Ens expliquen 43 bloggers experts: quina és l’estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent per al 2020

Ens expliquen 43 bloggers experts: quina és l’estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent per al 2020

Ens expliquen 43 bloggers experts: quina és l’estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent per al 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

En l’economia digital actual, el coneixement empresarial pràctic és més que potent. És essencial per a la supervivència i elemental per prosperar! I no és diferent quan busqueu una estratègia de màrqueting en xarxes socials per al 2020.


Es pot permetre el luxe de passar setmanes i mesos intentant esbrinar "secret" a Pinterest, Facebook o Twitter, tot i tu mateix?

Tampoc ho penso …

És per això que us proposo que trobeu amb els experts i que aprengueu en lloc. I després, possiblement robeu la seva millor estratègia de màrqueting en mitjans socials per al 2020.

Si voleu saber què funciona als mitjans digitals per al 2020 (i posteriors), és bàsic que aprengueu dels bloggers que mengen, viuen i respiren màrqueting de xarxes socials. Potser ja heu sentit a parlar d’alguns d’ells.

He tingut el plaer d’entrevistar aquests famosos bloggers de màrqueting digital, i aquest article que estàs llegint inclou tot el possible "receptes secretes" sobre la millor estratègia, plataformes i eines de comunicació social existents.

Potent Estratègia de Màrqueting Social Media

Informació de bonificació: Sabíeu que podeu accelerar el vostre WordPress entre el 50 i el 80% amb poc esforç? Feu clic aquí per veure algunes solucions senzilles que podeu fer avui.

43 bloggers experts

Tots havien de respondre a la mateixa pregunta de màrqueting de xarxes socials:

Quina és la vostra estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent i com connecteu el vostre bloc de WordPress amb ell?

Gaudeix dels coneixements, no dubteu en connectar amb aquests blocaires i també compartiu la publicació amb els vostres amics i companys de feina. Gràcies!

Zac Johnson

Zac Johnson

Emprenedor afiliat, venedor d’Internet i Blogger
ZacJohnson.com
@Twitter

La meva estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent ha estat mitjançant la creació del meu podcast, Aixecament de l’emprenedor. Amb gairebé 100 episodis en els llibres, és fantàstic veure com ha crescut l’espectacle i ha arribat a nous públics amb el pas del temps.

Podeu veure 15 dels meus episodis preferits aquí. (tingueu en compte que a l’hora d’associar-vos amb altres experts i marques, també us pot aportar noves audiències i exposició)

Com a joc de xarxes socials, funciona de maneres diferents. El primer és que cada episodi està disponible a través de iTunes i també a través del meu bloc.

Quan es produeixi un nou episodi, serà enviat a tots els punts de comunicació de les meves xarxes socials, a la vegada que es publicarà al bloc perquè tothom els escolti. Un cop més, dues formes diferents de contingut funcionen per a mi, tant àudio com text (publicació de bloc).

A més de promocionar el programa, els convidats de cada episodi acostumen a fer promoció. Si teniu les eines adequades al lloc, podeu utilitzar una eina com MeetEdgar per connectar-hi totes les publicacions del vostre blog (o qualsevol contingut) i programar-les per a compartir compartiments socials repetits amb el pas del temps.

En fer-ho, també heu d’incloure el compte social de la persona amb qui s’entrevista. Això augmentaria la probabilitat d’aconseguir més compartiments i retweets socials fins i tot setmanes o mesos després que el vostre contingut / podcast inicial es faci públic..

Jon Dykstra

Jon Dykstra

L’empresari FAT Stacks
FatStacksBlog.com
@Twitter

Depèn del lloc web, però limitaré la meva resposta al lloc web amb més trànsit que també rep més trànsit de xarxes socials.

Durant molt de temps Facebook va ser el millor canal de comunicació social, però a principis del 2016, Pinterest es va convertir en la millor font de trànsit de xarxes socials que va generar més de 84.000 visitants mensuals (trànsit gratuït).

Tot i que també té 2 anys per aconseguir aquest nivell Trànsit de Pinterest, la clau per a mi van ser 2 coses.

 1. SumoMe Image Sharer

Així que ja ho sabeu, el lloc en qüestió és un lloc que funciona bé a Pinterest i és centrat en la imatge.

El complement SumoMe Image Sharer facilita als visitants compartir imatges individuals a Pinterest, Facebook i / o Twitter. Com es pot imaginar, la majoria de les accions són pins a Pinterest.

Aquí teniu una captura de pantalla recent de les estadístiques de Image Sharer:

Jon Dykstra 1

 1.  Configuració de pins rics

La configuració de pins enriquits per al meu lloc va provocar el trànsit de Pinterest. És gratuït i fàcil de fer.

Pinterest us passa a través de https://developers.pinterest.com/docs/rich-pins/overview/

En poques setmanes, Rich Pins va triplicar el meu trànsit de Pinterest, passant de 400 o més a 1.200 diaris.

En els tres mesos, Rich Pins va augmentar el trànsit de Pinterest passant de 1.200 visitants diaris a més de 3.500 visitants diaris.

Jon Dykstra 2

Jon Dykstra 3

Si us trobeu en un nínxol agradable per a Pinterest i teniu moltes imatges al vostre lloc, configurar Rich Pins és un pas real de trànsit.

Llegiu la meva publicació completa sobre Pinterest a http://fatstacksblog.com/pinterest-traffic/.

Matthew Barby

Matthew Barby

Cap de creixement global & SEO @HubSpot, blogger premiat, conferenciant de la indústria i conferenciant
MatthewBarby.com
@Twitter

Vaig escriure un estudi de cas enorme que descriu un tot estratègia en mitjans socials que solia conduir a un gran creixement fins al meu lloc web de WordPress.

Podeu comprovar-ho, però aquí hi ha alguns consells que us donaré:

 1. Proveu de centrar-vos en el creixement de les vostres xarxes socials a continuació tocant canals fora de les pròpies xarxes socials.
 2. Penseu en com podeu incorporar un mecanisme al vostre lloc web per fomentar la participació en els vostres comptes de xarxes socials, per exemple, oferint contingut exclusiu als usuaris que comparteixen el contingut a les xarxes socials.
 3. Una altra manera pot ser utilitzar la vostra llista de subscriptors de correu electrònic per impulsar el compromís social.

A continuació, expliquem de quina altra manera em vincle el social en els meus llocs de WordPress … amb la meva Complement WordPress de petjada social això m’ajuda a obtenir mètriques de viralitat social del contingut.

Neil Patel

Neil Patel

Fundador, Emprenedor, inversor & influencer. Columnista de Forbes, Inc, Emprenedor, Huffington Post
NeilPatel.com
@Twitter

L’estratègia de comunicació social més potent que he vist és connectar-se amb persones que comparteixen publicacions de bloc dins del vostre espai. Per exemple, faig servir la cerca de Twitter per veure qui comparteix articles en competència, després faig una xarxa amb aquestes persones i els demano que comparteixin el meu contingut.

Molta gent ignora el vostre correu electrònic, però almenys un 10% compartirà el vostre contingut. És una manera senzilla d’obtenir tracció al vostre bloc.

Adam Connell

Adam Connell

Ajuda als empresaris a arribar a més gent en línia. Fundador de BloggingWizard, i un fan de Firefly i menjar xinès xinès
BloggingWizard.com
@Twitter

Al principi, això pot semblar intuïtiu, però pot quedar-me aquí.

Podeu configurar un lloc web o bé algú us ha configurat un. Intenteu animar immediatament la gent a comprovar els vostres tuits, com la pàgina de Facebook i a veure les fotos de la vostra pàgina a Instagram.

És probable que hi hagi enllaços a perfils socials en llocs molt destacats amb el giny social ocasional, potser es mostren tweets, etc..

I, tot i que això pot provocar el seguiment, és probable que algunes persones acabin a Facebook i, en lloc de comprovar la seva pàgina, es trobaran veient vídeos de gats..

Després hi ha el fet que esteu construint en terrenys llogats. Quan Facebook va canviar d’algoritme la primera vegada que alguns blocaires van perdre el 90% del trànsit durant la nit. Pot semblar que dic que social és una pèrdua de temps. Però està molt lluny de la veritat.

El que dic és això:

Comptant amb 1-2 plataformes diferents per fer créixer els nostres negocis, hem de tenir un enfocament diferent que redueixi el risc potencial.

Aleshores, què podeu fer??

Creeu primer la vostra llista de correu electrònic i, a continuació, utilitzeu la vostra llista de correu electrònic per crear les opcions següents a les vostres xarxes socials prioritàries. Feu encara disponibles els vostres perfils socials, però prioritzeu la creació d’una llista de correu electrònic. Redacteu una oferta forta que obligui la gent a registrar-se a la vostra llista.

Aleshores, animeu als subscriptors a connectar amb vosaltres a les xarxes socials des de la pàgina de confirmació i en diversos punts de la seqüència de resposta automàtica.

Després tindreu:

 • Una llista de correu electrònic més gran que és la vostra: no hi ha cap canvi de notícies que es pugui endur.
 • La possibilitat de retornar més trànsit al contingut (si és això), la majoria de les emissions de correu electrònic generaran més clics.
 • Un seguiment social més compromès: és probable que no tingueu tants seguidors, però els que obtindreu estaran molt més compromesos i això és important.?!

Configuració tècnica amb WordPress:

Primer necessiteu un proveïdor de correu electrònic com MailChimp o ActiveCampaign.

Cadascuna d’aquestes eines proporciona formes d’inclusió, però són molt bàsiques en termes de funcionalitat i no semblen molt bones.

Podeu utilitzar una eina com Thrive Leads o SumoMe per mostrar formularis d’inclusió al vostre lloc web de WordPress. SumoMe pot treballar amb qualsevol lloc HTML si no feu servir WordPress. He cobert altres opcions a aquesta publicació a la llista de complements de construcció.

Aleshores, heu de configurar una pàgina de confirmació única a la qual acudeixen els subscriptors després de confirmar la subscripció.

Si teniu un imant de plom, aquest és un bon lloc per posar-lo, però també heu de mostrar les trucades a l’acció perquè les persones puguin connectar-vos amb els vostres principals perfils socials.

A continuació, podeu fer una cosa semblant dins de la seqüència de resposta automàtica. Només cal demanar als vostres subscriptors que connectin amb vosaltres, que proporcionin enllaços als vostres perfils socials i que expliquin els avantatges bàsics que obtindran en connectar-se.

Andrea Loubier

Andrea Loubier

CEO de Mailbird. Un amant del vi i un productor nerd de correu electrònic que li encanta viatjar
GetMailBird.com 
@Twitter

Per a les xarxes socials, haureu de crear contingut diferent per a cada canal. Enllaçats en seguidors tindreu necessitats i interessos diferents que els vostres seguidors i seguidors de Facebook o Twitter.

Promocionar el contingut del vostre blog a través de les xarxes socials.

Podeu promocionar el mateix contingut mitjançant fragments diferents. A continuació, aquests fragments s’orienten a diferents públics i es poden compartir en diferents canals i grups de xarxes socials.

Demanem la pregunta directa al bloc de Mailbird, moltes vegades demanem a la gent que comparteixi les seves opinions en els comentaris del nostre bloc i que la comparteixi mitjançant el botó de Facebook..

En cas contrari, també tenim subscriptors del blog, de manera que cada vegada que publiquem una nova publicació se’ls notifica.

Amb els mitjans socials, però, un dels nostres millors problemes per crear compromís a tots els canals socials era el d’acollir una Loteries esdeveniment que anima la gent a connectar-nos i a seguir-nos a tots els canals socials que hi ha Mailbird, que inclouen LinkedIn, Google+, Facebook, Twitter, YouTube i molt més.

Un cop es connectin, fem un seguiment ràpid amb ells per preguntar-los com passa amb utilitzar Mailbird per iniciar la convoció.

Ens agrada compartir també imatges d’entreteniment o d’inspiració relacionades amb el correu electrònic / la productivitat tendeixen a recollir-nos molt a l’hora de compartir. Ens connectem amb els grups rellevants d’aquests canals en funció de l’angle de contingut que tinguem en aquell moment.

Andrew-BrandBuilders

Andrew James

Co-fundador i expert en màrqueting
BrandBuilders.io

Nosaltres a Constructors de marca estan utilitzant FB com a principal font de trànsit social.

En primer lloc, cal que instal·leu un píxel de retargeting FB al vostre lloc web (a tot el lloc). Això us permetrà segmentar el vostre públic per les pàgines que van visitar, que us ajudaran a determinar si es converteixen o no.

Diguem que vens "Producte A" que té un valor de 199 $.

 • Podeu avançar i crear un imant principal relacionat amb el vostre públic objectiu (els ajuda a resoldre un problema específic) i, a continuació, configurar una pàgina de destinació amb un CTA clar.
 • Crea un "gràcies" pàgina on el vostre visitant podrà descarregar / veure el vostre imant principal.
 • Instal·leu el píxel de conversió al vostre "gràcies" pàgina.
 • A continuació, podeu tirar endavant i crear una partita del producte principal.
 • Si vens un curs de SEO en línia; podeu dividir-lo destacant un mòdul del vostre curs i presentar-lo com a oferta autònoma, diguem-ne "Com escriure titulars que converteixen"
 • Un cop tingueu a punt la vostra oferta de bressol, la pugueu valorar entre entre $ 7-29 $ (per exemple, la tindrem a un preu de 9 dòlars).
 • Podeu utilitzar aquest astillador com a oferta de Tripwire.
 • Les persones que adquireixen la vostra oferta tripwire tenen més probabilitat (!) De comprar la vostra oferta principal: producte A.
 • Crea un "gràcies" pàgina i instal·leu el segon píxel de conversió.
 • Finalment, configureu un replà + "gràcies" de la vostra oferta principal: producte A i assegureu-vos que instal·leu el píxel de conversió a la web "gràcies" pàgina.

Ara és aquí on comença la diversió. Com que teniu un píxel de retargeting instal·lat al vostre lloc, podeu supervisar i orientar fàcilment les persones que han visitat (o no han visitat) pàgines específiques (pàgines d’agraïment) i servir-les amb els vostres anuncis..

Clarificar – Si una persona que va aparèixer a la vostra pàgina, a la publicació del bloc, etc., no va veure la pàgina d’agraïment del vostre imant de plom, vol dir que està interessada en el vostre tema ampli, però potser no han notat el vostre imant principal. hi ha instal·lat un bloquejador emergent o alguna cosa similar.

Podeu avançar i configurar un anunci de Facebook, dirigit a aquests usuaris específics (tenim instal·lat el píxel de retargeting, recordeu?).

Crearem un públic personalitzat i incloure totes les persones que han visitat el vostre bloc / lloc i excloure les persones que han visitat la pàgina d’agraïment del vostre imant de plom. D’aquesta manera, publicareu els vostres anuncis NOMÉS a aquells visitants que encara no s’han convertit en avantatges.

El següent pas és assegurar-se que només presentem l’oferta de Tripwire a les persones que han convertit a la pàgina de destinació del vostre imant de plom. Podeu enviar-los un missatge de correu electrònic amb l’enllaç TW o redirigir-los automàticament a l’oferta de TW un cop es registrin al vostre imant de plom..

De la nostra experiència – El 50% dels visitants de la pàgina de destinació de Lead Magnet es convertiran en clients principals i al voltant d’un 10% d’aquests clients es convertiran en clients mitjançant la compra de l’oferta de Tripwire..

Un cop fet això, podeu continuar endavant i configurar el segon públic personalitzat.

En aquest només hi haurem orientar les persones que han visitat la pàgina d’agraïment de la vostra pàgina d’agraïment (Leaders Magnet) i excloure les persones que han visitat la pàgina d’agraïment del vostre tripwire (clients).

Haureu de configurar un anunci per demanar-los que tornin a la vostra pàgina de vendes TW (siguin creatius) i feu el possible per convertir-los en clients.

L’últim pas és idèntic. Creeu un públic personalitzat inclosos els clients que han visitat la pàgina d’agraïment de Tripwire i exclouen les persones que han visitat la pàgina d’agraïment del vostre producte. Publiqueu-los amb anuncis i tracteu de persuadir-los perquè comprin la vostra oferta principal.

Així és com s’assembla a l’embut de vendes reals amb l’estratègia de mitjans socials. Publicareu els vostres anuncis de manera continuada a les persones destinatàries i els traslladareu per tot el vostre embut fins que arribin a la vostra pàgina principal d’agraïment = $.

Si s’executa correctament, tota la vostra campanya social no hauria de costar ni un centèric (l’oferta tripwire cobrirà probablement les despeses de l’anunci). Com és que? Anem a escriure alguns números.

Suposem que rebeu 1000 clics a la vostra pàgina de destinació de LM a 40 € per clic i dels 1000 visitants que opten al 50%. És a dir, 500 exemplars nous a un cost de 400 dòlars.

Per tant, 500 oportunitats van arribar a la vostra oferta de Tripwire i un 10% d’ells decideix comprar-la. De manera que es tracta de 50 compradors a 9 dòlars cadascun, cosa que significa ingressos de 450 dòlars.

Què? Vam rebre 500 clients nous i 50 clients instantanis I obtenir un benefici de 50 dòlars? És una bogeria. No, això és totalment realitzable.

Després d’això, depèn de vosaltres i de les vostres habilitats de màrqueting vendre el màxim possible i repetir aquest procés una i altra vegada. Això és només una punta del gel.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

Estratègista web i cofundador d’Orbit Media. Ponent, comercialitzador de continguts, ecologista i autor
OrbitMedia.com
@Twitter

Les xarxes socials són realment justes boca a boca facilitada. L’objectiu és reduir tota la fricció entre el contingut i l’acte de compartir. Afegir botons de compartició social al contingut és la clau per activar la compartició. Tothom ho sap. Cada bloc fa això.

Com s’equivoquen molts llocs? 

És fàcil afegir botons de compartir amb plugins de WordPress. Entre uns quants clics, aquestes icones de color dolç apareixen al vostre bloc. Però La integració a les xarxes socials no és tan fàcil. Aquestes eines de compartició social poden promocionar-se a si mateixos mentre els vostres lectors comparteixen contingut.

Andy-Crestodina-1

Voreu com el botó afegeix la marca del fabricant de complements al tuit? Això no ajuda ni els lectors. Això els facilita el boca a boca per a ells!

Si no confieu en els vostres plugins o voleu un control més exacte, podeu crear botons de compartició social personalitzats. Cal fer-ho per separat per a cada xarxa social. Aquí és on podeu trobar les instruccions:

Sí, hi ha complements que poden fer-ho tot per vosaltres, però tots els bons desenvolupadors de WordPress haurien de saber com funcionen i com fer-los ells mateixos.

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

Creació de llocs web impressionants, SEO, contingut i WordPress amables
MadLemmings.com
@Twitter

La meva millor estratègia de màrqueting en xarxes socials és realment senzilla. Està ocupat a Pinterest.

És una vergonya que la gent no faci servir més Pinterest perquè, per a mi, és una de les plataformes de mitjans de comunicació social més poc apreciades i amb més potencial de trànsit.

Per què?

Perquè quan afegeix alguna cosa a qualsevol altra xarxa de xarxes socials, pot durar minuts o dies com a màxim. Pinterest, però, és com un bon SEO. El trànsit no deixa de continuar. I en molts casos, si els pins són populars, el vostre trànsit creixerà també!

Així que, fins i tot si creieu que no teniu cap possibilitat a Pinterest, mireu si algú comparteix contingut al vostre nínxol abans de rebutjar-lo com a opció.

A continuació, ocupeu-vos creant Impressionants imatges amb Canva, Assegureu-vos d’afegir text rellevant a la imatge. Un cop les imatges de la publicació estiguin llestes, les podreu compartir a la vostra i en taulers de grup.

Consell professional: les juntes de grup són el secret per accelerar el seu creixement.

Segur que triguem una estona a veure els resultats i una mica de persistència, però els avantatges són sorprenents.

Brian Jackson

Brian Jackson

Comercialitzador entrant que estima SEO, blocs, màrqueting de contingut, SaaS, #webperf, WordPress & pirateria del creixement
WoorkUp.com
@Twitter

El meu post potent estratègia de màrqueting en xarxes socials Ara mateix, està aprofitant noves eines del bloc, com SmarterQueue, Narrow i Content Marketer. Aquests m’ajuden a ser més productiu, així que puc dedicar més temps a produir contingut.

 • SmarterQueue em permet fer cua de tot el contingut sempre perenne i deixar-lo anar a Twitter, Facebook, etc.

Això permet que hi hagi més globus oculars de tot el meu contingut que mai.

 • Estret és una eina increïble per fer créixer el vostre Twitter seguint un lloc específic. Em sorprèn el ràpid creixement i la qualitat de seguidors que estic rebent.

Aquesta eina ha creat converses sorprenents que s’han convertit en clients i clients.

 • Sempre que escric publicacions, Comercialitzador de continguts em permet arribar a tots els implicats amb només uns clics i demanar accions a les xarxes socials.

Això ha disparat el meu compromís amb Twitter i m’ha estalviat un munt de temps.

Totes aquestes estratègies anteriors no impliquen gairebé cap esforç una vegada configurat. Han augmentat notablement el trànsit de derivacions de les xarxes socials als meus blogs.

Chris Makara

Chris Makara

Màrqueting interactiu & Estratègic digital. Un SEO, Social Media & Expert en màrqueting interactiu i futbol, ​​Bacon & Amant de Bowling ambidestre
ChrisMakara.com
@Twitter

La meva estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent es basa en aquest entorn promoció constant constant del contingut del meu bloc perenne.

En la seva majoria, la majoria de continguts del blog que creo són de fulla perenne per la qual cosa significa que no hi ha cap raó per la qual hauria de deixar de promocionar-lo en socials només perquè ho vaig escriure fa més d’un any.

Si la informació és encara molt rellevant i útil, val la pena compartir-la una i altra vegada.

El que m’agrada fer és identificar el contingut de fulla perenne als meus llocs de WordPress. A continuació, creeu un full de càlcul d’Excel on puc crear diferents actualitzacions en xarxes socials per a cada publicació del bloc.

De vegades és només el títol de la publicació, altres són estadístiques de la publicació i algunes actualitzacions citen declaracions que he fet a la publicació.

Tot i que inicialment pot trigar un temps a crear aquestes actualitzacions en xarxes socials, les podeu utilitzar una i altra vegada.

Com que ho tinc tot en un fitxer Excel, no es necessita gaire importar-lo A granel que automàticament enviarà aquestes actualitzacions al meu compte de buffer.

Si no tinc temps per crear manualment aquestes actualitzacions, hi ha uns quants complements per a WordPress que reenviaran les publicacions a Twitter. Un d’aquests complements és Tuilmente.

Tot i que fa anys que no s’ha actualitzat, encara funciona per a mi. Hi ha alguna personalització que podeu fer, però és encara més limitada que si creessis el vostre propi i importeu-los a Bulkly.

Independentment de quina sigui la ruta, utilitzeu aquest enfocament us permetrà mantenir els vostres perfils de xarxes socials plens de contingut permanent perenne dels vostres llocs..

Daniel Thompson

Daniel Thompson

SEO, especialista en mitjans de pagament pagat. Entusiasta del màrqueting. Especialment especialitzat en ajudar les empreses locals a generar trànsit rendible
MyLocalSEO.ca
@Twitter

La plataforma social que estic aprofitant actualment és Instagram. El que m’agrada és que han intentat deliberadament triturar l’automatització.

Dos projectes en els quals estic treballant actualment són un lloc de moda masculina i un botiga de comerç electrònic. Tinc seguidors d’Instagram de ~ 30k entre ells i creixen cada dia.

També condueixen 20-30 visitants al dia de tornada al meu lloc web sense cap promoció fora de l’enllaç que us ofereix Instagram. Aquests comptes només tenen quatre mesos.

Així, la pregunta original com la connecto al nostre bloc de WordPress. Actualment és un carrer unidireccional. El trànsit flueix des d’Instagram als nostres llocs web. Estem en el procés de combinar ofertes perquè tots dos llocs comencin a conduir trànsit per afegir-los a les nostres llistes de correu electrònic.

Actualment estic treballant en crear imatges originals bloc de moda masculí publicacions Afegiré trucades a accions per sota d’aquestes imatges per millorar el nombre de seguidors de IG.

Crec que la idea errònia més gran és que heu d’estar a la indústria perfecta per crear un compte IG. Foundr és un bon exemple d’un nínxol IG no tradicional que l’està aixafant.

Si vens bosses de caca biodegradables, tindreu gossos. Si vens peces de cotxe, tens cotxes clàssics. La majoria de productes de consum es presten a IG d’una manera o altra.

Viatges de Dave i Deb

Dave & Deb

Premi de parella guanyador
ThePlanetD.com
@Twitter

La nostra estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent és tenir una forta presència en més d’un. No hem posat tots els ous en una sola cistella.

La nostra marca és forta a Pinterest, Twitter, Facebook, Google+ i StumbleUpon.

Ens facilita compartir el contingut del nostre lloc web amb el clic d’un botó, però també ens assegurem de compartir-ho tot nosaltres regularment. No compartim una sola vegada.

Tenir una estratègia que abasta tot l’espectre de canals socials us permet orientar diferents consumidors a diferents plataformes.

Ens trobem que cada plataforma de xarxes socials condueix el trànsit al nostre bloc i Pinterest és el tràfic més enganxós. La raó per la qual sentim que les xarxes socials condueixen tant trànsit al nostre bloc és perquè som socials a les xarxes socials.

No l’utilitzem com a altaveu, parlem amb els nostres seguidors. Quan compartim alguna cosa, solen llegir-la perquè senten que ens coneixen. Els nombres són importants, però té una relació amb el públic que realment importa.

Ens assegurem de mantenir-nos coherents i de tenir una presència constant a les xarxes socials. Tenim un equip de persones que ens ajuden a publicar els nostres continguts a les xarxes socials mentre seguim sent la veritable veu i només les persones amb les quals parlem els nostres seguidors.

Dave Schneider

Dave Schneider

Cofundador del software de divulgació de blogger NinjaOutreach. Obsessionat amb negocis, màrqueting i viatges
NinjaOutreach.com
@Twitter
ACTUALITZACIÓ: Dave ja no gestiona aquests llocs web, però es pot trobar a daveschneider.me

Hem trobat molt èxit en produir grans, Enllaços finals final tal com aquest.

A continuació, informant a les persones que hi apareixen, portant-los a compartir en xarxes socials.

Publicat al maig, això ens va enviar 7500 visites l’any passat i va rebre centenars d’accions. També va comptar amb 21 inscripcions de prova i desenes de subscriptors de correu electrònic més.

Vam pensar que podria tenir un gran èxit perquè va participar una gran quantitat d’influents i vam realitzar una campanya de divulgació al voltant del contingut després que es publiqués per tal de posar-la davant de tothom que es mencionés..

Va acabar posicionant-se a Google i es va presentar a diversos llocs web, cosa que va ajudar a impulsar la seva autoritat.

El procés final a final va ser efectivament:

 • Incloeu una llista de paraules clau objectiu rellevants per al nostre producte i també per a les quals sentíem que podríem obtenir tracció, en aquest cas, Estudis de casos de generació de trànsit
 • Producció de contingut èpic amb més de 100 influents
 • Promocionant el contingut per a aquells influencers
 • Enllaçar amb el contingut d’un important client convidat que després hem escrit, per exemple, com / traffic-hack /
 • L’optimització de les dades d’inscripció (estem fent servir la matriu de benvinguda de Sumo Me a aquesta pàgina)

Aquesta estratègia ha estat molt eficaç per a nosaltres i l’hem replicat en altres articles, tot i que aquesta era la més popular.

Aquestes publicacions aconsegueixen gairebé sempre centenars d’accions i ens ajuden a crear les nostres xarxes socials després.

Dom Wells

Dom Wells

Ensenya a les persones a tenir èxit amb llocs web de màrqueting de nínxol
HumanProofDesigns.com
@Twitter

La meva estratègia més exitosa de les xarxes socials no es tracta d’utilitzar-la per generar trànsit, sinó de xarxes. En alguns nínxols, la millor manera d’extreure tracció és acollir-se als altres influencers de la vostra indústria.

Twitter i grups FB són una manera fantàstica de fer-ho. Per descomptat, depèn del vostre nínxol i del lloc en què pengin els influencers.

En passar la major part del 2014 i el 2015 en xarxa i donar-me a conèixer al nínxol, vaig poder fer que el trànsit de derivació sigui el meu número 1 convertint la font de trànsit i ara la gent em va arribar tot el temps..

Suposo que he aconseguit elevar-me al nivell d’influencer. Sense les xarxes socials, això no seria possible tan fàcilment.

Erik Emanuelli

Erik Emanuelli

Empresari, blogger, viatger, escriptor autònom, addicte a les xarxes socials, amant dels esports extrems i un paracaigudista certificat
NoPassiveIncome.com
@Twitter

Una de les coses més fàcils que he fet mai per comercialitzar el meu contingut a través de les xarxes socials va ser la instal·lació Reviu el missatge antic plugin al meu bloc de WordPress.

Bàsicament comparteix automàticament els teus articles antics a través dels teus comptes de xarxes socials!

Amb només un parell de minuts de treball, realitzo actualitzacions gratuïtes als meus canals socials, apuntant al meu contingut antic. Dos ocells amb una sola pedra.

Francisco Pérez

Francisco Pérez

Empresari en línia, Empresa & Consultora de SEO
IBlogZone.com 
@Twitter

L’única estratègia que he estat utilitzant en els mitjans de comunicació social és publicar periòdicament els meus articles (antics i nous) durant un període de temps establert..

Vaig trobar que la meva publicació reiterada a Twitter, Pinterest, Facebook i G + va acabar sent l’atenció que estic buscant i aporta trànsit per al meu bloc.

Com més nova sigui la publicació, més atenció li vaig donar al principi.

Per a majors, canviaré de tant en tant "títols" per provar quin tipus de titular crida més l’atenció. Les eines que utilitzo són "reviure la publicació antiga", un complement de WordPress i Hootsuite.

Inbviament, juntament amb aquesta estratègia, interactuo regularment als meus canals socials responent a preguntes, agraint les que compartien les meves publicacions i també compartint coses d’altres pobles..

Aquí teniu l’enllaç al connector que utilitzo.

Gael Breton

Gael Breton

Assessor en construcció d’emplaçaments
AuthorityHacker.com
@Twitter

Per ser franc, el més bàsic per a mi que molta gent ignora és assegurar-se que realment teniu botons socials a totes les vostres pàgines de contingut. Si és possible, els botons que es desplacen cap avall amb l’usuari de manera que es mantingui a la pantalla en tot moment.

I el més important, els botons visibles en tots els dispositius com a TON de trànsit són mòbils en aquests dies.

A continuació, es mostra el nostre desglossament en un dels nostres llocs

Gael-Bretó-1

És evident que l’optimització de les accions per a mòbils és molt important, i el trànsit de molts llocs B2C s’assemblarà cada cop més a això.

Per sort, SumoMe us permet fer tot això de forma molt senzilla. De tots els complements socials de pagament que he provat. SumoMe els batega en tots els aspectes i és gratuït.

Mentre jugava amb el complement, he notat l’augment d’una xarxa social que molta gent ignora: el correu electrònic.

Aquí es mostra el desglossament de les nostres accions per xarxa (gràcies a les analítiques de SumoMe)

Gael-Bretó-2

Gris = accions per correu electrònic. Aquesta és la segona o 3a manera més popular de compartir contingut segons els dies. Superació de Twitter cada dia.

Aleshores vam començar a afegir botons a les nostres imatges mentre augmentàvem l’activitat de Pinterest i notàvem que la majoria de les accions de Pinterest passaven d’aquesta manera, així que si feu servir la xarxa, activeu el compartidor d’imatges.

Gael-bretó-3

Si es barreja aquests botons de compartició, juntament amb la creació d’informes d’altres persones relacionades amb l’article (i se’ls dóna atribucions), es va augmentar força el nostre trànsit social al pilot automàtic..

Si voleu aprofitar al màxim aquestes accions, assegureu-vos de les dades socials de SCHEMA i utilitzeu-ne les dades Analitzador de capçalera coschedule escriure titulars atractius socialment per augmentar el vostre valor de valor total.

Això sí, només cal fer aquestes coses senzilles i hauríeu de treure més profit del vostre lloc de WordPress quan es tracta de les xarxes socials gairebé totes amb pilotes automàtiques.!

Gerald Weber

Gerald Weber

Empresari d’Internet, cofundador de Viral Content Buzz i SEO
HoustoniPhoneScreenRepair.com
@Twitter

La meva estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent (especialment per a un lloc web, bloc o negoci més recent) és la plataforma Vius de contingut viral per promoure publicacions de blocs amb atractiu viral. (Divulgació completa: sóc cofundador de Viral Content Buzz).

Dit això, realment funciona. De fet, funciona molt bé si el contingut és en un nínxol popular i té atractiu viral.

Per exemple, la meva dona i jo vam començar a nou negoci a l’agost de 2013 i va promocionar el bloc utilitzant només la plataforma VCB.

La raó per la qual és tan eficaç és que és una manera relativament senzilla per a un comerciant / blogger que no tingui grans conseqüències per generar compartiments REAL de mitjans socials a partir de persones REAL i comptes de mitjans de comunicació REAL.

Sense comptes de titelles i sense accions falses. La manera com automatitzo aquest procés és afegint el feed RSS del nostre bloc. Un cop aprovada pels moderadors de VCB, cada publicació es enviarà automàticament per a la seva compartició.

Tingueu en compte que els moderadors encara han de ser aprovats per les publicacions del bloc.

adele steele

Adam Steele

Empresari d’Internet a Vancouver Funcionament de tipus addicional. @MagistrateInc, @LoganixDotNet i @PBNlocal
Magistrateinc.com
@Twitter

La nostra estratègia s’inicia realment internament: documentem tot el que fem, tant del nostre procés com sigui possible. Estem segurs de compartir les nostres experiències principalment amb les eines que utilitzem (som grans Trello, per exemple).

Sovint, llavors recull la nostra història i compartiu com si es tractés d’un estudi de cas d’ús del producte. Obtenim un enllaç, uns globus oculars i tothom guanya.

Per descomptat, això es connecta amb el bloc perquè el nostre mitjà per compartir les nostres històries és actualment el nostre bloc. Però mantenir-lo honest i realment tenir-lo documentat dia a dia és fantàstic per a un estudi de cas, i les plataformes estan naturalment interessades.

Henneke Duistermaat

Henneke Duistermaat

Escriptora irreverent en una missió de segellar el gobbledygook. Col·laborador habitual de Copyblogger
EnchantingMarketing.com
@Twitter

La meva estratègia preferida de mitjans socials és utilitzar-la SlideShare perquè és una manera excel·lent de recomposar contingut popular i fer créixer la vostra llista de correu electrònic (fins i tot sense que es faci un seguiment de SlideShare)..

Aquí es mostra com crear una presentació de SlideShare:

 • Cerqueu una publicació de bloc o una publicació de convidats que hàgiu escrit
 • Convertiu la publicació en una presentació de SlideShare compartint només els punts clau
 • Assegureu-vos que els lectors senten que reben consells valuosos
 • Dóna-li a SlideShare un títol interessant
 • Assegureu-vos que la diapositiva d’obertura sembla atractiva
 • Afegiu un bo d’inscripció a l’última diapositiva i inciteu a la gent a fer clic a una pàgina de destinació per enviar la seva adreça de correu electrònic

Les millors presentacions es mostren a la pàgina principal de SlideShare i així és com el vostre bloc pot ser descobert per un públic nou (principalment B2B).

El meu SlideShare sobre redacció fa i no, per exemple, ha generat 494 subscriptors de correu electrònic fins ara (i encara compten).

Istiak Rayhan

Istiak Rayhan

Marketing Blogger, SEO, Social Media i entusiasta de WordPress
RoadToBlogging.com 
@Twitter

Les xarxes socials faciliten que algú es pugui connectar amb el meu bloc a través d’una plataforma que ja utilitza. M’ajuda a arribar al meu públic objectiu i a connectar persones amb mentalitat similar.

L’estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent per a mi és retargeting, també conegut com a remàrqueting.

Molta gent visita el meu blog cada dia, però molt poca gent em segueix a les xarxes socials i comparteix el meu contingut. la retargeting m’ajuda a connectar-me amb aquests visitants i a augmentar les meves xarxes socials a partir d’accions compartides socials.

Potencien les meves publicacions més populars al meu públic. Funciona molt bé perquè són les persones que ja estan interessades en el meu bloc.

Juntament amb el retargeting, m’asseguro que a la gent li resulta més fàcil compartir els meus continguts i seguir-me a les xarxes socials.

A continuació, es detallen alguns complements de WordPress que utilitzo per fer créixer el meu bloc i animar a compartir.

 • Gestor de codis de seguiment – M’ajuda a gestionar tots els codis de seguiment i píxels de conversió des d’una sola pàgina. Puc gestionar fàcilment el públic personalitzat de Facebook & Retargeting de Facebook mitjançant aquest complement.
 • Monarca – És un complement de compartició social que fa que la compartició social sigui fàcilment fàcil. Podeu afegir botons per compartir de diferents maneres mitjançant el complement. També podeu utilitzar-lo per afegir botons de seguiment de les xarxes socials.
 • Jetpack – Jetpack és en realitat un conjunt de connectors. Té tones de característiques. Una de les funcions em permet compartir automàticament la meva publicació del bloc al canal de compartició social. És compatible amb Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Path i Google+.
 • Feu clic per tuitejar – Estic utilitzant aquest complement a les meves publicacions preferides per afegir "Feu clic a Tweet" Caixa. Em funciona molt bé.
 • OnePress Social Locker – Aquest complement realment m’ajuda a augmentar la meva compartició social. La idea és, amagar una part d’una publicació darrere d’un conjunt de botons socials i demanar als visitants que comparteixin el meu contingut per veure l’amagatall. Utilitzo principalment aquest truc en publicacions llargues.

devesh

Devesh Sharma

Blogger de 21 anys, venedor d’Internet, fanàtic de WordPress i fundador de WPKube.com 
@Twitter

Es tractaria de compartir les mateixes publicacions en moments diferents o reciclar publicacions antigues. Es pot fer fàcilment mitjançant via Reviu publicacions antigues o MeetEdgar.

Si compartiu publicacions antigues, us permet obtenir més trànsit i seguidors, i experiment fet per Tom Tunguz va revelar que cada tuit té el potencial d’aconseguir al voltant del 75% de tweets del nombre anterior de retweets.

Jacob Cass

Jacob Cass

Dissenyador gràfic, logotip i web, Blogger, Freelancer i World Traveller
JustCreative.com
@Twitter

Per maximitzar la rarabilitat dels meus missatges, jo horari en els moments que s’optimitzen per als meus lectors. Amb l’ús de Google Analytics podeu veure quan i d’on prové el trànsit, així com veure la base de dades del vostre butlletí de correu electrònic.

A continuació, programa les publicacions per a quan siguin molt probables en línia amb l’ús de WordPress & Buffer.

A tall d’exemple, programaré una publicació per publicar al meu bloc a les 9:00, i després a les 10:00 s’importa a AWeber (el meu proveïdor de correu electrònic), després programa el butlletí de correu electrònic per enviar-les al voltant de les 13:00 quan la major part de la meva audiència al voltant. el món està en línia.

També programo publicacions per compartir-les a les meves plataformes de xarxes socials amb Buffer, garantint que s’incloguin imatges per maximitzar els clics.

Jon Haver

Jon Haver

"Després de pagar 23,5 milions de dòlars en préstecs estudiantils al llarg de 3 anys, m’he inspirat en ajudar els altres a pagar el seu deute"
AuthorityWebSiteIncome.com
@Twitter

L’estratègia de màrqueting de xarxes socials més potent que es connecta al meu lloc web de WordPress és tornar a orientar els visitants del meu lloc web a Facebook amb bonificacions d’inclusió que converteixen els visitants en subscriptors.

Al poder tornar a orientar els visitants del lloc web anterior, sóc capaç de convertir els visitants que mai no podran tornar al meu lloc en alguns dels meus seguidors més sensibles en incorporar-los a la meva llista de correu electrònic..

Kevin_Indig

Kevin Indig

Propietari de SEO BU @dailymotion a Silicon Valley, antiga @Searchmetrics @uniquedigitalDE @thereachgroup
DailyMotion.com
@Twitter

Una cosa que veig oblidada i subestimada amb el pas del temps és … Grups de Facebook! Són una font de trànsit molt potent, si aconseguiu apropar-vos bé.

Veieu els pics del trànsit general de la captura de pantalla? Els que provenen de la promoció d’una nova publicació de bloc als grups de Facebook!

Kevin Indig 1

Però, com ho fas bé? Aquí teniu el que heu de considerar:

1. Utilitzeu la funció de cerca de Facebook per cercar grups adequats per al tema del vostre bloc o article que vulgueu compartir. Com més específic sigui el grup, millor. Per exemple: mentre que “Fitness” és molt ampli com a tema, “La pèrdua de greix” seria més específic i més adequat per a una publicació al bloc sobre la pèrdua de greix.

2. La segona variable que voleu tenir en compte és la mida del grup. El grup perfecte per al vostre propòsit és la millor combinació d’especificitat i mida.

Kevin Indig 2

3. Al següent pas, voldreu unir 5-10 grups. No podeu publicar com a pàgina de fan en un grup, de manera que haureu d’utilitzar un perfil privat. Això vol dir que aquest perfil es converteix de sobte en la cara del bloc.

És molt important la confiança d’aquest perfil, de manera que trobeu una imatge de perfil amb bon aspecte i interactuïu de manera agradable amb la gent que comenta la publicació compartida.

Imagineu-vos que passeu per davant d’un bar i un noi que mira d’aspecte esbojarós us demana que entres en to aspre? El mateix és a les xarxes socials. També tingueu en compte que molts grups grans estan ben moderats, així que llegiu les regles del grup amb atenció i compliu-les.

*** Compartiu el vostre article del bloc en 3-5 grups alhora. No voldríeu fer proves sobre el millor moment per publicar-lo al grup. Comença a provar per compartir al voltant del dinar (12 a 12 h) o després del treball (de les 18 a les 21 h), tal com s’explica en aquest document infografia.

Tingueu en compte que no inundeu els grups amb les vostres publicacions, o els usuaris es molestaran. Vaig fer bones experiències compartint un cop a la setmana en grup, però també depèn del propi grup. Implicant-vos en el grup fora de compartir el vostre propi material, podreu generar encara més confiança!

Quan compartiu, és molt important escriure una descripció ràpida de l’article del bloc que emocioni els usuaris a fer clic. Com més s’individualitzi cap al grup, millor. Per tant, podeu incloure el nom del grup a la descripció o connectar-vos al tema del grup.

Kevin Indig 3

Per què els grups de Facebook són tan poderosos? No només parleu amb una audiència que potser està interessada en el vostre tema, sinó que també podeu aprofitar la comunitat de Facebook per convertir-la en la vostra. El vostre bloc pot convertir-se en una referència recurrent del grup i, eventualment, cada vegada més membres del grup visitaran el vostre lloc regularment.

I aquí ja estem en el segon benefici: creeu una base creixent de visitants retornats i de lectors fidels. Hi ha dos avantatges que inclouen: podeu convertir-los en subscriptors de correu electrònic, que és una manera encara més potent d’interactuar amb ells i d’abraçar la vostra marca..

I milloreu la manera com es percep la vostra marca als resultats de la cerca orgànica: més persones faran clic al vostre resultat si reconeixen la vostra marca. Això a canvi té un impacte positiu en el rendiment de SEO!

El tercer avantatge d’aprofitar els grups de Facebook en la vostra estratègia en mitjans socials és la interacció amb els membres del grup. Us informaran no només de què podrien faltar al vostre article, sinó també quines preguntes tenen sobre el tema i quins altres temes li interessen..

Heu de respondre aquestes preguntes al vostre article. No dubteu a editar-lo un cop heu publicat. Afineu-lo amb el temps! Els comentaris també poden inspirar-se per a futurs articles, que podeu tornar a compartir al grup amb què es va comentar i referir-se a les persones amb qui vau parlar. Així es crea una base d’usuaris forta!

Kulwant Nagi

Kulwant Nagi

Emprenedor d’Internet, blogger, escriptor, somiador de dia
BloggingCage.com
@Twitter

L’estratègia més potent en els mitjans socials és ajudar a la gent en diferents grups (FB), comunitats (G +) i hashtags (twitter).

Podeu trobar grups, comunitats i hashtags diferents al vostre sector i comprovar quins problemes tenen les persones. Ajudeu-los segons la vostra experiència a construir una autoritat en aquests llocs.

Un cop estigueu molt actius en aquests llocs, els membres dels grups / comunitats començaran a notar-vos.

Així, podeu tenir una portada de línia de temps atractiva, una portada G + o una portada de twitter que tinguin l’URL del vostre lloc web i la vostra experiència.

Així que aquí guanyes la partida. ��

Poseu-los al vostre lloc i convertiu-los en subscriptors donant alguna cosa de forma gratuïta (llibre electrònic, vídeo, curs, complement).

Larry Kim

Larry Kim

Fundador @WordStream. Top Revista Columnista @Inc. Emprenedoria, Start-up, Adwords, publicitat de Facebook
Mòbil Mòbil 
@Twitter

En fem moltes publicitat en xarxes socials.

Promoció del nostre contingut a llistes d’usuaris (públics personalitzats) i remàrqueting (persones que van visitar el nostre lloc recentment).

Hem detectat que les persones que coneixen la vostra marca tenen tres vegades més probabilitats de relacionar-se amb els vostres anuncis en xarxes socials promocionades i hi ha dues vegades més probabilitats de convertir-se en un producte o en venda quan facin clic al vostre lloc..

Luke Kling

Luke Kling

Administrador d’afiliats, Blogger i desenvolupador web
LukePeerFly.com 
@Twitter

La meva estratègia més potent de mitjans socials inclou tres passos:

1) Trobar contingut que sé que el meu públic gaudirà i vull participar. El compromís és clau amb les xarxes socials (especialment les pàgines de Facebook).

Com més compromís tingueu, més compromís tindreu en el futur. Proporciona valor de forma coherent amb el pas del temps.

2) Publicar de manera coherent és la manera més fàcil de millorar el vostre compromís general. Si publiqueu de forma aleatòria al llarg del mes, és menys probable que el contingut el vegi.

Tinc comptes de pàgines de Facebook i Twitter que he publicat tres vegades al dia cada dia durant els últims 3 anys. El compromís amb el meu contingut és fenomenal, ja que proporciono un valor constant al meu públic.

Això comporta un millor compromís amb publicacions menys … atractives (publicacions de bloc o publicacions patrocinades).

3) També barrejo els meus tipus de contingut a tots els canals. Publicaré 2 imatges (obtenint un gran compromís) i 1 enllaç en una publicació d’un bloc un dia. L’endemà publicaré 1 vídeo de YouTube i 2 imatges.

Mantingueu el contingut actualitzat i l’usuari endevini què li oferirà. Programo tot el contingut i el mantinc actualitzat a tots els meus canals fent servir FPTraffic.com.

FPTraffic també em permet fer cua automàticament de les noves publicacions de blocs dels meus blocs de WordPress i barrejar-les amb la resta del contingut. Això ajuda a augmentar dràsticament el meu compromís general.

Arribo a més de 5.000.000 de persones a la setmana mitjançant la meva estratègia en mitjans de comunicació social, de manera que sé que funciona. Només cal temps, esforç i les eines adequades. Bona sort!

Marcus Taylor

Marcus Taylor

"Creo i experimento amb llocs web. Fundador de @VentureHarbour"
VentureHarbour.com
@Twitter

Una de les millors estratègies que he trobat és utilitzar enquestes, eines o enquestes a l’article per comprendre millor el trànsit i, a continuació, utilitzar les dades d’aquestes enquestes per afinar el contingut, fent-lo més rellevant i per extensió més compartible..

Per exemple, fa dos anys vam publicar aquest article sobre com trobar el millor allotjament web. Originalment, estava dirigit a professionals (vam comparar i classificar les solucions d’allotjament web d’alta gamma).

Després d’afegir una eina que demanava a l’usuari què buscava, vam saber que la majoria del trànsit que visitava l’article eren principiants que buscaven la millor empresa d’allotjament barat..

Després de descobrir aquesta perspectiva, vam reescriure el contingut dirigit a principiants. D’aquesta manera, les mètriques d’interacció i la compartibilitat del contingut han augmentat significativament.

Tot i que pot trigar un temps a crear aquest tipus de formularis i enquestes, és una estratègia fantàstica per aconseguir que el contingut d’alt trànsit treballi encara més a l’hora d’augmentar la participació social..

Marko Saric

Marko Saric

"Assessor i blogger de HowToMakeMyBlog.com. Escric sobre màrqueting de continguts, xarxes socials i blogs"
HowToMakeMyBlog.com
@Twitter

Amb el Tenint en compte l’abast orgànic en retrocés, la meva estratègia més potent de comunicació social és la creació de contingut fantàstic que la gent vol llegir i compartir.

El que publico al meu bloc és el que puc controlar.

Malauradament, no puc controlar a quantes de les meves pàgines li agrada que es mostri Facebook a les meves publicacions. Així, em dedico a publicar contingut de qualitat …

 • això és interessant per a la meva audiència
 • que ensenya a la gent alguna cosa nova
 • que ofereix una nova perspectiva sobre el tema
 • que entreté
 • i això és millor i més fàcil d’entendre que el contingut ja disponible al tema.

Tinc detalls complets en aquest procés de creació de contingut aquí. És la millor manera per a mi d’arribar a més persones, ja que proporciono prou valor perquè la gent vulgui compartir-la i difondre-la a les xarxes socials.

McKinzie Brocail

McKinzie Brocail

Un escriptor freelance, especialista en comunicacions digitals
McKinzieWrites.com

Pot ser un conundre únic i interessant que treballa STDcheck.com, un proveïdor de proves d’STD a tot el país a l’àmbit de les xarxes socials.

Com és d’esperar, no és una tasca senzilla aconseguir que la gent es posi en contacte amb una marca que ofereix proves d’STD, una cosa molt privada, en mitjans socials molt públics.

Sovint hem de provocar a la gent de les xarxes socials que llegeixin i comparteixin el nostre contingut del bloc perquè les malalties de transmissió sexual solen ser alguna cosa que la gent vol callar..

Com la majoria de les empreses, compartim les nostres publicacions de blocs a les nostres plataformes de xarxes socials i tenim habilitades eines de compartir al nostre bloc de WordPress que faciliten la seva comoditat per als visitants..

Ambdós punts de venda poden ser distribuïdors d’informació, però els blocs es refereixen principalment a distribuir informació, mentre que les xarxes socials es refereixen més a la interacció i interacció amb el públic..

Intentem fer la transició d’una plataforma de comunicació a l’altra fluida compartint contingut que sigui divertit, interessant, convincent, entretingut o intel·ligent.

La connexió del nostre bloc i de les xarxes socials és molt significativa per a STDcheck. No només ens proporciona contingut i còpia rellevants i interessants per compartir amb els nostres seguidors, sinó que aporta una audiència al nostre bloc que probablement no l’haurien trobat ni buscat pel seu compte.

De fet, en el passat, les publicacions del bloc que mai es van compartir als nostres comptes de xarxes socials van obtenir molt poc trànsit per si soles.

Després de compartir-los a les plataformes que utilitzem, vam començar ràpidament a augmentar dramàticament (de fins a 100 vegades més trànsit en alguns casos!) a les seves visualitzacions de persones que fan clic i que comparteixen les publicacions.

Realitzem transicions perfectes, ja que no simplement copiem i enganxem l’enllaç d’un article a Facebook i publiquem el text autoblocat: personalitzem les publicacions perquè siguin més captivadores i atractives per a la nostra audiència de les xarxes socials per aconseguir que els individus els difonguin. als seus amics i seguidors … com les MTS que fem referència als nostres blocs.

Monica Stott

Monica Stott

Viatja a blogger amb un amor per aventures amb estil i escapades de cap de setmana. 10 millors blocs de viatges al Regne Unit
TheTravelHack.com
@Twitter

La meva estratègia de comunicació social més potent és col·locant imatges favorables a Pinterest al meu bloc.

Pinterest és el principal motor de trànsit de les xarxes socials per la qual cosa, intento animar la gent a fixar tantes imatges del meu lloc com puc.

Poden passar un parell de mesos abans que un passador comenci a conduir molt trànsit, però una vegada que continua impulsant el trànsit, de manera que no és diferent a altres canals que tenen una durada curta..

Nate Shivar

Nate Shivar

"Treballo en SEO i Web Analytics i visc a Atlanta, GA"
ShivarWeb.com
@Twitter

La meva estratègia en mitjans de comunicació social és automatitzar la mecànica de les xarxes socials de manera que pugui dedicar el meu temps a allò que realment importa: conversa i relacions humanes.

És una estratègia que vaig detallar a la meva com automatitzar Twitter durant un any publicar.

No totes les coses haurien de ser automatitzades, però hauríeu d’establir sistemes i cercar oportunitats per automatitzar porcions de la vostra estratègia de mitjans socials per alliberar el vostre valuós temps.

Per exemple, un consell de consells sobre les xarxes socials és el més important "publiqueu el contingut nou a totes les vostres xarxes." Això pot ser útil per a algunes persones. Però encara que ho sigui, no haureu de publicar físicament a totes les vostres xarxes.

Fins i tot si aquesta tasca porta "només 10 minuts" – deu minuts menys que heu de fer coses que només podeu fer: escriviu un missatge de correu electrònic personal, respongueu a DM, descriviu contingut nou, aprofundeixin en les vostres analítiques, etc..

Aquestes són les coses que realment impulsaran el creixement sostenible a llarg termini del vostre lloc web. En general, les màquines poden fer tasques tedioses millor que les que necessiteu si trigueu el temps a configurar-lo correctament.

Si us trobeu a WordPress, teniu els fonaments necessaris perquè la automatització de qualitat sigui possible. Hi ha un parell d’armes secretes d’automatització amb WordPress.

En primer lloc, genera automàticament fonts RSS de qualitat no només per al vostre lloc web, sinó també per a categories, etiquetes i taxonomies personalitzades. Això vol dir que teniu contingut estructurat i llegible per màquina.

En segon lloc, WordPress s’integra bé amb eines d’automatització com IFTTT i Zapier a més d’altres serveis. I encara que no ho sigui, els feeds RSS de qualitat ho faran.

Mireu el vostre flux de treball de les xarxes socials. Mireu les tasques que siguin efectives. Mireu tasques que només podeu fer, i quines tasques són simplement tedioses. Navegueu entre les receptes existents de l’IFTTT i els zapats Zapier.

Mireu si algú ja ha creat alguna cosa que podeu fer servir.

Si no és així, desgloseu el procés i creeu-ne el vostre. Per exemple, en lloc de "recordant a Pin" totes les publicacions fotogràfiques, creeu un IFTTT que es tregui d’un font RSS d’etiquetes de fotos.

Digues-li que es publiqui automàticament a Pinterest mitjançant el títol i la descripció d’una plantilla. Molt depèn del vostre lloc, del contingut, de la vostra audiència i de la vostra imaginació. Però utilitzar WordPress us dóna els fonaments per posar una mica d’automatització al seu lloc.

Nick Loper

Nick Loper

Cap de costat lateral a la nació Side Hustle. Comercialitzador, esquiador, autor, nerd de negocis i podcaster
SideHustleNation.com
@Twitter

Durant els darrers 60 dies, el meu trànsit a Pinterest supera el 2000%. (Per ser just, ajuda a dividir-se per un nombre molt reduït, però va demostrar que no sabia res de Pinterest fa un parell de mesos.)

L’estratègia bàsica (i el crèdit per on es deu el crèdit) és el que sé tot el que avui sé Rosemarie Groner a El pressupost ocupat – és per fixar el millor contingut en taulers de grups rellevants.

Vaig tenir menys de 100 seguidors de Pinterest quan vaig començar, però unir-me a aquests fòrums del grup va explotar el meu valor nominal "abast" a més de 80.000 persones en un parell de setmanes.

El gran avantatge per a Pinterest és que és una plataforma social única; és l’únic lloc on la gent busca activament articles sobre blocs útils o interessants. En qualsevol altre lloc s’ha d’entretenir o posar-se al dia dels amics.

Si el vostre contingut us convé a les dones, aquesta és una manera excel·lent d’obtenir exposició i conduir el trànsit, i el més interessant és que ara s’utilitza el pilot automàtic gràcies a una eina super assequible anomenada Board Booster (prova gratuïta, després 5 dòlars / mes).

Identifiqueu les millors publicacions, creeu-ne imatges verticals (1000 × 1500), sol·liciteu unir-vos a un bon nombre de taulers de grups rellevants i aneu a la ciutat.

Rob Cubbon

Rob Cubbon

Emprenedor, autor de best-seller d’Amazon, professor en línia i dissenyador gràfic
RobCubbon.com
@Twitter

La meva pàgina de Facebook els nombres de seguidors han passat de 1000 a 17000 en pocs mesos. Em va costar 4 anys passar de 0 a 1000 M’agrada anteriorment.

Què va passar? Cites de la imatge de Facebook.

A Facebook li agraden les pàgines que participen, és a dir, a les pàgines que publiquen coses a les quals a molts els agrada comentar, compartir, o fer clic.

Les pressupostes d’imatges obtindran gustos, comentaris, comparticions i clics. Les publicacions del bloc no es faran. A Facebook, a ningú li importa les publicacions del vostre bloc. Però hi ha deu vegades més probabilitats d’agradar, comentar, compartir o, fins i tot, fer clic en un pressupost d’imatges.

A tot això, he estat cercant relacions amb altres propietaris de pàgines de Facebook i compartint les pressupostes d’imatges de tots els altres, i tot això significa que cada vegada li agrada.

Què significa tot això? Trànsit!

Tot i que Facebook no mostra les publicacions del bloc per la meitat tant com les mostres de les imatges, si teniu un nombre boig de M’agrada i, el que és més important, impliqueu a la vostra pàgina, obtindreu trànsit.

Sharon Gourlay

Sharon Gourlay

Blogger i entusiasta del viatge
WheresSharon.com
@Twitter

La meva estratègia més potent de màrqueting en xarxes socials està fent servir Pinterest per fer publicitat de les meves publicacions del bloc Trobo que només triguen uns 5 minuts a fer un passador atractiu que atrapi la gent a fer pinya i fer clic a les meves publicacions.

Ho faig de dues maneres: tenint una imatge fantàstica a la meva publicació del bloc juntament amb un complement de WordPress per fer més fàcil a la gent fixar la imatge directament a Pinterest.

També pinc la imatge del meu voltant a Pinterest a taulers de grups populars on és probable que es tornin a canviar.

La millor part de Pinterest per a mi és que tenen uns deu minuts de treball al davant i que poden generar èxits en els propers anys. Cap altre canal de mitjans de comunicació social em proporciona la mateixa quantitat de recompensa per aquest esforç tan poc.

Sue Anne Dunlevie

Sue Anne Dunlevie

Ajuda als bloggers que comencen a tenir èxit en línia. Segueix-me per obtenir un llibre electrònic gratuït sobre Com atraure 1000 subscriptors en 30 dies
SuccessfulBlogging.com
@Twitter

Pinterest és el meu canal de xarxes socials preferit ara mateix. És una bona eina per augmentar el trànsit del vostre bloc, sobretot si organitzeu els vostres taulers segons les categories del vostre bloc.

Per exemple, tinc taulers de Pinterest que coincideixen amb els temes que tinc publicats, com ara "Guanyar diners amb el vostre bloc", "Idees de trànsit de blocs", i "Blocs 101".

Jo també vaig començar un tauler de grup sobre blocs i, en menys de 6 mesos, el consell té més de 8.000 seguidors. (Sol·liciteu-la i demaneu que us afegiu com a col·laborador).

Utilitzo l’aplicació Tailwind per programar els meus pins per poder obtenir un trànsit constant de Pinterest. És molt més fàcil que fixar diverses vegades al dia, cada dia!

Un altre truc és tenir un "clavar-la" botó al teu bloc de WordPress perquè els teus lectors puguin fixar les publicacions fàcilment. Aquí teniu el indicacions ràpides sobre com crear el botó.

Syed Naimath

Syed Naimath

PlugMatter.com

Una de les estratègies de comunicació social més potents que hem adoptat durant els últims temps és simplement proporcionar crèdit d’autor en el contingut que compartim.

Tot i que sembli un petit gest, ens permet relacionar-nos amb molts bloggers desconeguts i amb diversos influencers el contingut del qual llegim i compartim.

De vegades, també podeu afegir un comentari genuí al tuit dirigit a l’autor; un exemple de tweet podria ser:

Felicitats @ hackinglife7. Sembla una bona compra! "Informe de transparència # 11: Tipus de contingut fàcils adquirits per CodeinWP" bit.ly/1NL3yLz

O

Gran rodó @Adelina_Tuca. Els resums ràpids sempre són útils. "6 principals tipus de complement personalitzats per a WordPress" – http://bit.ly/2021iqh

A més, quan compartiu contingut de companys de bloggers amb un reconeixement genuí, molts d’ells us retornen el favor també compartint el vostre contingut. Així doncs, és una victòria per a tots dos.

La clau de l’èxit a les xarxes socials és implicar-se en interaccions genuïnes amb els altres. El compromís, independentment del seu propòsit, només fructificarà una vegada que sigui genuí i es faci amb cura i reconeixement pels altres.

Thomas Smale

Thomas Smale

Co-fundador de FE International, ajudant els propietaris d’empreses en línia a vendre la seva empresa. Columnista a Entrepreneur.com
FeInternational.com
@Twitter

Impuls de les publicacions a Facebook per millorar el compromís. Això és especialment potent si es torna a modificar el públic del vostre lloc web. Aquestes persones han visitat recentment el vostre lloc pel que és molt probable que vulguin compartir el vostre contingut a Facebook.

Això ens ha funcionat millor utilitzant les publicacions del bloc. WordPress ho fa especialment fàcil i tothom (fins i tot les petites empreses) han de fer un blog regularment i considerar petites campanyes de pagament a Facebook per millorar-ne l’abast..

Tim Bourquin

Tim Bourquin

Emprenedor i Ventilador de beisbol d’Àngels
AfterOffers.com
@Twitter

Quan la majoria de la gent parla d’utilitzar les xarxes socials per obtenir trànsit, està parlant d’intentar obtenir trànsit gratuït mitjançant la creació d’un seguit a Twitter o Facebook i, enllaçar des d’aquests serveis al seu bloc i amb l’esperança que els seguidors facin clic a l’enllaç..

Ja en els meus dies de blog em vaig adonar que no era sostenible. Així com Facebook va canviar les regles i va començar a mostrar publicacions a menys de la gent que hi havia "agradat" a la vostra pàgina, totes les xarxes de xarxes socials s’adonen que per guanyar diners necessiten publicitat.

No poden mantenir el seu propi negoci fent res més que permetre a la gent enviar trànsit als seus llocs web de forma gratuïta.

La bona notícia és que publicitat a Facebook és increïblement eficaç i no ha de ser car si orienteu els vostres anuncis correctament.

Fa dos anys vaig decidir que seria qualsevol trànsit que rebés gratuïtament a les xarxes socials "guinda del pastís" i que la major part del trànsit que obtindria seria de trànsit de pagament.

Simplement necessitava una forma de mostrar un bon rendiment de la inversió mostrant anuncis al meu propi lloc o venent un producte de pagament mitjançant un embut de resposta automàtica per correu electrònic..

Actualment, la meva estratègia de màrqueting en xarxes socials està centrada en els anuncis de Facebook. Segur, estic contenta quan arribi el feed de twitter del meu bloc "retweets" i els clics, o quan a la pàgina de Facebook del meu bloc s’agraden i comparteixen les publicacions, però jo no compto en això.

Tractar el vostre bloc com una empresa significa estar disposat a pagar per posar-vos davant dels futurs clients.

Heus aquí el que faig tant per la banda gratuïta com per pagar per obtenir trànsit des de Facebook al meu bloc, on puc animar el visitant a registrar-se al meu butlletí de correu electrònic..

Però primer, el més important és posar el vostre píxel de màrqueting de Facebook a cada pàgina del vostre bloc. D’aquesta manera, tothom que visiti el vostre bloc es pot tornar a orientar amb anuncis quan tornen a Facebook.

Tot el que faig està dissenyat per fer créixer el meu butlletí de correu electrònic perquè, un cop els tinc a la llista, el meu únic cost per arribar-hi és la meva quota mensual pel compte GetResponse..

Per a trànsit gratuït:

 • Totes les publicacions del blog es posen a la pàgina de Facebook del blog com a publicació. Els clics que obtenc d’aquestes publicacions són excel·lents, però no és rellevant en el gran esquema del meu negoci.

Trànsit pagat:

 • Cada publicació de Facebook (d’una publicació d’un bloc) s’incrementa amb una despesa de 5 dòlars. Sense això, probablement arribareu a uns quants centenars de persones com a màxim. Gastar només 5 dòlars per impulsar una publicació converteix aquest nombre en uns quants milers assolits.
 • Un cop algú torna a Facebook, els torno a orientar (perquè ara ho han estat) "píxel" quan arriben a la meva pàgina de publicació del bloc) amb un anunci que els envia a la pàgina de destinació de la inscripció del meu butlletí de correu electrònic.
 • Si fan clic en un anunci de Facebook i van a la pàgina de destinació, però NO s’inscriuen, els torno a orientar amb un anunci diferent que els animi de nou a registrar-se al meu butlletí..

Linia inferior: Si tot just comenceu, simplement invertiu 5 dòlars per impulsar cada publicació de Facebook i podreu començar a crear aquell públic personalitzat tan important de les persones que han visitat les publicacions del vostre bloc..

A continuació, podeu escalar-lo fins a fer anuncis habituals de Facebook que animin la gent a unir-se a la vostra llista de correu electrònic.

Aquests dies gasto uns 1.000 dòlars setmanals en anuncis de Facebook, molts diners, però encara els cacauets en comparació amb el que gasten alguns dels propietaris d’èxit del lloc web..

Però garanteix un creixement constant del meu butlletí de correu electrònic i com que tinc una sèrie de resposta automàtica que guia el visitant a convertir-se en un client que paga els meus productes, faig diners en aquesta despesa..

El meu objectiu és gastar 1.000 dòlars en anuncis de Facebook i recuperar 2.000 dòlars en aquesta despesa per obtenir un retorn del 100% de la inversió.

Si només esteu pensant en les xarxes socials com una manera d’obtenir trànsit gratuït, atureu-vos. Tot el que obté gratis és "gravy." Tracteu el vostre bloc com a negoci i això significa pagar per posar-vos davant dels vostres futurs clients.

Venchito Tampon.

Venchito Tampon

CEO i cofundador de SharpRocket
DigitalPhilippines.net
@Twitter

Retargeting de públic mitjançant anuncis de Facebook

Quan altres persones intenten utilitzar els anuncis de Facebook sense cap estratègia, hi ha uns quants mètodes estratègics que funcionen per a les nostres campanyes de màrqueting de contingut SharpRocket. Hem invertit uns quants dòlars (menys de 10 dòlars. 47PHP = 1 USD) per promocionar els nostres recursos de contingut a un públic objectiu.

Tot i que és fàcilment personalitzar anuncis personalitzats per a una audiència específica que pugui tenir interessos per fer-ne una acció: compartiu-hi o publiqueu clics, sempre hi ha una garantia gairebé gairebé absoluta d’obtenir el ROI dels esforços de reargot de Facebook..

Aquí hi ha un Guia pas a pas que us ensenyarà a reordenar el públic mitjançant anuncis de Facebook.

Alguns punts claus per prendre nota aquí:

 • Si teniu diversos públics objectius, és obligatori separar els grups de persones a les quals només voleu orientar les publicacions pertinents..
 • Proveu A / B a la imatge, la còpia, la descripció i la pàgina de destinació i vegeu quin tipus d’anunci obtindrà els millors resultats.

Peter Nilsson

Entusiasta de WordPress
WPDailyThemes.com
@Twitter

Hi ha tones d’estratègies de màrqueting de xarxes socials diferents, però quines són les més eficaces per al vostre nínxol o marca? No és la tasca més fàcil de descobrir.

La meva recomanació és provar diferents estratègies i examinar quines són les més beneficioses per al vostre lloc web.

WordPress i les xarxes socials certament s’han fusionat i la gran majoria que utilitza WordPress com a plataforma editorial i CMS utilitza àmpliament les xarxes socials per obtenir més trànsit, crear relacions i generar més vendes..

Sovint faig servir publicitat en xarxes socials per augmentar el trànsit als meus llocs web. Normalment, més trànsit comporta més vendes i noves relacions comercials i personals.

No ha de ser més complicat (teòric). A la pràctica una mica més difícil, però vull explicar la meva més potent estratègia de màrqueting en mitjans socials (en realitat dos) i vaig intentar la meva forma segura amb diversos resultats diversos.

1. Facebook. No és que diria que Facebook és la millor opció de cap manera. No res, però els meus anuncis a Facebook han superat realment les expectatives.

En un primer moment, però es tracta d’ajustar i orientar les persones adequades en funció de l’interès, l’edat, la ubicació, etc., fent que els vostres anuncis siguin més rellevants per al públic al qual vau orientar. Arribar al grup adequat us proporciona més valor i resultats per als diners que invertiu.

2. Regals. A qui no li agraden les coses gratuïtes? L’allotjament amb regals al vostre lloc web realment pot sobrecarregar el trànsit al vostre lloc web. Els visitants que comparteixen un obsequi a les xarxes socials a seguidors, amics i coneguts per guanyar premis.

Que al seu torn visita al vostre lloc web i comparteix el regal. El procediment es repeteix una i altra vegada, i tot això per publicitat costa un cost de zero, res, res. M’agrada.

Conclusió

Whew … Gràcies per fer-ho fins ara … estem en la nota de 10.000 paraules en aquest moment!

El màrqueting en xarxes socials per al 2020 és més fàcil quan es cola amb els millors bloggers i es fa el que fan. Una sola pregunta, quin és el vostre consell favorit aquí?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector