Les millors plataformes de blocs per al 2020: aquí teniu la presentació del vostre següent bloc

Les millors plataformes de blocs per al 2020: aquí teniu la presentació del vostre següent bloc

Les millors plataformes de blocs per al 2020: aquí teniu la presentació del vostre següent bloc
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Triar entre les millors plataformes de blocs del mercat pot ser difícil per a aquells que només comencen amb els blocs. Hi ha un gran nombre d’opcions per fora, amb cadascuna d’elles proporcionant un conjunt de funcions no tan diferents.


Com podeu fer la vostra idea i triar una plataforma que tingui la sensació que ha estat feta a la vostra mida i les vostres necessitats específiques?

Aquí us ajudarem!

Aquí teniu una llista de les millors plataformes de blogs disponibles avui dia, a més de les que les diferencien les unes de les altres.

Millors plataformes de blogs

Contents

La diferència bàsica entre les millors plataformes de blocs

Les plataformes de blocs que s’han cobert aquí es poden dividir en dues categories:

 • Serveis de publicació de blocs – un servei de publicació de blocs és una plataforma on podeu registrar-vos i crear el vostre bloc; no necessiteu un servidor i pugueu utilitzar un subdomini existent de la plataforma
 • Sistemes de gestió de continguts (CMS) – un CMS és un programari allotjat en un servidor i també ha de connectar-se a un nom de domini; aleshores, podeu aprofitar les capacitats del CMS i editar les vostres publicacions i pàgines del vostre blog de manera semblant a com ho faríeu amb Google Docs, mitjançant una interfície d’interès excel·lent

En termes de complexitat, els serveis de publicació de blocs són més fàcils d’utilitzar, però tenen una capacitat limitada de personalitzar funcions. Si teniu previst crear un bloc gratuïtament, n’heu de triar un.

Amb un CMS, les possibilitats són il·limitades, però costa un manteniment d’un servidor i l’adquisició d’un domini.

En general, si la facilitat d’ús és la primera cosa que heu de seguir, probablement us resultarà millor amb els serveis de blocs. Si el control complet i la llibertat completa amb el vostre bloc és una cosa que valoreu més, aneu amb un CMS és el camí més adequat per a vosaltres.

La nostra llista de les millors plataformes de blocs inclou una combinació d’ambdues categories per a diversos usuaris.

Sense més dilacions, aquí teniu la nostra llista (en cap ordre particular):

Sis de les millors plataformes de blocs en comparació

WordPress.org: WordPress amb allotjament independent

La versió independent de WordPress requereix que descarregueu una còpia del programari de WordPress i la instal·leu en un servidor. Tot i que, les principals empreses d’allotjament us facilitaran aquest pas tenint cura de la instal·lació mateixa.

Tot i que, aquesta opció proporciona una major flexibilitat, comporta un cost afegit d’un servidor web i d’un nom de domini.

wordpress.org

Qui hauria d’utilitzar WordPress que s’allotgi?

WordPress, allotjament independent, ha esdevingut la plataforma de llocs web més popular de tots, i això no significa només els blocs. Més del 32% de WordPress utilitza WordPress en línia.

WordPress és una solució fantàstica si voleu tenir un control complet sobre el vostre bloc i ser capaç de personalitzar tots els aspectes.

D’altra banda, no podeu llançar de forma gratuïta un bloc de WordPress. Per fer coses pel costat barat, podeu esperar pagar al voltant de 60 dòlars anuals.

A continuació, es mostra el tauler de control de WordPress:

Tauler de comandament de WordPress.Org: flexibilitat addicional dels temes i complements

Quin és el preu?

WordPress en si és un programari de codi obert, que podeu descarregar i executar localment o en un servidor web. Es poden pagar, però, alguns temes i plugins.

A part d’això, podeu obtenir un pla d’allotjament per al voltant de 4 dòlars / mes. i un nom de domini al voltant de 15 dòlars / any.

Llegiu-ho per obtenir més informació sobre com iniciar un bloc amb WordPress que s’allotja (pas a pas).

Puc fer servir un domini personalitzat?

Sí, qualsevol servidor on allotgeu WordPress es pot associar a un domini personalitzat.

Què es pot personalitzar?

En una paraula: tot. Podeu personalitzar el disseny, maquetació i contingut de cada element del lloc.

Puc obtenir ingressos amb el meu bloc?

Com que el control de tot el bloc recau en administrador web, la monetització és fàcil, ja sigui mitjançant un complement, o afegint codi HTML personalitzat al tema.

Aquí teniu cinc mètodes fiables per obtenir ingressos monetaris d’un bloc.

Pensaments finals a WordPress.org

WordPress és el líder indiscutible del món dels blocs. Amb més del 32% de tots els llocs amb WordPress, és difícil discutir que és probable que la majoria de la gent estigui més que feliç si trien WordPress. Sens dubte és una de les millors plataformes de blocs rellevants en l’actualitat.

Blogger (www.blogger.com)

Blogger és una plataforma de publicació de blocs de Google.

Podeu registrar-vos amb el vostre compte de Google i utilitzar un dels temes predeterminats per començar amb un subdomini de blogspot.com.

En pocs minuts, el teu bloc hauria d’estar en directe.

blogger

Qui hauria d’utilitzar Blogger?

Està pensat per a principiants que vulguin iniciar-se ràpidament sense molta molèstia.

Aquí teniu el tauler de Blogger amb estadístiques i altres opcions:

Tauler de Blogger amb estadístiques i altres opcions

Quin és el preu?

Blogger com a servei és totalment gratuït d’utilitzar.

Puc fer servir un domini personalitzat?

Sí, podeu enllaçar el vostre bloc amb un domini o un subdomini.

Què es pot personalitzar?

Podeu penjar widgets i temes personalitzats. Si coneixeu HTML, CSS i JavaScript, fins i tot podeu editar el codi font del vostre blog dins de Blogger.

Puc obtenir ingressos amb el meu bloc?

Sí, Google AdSense està integrat al servei Blogger i la seva activació és fàcil. També podeu afegir serveis publicitaris de tercers afegint el JavaScript rellevant en un giny o dins del codi font del vostre bloc.

Pensaments finals a Blogger

Blogger és una de les millors plataformes de blocs per iniciar el vostre nou bloc a causa d’una breu corba d’aprenentatge i la capacitat de personalitzar posteriorment. Així, es pot començar amb les funcions bàsiques a Blogger i, finalment, passar a funcions personalitzades avançades, convertint-lo en una de les millors plataformes de blogs per a principiants. Aquí hi ha un comparació detallada de Blogger i WordPress, per si us interessa.

Mitjà (mitjà.com)

Medium és una plataforma de publicació de blocs que se centra en l’experiència de lectura. Va ser fundat per Evan Williams, que casualment també va cofundar Blogger abans que fos adquirit per Google.

A Mitjà, podeu crear publicacions associades amb el vostre usuari o bé crear una publicació amb un disseny personalitzable. L’USP of Medium és un editor de blocs fàcil d’utilitzar que se centra en el vostre contingut.

mitjà

Qui ha d’utilitzar Medium?

Com Blogger, està pensat per a principiants que vulguin iniciar-se ràpidament.

A continuació, es mostra el que sembla la interfície quan afegiu una publicació a Medium:

L'Editor de text mitjà: afegir una publicació a mitjà

Quin és el preu?

Per als editors, Medium és gratuït. Hi ha, però, un model de subscripció perquè els lectors obtinguin el millor contingut personalitzat.

Puc fer servir un domini personalitzat?

No, aquesta característica es va quedar desfasada el novembre de 2017. La vostra publicació només es pot allotjar medium.com/publication-slug.

Què es pot personalitzar?

Per a publicacions no associades a una publicació, heu d’utilitzar el tema predeterminat. Per a publicacions, podeu personalitzar les capçaleres, el favicon i la disposició de les publicacions. Tanmateix, realment no podeu entrar en el codi HTML per canviar els elements individuals. Això és ideal per a aquells que no tenen coneixement de les tecnologies web, però deixen els altres amb ganes de més.

Puc obtenir ingressos amb el meu bloc?

Sí, però les opcions són limitades i canvien freqüentment. Actualment, només hi ha una manera de guanyar, a través del programa Programa de socis – un programa on els autors es paguen en funció de la participació dels lectors.

Pensaments finals sobre el mitjà

El mitjà és fantàstic en el que fa: permetre-li llegir. Tot i això, entre les altres millors plataformes de blocs, les funcions són limitades, sense opció de connectar un domini personalitzat o obtenir ingressos de forma gratuïta. Potser seria la vostra opció per a una publicació única, però probablement haureu de triar una altra plataforma si teniu previst fer un bloc a llarg termini.

WordPress.com: WordPress allotjat comercialment

Una versió allotjada comercialment de WordPress, o WordPress.com, com és coneguda popularment, és una plataforma de publicació de blocs basada en el motor de WordPress, proporcionada per Automattic.

Podeu llegir-ho per obtenir més informació sobre les diferències entre les versions comercials i les que s’allotgen de WordPress.

wordpress.com

Qui hauria d’utilitzar WordPress.com?

Una versió de WordPress amb allotjament comercial és ideal per a principiants que encara no estiguin disposats a gastar en noms de domini o en costos de servidor.

A més, WordPress.com destaca simplement com a "alternativa a Blogger."

Aquí es mostra el tauler de WordPress.com:

Tauler de comandament de WordPress.com: opcions limitades de pla gratuït

Quin és el preu?

WordPress.com ofereix tres plans per sobre del pla gratuït: per a personal a 4 dòlars al mes, Premium a 8 dòlars al mes i per a negocis a 25 dòlars al mes.

El pla Personal us permet utilitzar un domini personalitzat, elimina la publicitat nativa per WordPress.com i proporciona atenció al client. Amb plans superiors, obtindreu accés a més emmagatzematge amb més possibilitats de personalització.

Puc fer servir un domini personalitzat?

Sí, però necessiteu un pla de pagament per això.

Què es pot personalitzar?

Primerament, podeu triar entre una varietat de temes gratuïts (dissenys) que us ajudaran a crear un aspecte diferent per al vostre bloc. També podeu personalitzar el tema de manera bàsica: afegiu widgets, menús i ajusteu el disseny.

Per obtenir una mica més en termes de personalització, haureu d’actualitzar a un pla de pagament.

Puc obtenir ingressos amb el meu bloc?

Tot i que es mostren anuncis de WordPress, podeu afegir anuncis personalitzats mitjançant JavaScript als ginys. Per obtenir més llibertat, però, cal actualitzar a un pla de pagament.

Pensaments finals a WordPress.com

És una bona opció per a un principiant, amb l’opció de migrar a una versió independent de WordPress més endavant. Tot i així, les funcions són una mica limitades en comparació amb la versió de WordPress que s’allotja, més que en un minut.

Wix (www.wix.com)

Wix és principalment un creador de llocs web que us permet crear un lloc mitjançant un pràctic editor arrosseguable.

Podeu triar entre les més de 500 plantilles i ajustar el lloc perquè sembli que voleu.

Wix us permet crear un bloc de treball en pocs minuts i us encarregareu d’acollir el vostre bloc.

wix

Qui hauria d’utilitzar Wix?

Wix s’adapta més si voleu crear un lloc web estàndard i no tant un bloc clàssic. Tot i que hi ha disponible un mòdul de blocs, no es tracta de Wix.

Com podeu personalitzar el vostre bloc amb Wix:

Creació d’un lloc a Wix: personalització d’elements

Quin és el preu?

Gratuït, a més Wix té plans mensuals de 5,00 dòlars, 11,00 dòlars, 14,00 dòlars, 29,00 dòlars, convertits a la vostra moneda local. Aquests plans van des de connectar el vostre domini fins a crear una botiga de comerç electrònic complet.

Puc fer servir un domini personalitzat?

Sí, tot i que només està disponible als plans de pagament.

Què es pot personalitzar?

Wix us permet personalitzar tots els elements del lloc sense tenir coneixement de les tecnologies web. Això va des de diversos elements de text (capçalera, descripció, llista) fins a imatges, ubicacions i formularis. Tot i això, el procés per editar el codi de les pàgines és una mica complex.

Puc obtenir ingressos amb el meu bloc?

Sí, podeu afegir anuncis personalitzats mitjançant elements HTML a Wix, tot i que també es mostrarien elements de marca Wix al pla gratuït.

Pensaments finals sobre Wix

Wix us ofereix molta llibertat per expressar la vostra imaginació, amb un coneixement mínim o gens de programació. Tanmateix, com he dit, el blogging no és el focus de Wix, que no el converteix en una selecció superior entre les millors plataformes de blocs. Els desenvolupadors experimentats també poden voler passar a una opció que els proporcioni més llibertat. Heus aquí com es compara Wix amb altres constructors de llocs.

Fantasma (ghost.org)

Iniciat per un antic desenvolupador de WordPress, Ghost és una plataforma de blocs basada en JavaScript.

L’únic objectiu de crear Ghost era el focus en els blocs. Tot i que Ghost ofereix una versió allotjada comercialment, aquesta publicació només parla del programari que podeu utilitzar al vostre propi servidor.

fantasma

Qui hauria d’utilitzar Ghost?

Ghost és una bona opció per a algú que desitgi una experiència de publicació senzilla i una bona interfície d’usuari. Tanmateix, Ghost requereix habilitats tècniques importants per configurar i executar.

Això és el que sembla quan editeu el contingut del vostre bloc amb Ghost:

Editor de text fantasma: centrat en l’escriptura

Quin és el preu?

Ghost és un programari de codi obert i, per tant, està disponible de forma gratuïta per descarregar i executar (tot i que no és tan fàcil trobar aquest enllaç de descàrrega directa; l’única opció viable sembla ser via GitHub i no el lloc web oficial Ghost). Tot i això, també hi ha alguns temes i complements de pagament per Ghost (com també n’hi ha per a WordPress). Al mateix temps, si opteu per la versió allotjada comercialment de Ghost, haureu de pagar una quota de subscripció a partir de 29 $ / mes.

Puc fer servir un domini personalitzat?

Sí. Podeu associar el vostre bloc fantasma a un domini personalitzat.

Què es pot personalitzar?

Podeu personalitzar pràcticament tots els elements sobre el vostre bloc, tot i que el suport per a Ghost quant a temes i complements encara és deficient en comparació amb WordPress.

Puc obtenir ingressos amb el meu bloc?

Sí, Ghost té la possibilitat d’afegir codi personalitzat al vostre lloc per fer publicitat.

Pensaments finals sobre el fantasma

Tot i que WordPress és una opció millor en termes de suport i personalització, es pot preferir Ghost si valoren una interfície / experiència de publicació no obstruïda..

Aquí hi ha un detall més a fons comparació entre Ghost, WordPress i Mitjà.

Millors plataformes de blocs: conclusió

Hem comparat una gran quantitat de dades en aquesta comparació i esperem que us sigui útil per a aquells que busqueu les millors plataformes de blocs ara mateix..

Aquí hi ha un resum en poques paraules:

 • WordPress.org – WordPress que s’allotja: la plataforma de blocs més popular de tots ells i una opció impressionant per a les persones que volen tenir el control total del seu lloc web / bloc
 • Blogger – i la plataforma de blocs de vells col·legis per a aquells que volen començar amb un bloc bàsic
 • Mitjà – una plataforma de publicació web nova de maluc que us ofereix una audiència per llegir el vostre treball, però no us permet fer gaire marca o personalització amb el vostre bloc
 • WordPress.com – Actualment és la millor opció per a aquells que vulguin iniciar un bloc de forma gratuïta, però sense finalitats comercials
 • Wix – un creador de llocs web avançat; és probable que sigui una bona opció per a aquells que necessiten més que un bloc
 • Fantasma – una plataforma de blocs d’avantguarda que pretén proporcionar una interfície d’usuari clara i una experiència de publicació excel·lent; encara no és molt popular entre les millors plataformes de blocs

Quina plataforma fareu servir per al vostre bloc? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació.

Nota de l’editor. L’equip de CodeinWP està format per WordPress amb allotjament independent. És, amb molt, la plataforma més versàtil del grup i, a més, us proporciona el major control. A continuació, us detallem com iniciar un bloc mitjançant WordPress.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector