Què comparteix a WordPress: les coses que hem après analitzant 202 publicacions populars de blocs

Què comparteix a WordPress: les coses que hem après analitzant 202 publicacions populars de blocs

Què comparteix a WordPress: les coses que hem après analitzant 202 publicacions populars de blocs
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Fa un temps, vam publicar aquesta publicació. Hi ha una llista dels 101 blocs més importants sobre WordPress i les seves (2) publicacions més populars. L’objectiu era retornar a la comunitat i apuntar-vos a algunes pàgines interessants de lectura / llocs web que potser no coneixíeu.


Però per què no portar-ho més lluny?

Per què no examinar més de prop aquelles 202 publicacions i analitzar els tipus de temes i subtítols més populars a la Blogosfera pel que fa a WordPress?

Així doncs, hem seguit aquesta idea i hem elaborat una estratègia de recerca senzilla que ens donés les respostes que volíem. Aquí teniu els resultats.

En aquesta publicació, coneixereu quins temes criden l’atenció més multimèdia en el nínxol de WordPress. Si sou un blogger de WordPress, probablement hauríeu de prestar atenció.

Què hi ha exactament aquí??

A la publicació de la llista que he esmentat a la introducció, hem escollit 101 llocs més populars escrivint sobre qualsevol cosa relacionada amb WordPress i hem seleccionat dos dels articles més populars de cadascun. Hem utilitzat Twitter, Facebook, Google+ i LinkedIn com a xarxes socials predeterminades a l’hora de fer comparacions.

Per a la publicació que llegiu aquí, hem organitzat aquests articles i els hem ordenat per categoria. Hem calculat el nombre total d’accions socials de cada article (gràcies a eines com ShareTally i SharedCount) i, a partir d’això, hem creat una llista dels temes més populars.

Però no tot, per evitar que els resultats es vegin degudats per nombres de quota extremadament alts o molt baixos per a articles individuals, hem utilitzat la Mètode mitjà truncat del 25%. Això ens va donar el nombre mitjà més real.

Quin és el mètode de mitjana truncada del 25%?

Una mitjana troncocònica (o mitja retallada) s’assembla molt a una mediana. Calcula la mitjana d’un determinat rang de números. En aquest cas, descarta una quantitat igual de dades de les dues vores oposades. Quan s’utilitza la mitjana troncocònica del 25%, es descarta el 25% més baix i el 25% més alt. Al final, només el 50% mitjà queda com a base per a altres càlculs. En resum, hem utilitzat aquest mètode per evitar la popularitat i la quantitat de determinats blocs que afecten els rànquings finals..

Com vam agrupar els articles

Abans de compartir els rànquings, hauríem de matisar una altra cosa. Hem organitzat els articles en algunes grans categories de temes, són:

Connectors

Llistes de complements per a diversos propòsits, així com de qualsevol altra publicació relacionada amb complements (inclosos els complements).

SEO

Articles que ofereixen solucions i recursos SEO per a WordPress. Inclou tutorials i consells sobre com optimitzar el vostre lloc web.

Velocitat

Articles i guies sobre com millorar la velocitat del vostre lloc web.

Seguretat

Notícies i anuncis sobre diverses vulnerabilitats i formes de lluitar contra elles. A més, articles que ofereixen consells i recursos sobre com mantenir la vostra pàgina web segura.

WP general

Tendències futures, noves versions de WordPress i tota mena d’articles generals relacionats amb WordPress.

Hosting

Informació i tutorials relacionats amb l’allotjament. Incloure publicacions sobre com l’allotjament afecta el rendiment del vostre lloc web i consells sobre com triar un amfitrió adequat.
Tauler de treball WP

Articles i tutorials sobre com treballar al quadre de comandament de WordPress (incloent la creació de contingut, afegir suports, etc.).

Desenvolupament / creació de llocs / codificació

Consells, dreceres, fragments de codi, tutorials i altres consells tècnics relacionats amb el desenvolupament de WordPress.

Negoci / màrqueting

Consells sobre com començar i fer créixer el vostre negoci mitjançant diverses estratègies de màrqueting i fer de WordPress un trencaclosques.

WooCommerce

Novetats, consells, temes que ofereixen integració WooCommerce, tutorials sobre com crear la vostra botiga en línia i altra informació sobre l’espai de comerç electrònic a WordPress.

Temes

Tot relacionat amb temes de WordPress. Inclòs llistes de temes, consells sobre com optimitzar i personalitzar un tema en concret, sobre com afegir nous elements a qualsevol tema, sobre com triar un tema eficient i molt més.

Altres

Tot el que no entrava en cap altra categoria.

Aquí teniu el tema més compartit a WordPress

D’acord, així que després de passar tots els números desgranats, calcular les coses a Excel i així successivament, sembla que la categoria més popular és… SEO.Ell obté 816 accions de mitjana per article publicat. (Recordeu-ho, es calcula amb la mitjana troncocònica del 25%.)

Aquí es mostra un gràfic que presenta els 10 millors temes de WordPress més compartits (passeu el cursor per les seccions individuals per veure el nombre mitjà d’accions de xarxes socials per article):

Per cert, voleu incloure gràfics com aquest al vostre contingut? En realitat és molt fàcil. Tot ho gestiona Plugin de visualitzador de WordPress (gratuït).

Aquí teniu el tema més escrit a WordPress

A més del tema més compartit, anem a mirar també el nombre total d’articles de cada categoria. La pregunta principal: SEO és tan digne de compartir només perquè és també el tema més escrit.?

Segons resulta, no.

El primer lloc aquí va a desenvolupament / construcció de llocs / codificació.

Això no és especialment sorprenent. Al cap i a la fi, WordPress és un projecte de programari de codi obert, per la qual cosa és molt natural que els blocaires se centrin en el funcionament interior de la plataforma..

Aquí es mostra un gràfic que presenta les categories principals segons el nombre d’articles de cadascun d’ells (torna a passar el cursor per veure’n més):

Quin tema obté el nombre total més gran d’accions

Finalment, deixant de banda la mitjana truncada del 25%, analitzem el nombre total d’accions de xarxes socials per a cada categoria. Tingueu en compte que aquests resultats són molt degradats pels llocs populars i pels continguts virals. Al final, diria que no hi ha molta informació útil aquí, però encara hi ha una informació interessant per mirar.

El tema amb el nombre global d’accions més gran és … plugins.

Aquí es mostra un gràfic que presenta els resultats (sobre les seccions individuals per veure el nombre total d’accions per a cada tema):

D’acord, així que ho resumeix pràcticament! La recopilació d’aquestes dades ha resultat molt interessant, així que esperem que sigui útil un dia en fer idees per a la propera publicació al bloc.

Si encara no heu iniciat cap bloc, consulteu aquestes dues guies: StartBloggingOnline i MonetizePros. Els dos recursos ofereixen tutorials pas a pas per crear un bloc personal o professional.

Per cert, us sorprèn algun d’aquests resultats?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector