El secret d’estratègia de contingut per guanyar amb lectors i Google

Els millors consells d’avui en matèria de màrqueting de continguts s’omplen de paraules animades i "consells ràpids i bruts", tractant de vendre-te al costat més atractiu del màrqueting. Però això ignora l’única estratègia de contingut que funciona sempre … perquè és difícil de vendre, és un treball dur, fa temps i no hi ha dreceres.


En el seu nucli, també és molt senzill: heu de proporcionar contingut detallat que sigui indiscutiblement millor que qualsevol altra cosa al web. El vostre contingut necessita tenir més que res "gran qualitat". Ha de ser el millor.
La vostra estratègia de contingut del bloc

Per què "gran qualitat" no és suficient per tenir una estratègia de contingut satisfactòria

Tots els comercialitzadors de continguts que hi ha, us diran que el contingut de qualitat és important, però només un grapat entenen el nivell de qualitat que és realment necessari. Per comoditat, en aquest article definirem la qualitat mitjançant una escala de 10. La majoria creuen que poden aconseguir èxit escrivint articles de 8 a 10 de forma constant.. "prou bo".

Durant molt de temps, aquells venedors tenien raó. 8 de cada 10 no podrien guanyar milions de persones, però aportarien prou per mantenir un negoci amb èxit.

Però 8 de cada 10 ja no és suficient. Avui en dia hi ha milions d’articles sobre gairebé tots els temes imaginables en línia. Milers d’aquests articles ja són un vuit de cada 10. Si escriviu un altre article que només en té 8, es perdrà en el mar en creixement de (anomenat) contingut de qualitat. Veureu zero resultats. Alguna cosa com això:

qualitat i impacte

Si esteu disposats a superar el quilòmetre addicional i assoliu el deuè nivell de qualitat, obtindreu resultats al mateix nivell. Els lectors s’adonaran de posar feina extra a la qual milers d’altres venedors es van negar. Obtenireu més trànsit que mai i els vostres resultats només milloraran a mesura que Google tingui un focus més en la qualitat actualitzacions d’algorisme.

Aquest tipus de contingut, el que obté 10 punts sobre 10 en el mesurador de la qualitat, és el nucli més popular de Brian Dean tècnica de gratacels (on agafeu una peça ja reeixida i milloreu encara més). Però crear el millor contingut al vostre nínxol és una estratègia pròpia. Aquests articles es converteixen "actius vinculables", recursos tan útils que altres influents no poden ajudar-los a compartir enllaços. Els actius més enllaçables segueixen adquirint enllaços anys després de la data de publicació.

Necessiteu prova? Aquí teniu el clic més relacionat amb el correu electrònic de CodeinWP. Data de publicació? 25 de gener de 2015.

Com es pot crear un contingut que obtingui 10/10 a l’escala de qualitat

Els venedors de continguts que tinguin èxit saben que no és prou bo només escriure allò que se’ls passi. Ells necessiten escriure el contingut que està buscant en realitat. Es dediquen una gran quantitat de temps a descobrir què vol saber el seu públic i a formar part de la seva estratègia de contingut. Tots els seus articles són a partir de preguntes que els seus clients ja fan.

Com s’assembla a un article del 10/10: un actiu enllaçable? Aquests són alguns exemples de l’equip de CodeinWP:

 • ✍️ 44 coses que voldria saber abans de començar un bloc, que podeu utilitzar per créixer fins a 225.000 visites / mes, com les que vam fer eventualment
 • ✉️ Comparats els millors proveïdors SMTP: Amazon SES vs SendinBlue vs SendGrid vs Mandrill
 • ��️ Allotjament gratuït de WordPress: val la pena?
 • ��️ Divi vs Avada vs X Tema: comparació definitiva

Tots aquests articles tenen més de 2.000 paraules i es desglossen en detalls increïbles. Proporcionen un coneixement profund d’un tema específic i una gran quantitat d’assessoraments actuables que els lectors poden començar a utilitzar immediatament.

En el nucli fonamental, aquestes publicacions tenen com a objectiu donar resposta a totes les preguntes que el lector pugui tenir sobre el tema.

Escriure articles que obtinguin un 10/10 cada cop és el fonament de qualsevol gran estratègia de contingut. Crear aquest contingut requereix molt de temps, però no ha de ser complicat. He dividit el procés en vuit senzills passos per facilitar-vos la vida:

Pas 1: esbrineu què vol saber el vostre públic

Si la vostra estratègia de contingut actual es basa en la idea de crear "gran contingut", probablement ja ho heu après basa els vostres articles en preguntes directament del vostre públic. Pots triar una única pregunta i respondre-la en profunditat.

Per crear contingut encara millor, començareu de la mateixa manera. Dirigiu-vos al lloc preferit per cercar preguntes sobre el públic. Quora i Reddit són llocs fantàstics per rebre preguntes d’un públic ampli i buscar un tema principal.

El tema ha de ser prou ampli per atreure a un ampli ventall de persones, i prou interessant per escriure almenys 2.000 paraules. També ha de crear oportunitats per enllaçar amb altres articles que heu escrit, per animar-los a romandre més temps al vostre lloc.

Busqueu coses que semblin que ressonen amb molta gent.

Per exemple, l’equip de CodeinWP ha estat fent molts esforços quant a provar diverses plataformes d’allotjament per a llocs web de WordPress i analitzar el seu rendiment. Això no només els agrada fer-ho, sinó també un tema que és molt popular a Quora.

quora1
quora2

Evidentment, a la gent li importa plataformes d’allotjament barates i bones. Així, aquí hi ha la resposta de CodeinWP a aquesta necessitat: millor allotjament de WordPress barat: 10 opcions per menys de 3,95 dòlars al mes .

Pas 2: crea una llista completa de preguntes per respondre

Ara que teniu la pregunta inicial –la que creareu el contingut–, podeu començar a crear sub-preguntes; les respostes a aquestes preguntes formaran les diverses seccions del vostre article. Hi ha quatre maneres principals de plantejar aquestes preguntes:

 • Fes una llista de les preguntes rellevants que hagis trobat en línia durant la primera fase de recerca
 • Brainstorm altres preguntes que tingueu sobre el tema
 • Torneu a la pregunta original a les xarxes socials i seguiu els fils connectats per obtenir més informació
 • Pregunteu al vostre mitjà de comunicació social o al butlletí informatiu quines preguntes han relacionat amb el tema

Utilitzeu tots aquests quatre mètodes junts per crear una llista àmplia de preguntes. Aquesta llista és el marc en què creareu el contingut real.

Pas 3: contesta totes aquestes preguntes

Un cop hagueu aconseguit el vostre marc, ha arribat el moment d’afrontar-vos al treball dur i ajustar la vostra estratègia de contingut. Heu de descobrir les respostes a totes les preguntes de la vostra llista. Ja coneixeu les respostes? A no ser que escrigueu sobre alguna cosa extremadament subjectiva, encara cal que siguin aquestes respostes recolzat amb fets i fonts.

El lloc on trobareu aquestes respostes depèn molt de quina indústria estigueu, però llocs com Quora, Reddit i Respostes de Yahoo Tindreu seccions per a qualsevol tipus d’informació que pugueu imaginar.

Anoteu totes les vostres respostes en notes puntuals mentre finalitzeu la vostra investigació. En convertir-los en un article del qual gaudirà el vostre públic ve més tard.

Una altra cosa que podeu fer és subscriure-us a la idea de l’esmentada tècnica de gratacels. El principi aquí és trobar un recurs (un post, una guia, un article) que ja tracti el tema actualment prou bé. A continuació, examineu-lo per trobar punts que podríeu millorar i altres seccions que podríeu millorar en general.

És a dir, tracteu aquest recurs com a bastida del vostre recurs. No agafeu ni robeu cap contingut, òbviament, sinó que només tingueu una bona idea del que ha d’assolir un contingut sobre aquest tema i quins reptes hi ha quan s’intenta crear una cosa així.

Consell professional: Comproveu sempre les vostres fonts, sobretot si obteniu informació dels llocs enumerats anteriorment. La publicació d’informació defectuosa soscava la vostra credibilitat, de manera que derrota l’objectiu d’aquesta estratègia de contingut.

Pas 4: escriviu les vostres respostes

Ara heu reunit un munt d’informació, probablement al llarg d’uns quants dies, i finalment és el moment de començar a escriure. Escriviu les respostes puntuals que heu creat abans, enviant algunes opinions i anècdotes personals per crear una connexió més profunda amb els vostres lectors.

També heu de seguir algunes regles bàsiques d’escriptura per fer el vostre contingut més atractiu:

 • Utilitza frases curtes i concises.
 • Però no sempre – l’estructura de l’oració varia aporta gust a l’escriptura.
 • Manteniu la vostra llengua senzilla.
 • Organitzeu el contingut mitjançant encapçalaments i subtítols.
 • Utilitzeu llistes numerades o amb puntes per separar trossos llargs de text i augmentar l’espai blanc.
 • Utilitzeu una barreja de primera persona ("Jo"), segon ("Vostè") persona i tercera persona ("ella"/"ell"/"ells") per donar a la teva feina una sensació de conversa.

Podeu utilitzar el botó Plugin SEO de Yoast per comprovar la lectura del vostre article en qualsevol moment del procés d’escriptura.

llegibilitat de tots els anys

Consell professional: Consulteu la gran guia de CodeinWP titulada "Com començar un bloc: guia completa de l’experiència zero amb més de 150.000 lectors cada mes" – Bàsicament tot l’equip ha après sobre els blocs al llarg dels anys i sobre com crear contingut que es faci notar.

Pas 5: afegeix imatges

A la gent els agrada les imatges. Ells recordeu-les millor i és més probable que les comparteixin a les xarxes socials (dades, dades). Com més imatges tingui un article, el més sovint es comparteix. Si el vostre article no va acompanyat d’almenys un parell d’imatges, essencialment heu disparat el vostre màrqueting al peu.

Per sort, hi ha moltes maneres d’obtenir les vostres imatges. Podeu registrar-vos en un servei de fotografia amb pagament com Shutterstock, o podeu triar un dels molts llocs d’imatges gratuïts.

CodeinWP té tota una guia detallada sobre com trobar i fins i tot crear imatges per al contingut del vostre bloc. Comprova-ho.

Un cop tinguis aquestes imatges, pots publicar-les tal com és o utilitzar un programa com Canva per modificar-les.

Podeu millorar encara més el vostre article creant una infografia que en vingui i no cal que en sàpigues gaire cosa sobre el disseny. Canva ofereix centenars d’elements infogràfics. Alguns d’aquests estan disponibles de forma gratuïta i els elements premium només costen 1 $. Amb una mica de pràctica, podreu fer-ho crear una infografia en 15 minuts utilitzant aquesta eina principalment gratuïta.
canva

Pas 6: edita, edita, edita

És possible escriure un primer esborrany net, però cap primer esborrany és perfecte. Per tant, no publiqueu mai el vostre primer esborrany. Escriviu el primer esborrany i deixeu-ho de banda durant un o dos dies. Torneu-hi amb ulls frescos i arranqueu-lo. Assegureu-vos que cada paraula serveix per a un propòsit. Triple comproveu la informació.

Un cop hàgiu fet tot això, reserveu-lo un parell de dies més i, a continuació, torneu-lo a revisar. Si us podeu permetre un editor professional, contracteu algú perquè faci brillar el vostre contingut. Proveu de treballar tant amb un editor de còpies, algú que solucioni problemes estilístics en la vostra redacció, com amb un corrector de proves.

Podeu trobar aquestes persones mitjançant llocs com Upwork o Fiverr.

Dit, el vostre article hauria de passar des de dos fins a cinc edicions abans de publicar-lo.

Consell professional: La qualitat és la part més important d’aquesta estratègia de contingut, però el SEO encara és important. Presteu molta atenció al SEO durant l’edició. El complement SEO de Yoast fa el seguiment del vostre SEO en temps real, de manera que és fàcil optimitzar tots els articles. Assegureu-vos d’obtenir un llum verd de Yoast abans de tocar GO.
la puntuació dels seus

Pas 7: publicar

Enhorabona! Heu escrit un article increïblement detallat que resol problemes per als vostres lectors i l’heu editat diverses vegades. Ara està a punt per sortir al món. Podeu publicar-lo immediatament, però programant-la per a una data concreta sol ser millor. Això us ajuda a assegurar-vos un calendari de publicació regular (la publicació del mateix dia de cada setmana torna a la vostra audiència i us proporciona temps per preparar un pla de màrqueting.

Promocionar el vostre contingut d’alta qualitat

La creació de contingut de primera qualitat és una potent estratègia de contingut per si mateixa, però el vostre treball no s’acaba amb la publicació. Un article de màxima qualitat atraurà naturalment el trànsit per si sol, però encara necessita un impuls de màrqueting. I el contingut 10/10 és ideal per a l’estratègia de màrqueting amb més èxit de tots: aconseguir que altres influencers facin el màrqueting per a vosaltres.

Hi ha tres tipus de persones a les que vols apropar-te amb aquest contingut. El primer grup és gent que ja coneixeu al vostre sector. El segon grup són persones que no coneixeu, però que comparteixen contingut com el vostre. El tercer grup (que sovint es superposa amb un dels altres dos) són persones al contingut del qual heu enllaçat el vostre article.

Creeu correus electrònics de plantilla per a cada grup de persones. Recordeu-los qui sou, expliqueu-los exactament quin és el vostre contingut nou i, exactament, què voleu que facin. Voleu que comparteixin el vostre article a les seves xarxes socials? Incloeu un missatge preescrit que puguin compartir ràpidament. Voleu que posin l’enllaç al seu lloc web? Digues-los on pertany i com han d’anomenar l’article. Personalitzeu aquests correus electrònics amb noms d’influents i exactament per què us heu de posar en contacte. Elogiar el seu treball sempre ajuda.

hackernews
També ho heu de fer comparteix el contingut de màxima qualitat en tots els teus propis perfils de xarxes socials.

Penseu en llocs de compartició social com: Notícies sobre pirates informàtics i GestionaWP (per a contingut de WordPress). No hi ha cap garantia que els vostres articles funcionin bé en aquests llocs, però el contingut de 10/10 és molt probable que pugi a dalt.

Consells finals: com posar en pràctica aquesta estratègia de contingut

Tot venedor de contingut de rock star segueix una regla senzilla: "gran qualitat" mai no pot coincidir amb la màxima qualitat. Construir la vostra pròpia estratègia de contingut al voltant d’aquesta única regla és la millor manera d’assegurar l’èxit. Pot ser que no sigui instantani (el procés d’escriptura només pot durar diversos dies), però el contingut de màxima qualitat acabarà portant el vostre bloc al capdamunt del seu nínxol.

Per ara, no us preocupeu de fer que tot el contingut sigui de màxima qualitat. Comença amb un sol article. Trieu una pregunta per respondre, estudieu totes les preguntes rellevants que pugueu trobar i integreu totes aquestes respostes en una guia completa. Editeu-lo fins que parli, publiqueu-lo i promocioneu-lo.

Un cop hàgiu completat el primer article de primera qualitat, dediqueu-vos a escriure un al mes. Amb el pas del temps, perfeccionareu les vostres habilitats de recerca i redacció, fent que el procés sigui més ràpid. Al final, podreu fer que tot el contingut sigui de màxima qualitat i, a continuació, podreu gaudir de resultats de màxima qualitat.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map