisen arvoinen.

Periaatteessa, jos mainostat tietyn tyyppistä sisältöä, joka ei ole parhaiten tietyssä aiheessa, menetät vain aikaa ja / tai rahaa, koska kyseinen asia ei koskaan nouse huipulle. Aina on joku parempi, jolla on parempi artikkeli / tutkimus / video / nyrkkeily.

Joten taas, ajattele ensin sisältöä. Jos olet todella antanut parhaasi ja sinulla on todella mahtava sisältö käsissäsi, mainosta nyt sitä!

CodeinWP-näyttö

Tässä on esimerkki, jonka mainitsin aiemmin – viestimme siitä, kuinka yksinkertaistaa järjestelmänvalvojan käyttöliittymää WordPressissä. Kuten voitte nähdä, se ei ole valtava, eikä se ole myöskään välkkymätöntä tai mitään, mutta siinä puututtiin aiheeseen, josta kukaan ei tiennyt olevan asia, mutta joka oli todella mielenkiintoinen ihmisille, jotka rakensivat sivustoja asiakkaille. Muita vastaavia aiheita käsitteleviä viestejä ei kirjoitettu käyttöliittymän yksinkertaistamisen näkökulmasta, vaan ne olivat pikemminkin suoria ohjeita yksittäisille työkaluille. Viestimme seurasi eri näkökulmaa ja pystyi siten paremmin resonoimaan lukijoiden kanssa.

scott bolinger-näyttö

Toinen esimerkki siitä, kuinka mainostaa blogiisi eri bloggaajalta.

Tämä postaus herättänyt paljon keskustelua ja huomion WordPress-kapealla, vaikka sivusto on suhteellisen pieni ja ei niin suosittu. Se antoi mielenkiintoisen lausunnon, julkaistiin oikeaan aikaan ja oikeille ihmisille.

2. ABN – Ole aina verkostoitunut

Tämä sääntö on yhtä totta blogin edistämisessä kuin mikä tahansa liiketoiminta-alue – kuka tunnet, on yhtä tärkeää kuin se mitä tiedät.

Oikeiden ihmisten tietäminen voi viedä blogisi vain yhdeltä verkkosivulta yhdelle viikon trendikkäimmistä tunneista. En liioittele täällä.

Ota tämä viesti esimerkistämme, se on suora taistelu / vertailu markkinoiden puiden pääteemoja – Divi, Avada ja X. Yksi tärkeimmistä asioista, joita teimme sen edistämiseksi, jakoi sen kunkin teeman yhteisöryhmän kanssa. Facebookissa. Tiesimme joitain siellä olevista ihmisistä. Jaoimme heidän sisällön aiemmin, olimme vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Joten kun meillä oli jotain jaettavaa, he halusivat tarkistaa sen.

viesti fb-avadassa
viesti fb x: llä

Nykyään verkottuminen on entistä helpompaa. Meillä on Facebook-ryhmiä melkein mihin tahansa aiheeseen kuviteltavissa, on foorumeita, aliosia ja niin edelleen. Löydä samanlaisia ​​ihmisiä ei todellakaan ole vaikeaa.

Siksi se, mitä sinun tulisi tehdä ensin oppiessasi blogin mainostamista, on liittyä jokaiseen Facebook-ryhmään, joka on osasi sinun nichesi.

 • �� Aloita kuuntelemalla. Kiinnitä huomiota meneillään oleviin keskusteluihin, ole vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, auta heitä kaikessa, mitä voit auttaa heidän kanssaan.
 • ��️ Kysy aina ajoittain omat kysymyksesi. Ei vääriä, tosin. Puhun joihinkin aitoihin asioihin, joista olet kiinnostunut suhteessa omaan niche- / blogin aiheeseesi.

Ajan myötä sinusta tulee tunnetuksi ryhmässä ja ihmiset luonnollisesti kiinnittävät huomiota siihen, mitä haluat myös näyttää heille.
kuuntelu

Toinen asia, jonka voit tehdä, on liittyä joko omaan markkinarakoihisi liittyvään tai yleisiin liiketoimintaan liittyviin verkkokursseihin. Monilla verkkokursseilla on yhteisökomponentti heille, yleensä verkkofoorumin muodossa. Ole vuorovaikutuksessa siellä olevien ihmisten kanssa samalla tavalla.

Ajan myötä verkostosi kasvaa pisteeseen, johon pystyt tekemään "voitto" joka kerta pyytämällä ihmisiä katsomaan ja mainostamaan jotain kirjoittamaasi.

3. Tee yksi asia toistuvasti

Verkostosi on hyödyllinen, kun haluat mainostaa uutta kappaletta "kulmakiven sisältö" – jotain suurta, jonka julkaiset vain kerran, ja jotain, jonka todella haluat ihmisten näkevän.

Et voi kuitenkaan pyytää ihmisiä jakamaan sisältöäsi joka kerta, kun julkaiset jotain uutta. Tämä tekisi heistä melko ärsyttäviä todella nopeasti.

Joten säännölliseen mainostamiseen on hyvä rakentaa oma prosessi, jonka voit luotettavasti suorittaa joka kerta, kun julkaiset uuden viestin.

Kuinka mainostaa blogiisi: Käynnistyslevy-menetelmä
Ajatuksena on käyttää tätä prosessia käynnistyslevynä. Tässä tarkoitan:

 1. Aloitat mainostamalla jokaista sisältöä samalla tavalla.
 2. Kiinnitä huomiota aikaisin tuloksiin.
 3. Jos jokin alkaa tuoda esimerkiksi kymmenkertaisesti tavanomaisia ​​tuloksia (enemmän osakkeita, enemmän kommentteja), lisää mainospyrkimyksiäsi joko jakamalla verkon kanssa tai sijoittamalla enemmän varoja maksettuun markkinointiin.

Tämä kuulostaa hienolta, totta, mutta miten mainostaa blogejasi tarkalleen – mitä tehdä tarkalleen? Kuinka rakentaa tämä mainosprosessi?

On olemassa kaksi päätapaa: ilmainen reitti tai maksettu reitti.

�� Ilmainen reitti koostuu oman sisällön jakamisesta eri sosiaalisen median kanaville ja kirjanmerkkisivustoille. Ajattele Redditin kaltaisia ​​asioita, mutta omalle kapeallesi.

Löydä suosituimmat tällaiset alustasi omassa markkinarakojesi – tai suoraan nichesi yläpuolella (jos se on liian pieni) – ja aloita profiilisi rakentaminen sinne. Aloita sisällön jakaminen ja lue ja äänestä myös muiden ihmisten sisältöä.
�� Maksettu reitti on vielä yksinkertaisempi. Tarvitset vain 5 dollaria päivässä mainostaaksesi viestejäsi Facebookissa.

Älkäämme päättäkö siitä, miten se tehdään parhaiten täällä, koska se on melko suuri aihe (tarkistakaa ilmaiseksi tämä opas), mutta periaate on yksinkertainen:

Tutki, mitkä ovat sinun ideaalisi yleisön väestötiedot → kohdista heidät suoraan Facebookiin.

Näytä heille sisältösi ja kiinnitä erityistä huomiota millaisia ​​tuloksia saat.

Tosiasia on, että emme koskaan tiedä, mistä lopulta tulee suosittu viesti. Et voi vain ennustaa sellaisia ​​asioita.

Siksi sinun täytyy edistää kaikkea yhtäläisesti ja kiinnitä sitten huomiota siihen, mikä toimii.

Sekä ilmaisen reitin että maksetun reitin tarkoituksena on alkaa saada pieninkin näkyvyys viesteihisi.

4. Tärkeää: Tuplaa mikä toimii!

Tämä on tärkein vaihe heistä kaikista, kun on kyse blogin mainostamisen oppimisesta.

Kun olet päivittänyt päivityksesi, hienostanut menetelmiäsi ja oppinut prosessin, sinulla on väistämättä joitain viestejä, jotka toimivat paljon paremmin kuin toiset. Se on, kun joku alkaa saada kymmenkertaisesti osakkeita tai kommentteja.

kaksinkertainen alas
Tämä on aika tuplata pyrkimyksesi.

 • Osoita lisää budjettia viestin mainostamiseen Facebookissa (tai aloita sen mainostaminen ensisijaisesti, jos olet toistaiseksi vain edistänyt ilmaista mainosta).
 • Ota yhteyttä verkkoosi ja näytä heille viesti.
 • Lähetä viesti lisää sosiaalisen verkostoitumisen / kirjanmerkkikanaviin, jos et vielä ole.

Esimerkiksi se, mitä haluamme tehdä viesteihin, jotka alkavat kerätä vähän höyryä, on mainostaa niitä kautta Sidebar.io (yksi parhaista tekniikan uutiskirjeistä siellä) ja WPMail.me (WordPress-asioihin).

Tavoitteena on saada viesti menemään "virus-" kuten voimme. Jos tarpeeksi ihmisiä näkee sen, se väistämättä pääsee myös joillekin vaikuttajille, missä vaiheessa se voidaan jakaa entisestään.

Virusvirheet johtavat myös siihen, että lisää linkkejä tulee sivustoosi, ja siten enemmän ihmisiä seuraa näitä linkkejä tarkistaaksesi sinut.

Loppujen lopuksi etsit suuria voittoja. Jos yleisö jätti suurimman osan huomioimatta jotakin viestiä, älä yritä ajaa sitä kurkkuunsa toistuvasti riippumatta siitä. Tätä ei voida mainostaa blogiisi. Siirry vain seuraavaan viestiin.

Sen jälkeen sinun tehtäväsi on pitää nämä ihmiset sivustolla, joka vie minut:

5. Pidä ihmiset kiinni

40,5% – tämä on ilmoitettu keskimääräinen poistumisprosentti kirjoittanut Mercury.one. Poistumisprosentti tarkoittaa niiden ihmisten lukumäärää, jotka käyvät sivustossasi vain sekunnin ajan ja lähtevät lähtökohtaisesti heti saapuessaan.

Ihmisten saapuminen luoksesi on vain puolet taistelusta …

Haluat myös pitää ne jotenkin sivustossasi, jotta he voivat kuluttaa entistä enemmän sisältöä. Tätä varten on kaksi päätapaa:

a) Yhdistä sisältösi voimakkaasti ��

Hyvä sisäinen yhdistävä rakenne on erittäin aliarvioitu asia.

Ilman hyviä sisäisiä linkkejä ihmiset eivät kuluta enempää sisältöäsi kuin se sivu, jonka he olivat alun perin nähneet.

Pyrki sisällyttämään vähintään yksi sisäinen linkki 250 sanan kohdalla blogin viestin sisältöä.

Yllätät kuinka tehokas tämä voi olla, kun opit mainostamaan blogiasi.

b) Aloita uutiskirje ✉️

Ammattimainen (tai puoliammattilainen, mutta rahaa antava) blogi tarvitsee uutiskirjeluettelon.

Ajatuksena on, että vakuuttaessasi verkkosivustosi kävijät tilaamaan uutiskirjeen, sinun on ilmoitettava heille kaikista uusista julkaisuista. Erinomainen blogin kasvuun.

Vaikea osa on vakuuttava.

Tätä voidaan tehdä monella tapaa. Heistä päällikkö on tarjota ihmisille ilmaista resurssia tilauksen vastineeksi.

Olemme julkaissut kokonaisen kaksiosaisen tapaustutkimuksen siitä, miten rakennamme uutiskirje-luettelomme tässä blogissa. Katso täältä: ensimmäinen ja toinen.

 • Toinen idea, sisältöpäivitykset. Lue lisää täältä.

Itse uutiskirjeen käyttämiseksi voit käyttää alustoja, kuten SendinBlue, MailChimp, Sendy tai MailPoet. Asennus on melko yksinkertainen, ja se voidaan tehdä alle tunnissa. Uutiskirje voi olla tiivistelmäviesti, jonka lähetät sähköpostin tilaajille säännöllisesti.

Menekinedistämispelaaminen – lintuperspektiivi

Kun kaikki yllä oleva otetaan huomioon, tästä on kyse blogin edistämisessä:

 • �� Luo mainostamisen arvoista sisältöä.
 • �� Ole verkostoitumassa – osallistu aktiivisesti asiaankuuluviin Facebook-ryhmiin.
 • ⚙️ Luo mainosprosessi, jonka voit luotettavasti suorittaa joka kerta, kun julkaiset uuden viestin. Luota ilmaisiin ja / tai maksettuihin menetelmiin.
 • Tuplaa mikä toimii! Tarkoittaa, että osoita enemmän resursseja sellaisen sisällön mainostamiseen, joka tuottaa 10 kertaa enemmän alkuperäisiä tuloksia kuin keskimääräinen viestisi.
 • �� Pidä ihmiset kiinnostuneina ja sivustossasi. Tee tämä linkittämällä sisältösi hyvin. Aloita myös uutiskirje.

Kuten näette, blogin mainostamisen oppiminen ja sen kyky itse vetää pois ei ole kovin seksikäs. Se on pääasiassa yhdistelmä samojen asioiden tekemiseen yhä uudestaan ​​ja uudestaan, ja siitä, että olet aina vähemmän masentunut aina, kun saat 0 vastausta. Ne, jotka onnistuvat pysymään siinä, ne, jotka voittavat.

Joten mitä voi tapahtua, kun teet "voittaa"? Tätä seuraavassa luvussa on kyse:

Luku 11: Blogin ansaitseminen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map