Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs Spellchecker estàndard per a WordPress

La gramàtica sigui dura. Tots els bloggers poden relacionar-se. I per a mi, no ser un parlant anglès, és encara més brutal. Em dedico massa temps a retocar diverses parts de les meves publicacions només per assegurar-me que són… quina és la paraula… llegible. Per sort, tenim algunes eines fantàstiques per utilitzar aquests dies que poden fer que la gramàtica sigui menys dolorosa. Anem a veure quin és el millor entre Grammarly vs Jetpack i Ginger contra Hemingway.


D’una banda, la gramàtica no és l’únic i perfecte dels blocs. Encara podeu crear un bloc o una revista en línia (o negoci de blocs) amb èxit tot i tenir alguns petits problemes amb la vostra redacció aquí i allà.

Però, d’altra banda, hi ha una mena de massa crítica d’errors permesos. Un cop colpejat, el contingut serà impossible de digerir, i els lectors començaran a aparèixer … directament als vostres competidors més educats.

Tinc algunes bones notícies, però. Hi ha una solució.

Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Spellchecker estàndard per a WordPress

En realitat es pot enganyar els lectors a pensar que saben escriure contingut que sigui correcte gramaticalment.

Aquí és com:

Què hi ha per a tu??

En aquesta publicació, aprendràs com podeu millorar la vostra redacció treballant amb un editor artificial: un programari que us indicarà els vostres errors de gramàtica i altres problemes que podrien quedar a la fosca.

El joc final aquí és fer que el vostre contingut sigui més amigable per al lector, més atractiu i no una feina de lectura global. Això es pot fer una vegada que aneu amb un dels jugadors que comparem avui: Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway.

Dit d’una altra manera, les següents són les eines que heu de mirar si voleu ser un millor blogger (obteniu comentaris instantanis i explicacions sobre per què es considera que alguna cosa és un gramatical no-no).

Endavant:

1. gramaticalment

Gramaticalment probablement és l’eina més popular que hi ha i, segurament, una interessant solució que ofereix moltes funcions i una bona integració del navegador per a Chrome.

Està dissenyat per proporcionar-vos "una millor manera d’escriure" (les seves paraules) Troba i corregeix els teus errors de gramàtica, et proporciona suggeriments de vocabulari i, fins i tot, comprova que hi ha plagi.

Hi ha dues maneres de treballar amb Grammarly. Podeu obtenir el connector de Chrome anteriorment esmentat o utilitzar la mateixa aplicació web. De qualsevol forma, obté accés a bàsicament la mateixa gamma de funcions.

Ja fa uns mesos que treballo amb Grammarly. Sincerament, puc dir que probablement és la millor eina d’ajuda de l’escriptor en temps real per a WordPress.

Tot i que no hi ha cap complement gramatical oficial per a WordPress, l’extensió Chrome s’integra molt bé amb l’editor de contingut predeterminat de WordPress. Això significa que no heu de sortir enlloc per fer la vostra revisió gramatical. Un cop comenceu a treballar en una publicació nova, apareix la icona Grammarly i s’ubica a la part inferior dreta de l’editor.

gm1

La icona mostra un número que representa els problemes trobats a la vostra redacció. Fent clic sobre aquesta apareix la finestra estàndard de l’editor de Grammarly.

gm2

Un cop allà, podeu navegar per línia de la publicació per línia, veure els comentaris i aprovar els canvis suggerits o no, la vostra trucada.

gm3

Amb cada suggeriment, obteniu una explicació sobre què passa i per què. Feu clic a sobre "més" us proporciona exemples i comentaris addicionals.

gm4

Igual que amb tots els ortogràfics, podeu ampliar el directori i afegir-hi paraules noves. A més, sembla que l’actual biblioteca de paraules s’amplia constantment per incloure expressions modernes. Sens dubte, no acabareu rascant-vos el cap i frustrat quan veieu una paraula com "en línia" subratllant (MS Word, per què fas això ?!).

A més, quan es tracta de correccions ortogràfiques, la majoria es pot fer sense tancar l’editor de Grammarly. Sempre que una paraula no sembli correcta, el complement de Chrome la subratllarà automàticament. Quan passeu el ratolí per sobre de la paraula, rebreu suggeriments immediats sobre la forma correcta. No cal fer clic amb el botó dret ni res. Ultra ràpid.

La integració gramatical de WordPress és només una cara de la moneda. Com que és un complement Chrome, funciona amb tots els tipus d’entrada de text. Això vol dir que podeu utilitzar Grammarly a Gmail, xarxes socials (Facebook, Twitter), fòrums i fins i tot quan escriviu comentaris en altres blocs. Bàsicament, a qualsevol lloc on arribeu a escriure alguna cosa i feu clic a Enviar després.

Ara, sobre els contres.

Només n’hi ha un. Tota l’ajuda en temps real pot distreure quan escriu. Potser sóc jo, però veure massa paraules subratllades mentre escric i un nombre creixent d’errors crítics és una distracció important que m’alenteix. Personalment, acostumo a desactivar l’extensió per escriure, i després la torno a encendre quan sigui el moment de fer una mica d’edició. Funciona així perfectament.

Resum de les funcions:

 • ✅ Trobeu i corregiu a l’instant més de 250 tipus d’errors gramaticals.
 • ✅ Marcador ortogràfic contextual.
 • ✅ Millora l’elecció de paraules amb suggeriments de vocabulari optimitzats en context.
 • . Correcció avançada de correccions. Busca repetició de paraules i altres coses.
 • ✅ disponibles els complements de MS Word i MS Outlook.
 • ✅ Disponible el complement de Google Chrome.
 • ✅ Detecta el plagi comprovant el text en més de vuit mil milions de pàgines web.

Preu:

Podeu provar Grammarly gratuïtament a la pàgina principal (la petita finestra de l’editor). Després d’això, hi ha tres plans principals disponibles:

 • Mensual – $ 29,95 / mes.
 • Trimestral – 59,95 dòlars el trimestre (19,98 dòlars el mes).
 • Anual (millor valor) – 139,95 $ / any (11,66 $ / mes).

Proveu gramaticalment

O bé, salteu al veredicte final sobre Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway fent clic aquí.

2. Jetpack

Jetpack és un dels complements més populars de WordPress. Heck, probablement ja l’utilitzeu al vostre lloc per a diversos propòsits. Però, ho sabíeu? "Ortografia i gramàtica" mòdul?

No?

Està bé, el mòdul va començar com un complement separat anomenat After the Deadline i després es va incloure a l’estructura Jetpack principal.

Un cop activat aquest mòdul (wp-admin > Jetpack > Configuració), afegeix una funcionalitat ortogràfica avançada al vostre editor de WordPress.

jp1

Ara, el que és excel·lent amb aquest mòdul de Jetpack és que podeu configurar quines regles i problemes han de revisar. I el realment fantàstic és que cada usuari del vostre bloc pot establir aquestes regles per si mateix. Es pot fer a través de la pàgina de perfil estàndard – YOURSITE.com/wp-admin/profile.php

jp2

Tot això permet ajudar-vos a resoldre problemes gramaticals i a identificar altres problemes relacionats amb estils d’escriptura pobres que poden ser una mica més difícils de detectar.

Des de la meva pròpia experiència, t’aconsello que passis una estona a escollir la combinació adequada de filtres que vulguis mantenir. Tenir-los tots llargs durant el llarg recorregut només et farà enutjar. Per exemple, les primeres coses que vaig desactivar van ser la comprovació passiva de la veu i la comprovació de frases complexes.

Un cop hàgiu acabat de treballar en una publicació, només podeu fer clic a la icona del corrector i, després d’un parell de segons, veureu algunes recomanacions.

Es subratllarà cada paraula o frase que no s’ajusta. Feu clic a la paraula o a la frase us permet aparèixer una finestra emergent on podeu veure el que no funciona, obtenir suggeriments sobre com solucionar-ho i també obtenir una explicació de per què hi ha un problema..

jp3

En general, la funcionalitat no és tan avançada com la de Grammarly, però no deixa de ser una gran eina que us pot ajudar a millorar la vostra escriptura immensament..

I sobre una nota personal …

És una vergonya.

És una vergonya que Jetpack sigui l’únic, l’únic i més excel·lent complement de WordPress que ofereix qualsevol funcionalitat de correcció gramatical real. La resta té més de dos anys (generalment no aconsellem instal·lar plugins així) o proporcionar només algunes funcions bàsiques.

Preu:

Hi ha plans de pagament per a Jetpack, però si el que busques és la capacitat de correcció gramatical, pots seguir el pla gratuït.

Proveu Jetpack

O bé, salteu al veredicte final sobre Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway fent clic aquí.

3. Gingebre

Gingebre és una eina desenvolupada per una empresa anomenada Ginger Software. S’han creat un nom per ells mateixos treballant en la tecnologia de millora del llenguatge que utilitza algoritmes estadístics i processament de llenguatges naturals. Cosa que, suposo, significa que l’eina és molt eficaç per al que fa.

El bo de Ginger és que obteniu un bon nombre de versions per a diferents sistemes: aplicació Windows, iOS, Android, extensió Chrome, extensió Safari.

Tanmateix, queda palès que l’aplicació iOS és probablement el seu focus principal ara. El que vull dir és que, bàsicament, qualsevol altra versió de l’eina s’assembla molt a l’aplicació iOS (hi ha una petita finestra per a l’aplicació mateixa, un menú inclinat a la part esquerra i un disseny en general pla).

I no m’equivoquisqueu, que l’aplicació iOS és molt maca, però quan es tracta de les versions d’escriptori, l’eina queda una mica. Per exemple, tot i que hi ha una extensió Chrome disponible, en realitat no s’integra amb els camps d’introducció de text als llocs web (ho fa amb alguns, però no sembla que funcioni amb el camp principal d’edició de publicacions a WordPress)..

El principal que fa l’extensió és que obre un editor emergent addicional on podeu copiar i enganxar la publicació.

g2

L’aplicació d’escriptori funciona molt similar: heu d’activar-la i copiar i enganxar el text. Això pot ser força problemàtic si només voleu comprovar ràpidament una publicació de WordPress. Per exemple, si teniu algun enllaç al vostre text, s’esvairàran una vegada que el copieu de nou de Ginger.

g1

Dit això, les funcions de comprovació gramatical de Ginger són molt efectives, i l’eina aconsegueix trobar problemes que totes les altres eines d’aquesta llista han perdut. Per exemple, només Ginger va identificar correctament la frase "i fins i tot comprova que el text té plagi" com a problemàtic (hauria de ser "la seva" no "vostè").

Suposo que sempre hi ha una compensació quan voleu obtenir una eina de qualitat. Res no és perfecte. I quan Ginger queda enrere en termes d’usabilitat, ho compensa en la qualitat dels controls.

Resum de les funcions:

 • ✅ Aplicacions / plugins per a: Windows, iOS, Android, Chrome, Safari.
 • ✅ Controlador de gramàtica avançat.
 • ✅ Refrasador de sentències. Permet explorar maneres diferents de frasejar el text.
 • Tools Eines de traducció (40 idiomes).
 • ✅ Diccionari. Us ajuda a comprendre el significat de les paraules que utilitzeu.
 • ✅ Lector de text. Torna a llegir el que vas escriure.

Preu:

Podeu provar Ginger gratuïtament. Després, hi ha tres nivells de preus per al pla Premium:

 • Mensual: $ 29,96 / mes, facturat mensualment.
 • Anual: 12,48 dòlars al mes, facturat com a pagament anual de 149,76 dòlars.
 • Dos anys: 9,99 dòlars al mes, facturat com a pagament anual de 239,76 dòlars.

També ofereixen Gingebre per a negocis, a un preu de 9,99 dòlars / membre al mes.

Proveu el gingebre

O bé, salteu al veredicte final sobre Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway fent clic aquí.

4. Hemingway

Hemingway és una eina molt maca, però també és una mica diferent de la resta de la llista. Principalment, en lloc de centrar-se en el micro, per dir-ho així, us animarà a tenir una visió més alta a la vostra redacció.

Això és el que vull dir. Tot i que Hemingway us informarà sobre una paraula estranya aquí i allà, la seva tasca principal és millorar la llegibilitat general de la publicació. Per fer-ho, destaca frases completes que són difícils de llegir o molt difícils de llegir. Aleshores, us correspon fer alguna cosa.

h1

Hemingway està disponible com a eina en línia o amb una nova aplicació de l’editor Hemingway per a Mac i Windows.

No hi ha extensions del navegador ni altres tipus d’integracions. El que això significa per a algú que treballa amb WordPress és que heu de copiar i enganxar el contingut a Hemingway, feu el vostre treball allà i, després, copieu-lo de nou a WordPress..

Hemingway és una eina visual. Utilitza diferents colors segons la gravetat d’un problema determinat que es troba a la publicació. Per exemple, les frases molt difícils de llegir són vermelles, difícils de llegir són grogues, etc..

h2

Quan es tracta d’utilitzar l’eina, només cal passar per una frase determinada i Hemingway us donarà suggeriments.

Segons la meva opinió, Hemingway és una gran solució per fer aquest examen final abans de publicar una publicació, després que ja l’hagis utilitzat mitjançant alguna altra eina (com Grammarly).

Preu:

L’eina web és completament gratuïta. L’editor d’escriptori és de 19,99 dòlars (pagament únic).

Proveu Hemingway

O bé, salteu al veredicte final sobre Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway fent clic aquí.

5. Corregidor ortogràfic estàndard

En tenim el bo, no el realment el mal, així que ara parlem el lleig.

Francament, els corrector ortogràfics estàndard no són gaire útils com a eina per a blocaires, escriptors o qualsevol persona que faci funcionar un lloc web. A part d’ajudar-vos a notar alguns tipus de dades bàsics, no serveixen per a res més.

El programa Ginger va fer una bona taula de comparació de la revisió ortogràfica estàndard en relació amb la seva eina:

gingervs

Els meus consells són realment senzills aquí… només cal allunyar-se dels lletrejadors ortogràfics estàndard per a qualsevol treball d’edició seriós o revisió de gramàtica. Et milloraràs amb qualsevol de les quatre eines descrites anteriorment.

Està bé, però quin triar específicament?

El veredicte: Grammarly vs Jetpack vs Ginger vs Hemingway vs ortografia normalitzada

Aquí teniu les meves recomanacions: tres rutes alternatives que podeu fer:

(b) El següent pas: Utilitzeu-lo Gramaticalment. Només gramaticalment per si mateix us proporcionarà un gran valor i bàsicament tot el que necessiteu pel que fa a comprovació gramatical i millorar la vostra redacció.
(c) El Valor Màxim: Ús Gramaticalment i Gingebre. En aquesta configuració, faria servir Grammarly primer (ja que és l’eina més fàcil d’utilitzar ja que està integrat al navegador) i, després, Ginger per veure si hi ha problemes que se sentin més a sota de la superfície..

Què penses? Ja heu intentat fer servir correccions gramaticals com aquestes? Semblen alguna cosa de la qual es podria beneficiar?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map