Visualització de dades a WordPress: Com fer-ho (amb exemples, complements i eines)

Visualització de dades a WordPress: Com fer-ho (amb exemples, complements i eines)

Visualització de dades a WordPress: Com fer-ho (amb exemples, complements i eines)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Visualització de dades a WordPress


Utilitzar la visualització de dades a WordPress és una forma excel·lent de millorar el vostre contingut de text regular i comunicar millor les dades i conceptes amb els vostres lectors.

Mentre "visualització de dades" em sembla fantàstic, és només un terme per presentar gràficament informació o dades per facilitar als lectors la comprensió d’idees, tendències o patrons..

L’última part és la més important: no només es tracta de llançar dades sobre els visitants. En canvi, és utilitzant dades per explicar una història de manera visual. ����

En aquesta publicació explicarem com podeu començar a utilitzar la visualització de dades a WordPress mitjançant:

 • ✅ Mostrant-vos alguns exemples d’implementacions de visualització de dades habituals per provocar algunes idees.
 • ✅ Compartir quatre complements i eines de visualització de dades de WordPress que podeu utilitzar per iniciar la visualització de dades sense necessitat de coneixements tècnics.
 • ✅ Acabar amb un parell de consells d’experts en visualització de dades.

Comencem…

�� Sis exemples de visualització de dades a WordPress

En aquesta primera secció, us mostrarem alguns exemples assolibles de com podeu aplicar la visualització de dades a WordPress sense necessitar cap coneixement especial.

Aleshores, a la següent secció, coneixereu alguns complements i eines per ajudar-vos a implementar aquests exemples.

Gràfics i gràfics bàsics (pastís, barra, línia, etc.)

La manera més senzilla d’iniciar-vos en la visualització de dades a WordPress és amb alguns gràfics i gràfics bàsics. Fins i tot només utilitzant un gràfic de tarteres o barres, podeu facilitar que els visitants entenguin les dades que compartiu amb ells.

Per exemple, aquest gràfic de barres de la Columna Cinc suports fa que sigui fàcil veure com s’allarga la distància de recorregut per a diferents esports NCAA. És molt més comprensible que només compartir aquestes dades com a llista, no és correcte?

Exemple de gràfic de barres

En general:

 • Gràfics de línies són bons per mostrar canvis amb el pas del temps per a un o més grups.
 • Diagrames de pastissos són ideals per comparar parts d’un tot sense canvis al llarg del temps.
 • Gràfics de barres són bons per comparar diferents grups o mostren grans canvis amb el pas del temps.
 • Gràfics d’àrea són una altra manera de fer un seguiment dels canvis al llarg del temps per a un o més grups.

Taules de comparació

Les taules de comparació són una bona manera de visualitzar ràpidament diferències importants entre diferents entitats.

Utilitzem taules de dades en moltes de les nostres publicacions per comparar diferents complements o serveis per facilitar que els lectors trobin l’eina adequada.

Per exemple, la taula de comparació de la nostra publicació de gestors de contrasenyes ajuda els visitants a veure ràpidament les diferències claus entre les eines del gestor de contrasenyes sense obligar-les a llegir els paràgrafs del text:

exemple de taula senzilla

Infografia

Més enllà de ser una estratègia popular de creació d’enllaços, la infografia també és una forma fantàstica de crear històries de visualització de dades senceres.

És a dir, en lloc d’un gràfic o gràfic únic, les infografies solen incloure mètodes de visualització de dades múltiples que flueixen tots junts per comunicar informació.

Per exemple, la infografia que ofereix allotjament de WordPress utilitza icones i indicadors per explicar una història sobre allotjament a WordPress.

Cronologia amb esdeveniments

Una línia de temps amb els esdeveniments combina una línia o un quadre d’àrea amb esdeveniments específics. La idea és que no només pugueu comunicar els canvis amb el pas del temps, sinó també marcar els esdeveniments clau que van portar a aquests canvis.

Per exemple, mireu com aquesta visualització de dades de la revista Antropocè connecta esdeveniments clau amb canvis en les emissions de CO2:

Cronologia amb exemple d’esdeveniments

Pictorials

En un quadre es combina un gràfic amb dades de gràfics. És essencialment la millora de dades que es podrien comunicar amb un gràfic més senzill afegint una imatge o icona que es connecta a la història.

Per exemple, mireu aquest pictòric de Stephen Wildish amb el contingut de diversos tipus de conserves:
Exemple pictòric

Visualitzacions de mapes

Els mapes són una manera excel·lent de comunicar dades sobre ubicacions concretes.

Una forma popular de mostrar la densitat de dades respecte a les ubicacions geogràfiques és un gràfic del mapa de bombolles.

Per exemple, aquest mapa de bombolles comunica ràpidament la densitat de cops de meteors a tot el món:

Exemple de mapa de bombolles

Una altra manera de visualitzar dades geogràfiques és amb un mapa de chopopleth. Amb aquest tipus de visualització, cada àrea geogràfica està ombrejada segons una clau de color (us garanteixo que ho heu vist; potser no ho sabreu pel seu nom!).

Els mapes de Chopopleth són bons per mostrar proporcions, en lloc de valors totals com ara l’exemple de mapa de bombolles anterior.

Per exemple, aquest mapa de choropleth de la UC Davis mostra ràpidament el percentatge de pobresa per estat nord-americà:

Exemple de mapa de Chopopleth

Obteniu més exemples de visualització de dades amb el projecte Data Viz

Si voleu una mica més d’inspiració per a la visualització de dades a WordPress, Projecte Data Viz és un lloc web fantàstic que mostra una gran varietat d’enfocaments de visualització de dades més nínxols, com els histogrames i els gràfics de papallones..

�� Quatre plugins i eines de visualització de dades per ajudar-vos a començar

Ara per a la següent pregunta: com podeu aplicar aquests exemples de visualització de dades al vostre lloc de WordPress?

A continuació, es mostren alguns complements i eines de visualització de dades que podeu utilitzar per ajudar els visitants del vostre lloc a comprendre les dades …

1. Visualitzador de complement

Visualizer és un complement de visualització de dades de WordPress que us ajuda a crear una varietat de taules, gràfics i gràfics dins del vostre tauler de WordPress.

Inclou 12 gràfics i respostes diferents i interactius, incloent-hi tot, des de simples gràfics de línia i pastissos fins a implementacions més avançades, com ara mapes geogràfics i trames de dispersió:

Tipus de gràfics de complements de visualitzador

Podeu afegir les vostres dades directament a WordPress mitjançant una interfície similar a l’Excel. O bé, podeu importar de Google Fulls de càlcul o un CSV, inclosa una opció per sincronitzar automàticament dades per mantenir actualitzats constantment els vostres gràfics i gràfics..

Visualizer és una opció fantàstica si busqueu una manera d’incloure gràfics i gràfics interactius com a part del contingut de WordPress existent, en lloc de, per exemple, crear una imatge infogràfica autònoma que es pugui incrustar en un altre lloc.

Visualizer té una versió gratuïta limitada a WordPress.org. Després d’això, els plans de pagament comencen a partir de 59 dòlars, tot i que necessitareu el pla de desenvolupador de 149 dòlars si voleu sincronitzar automàticament els gràfics i gràfics per mantenir-los actualitzats..

2. Adioma

Adioma és una eina basada en el núvol que us ajuda a crear infografies.

Si bé Visualizer consisteix en ajudar-vos a mostrar gràfics puntuals i gràfics, Adioma us ofereix una mica més de flexibilitat de disseny per crear una infografia d’aspecte personalitzat per mostrar les vostres dades, tot i que teniu menys flexibilitat quan es tracta dels gràfics reals i gràfics.

Aquí teniu un exemple del tipus d’infografia que podeu crear amb Adioma: observeu com està una mica més centrat en les icones i visualitzant connexions / terminis en lloc de dades difícils:

Exemple d’adioma

Adioma ofereix una prova gratuïta de set dies. Després d’això, els plans comencen a 39 dòlars al mes.

3. Infograma

Infogram es troba entre Visualizer i Adioma. Igual que Adioma, és una eina del núvol que ofereix una interfície per crear gràfics per ajudar-vos a crear infografies.

Tot i això, també va molt més enllà que Adioma a l’hora d’incrustar gràfics i mapes a la vostra infografia, amb l’opció d’inserir més de gràfics i més de 550 tipus de mapes, inclosa la possibilitat d’editar les dades directament a l’editor d’infogrames (o connecteu-vos a fonts externes com Google Fulls de càlcul o un CSV):

Infogram ajuda en la visualització de dades a WordPress

Com a tal, Infogram és una bona opció si voleu combinar gràfics / mapes amb un editor com a Canva per a text i imatges.

Infograma té un pla gratuït limitat. Després d’això, els plans de pagament començaran a 19 dòlars.

4. Datawrapper

Datawrapper és una eina de visualització que s’orienta a periodistes que busquen maneres de visualitzar les dades en els seus informes. Els periodistes els utilitza publicacions de grans noms com Bloomberg i Fortune.

I, tot i que es tracta de la còpia de màrqueting, definitivament no cal que siguis periodista per beneficiar-se d’aquesta eina, i és fàcil utilitzar els gràfics que creeu al vostre lloc de WordPress..

Datawrapper us pot ajudar a crear informació bàsica, com ara barres, pastissos i gràfics d’àrea. Però crec que on realment aquesta eina sobresurt és en algunes de les opcions de visualització de dades més interessants que ofereix.

Per exemple, el mapa Localitzador us permet crear visualitzacions realment interessants per a punts d’ubicació física:

Mapa d'ubicació de l'empaquetador de dades

De la mateixa manera, el mapa de símbols fa una gran opció per ressaltar la densitat en àrees específiques:

Mapa de l’embolicador de dades

Datawrapper us permet crear un gràfic / mapa al mes de forma gratuïta. Després d’això, els plans de pagament comencen a 29 € / mes.

�� Dos consells ràpids per ajudar a la visualització de dades a WordPress

Abans d’acabar la nostra guia de visualització de dades a WordPress, anem a través d’alguns consells ràpids sobre com utilitzar de manera eficaç les eines de visualització de dades anteriors.

Penseu primer en el missatge

Si utilitzeu la visualització de dades a WordPress, és fàcil centrar-vos massa en el disseny del vostre gràfic o infografia. Tot i que el disseny és important, no hauria de ser el primer focus en visualitzar les dades.

Com a Alberto El Caire de l’estudi de visualització de dades del Caire explica:

"Els gràfics d’informació haurien de ser estèticament agradables, però molts dissenyadors pensen en l’estètica abans de pensar en l’estructura, en la informació en si, en la història que hauria d’explicar el gràfic.."

Recordeu-ho: primer apareix el missatge i la història. El disseny només hi és per donar suport a aquest missatge.

Menys és més

Una altra temptació és llençar el màxim de dades possible als vostres visitants. Al cap i a la fi, si algunes dades són bones, més dades han de ser millors, cert?

No necessàriament…

Recordeu-vos que esteu intentant explicar una història i no publicar dades sobre les persones. Mantingueu les dades més simples possibles per explicar amb exactitud la història que voleu comunicar.

Com Garr Reynolds, l’autor de Presentació Zen, explica:

"Podeu aconseguir una senzillesa en el disseny de gràfics, gràfics i taules efectius recordant tres principis fonamentals: restringir, reduir, emfatitzar."

��️ Comenceu a utilitzar la visualització de dades a WordPress avui!

Crec que és aquí on hauria de dir alguna cosa sobre una imatge que valgui mil paraules.

Bé, confesso que no sé el tipus de canvi exacte entre imatges i paraules, però puc dir que l’ús intel·ligent de la visualització de dades a WordPress pot ajudar-vos a explicar històries i a transmetre el significat amb més eficàcia que les paraules només.

He intentat compartir algunes de les tècniques de visualització de dades més efectives i fàcils d’aplicar per als usuaris de WordPress, a més d’eines, complements i consells per ajudar-vos a començar amb la visualització de dades a WordPress.

Per mullar-vos els peus, podeu començar a utilitzar el complement Visualizer per crear gràfics i gràfics des del tauler de comandament de WordPress. Un cop obtingueu el pendent de les coses, podeu començar a utilitzar les altres eines per crear infografies, mapes d’ubicacions més avançats i molt més.

Tens alguna pregunta sobre l’ús de la visualització de dades a WordPress? Pregunteu als comentaris!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector