Objectius efectius del bloc: la vostra guia definitiva i pràctica per establir, mesurar i assolir els seus objectius com a blogger

Avís! Això no és un altre "cal establir els objectius del bloc" -xafar. Això és més. Molt més. En primer lloc, els fets: els blocs que estableixen objectius, mesuren i s’ajusten a bons objectius, són molt més eficaços que els blocs sense objectius o els blocs sense efectes. Aquesta publicació us explicarà totes les característiques específiques, us explicarà com establir objectius efectius del bloc i, a continuació, com us assegureu de complir-vos..


El fet real de publicar blogs no és fàcil. Tant si teniu configurat un bloc nou, com si esteu desenvolupant un ja existent, asseureu-vos i digueu-vos vosaltres mateixos, "correcte, temps per blog!" és tan útil com seure davant d’un llenç en blanc i dir-se a tu mateix "és bon moment per pintar un quadre!" Per descomptat, per a un nombre molt selecte de persones, aquesta llibertat creativa pot ser alliberadora i inspiradora.

Però, per a la majoria de nosaltres, aquest tipus d’impuls sense sentit pot resultar aclaparador i autodefatiu. Aquest no és un bon lloc per estar-hi, però aquesta publicació us pot guiar des de la confusió fins a l’èxit dels blogs.

El que separa els grans blocs de la resta no és necessàriament la qualitat absoluta de les seves idees o escrits, sinó més aviat la capacitat dels autors de visualitzar-los, dirigir-los i desenvolupar-los en una visió coherent, amb objectius i estratègies a llarg termini. En altres paraules, objectius efectius del bloc.
establir objectius del bloc

Els humans no pensem en termes de creixement compost; preferim pensar linealment. Això vol dir que sobreestimem el que podem aconseguir a curt termini, però subestimem el llarg termini. La definició d’objectius adequada permet vincular les grans ambicions amb les tàctiques del dia a dia, de manera que mai no et caure pel cap, però crucialment, mai no et venguis curts.

En aquesta publicació examinarem els mètodes que podeu utilitzar avui per portar els vostres blocs al següent nivell. Examinarem els components bàsics dels objectius realitzables i les tècniques per formar-los i desenvolupar-los. També mirarem les estratègies d’implementació: posar en pràctica aquests objectius, complir-los i fer el seguiment dels vostres èxits. Finalment, tractarem alguns blocs de ruta comuns i com superar-los.

Comencem amb els conceptes bàsics i feu algunes preguntes difícils sobre per què feu això.

Com formar objectius efectius: començar per què

La primera pregunta que us heu de fer és també la més difícil: per què esteu publicant aquest bloc? Què espereu aconseguir amb ell? Pregunteu 5 blocaires diferents i obtindreu 5 respostes diferents:

Vull una plataforma per expressar la nostra identitat de marca i distingir-nos de la competència
Vull donar un cop d’ull a les nostres empreses

Vull construir credibilitat
Vull connectar-me personalment amb els meus fans
Vull crear una llista de correu electrònic mitjançant un contingut excel·lent

D’aquesta llista podeu generar qualsevol objectiu específic i específic dirigit al vostre propi bloc. Però, tot i que semblen idees perfectament raonables, en realitat no arribaran prou. És a dir, en realitat no aborden els objectius estratègics que hi ha darrere d’un bloc d’èxit.

Quin és l’objectiu de crear una llista de correu electrònic? Quin avantatge tindrà "construir credibilitat" et dóna a la teva indústria? Com ajudarà realment la informació privilegiada al desenvolupament del vostre negoci? Abans d’anar més lluny, assegureu-vos que en tingueu una idea concreta per a què serveix el teu bloc i, si escau, com ajudarà al vostre negoci.

Però espera! També és important tenir en compte que simplement establir objectius del bloc no serà gratificant. No confieu només en el "saviesa imperant" en el negoci. On fer vostè voler la seva bloc estar en un mes? En un any? Cinc anys? Imagineu el vostre ideal "estat d’èxit" i penseu en com podríeu arribar-hi, tractant d’elaborar objectius a curt termini que portin als vostres objectius a llarg termini.

Tot i que semblen convincents inicialment, no hi ha cap valor intrínsec en cap dels exemples anteriors, tret que estiguin vinculats al vostre visió a llarg termini del vostre bloc. Escollir cegament i triar un objectiu us resultarà molt més difícil trobar el disc personal per aconseguir-lo.

Tireu uns minuts. Agafeu un bolígraf i paper. Anoteu algunes idees i esquemes sobre què creieu que és el propòsit del vostre bloc i on ho veieu com a empresa.

Aquesta imatge mostra aquest exercici realitzat per un dels meus clients. Fes un parell de minuts en fer-ho realment i segueix-hi després que hagis cobert els punts evidents. Un cop acabat, podem procedir a buscar com convertir aquestes idees en objectius concrets i assolibles.
objectius del bloc

Bloc SMART per aconseguir objectius efectius

Amb els motius que necessiteu i els que us expliquen, mirem com establir objectius eficaços i manejables per al vostre bloc. D’aquesta manera, us assegureu l’orientació a àrees específiques i millorables i us definireu per a un creixement sostenible i a llarg termini de les mètriques clau.

El marc SMART és l’estàndard daurat quan es defineix l’objectiu. Potser ho heu sentit abans, però és un sistema tan clar que realment es repeteix aquí. SMART és una llista de comprovació de cinc passos per assegurar-vos d’arribar als vostres objectius de la manera més eficient possible. Els objectius SMART són:

Específic

Específic

Les generalitzacions són molt útils. "Millora el meu bloc" és una fita essencialment sense sentit sense paràmetres ni punts finals definibles. Reduir els vostres plans a objectius específics és el primer pas cap a l’èxit, si no, no sabreu en què consisteix!
Mesurable

Mesurable

Això es basa en la idea que cal ser capaç de mesurar els seus objectius per tal que siguin efectius. "Converteix-te en un millor escriptor" no és un objectiu mesurable (com es mesura la bondat?) – "escriu una publicació que obté 100 accions" és.

Realitzables

Realitzables

Segur, algun dia potser voldreu que 100.000 persones llegeixin el vostre bloc. Pot passar, eventualment. Però això no passarà el primer mes. Per aconseguir-ho, necessiteu 10.000, i abans, 1000, etc. Centra’t en el que és possible, si no, et deixarà decebut.
Rellevant

Rellevant

Es torna al nostre primer punt: assegureu-vos que establiu objectius rellevants per la raó per la qual publiqueu el vostre blog en primer lloc. L’acumulació de subscriptors de correu electrònic només per això proporciona la sensació de que els números marquen, però realment no serveix de res. En lloc d’això, intenteu establir un objectiu com ara "augmentar el percentatge de clics a la pàgina del producte un 30%", directament vinculat als objectius de generació d’ingressos a llarg termini.
Limitada en el temps

Limitada en el temps

Una manera d’incendir segur per ignorar alguna cosa és no posar-hi cap restricció de temps. L’objectiu senzill "escriu 10 blocs" té un impuls marcadament diferent a "escriu 10 blocs fins al novembre". Poseu límits difícils al vostre temps per assegurar-vos que teniu un motiu per fer les coses avui en dia.

Aleshores, quan ajuntes tot això, en què es veuen els objectius del blocatge SMART? Podem dividir-los en tres tipus d’objectius diferents:

Objectius de creació: es tracta d’establir objectius per a la vostra producció creativa:

 • "Escriviu 500 paraules al dia aquesta setmana".
 • "Creeu 3 nous conceptes diferents del bloc per al vostre nínxol aquest trimestre".
 • "Publicar-lo en un mitjà nou (vídeo, podcast, etc.) aquest mes per arribar a un públic clau diferent".

Objectius de rendiment: es refereixen al funcionament del vostre bloc:

 • "Augmenta el trànsit de blocs un 10% en quatre setmanes".
 • "Publica quatre blocs més aquest trimestre que el trimestre passat" .
 • "Augmenta la taxa d’inscripció de correu electrònic un 15% aquest trimestre".

Objectius d’optimització: es relacionen amb la vostra pròpia comprensió del procés objectiu:

 • "Llegiu i feu notes sobre 4 articles clau durant les dues setmanes següents".
 • "Configura Google Analytics al bloc i comprova els números un cop per setmana, actualitzant els resultats en un full de càlcul".

Torneu a la llista que vau fer anteriorment. Tant de bo ara mateix comenceu a comprendre com podeu prendre aquestes idees vagues i convertir-les en objectius SMART viables. Tireu cadascuna de les idees que us vau escriure inicialment i intenteu desenvolupar cinc objectius concrets.

Realment val la pena dedicar-hi el temps: de la mateixa manera que qualsevol cosa, establir objectius per al vostre bloc és més fàcil amb la pràctica. Quan hagueu acabat, torneu aquí i veurem com podeu implementar aquests objectius.

Com seguir els objectius del bloc: assegurar-vos que seguiu el vostre blog

Ara hauríeu de tenir idea del tipus de format que heu d’utilitzar per estructurar els vostres objectius per fer-los més efectius, així com per obtenir algunes idees per al vostre propi bloc. Però, i els processos que hi ha darrere de la confecció i l’adherència als objectius del bloc? Quins mètodes podeu utilitzar per assolir els objectius del vostre blog a llarg termini?

Primer, un parell de punts evidents:

No assumiré massa objectius alhora. És millor assolir un parell d’objectius del bloc que no pas a les deu. Pretén aprofitar els vostres èxits i prioritzar el que es pot funcionar, en comptes d’intentar tenir èxit al mateix temps..
II. Redactar els seus objectius un lloc destacat els mantindrà al capdavant de la vostra ment. El vostre tauler d’anuncis; el quadern sempre el teniu pràctic; el bon antic post-it-note-stuck-to-your screen; qualsevol cosa que funcioni per a vostè. Simplement recordar-los constantment us ajudarà a comprometre-vos amb els vostres objectius.

III. Cerqueu el que no prioritzeu. Feu clares les fronteres que no us preocuparan mentre treballeu en un conjunt específic d’objectius. Centrat a construir el trànsit general del vostre lloc? No presteu atenció al nombre de comentaris de cadascuna de les publicacions. L’establiment dels límits s’eliminarà "interferències" que d’una altra manera podria donar una sensació desmoralitzadora de fracàs al no aconseguir totes les coses alhora.
IV. Fer un objectiu específic "desencadenants". Així, en lloc de dir-se a tu mateix "escriu cada setmana", intenteu establir l’objectiu de "escriviu tots els dimarts després de dinar" o similar. Això es torna a la "limitada en el temps" aspecte del marc SMART i us ajudarà a establir temps rutinaris i concrets per treballar en els vostres objectius del vostre bloc.

Analitzem les estratègies d’un blogger amb èxit i desglossem-les per obtenir una estructura clara, senzilla però potent de fixació d’objectius que pugui portar el vostre bloc al següent nivell.

Procés de fixació / revisió d’objectius a tres nivells

Una de les maneres més efectives d’obtenir la visualització d’objectius a llarg termini en el context de curt termini és un procés de revisió de tres nivells desenvolupat per Tiago Forte (Tiago és excel·lent en aquest tema, però enllaça amb el seu bloc Mitjà només pagat; aquí es pot trobar una versió del mateix). En el procés de revisió, trieu i feu un seguiment dels vostres objectius diaris / setmanals / trimestrals més importants. Això us ajuda a fixar els vostres objectius més reduïts en el context dels objectius generals del bloc, permetent-vos treballar eficaçment en petites tasques amb la confiança que tots estan al servei de la vostra visió a llarg termini..

L’enorme benefici d’aquest sistema és que evita la trampa de respondre a allò que hi ha urgent en un moment donat, en lloc del que hi ha important. Utilitzo això per ajudar els meus clients a prioritzar el contingut del bloc i, fins i tot, per a la meva pròpia gestió de tasques del dia a dia. És increïblement eficaç i pràctic, sovint, aquestes coses són absolutament poc realistes en la quantitat de temps que demanen, però aquest procés aconsegueix un bon equilibri entre el temps de treball del lloc on aneu i el temps del treball. Llavors, com funciona el procés de tres passos, per ajustar-se als objectius del bloc?

 1. A nivell de marcatge d’objectius trimestrals hauríeu d’elaborar 3 objectius del bloc principal durant les properes 13 setmanes. Reviseu el vostre darrer trimestre (mitjançant ressenyes setmanals): els vostres èxits, èxits i fracassos. Proveu i visualitzeu el vostre ideal "estat d’èxit"; els objectius a llarg termini han d’ajustar-se / canviar / llençar? Apropa tants objectius per al proper trimestre com puguis. A continuació, reduïu aquest conjunt. Quin seria l’objectiu més emocionant, el més memorable per assolir? Què faríeu amb el vostre bloc donat temps o recursos il·limitats? Seguiu treballant fins que tingueu tres objectius clars i clars del bloc per al proper trimestre.
 2. Fixació d’objectius setmanals és àmpliament similar. Desgloseu els objectius del vostre blog trimestral en períodes més curts (setmanes 1-5, 6-10, etc.) i calculeu els objectius a un nivell cada vegada més micro. Això us hauria de portar un parell de minuts a la setmana. M’agrada fer-ho un dilluns al matí, però les tardes de divendres funcionen millor per a algunes persones. Cada setmana, compliu els objectius trimestrals, assegureu-vos que encara tinguin sentit per a vosaltres; reviseu el que heu aconseguit al vostre bloc la setmana passada i, a continuació, trieu un nou conjunt d’objectius per a la setmana que ve, relacionats amb els vostres objectius trimestrals.
 3. Probablement no treballareu al vostre bloc amb prou freqüència per justificar la configuració objectius diaris, però utilitzeu el mateix principi sempre que treballeu durant la setmana: lliga el treball que prioritzeu amb els objectius setmanals, en lloc del que és urgent. Generar, per exemple, tres dos dos quan s’asseu a treballar al teu bloc, basat en els teus objectius setmanals, és una manera realment eficaç d’obligar-te a centrar-te en allò que és important. Resulta útil registrar en un document el que he fet, per la qual cosa és fàcil de revisar al final de la setmana.

A la pràctica, si un dels vostres objectius és augmentar el trànsit per augmentar la generació de plom per al vostre producte, és possible que trobeu més temps fent promoció per a les vostres publicacions del que de qualsevol altra manera. Això és bo! Un problema comú en els blocs que veig és que la gent passa edats escrivint-les, però no ha explicat a ningú el contingut que han publicat. La mica de validació per fer la promoció addicional que aporta visitants addicionals també us proporcionarà aquest impuls de motivació addicional que necessiteu per continuar treballant al vostre blog.

Seguiment dels seus èxits de bloc: autoavaluació eficaç i rendició de comptes

Fer un seguiment de tots aquests objectius i els vostres èxits super important. No som gaire bons en contenir diversos pensaments al nostre cervell alhora, però està bé; per això vam inventar escriure! El fet d’assegurar-vos que teniu els objectius del vostre blog anotats en algun lloc no només és útil per motius d’organització, sinó també per a la vostra pròpia motivació personal.

No hi ha res més satisfactori que fer clic a pàgina després de pàgina de tasques finalitzades amb èxit per a un recordatori que els vostres objectius es poden assolir..

Una bona ploma i paper vell és la forma més senzilla; un full de càlcul senzill pot ser eficaç o hi ha una gran quantitat d’aplicacions de productivitat que es poden tenir en compte. No tingueu por de passar una estona amb un munt de diferents per veure què funciona per a vosaltres.

El seguiment dels vostres èxits és només una forma de rendició de comptes, en aquest cas, només a vosaltres mateixos. Però una de les millors maneres d’assegurar-se que s’adhereix als teus objectius és rendició de comptes externa. Res no és tan motivacional com el coneixement que algú altre us farà una comprovació i veurà com esteu!
Captura de pantalla d’un full de càlcul d’objectius del blocAquesta és una captura de pantalla del seguiment de paraules clau que vaig configurar i controlar cada setmana quan vaig iniciar el meu bloc. Has de començar per algun lloc!

Hi ha diverses maneres de provar de rendir comptes externament als objectius del vostre blog:

 • Discutiu els seus objectius amb un amic o company un cop a la setmana. Dobleu els punts si també els heu ajudat a aconseguir els seus objectius. Ho faig un cop al mes amb un amic que treballa en una indústria totalment diferent. La perspectiva exterior és molt útil.
 • Si voleu augmentar una mica les apostes personals, podeu provar un servei com ara Beeminder o StickK. Aquests són serveis que utilitzen el programa "empenyér" teoria de la motivació per aconseguir que us atengueu a les vostres promeses. Poseu una certa quantitat de diners a la línia fixada amb objectius quantificables. Si no aconseguiu els vostres objectius (digueu un cert temps), els vostres diners seran donats a beneficència!
 • Per ser responsable davant encara més persones, podríeu comprometre-vos a publicar actualitzacions periòdiques als vostres fluxos de xarxes socials sobre l’estat de progrés cap als objectius del vostre bloc. WPShout, per exemple, ha publicat un llarg article cada dimarts dels darrers quatre anys. Els lectors esperen veure publicacions noves publicades en aquest calendari. Això crea una enorme pressió de responsabilitat i la gran quantitat de la publicació és una de les raons principals per a les quals no s’ha trencat durant anys literalment..

Podeu fer el vostre propi gir a qualsevol dels elements anteriors. A CodeinWP ja fa temps que creiem en el valor de regular informes de transparència (podeu trobar tots els nostres aquí). Es tracta d’un gir a dos dels punts anteriors. Hem trobat que són una de les millors maneres de visualitzar, enganxar-nos i assolir els nostres objectius, a més de compartir amb els nostres lectors els avantatges de fer-ho. Escrivim els nostres mensuals i actuen com a eix central per avaluar els nostres èxits mensuals, fracassos i marge de millora. També ens proporcionen un espai més personal en el qual podem deixar caure el nostre "professional" façana una mica i parlem de les nostres opinions honestes sobre la direcció actual de CodeinWP.

Aquesta és la part d’assolir objectius efectius del bloc que és fàcil de saltar, ja que es necessita temps. Aquesta vegada, però, treballar al vostre bloc, més que al vostre bloc, és una part realment important per avançar. Ensenyarem els punts sobre l’adhesió als objectius del vostre bloc a la següent secció, consultant alguns bloqueigs de ruta.

Blocs de ruta comuns que s’obtenen en la manera de que les persones compleixin els seus objectius del bloc

"Tot està molt bé", Et sento dir, "però cada vegada que intento fixar-me objectius sempre passen malament! Sempre està sentint tan fàcil quan només no ho és!" Bé, tinc bones notícies per a vosaltres: l’heu deixat a la llista de l’article. Clarament teniu ganes de millorar el vostre joc-objectiu del bloc i heu superat amb escreix el major obstacle: no renunciar.

És molt fàcil entrar en la mentalitat que, ja que vas intentar ser bo en establir objectius una vegada i no va funcionar, no tornarà a funcionar mai més. Vegem tres bloqueigs de ruta habituals que tenen persones quan s’estableixen objectius del bloc i com evitar-los:

massa
El primer, i no puc subratllar això, és marcant massa objectius alhora. Hi ha centenars d’objectius que podríeu establir per millorar-lo. Heck, hi ha centenars de maneres només per obtenir trànsit. Si els intenteu fer tots alhora, us abrumareu i no en trobeu cap. Tres és un bon nombre.
desenfocada
La segona és establiment d’objectius no centrats – Està molt bé començant un nou bloc i pensant en tu, "Vull iniciar una conversa". Però què vol dir això? Voleu animar una animada discussió als comentaris dels vostres blocs? Voleu que les vostres idees estiguin escrites i comentades en altres llocs? Voleu escriure publicacions de convidats en altres llocs i incloure convidats al vostre lloc? I per què voleu fer aquestes coses? Focus.
poc realista
El tercer és establir objectius poc realistes. Com ja hem vist més amunt, dir-vos que arribareu a 100.000 visualitzacions el vostre primer mes, simplement no és possible si no és que ja és un escriptor fantàsticament conegut en altres llocs. Vés a tu mateix perquè només obtindreu 100 visualitzacions al mes quan els blocs ben establerts atrauen desenes de milers no us ajudaran.

Tant de bo, però, el que hem après fins ara us ajudarà a saber què ha passat amb els problemes anteriors i com resoldre’ls. No puc subratllar prou la importància de la configuració uns quants objectius assolits i centrats, i enganxant-se a ells. Si només sembla un sentit comú, és així, perquè és així. Ens han condicionat "Somia en gran" i de vegades el nostre primer impuls és ignorar les realitats d’aconseguir aquests grans somnis.

Sobretot: no et rendeixis. Recordeu que us centreu en un creixement lent i compost. Lligueu aquests objectius diaris, setmanals i trimestrals als objectius del vostre blog a llarg termini i realment veureu resultats amb el pas del temps.

Ja esteu preparats per centrar-vos i continuar amb la feina

Aquest post ha estat la vostra guia introductòria per establir, mesurar i assolir objectius efectius del bloc. Ens hem fixat en:

 • La importància d’entendre per què feu bloc.
 • El marc d’establiment d’objectius SMART.
 • Consells per complir amb els teus objectius.
 • Un estudi de cas d’una estructura eficaç de fixació d’objectius.
 • Blocs de carreteres habituals que poden obtenir una forma de fixació d’objectius efectiva.

El següent pas, doncs, és treure aquest marc i aplicar-lo al vostre bloc. No us ho penseu com un conjunt d’instruccions obligatòries, sinó com un conjunt de directrius que podeu personalitzar per adaptar-vos a la vostra situació. Pot ser que només necessiteu una part per funcionar amb més eficàcia. Si és així, fantàstic! Proveu-ho, mireu el que us funciona millor i no us pareix tant amb els trossos que no necessiteu.

L’objectiu amb aquest (sense cap intenció) és ajudar-lo a centrar-vos i fer progressos, no a generar meta-treballs que us allunyi de la tasca a la mà, per tant, personalitzeu-vos fins a obtenir una configuració que us convé..

Els blogs no són mai fàcils. Però no ha de ser complicat. Els marcs de fixació d’objectius són en definitiva claredat de la visió. Eliminar capes de complexitat mitjançant la definició d’objectius clars i eficaços alliberarà l’espai al capdavant, cosa que us permetrà passar menys temps de preocupació vagament per la direcció del vostre bloc i més temps per crear contingut excel·lent..

I, en definitiva, això és el que fa que sigui un gran bloc.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map