Imatges gratuïtes per als blocs: com aconseguir-les i utilitzar-les de manera eficaç (advertència! Consells no obvis, recolzats en dades)


Diuen que les publicacions del bloc amb imatges obtenen al voltant d’un 94 per cent més de visites que les que no tenen. [1]

Sí, està bé, però ho són "només nombres"?

Vull dir, hi ha algun motiu particular per què les imatges funcionin bé en els blocs de WordPress, o simplement ens agrada mirar-les … sense necessitar més explicacions?

Més important, totes les imatges són iguals? Només necessiteu "una imatge" per al vostre bloc, no importa què hi ha? O potser el tipus d’imatge fa la diferència?

Avui, ho descobrim. Coses que tractem en aquest post:

 • Per què les imatges són superiors al text.
 • Per què algunes imatges funcionen mentre que d’altres cauen de pla.
 • Com / on obtenir imatges gratuïtes per al vostre bloc.
 • Què cal fer amb les teves imatges per configurar-les per al màxim impacte.
 • Com fer que les teves imatges siguin úniques i diferents de les de tots.

Informació de bonificació: Aquest post tracta de com. Com en: com fer que les teves imatges semblin impressionants i com utilitzar-les de manera eficaç al lloc. Tanmateix, no afecta tant els aspectes tècnics.

Aquí està el tema, les imatges solen contribuir al temps de càrrega del vostre lloc força. I si no els gestioneu correctament, podeu acabar amb un lloc de càrrega lenta = un desastre a Google i a la vista del vostre públic. Una manera d’evitar-ho, entra al nostre curs gratuït d’errors en accelerar el lloc de WordPress. Només cal fer clic aquí.

Per què imatges?

Siguem tòpics …

Una imatge val més que mil paraules! … yada i yada.

Però perquè? Què és el que fa que una imatge valgui la pena?

Hi ha hagut una gran quantitat de recerques sobre aquest tema, però hem de presentar dues peces:

 • En primer lloc, el psicòleg Albert Mehrabian explica que el 93 per cent de la comunicació humana no és verbal, que es deu a possibles milions d’anys d’evolució, durant els quals no vam tenir coses com "llenguatge" desenvolupat encara. Els nostres cervells s’adaptaven a això. De fet, poden esbrinar elements visuals simultàniament, mentre que el llenguatge modern es descodifica de manera seqüencial, que simplement triga més temps. [2]
 • Aleshores, hi ha un interessant estudi de Nielsen que fa un cop d’ull més detallat "pàgina de l’equip" més a FreshBooks.com. La pàgina mostra imatges de perfil al costat de breus biografies. Resulta que els visitants d’aquesta pàgina dediquen un 10 per cent de temps més a mirar aquestes fotos que a llegir les biografies. I això malgrat que el text consumeix un 316 per cent més d’espai a la pàgina. [3]

pàgina de l’equip de llibres de llibres

Per tant, per donar-vos una resposta breu, les imatges funcionen perquè els nostres cervells prefereixen que el contingut de text.

Dit això, no totes les imatges es creen iguals. I aprendre la diferència entre una bona i una mala imatge significa tot.

Nota. No parlo de la qualitat tècnica de la imatge, per cert. Com les imatges pixelades o borroses i les cruixents No es tracta d’això.

imatge de qualitat?

El mateix estudi de Nielsen (esmentat anteriorment) també parla del defecte principal de les imatges decoratives i de com hem ensenyat els nostres cervells a distingir-les i ignorar-les efectivament..

Què és una imatge decorativa? Llegiu, "imatge obtinguda evident."

Per exemple, si voleu col·locar una imatge a una "carrera professional" a continuació, feu una foto de les persones que realment treballen per a l’empresa, en lloc d’anar a iStock a la recerca "persones en un lloc de treball."

estoc

La regla principal aquí és utilitzar només imatges que milloren o visualitzen el missatge de text que es troba al costat.

Un exemple perfecte d’això són les captures de pantalla. La majoria de vegades les captures de pantalla no són fantàstiques, però mantenen molta atenció i, a més, us faciliten molt la vostra feina, ja que només podeu mostrar alguna cosa que no pas descriure-la.

La Mona Lisa

Això aporta un altre aspecte: la singularitat d’una imatge.

En aquesta fase, sabem el que sembla un estoc. Per tant, si voleu cridar l’atenció del vostre visitant, haureu de fer que la imatge sigui única d’una manera intel·ligent (més sobre això en un minut). Ha d’aparèixer com a cosa original, cosa que no es pot trobar en altres llocs web.

Està bé, així que hem parlat molt del valor de les imatges i de tots els grans beneficis que poden aportar. Ja és hora de mirar com:

Com / on obtenir imatges gratuïtes per al vostre bloc

De fet, seria una pregunta més exacta, On podeu anar a la imatge gratuïta i d’alta qualitat que podeu utilitzar al vostre bloc de WordPress sense preocupar-vos de cap problema de copyright?

Comencem amb un curs d’accidents sobre què NO fer:

 1. No aneu a Google Images: la majoria d’imatges completament protegides per drets d’autor que no podeu utilitzar sense el permís explícit del propietari.
 2. Aneu amb compte amb el que s’anomena "imatges sense royalties" – no són gratuïtes la majoria del temps; "lliures de drets" només vol dir que no heu de pagar royalties quan els utilitzeu.
 3. Ignora els llocs de valors més importants com iStock, Shutterstock, Fotolia … tret que vulgueu invertir diners en les vostres imatges, en aquest cas, aneu a buscar-ho..
 4. No feu imatges de llocs d’altres persones a menys que us permetin fer-ho. No és capaç de prendre una imatge i mostrar-la al vostre lloc "Ús just," fins i tot si enllaceu a la font.

Aleshores, què fer??

Abans de res, intenteu que les imatges es posin a la vostra disposició Llicència CC0. El que vol dir, en definitiva, és que podeu fer tot el que vulgueu amb la imatge i que no voleu acreditar la font si no voleu.

Bàsicament, CC0 = total llibertat.

Aquí teniu les meves fonts preferides d’aquestes imatges:

1. MyStock.Photos

http://mystock.photos/

mystock.photos

Aquest és un lloc propi (dirigit per l’equip de CodeinWP), i ens agafen imatges gratuïtes i de gran qualitat per als blocs.

Tanmateix, el que el diferencia és que les fotos no es poden trobar a cap altre lloc del web. Totes són personalitzades i provenen directament de nosaltres. (Unicitat, comprovat!)

2. Unsplash

https://unsplash.com/

Aguanta, aguanta! D’acord, Unsplash és una font força coneguda d’imatges de blocs gratuïts en aquests dies, però utilitzem el lloc d’una manera una mica menys estàndard.

De manera predeterminada, anar a Unsplash us permetrà accedir a les vostres dades "destacat" galeria: són les fotos que tothom fa servir als seus llocs i, en definitiva, fan que algunes fotos sobre saturen la web. En canvi, canvia a "nou" fotografies:

Desplash

En fer-ho, obtindreu accés a una biblioteca molt més gran de fotos de la mateixa qualitat, però que no s’utilitzen habitualment a tot el web.

3. JayMantri.com

http://jaymantri.com/

És bàsicament un lloc com Unsplash (pel que fa a la qualitat i l’estil de la foto), però no tan conegut encara.

4. Nou Old Stock

http://nos.twnsnd.co/

Personalment m’encanta aquest lloc. És una biblioteca de fotografies antigues dels arxius públics. No necessàriament són CC0, sinó lliures de restriccions de copyright conegudes, que és bàsicament el mateix (no és assessorament legal; no em citeu sobre això).

5. Més?

Hi ha molts d’aquests llocs CC0 allà, així que si encara teniu gana de més imatges, no dubteu a consultar la publicació d’Adelina al seu bloc personal. recursos gratuïts de fotografia per al vostre bloc.

L’Adelina

Com anar complet i fer fotos tu mateix

Avís No hi ha cap curs de fotografia aquí. Només un "pirata de fotografia," si vols.

El que segueix és en realitat la meva manera molt preferida de fer una bona foto per a una entrada al bloc:

 1. Si teniu un telèfon Android o un iPhone, feu-vos una trucada Retrica.
 2. Escriviu una escena que estigui relacionada amb el tema que vulgueu visualitzar.
 3. Trieu un filtre aleatori a Retrica i feu la foto.

Aquí teniu una imatge d’exemple que he agafat aquest minut. Es veuria genial en una publicació titulada, "Què em va ensenyar Star Wars sobre màrqueting de contingut":

guerra de les galàxies

Ara, per què utilitzar Retrica o una aplicació similar? El cas és que si feu fotografies normalment –a través d’una lent estàndard–, l’esquema de colors de l’escena pot no ser coherent. Però quan el feu passar per un filtre (com el de Retrica), l’esquema de colors canvia de manera efectiva, fent que la imatge siga més uniforme.

Com fer que les teves imatges siguin úniques

L’única cosa que haureu pogut observar a la imatge de dalt és que hi ha algun tipus de text sobreposat.

Al meu parer, la combinació de a) l’estil d’una imatge i b) el text que hi apareix és el que fa que aquesta imatge sigui única. Per obtenir el màxim impacte, necessiteu tots dos elements.

Aquí teniu les meves tres maneres preferides de modificar una imatge així:

1. Paint.NET, Gimp o Photoshop

Aquest és un enfocament manual, però simplement he de mencionar-ho per la llibertat que et proporciona. A més, treballar amb aquestes eines no és tan difícil.

Per exemple, a Paint.NET (gratuït per a Win), només obriu una imatge, canvieu a l’eina de text, trieu un tipus de lletra, afegiu el vostre text i deseu el tema.

pintar.net

2. Novetats d’Adobe Adobe Spark Post aplicació

https://spark.adobe.com/about/post/

És l’eina simplificada d’Adobe per afegir text a les imatges.

M’agrada molt aquesta, sobretot per la seva facilitat d’ús i els hàbils algoritmes que treballen en segon pla per portar realment les teves imatges al següent nivell..

Bàsicament, només cal seleccionar una imatge a la biblioteca del telèfon. En aquest moment, l’aplicació analitzarà l’esquema de colors d’aquesta imatge i ajustarà la configuració del text i la disposició per assegurar-se que tot s’ajusta visualment.

A més, també s’ocuparà d’alinear el text i d’ajustar la mida de la font de forma automàtica. Permeteu-me només mostrar-vos un exemple:

publicació adobe

El preu? Teniu aquest petit hashtag a la cantonada inferior de la imatge:

etiqueta

3. Buffer’s Pablo eina

https://buffer.com/pablo

El més divertit de Pablo és la seva senzillesa. No us ofereix moltes opcions, però serà suficient per al 90% dels casos d’ús possibles, i sobretot si necessiteu una imatge de bloc de qualitat ràpida.

pablo

Una característica única de Pablo és que us permet optimitzar la vostra imatge per a plataformes socials com Pinterest, Instagram, Facebook i Twitter.

opcions pablo

On es visualitza la imatge per obtenir el màxim impacte

En general, com més amunt és la pàgina, millor, això és el que han fet els editors de diaris des de fa dècades.

I els moderns experts en negocis en línia acostumen a abordar un enfocament similar. Per exemple, Derek Halpern aconsella posar una imatge a la dreta del paràgraf o dels paràgrafs inicials de la publicació. Això redueix la longitud de la línia del text d’obertura i fa que la publicació sigui més llegible. [4]

on posar imatges

(Mireu què he fet allà?)

Un altre mètode molt comú és utilitzar un "heroi" imatge o imatge destacada, que significa bàsicament una imatge a la part de capçalera de la publicació. Això és el que fem aquí a CodeinWP.

imatge destacada

Un avantatge final d’utilitzar imatges a les publicacions del vostre bloc

És això:

Sempre que algú vulgui compartir la teva publicació a les xarxes socials i la publicació tingui una imatge associada (per exemple, a través d’una targeta de Twitter), aquesta imatge apareixerà al mateix tuit. Això suposa, de nou, una exposició més elevada que no haguessis aconseguit sense la imatge.

(El Team Buffer informa que els tuits amb imatges obtenen un 18 per cent més clics, un 89 per cent més de favorits i un 150 per cent més de retocs que els que no tenen. [5])

Així que què et sembla? Les imatges són un element important al vostre blog / lloc de WordPress? Poseu temps i esforços suficients perquè aquestes imatges floreixin realment?

Personalment, sé que segueixo oblidant-me de les imatges en alguns moments … res de què sentir-me orgullós. Aquesta vegada, per exemple, he posat una bona entrada de convidats a ProBlogger parlant de la importància de les imatges … i tot ha semblat bé fins que m’he adonat que M’he oblidat incloure una sola imatge a tota la publicació! Embarassador. La gent em va trucar als comentaris.

Oh, i una vegada més … recordeu el que he dit al principi … sobre imatges que contribueixen a carregar temps? No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Una de les coses que tractem és com gestionar les imatges d’una manera òptima. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Referències: 1, 2, 3, 4, 5.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map