Publicacions sense dolor: nous trucs de WordPress per facilitar el bloc

Publicacions sense dolor: nous trucs de WordPress per facilitar el bloc

Publicacions sense dolor: nous trucs de WordPress per facilitar el bloc
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Seguir tots els passos per publicar, compartir i promoure una publicació de WordPress pot ser un procés innecessàriament complicat. En aquest post es tracta d’uns bons trucs de WordPress per reduir la resistència en el procés de publicació i com automatitzar el màxim de passos possibles..


Els blocs han de ser sense dolor i fàcil. WordPress fa moltes coses molt bé, però encara no estem en el punt en què publicar és exquisitament fàcil. Amb el nou editor de Gutenberg, podríem arribar a aquest punt (o no?), però, mentrestant, haurem de confiar en trucs de WordPress per facilitar la publicació de blocs.

De fet, no feu cap bloc perquè és divertit per optimitzar imatges, actualitzar plugins i formatar text (i, òbviament, per tornar a formatar text perquè heu desactivat HTML).

Fa missatges de blog perquè vols compartir la teva redacció.

Trucs de WordPress per facilitar el bloc

Quan vaig començar a fer blogs amb WordPress, el programari estava en la seva primera infància i aconseguir una publicació a la porta va ser un procés increïblement tediós:

 • Redimensiona manualment i optimitza les imatges.
 • Actualitzar el meu “control lliscant de contingut destacat” mantenint el nombre de publicacions en una categoria “destacades”.
 • Afegir una meta descripció i un títol de SEO personalitzat mitjançant camps personalitzats (i cal comptar els caràcters de cadascun).
 • Creació d’una imatge destacada, penjada a través del contenidor de fitxers multimèdia i enganxada de l’URL a un camp personalitzat.
 • Afegir un extracte personalitzat (per al control lliscant destacat).
 • Afegir un extracte regular.
 • Etc, etc..

WordPress facilita la publicació en aquests dies, però encara hi ha alguns trucs excel·lents de WordPress que podeu aplicar per facilitar el vostre procés de publicació.

En aquesta publicació trobareu una sèrie de trucs senzills de WordPress que podeu fer per simplificar, més ràpid i sense estrès el vostre procés de blocatge. Podeu dedicar-vos cinc minuts a llegir aquest article, mitja hora implementant els trucs de WordPress que heu après i en un parell de publicacions, no tindreu més que tornar el temps. Sona bé? Ens enganxem.

Aquí teniu el TOC si preferiu saltar directament a la part que més us interessa:

Trieu un tema que abraci la simplicitat | Dediqueu menys temps a tractar imatges | Teniu molt de compte amb els codis curts que feu servir Escriure més, no distreure | Automatitzar la retenció de visitants | Sorprendre i fer les delícies dels lectors | Aprofiteu el temps de la vostra llista de correu electrònic | Automatitzar la compartició social

Trieu un tema que abraci la simplicitat

El truc més fàcil de WordPress és el que heu escollit pel tema. La història de dalt, del complex que va ser el meu procés de publicació de WordPress, va ser utilitzar un tema complicat de WordPress en un moment en què el nucli de WordPress mancava de moltes de les funcions de les quals ara en tenim, com ara imatges destacades.

Aquí està el secret: podeu eliminar una bona part de la complexitat de publicar mitjançant un tema que inclogui senzillesa i llegibilitat. Amb menys "campanes i xiulets" al tema de WordPress, hi ha menys que et preocupis quan publiquis i podràs treure les publicacions més ràpidament.

Trieu un tema de WordPress que us permeti centrar-vos en el vostre contingut i, a continuació, deixeu que el vostre contingut parli. Tindràs una bona companyia fent això: blogs molt populars com ara hàbits zen i James Clar són llocs molt senzills, amb només el contingut que hi ha a la pantalla.

zenhabits
jamesclear

Són bons exemples de temes de WordPress que abracen la simplicitat Zillah (un tema de creació pròpia de ThemeIsle, el que es fa servir al bloc ThemeIsle; tema gratuït) i Editor independent 2 des de Automattic (l’enllaç de descàrrega es troba a la part inferior de la pàgina).

Zillah
independent-editor-2

Què hi ha més, el senzill no ha de significar sense intuïció per als lectors: en lloc d’un control lliscant complicat de la pàgina principal del vostre bloc, podríeu, per exemple, utilitzar una pàgina d’inici que guia els lectors al contingut que probablement els sigui més interessant..

Aquest és un truc de WordPress molt accessible; si us sentiu frustrats amb el temps que triga a publicar una publicació, simplement feu el canvi a quelcom més senzill.

Dediqueu menys temps a tractar imatges

Un cop hàgiu simplificat el tema de WordPress, ens dirigirem a les imatges a continuació. Aquesta és una altra àrea en què WordPress ha recorregut un llarg recorregut i una sèrie de petits trucs de WordPress poden millorar molt el vostre procés per tractar imatges amb WordPress..

Si utilitzeu imatges d’imatges no editades, podeu reduir àmpliament el temps que dediqueu a la cerca d’imatges mitjançant un complement que crea una cerca d’imatges a la biblioteca de mitjans de comunicació de WordPress. Dreamstime Stock Photos és un complement gratuït que permet fer-ho amb 25 milions de fotografies en stock gratuïtes per triar – des de la mediateca.

Tanmateix, si preferiu dedicar una mica més de temps a les imatges que acompanyen la vostra publicació, sabreu que una mica d’esforç addicional pot resultar en gràfics assassins que milloren realment l’experiència de lectura..


Fotos de stock de Dreamstime Fotos de stock de Dreamstime

Autor (a): Temps de somni

Versió actual: 3.5

Darrera actualització: 6 de març del 2020

dreamstime-stock-photos.3.5.zip


82% de valoracions


Instal·lacions 900 +


WP 3.5 + Requereix

Afortunadament, la creació de gràfics assassins no ha de ser complicat: Snappa és un editor d’imatges basat en un navegador que facilita la creació d’imatges destacades, infografies i portades d’eBooks, així com imatges per a gairebé totes les plataformes de xarxes socials.

Snappa és una eina d’edició d’imatges fàcil d’utilitzar

Una alternativa popular és Canva, tot i que prefereixo Snappa pel seu suport més ampli d’imatges de blocs.

Els trucs de WordPress no s’aturen amb la creació d’imatges. Assegureu-vos que utilitzeu el popular connector gratuït Jetpack d’Automàtics per assegurar-vos que les imatges es redimensionen, optimitzen i s’allotgen automàticament en una xarxa de lliurament de contingut (també gratuïta). Per poder utilitzar aquestes funcions d’imatge, haureu de fer ús del mòdul Photon de Jetpack. Veure aquest vídeo per obtenir instruccions sobre com configurar aquesta configuració.

Un truc de bonificació final: si preferiu buscar fotos en llocs externs, feu-ne servir Ampliar estoc. Stock Up es recopila en 26 llocs d’imatges d’imatges d’estoc realment d’alta qualitat i us permet cercar-los tots alhora, dirigint-vos al lloc original per a la seva descàrrega. Un estalvi de temps excel·lent.

Dedicar menys temps a tractar imatges a l’hora de publicar una publicació de WordPress és una excel·lent fruita poca feina per facilitar el vostre procés de blocatge. Val la pena dedicar-se al màxim per optimitzar aquest procés.

Teniu molta cura amb els codis drecers que feu servir

Els dreceres són una forma còmoda d’afegir formats i funcions potents. Tanmateix, els codis drecers més útils no estan específicament integrats en el nucli de WordPress: els vostres temes i complements són els que afegiu els vostres codis..

Això està bé i permet que els temes i plugins individuals puguin afegir una funcionalitat perfecta. Tot i que no està bé, ho és si utilitzeu codis curts integrats al tema i després canvieu temes, trobareu [codis directes] buits al voltant de les vostres publicacions.

Vull posar èmfasi en aquest punt: si el tema alimentava el codi curt i heu canviat temes, òbviament, no hi haurà cap sortida de funcionalitat adequada, només tindreu [codis directes a tot arreu. Sembla terrible i permet una experiència d’usuari excepcionalment pobra.

Quins són els trucs de WordPress que poden estalviar el dia? Sempre, utilitzeu sempre complements per als vostres dreceres. Si formateixen codis curts, utilitzeu un connector específicament creat. Tot el que vulgueu, us haureu de bloquejar o haver de passar i substituir un munt de claudàtors inútils a totes les publicacions..

M’agrada fer servir Shortcodes Ultimate. És gratuït, integrat i completament característic, sense haver-te inflat. Altrament, no els utilitzo més o menys.

(Nota de l’editor; Shortcodes Ultimate és el nostre complement de dreceres favorits aquí a CodeinWP. El fem servir tot el temps per crear dissenys personalitzats per a les nostres publicacions. Fins i tot a la publicació que esteu llegint ara hi apareixen un bon nombre de drecers SU.)

Sigui la prova futura! Teniu molta cura de quins dreceres utilitzeu.


Plugin de shortcodes de WordPress: shortcodes ultimate Plugin de shortcodes de WordPress: shortcodes ultimate

Autor (a): Vladimir Anokhin

Versió actual: 5.9.0

Darrera actualització: 24 de maig de 2020

shortcodes-ultimate.5.9.0.zip


98% Valoracions


800.000 + instal·lacions


WP 4.6 + Requereix

Escriu-ne més, sense distreure’s

Així, heu simplificat la usabilitat del vostre lloc i el recolzament a prova de futur. Però, què passa amb la producció de contingut? Immergir-se plenament en el procés d’escriptura és l’única millor manera d’aconseguir l’escriptura. Elimineu les distraccions i podreu escriure més ràpidament.

WordPress també ho sap i té integrat un mode sense distracció. El trobareu a la part superior dreta de la interfície d’usuari de l’editor o simplement feu clic a Alt + Maj + G per arribar-hi ràpidament. Un cop comenceu a escriure, veureu tot el que no escriviu que s’esvaeix i us podreu concentrar a les paraules. Mou el ratolí de nou i els menús tornaran.

Mode d'escriptura sense distracció a WordPress

Fins i tot al mode gratuït de distracció de WordPress, encara heu de fer front a les distraccions que s’amaguen a les altres pestanyes, només un Ctrl + Tab. Si sou una disposició de voluntat superior, això no us pot desafiar, però crec que necessito alguns trucs de WordPress que em permetran estar totalment immers en l’escriptura.

Ara entrem al món de aplicacions dedicades a escriptura. Poseu-les en compte amb cura, ja que sovint són raonables i no inclouen els MacBooks i els caputxins amb els quals normalment els trobareu representats.

Vaig a caure: hi ha un munt d’aplicacions d’escriptura, especialment per a Mac; la majoria està bé, algunes són bones, cap té totes les funcions que vull i totes són cares:

 • WordPress.com per a escriptori . Tot i que l’aplicació es va crear principalment per a usuaris de WordPress.com, també funciona amb usuaris que s’allotgen amb instal·lació del complement Jetpack..
 • Ulisses per a Mac (també a l’iPad) és molt bo i és la meva aplicació per escriure. Es pot exportar directament a WordPress, que és molt convenient i generalment té totes les funcions que desitgeu. És car, però si escriu molt valdrà la pena.
 • Escriu i Espai de cartes, també per a Mac, són alternatives més barates que comparteixen moltes de les funcions d’Ulisses.
 • MarkdownPad per a Windows va ser la meva aplicació personalitzada de Windows per escriure amb marca de temps durant molt de temps. No obteniu integració de WordPress, però obteniu un editor molt potent.
 • Nota de l’editor; Els que particularment gaudeixo i faig servir cada dia són: iA Writer i Suportar. La primera és la millor aplicació per escriure per Mac, IMO. Aquesta última té una millor integració amb la barra tàctil MacBook Pro.

suportarAplicació Bear
iawriterAplicació iA Writer

El que tenen en comú totes aquestes aplicacions d’escriptura és assistència a la baixada. Markdown és un llenguatge d’escriptura específicament dissenyat per a la web, dissenyat perquè no haureu de treure els dits del teclat. Tot (formatar, afegir enllaços i afegir imatges) es realitza en línia amb un parell de bits de sintaxi. En resum: Markdown us permet escriure més ràpidament. Això és una introducció neta, si no ho coneixeu.

Una aplicació d’escriptura dedicada pot convertir-se en el vostre lloc per ignorar tota la resta i centrar-vos completament en l’escriptura. El mode gratuït de distracció de WordPress està bé, però utilitza un d’aquests trucs de WordPress i ho pots fer molt millor. Bateu les distraccions! Escriviu més ràpidament i faciliteu els blogs.

Automatitzar la retenció de visitants

Facilitar la publicació et permet dedicar més temps a centrar-te en la qualitat del contingut. Centrar-vos en la qualitat del vostre contingut us donarà un millor bloc. I un bloc millor pot ser un bloc amb més èxit, sempre que us assegureu de poder retenir els visitants.

La visualització automàtica de les publicacions relacionades a la part inferior de cada publicació és una manera fantàstica de mantenir els visitants compromesos: estàs dient "heu acabat una cosa? Està bé, hi ha una altra cosa que és igual de bona."

Jetpack, de nou, té la solució aquí, amb un mòdul de publicacions relacionades integrat. L’activeu, com amb tots els mòduls del connector, sota la configuració. La funció d’assassí de les publicacions relacionades de Jetpack és l’anàlisi de les publicacions que es mostraran al servidor. Això fa que la funció sigui molt amigable amb l’allotjament de WordPress compartit que no pot gestionar tasques intensives en recursos.

Un exemple del bloc de publicacions relacionades:

Funció de publicacions relacionades amb Jetpack

Si preferiu utilitzar un complement autònom, que és molt més intensiu en els recursos, que Missatges relacionats per WP és una opció molt respectada (prima, $ 39).

Sorprendre i delectar els lectors (en lloc de demanar la seva adreça de correu electrònic)

La creació de públic convencional i la saviesa de màrqueting per correu electrònic diu que l’única manera d’adquirir les adreces de correu electrònic dels lectors és oferir algun tipus de "pastanaga": un bonus o incentiu. Però, la saviesa convencional diu moltes coses; segueix-les totes i sempre seguiràs les darreres tendències en lloc de configurar-les.

Hi ha un argument molt fort i molt interessant que ha de fer per sorprendre i fer les delícies dels lectors oferint bonificacions realment valuoses sense exigir correus electrònics i només demanar adreces de correu electrònic un cop venuts els lectors pel valor i la qualitat del vostre bloc.

Penseu-hi així: amb quina freqüència us heu subscrit a llarg termini a un lloc que us ha obligat a donar-li la vostra adreça de correu electrònic?

La resposta és probablement molt poca. Els millors butlletins de correu electrònic que obtinc provenen de la qualitat del contingut del lloc i de la inscripció voluntària. Hauríeu d’adoptar el mateix enfocament al vostre lloc: publicar contingut excepcional, regalar bonificacions excel·lents i no exigir adreces de correu electrònic en cap moment.

Un estudi de cas d’això es practica -i funciona- és del responsable de màrqueting de Sumo.com, Nat Eliason. Nat va matar la seva captura de correu electrònic a favor de regalar contingut i a construir fidelitat i confiança amb els seus lectors. Les visualitzacions del seu lloc tenen va esclatar: el seu lloc ara rep cent milers de visitants al mes i la llista de correu electrònic està creixent molt bé.

Sorprèn i fa encantar als teus lectors en regalar contingut de bonificacions i té un avantatge addicional de ser molt més senzill de configurar. És senzill crear un PDF del contingut que només podeu penjar a través del fitxer de fitxers de correu electrònic de WordPress, no cal la integració del màrqueting per correu electrònic. Aquest és un truc de WordPress que no només us facilita els blogs, sinó que també permetrà als lectors molt feliços.

Nota de l’editor; Tot i que fem moltes coses pel que fa a missatges de correu electrònic en aquest lloc, també proporcionem contingut addicional sense demanar que la gent es subscrigui. Per exemple, si us interessa quins són els plans d’allotjament de WordPress amb la millor valoració, varem fer una enquesta gran per intentar-ho esbrinar. A la publicació de resultats, compartim un fitxer d’exportació en brut amb les dades de l’enquesta: en cas que vulgueu fer la vostra anàlisi. Aquest fitxer es pot descarregar sense haver de formar part de la nostra llista. Comprova-ho.

Dóna-li a les persones contingut de qualitat constant i proporcionaran el seu temps, atenció i trànsit.

Aprofiteu el temps fora de la llista de correu electrònic

Una vegada que els lectors hagin sorprès i encantats tant que se senten obligats a registrar-se a la vostra llista de correu electrònic, és important assegurar-vos que utilitzeu aquest recurs i que contacteu periòdicament amb la vostra llista. Malauradament, crear missatges de correu electrònic per a la vostra llista quan heu publicat un nou article (si és així com podeu publicar el correu electrònic) pot suposar un desafiament de temps massiu, sobretot si el contingut necessita una àmplia reformatació al afegir-lo al servei de correu electrònic..

La solució és automatitzar tot el possible. Hi ha diversos trucs de WordPress que podeu utilitzar aquí, depenent de com sigui de complicada la vostra configuració de correu electrònic:

Envieu nous missatges a un butlletí de correu electrònic mitjançant RSS. Les eines de correu electrònic més populars tenen un "RSS per redactar" funció, per la qual s’extreuen les publicacions noves del vostre lloc automàticament, però haureu de comprovar i enviar manualment. Això fa que gran part del treball gruixut sigui per a vostè. El servei d’automatització IFTTT pot ajudar-vos aquí: aquí teniu què podeu fer amb Mailchimp, per exemple.

Creeu una plantilla de pàgina personalitzada a WordPress per omplir automàticament el correu electrònic. Aquesta segona opció és molt més complicada, però molt més potent: és així com llocs com WPShout i wpMail generen els seus butlletins pesats per contingut (que utilitzen un format consistent) cada setmana. Els dos llocs tenen un plantilla de pàgina personalitzada setup (a la pràctica això utilitzaria codi similar a a pàgina d’arxiu personalitzat) per traure automàticament publicacions que s’ajusten a determinats criteris.

ifttt

Hi ha espai per afegir una introducció personalitzada i tot el correu electrònic complet es pot copiar i enganxar en un proveïdor de correu electrònic. Aquest és un truc de WordPress molt més complicat, però increïblement potent i estalviador de temps.

Nota de l’editor; A més, si us interessen més trucs de WordPress relacionats amb els RSS, els cobrim un parell en una altra publicació del bloc, on parlem de què podeu fer amb diversos "RSS per publicar" plugins.

Segons la meva opinió, els millors butlletins són els que s’envien regularment, amb un toc personalitzat. Aprofiteu el temps de la vostra llista de correu electrònic amb aquests trucs de WordPress, però no automatitzeu totalment; estigueu disposats a invertir una estona per crear la millor experiència de lector possible.

Automatitzar la compartició social

Un altre gran candidat a l’automatització i l’estalvi de temps és compartició social. Tan aviat com publiqueu una publicació, voldreu compartir-la a les vostres xarxes socials, així ho podreu facilitar.

Abans de fer qualsevol compartició social, assegureu-vos que en tingueu SEO de Yoast instal·lat el connector. D’aquesta manera, us assegureu que si teniu una imatge destacada, les xarxes socials es mostren en aquesta i mostraran la imatge al costat de la publicació quan la compartiu. També podeu configurar-les manualment a la configuració de Yoast SEO, però amb un focus en els trucs de WordPress per facilitar la publicació de blocs, no us ho recomanarem. Si voleu obtenir més informació sobre aquesta funció, hi trobareu una guia aquí I no us oblideu que podeu utilitzar els nostres trucs d’imatges anteriors per crear imatges de mida adequada per a les xarxes socials.

Ara que ja heu fet la configuració inicial, és hora de passar a l’automatització real de compartició de xarxes socials. Jetpack de nou pot estalviar el dia aquí: the Publicitat de la funció us permet publicar automàticament a les vostres xarxes socials quan es publiqui una publicació nova. Tot el que heu de fer és connectar Jetpack a les xarxes socials que vulgueu fer servir, i WordPress s’ocuparà de tot el proper cop que publiqueu una publicació nova.

Aquest truc, però, només us ajudarà a compartir la publicació la primera vegada que es publiqui. Per seguir compartint les publicacions i continuar obtenint trànsit nou, en voldreu utilitzar Reviu el missatge antic. Aquest complement facilita la possibilitat de tornar a compartir publicacions dels arxius del vostre bloc i publicar-les automàticament a les vostres fonts socials. Només heu d’establir aquesta configuració, per obtenir els beneficis a llarg termini!

Els trucs de WordPress us ajuden a continuar escrivint!

L’objectiu d’aquests trucs de WordPress és garantir que els vostres processos d’escriptura i publicació siguin fàcils, ràpids i sense dolor. Al cap i a la fi, si aquests processos són més fàcils, és més probable que els realitzeu.

Un bloc de WordPress més senzill d’utilitzar és aquell on podeu publicar més contingut amb més regularitat.

Aquí teniu un resum ràpid que podeu fer referència a:

 1. Abraça la simplicitat: tria un tema que ho reflecteixi.
 2. Dediqueu menys temps a tractar-vos amb imatges mitjançant la utilització de complements d’imatges d’imatges
 3. Proveu el contingut del vostre futur. No utilitzeu dreceres adjuntes al vostre tema.
 4. Utilitzeu una aplicació d’escriptura dedicada per a una escriptura més ràpida i sense distracció.
 5. Automatitzar publicacions relacionades mitjançant Jetpack.
 6. Regaleu bonificacions, no us molesteu amb les incorporacions de correu electrònic.
 7. Automatitzar la vostra llista de correu electrònic (tant com sigui possible).
 8. Automatitzeu la compartició social amb Revive Old Post, Jetpack i Yoast.

Vés i implementa aquestes en aquest moment. El temps que triguem serà més que guanyat en el temps estalviat, a més, tindreu una mica de dolor a la publicació i voldreu publicar més publicacions.

És un triomf, realment. Arribar-hi!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector