Guia per a principiants a les entrevistes al bloc: com dur a terme una entrevista per al vostre bloc

Guia per a principiants a les entrevistes al bloc: com dur a terme una entrevista per al vostre bloc

Guia per a principiants a les entrevistes al bloc: com dur a terme una entrevista per al vostre bloc
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Avui us explicarem com realitzar una entrevista per al vostre bloc: des del moment en què decidiu entrevistar algú, fins a publicar i comercialitzar les entrevistes al vostre bloc..


Com les entrevistes poden revolucionar el vostre bloc (i la vostra vida)

Les entrevistes són una manera fantàstica d’augmentar l’autoritat del vostre bloc i diversificar el contingut. Es poden publicar per si mateixes o es poden utilitzar com a material font d’altres articles. Les citacions d’entrevistes de diversos experts es poden recopilar en un sol article en profunditat (com aquest).

Són alguns dels continguts més versàtils del voltant. I també són una de les maneres més fàcils d’obtenir el vostre treball davant d’un públic nou. La majoria de les persones entrevistades tenen fans propis i podeu apostar perquè compartiran les seves entrevistes amb aquells fans a les xarxes socials i, fins i tot, amb un enllaç permanent al seu lloc web.

Per últim, però sens dubte menys important, cada entrevista és una oportunitat per ampliar la vostra xarxa. Els millors usuaris per entrevistar són els mateixos experts i influents del vostre camp que poden ajudar el vostre negoci a créixer. Entrevistar-los és una manera fantàstica d’iniciar una relació. He començat diverses relacions professionals sorprenents a través d’entrevistes, sobretot, amb Alan Bahr de Gallant Knight Games, una empresa per a la qual ara he realitzat diversos projectes.
com realitzar una entrevista per al teu bloc

Com triar les persones adequades per a les entrevistes al bloc

Les entrevistes al bloc només són tan interessants com les persones entrevistades. I han de ser interessants per al vostre públic, no només per a vosaltres.

Construir un marc per a l’elecció dels entrevistats

Per a la sèrie de Entrevistes pirates al nostre col·laborador, ThemeIsle, l’equip va obtenir els criteris següents:

En primer lloc, els entrevistats han de formar part del nínxol que estem escrivint, en aquest cas WordPress.

En segon lloc, fem una llista de persones més o menys conegudes a la comunitat o que treballen per a una empresa de la qual la gent ja havia sentit.

Un altre criteri és la taxa de resposta perquè no tothom respon a la nostra invitació. Intentem decidir sobre persones que semblin més accessibles i que acceptin ser entrevistades. Adelina Tuca
Entrevistes al bloc a ThemeIsle

En altres paraules:

 • La seva tasca s’ha de centrar en el nínxol adequat – Les entrevistes han d’estar relacionades amb el tema principal del vostre bloc.
 • Cal que siguin coneguts a la vostra indústria – Els lectors han d’estar interessats en què han de dir els entrevistats.
 • Cal que siguin apropables – És més probable que les persones que responguin als aficionats en els suports socials tinguin resposta.

Creeu la vostra llista bàsica d’entrevistats bàsics, a partir dels factors esmentats anteriorment. Altres factors a considerar són els canals de comunicació social primaris de l’entrevistat, la mida de la seva audiència i la seva marca global.

Probablement obtindreu algunes idees per als entrevistats inicials a mesura que esbossin els vostres criteris obligatoris. Anoteu aquests noms en un document independent a mesura que aneu. Les fareu servir per completar el següent pas del procés:

Creeu una llista de possibles entrevistats

Ara que heu entès el que esteu buscant, és hora de trobar persones específiques per mostrar-les. Algunes persones no respondran, per la qual cosa és important crear una llista, fins i tot si només feu una entrevista. Una bona regla general és tenir almenys el doble de possibles entrevistats que calgui. Si obteniu més entrevistes fantàstiques, però si només rebeu respostes de la meitat de la gent, restareu tot el que necessiteu.

Com es troben aquests noms? Hi ha dues estratègies principals que pots utilitzar al començar: fer la pluja d’idees i fer cerques a través de les xarxes socials.

�� Pluja d’idees

Les probabilitats són força altes que ja coneixeu (o coneixeu) alguns candidats fantàstics per a entrevistes al bloc. Heu notat, conscientment o no, els noms que apareixen una i altra vegada al vostre sector.

Aquestes són les millors persones per començar per dos motius. En primer lloc, podeu dir autènticament que esteu familiaritzats amb la feina, i un compliment genuí els fa més propensos a ajudar-vos. En segon lloc, si ja els heu sentit, són prou importants com per valer la pena d’entrevistar.

Així que agafeu un temporitzador, obriu un quadern o un document de Word, i feu-hi noms de la pluja d’idees durant 5-10 minuts. Al final, voldreu fer el seguiment dels candidats a les entrevistes en un full de càlcul, però els quaderns en blanc / documents de Word animen la vostra ment a pensar més lliurement.

No us penseu massa en aquests noms i no comenceu a creuar-los. Voleu obtenir el major nombre de noms possibles; podeu restringir-ne la llista més endavant.

�� Ús de les xarxes socials

Les xarxes socials són una eina ideal per trobar persones que siguin prou interessants i prou influents per fer candidats a entrevistes excel·lents. Una mirada als perfils de xarxes socials d’una persona pot dir-vos quina importància té la seva audiència, per què han atret aquesta audiència i quina resposta tenen davant d’aquella audiència.

Hi ha diverses maneres de fer-ho, en funció de les xarxes de xarxes socials preferides:

 • Mira els hashtags populars a Twitter i Instagram, posant especial atenció a les persones que es publiquen regularment a la web "Superior" categoria
 • Consulteu els xats de Twitter rellevants per a la vostra indústria. Tingueu en compte qui gestiona els xats i els convidats especials que tinguin
 • Cerqueu canals populars de YouTube relacionats amb el vostre nínxol. Afegiu els creadors i tots els convidats especials a la vostra llista
 • Preneu nota de les persones que es mostren als blocs i podcasts més importants del vostre sector
 • Doneu un cop d’ull als principals editors de LinkedIn que escriuen temes rellevants per al vostre públic
 • Demaneu suggeriments al vostre públic de xarxes socials

Un cop establerta la vostra sèrie d’entrevistes, també podreu publicar trucades per a temes d’entrevistes a les vostres xarxes socials, però aquesta no és una bona tàctica per als principiants. La majoria de les persones que val la pena entrevistar són sol·licitades pels mitjans de comunicació de manera regular. No us vindran a tu, tret que sàpiguen qui sou, i penseu que el vostre bloc val la pena.

Com apropar-se a la gent sobre les entrevistes al bloc

Va ser fàcil la creació de la llista de possibles entrevistats. Acostar-vos realment a aquestes persones pot causar nervis, sobretot si són persones que admireu. Però no ho ha de ser. Recordeu que els convideu a que parlin del seu treball a la vostra plataforma. Es reflectirà que els heu pensat, fins i tot si no poden fer l’entrevista.

Com escriure les sol·licituds d’entrevistes

La sol·licitud ha de ser el més breu i succinta possible. Hi ha quatre dades que necessiteu incloure:

 • Qui ets
 • Com saps qui és el candidat a l’entrevista
 • Per què us hi adreçeu?
 • Com poden avançar amb el procés d’entrevistes

Podeu simplificar aquest procés creant una plantilla de sol·licitud d’entrevistes. Aquesta és la plantilla que he utilitzat per a les entrevistes al meu autor:

Estimat (nom),

Em dic Dianna Gunn i sóc un gran fan de la vostra obra. També sóc un escriptor i un blogger a http://www.thedabbler.ca, on publico entrevistes a l’autor cada setmana. Avui estic present, perquè m’agradaria presentar-vos a tu i (el vostre treball) a aquesta sèrie d’entrevistes.

Les entrevistes tenen una durada de 8-10 preguntes i es poden realitzar a través de Skype o per correu electrònic, qualsevol cosa que prefereixi.

Si esteu interessats en participar en aquesta sèrie d’entrevistes, envieu un correu electrònic amb el mètode d’entrevista preferit i qualsevol tema relacionat amb la redacció que us interessa especialment discutir durant l’entrevista..

Gràcies pel teu temps,

Dianna
http://www.thedabbler.ca

Aquesta plantilla funciona per alguns motius diferents:

 • El destinatari veu qui sóc immediatament
 • Mostra que estic familiaritzat amb la seva feina i els faig un compliment
 • Inclou detalls específics sobre l’entrevista, de manera que els candidats poden prendre una decisió informada
 • Explica exactament com respondre si els interessa l’entrevista

Haureu de canviar els detalls, però podeu utilitzar un format similar per a les vostres pròpies peticions.

�� Consell professional: Animeu les entrevistes en directe via telèfon, Skype o Google Hangout sempre que sigui possible. Les entrevistes en directe obtenen respostes més autèntiques i solen aparèixer noves preguntes en aquest moment.

Acostament a candidats a entrevistes a través de Twitter

Twitter és en realitat on l’equip va trobar la majoria dels participants a la sèrie ThemeIsle d’entrevistes al bloc, però requereix un enfocament una mica diferent.

En primer lloc, voleu assegurar-vos que els seguiu a Twitter abans de contactar amb vosaltres. Això et marca com a fan, donant-li al candidat a l’entrevista més motius per respondre.

També heu de canviar el vostre plantejament a Twitter. La sol·licitud inicial només ha d’incloure dues dades:

 • Per què us acosteu a aquesta persona?
 • Com respondre si els interessa l’entrevista

Qui sou ja és visible a Twitter; si volen saber-ne més, poden consultar el teu perfil. Com que ja els seguiu, també poden suposar així com els coneixeu.

Com realitzar una entrevista per al teu bloc

Ara que heu trobat algunes persones que estan disposades a ser entrevistades per al vostre bloc, és hora de fer les entrevistes.

Seguiu aquests cinc passos per garantir una gran entrevista:

1. Prepareu les preguntes

Les preguntes que feu us poden fer o trencar una entrevista, de manera que voleu triar les més adequades.

Brainstorm possibles preguntes durant cinc minuts, anotant totes les preguntes que pugui pensar. A continuació, reduïu la llista fins a les 5-10 preguntes més interessants. Voleu que tingueu tota la informació que necessiteu, fins i tot si no us sorgeixen preguntes noves.
Llistes mestres d’autorEl document que he utilitzat per emmagatzemar totes les preguntes d’entrevistes potencials

Alguns blocaires també els agrada enviar les preguntes als entrevistats per endavant, però trobo que fer preguntes per primera vegada durant l’entrevista obté respostes més autèntiques.

�� Consell professional: Compileu totes les preguntes que feu servir en un sol document. A continuació, podeu treure aquesta llista principal per a totes les entrevistes noves que faci, de manera que no partireu de zero cada vegada.

2. Trieu l’hora i la tecnologia

Hi ha diverses maneres de realitzar realment l’entrevista. Els mètodes més habituals són el telèfon, Skype i Google Hangouts. També podeu realitzar entrevistes al bloc per correu electrònic o fer una entrevista en directe si el vostre entrevistat és local.

Proveu d’oferir diverses opcions quan sigui possible, de manera que els entrevistats puguin triar amb quins se senten més còmodes. No voldreu fer el mateix amb la programació; oferiu-los una varietat de franges horàries possibles. Que sigui el més fàcil possible per a ells.

�� Consell professional: Si voleu els avantatges d’una entrevista en directe, però el vostre entrevistat no és còmode parlar amb persones al telèfon o en una videotrucada, demaneu que utilitzeu la funció de text de Skype. Això funciona com un servei de missatgeria instantània, de manera que encara parleu en directe, però l’entrevistat no ha de compartir la seva veu ni la seva cara.

3. Entra en la mentalitat de l’entrevista

Nota: Omet aquest pas si realitzes una entrevista per correu electrònic.

Deixa de banda mitja hora abans de cada entrevista per refrescar-te, fes les teves notes i practica les teves preguntes. Penseu en meditar dos minuts abans de l’entrevista per netejar la vostra ment. També heu d’assegurar-vos que teniu un got d’aigua a la mà, ja que parlar que us farà set.

�� Consell professional: Vés a vestir-se de cada entrevista, fins i tot si ho fas amb el telèfon de l’oficina de casa. El dret la roba pot augmentar la seva confiança.

4. Realitzar l’entrevista

Els detalls tècnics varien en funció de la manera de realitzar les entrevistes, però hi ha algunes maneres d’assegurar una entrevista excel·lent a qualsevol plataforma:

 • Proveu de combinar els nivells d’energia del vostre entrevistat i utilitzeu un llenguatge similar per ajudar-los a sentir-se còmodes
 • Practiqueu l’escolta activa: el vostre enfocament s’ha de centrar en el que diu l’altra persona, no en la vostra següent pregunta
 • Espereu uns segons més després de pensar que l’entrevistat ha acabat parlant abans de respondre a noves preguntes; potser us sorprendrà el que surt amb una mica d’espai
 • Estigueu preparats per publicar les vostres preguntes originals completament i per cercar temes més interessants si us apareixen

Si feu una entrevista per correu electrònic, només cal que envieu les vostres preguntes i espereu que respongui l’entrevistat.

�� Consell professional: Assegureu-vos que tingueu una manera de gravar l’entrevista, independentment de quina tecnologia utilitzeu. M’agrada fer entrevistes a Skype i enregistrar-les Grabadora de trucades Amolto (és gratis!).

5. Opcional: envieu preguntes de seguiment

De vegades, quan editeu una entrevista, us adonareu que us falta una informació vital. En aquest moment, podeu enviar un correu electrònic de seguiment demanant si estan disposats a aclarir algunes coses.

Envieu el menor nombre de preguntes necessàries per obtenir tota la informació que necessiteu. Voleu tenir compte amb el temps del vostre entrevistat.

Com utilitzar les entrevistes al bloc

La manera més senzilla i sovint més eficaç d’utilitzar les entrevistes al bloc és publicar-les directament al vostre bloc com a articles.

Si les entrevistes es van realitzar per correu electrònic, es tracta d’un procés senzill. Sovint podeu publicar aquestes entrevistes amb edicions menors gramàtica, claredat, i SEO.

Les entrevistes en directe són més complicades. Haureu de passar pel vostre enregistrament almenys una vegada, probablement més, per trobar les millors respostes. També haureu de decidir què parafrasejar i què voleu citar directament, mentre editeu l’entrevista en format d’article.

També podeu utilitzar parts de les vostres entrevistes com a fonts d’altres articles, com les citacions del nostre article sobre les eines locals de desenvolupament de WordPress. D’aquesta manera, els vostres articles donen una sensació periodística i proporcionen al vostre bloc un nivell addicional d’autoritat.

Per obtenir un altre exemple de com fer-ho, consulta el nostre article / entrevista amb David Braun de TemplateMonster.
pressupost

Les millors entrevistes es poden utilitzar de les dues maneres: només assegureu-vos que el vostre entrevistat estigui còmode amb vostès que presentin pressupostos.

Com comercialitzar les entrevistes al bloc

Un cop editada i publicada l’entrevista, la podreu comercialitzar de la mateixa manera que comercialitzeu els altres articles.

També podeu aprofitar la plataforma de màrqueting de l’entrevistat. Per maximitzar les vostres possibilitats d’arribar al públic del vostre entrevistat, creeu missatges predefinits que puguin compartir a les xarxes socials. També heu d’enviar les imatges que hàgiu creat per a l’article.

Quan compartiu l’article a les vostres plataformes de xarxes socials, sempre marqueu l’entrevistat a les publicacions. Gairebé sempre estaran encantats de compartir la publicació amb els seus propis comentaris, i els pot recordar que promocionin l’article en altres llocs. Podeu automatitzar aquests missatges de les xarxes socials i comptar amb un impuls del vostre entrevistat cada vegada que surtin.

Conclusió

Fer entrevistes de blocs excel·lents i publicar pot ser exhaustiu, però també és una de les millors maneres de millorar el vostre bloc.

Si us sentiu desbordats, utilitzeu aquesta llista de verificació per orientar-vos:

 • Trieu un tema general per a les vostres entrevistes, ja sigui el vostre nínxol general o alguna cosa més específica
 • Cerqueu una llista amb les persones que voleu entrevistar
 • Cerqueu candidats a entrevistes a les xarxes socials
 • Opcional: pregunteu al vostre públic qui volen veure els entrevistats
 • Seguiu els candidats a les xarxes socials
 • Opcional: crea missatges de plantilla per apropar-se a candidats a entrevistes
 • Aproxima els candidats
 • Trieu preguntes
 • Negocia quan i com es realitzarà l’entrevista
 • Entra en la mentalitat de l’entrevista
 • Realitza l’entrevista
 • Opcional: envia preguntes de seguiment
 • Edita l’entrevista
 • Publicar
 • Envia missatges de màrqueting preescrits / textos d’actualització de mitjans socials a l’entrevistat

Amb el pas del temps, us acostumareu al ritme de les entrevistes i s’obtindrà més ràpid; quan vaig fer la meva última ronda d’entrevistes al bloc, per exemple, van ser el meu contingut més fàcil de publicar.

Què en penseu de fer de les entrevistes al bloc una part integral de la vostra oferta de contingut? Disposat a donar-li un tomb?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector