43 Asiantuntijabloggaajat punnitsevat: Mikä on tehokkain sosiaalisen median markkinointistrategia vuodelle 2020

43 Asiantuntijabloggaajat punnitsevat: Mikä on tehokkain sosiaalisen median markkinointistrategia vuodelle 2020

43 Asiantuntijabloggaajat punnitsevat: Mikä on tehokkain sosiaalisen median markkinointistrategia vuodelle 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Nykypäivän digitaalitaloudessa käytännön liiketoimintaosaaminen on enemmän kuin tehokasta. Se on välttämätöntä selviytymiselle ja alkeellista menestymiselle! Ja se ei ole eroa, kun etsit sosiaalisen median markkinointistrategiaa vuodelle 2020.


Onko sinulla varaa viettää viikkoja ja kuukausia yrittäessään selvittää "salaisuus" Pinterestissä, Facebookissa tai Twitterissä menestys yksin?

En myöskään usko niin …

Siksi ehdotan, että tapaat asiantuntijoita ja opit niistä. Ja sitten varastaa mahdollisesti paras sosiaalisen median markkinointistrategia vuodelle 2020.

Jos haluat tietää, mikä toimii digitaalisessa mediassa vuodeksi 2020 (ja sen jälkeen), on välttämätöntä, että opit bloggaajilta, jotka syövät, elävät ja hengittävät sosiaalisen median markkinointi. Olet ehkä kuullut joistakin heistä.

Minulla oli ilo haastatella näitä kuuluisia digitaalisen markkinoinnin bloggaajia, ja tämä artikkeli, jota luet nyt, sisältää heidän parhaat puolensa "salaiset reseptit" parhaasta sosiaalisen median strategiasta, alustoista ja työkaluista.

Tehokas sosiaalisen median markkinointistrategia

Bonustiedot: Tiesitkö, että voit nopeuttaa WordPressisi 50–80% pienellä vaivalla? Napsauta tätä saadaksesi joitain yksinkertaisia ​​korjauksia, jotka voit tehdä tänään.

43 Asiantuntijabloggaajat

Heidän kaikkien oli vastattava samaan sosiaalisen median markkinointikysymykseen:

Mikä on tehokkain sosiaalisen median markkinointistrategiasi ja miten liität WordPress-blogin siihen?

Nauti oivalluksista, ota yhteyttä vapaasti näihin bloggaajiin ja jaa viesti myös ystävien ja työtovereiden kanssa. Kiitos!

Zac Johnson

Zac Johnson

Affiliate yrittäjä, Internet-markkinoija ja Blogger
ZacJohnson.com
@Viserrys

Vahvin sosiaalisen median markkinointistrategiani on ollut podcast-luominen, Yrittäjän nousu. Kun kirjoissa on lähes 100 jaksoa, on hienoa nähdä, kuinka show on kasvanut ja saavuttanut uuden yleisön ajan myötä.

Voit nähdä 15 suosikki jaksoni tässä. (muista, että kun yhdistät itsesi muihin asiantuntijoihin ja tuotemerkkeihin, se voi myös tuoda uusia yleisöjä ja altistumisen takaisin itsellesi)

Sosiaalisen median leikkinä se toimii muutamalla eri tavalla. Ensimmäinen on, että jokainen jakso on saatavana kautta iTunes ja myös blogini kautta.

Kun uusi jakso alkaa reaaliaikaisena, se lähetetään kaikille sosiaalisen median myyntipisteilleni, ja samalla se julkaistaan ​​blogissa kuka tahansa kuunnellaan. Jälleen kaksi erilaista sisältömuotoa, jotka työskentelevät minulle täällä – sekä ääni että teksti (blogin viesti).

Sen lisäksi, että itse mainostaan ​​ohjelmaa, jokaisen jakson vieras julkaisee yleensä myös oman promootionsa. Jos sinulla on oikeat työkalut paikallaan, voit käyttää työkalua kuten MeetEdgar kytkeä kaikki blogiviestisi (tai mikä tahansa sisältö) ja ajoittaa ne toistuvaan sosiaaliseen jakamiseen ajan myötä.

Kun teet tätä, sinun tulisi sisällyttää myös haastattelemasi sosiaalinen tili. Tämä lisäisi sitten todennäköisyyttä saada enemmän sosiaalisia osuuksia ja uudelleentwiittauksia jopa viikkoja tai kuukausia sen jälkeen, kun alkuperäinen sisältösi / podcastisi tulee markkinoille.

Jon Dykstra

Jon Dykstra

FAT-pino yrittäjä
FatStacksBlog.com
@Viserrys

Se riippuu verkkosivustosta, mutta rajoitan vastaukseni korkeimman liikenteen verkkosivustoon, joka myös vastaanottaa eniten sosiaalisen median liikennettä.

Pitkään aikaan Facebook oli paras sosiaalisen median kanava, mutta vuoden 2016 alussa Pinterestistä tuli paras sosiaalisen median liikenteen lähde, joka tuotti yli 84 000 kuukausittaista kävijää (ilmainen liikenne).

Vaikka on liian 2 vuotta saada tämä taso Pinterest-liikenne, avain minulle oli 2 asiaa.

 1. SumoMe Image Sharer

Vain jotta tiedät, kyseinen sivusto on sivusto, joka toimii hyvin Pinterestissä ja on kuvankeskeinen.

SumoMe Image Sharer -laajennuksen avulla kävijät voivat helposti jakaa yksittäisiä kuvia Pinterestissä, Facebookissa ja / tai Twitterissä. Kuten voit kuvan, suurin osa osakkeista on Pinterestin nastaita.

Tässä on tuore kuvakaappaus Image Sharer -tilastosta:

Jon Dykstra 1

 1.  Asenna rikas nastat

Rich Pins -sovelluksen asettaminen sivustolleni taivas horjutti Pinterestin liikennettä. Se on ilmainen ja helppo tehdä.

Pinterest opastaa sinut läpi osoitteessa https://developers.pinterest.com/docs/rich-pins/overview/

Muutaman viikon sisällä Rich Pins kolminkertaisti Pinterest-liikenteeni 400: sta annosta tai ottamisesta yli 1200: aan päivässä.

Kolmen kuukauden kuluessa Rich Pins kasvatti Pinterest-liikennettäni 1 200 päivittäisestä kävijästä yli 3500 päivittäiseen kävijään.

Jon Dykstra 2

Jon Dykstra 3

Jos olet Pinterest-ystävällisellä nichellä ja sivustollasi on paljon kuvia, Rich Pins -sovelluksen asettaminen on todella hyvä liikennevaihe.

Lue koko Pinterest-viestini osoitteessa http://fatstacksblog.com/pinterest-traffic/.

Matthew Barby

Matthew Barby

Kasvun globaali johtaja & SEO @HubSpot, palkittu bloggaaja, alan puhuja ja luennoitsija
MatthewBarby.com
@Viserrys

Kirjoitin valtavan tapaustutkimuksen, jossa hahmotellaan kokonaisuus sosiaalisen median strategia jota ajaisin valtavan kasvun WordPress-verkkosivustolleni.

Voit tarkistaa sen, mutta tässä on neuvoja, jotka annan:

 1. Yritä keskittyä seuraavan sosiaalisen median kasvuun napsauttamalla kanavia itse sosiaalisten verkostojen ulkopuolella.
 2. Ajattele, kuinka voit rakentaa mekanismin verkkosivustoosi rohkaistaksesi sitoutumista sosiaalisen median tileihisi – esimerkiksi tarjoamalla yksinoikeussisältöä käyttäjille, jotka jakavat sisältösi sosiaalisessa mediassa.
 3. Toinen tapa voisi olla käyttää sähköpostisi tilaajaluetteloa sitoutumisen lisäämiseksi sosiaalisessa sisällä.

Näin muuten sitoan sosiaalisen sisällön syvemmälle WordPress-sivustoihini… käyttämällä omaa sosiaalisen jalanjäljen WordPress-laajennus joka auttaa minua viemään sisällön sosiaalisen virusmittarin läpi.

Neil Patel

Neil Patel

Perustaja, yrittäjä, sijoittaja & vaikuttaja. Kollegionisti Forbes, Inc: lle, yrittäjälle, Huffington Post
NeilPatel.com
@Viserrys

Tehokkain sosiaalisen median strategia, jonka olen nähnyt yhteydenpito ihmisiin, jotka jakavat blogin viestejä omassa tilassa. Esimerkiksi käytän Twitterin hakua nähdäkseni kuka jakaa kilpailevia artikkeleita, verkostoin sitten näiden henkilöiden kanssa ja pyydän heitä jakamaan sisältöni.

Monet ihmiset ohittavat sähköpostisi, mutta vähintään 10% jakaa sisältösi. Se on helppo tapa saada pito blogiisi.

Adam Connell

Adam Connell

Auttaa yrittäjiä tavoittamaan enemmän ihmisiä verkossa. BloggingWizard: n perustaja, sekä Firefly- ja Kiinan takeans -fani
BloggingWizard.com
@Viserrys

Tämä saattaa kuulostaa aluksi intuitiiviselta, mutta pysy täällä.

Voit asettaa verkkosivuston tai asettaa jonkun luomaan sen puolestasi. Yritä heti rohkaista ihmisiä tarkistamaan tweetisi, kuten Facebook-sivusi, ja tarkistamaan valokuvasi Instagramissa.

Linkit sosiaalisiin profiileihin ovat todennäköisesti hyvin näkyvissä paikoissa satunnaisen sosiaalisen widgetin kanssa – ehkä näyttää tweetit jne.

Ja vaikka tämä voi johtaa seuraavien lisäämiseen, on todennäköistä, että jotkut ihmiset joutuvat Facebookiin ja sen sijaan, että tarkistavat sivusi – he katsovat katselevan kissan videoita.

Sitten on tosiasia, että rakennat vuokratulle maalle. Kun Facebook muutti algoritmiaan ensimmäistä kertaa, jotkut bloggaajat menettivät 90% liikenteestään yön yli. Vaikuttaa siltä, ​​että sanon, että sosiaalinen toiminta on ajanhukkaa. Mutta se on kaukana totuudesta.

Sanon tämän:

Luottamalla 1-2 erilaiseen alustaan ​​liiketoiminnan kasvattamiseksi, meidän on käytettävä erilaista lähestymistapaa, joka vähentää mahdollisia riskejä.

Joten mitä voit tehdä sen sijaan?

Luo ensin sähköpostiluettelosi ja rakenna sitten sähköpostiluettelosi avulla seuraavat tärkeimmät sosiaaliset verkot. Aseta silti sosiaaliset profiilisi saataville, mutta aseta etusija sähköpostiluettelon luomiseen. Suorita vahva tarjous, joka pakottaa ihmiset kirjautumaan luetteloosi..

Kannusta sitten tilaajia ottamaan yhteyttä sinuun sosiaalisissa verkostoissa vahvistussivulta ja useasta kohdasta automaattisen vastaajajakson sisällä.

Jälkeenpäin sinulla on:

 • Suurempi sähköpostiluettelo, joka on sinun – mikään uutissyötteen algo-muutos ei vie sitä.
 • Mahdollisuus ohjata enemmän liikennettä takaisin sisältöösi (jos se on sinun asia) – suurin osa sähköpostin lähettämistä lisää napsautuksia.
 • Aktiivisempi sosiaalinen seuranta – et todennäköisesti saa niin monta seuraajaa, mutta saamasi ovat paljon sitoutuneempia, ja sillä on merkitystä oikein?!

Tekninen asennus WordPressillä:

Ensin tarvitset sähköpostin tarjoajaa, kuten MailChimp tai ActiveCampaign.

Jokainen näistä työkaluista tarjoaa opt-in-lomakkeita, mutta ne ovat toiminnallisuudestaan ​​erittäin yksinkertaisia ​​eivätkä näytä kovin hyvältä.

Voit käyttää työkalua, kuten Thrive Leads tai SumoMe, näyttää opt-in-lomakkeet WordPress-verkkosivustollasi. SumoMe voi toimia minkä tahansa HTML-sivuston kanssa, jos et käytä WordPressiä. Olen käsitellyt joitain muita vaihtoehtoja tämä viesti luettelossa olevien laajennusten luettelossa.

Sitten sinun on määritettävä yksilöivä vahvistussivu, johon tilaajat menevät tilauksensa vahvistamisen jälkeen.

Jos sinulla on lyijomagneetti, tämä on hyvä paikka laittaa se, mutta sinun tulisi myös näyttää toimintakehotukset, jotta ihmiset voivat olla yhteydessä sinuun tärkeimmissä sosiaalisissa profiileissasi..

Sitten voit tehdä samanlaisen asian automaattivastaajajärjestyksessäsi. Tarvitsee vain kysyä tilaajilta yhteydenottoa sinuun, tarjota linkkejä sosiaaliseen profiiliin ja selittää tärkeimmät hyödyt, joita he saavat yhteydestä.

Andrea Loubier

Andrea Loubier

Mailbird toimitusjohtaja. Viinin ystävä ja tuottava sähköpostin nörtti, joka rakastaa matkustaa
GetMailBird.com 
@Viserrys

Sosiaaliseen mediaan tulisi luoda erilainen sisältö jokaiselle kanavalle. Seuraavilla linkittyjillä on erilaiset tarpeet ja kiinnostuksen kohteet kuin Facebookin tai Twitterin faneilla ja seuraajilla.

Blogin sisällön mainostaminen sosiaalisen median kautta.

Voit mainostaa samaa sisältöä käyttämällä erilaisia ​​katkelmia. Nämä katkelmat on sitten suunnattu erilaiselle yleisölle ja ne voidaan jakaa eri sosiaalisen median kanavilla ja ryhmissä.

Etsimme suoraa kyselyä Mailbird-blogissa. Monta kertaa pyydämme ihmisiä jakamaan ajatuksensa blogin kommentteihin ja sitten sen Facebook-painikkeella.

Muutoin meillä on myös blogin tilaajia, joten milloin tahansa julkaistaan ​​uusi viesti, heille ilmoitetaan.

Sosiaalisessa mediassa kuitenkin yksi parhaimmista hakkeistamme rakentaa sitoutumista kaikkiin sosiaalisiin kanaviin oli isännöidä arvontoihin tapahtuma, joka kannustaa ihmisiä yhteydenpitoon ja seuraamaan meitä kaikissa sosiaalisissa kanavissa, joissa Mailbird on, mukaan lukien LinkedIn, Google+, Facebook, Twitter, YouTube ja muut.

Heti kun he ovat muodostaneet yhteyden, seuraamme heidän kanssaan pikakysymyksiä ja kysymme heiltä, ​​miten etenee Mailbirdin avulla aloittamalla konvo.

Haluamme jakaa myös paljon viihdyttäviä tai inspiroivia kuvia, jotka liittyvät sähköpostiin / tuottavuuteen, yleensä noudetaan paljon jakamisen yhteydessä. Yhdistämme kyseisten kanavien asiaankuuluviin ryhmiin senhetkisen sisällön kulman mukaan.

Andrew-BrandBuilders

Andrew James

Brand Builders on perustaja ja markkinoinnin asiantuntija
BrandBuilders.io

Me Brändinrakentajat käytämme FB: tä ensisijaisena sosiaalisen liikenteen lähteenä.

Ensinnäkin, sinun on asennettava verkkosivustollesi FB: n uudelleenkohdistuspikseli (koko sivuston). Tämän avulla voit segmentoida yleisösi käymäsi sivujen mukaan, mikä auttaa sinua selvittämään, ovatko he muuntaneet vai eivät.

Oletetaan, että myyt "Tuote A" jonka arvo on 199 dollaria.

 • Voit mennä eteenpäin ja luoda johtomagneetan, joka liittyy kohdeyleisösi (auttaa heitä ratkaisemaan tietty ongelma) ja sitten perustaa aloitussivun selkeällä CTA: lla.
 • Luo "Kiitos" sivu, jolla vierailijasi voi ladata / nähdä lyijomagneettisi.
 • Asenna muuntamispikseli laitteeseesi "Kiitos" sivu.
 • Seuraavaksi voit mennä eteenpäin ja luoda sirun päätuotteestasi.
 • Jos myyt online-SEO-kurssia; voit sirotella sen irrottamalla yhden moduulin kurssistasi ja esittämään sen itsenäisenä tarjouksena, sanotaan "Kuinka kirjoittaa otsikoita, jotka muuntavat"
 • Kun sirpaletarjouksesi on valmis, arvioi se mihin hintaan 7–29 dollaria (tässä esimerkissä me hinta 9 dollaria)..
 • Voit käyttää tätä sirua Tripwire-tarjoukseesi.
 • Ihmiset, jotka ostavat tripwire-tarjouksesi, todennäköisemmin (!) Ostavat ytätarjouksesi – Tuotteen A.
 • Luo "Kiitos" sivu ja asenna toinen muuntamispiste.
 • Aseta lopuksi lasku + "Kiitos" sivu ydintarjouksellesi – tuote A ja varmista, että olet asenna muuntamispiste päällä "Kiitos" sivu.

Nyt tässä hauska alkaa. Koska sivustoosi on asennettu jälkikohtainen pikseli, voit helposti seurata ja kohdistaa ihmisiä, jotka ovat käyneet (tai eivät ole käyneet) tietyillä sivuilla (kiitossivut), ja näyttää heille mainoksiasi.

Selventää – Jos sivullesi, blogiisi jne. Laskeutunut henkilö ei nähnyt Lead Magnetin kiitossivua, se tarkoittaa, että he ovat kiinnostuneita laajasta aiheestasi, mutta ehkä he eivät ole huomanneet lyijymagneettiasi, heillä on asennettu ponnahdusikkunoiden esto tai jotain vastaavaa.

Voit mennä eteenpäin ja perustaa Facebook-mainoksen, joka on suunnattu näille erityisille kävijöille (meillä on uudelleenkohdistuspikseli asennettu, muistatko?).

Luomme mukautetun yleisön ja sisällyttää kaikki blogiisi / sivustoosi käyneet ihmiset ja sulkea pois ihmiset, jotka vierailivat Lead Magnetin kiitossivulla. Tällä tavalla voit näyttää mainoksiasi VAIN niille kävijöille, jotka eivät vieläkään ole muuntaneet viittauksia.

Seuraava askel on varmistaa, että esittelemme Tripwire-tarjouksesi VAIN ihmisille, jotka ovat kääntyneet Lead Magnetin aloitussivullesi. Voit joko lähettää heille sähköpostin TW-linkillä tai ohjata ne automaattisesti TW-tarjoukseen heti, kun he ovat kirjautuneet Lyijymagneettiin – täysin vastuussa.

Kokemuksemme perusteella – 50% Lead Magnet-aloitussivusi kävijöistä muuntaa liidiksi ja noin 10% näistä johtaa muuntamaan asiakkaiksi ostamalla Tripwire-tarjouksesi.

Kun se on tehty, voit mennä eteenpäin ja perustaa toisen mukautetun yleisön.

Tässä me olemme VAIN kohdista ihmisiin, jotka vierailivat Lead Magnetin kiitossivulla (liidit), ja sulje pois ihmiset, jotka vierailivat tripwiren kiitossivulla (asiakkaat).

Sinun tulisi perustaa mainos, jossa heitä pyydetään palaamaan TW-myyntisivullesi (olemaan luova) ja tekemään parhaasi muuttaaksesi asiakkaita.

Viimeinen vaihe on identtinen. Luo mukautettu yleisö mukaan lukien asiakkaat, jotka vierailivat Tripwiren kiitossivulla, ja suljetaan pois ihmiset, jotka vierailivat Tuotteesi A kiitossivulla. Näytä heille mainoksia ja yritä saada heidät ostamaan ydintarjouksesi.

Näin näyttää sosiaalisen median strategiassa vauhditettu todellinen myyntisuppilo. Näytät jatkuvasti mainoksiasi kohdistetuille ihmisille ja siirrät niitä koko kanavasi, kunnes he saavuttavat ydintarjouksesi kiitossivu = $.

Jos se suoritetaan oikein, koko sosiaalikampanjasi ei saisi maksaa senttiäkään (tripwire-tarjous kattaa todennäköisesti mainoskulut). Kuinka niin? Tarkastellaan joitain numeroita.

Oletetaan, että saat 1 000 napsautusta LM-aloitussivullesi, kun hinta on 0,40 dollaria ja näistä 1000 kävijästä 50% päättää. Tämä on 500 uutta viittausta 400 dollarin kustannuksella.

Joten 500 lyijyä pääsi Tripwire-tarjoukseesi, ja 10% heistä päättää ostaa sen. Joten 50 ostajaa on 9 dollaria, mikä merkitsee 450 dollarin tuloja.

Mitä? Sait itsellesi 500 uutta liidettä, ja 50 pikaasiakasta JA Joko sait 50 dollarin voiton siitä? Tuo on hullua. Ei, se on täysin saavutettavissa.

Sen jälkeen sinun ja markkinointitaidosi on sinun myydä niin paljon kuin pystyt ja toistaa prosessin uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä on vain jään kärki.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

Verkkostrategi ja Orbit Median perustaja. Puhuja, sisällön markkinoija, ympäristönsuojelija ja kirjoittaja
OrbitMedia.com
@Viserrys

Sosiaalinen media on todella oikeudenmukaista helpotettu suusanallisesti. Tavoitteena on vähentää kaikkea kitkaa sisällön ja jakamisen välillä. Sosiaalisten jakamispainikkeiden lisääminen sisältöön on avain jakamisen käynnistämiseen. Kaikki tietävät tämän. Jokainen blogi tekee tämän.

Kuinka monet sivustot saavat sen väärin? 

Jakamispainikkeiden lisääminen WordPress-laajennusten kanssa on helppoa. Muutaman napsautuksen sisällä nämä karkkiväriset kuvakkeet ilmestyvät sinne blogiisi. Mutta sosiaalisen median integrointi ei ole niin helppoa. Nämä sosiaalisen jakamisen työkalut saattavat mainostaa itseään, kun lukijat jakavat sisältöä.

Andy-Crestodina-1

Katso, kuinka painike lisää plugin-valmistajan merkin twiittiin? Se ei auta sinua tai lukijoita. Se helpottaa suusanallista heille!

Jos et luota laajennuksiin tai haluat tarkempaa hallintaa, voit luoda mukautettuja sosiaalisen jakamisen painikkeita. Se on tehtävä erikseen jokaiselle sosiaaliselle verkostolle. Täältä löydät ohjeet:

Kyllä, on laajennuksia, jotka voivat tehdä kaiken puolestasi, mutta jokaisen hyvän WordPress-kehittäjän tulisi tietää, miten nämä toimivat ja miten tehdä niistä itse.

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

Upea verkkosivustojen luominen, ystävällinen SEO, sisältö ja WordPress
MadLemmings.com
@Viserrys

Paras sosiaalisen median markkinointistrategiani on oikeastaan ​​melko yksinkertainen. Ole kiireinen Pinterestissä.

On sääli, että useammat ihmiset eivät käytä Pinterestä enemmän, koska minulle se on yksi aliarvioituimmista sosiaalisen median alustoista, joilla on suurin liikennepotentiaali.

Miksi?

Koska lisäämällä jotain toiseen sosiaalisen median verkkoon, se voi kestää parhaimmillaan minuutteja tai päiviä. Pinterest on kuitenkin kuin hyvä SEO. Liikenne vain jatkuu. Ja jos nastat ovat suosittuja, liikenne kasvaa monissa tapauksissa myös!

Joten vaikka luulet, että sinulla ei ole mahdollisuutta Pinterestissä, katso ja katso, jakauko joku sisältöä kapeallasi, ennen kuin hylkäät sen vaihtoehtona.

Sitten kiireinen luominen mahtavia kuvia Canvan avulla, varmista, että olet lisännyt asiaankuuluvaa tekstiä kuvaan. Kun lähetyskuvat ovat valmiita, voit jakaa ne omillasi ja ryhmätauluilla.

Pro-vinkki: ryhmätaulut ovat salaisuus kasvun nopeuttamiselle.

Varmasti, että tulosten näkeminen vie hiukan aikaa ja vähän sinnikkyyttä, mutta edut ovat uskomattomia.

Brian Jackson

Brian Jackson

Saapuva markkinoija, joka rakastaa SEO: ta, bloggaamista, sisältömarkkinointia, SaaS, #webperf, WordPress & kasvun hakkerointi
WoorkUp.com
@Viserrys

Viestini voimakas sosiaalisen median markkinointistrategia Tällä hetkellä hyödynnetään lohkon uudempia työkaluja, kuten SmarterQueue, Narrow ja Content Marketer. Nämä auttavat minua olemaan tuottavampia, jotta voin viettää enemmän aikaa sisällön tuottamiseen.

 • SmarterQueue sallii minun jonottaa kaiken ikivihreän sisällön ja antaa sen jatkaa pyörimistä Twitteriin, Facebookiin jne.

Tämä sallii kaiken silmämääräni silmämunat kuin koskaan ennen.

 • Kapea on uskomaton työkalu Twitterin kasvattamiseen tietyllä markkinaraolla. Olen hämmästynyt saamani seuraajien nopeasta kasvusta ja laadusta.

Tämä työkalu on käynnistänyt uskomattomia keskusteluja, joista on tullut johtajia ja asiakkaita.

 • Aina kun kirjoitan roundup-viestejä, Sisältömarkkinoija antaa minun tavoittaa kaikki asianomaiset vain muutamalla napsautuksella ja pyytää sosiaalisen tiedon jakamista.

Tämä on lisännyt Twitter-sitoutumistani ja säästänyt tonnia aikaa.

Kaikissa näissä yllä mainituissa strategioissa ei ole melkein mitään ponnisteluja asennuksen jälkeen. He ovat dramaattisesti lisänneet sosiaalisen median viittausliikennettä blogeihini.

Chris Makara

Chris Makara

Interaktiivinen markkinointi & Digitaalistrategia. SEO, sosiaalinen media & Interaktiivinen markkinoinnin asiantuntija ja jalkapallo, pekoni & Ambidextrous Bowler-rakastaja
ChrisMakara.com
@Viserrys

Vahvin sosiaalisen median markkinointistrategiani perustuu jatkuva jatkuva mainostaminen ikivihreästä blogin sisällöstä.

Suurin osa luomastani blogisisällöstä on luonteeltaan ikivihreää, mikä tarkoittaa, ettei ole syytä lopettaa sen mainostamista sosiaalisessa ympäristössä vain siksi, että kirjoitin sen yli vuosi sitten.

Jos tiedot ovat edelleen erittäin osuvia ja hyödyllisiä, se kannattaa jakaa uudestaan ​​ja uudestaan.

Haluan tunnistaa ikivihreä sisältöni WordPress-sivustoillani. Sitten rakenna Excel-laskentataulukko, jossa voin luoda erilaisia ​​sosiaalisen median päivityksiä jokaiselle blogikirjoitukselle.

Joskus se on vain viestin otsikko, toiset ovat viestejä koskevia tilastoja, ja jotkut päivitykset lainaavat viestin sisällä tekemiäni lausuntoja..

Näiden sosiaalisen median päivitysten luominen voi viedä jonkin aikaa, mutta voit käyttää niitä yhä uudelleen.

Koska minulla on kaikki Excel-tiedostossa, sen vieminen maahan ei vie paljon Bulkly joka lähettää nämä päivitykset automaattisesti puskuritililleni.

Jos minulla ei ole aikaa luoda näitä päivityksiä manuaalisesti, on olemassa muutamia WordPress-laajennuksia, jotka lähettävät viestisi uudelleen Twitteriin. Yksi tällainen laajennus on Tweetily.

Vaikka sitä ei ole päivitetty vuosien varrella, se toimii edelleen minulle. Voit tehdä joitain mukautuksia, mutta se on silti rajoitetumpaa kuin sinun olisi luotava oma ja tuotava ne Bulkly-tiedostoon.

Riippumatta siitä, minkä reitin valitset, tämän lähestymistavan avulla voit pitää sosiaalisen median profiilisi täynnä sivustosi jatkuvaa ikivihreää sisältöä.

Daniel Thompson

Daniel Thompson

SEO, palkattu mediaasiantuntija. Markkinoinnin harrastaja. Erityisen taitava auttamaan paikallisia yrityksiä ohjaamaan kannattavaa liikennettä
MyLocalSEO.ca
@Viserrys

Sosiaalinen alusta, jota hyödynnän parhaiten, on Instagram. Rakastan sitä, että he ovat tietoisesti yrittäneet hiukan automatisoida.

Kaksi hanketta, joita parhaillaan työskentelen, ovat a miesten muotisivusto ja verkkokauppa. Minulla on ~ 30 000 Instagram-seuraajaa kahden välillä, ja he kasvavat joka päivä.

He ajavat myös 20–30 kävijää päivässä takaisin verkkosivustolleni ilman minkään mainostamisen yhden Instagram-linkin ulkopuolella. Nämä tilit ovat vain neljä kuukautta vanhoja.

Joten – alkuperäinen kysymys kuinka yhdistän sen WordPress-blogiimme. Tällä hetkellä se on yksisuuntainen katu. Liikenne virtaa Instagramsta verkkosivustoillemme. Laadimme parhaillaan tarjouksia molemmille sivustoille liikenteen ohjaamiseksi lisätäksesi niitä sähköpostiluetteloihimme.

Työskentelen parhaillaan alkuperäisten kuvien luomiseksi meidän miesten muotiblogi virkaa. Lisään kutsun toimintoihin näiden kuvien alapuolella parantaaksesi IG: n seuraajien määrää.

Mielestäni suurin väärinkäsitys on, että sinun on oltava täydellisessä teollisuudessa rakentaaksesi IG-tilin. Foundr on loistava esimerkki ei-perinteisestä IG-kapeasta, joka murskaa sen.

Jos myyt biohajoavia kakut, sinulla koiria. Jos myyt auton osia, sinulla on klassisia autoja. Suurin osa kulutustavaroista voi tavalla tai toisella ladata itsensä IG: lle.

Dave & Deb -matkailu

Dave & debytantti

Palkittu matkapari
ThePlanetD.com
@Viserrys

Tehokkain sosiaalisen median markkinointistrategiamme on olla vahva läsnäolo useammassa kuin yhdessä. Emme laita kaikkia munia yhdeksi koriksi.

Brändimme on vahva Pinterestissä, Twitterissä, Facebookissa, Google+: ssa ja StumbleUponissa.

Pyrimme jakamaan verkkosivustomme sisällön yhdellä napin painalluksella, mutta jaamme sen myös säännöllisesti itse. Emme jaa vain kerran.

Jos sinulla on strategia, joka kattaa kaikki sosiaaliset kanavat, voit kohdistaa eri kuluttajia eri alustoille.

Huomaamme, että jokainen sosiaalisen median alusta ohjaa liikennettä blogiimme ja Pinterest on tarttuvin liikenne. Syy, jonka mielestämme sosiaalinen media ohjaa niin paljon liikennettä blogiimme, johtuu siitä, että olemme sosiaalisia sosiaalisessa mediassa.

Emme käytä sitä kovana puhujana, puhumme seuraajamme kanssa. Kun jaamme jotain, he yleensä lukevat sen, koska he kokevat tuntevansa meidät. Numerot ovat tärkeitä, mutta sillä on todella tärkeä suhde yleisöön.

Varmistamme jatkuvan johdonmukaisuuden ja jatkuvan läsnäolon sosiaalisessa mediassa. Meillä on joukko ihmisiä, jotka auttavat meitä julkaisemaan sisältömme sosiaalisessa mediassa, kun olemme todellinen ääni ja vain ihmiset, joiden kanssa seuraajamme puhuvat.

Dave Schneider

Dave Schneider

Bloggaajaohjelman NinjaOutreach-perustaja. Pakkomielle liiketoiminnan, markkinoinnin ja matkojen suhteen
NinjaOutreach.com
@Viserrys
PÄIVITYS: Dave ei enää ylläpidä näitä verkkosivustoja, mutta hän löytyy osoitteesta daveschneider.me

Olemme löytäneet paljon menestystä suurten tuotteiden valmistuksessa, lopullinen linkki ylöspäin kuten Tämä.

Ja sitten heille tiedoksi annettuihin ihmisiin, jolloin he jakavat sen sosiaalisessa mediassa.

Julkaistu toukokuussa, tämä lähetti meidät yli 7500 käyntiä viime vuonna ja sai satoja osakkeita. Siihen liittyi myös 21 kokeilujakorttia ja kymmeniä muita sähköpostitilaajia.

Mielestämme se saattoi olla erittäin menestyvä, koska siihen osallistui paljon vaikuttajaa, ja toteutimme tiedotuskampanjan sisällön ympärille sen julkaisemisen jälkeen saadaksemme sen kaikkien mainittujen eteen.

Se päätyi Google-sijoitukseen ja esiintymiseen useilla verkkosivustoilla, mikä auttoi lisäämään myös sen arvovaltaa.

Päästä päähän -prosessi oli tehokkaasti:

 • Laadimme luettelon kohdista avainsanoista, jotka olivat merkityksellisiä tuotteellemme ja joiden kohdalla mielestämme voimme saada pitoa, tässä tapauksessa Traffic Generation -tapaustutkimukset
 • Tuottaa eeppistä sisältöä, jossa on yli 100 vaikuttajaa
 • Mainostamalla sisältöä niille vaikuttajille
 • Linkki kyseiseen sisältöön esimerkiksi tärkeissä vierasposteissa, jotka olemme kirjoittaneet myöhemmin, com / liikenne-Hack /
 • Sen optimointi ilmoittautumiseksi (käytämme Sumo Me’s Welcome Mat -tapaa tällä sivulla)

Tämä strategia on ollut meille erittäin tehokas, ja olemme toistaneet sitä muissa artikkeleissa, vaikka tämä oli suosituin.

Nämä viestit saavat lähes aina satoja osakkeita ja auttavat meitä rakentamaan seuraavan sosiaalisen mediamme.

Dom Wells

Dom Wells

Opettaa ihmisiä menestymään kapealla markkinoinnilla toimivilla verkkosivustoilla
HumanProofDesigns.com
@Viserrys

Menestynein sosiaalisen median strategiani ei ole sen käyttäminen liikenteen tuottamiseen, vaan enemmän verkottaminen. Joillakin markkinarakoilla paras tapa saada pitoa on ystävystyä muiden teollisuuden vaikuttajien kanssa.

Twitter- ja FB-ryhmät ovat hieno tapa tehdä tämä. Tietenkin, se riippuu kapeastasi ja siitä, missä vaikuttajat viettävät aikaa.

Viettämällä suurimman osan 2014 ja 2015 verkostoitumisesta ja ilmoittamalla itselleni markkinaraolla, pystyin tekemään viittausliikenteen numeroon 1, joka muuntaa liikenteen lähteeksi, ja nyt ihmiset tavoittavat minua koko ajan.

Luulen, että onnistuin nostamaan itseni influenceritasolle. Ilman sosiaalista mediaa tämä ei olisi mahdollista niin helposti.

Erik Emanuelli

Erik Emanuelli

Yrittäjä, bloggaaja, matkustaja, freelance-kirjailija, sosiaalisen median addikti, Extreme-urheilun ystävä ja sertifioitu pilvenpiirtäjä
NoPassiveIncome.com
@Viserrys

Yksi helpoimmista asioista, jonka olen koskaan tehnyt markkinoida sisältöni sosiaalisen median kautta, oli asennus Revive Old Post plugin WordPress-blogiini.

Pohjimmiltaan se jakaa vanhat artikkelisi sosiaalisen median tilien kautta, automaattisesti!

Vain muutaman minuutin työllä olen ilmainen päivitys sosiaalisilla kanavillani, jotka osoittavat vanhaan sisältöni. Kaksi lintua yhdellä kivillä.

Francisco Perez

Francisco Perez

Online-yrittäjä, liiketoiminta & SEO-konsultti
IBlogZone.com 
@Viserrys

Ainoa käyttämäni sosiaalisen median strategia, joka toimii, on artikkeleiden (vanhojen ja uusien) säännöllinen julkaiseminen tietyn ajan kuluessa.

Huomasin, että kirjoitin toistuvasti Twitterissä, Pinterestissä, Facebookissa ja G +: ssä, että se saa lopulta etsimäni huomion ja tuo liikennettä blogiini.

Mitä uudempi viesti, sitä enemmän huomiota kiinnitän siihen alussa.

Vanhemmille muuten joskus "otsikot" testata, minkä tyyppinen otsikko herättää eniten huomiota. Käytetyt työkalut ovat "elvyttää vanha viesti", WordPress-laajennus ja Hootsuite.

Ilmeisesti tämän strategian yhteydessä olen säännöllisesti vuorovaikutuksessa sosiaalisilla kanavillani vastaamalla kysymyksiin, kiittämällä niitä, jotka jakoivat viestini, ja jakamalla myös muiden kansojen juttuja.

Tässä on linkki käyttämällesi laajennukselle.

Gael Breton

Gael Breton

Sivustojen rakennusneuvoja
AuthorityHacker.com
@Viserrys

Rehellisesti sanottuna minulle tärkein tapa, jota monet ihmiset jättävät huomioimatta, on varmistaa, että sinulla on sosiaaliset painikkeet kaikilla sisältösivuillasi. Jos mahdollista, painikkeet, jotka vierittävät alas käyttäjän kanssa niin, että se on näytöllä jatkuvasti.

Ja mikä tärkeintä, painikkeet, jotka ovat näkyvissä kaikissa laitteissa liikenteen tonnina, ovat nykyään liikkuvia.

Tässä on erittelymme yhdellä sivustollamme

Gael-Breton-1

On selvää, että mobiiliosuuden optimointi on erittäin tärkeää, ja monien B2C-sivustojen liikenteen jakautuminen näyttää yhä enemmän tältä.

Onneksi SumoMe antaa sinun tehdä tämä kaikki todella helposti. Kaikista maksamista sosiaalisista liitännäisistä olen kokeillut. SumoMe lyö heitä kaikkia kaikissa suhteissa ja se on ilmainen.

Pelatessaan pluginilla olen huomannut sosiaalisen verkoston korotuksen, jota monet ihmiset jättävät huomioimatta: sähköpostin.

Tässä on osakkeiden jakautuminen verkostoa kohti (SumoMen analysoinnin ansiosta)

Gael-Breton-2

Harmaa = sähköpostin jakaminen. Tämä on toinen tai kolmas suosituin tapa jakaa sisältöä päivistä riippuen. Twitterin ylittäminen joka päivä.

Sitten aloimme lisätä painikkeita kuviin, kun laajensimme Pinterest-aktiviteettiamme ja huomasimme, että suurin osa Pinterest-osakkeista tapahtui tällä tavoin, joten jos käytät verkkoa, kytke kuvanjakaja päälle.

Gael-Breton-3

Näiden jakopainikkeiden sekoittaminen ja artikkeliin liittyvien muiden ihmisten infografioiden uusiminen (ja antamalla heille määritys) lisäsi sosiaalista liikennettä autopilotissa melko paljon..

Jos haluat saada suurimman osan näistä osakkeista, varmista, että omistat SCHEMA-sosiaalitietosi ja käytä Coschedule-otsikkoanalysaattori kirjoittaa sosiaalisesti houkuttelevia otsikoita napsautussuhteesi lisäämiseksi.

Siinä kaikki, tee vain nämä yksinkertaiset asiat ja sinun pitäisi saada enemmän irti WordPress-sivustostasi, kun kyse on sosiaalisesta mediasta melkein kaikilla autopilotilla!

Gerald Weber

Gerald Weber

Internet-yrittäjä, Viral Content Buzz ja SEO-kaveri
HoustoniPhoneScreenRepair.com
@Viserrys

Tehokkain sosiaalisen median markkinointistrategiani (erityisesti uudemmille verkkosivustoille, blogeille tai yrityksille) on alustan käyttö Virussisällön sirinä mainostaa blogin viestejä Viral-vetoomuksella. (Koko paljastaminen: Olen Viral Content Buzz -säätiön perustaja).

Se tosiaankin toimii. Itse asiassa se toimii erittäin hyvin, jos sisältösi on suositussa kapealla ja sillä on viruksen vetovoima.

Esimerkiksi vaimoni ja minä aloitimme a uutta liiketoimintaa elokuussa 2013 ja mainosti blogia käyttämällä vain VCB-alustaa.

Syy siihen, että se on niin tehokas, on se, että markkinoijalle / bloggaajalle, jolla ei ole suurta seurantaa, on suhteellisen yksinkertainen tapa luoda REAL sosiaalisen median osakkeita REAL ihmisistä ja REAL sosiaalisen median tileistä.

Ei nukketessejä eikä vääriä osakkeita. Tapa automatisoida tämän prosessin on lisäämällä blogin RSS-syöte. Kun VCB-moderaattorit ovat hyväksyneet sen, jokainen viesti lähetetään automaattisesti jaettavaksi.

Huomaa, että valvojien on edelleen hyväksyttävä blogiviestit.

adam steele

Adam Steele

Vancouverin Internet-yrittäjä. Toimiva työntekijä. @MagistrateInc, @LoganixDotNet ja @PBNlocal
Magistrateinc.com
@Viserrys

Strategiamme alkaa todella sisäisesti – dokumentoimme kaiken, mitä teemme, niin suuren osan prosessistamme kuin mahdollista. Jaamme varmasti ensisijaisesti käyttämiemme työkalujen kanssa (olemme suuria Trello, esimerkiksi).

He sitten usein poimi tarina ja jaa ikään kuin tapauksellinen tutkimus heidän tuotteen käytöstä. Saamme linkin, joitain silmämunia ja kaikki voittavat.

Tietysti tämä liittyy blogiin, koska keino jakaa tarinoitamme on tällä hetkellä blogiamme. Mutta pitämällä se rehellisenä ja tosiasiallisesti dokumentoimalla päivittäinen arkipäivä on hienoa tapaustutkimukseen, ja alustat ovat luonnollisesti kiinnostuneita.

Henneke Duistermaat

Henneke Duistermaat

Ylivertainen kirjailija, jonka tehtävänä on purkaa gobbledygook. Säännöllinen avustaja Copybloggerissa
EnchantingMarketing.com
@Viserrys

Suosikki sosiaalisen median strategiani käyttää SlideShare koska se on erinomainen tapa levittää suosittua sisältöä uudelleen ja kasvattaa sähköpostiluetteloa (jopa ilman seuraavaa SlideShare-sivua!).

Näin voit luoda SlideShare-esityksen:

 • Etsi suosittu blogi- tai vierasviestisi, jonka olet kirjoittanut
 • Muuta viesti SlideShare-esitykseksi jakamalla vain keskeisiä kohtia
 • Varmista, että lukijat kokevat saavansa arvokkaita vinkkejä
 • Anna SlideShare: lle huomion kiinnittävä otsikko
 • Varmista, että avautuva liuku näyttää houkuttelevalta
 • Lisää osallistumisbonus viimeiseen diaan ja houkuttele ihmiset napsauttamaan aloitussivua lähettämään sähköpostiosoitteensa

Parhaat esitykset esiintyvät SlideShare-sivuston kotisivulla. Näin uusi (pääasiassa B2B) yleisö voi löytää bloginne.

SlideShare -sovellukseni copywriting tekee ja ei, esimerkiksi on tuottanut 494 sähköpostitilaajaa tähän mennessä (ja laskee edelleen).

Istiak Rayhan

Istiak Rayhan

Markkinointiblogger, SEO, sosiaalinen media ja WordPress-harrastaja
RoadToBlogging.com 
@Viserrys

Sosiaalinen media helpottaa jonkun yhdistämistä blogiini jo käyttämäni alustan kautta. Se auttaa minua tavoittamaan kohdeyleisöni ja yhdistämään samanhenkisiä ihmisiä.

Minusta tehokkain sosiaalisen median markkinointistrategia on uudelleenkohdistaminen, tunnetaan myös nimellä uudelleenmarkkinointi.

Monet ihmiset käyvät blogissani päivittäin, mutta hyvin harvat seuraavat minua sosiaalisessa mediassa ja jakavat sisältöni. uudelleenkohdistaminen auttaa minua ottamaan yhteyttä näihin kävijöihin ja lisäämään sosiaalisen median seurantaa sekä sosiaalisia osuuksia.

Lisän suosituimpia viestejä blogin yleisölle. Se toimii hienosti, koska nämä ovat ihmisiä, jotka ovat jo kiinnostuneita blogistani.

Uudelleenkohdistuksen lisäksi varmistan, että ihmisten on helpompaa jakaa sisältöni ja seurata minua sosiaalisessa mediassa.

Tässä on muutamia WordPress-laajennuksia, joita käytän blogin kasvattamiseen ja rohkaisemiseen jakamiseen.

 • Seurantakoodinhallinta – Se auttaa minua hallitsemaan kaikkia seurantakoodeja ja tulospikseliä yhdeltä sivulta. Voin hallita helposti Facebook Custom Audience -työryhmää & Facebookin uudelleensuuntaaminen käyttämällä tätä laajennusta.
 • Hallitsija – Se on sosiaalisen jakamisen laajennus, joka tekee sosiaalisen jakamisen mielettömästi helpoksi. Voit lisätä jakamispainikkeita eri tavoin käyttämällä laajennusta. Voit käyttää sitä myös lisätäksesi sosiaalisen median seurantapainikkeita.
 • jetpack – Jetpack on oikeastaan ​​nippu laajennuksia. Siinä on paljon ominaisuuksia. Yksi ominaisuuksista antaa minun jakaa blogini automaattisesti sosiaalisen jakamisen kanavalle. Se on yhteensopiva Facebookin, Twitterin, LinkedInin, Tumblrin, Polun ja Googlen kanssa+.
 • Napsauta Tweet – Käytän tätä laajennusta suosikkiviestissäni lisätäksesi "Napsauta Lähettää" laatikko. Se toimii hyvin minulle.
 • OnePress Social Locker – Tämä laajennus todella auttaa minua lisäämään sosiaalista jakamista. Ajatuksena on piilottaa osa viestistä sosiaalisten painikkeiden takana ja pyytää kävijöitä jakamaan sisältöni nähdäksesi piilossa olevan osan. Käytän tätä temppu lähinnä pitkissä viesteissä.

Devesh

Devesh Sharma

21-vuotias bloggaaja, Internet-markkinoija, WordPress-fanaatikko ja WPKube.com 
@Viserrys

Se olisi jakaa samat viestit eri aikoina tai kierrättää vanhat viestit. Se voidaan helposti tehdä kautta Eläkää vanhat viestit tai MeetEdgar.

Vanhojen viestien jakaminen auttaa sinua saamaan lisää liikennettä ja seuraajia, an kokeen teki Tom Tunguz paljasti, että jokaisella tweetillä on potentiaali saada noin 75% niin monta tweetiä kuin aikaisemmassa uudelleentwiittausmäärässä.

Jacob Cass

Jacob Cass

Graafinen, logon ja web-suunnittelija, Blogger, Freelancer ja World Traveller
JustCreative.com
@Viserrys

Maksimoidaksesi virkani jakautumisen ajoittaa ne aikoina, jotka on optimoitu lukijoilleni. Google Analyticsin avulla voit nähdä milloin ja mistä liikenteesi tulee, sekä katsoa sähköpostisi uutiskirje-tietokantaa.

Aion sitten viestit sille, kun ne ovat todennäköisimmin verkossa, WordPressin avulla & Puskuri.

Ajoitan esimerkiksi postituksen lähettämisen blogiini klo 9.00, ja sitten kello 10 mennessä se tuodaan AWeberiin (sähköpostipalveluntarjoajani). Aion sitten sähköpostiuutiskirjeen lähettää noin kello 13.00, kun suurin osa yleisöstäni maailma on verkossa.

Aion myös viestejä jakaa sosiaalisen median alustoillani Bufferin kanssa varmistaen, että kuvat sisällytetään napsautusten maksimoimiseksi.

Jon Haver

Jon Haver

"Maksettuani 23,5 000 dollaria opintolainoista yli 3 vuoden ajan olen saanut inspiraation auttaa muita maksamaan velkansa"
AuthorityWebSiteIncome.com
@Viserrys

Tehokkain WordPress-verkkosivustooni yhdistävä sosiaalisen median markkinointistrategia on kohdistaa uudelleen verkkosivustoni kävijöitä Facebookissa opt-in bonuksilla, jotka tekevät vierailijoista tilaajia.

Koska voin kohdistaa aiempia verkkosivustojen kävijöitä, voin muuntaa vierailijat, jotka eivät välttämättä koskaan tule takaisin sivustolleni, joihinkin reagoivimpiin faneihini saamalla heidät sähköpostiluettelooni.

Kevin_Indig

Kevin Indig

SEO BU -omistaja @dailymotion Piilaaksossa, entinen @Searchmetrics @uniquedigitalDE @thereachgroup
DailyMotion.com
@Viserrys

Yksi asia, jonka näen unohdetun ja aliarvioidun ajan myötä on jälleen… Facebook-ryhmät! Ne ovat erittäin voimakas liikenteen lähde, jos onnistut lähestymään niitä oikein.

Näetkö nuo ruudun kokonaisliikenteen piikit? Ne tulevat mainostamaan uutta blogin kirjoitusta Facebook-ryhmissä!

Kevin Indig 1

Mutta miten teet sen oikein? Tässä on mitä sinun on otettava huomioon:

1. Käytä Facebookin hakutoimintoa löytääksesi sopivat ryhmät blogin tai artikkelin aiheelle, jonka haluat jakaa. Mitä tarkempi ryhmä, sitä parempi. Esimerkiksi: kun taas “kunto” on erittäin laaja aihe, ”rasvan menetys” olisi tarkempi ja sopisi paremmin blogin lähettämiseen rasvan menettämisestä.

2. Toinen muuttuja, jonka haluat ottaa huomioon, on ryhmän koko. Täydellinen ryhmä tarpeisiisi on paras yhdistelmä spesifisyyttä ja kokoa.

Kevin Indig 2

3. Seuraavassa vaiheessa haluat liittyä 5-10 ryhmään. Et voi lähettää faneja sivuna ryhmässä, joten sinun on käytettävä yksityistä profiilia. Tämä tarkoittaa, että tästä profiilista tulee yhtäkkiä blogin kasvot.

On erittäin tärkeää, kuinka luotettava profiili näyttää, joten löydä hyvän näköinen profiilikuva ja ole hienosti vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jotka kommentoivat jaettua viestiä.

Kuvittele, että kävelet baarin ohi ja luonnosteltava kaveri pyytää sinua tulemaan karkealla sävyllä – menisitkö sinä? Se on sama sosiaalisessa mediassa! Huomaa myös, että monet suuret ryhmät ovat hyvin valvottuja, joten lue ryhmäsäännöt huolellisesti ja noudata niitä.

*** Jaa blogiartikkelisi 3–5 ryhmässä kerrallaan. Haluat kokeilla parhainta aikaa lähettää ryhmään. Aloita jakaminen joko lounaan (12–12) tai työn jälkeen (6–9), kuten tässä todetaan infographic.

Muista myös, ettet tulvi ryhmiä viesteihisi, muuten käyttäjät tulevat ärsyttämään. Tein hyviä kokemuksia jakamalla kerran viikossa ryhmässä, mutta se riippuu myös itse ryhmästä. Kun osallistut ryhmään oman materiaalin jakamisen ulkopuolella, voit rakentaa vielä enemmän luotettavuutta!

Kun jaat, on erittäin tärkeää kirjoittaa nopea kuvaus blogiartikkelista, joka innostaa käyttäjiä napsauttamaan. Mitä enemmän se on yksilöity ryhmää kohti, sitä parempi. Siksi voit joko sisällyttää ryhmän nimen kuvaukseen tai muodostaa yhteyden ryhmän aiheeseen.

Kevin Indig 3

Miksi Facebook-ryhmät ovat niin voimakkaita? Puhutte sen lisäksi yleisölle, joka on jo mahdollisesti kiinnostunut aiheestasi, mutta voit myös hyödyntää Facebook-yhteisöä muuntamaan sen omaksi. Blogistasi voi tulla toistuva viite ryhmässä ja lopulta yhä useammat ryhmän jäsenet vierailevat sivustollasi säännöllisesti.

Ja tässä meillä on jo toinen etu: rakennat kasvavan määrän palauttavia kävijöitä ja uskollisia lukijoita. Kaksi mukana olevaa alaetua: voit muuntaa ne sähköpostitilauksiksi, mikä on entistä tehokkaampi tapa olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ja saada heidät omaksumaan tuotemerkki.

Ja parannat tapaa, jolla tuotemerkkiäsi havaitaan orgaanisissa hakutuloksissa: enemmän ihmisiä napsauttaa tulostasi, jos he tunnustavat tuotemerkkisi. Tällä puolestaan ​​on positiivinen vaikutus SEO-suorituskykyyn!

Kolmas etu Facebook-ryhmien hyödyntämisestä sosiaalisen median strategiassa on vuorovaikutus ryhmän jäsenten kanssa. He kertovat sinulle paitsi siitä, mitä artikkelista saattaa puuttua, vaan myös mitä kysymyksiä heillä on aiheesta ja mistä muista aiheista he ovat kiinnostuneita.

Sinun pitäisi vastata näihin kysymyksiin artikkelissa. Älä epäröi muokata sitä julkaisemisen jälkeen. Tarkenna sitä ajan myötä! Kommentit voivat myös tarjota inspiraatiota tuleville artikkeleille, jotka voit sitten jakaa uudelleen ryhmässä, jossa siitä keskusteltiin, ja viitata ihmisiin, joiden kanssa puhuit aiheesta. Näin voit luoda vahvan käyttäjäkunnan!

Kulwant Nagi

Kulwant Nagi

Internet-yrittäjä, bloggaaja, kirjoittaja, unelmoija
BloggingCage.com
@Viserrys

Sosiaalisen median tehokkain strategia on auttaa ihmisiä eri ryhmissä (FB), yhteisöissä (G +) ja hashtageissa (twitter).

Voit löytää erilaisia ​​ryhmiä, yhteisöjä ja hashtageja teollisuudestasi ja tarkistaa, mihin ongelmiin ihmiset kohtaavat. Auta heitä kokemuksesi mukaan rakentamaan auktoriteetti näihin paikkoihin.

Kun olet hyvin aktiivinen tällaisissa paikoissa, ryhmien / yhteisöjen jäsenet alkavat huomaa sinua.

Joten sinulla voi olla tarttuva aikajana, G + -kansi tai twitter-kansi, joilla on verkkosivustosi URL-osoite ja asiantuntemus.

Joten täällä voitat pelin. ��

Pidä ne sivustossasi ja muunna ne tilaajiksi antamalla jotain ilmaiseksi (e-kirja, video, kurssi, laajennus).

Larry Kim

Larry Kim

Perustaja @WordStream. Suosituin kolumnisti @Inc-lehti. Yrittäjyys, Start-up, Adwords, Facebook-mainonta
Mobiili apina 
@Viserrys

Me teemme paljon sosiaalisen median mainonta.

Sisällön mainostaminen käyttäjäluetteloihin (mukautetut yleisöt) ja uudelleenmarkkinointiin (ihmiset, jotka vierailivat sivustollemme äskettäin).

Olemme havainneet, että tuotemerkkiisi perehtyneet ihmiset ovat 3x todennäköisemmin sitoutuneet mainostettuihin sosiaalisen median mainoksiin ja 2x todennäköisemmin muuttavat lyijyä tai myyntiä, kun he napsauttavat sivustoasi..

Luke Kling

Luke Kling

Affiliate Manager, Blogger ja Web-kehittäjä
LukePeerFly.com 
@Viserrys

Voimakkaimpaan sosiaalisen median strategiaani kuuluu 3 vaihetta:

1) Löytää sisältöä, jonka tiedän yleisöni nauttivan ja haluavan olla tekemisissä sen kanssa. Sitoutuminen on avainta sosiaalisessa mediassa (etenkin Facebook-sivuilla).

Mitä enemmän sitoutumista saat, sitä enemmän sitoutumista saat tulevaisuudessa. Tarjoa arvoa johdonmukaisesti ajan myötä.

2) Jatkuva lähettäminen on helpoin tapa parantaa yleistä sitoutumista. Jos lähetät viestejä satunnaisesti koko kuukauden ajan, olet todennäköisemmin, että sisältösi näkyy.

Minulla on Facebook-sivuja ja Twitter-tilejä, jotka olen postittanut 3 kertaa päivässä joka päivä vähintään 3 vuotta. Sisältöni sitoutuminen on ilmiömäistä, koska tarjoan jatkuvaa arvoa yleisölleni.

Tämä johtaa parempaan sitoutumiseen vähemmän… kiinnostaviin viesteihin (blogi- tai sponsoroidut viestit).

3) Sekoitan myös sisältötyyppejäni kaikilla kanavilla. Postitan 2 kuvaa (tuottaa erittäin kiinnostuneita) ja yhden blogiviestin yhtenä päivänä. Seuraavana päivänä lähetän yhden YouTube-videon ja 2 kuvaa.

Pidä sisältösi tuoreena ja käyttäjä arvaa, mitä aiot antaa heille seuraavaksi. Ajoitan kaiken sisältöni ja pidän sen tuoreena kaikilla kanavillani FPTraffic.com.

FPTraffic antaa minulle myös jonottaa automaattisesti uusia blogiviestit WordPress-blogeistani ja sekoittaa ne muun sisältöni kanssa. Tämä auttaa lisäämään merkittävästi yleistä sitoutumistani.

Tavoitan yli 5 000 000 ihmistä viikossa sosiaalisen mediastrategian avulla, joten tiedän, että se toimii. Se vie vain aikaa, vaivaa ja oikeat työkalut. Onnea!

Marcus Taylor

Marcus Taylor

"Rakennan ja kokeilen verkkosivustoja. @VentureHarbourin perustaja"
VentureHarbour.com
@Viserrys

Yksi parhaimmista tavanneista strategioista on artikkeleiden kyselyjen, työkalujen tai kyselyjen käyttäminen liikenteen ymmärtämiseksi paremmin ja sitten kyseisten kyselyjen havaintojen käyttäminen sisällön hienosäätöön – tekemällä siitä osuvampi ja laajennettavissaan jaettavissa oleva.

Esimerkiksi kaksi vuotta sitten julkaisimme tämä artikkeli parhaan web-hosting-palvelun löytämisestä. Alun perin se oli suunnattu ammattilaisille (vertasimme ja sijoitimme korkeatasoisia web-hosting-ratkaisuja).

Lisättyään työkalun, joka kysyi käyttäjältä mitä he etsivät, huomasimme, että suurin osa artikkelissa käydystä liikenteestä oli aloittelijoita, jotka etsivät parasta halpaa hosting-yritystä.

Saatuaan selville näkemyksen kirjoitimme uudelleen sisällön, jonka tavoitteena on se aloittelijoille. Siitä lähtien sisällön sitoutumismittarit ja jaettavuus ovat lisääntyneet huomattavasti.

Vaikka tällaisten lomakkeiden ja kyselyiden luominen voi viedä hetken, se on hieno strategia saada suuren liikenteen sisältö toimimaan entistä vaikeammin, kun on kyse sosiaalisen sitoutumisen lisäämisestä..

Marko Saric

Marko Saric

"Neuvoaja ja bloggaaja osoitteessa HowToMakeMyBlog.com. Kirjoitan sisältömarkkinoinnista, sosiaalisesta mediasta ja bloggaamisesta"
HowToMakeMyBlog.com
@Viserrys

Kanssa orgaanisen kattavuuden heikentyminen mielessä, tehokkain sosiaalisen median strategiani on luoda loistavaa sisältöä, jota ihmiset haluavat lukea ja jakaa.

Voin hallita sitä, mitä julistan blogissani.

Valitettavasti en voi hallita kuinka monelle sivulleni tykkää Facebook näyttää minulle viestit. Joten keskityn laadukkaan sisällön julkaisemiseen …

 • se on mielenkiintoista yleisölleni
 • joka opettaa ihmisille jotain uutta
 • joka tarjoaa uuden näkökulman aiheeseen
 • joka viihdyttää
 • ja se on parempi ja helpompi ymmärtää kuin aiheesta jo saatavilla oleva sisältö.

Minulla on täydelliset tiedot tästä sisällön luomisprosessista. Se on paras tapa tavoittaa enemmän ihmisiä, koska tarjoan tarpeeksi arvoa, jotta ihmiset haluavat jakaa ja levittää sanaa sosiaalisessa mediassa.

McKinzie Brocail

McKinzie Brocail

Freelance-kirjoittaja, digitaalisen viestinnän asiantuntija
McKinzieWrites.com

Se voi olla ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen ratkaisu, joka toimii STDcheck.com, valtakunnallinen STD-testausyritys sosiaalisen median alueella.

Kuten voidaan odottaa, ei ole helppoa saada ihmiset sitoutumaan brändiin, joka tarjoaa STD-testausta, jotain hyvin yksityistä, erittäin julkisessa sosiaalisessa mediassa..

Meidän on usein provosoitava sosiaalisen median ihmisiä lukemaan ja jakamaan blogisisältöämme, koska sukupuolitaudit ovat yleensä jotain, jonka ihmiset haluavat olla hiljaa.

Kuten useimmat yritykset, myös jaamme blogi-viestejämme sosiaalisen median alustoillamme ja WordPress-blogissamme on otettu käyttöön jakamistyökaluja, jotka tekevät siitä myös vierailijoille helpon..

Molemmat näistä myyntipisteistä voivat olla tiedonvälittäjiä, mutta blogeissa tarkoitetaan ensisijaisesti tiedon jakamista, kun taas sosiaalisessa mediassa on kyse enemmän kiinnostavuudesta ja vuorovaikutuksesta yleisön kanssa.

Yritämme siirtyä viestintäalustalta toiselle jakamalla sisältöä, joka on hauskaa, mielenkiintoista, kiehtovaa, viihdyttävää tai taitavaa.

Sekä blogin että sosiaalisen median yhdistäminen on uskomattoman merkittävä STDcheckille. Sen lisäksi, että se antaa meille asiaa ja mielenkiintoista sisältöä ja kopioita jaettavaksi seuraajamme kanssa, se tuo myös blogiimme yleisön, joka todennäköisesti ei olisi löytänyt sitä tai etsinyt sitä omasta.

Itse asiassa aikaisemmin blogiviestit, joita ei koskaan jaettu sosiaalisen median tileillemme, saivat hyvin vähän liikennettä yksinään.

Kun olemme jakaneet ne käyttämämme alustoille, aloimme nopeasti nähdä dramaattisia lisäyksiä (jopa 100 kertaa enemmän liikennettä joissain tapauksissa!) heidän näkemyksissään, kun ihmiset napsauttavat ja jakavat sitten viestejä.

Teemme siirtymisen saumattomaksi siinä mielessä, että emme vain kopioi ja liitä artikkelin linkkiä Facebookiin ja lähetä automaattisen tekstin postitusta – räätälöimme viestit entistä houkuttelevammiksi ja houkuttelevammiksi sosiaalisen median yleisölle saadaksemme ihmiset levittämään niitä ympäriinsä heidän ystävilleen ja seuraajiinsa … paljon kuin STD: t, joihin viitamme blogeissamme.

Monica Stott

Monica Stott

Matkablogger, jolla on rakkaus tyylikkäisiin seikkailuihin ja viikonloppuun. 10 parasta UK-blogia
TheTravelHack.com
@Viserrys

Vahvin sosiaalisen median strategiani on sijoittamalla Pinterest-ystävällisiä kuvia blogiini.

Pinterest on minulle suurin sosiaalisen median liikenteen ohjaaja, joten yritän rohkaista ihmisiä kiinnittämään sivustooni niin monta kuvaa kuin mahdollista.

Se voi viedä muutaman kuukauden, ennen kuin napa alkaa ajaa paljon liikennettä, mutta kerran se jatkaa liikenteen ohjaamista, toisin kuin muut kanavat, joilla on lyhyt aikaväli.

Nate Shivar

Nate Shivar

"Työskentelen SEO ja Web Analytics -yrityksissä ja asun Atlanta, GA"
ShivarWeb.com
@Viserrys

Sosiaalisen median strategiani on automatisoida sosiaalisen median mekaniikka, jotta voin keskittyä aikani siihen, mikä tosiasiallisesti merkitsee – ihmiskeskusteluun ja suhteisiin.

Se on strategia, jonka yksityiskohtaisesti esitän kuinka automatisoi Twitteriä vuodeksi lähettää.

Kaikkien asioiden ei pitäisi olla automatisoituja, mutta sinun on luotava järjestelmiä ja etsittävä mahdollisuuksia automatisoida sosiaalisen median strategian osia vapauttaaksesi arvokasta aikaa.

Esimerkiksi – sosiaalisen median neuvoja on tarkoitus tehdä "lähetä uusi sisältösi kaikkiin verkkoihin." Se voi olla hyödyllinen joillekin ihmisille. Mutta vaikka se olisi – sinun ei tarvitse välttämättä postittaa fyysisesti kaikkiin verkkoihin.

Vaikka tämä tehtävä vie "vain 10 minuuttia" – Se on 10 minuuttia vähemmän kuin sinun on tehtävä asioita, jotka vain sinä voit tehdä – kirjoittaa henkilökohtaisen sähköpostin, vastata DM: hen, hahmotella uutta sisältöä, sukeltaa analyysiisi jne..

Nämä ovat asioita, jotka todella ajavat verkkosivustosi kestävää kasvua pitkällä aikavälillä. Ja yleensä koneet voivat tehdä tylsiä tehtäviä paremmin kuin pystyt, jos otat aikaa sen asettamiseen oikein.

Jos käytät WordPressiä, sinulla on perusta, jotta laadun automaatio tapahtuu. WordPressillä on pari salaista automaatiojärjestelmää.

Ensinnäkin, se luo automaattisesti laadukkaita RSS-syötteitä paitsi verkkosivustollesi myös luokkille, tunnisteille ja mukautetuille taksonomioille. Tämä tarkoittaa, että sinulla on rakenteellista ja koneella luettavaa sisältöä.

Toiseksi WordPress integroituu hyvin automaatiotyökaluihin, kuten IFTTT ja Zapier, muiden palvelujen lisäksi. Ja vaikka sitä ei olisi – nuo laadukkaat RSS-syötteet tulevat.

Katso sosiaalisen median työnkulkua. Tarkastele tehokkaita tehtäviä. Katso tehtäviä, joita vain sinä voit tehdä – ja mitkä tehtävät ovat yksinkertaisesti tylsiä. Selaa olemassa olevia IFTTT-reseptejä ja Zapier-zappeja.

Katso, onko joku jo luonut jotain, jota voit käyttää.

Jos ei, jaa prosessisi ja luo oma. Esimerkiksi "muistaminen Pinille" luo kaikki valokuvaviestit, luo IFTTT, joka poistuu Photos-tunnisteen RSS-syötteestä.

Pyydä sitä lähettämään automaattisesti Pinterestiin nimikkeesi ja mallin kuvauksen avulla. Paljon riippuu sivustostasi, sisällöstäsi, yleisöstäsi ja mielikuvitustasi. Mutta WordPressin käyttö antaa sinulle perustan automatisoinnin asettamiseen.

Nick Loper

Nick Loper

Side Hustle Nation -päällikkö. Markkinoija, hiihtäjä, kirjailija, liikemies nörtti ja podcaster
SideHustleNation.com
@Viserrys

Viimeisen 60 päivän aikana, Pinterest-liikenteeni on kasvanut yli 2000%. (Oikeudenmukaisuuden vuoksi se auttaa jakautumaan hyvin pienellä määrällä, mutta osoittaa, etten tiennyt mitään Pinterestistä muutama kuukausi sitten.)

Perustrategia – ja luotto, jonka luotto erääntyy, kaikki, mitä tiedän tänään, on peräisin Rosemarie Groner at Varattu budjetti – on kiinnittää paras sisältösi asiaankuuluviin ryhmätauluihin.

Minulla oli vähemmän kuin 100 Pinterest-seuraajaa aloittaessani, mutta liittyminen näihin ryhmätauluihin räjäytti nimelliset "tavoittaa" yli 80 000 ihmiselle parin viikon sisällä.

Suuri etu Pinterestille on, että se on ainutlaatuinen sosiaalinen alusta; se on ainoa, jossa ihmiset etsivät aktiivisesti hyödyllisiä tai hienoja blogiartikkeleita. Kaikkialla muualla on viihdyttävä tai kiinni ystävien kanssa.

Jos sisältö houkuttelee naisia, tämä on hieno tapa saada altistumista ja ohjata liikennettä, ja hieno asia on se, että se toimii nyt automaattiohjauksen ansiosta erittäin edulliseen työkaluun nimeltä Board Booster (ilmainen kokeilu, sitten 5 dollaria kuukaudessa)..

Tunnista parhaat viestit, luo vertikaalisia kuvia heille (1000 × 1500), pyydä liittymään kourallinen asiaankuuluvia ryhmätauluja ja mene kaupunkiin.

Rob Cubbon

Rob Cubbon

Yrittäjä, Amazonin myydyin kirjailija, verkko-opettaja ja graafinen suunnittelija
RobCubbon.com
@Viserrys

Oma Facebook-sivu seuraajien lukumäärä on noussut 1000: sta 17 000: seen muutamassa kuukaudessa. Minulla oli ollut 4 vuotta siirtyä 0–1000 tykkäystä aiemmin.

Mitä tapahtui? Facebook-kuvan lainaukset.

Facebook tykkää kiinnostavista sivuista – tarkoittaen sivuja, jotka lähettävät asiaa, josta monet ihmiset pitävät, kommentoivat, jakavat tai napsauttavat.

Kuvalainaukset antavat sinulle tykkää, kommentteja, jakoja ja napsautuksia. Blogiviestit eivät tule. Facebookissa kukaan ei välitä blogiviestistäsi. Mutta he kymmenen kertaa todennäköisemmin pitävät kuvalainauksesta, kommentoivat sitä, jakavat sitä tai jopa napsauttavat sitä.

Tämän lisäksi olen luonut suhteita muiden Facebook-sivujen omistajiin ja jakanut toistensa kuvalainauksia, ja se tarkoittaa yhä enemmän tykkäämistä.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? liikenne!

Vaikka Facebook ei näytä blogikirjoituksia puoli niin paljon kuin kuvalainauksia, jos sinulla on hulluja Like-lukuja ja mikä tärkeintä, sitoutuminen sivullesi, saat liikennettä.

Sharon Gourlay

Sharon Gourlay

Bloggaaja ja matka-harrastaja
WheresSharon.com
@Viserrys

Vahvin sosiaalisen median markkinointistrategiani käyttää pinterest mainostaa blogini viestejä. Mielestäni vie vain noin 5 minuuttia, jotta saadaan pakottava nasta, joka saa ihmiset kiinnittämään ja napsauttamaan viestejäni.

Teen tämän kahdella tavalla – pitämällä blogi-postissani loistavan kuvan, jonka mukana on WordPress-laajennus, jotta ihmiset voivat helposti kiinnittää kuvan suoraan Pinterestiin..

Kiinnitin myös kuvan itsestäni Pinterestissä suosittuihin ryhmätauluihin, joissa ne todennäköisesti uusitaan.

Paras osa Pinterestistä minulle on se, että edessä on noin kymmenen minuuttia ja se voi tuottaa osumia tulevina vuosina. Mikään muu sosiaalisen median kanava ei anna minulle lähes yhtä paljon palkkiota niin pienestä työstä.

Sue Anne Dunlevie

Sue Anne Dunlevie

Auttaa aloittelevia bloggaajia menestymään verkossa. Seuraa minua ilmaiseksi e-kirjana aiheesta kuinka houkutella 1000 tilaajaa 30 päivässä
SuccessfulBlogging.com
@Viserrys

pinterest on tällä hetkellä suosikki sosiaalisen median kanavasi. Se on loistava työkalu blogin liikenteen kasvattamiseen – varsinkin jos järjestät levyt blogisi luokkien mukaan.

Minulla on esimerkiksi Pinterest-levyt, jotka vastaavat blogini aiheita, kuten "Ansaita rahaa blogiisi", "Blogiliikenteen ideat", ja "Blogit 101".

Aloitin myös ryhmätaulu bloggaamisesta ja alle 6 kuukaudessa hallituksella on yli 8000 seuraajaa. (Poistu ja pyydä minua lisäämään sinut avustajaksi).

Käytän Tailwind-sovellusta ajoittaaksesi nastani niin, että saan jatkuvaa liikennettä Pinterestistä. Se on paljon helpompaa kuin nastaa useita kertoja päivässä, joka päivä!

Toinen temppu on "kiinnittää sen" -painiketta WordPress-blogissasi, jotta lukijat voivat helposti kiinnittää viestit. Tässä on pikaohjeet kuinka painike luodaan.

Syed Naimath

Syed Naimath

PlugMatter.com

Yksi tehokkaimmista sosiaalisen median strategioista, joita olemme ottaneet pisinä aikoina, on yksinkertaisesti kirjailijahyvityksen tarjoaminen jaetulle sisällölle.

Vaikka se näyttää pieneltä eleltä, se antaa meille mahdollisuuden olla yhteydessä moniin tuntemattomiin bloggaajiin ja useisiin vaikuttajiin, joiden sisältöä luemme ja jaamme.

Joskus voit myös lisätä aitoja kommentteja tweettiin, joka osoittaa tekijän; esimerkki tweetistä voisi olla:

Onnittelut @ hackinglife7. Kuulostaa hyvältä ostolta! "Läpinäkyvyysraportti # 11 – CodeinWP: n hankkimat helppo sisältötyypit" bit.ly/1NL3yLz

TAI

Upea roundup @Adelina_Tuca. Pikayhteenvedot ovat aina hyödyllisiä. "6 suosituinta WordPress-mukautettujen postitustyyppien laajennusta" – http://bit.ly/2021iqh

Kun jaat muiden bloggaajien sisällön aitolla tunnustuksella, monet heistä palauttavat suosion jakamalla myös sisältösi. Joten se on molemmille hyödyllinen.

Avain menestykseen sosiaalisessa mediassa on osallistua aitoon vuorovaikutukseen muiden kanssa. Sitoutuminen, tavoitteestaan ​​riippumatta, on hedelmällistä vasta, kun se on aito ja tehty huolellisesti ja tunnustamalla toisia.

Thomas Smale

Thomas Smale

FE International -yrityksen perustaja, joka auttaa verkkoyritysten omistajia myymään yrityksensä. Kolumnisti Entrepreneur.com-sivustossa
FeInternational.com
@Viserrys

Postiviestien lisääminen Facebookissa sitoutumisen parantamiseksi. Tämä on erityisen tehokasta, jos kohdistat sivustosi yleisön uudelleen. Nämä ihmiset vierailivat äskettäin sivustossasi, joten todennäköisesti haluavat jakaa sisältösi Facebookissa.

Tämä on toiminut meille parhaiten käyttämällä blogi-viestejä – WordPress tekee tästä erityisen helpon ja kaikkien (myös pienten yritysten) tulisi blogoida säännöllisesti ja harkita pieniä maksettuja kampanjoita Facebookissa saavutettavuuden parantamiseksi.

Tim Bourquin

Tim Bourquin

Yrittäjä ja enkelit Baseball-fani
AfterOffers.com
@Viserrys

Kun suurin osa ihmisistä puhuu sosiaalisen median käyttämisestä liikenteen hankkimiseksi, puhutaan yrittämisestä saada ilmaista liikennettä rakentamalla seuraava Twitterissä tai Facebookissa ja linkittämällä sitten kyseisistä palveluista blogiinsa ja toivoen seuraajien napsauttavan linkkiä.

Varhain blogin päivässäni tajusin, että se ei ollut vain kestävää. Aivan kuten Facebook muutti sääntöjä ja alkoi näyttää viestejä vähemmän ihmisille, joilla oli "piti" sivusi, jokainen sosiaalisen median verkosto tajuaa, että he tarvitsevat ihmisten mainostamiseen ansaitakseen rahaa.

He eivät voi ylläpitää omaa yritystään tekemättä mitään, vaan antamalla ihmisille lähettää liikennettä verkkosivustoilleen ilmaiseksi.

Hyvä uutinen on se mainonta Facebookissa on uskomattoman tehokas eikä sen tarvitse olla kallista, jos kohdistat mainoksesi oikein.

Kaksi vuotta sitten päätin, että kaiken liikenteen, jonka sain ilmaiseksi sosiaalisista verkostoista, tulee olemaan "kakun kuorrutus" ja että suurin osa saamastani liikenteestä olisi maksettua liikennettä.

Tarvitsin yksinkertaisesti tapaa, jolla saadaan hyvä sijoitetun pääoman tuotto joko näyttämällä mainoksia omalla sivustolla tai myymällä maksettu tuote sähköpostin automaattivastaussuppilon kautta..

Nykyään sosiaalisen median markkinointistrategiani on keskittynyt Facebook-mainoksiin. Toki, olen onnellinen, kun blogini twitter-syöte saapuu "retweets" ja napsautukset tai kun blogini Facebook-sivu saa tykkää ja jakaa viestejä, mutta en luota siihen.

Blogin kohteleminen yrityksenä tarkoittaa halukkuutta maksaa saadaksesi mahdollisten asiakkaiden edessä.

Joten tässä minä teen sekä ilmaisella että maksetulla puolella saadakseni liikennettä Facebookista blogiini, missä voin sitten rohkaista vierailijaa kirjautumaan sähköpostitiedotteeseeni.

Mutta ensinnäkin, tärkein tehtävä on laittaa Facebook-markkinointipikseli jokaiselle blogin sivulle. Tällä tavoin jokaiselle blogiisi käyvälle voidaan kohdistaa mainokset uudelleen palatessaan Facebookiin.

KAIKKI teen, on suunniteltu kasvattamaan sähköpostiuutiskirjeeni, koska kun minulla on heidät luettelossani, hankkimisen ainoa kustannus on kuukausimaksu GetResponse-tililtäni.

Ilmaista liikennettä varten:

 • Jokainen blogikirjoitus lisätään blogin Facebook-sivulle viestinä. Kaikki napsautukset, jotka saan näistä viesteistä, ovat loistavia, mutta niillä ei ole merkitystä yritykseni suuressa järjestelmässä.

Maksettu liikenne:

 • Jokainen Facebook-viesti (blogin viesti) korottaa 5 dollaria. Ilman tätä tavoitat todennäköisesti pariin satoihin ihmisiin. Kun kulutat vain 5 dollaria postin lisäämiseen, tämä määrä muuttuu muutamiksi tuhansiksi.
 • Kun joku palaa Facebookiin, kohdistan heidät uudelleen (koska he ovat olleet nyt "pixeled" kun he osuvat blogin viestisivulleni) mainoksella, joka lähettää heille sähköpostiuutiskirjeeni ilmoittautumisen aloitussivulle.
 • Jos he napsauttavat Facebook-mainosta ja menevät kyseiselle aloitussivulle, mutta EI kirjaudu sisään, kohdistan heidät uudelleen toisella mainoksella, joka kannustaa heitä jälleen ilmoittautumaan uutiskirjeeni.

Alarivi: Jos olet vasta aloittamassa, kuluta vain 5 dollaria lisätäksesi jokaista Facebook-viestiä, ja voit alkaa rakentaa sitä tärkeätä räätälöityä yleisöä ihmisille, jotka ovat käyneet blogiisi.

Tämän jälkeen voit skaalata sen säännöllisiin Facebook-mainoksiin, jotka kannustavat ihmisiä liittymään sähköpostiluetteloosi.

Nykyään vietän noin 1 000 dollaria viikossa Facebook-mainoksiin – paljon rahaa, mutta silti maapähkinöitä verrattuna siihen, mitä jotkut onnistuneista yksittäisten verkkosivustojen omistajista viettävät.

Mutta se varmistaa sähköpostiuutiskirjeeni tasaisen kasvun ja koska minulla on automaattivastaussarja, joka opastaa vierailijaa tulemaan tuotteideni maksajaksi asiakkaalle, ansaitsen rahaa siitä.

Tavoitteenani on käyttää 1 000 dollaria Facebook-mainoksiin ja ansaita 2 000 dollaria takaisin tuolle kululle 100%: n tuotolla sijoitukselle.

Jos ajattelet vain sosiaalista mediaa tapana saada ilmaista liikennettä, lopeta. Kaikki mitä saat ilmaiseksi, on "paistinkastike." Käsittele blogiasi liiketoimintana ja se tarkoittaa maksamista, jotta pääset potentiaalisten asiakkaidesi eteen.

Venchito Tampon.

Venchito Tampon

SharpRocketin toimitusjohtaja ja perustaja
DigitalPhilippines.net
@Viserrys

Yleisön uudelleenkohdistaminen Facebook-mainosten avulla

Kun muut yrittävät käyttää Facebook-mainoksia ilman strategiaa, on olemassa muutamia strategisia menetelmiä, jotka toimivat sisältömarkkinointikampanjoidemme yhteydessä SharpRocket. Olemme sijoittaneet muutaman dollarin (alle 10 dollaria. 47PHP = 1 USD) mainostaaksemme sisältöomaisuutemme kohderyhmälle.

Vaikka on ehdottomasti helppoa mukauttaa mainoksia tietylle yleisölle, jolla voi olla mielenkiintoa ryhtyä toimiin puolestasi – jakaa, kuten napsauttaa tai lähettää napsautuksia, aina on melkein tae saada ROI Facebookin uudelleenkohdistuspyrkimyksissä.

Tässä on askel askeleelta -opas, joka opettaa sinulle, miten kohdistaa uudelleen yleisö Facebook-mainosten avulla.

Muutamia keskeisiä huomioita muille tässä:

 • Jos sinulla on useita kohderyhmiä, on ehdottomasti erotettava ne ihmisryhmät, joihin haluat kohdistaa vain asianmukaisella viestilläsi.
 • Kokeile A / B-testausta kuvassa, kopiossa, kuvauksessa sekä aloitussivulla ja katso, minkä tyyppinen mainos tuottaa parhaat tulokset.

Peter Nilsson

WordPress-harrastaja
WPDailyThemes.com
@Viserrys

Erilaisia ​​sosiaalisen median markkinointistrategioita on tonnia, mutta mitkä ovat tehokkaimpia kapealle tai brändillesi? Se ei ole helpoin tehtävä selvittää.

Suositukseni on kokeilla erilaisia ​​strategioita ja tutkia, mitkä ovat edullisimpia verkkosivustollesi.

WordPress ja sosiaalinen media ovat varmasti sulautuneet toisiinsa ja suurin osa WordPressiä julkaisupohjana ja CMS käyttää laajasti sosiaalista mediaa saadakseen lisää liikennettä, rakentamaan suhteita ja lisäämään myyntiä.

Käytän usein sosiaalisen median mainontaa lisätäkseen verkkosivustoilleni suuntautuvaa liikennettä. Lisää liikennettä johtaa normaalisti lisää myyntiä ja uusia sekä liikesuhteita että henkilökohtaisia ​​suhteita.

Sen ei tarvitse olla monimutkaisempaa (teoreettinen). Käytännössä jonkin verran vaikeampaa, mutta haluan selittää tehokkaimman sosiaalisen median markkinointistrategiani (oikeastaan ​​kaksi) ja kokeilin tietäni varmasti monilla erilaisilla tuloksilla.

1. Facebook. Ei niin, että sanoisin, että Facebook on paras tapa millään tavalla. Ei ollenkaan, mutta Facebook-ilmoitukseni ovat todella ylittäneet odotukset.

Ei ensin, mutta se tulee hienosäätämään ja kohdistamaan oikeille ihmisille kiinnostuksen, iän, sijainnin jne. Perusteella, mikä tekee mainoksistasi osuvamman kohdeyleisöllesi. Oikean ryhmän tavoittaminen antaa sinulle enemmän vastinetta ja tuloksia käyttämällesi rahalle.

2. Kylkiäiset. Kuka ei rakasta ilmaisia ​​juttuja? Sivustojesi ilmaisujen ylläpito voi todella ladata liikenteen verkkosivustollesi. Vierailijat, jotka jakavat lahjan sosiaalisessa mediassa seuraajille, ystäville ja tuttaville voittaa palkintoja.

Joka vierailee verkkosivustollasi ja jakaa lahjan. Menettely toistetaan uudestaan ​​ja uudestaan, ja kaikki tämä mainostamisen kustannuksilla nolla, nada, ei mitään. minä rakastan sitä.

johtopäätös

Whew… Kiitos, että pääset näin pitkälle… Olemme tällä hetkellä 10 000 sanan merkissä!

Sosiaalisen median markkinointi vuodelle 2020 on varmasti helpompaa, kun seuraat parhaiden bloggaajien kanssa ja teet mitä he tekevät. Vain yksi kysymys, mikä on suosikkisi täältä?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector