Ilmaisia ​​kuvat blogeille – kuinka saada heidät ja käyttää niitä tehokkaasti (Varoitus! Ilmeisiä neuvoja, tietojen tukemat)


He sanovat, että kuvia sisältävät blogiviestit saavat noin 94 prosenttia enemmän katselua kuin ilman niitä. [1]

Kyllä, hyvin, mutta ne ovat "vain numerot"?

Tarkoitan, onko olemassa mitään erityistä syytä, miksi kuvat toimivat niin hyvin WordPress-blogeissa, vai haluammeko vain katsoa niitä… ilman lisäselvityksiä?

Vielä tärkeämpää on, ovatko kaikki luodut kuvat tasavertaisia? Tarvitsetko vain "kuva" blogiisi, riippumatta siitä, mitä siinä on? Tai ehkä sellainen kuva tekee eron?

Tänään saamme selville. Asiat, joita käsittelemme tässä viestissä:

 • Miksi kuvat ovat paremmat kuin teksti.
 • Miksi jotkut kuvat toimivat, kun taas toiset putoavat.
 • Kuinka / mistä saat ilmaisia ​​kuvia blogiisi.
 • Mitä tehdä kuvillesi, jotta ne olisivat maksimaalisen vaikuteltavia?.
 • Kuinka tehdä kuvista ainutlaatuisia ja erilaisia ​​kuin kaikki muut.

Bonustiedot: Tämä viesti kertoo kuinka. Kuten: Kuinka saada kuvasi näyttämään mahtavalta ja kuinka niitä voidaan käyttää tehokkaasti sivustollasi. Se ei kuitenkaan koske niin paljon teknisiä näkökohtia.

Tässä on asia, kuvilla on taipumus vaikuttaa sivustosi latausaikaan melko voimakkaasti. Ja jos et käsittele niitä oikein, saatat päätyä hitaasti ladattavaan sivustoon = katastrofi Googlen ja yleisön silmissä. Yksi tapa välttää se – osallistu ilmaiseen kaatumiskurssiimme nopeuttaaksesi WordPress-sivustosi. Napsauta vain tätä.

Miksi kuvia?

Otetaan kiinni …

Kuva on tuhannen sanan arvoinen! … Yada yada yada.

Mutta miksi? Mikä tekee kuvan niin arvokkaasta?

Tästä on tehty paljon hienoja tutkimuksia, mutta tuodaan esiin vain kaksi kappaletta:

 • Ensinnäkin meillä on psykologi Albert Mehrabian selittänyt, että 93 prosenttia ihmisen viestinnästä on sanatonta, mikä johtuu mahdollisesti miljoonien vuosien evoluutiosta, jonka aikana meillä ei ollut sellaisia ​​asioita kuin "Kieli" vielä kehitetty. Aivomme ovat sopeutuneet siihen. Itse asiassa he pystyvät selvittämään visuaalisia elementtejä samanaikaisesti, kun taas moderni kieli dekoodataan peräkkäin, mikä yksinkertaisesti vie enemmän aikaa. [2]
 • Sitten on Nielsenin mielenkiintoinen tutkimus, joka tarkastelee tarkemmin "joukkuesivu" yli osoitteessa FreshBooks.com. Sivulla näkyy profiilikuvia lyhyiden elämäkerhojen vieressä. Osoittautuu, että sivun kävijät viettävät 10 prosenttia enemmän aikaa katselemaan näitä valokuvia kuin lukemaan elämäkerroitaan. Ja siitä huolimatta, että teksti vie sivulla 316 prosenttia enemmän tilaa. [3]

tuoreet kirjat -ryhmän sivu

Joten antaaksemme sinulle lyhyen vastauksen – kuvat toimivat, koska aivomme mieluummin niitä tekstisisältöön.

Kaikkia kuvia ei kuitenkaan luoda tasavertaisia. Ja hyvän ja huonon kuvan erottelun oppiminen tarkoittaa kaikkea.

Merkintä. En muuten puhu kuvan teknisestä laadusta. Kuten pikselöidyt tai epäselvät kuvat vs. terävät. Tämä ei koske sitä ollenkaan.

laadukas kuva?

Sama Nielsenin (edellä mainitut) tutkimus puhuu myös koristekuvien tärkeimmästä virheestä ja siitä, kuinka olemme opettaneet aivomme erottamaan ne ja jättämään ne tehokkaasti huomiotta kokonaan.

Mikä koristekuva on? Lukea, "ilmeinen arkistokuva."

Esimerkiksi, jos haluat sijoittaa kuvan "uraa" sitten ota valokuva ihmisistä, jotka tosiasiallisesti työskentelevät yrityksessä sen sijaan, että menisit etsimään iStockiin "ihmiset työpaikalla."

kalusto

Pääsääntö tässä on käyttää vain kuvia, jotka parantavat tai visualisoivat rinnalla kulkevaa tekstiviestiä.

Täydellinen esimerkki tästä ovat kuvakaappaukset. Suurin osa ajasta kuvakaappauksista ei ole mielikuvituksellisia, mutta ne pitävät paljon huomiota ja tekevät työstäsi myös paljon helpompaa, koska voit yksinkertaisesti näyttää jotain kuvaamisen sijasta.

Mona Lisa

Tämä tuo esiin toisen näkökohdan – kuvan ainutlaatuisuuden.

Tässä vaiheessa me tiedämme tavallisesti, miltä varastossa näyttää. Joten jos haluat saada vierailijoidesi huomion, sinun pitäisi tehdä kuvasta ainutlaatuinen jollain taitavalla tavalla (lisää tästä minuutissa). Sen on näytettävä alkuperäisenä asiana, jota ei löydy muilta verkkosivustoilta.

Okei, joten olemme puhuneet paljon kuvien arvosta ja kaikista niistä eduista, joita ne voivat tuoda. On aika tutkia miten:

Kuinka / mistä saat ilmaisia ​​kuvia blogiisi

Oikeastaan ​​tarkempi kysymys olisi, Mistä saat ilmaisia, korkealaatuisia kuvia, joita voit käyttää WordPress-blogissasi murehtimatta tekijänoikeuskysymyksistä?

Aloitetaan kaatumiskurssilla siitä, mitä EI tehdä:

 1. Älä mene Google Images -palveluun – enimmäkseen täysin tekijänoikeuksien alaisia ​​kuvia, joita et voi käyttää ilman omistajan nimenomaista lupaa.
 2. Ole varovainen ns "ilmaiset kuvat" – he eivät ole ilmaisia ​​suurimman osan ajasta; "rojaltivapaa" tarkoittaa vain sitä, että sinun ei tarvitse maksaa rojalteja niitä käytettäessä.
 3. Ohita suuret osakekohtaiset sivustot, kuten iStock, Shutterstock, Fotolia… ellet halua sijoittaa rahaa kuviin, jolloin käy sitä.
 4. Älä ota kuvia muiden ihmisten sivustoilta, elleivät ne salli sinun tehdä niin. Kuvan ottaminen ja näyttäminen sivustossasi ei ole "reilu käyttö," vaikka linkitkin lähteeseen.

Joten mitä sitten tehdä?

Ensinnäkin, yritä saada kuvia, jotka ovat saatavana CC0 lisenssi. Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että voit tehdä kuvan avulla mitä tahansa ja että sinun ei tarvitse hyvittää lähdettä, jos et halua.

Pohjimmiltaan CC0 = täydellinen vapaus.

Tässä ovat suosikkilähteeni tällaisista kuvista:

1. MyStock.Photos

http://mystock.photos/

mystock.photos

Tämä on oma sivusto – jota hallinnoi CodeinWP-tiimi – ja se on omaksumme ilmaisia, korkealaatuisia kuvia blogeille.

Sitä erottaa kuitenkin se, että valokuvia ei löydy muualta verkosta. Ne kaikki on mittatilaustyönä otettu ja tulevat suoraan meiltä. (Ainutlaatuisuus, tarkistettu!)

2. Unsplash

https://unsplash.com/

Pidä kiinni! Okei, Unsplash on nykyään melko tunnettu ilmaisten blogi-kuvien lähde, mutta käytämme sivustoa vähän vähemmän tavanomaisella tavalla.

Oletusarvon mukaan Unsplash-sovellukseen siirtyminen vie sinut heidän kohdalleen "varustellun" galleria – ne ovat valokuvia, joita kaikki käyttävät sivustoillaan ja jotka viime kädessä tekevät tietyistä kuvista Webin liian kylläisen. Vaihda sen sijaan "Uusi" Valokuvat:

unsplash

Niin tekemällä saat pääsyn huomattavasti suurempaan valokuvakokoelmaan, jotka ovat samanlaatuisia, mutta joita ei käytetä yleisesti verkossa.

3. JayMantri.com

http://jaymantri.com/

Se on pohjimmiltaan sivusto, kuten Unsplash (valokuvan laadun ja tyylin suhteen), mutta ei vielä niin tunnettu.

4. Uusi vanha osake

http://nos.twnsnd.co/

Rakastan henkilökohtaisesti tätä sivustoa. Se on kirjasto vanhoista valokuvista julkisista arkistoista. Ne eivät ole välttämättä CC0, vaan niissä ei ole tunnettuja tekijänoikeusrajoituksia, mikä on pohjimmiltaan sama asia (ei oikeudellinen neuvonta; älä lainaa minua tästä).

5. Lisää?

Niitä CC0-sivustoja on siellä paljon, joten jos olet edelleen nälkäisten uusien kuvien suhteen, tutustu Adelinan viestiin hänen henkilökohtaisessa blogissaan – ilmaiset valokuvausresurssit blogiisi.

Adelina n

Kuinka mennä täyteen ammattilaiseen ja ottaa kuvia itse

Varoitus. Ei valokuvauskurssia täällä. Vain a "valokuvaus hakata," jos haluat.

Seuraava on oikeastaan ​​suosikkini tapa saada kiinni mukava valokuva blogin viestiin:

 1. Jos sinulla on Android-puhelin tai iPhone, hanki itsellesi sovellus nimeltä Retrica.
 2. Suorita kohtaus, joka liittyy löysästi aiheeseen, jonka haluat visualisoida.
 3. Valitse satunnainen suodatin Retrica-järjestelmästä ja ota kuva.

Tässä on esimerkki kuvasta, jonka otin juuri tämän minuutin. Se näyttäisi hyvältä postitus, jonka otsikko on, "Mikä Tähtien sota opetti minut sisältömarkkinoinnista":

Tähtien sota

Miksi käyttää Retricaa tai vastaavaa sovellusta? Asia on se, että jos otat valokuvia normaalisti – tavallisen linssin kautta -, kohtauksen värimaailma ei ehkä ole yhdenmukainen. Mutta kun asetat sen suodattimen läpi – kuten Retrican, värimaailma muuttuu tehokkaasti, jolloin koko kuva on yhtenäisempi.

Kuvien tekeminen ainutlaatuisiksi

Yksi asia, jonka olet ehkä huomannut yllä olevassa kuvassa, on, että tekstissä on jonkin verran päällekkäisyyttä.

Mielestäni yhdistelmä a) kuvan tyyli ja b) siinä oleva teksti tekee siitä kuvan ainutlaatuisen. Suurimman vaikutuksen saavuttamiseksi tarvitset molemmat nämä elementit.

Tässä on 3 suosikki tapaani säätää tällainen kuva:

1. Paint.NET, Gimp tai Photoshop

Tämä on manuaalinen lähestymistapa, mutta minun on vain mainittava se sen tarjoaman vapauden vuoksi. Lisäksi näiden työkalujen kanssa työskenteleminen ei ole niin vaikeaa.

Esimerkiksi Paint.NET (ilmaiseksi Win), avaa vain kuva, siirry tekstityökaluun, valitse kirjasin, lisää teksti, tallenna asia.

paint.net

2. Adoben uusi Adobe Spark Post sovellus

https://spark.adobe.com/about/post/

Se on Adoben yksinkertaistettu työkalu tekstin lisäämiseen kuviin.

Pidän todella tästä, etenkin sen helppokäyttöisyyden ja taustalla toimivien älykkäiden algoritmien ansiosta, jotta otat kuvat todella uudelle tasolle.

Periaatteessa kaikki mitä teet, on valita kuva puhelimesi kirjastosta. Tässä vaiheessa sovellus analysoi kuvan värimaailman ja säätää teksti- ja asetteluasetuksia varmistaakseen, että kaikki sopii visuaalisesti.

Lisäksi se huolehtii myös tekstin kohdistamisesta ja fonttikoon säätämisestä automaattisesti. Saanen näyttää vain esimerkin:

Adobe-viesti

Hinta? Sinulla on tämä pieni hashtag kuvan alakulmassa:

tag

3. Puskuri Pablo työkalu

https://buffer.com/pablo

Mikä on hienoa Pablo on sen yksinkertainen yksinkertaisuus. Se ei anna sinulle monia vaihtoehtoja, mutta riittää silti vain 90 prosenttiin mahdollisista käyttötapauksista, ja etenkin jos tarvitset laadukkaan blogin kuvan nopeasti.

Pablo

Pablo’n ainutlaatuinen piirre on, että sen avulla voit optimoida kuvasi sosiaalisiin alustoihin, kuten Pinterest, Instagram, Facebook ja Twitter.

pablo-vaihtoehdot

Missä voit näyttää kuvan maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi

Yleensä, mitä korkeammalle sivulle, sitä parempi – tätä sanomalehtien toimittajat ovat tehneet jo vuosikymmenien ajan.

Ja nykyajan verkkoliiketoiminnan asiantuntijat pyrkivät parveilemaan kohti samanlaista lähestymistapaa. Esimerkiksi Derek Halpern suosittelee, että asetat kuvan viestin aloituskohdan oikealle puolelle. Tämä lyhentää avaustekstin rivipituutta ja tekee viestin luettavammaksi. [4]

minne laittaa kuvia

(Katso mitä tein siellä?)

Toinen erittäin yleinen menetelmä on käyttää a "sankari" kuva tai esitelty kuva, mikä tarkoittaa käytännössä kuvaa viestin otsikkoosassa. Tätä me teemme täällä CodeinWP: ssä.

esitelty kuva

Viimeinen hyöty kuvien käytöstä blogin viesteissä

Se on tämä:

Aina kun joku haluaa jakaa viestisi sosiaalisessa mediassa ja viestiin on liitetty kuva (esimerkiksi Twitter-kortin kautta), tämä kuva tulee näkyviin itse twiittiin. Tämä taas antaa sinulle enemmän valotusta, jota et olisi saanut muuten ilman kuvaa.

(Team Buffer ilmoittaa, että tweetit, joissa on kuvia, saavat 18 prosenttia enemmän napsautuksia, 89 prosenttia enemmän suosikkeja ja 150 prosenttia enemmän uudelleentwiittauksia kuin ilman. [5])

Niin mitä mieltä olet? Ovatko kuvat tärkeä osa WordPress-blogia / blogia? Laitatko tarpeeksi aikaa ja vaivaa saadaksesi nämä kuvat todella kukoistamaan?

Henkilökohtaisesti tiedän, että unohdan joskus ajoittain kuvat kokonaan … Tiedän, ettei ole mitään ylpeää. Tällä kertaa esimerkiksi laskusin mukavan vierasviestin ProBloggeriin puhumaan kuvien tärkeydestä… ja kaikki näytti hyvältä, kunnes tajusin, että Minä unohdin lisätä vain yksi kuva koko viestiin! Noloa. Ihmiset kutsuivat minua kommentteihin.

Voi, ja vielä kerran … muistatko se asia, jonka sanoin alussa … kuvista, jotka vaikuttavat latausaikoihin? Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Yksi käsitellyistä asioista on kuinka käsitellä kuvia optimaalisella tavalla. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Viitteet: 1, 2, 3, 4, 5.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map