Kielioppi vs Jetpack vs inkivääri vs Hemingway vs WordPressin tavallinen oikeinkirjoituksen tarkistus

Kielioppi vs Jetpack vs inkivääri vs Hemingway vs WordPressin tavallinen oikeinkirjoituksen tarkistus

Kielioppi vs Jetpack vs inkivääri vs Hemingway vs WordPressin tavallinen oikeinkirjoituksen tarkistus
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Kielioppi on kova. Jokainen bloggaaja voi olla yhteydessä toisiinsa. Ja minulle – se ei ole englannin kielen äidinkielenään puhuja – on vielä julmempaa. Vietän aivan liian paljon aikaa säätämällä viestien eri osia vain varmistaakseni, että ne ovat… mikä on sana… luettavissa. Onneksi meillä on nykyään joitain hienoja työkaluja, jotka voivat tehdä kielioppista vähemmän tuskallisen. Katsotaanpa mikä on paras Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway.


Toisaalta kielioppi ei ole bloggaamisen kaikkea ja loppua. Voit silti rakentaa onnistuneen blogin tai verkkolehden (tai blogiyrityksen) huolimatta siitä, että kirjoittaessasi on pieniä asioita täällä ja siellä.

Mutta toisaalta sallitaan eräänlainen kriittinen massa virheitä. Kun osut siihen, sisältöäsi tulee mahdottomaksi sulauttaa, ja lukijasi alkavat levittää … suoraan koulutettujen kilpailijoidesi suuntaan..

Minulla on kuitenkin hyviä uutisia. On olemassa ratkaisu.

Kielioppi vs Jetpack vs inkivääri vs WordPressin tavallinen oikeinkirjoituksen tarkistus

Voit itse huijata lukijoita ajattelemaan, että osaat kirjoittaa kieliopillisesti oikein sisältöä.

Näin:

Mitä siinä on sinulle?

Tässä viestissä, opit kuinka voit parantaa kirjoitustasi työskentelemällä keinotekoisen toimittajan kanssa – ohjelmistolla, joka tuo esiin kielioppivirheesi ja muut pimeässä mahdollisesti piilevät asiat.

Loppupelinä on tarkoitus tehdä sisällöstä lukijaystävällisempi, houkuttelevampi ja ei halua lukea yleisesti. Tämä voidaan tehdä, kun olet menossa yhden pelaajan kanssa, jota vertaamme tänään – Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway.

Toisin sanoen seuraavat ovat välineet, joihin sinun tulisi tutkia, jos haluat olla parempi bloggaaja (saat välitöntä palautetta ja selityksiä siitä, miksi jotain pidetään kielioppisena ei-ei).

alkaen:

1. Grammarly

Grammarly on luultavasti suosituin työkalu siellä ja varmasti mielenkiintoinen ratkaisu, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia ja mukavan selainintegraation Chromelle.

Se on suunniteltu tarjoamaan sinulle "parempi tapa kirjoittaa" (heidän sanansa). Se etsii ja korjaa sitten kielioppivirheesi, antaa sinulle sanastoa koskevia ehdotuksia ja tarkistaa jopa tekstistäsi plagioinnin.

Grammarlyn kanssa voi työskennellä kahdella tavalla. Voit joko hankkia yllä mainitun Chrome-laajennuksen tai käyttää itse verkkosovellusta. Kummassakin tapauksessa saat pääsyn periaatteessa samaan valikoimaan ominaisuuksia.

Olen työskennellyt Grammarlyn kanssa pari kuukautta. Voin rehellisesti sanoa, että se on luultavasti paras reaaliaikaisen kirjoittajan aputyökalu WordPressille.

Vaikka WordPressin virallisesta kieliopin laajennuksesta ei ole olemassa, Chrome-laajennus integroituu erittäin hyvin WordPressin oletussisältöeditoriin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lähteä minnekään suorittamaan kieliopin tarkistusta. Kun aloitat uuden viestin käsittelyn, Grammarly-kuvake aukeaa ja istuu editorin oikeassa alakulmassa.

gm1

Kuvake näyttää numeron, joka edustaa kirjoittamasi ongelmia. Napsauttamalla sitä avautuu normaali kieliopin muokkausikkuna.

gm2

Siellä ollessasi voit selata viestiäsi rivi riviltä, ​​nähdä palautetta ja joko hyväksyä ehdotetut muutokset tai hylätä puhelusi.

GM3

Jokaisella ehdotuksella saat selityksen, mikä on vialla ja miksi. Napsauttamalla "lisää" antaa sinulle lisäesimerkkejä ja palautetta.

gm4

Kuten kaikki oikeinkirjoituksen tarkistajat, voit laajentaa hakemistoa ja lisätä siihen uusia sanoja. Lisäksi näyttää siltä, ​​että nykyistä sanakirjastoa laajennetaan jatkuvasti sisältämään nykyaikaisia ​​lausekkeita. Et varmasti lopulta raaputa päätäsi ja turhautuneena, kun näet sellaisen sanan "verkossa" alleviivattu (MS Word, miksi teet tämän ?!).

Lisäksi, kun kyse on oikeinkirjoituksen tarkistuksesta, suurin osa siitä voidaan tehdä suorittamatta edes käynnistämättä kielioppieditoria. Aina kun sana ei tunnu oikealta, Chrome-laajennus korostaa sitä automaattisesti. Kun viet hiiren sanan päälle, saat välittömiä ehdotuksia oikeasta lomakkeesta. Sinun ei tarvitse hiiren kakkospainikkeella tai mitään. Erittäin nopea.

Grammarlyn WordPress-integraatio on vain kolikon yksi puoli. Koska se on Chrome-laajennus, se toimii kaikentyyppisissä tekstinsyöttökentissä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kielioppia Gmailissa, sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter), foorumeilla ja jopa kirjoittaessasi kommentteja muihin blogeihin. Periaatteessa missä tahansa, missä kirjoitat jotain ja napsautat sitten Lähetä.

Nyt miinuksista.

Siellä on vain yksi. Koko reaaliaikainen apu voi häiritä kirjoitettaessa. Ehkä se on vain minä, mutta nähden liian monta alleviivattua sanaa kirjoittaessani ja kasvava määrä kriittisiä virheitä on merkittävä häiriötekijä, joka hidastaa minua. Henkilökohtaisesti kytken yleensä laajennuksen pois käytöstä kirjoittamista varten ja kytken sen sitten takaisin päälle, kun on aika muokata. Se toimii tällä tavalla täydellisesti.

Ominaisuuksien yhteenveto:

 • ✅ Löydä ja korjaa välittömästi yli 250 tyyppisiä kielioppivirheitä.
 • Te Kontekstuaalinen oikeinkirjoituksen tarkistus.
 • ✅ Paranna sananvalintaa kontekstiin optimoiduilla sanastoa koskevilla ehdotuksilla.
 • Edistynyt oikoluku. Se etsii sanan toistoa ja muita asioita.
 • Available MS Word- ja MS Outlook -laajennukset käytettävissä.
 • ✅ Google Chrome -laajennus saatavilla.
 • ✅ Tunnista plagiointi tarkistamalla tekstiä yli kahdeksalla miljardilla verkkosivulla.

Hinta:

Voit kokeilla kielioppia ilmaiseksi heidän kotisivullaan (pieni editori-ikkuna). Sen jälkeen on käytettävissä kolme pääsuunnitelmaa:

 • Kuukausittain – 29,95 dollaria / kuukausi.
 • Neljännesvuosittain – 59,95 dollaria / neljännes (19,98 dollaria / kuukausi).
 • Vuotuinen (paras arvo) – 139,95 dollaria / vuosi (11,66 dollaria / kuukausi).

Kokeile kielioppia

Tai siirry lopulliseen tuomioon Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway napsauttamalla tätä.

2. Jetpack

jetpack on yksi suosituimmista WordPress-laajennuksista. Heck, käytät todennäköisesti sitä jo sivustossasi useisiin tarkoituksiin. Mutta tiesitkö siitä "Oikeinkirjoitus ja kielioppi" moduuli?

Ei?

Okei, moduuli aloitti itse erillisenä laajennuksena nimeltään määräajan jälkeen ja sisällytettiin sitten Jetpackin päärakenteeseen.

Kun olet aktivoinut moduulin (wp-admin > jetpack > Asetukset), se lisää edistyneen oikeinkirjoituksen toiminnallisuuden WordPress-editoriin.

JP1

Nyt hienoa tässä Jetpack-moduulissa on se, että voit määrittää, mitkä säännöt ja asiat pluginin tulee tarkistaa. Ja todella hienoa on, että jokainen blogisi käyttäjä voi asettaa nämä säännöt itselleen. Tämä voidaan tehdä tavallisella profiilisivulla – YOURSITE.com/wp-admin/profile.php

JP2

Kaikkien näiden tarkoitus on auttaa sinua ratkaisemaan kieliopin ongelmat ja tunnistamaan muut huonoihin kirjoitustyyliin liittyvät ongelmat, joita saattaa olla hieman vaikeampi havaita..

Oman kokemukseni mukaan suosittelen, että vietät hetken valitaksesi oikean suodatinyhdistelmän, jonka haluat jatkaa. Niiden ottaminen käyttöön pitkällä matkalla tekee vain hulluksi. Esimerkiksi ensimmäiset sammutukseni olivat passiivinen äänitarkastus ja monimutkaisten lauseiden tarkistus.

Kun olet työskennellyt viestin kanssa, voit napsauttaa vain tarkistuskuvaketta ja muutaman sekunnin kuluttua näet suosituksia..

Jokainen sana tai lause, joka ei sovi, alleviivattu. Napsauttamalla sanaa / ilmausta saat ponnahdusikkunan, jossa näet, mikä on vialla, voit saada ehdotuksia sen korjaamiseksi ja nähdä myös selityksen miksi ongelma ilmenee..

JP3

Kaiken kaikkiaan toiminnallisuus ei ole yhtä edistynyttä kuin Grammarlyn, mutta se on silti loistava työkalu, jonka avulla voit parantaa kirjoitustasi valtavasti.

Ja henkilökohtaiseen muistiinpanoon…

Harmi.

On sääli, että Jetpack on ainoa – ainoa – järkevä WordPress-laajennus, joka tarjoaa todellisia kieliopin korjausominaisuuksia. Kaikki muu on joko yli kaksi vuotta vanha (emme yleensä suosittele tällaisten laajennusten asentamista) tai tarjoamme vain joitain perusominaisuuksia.

Hinta:

Jetpackille on maksettuja suunnitelmia, mutta jos etsit vain kieliopin vahvistamisominaisuuksia, voit pysyä ilmaisen suunnitelman mukana.

Kokeile Jetpackia

Tai siirry lopulliseen tuomioon Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway napsauttamalla tätä.

3. Inkivääri

Inkivääri on Ginger Software -nimisen yrityksen kehittämä työkalu. He ovat saaneet nimensä itselleen työskentelemällä kieltenparannustekniikan avulla, joka käyttää tilastollisia algoritmeja ja luonnollista kielenkäsittelyä. Mikä tarkoittaa, että työkalu on erittäin tehokas siinä mitä tekee.

Hyvä asia Gingerissä on se, että saat mukavan määrän versioita eri järjestelmille: Windows-sovellus, iOS, Android, Chrome-laajennus, Safari-laajennus.

Kuitenkin käy ilmi, että iOS-sovellus on todennäköisesti heidän pääpaikkansa nyt. Tarkoitan sitä, että käytännössä kaikki muut työkalun versiot näyttävät hyvin samanlaisilta kuin iOS-sovellus (itse sovellukselle on pieni ikkuna, liu’utettava vasemmalle -valikko ja yleinen litteä malli).

Ja älä ymmärrä, että iOS-sovellus on melko siisti, mutta työpöytäversioiden kohdalla työkalu ei ole riittävä. Esimerkiksi, vaikka Chromen laajennusta on saatavana, se ei tosiasiassa integroidu verkkosivustojen tekstinsyöttökenttiin (se toimii joidenkin kanssa, mutta ei näytä toimivan WordPressin pääviestin muokkauskentän kanssa).

Tärkein asia, jota laajennus tekee, on, että se avaa lisäeditorin, jossa voit kopioida ja liittää viestisi.

G2

Pöytäsovellus toimii hyvin samanlaisella tavalla – sinun on käynnistettävä se ja kopioitava ja liitettävä teksti. Tämä voi olla varsin ongelmallista, jos haluat vain tarkistaa nopeasti WordPress-viestin. Jos tekstissäsi on esimerkiksi linkkejä, ne katoavat, kun kopioit sen takaisin Gingeristä.

g1

Gingerin kieliopin tarkistusominaisuudet ovat kuitenkin erittäin tehokkaita, ja työkalu onnistuu löytämään ongelmia, jotka kaikki muut tämän luettelon työkalut ovat menettäneet. Esimerkiksi vain Ginger tunnisti lauseen oikein "ja jopa tarkistaa, onko sinulla teksti plagiointia" ongelmallisena (pitäisi olla "teidän" ei "sinä").

Kai sinulla on aina kompromisseja, kun haluat saada laadukkaan työkalun. Mikään ei ole täydellistä. Ja missä inkivääri jää käyttökelpoisuuden takia, se korvaa sen itse tarkastusten laadussa.

Ominaisuuksien yhteenveto:

 • ✅ Sovellukset / laajennukset: Windows, iOS, Android, Chrome, Safari.
 • ✅ Edistynyt kieliopin tarkistus.
 • ✅ Lausekirjoitus. Voit tutkia erilaisia ​​tapoja ilmaista tekstiä.
 • ✅ Käännöstyökalut (40 kieltä).
 • Sanakirja. Auttaa sinua ymmärtämään käyttämiesi sanojen merkityksen.
 • ✅ Tekstinlukija. Se lukee takaisin sen, mitä kirjoitit.

Hinta:

Voit testata Gingeriä ilmaiseksi. Sen jälkeen Premium-hinnoittelujärjestelmässä on kolme hinnastoa:

 • Kuukausittain – 29,96 dollaria / kuukausi, laskutetaan kuukausittain.
 • Vuotuinen – 12,48 dollaria / kuukausi, laskutetaan yhtenä vuotuisena maksuna, joka on 149,76 dollaria.
 • Kaksi vuotta – 9,99 dollaria / kuukausi, laskutetaan yhtenä puolivuosittaisena maksuna, joka on 239,76 dollaria.

He tarjoavat myös Inkivääri yrityksille, kurssilla 9,99 dollaria / jäsen kuukaudessa.

Kokeile inkivääriä

Tai siirry lopulliseen tuomioon Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway napsauttamalla tätä.

4. Hemingway

Hemingway on erittäin hieno työkalu, mutta se eroaa myös hiukan kaikista muista tässä luettelossa. Pääasiassa sen sijaan, että keskityisit niin sanottuun mikro-ohjelmaan, se kannustaa sinua ottamaan korkeamman kuvan kirjoittaessasi.

Tässä tarkoitan. Vaikka Hemingway antaa sinulle tietää omituiselta sanalta täältä, sen päätehtävänä on parantaa viestisi yleistä luettavuutta. Tätä varten se korostaa kokonaisia ​​lauseita, joita on joko vaikea tai erittäin vaikea lukea. Sitten sinun on tehtävä jotain tästä.

H1

Hemingway on saatavana joko online-työkaluna tai aivan uudella Hemingway Editor -sovelluksella Macille ja Windowsille.

Selainlaajennuksia tai muun tyyppisiä integrointeja ei ole. Tämä tarkoittaa WordPressin kanssa työskentelevän henkilölle, että sinun on kopioitava ja liitettävä sisältösi Hemingwaylle, tehtävä työ siellä ja kopioitava sitten takaisin WordPressiin.

Hemingway on visuaalinen työkalu. Se käyttää erilaisia ​​värejä viestissäsi olevan ongelman vakavuuden mukaan. Esimerkiksi erittäin vaikeasti luettavat lauseet ovat punaisia, vaikea lukea ovat keltaisia ​​ja niin edelleen.

H2

Kun kyse on työkalun käytöstä, sinun täytyy vain viedä hiiri tietyn lauseen päälle ja Hemingway antaa sinulle ehdotuksia.

Mielestäni Hemingway on hieno ratkaisu tehdä tämä viimeinen tarkistus ennen julkaisun julkaisemista, kun olet jo laittanut sen jonkin muun työkalun (kuten kielioppi) kautta.

Hinta:

Verkkotyökalu on täysin ilmainen. Työpöytäeditori on 19,99 dollaria (kertaluonteinen maksu).

Kokeile Hemingwayä

Tai siirry lopulliseen tuomioon Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway napsauttamalla tätä.

5. Vakio oikeinkirjoituksen tarkistus

Meillä on hyvä, ei oikeastaan ​​paha, joten puhutaan nyt rumaasta.

Varsinkin tavalliset oikoluvut eivät ole kovin hyödyllisiä työkaluja bloggaajille, kirjoittajille tai kenellekään, joka ylläpitää verkkosivustoa asiasta. Sen lisäksi, että autat huomaamaan joitain perusvirheitä, ne eivät ole hyviä mistään muusta.

Ginger Software todella teki hienon vertailutaulun tavanomaisesta oikeinkirjoituksen tarkistuksesta verrattuna heidän työkaluunsa:

gingervs

Neuvoni on täällä todella yksinkertaista … pysy vain poissa tavallisista oikoluvusta kaikista vakavista editointityöistä tai kieliopin tarkistuksista. Sinulla on paljon parempi käyttö jollain neljästä yllä kuvatusta työkalusta.

Okei, mutta kumpi valita erityisesti?

Tuomio – Kielioppi vs Jetpack vs inkivääri vs Hemingway vs tavallinen oikeinkirjoituksen tarkistus

Tässä ovat suositukseni – kolme vaihtoehtoista tietä, joita voit käyttää:

(b) Seuraava askel ylös: Käytä Grammarly. Vain kielioppi yksin tarjoaa sinulle arvokkaan arvon ja käytännössä kaiken mitä tarvitset kieliopin tarkistamiseen ja kirjoituksen parantamiseen.
(c) Suurin arvo: Käytä Grammarly ja Inkivääri. Tässä asennuksessa käyttäisin ensin kielioppia (koska se on helpoin työkalu käyttää, koska se on integroitu selaimeesi), ja sitten Gingerin jälkeenpäin nähdäkseni, onko asioita syvemmällä pinnan alla.

Mitä mieltä sinä olet? Oletko kokeillut tällaisten kieliopin tarkistimien käyttöä aiemmin? Näyttävätkö ne sellaisesta, josta voisi hyötyä?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector